Legfontosabb Szerencsejáték A legjobb Bluetooth-adapterek (2022-es vélemények)

A legjobb Bluetooth-adapterek (2022-es vélemények)

Bluetooth-kapcsolattal szeretné frissíteni asztali számítógépét? Ne aggódjon, mert most megtaláltuk a legjobban teljesítő Bluetooth adaptereket.

ÁltalSamuel Stewart 2022. január 4 legjobb bluetooth adapter

Általában természetesnek vesszük mobileszközeink Bluetooth-kapcsolatát. Végül is ez az egyszerű technológia a kényelmes, rövid hatótávolságú vezeték nélküli kapcsolat nélkülözhetetlen eszközévé vált. Ennek ellenére sok asztali alaplap nem rendelkezik beépített Bluetooth képességekkel.

De szerencsére van egy egyszerű módszer a javításra!

Szinte egyetlen modern alaplap sem fog hiányozni az USB-port részlegből, és egy Bluetooth-adapter (közkeletű nevén dongle) hozzáadása meglehetősen olcsó és olyan egyszerű, mint egy hagyományos USB-meghajtó csatlakoztatása.

Ebben a cikkben a most beszerezhető három legjobb Bluetooth-adapterből mutatunk be egy kis válogatást!

Asus BT-400

Asus BT-400 Bluetooth adapter
 • Rendkívül megbízható
 • Natív Windows 10 támogatás
Lásd Ár

TartalomjegyzékElőadás

legjobb bluetooth dongle 2018

Zexmte Bluetooth adapter

Bluetooth verzió: 4.0
Sávszélesség: 3 Mbps
Hatótávolság: 10 m

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Nagyon megfizethető
 • Jó ár-érték

Hátrányok:

 • Az illesztőprogramot nehéz lehet megfelelően telepíteni
 • Nem működik olyan zökkenőmentesen a Windows régebbi verzióiban

A Dongle-ről

Az árspektrum alsó részén a Zexmte által gyártott Bluetooth-kulcs található. Ez egy meglehetősen kicsi cég, ezért ne aggódjon, ha még nem hallott róla. Leginkább kis elektronikai tartozékokkal foglalkoznak, mint például ez a bizonyos adapter.

Maga a dongle apró, egyszerű fekete kerettel, amely lehetővé teszi, hogy illeszkedjen a legtöbb laptophoz vagy asztali számítógéphez. A legújabb, visszafelé kompatibilis Bluetooth 4.0-t használja, és valószínűleg ez a legolcsóbb hardverkulcs, amelyet beszerezhet, és nem kell attól tartani, hogy érkezéskor meghal.

A gondolataink

Ha a lehető legolcsóbban szeretne egy alap Bluetooth adaptert, akkor jó szívvel ajánljuk a Zexmte termékét. A hardverkulcs meglehetősen megbízhatónak bizonyult, különösen alacsony ára miatt, bár a Windows régebbi verzióját használva problémákba ütközhet.

Sőt, bár az illesztőprogram-telepítő lemez a csomagban érkezik, hiányzik róla semmiféle kézikönyv, ami rövid guglizást jelenthet, ha Ön alkalmi PC-felhasználó.

A legjobb bluetooth dongle 2018

Avantree Bluetooth adapter

Bluetooth verzió: 4.0
Sávszélesség: 3 Mbps
Hatótávolság: 10 m

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Rendkívül stabil kapcsolat
 • Natív kompatibilitás a Windows 10 rendszerrel

Hátrányok:

 • Ügyetlen hivatalos sofőrök

A Dongle-ről

Ezután van egy USB Bluetooth-kulcsunk Avantree , egy nemzetközi vállalat, amely rengeteg tapasztalattal rendelkezik számos kiegészítő gyártásában, beleértve több Bluetooth-alapú terméket is.

A hardverkulcsjuk éppen olyan kicsi, mint a Zexmte által forgalmazotté, bár egy jobb minőségű termékre hasonlít. Külseje lekerekített élekkel és fényes fekete felülettel rendelkezik, amely valóban a megbízhatóság bizonyos auráját árasztja.

A gondolataink

Bár egy kicsit drágább, az Avantree Bluetooth adaptere megbízhatóbbnak és kényelmesebbnek bizonyult, mint bármely olcsóbb megoldás.

