Legfontosabb Szerencsejáték A legjobb csuklótámaszok (2022-es értékelések)

A legjobb csuklótámaszok (2022-es értékelések)

A csuklótámasz elengedhetetlen kelléke, ha sok időt tölt a számítógépe előtt! Íme néhány a legjobb csuklótámaszok közül, amelyeket most azonnal be kell helyezni.

ÁltalSamuel Stewart 2022. január 4 A legjobb csuklótámaszok

A csuklótámasz egyike azoknak a kiegészítőknek, amelyekről valószínűleg nem is sejti, hogy szüksége van rá, amíg ki nem próbálja, ezért nagyon könnyű figyelmen kívül hagyni őket. Mindazonáltal felbecsülhetetlen értékűek lehetnek azok számára, akiknek szokásuk van órákon át játszani, vagy egyszerűen csak sok időt töltenek számítógép előtt.

Ebben a vásárlási útmutatóban felsorolunk néhányat a nagyon legjobb csuklótámaszok játékhoz hogy most azonnal a kezedbe veheted.

Glorious PC Gaming Master Race csuklótámasz

legjobb csuklótámasz 2018
 • Sima és kényelmes anyagok
 • Kiváló minőségű termék
Lásd Ár

TartalomjegyzékElőadás

billentyűzet csuklótámasz

AmazonBasics egérpad csuklótámaszsal

Típus: egér
Anyaga: gél

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Minőségi gyártmány
 • Megfizethető
 • Egérpad és csuklótámasz kombó

Hátrányok:

 • Nem a legtartósabb egérpad
 • Csak azoknak érdemes, akik egérpadot és csuklótámaszt is keresnek

Az első a listánkon egy AmazonBasics egérpad beépített csuklótámaszsal. Igaz, nem olyan rugalmas, mint az önálló csuklótámasz, de ha két legyet szeretne megölni egy csapásra, szerezzen be csuklótámaszt és egérpadot, és ez a termék tökéletes választás lehet az Ön számára.

Az egérpad szövettel van bevonva, amely biztosítja a sima mozgást és a pontosságot, míg az alsó része gumiból készült, hogy minimálisra csökkentse az íróasztal felülete körüli csúszást. Ami magát a csuklótámaszt illeti, ugyanolyan típusú ruhával van bevonva, és géllel van kitöltve.

Végül is ez először is egy egérpad. Tehát, ha csak egy csuklótámaszt keres, és nem érdekli az egérpad, vagy már van egy, akkor ez az AmazonBasics termék szóba sem jöhet. Azonban, ahogy fentebb említettük, ez egy kiváló kombináció, ha mindkettőt szeretné megszerezni.

legjobb csuklótámasz

ErgaComfort csuklótámasz

Típus: egér
Anyaga: mikrogyöngyök

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Kényelmes mikropolár külső és mikrogyöngy belső
 • Könnyen mosható és karbantartható

Hátrányok:

 • Kicsit drága

Ez a különleges ErgaComfort csuklótámasz abban különbözik a listán szereplő többi csuklótámasztól, hogy kifejezetten a lehető legnagyobb kényelmet nyújtja. Ez különösen fontos azoknak az embereknek, akik különböző egészségügyi állapotokban szenvednek, amelyek csuklófájdalmat vagy csak rendszeres kényelmetlenséget okoznak, mint például a CTS (CTS) Carpalis alagút szindróma ).

Az ErgaComfort csuklótámasz csak világosszürke színben kapható, és puha, kényelmes mikroflíz külsővel rendelkezik. A legjobb az egészben, hogy a mikropolár és a mikrogyöngyök kombinációja lehetővé teszi a csuklótámasz mosógépben történő mosását anélkül, hogy az anyag megsérülne.

Az egyetlen probléma ezzel a csuklótámaszsal az, hogy kissé drágább, különösen, ha figyelembe vesszük, milyen egyszerű a koncepció mögött. Ezt leszámítva szépen betölti a célját.

legjobb csuklótámasz 2018

Glorious PC Gaming Master Race csuklótámasz

Típus: egér, billentyűzet
Anyaga: habszivacs

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Kiváló építési minőség
 • Többféle méretben kapható

Hátrányok:

 • Simább felületeken nem túl stabil

Ha túllépünk a mém-ihlette márkajelzésen, akkor ez a csuklótámasz meglehetősen hozzáértően készült, és többféle változatban kapható. Ezek:

 1. Kompakt – kisebb, számbillentyűzet nélküli billentyűzetekhez készült
 2. Tenkeyless – nagyobb, számbillentyűzet nélküli billentyűzetekhez tervezve
 3. Teljes méret – teljes méretű billentyűzetekhez készült, ahogy a neve is sugallja
 4. Egér – egerekkel való használatra készült

Ezen túlmenően számos modell normál és vékony változatban is elérhető, utóbbiak az alacsonyabb magasságú modellek, amelyeket alacsony profilú billentyűs billentyűzetekkel való használatra terveztek. Mindegyik rendkívül jól kidolgozott, stabil gumialapot tartalmaz, sima és kényelmes ruhafelülettel, így teljesen élvezetes játékélményt biztosít.