Különösen kényelmes a Windows 10 felhasználók számára, mivel támogatja a plug-and-play kompatibilitást az adott operációs rendszerrel. A régebbi verziók azonban megkövetelik, hogy telepítse az illesztőprogramokat a mellékelt lemezről vagy a vállalat webhelyéről.

Javasoljuk, hogy a Windows régebbi verziói töltsék le az általános illesztőprogramot ehhez a hardverkulcshoz, mivel az Avantree által biztosított hivatalos szoftver kissé megbízhatatlannak bizonyult, ellentétben magával a hardverkulccsal.

Asus BT-400 Bluetooth adapter

Asus BT-400 Bluetooth adapter

Bluetooth verzió: 4.0
Sávszélesség: 3 Mbps
Hatótávolság: 10 m

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Stabil jel
 • Jó driver támogatás
 • Plug and play Windows 10 és Windows 8 rendszerrel

Hátrányok:

 • Kicsit drágább, mint a versenytárs

A Dongle-ről

Asus az első jelentős és felismerhető név ezen a listán, bár a márkajelzés az egyetlen, ami megkülönbözteti a dongle-t a többi, első pillantásra olcsóbb dongtől.

Ismét van egy hihetetlenül kicsi USB-adapterünk, amely észrevehetetlen mind a laptop oldalára, mind a PC előlapjára csatlakoztatva. A külső kialakítása miatt kissé könnyebben megfogható és eltávolítható a portból, mint más donglek.

A gondolataink

A hardverkulcs plug-and-play kompatibilis mind a Windows 10, mind a Windows 8 rendszerrel, és a mellékelt Asus illesztőprogramok megfelelően működnek a Windows 7 rendszerrel. XP-n azonban nem volt lehetőségünk tesztelni.

Még ha valamilyen problémával is találkozik, mindig letöltheti a legújabb illesztőprogramokat az Asus webhelyéről, és a hardverkulcshoz egy alapos kézikönyv is tartozik.

Gyakorlatilag semmi hibát nem találtunk ebben a hardverkulcsban, azon kívül, hogy egy picit drágább, mint a többi kategóriájában. Úgy érezzük azonban, hogy ez több mint indokolt, tekintettel a dongle működésére, valamint az Asus által kínált utasításokra és támogatásra.

Hogyan válasszuk ki a legjobb Bluetooth-adaptert az Ön számára

Bluetooth

A Bluetooth-adapterek aligha számítanak élvonalbeli technológiai megoldásoknak, és mint ilyenek, nem sok nagy és jól ismert céget fog találni az ilyen gyártásukban. Inkább a piac e termékek kínálatának zöme homályos gyártóktól származik, amelyek közül néhány kifejezetten homályos.

Nem kell sem széles árkategóriát, sem különféle műszaki specifikációkat figyelembe venni, amikor Bluetooth-adaptert vásárol számítógépéhez, laptopjához vagy konzoljához.

Általában a legjobb megoldás az, ha ahhoz a termékhez fordul, amelyik úgy tűnik, hogy a legjobb múlttal rendelkezik. Ez különösen fontos, ha olcsó hardverkulcsot vásárol ismeretlen gyártóktól, mivel nem szokatlan, hogy az ilyen elektronikai termékek érkezéskor halottak.

Ezen kívül egyszerűen nem sok tényezőt kell figyelembe venni, mivel az összes jelenlegi dongle ugyanazt a technológiát használja – Bluetooth 4.0 és USB 2.0.

A hardverkulcsok nem USB 3.0-val készülnek egyszerűen azért, mert a régebbi verzió több mint elegendő átviteli sebességet kínál a Bluetoothon keresztül továbbított adatok hatékony kommunikálásához.

2022 legjobb Bluetooth adaptere – Asus BT-400

A fenti három legjobb Bluetooth-kulcs összes előnyét és hátrányát figyelembe véve Asus Bluetooth dongle döntő győzelmet arat.

Kínál a stabil és érzékeny kapcsolat , könnyen telepíthető és használható, és még a kialakítása is nagyon tapadós, így könnyen eltávolítható a portról. Ezen túlmenően egy részletes kézikönyv is tartozik hozzá, ami úgy tűnik, hogy a legtöbb olcsóbb termékből hiányzik.

Végső soron csak akkor javasoljuk ettől eltérő hardverkulcs beszerzését, ha a lehető legtakarékosabbra törekszik, és ebben a forgatókönyvben a listán szereplő másik két hardverkulcs bármelyike ​​jó választás lesz.

Ezek is tetszhetnek neked