Végső soron ezek a legjobb csuklótámaszok, amelyeket beszerezhetsz, mivel nincs jelentős hiányosságuk azon kívül, hogy az alsó guminak nem igazán van kellő tapadása ahhoz, hogy a csuklótámasz stabilan maradjon simábban. íróasztal felületek.

legjobb csuklótámasz 2019

Gimars csuklótámasz

Típus: egér + billentyűzet
Anyaga: Memory Foam

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Tartozik hozzá egy billentyűzet és egy egér csuklótámasz
 • Nagyon megfizethető
 • Kitűnő érték

Hátrányok:

 • Nem a legtartósabb
 • Nem túl stabil

A Gimars csuklótámasz az egyik legnépszerűbb csuklótámasz, közelebbről megvizsgálva nem nehéz megérteni, hogy miért: mindent megad, amit egy csuklótámasznak kell, és mindezt gyakorlatilag minden költség nélkül.

Először is a csomag két csuklótámaszt tartalmaz, ahogy a fenti képen is látszik: egy kisebbet az egérnek és egy nagyobbat a billentyűzetnek. Mindkettőből készült emlékező szivacs lycra anyaggal borított, és texturált gumi alapokkal van kiegészítve, amelyek megakadályozzák mindkét csuklótámasz elcsúszását az íróasztalon.

De természetesen egyetlen termék sem tökéletes, és ha figyelembe vesszük, hogy ez egy készlet mennyire megfizethető, érthető, hogy vannak hosszú távú tartóssági problémák, és hogy az alsó gumi nem tapad olyan jól minden típusú felülethez. Ezen kívül nincs komolyabb probléma, és ez a csuklótámasz több mint jó üzlet ilyen alacsony ár mellett.

legjobb játék csuklótámasz

Aelfox csuklótámasz

Típus: egér + billentyűzet
Anyaga: Memory Foam

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Nagyon kényelmes, kiváló minőségű memóriahab
 • Tartozik hozzá egy billentyűzet és egy egér csuklótámasz

Hátrányok:

 • A tisztítás gondot okozhat

Az Aelfox csuklótámasz első pillantásra nem tűnik olyan különlegesnek, de elsődleges előnye kizárólag abban rejlik, hogy kiváló minőségű memóriahabból készült. Érezhetően kényelmesebb, mint az olcsóbb memóriahabos csuklótámaszok, valamint a gél alapúak. A többihez hasonlóan ez is gumi alappal rendelkezik, ami természetesen segít a csuklótámasz meglehetősen stabilan tartásában.

A fenti Gimars csuklótámaszhoz hasonlóan ez is 2 az 1-ben ajánlat, így kap csuklótámaszt a billentyűzetéhez és az egeréhez is. Ezenkívül az Aelfox ezeket két színben is értékesíti: feketében és világosszürkében, így kiválaszthatja azt a lehetőséget, amelyik jobban illik játék beállítása .

Nos, az Aelfox csuklótámasz egyetlen igazi problémája az, hogy kissé nehézkes lehet a tisztítása, de ezen kívül nincs semmi panaszra. Az extra kényelemnek azonban ára van, mivel ez a csuklótámasz kétszerese a Gimars által kínált árnak.

legjobb egérpad csuklótámaszsal

3M csuklótámasz

Típus: egér + billentyűzet
Anyaga: gél

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Kiváló minőségű gél csuklótámasz
 • Könnyen tisztítható műbőr huzat
 • A platform laptopasztalként is használható

Hátrányok:

 • Drága

Ez 3M A csuklótámasz kissé eltér a listán szereplő többitől, elsősorban azért, mert jobban hasonlít a lapdesk mint egy puszta csuklótámasz. Ennek ellenére nem csak egy műbőrrel bevont gél csuklótámaszt tartalmaz, hanem egy állítható platformot is, amely elég nagy ahhoz, hogy kényelmesen elférjen egy billentyűzet, vagy egy billentyűzet és egy egér, attól függően, hogy melyik verzióról beszélünk.

A platform dönthető, és két változat érhető el: csak billentyűzettel és billentyűzettel és egérrel. Ez utóbbi extra helyet biztosít az egér mozgatásához.

Végső soron ez a 3M csuklótámasz kétségtelenül kiváló minőségű termék, de ahogy az ilyen termékeknél lenni szokott, az ár a legnagyobb hátrány. Lényegesen drágább, mint a többi, önálló csuklótámasz, így az, hogy megéri-e a pénzt, teljes mértékben a felhasználón múlik, és hogy akar-e állítható platformot a billentyűzetéhez és az egeréhez, ami laptopként is funkcionálhat.

Következtetés – A legjobb csuklótámasz 2022-re

Tehát mindent figyelembe véve melyiket találjuk a legjobb ajánlatnak az itt említett csuklótámaszok közül? Nos, mennünk kellene vele Dicsőséges PC Gaming Master Race csuklótámasz.

A mém-ihlette márkajelzést leszámítva azt találjuk, hogy az e cég által gyártott csuklótámaszok minden tekintetben a legjobb ár-érték arányt kínálják. Igaz, nem a legkényelmesebbek és nem is a legolcsóbbak, de megtalálják az arany egyensúlyt a kettő között. A legjobb az egészben, hogy a csuklótámaszok többféle méretben kaphatók, hogy szinte tökéletes illeszkedést biztosítsanak minden billentyűzettípushoz.

De ez csak a mi választásunk! Ha a kényelmet részesíti előnyben az ár helyett, vagy fordítva, a listán szereplő többi termék jobb választás lehet az Ön számára. Megnyugodhat azonban, hogy bármelyiket választja, akkor is jó pénzt fog kapni.

Ezek is tetszhetnek neked