A legjobb egyéni PC-készítő webhelyek

Szeretné online megépíteni új számítógépét, és az összes alkatrészt maga kiválasztani? Íme a legjobb egyéni PC-készítő webhelyek álmai számítógépének elkészítéséhez.

ÁltalSamuel Stewart 2021. július 19 A legjobb egyedi PC-készítők

Valószínűleg nem kell túlságosan részleteznünk a saját, egyedi játék PC összeállításának előnyeit.

A lényeg: pontosan a kívánt alkatrészeket választhatja ki, maximalizálva a teljesítményt és a költséghatékonyságot, miközben a PC-t ízlése szerint testreszabhatja.

Mindazonáltal a számítógép fizikai összeállításának minden erőfeszítése sok gondot okozhat néhány ember számára. Lehet, hogy nincs időd, vagy csak túl kevés a hited abban, hogy képes kezelni ezeket a drága alkatrészeket.

Ha Ön is ezen emberek közé tartozik, örömmel fogja tudni, hogy összeállítottunk egy listát ezekről legjobb cégek, amelyek megrendelésre egyedi PC-ket készítenek . Ez az útmutató egy rövid áttekintést is tartalmaz majd ezekről a cégekről.

Tehát minden további nélkül itt vannak a legjobb egyéni PC-készítők 2022-re .

TartalomjegyzékElőadás

legjobb egyedi PC-készítő

Eredet

Alapítva: 2009

Helyszín: Miami, Florida

Látogatás

Az első cég a listánkon Eredet , más néven Origin PC.

Amint azt sejteni lehetett, semmi közük az EA Origin platformjához, mivel ez a cég négy évvel megelőzi azt.

Az Origin PC jelenleg előre elkészített játék PC-ket, játék laptopokat, valamint néhány saját hűtési megoldást és kiegészítőt árul. Az Origin négy alap játék PC-t árul, amelyek a vásárló preferenciái szerint erősen testreszabhatók.

Ez a négy PC- Chronos, Neuron, Millenium és Genesis – használjon kis méretű, Mid Tower, Full Tower és Big Tower tokot. Most már nemcsak az alkatrészeket lehet ízlés szerint alakítani, hanem a külső és belső kialakítást is – a tok testreszabható különböző színek, minták és világítás .

legjobb PC-készítő

Origin kínál a 1-3 év garancia , valamint a 30 napos pénzvisszafizetési garancia . Olvassa el a teljes garanciális információ itt .

legjobb egyedi pc

CyberPowerPC

Alapítva: 1998

Helyszín: Ipar, Kalifornia

Látogatás

Székhelye Kalifornia iparvárosában található, CyberPowerPC az egyik régebbi cégek itt szerepel, 1998-ban alapították. A tapasztalat itt magáért beszél. Ha megnézi a honlapjukat, teljesen világossá válik, hogy miért maradtak olyan népszerűek a saját résükön.

A CyberPowerPC játék PC-k széles választékát árulja, beleértve az e-sporthoz szánt középkategóriás PC-ktől a hatalmas, rajongói szintű játékgépekig mindent. Mint a legtöbb hasonló vállalatnál, az egyéni konfigurátoruk is barátságos mind a már PC-ben jártas, mind a még nem ismerők számára, és nagyon széles alkatrész választék egyedi PC-ikhez.

legjobb egyedi PC-készítők

Ami a garanciát illeti, a CyberPowerPC a 3 év munkagarancia és a 1 év garancia az alkatrészekre . Olvassa el a teljes garanciális információ itt .

Xidax

Xidax

Alapítva: 2013

Helyszín: Dél-Jordánia, Utah

Áttérve a következő egyedi PC-készítőre, a Xidax Systems egy Utah-i székhelyű egyéni PC-készítő webhely, komoly múlttal.

A Xidax anyavállalata több mint 20 éve értékesít egyedi számítógépeket, és a Xidax az online fiókja. A Xidax telephelye Dél-Jordániában, Utah államban található, ahol minden alkatrésze és PC-szakemberei találhatók. Itt építik fel a számítógépét, és tesztelik, mielőtt kiküldik Önnek, miután minden rendben van.

A webhelyen asztali PC-ket, játék laptopokat és munkaállomás PC-ket építhet. Az asztali PC-k ára 800-900 dollár körül kezdődik, és egészen 5000 dollárig terjed, a legtöbb ember igényeit kielégítve. Az előny az, hogy a Xidax lehetővé teszi a fizetést kriptovaluták ha akarod.

Olvassa el a teljes garanciális információ itt .

egyedi PC-készítő

iBuyPower

Alapítva: 1999

Helyszín: Ipar, Kalifornia

A következő egyéni PC-készítő webhely ezen a listán iBuyPower , egy veterán kaliforniai székhelyű vállalat, amelyet 1999-ben alapítottak. A mai napig az iBuyPower az egyik legnépszerűbb ilyen jellegű szolgáltatás, amely egy asztali PC-k és játék laptopok széles választéka . Ráadásul néhány márkás játékkiegészítőt is árulnak, és ismert név az eSport világában.

A weboldalukon található Easy Builder eszköz végigvezeti a technológiában kevésbé jártas felhasználókat a folyamaton, és szűkített válogatást kínál a vásárló által a célnak leginkább megfelelő PC-k közül.

Természetesen kínálnak is kiterjedttestreszabáslehetőségek , amely lehetővé teszi a potenciális ügyfelek számára, hogy finomhangolják a belső elemeket, és kiválaszthassák az esetlegesen szükséges kiegészítőket.

legjobb egyedi PC-készítő

Az iBP szabványt kínál 3 év munkagarancia és a 1 év alkatrészgarancia minden számítógépükön. A megrendelő azonban 4 év, illetve 5 év meghosszabbított munkagaranciát vásárolhat, amelyhez 2, illetve 3 év alkatrészgarancia társul.

Olvassa el a teljes garanciális információ itt .

legjobb egyéni PC-készítő webhely

BLD

Alapítva: 2017

Helyszín: Ipar, Kalifornia

Látogatás

BLD hihetetlenül újnak tűnhet a játéktéren az itt felsorolt ​​többi veterán céghez képest, de valójában egy nagyobb és ismertebb név leányvállalata: NZXT . Az NZXT 2004 óta létezik, és leginkább számítógépházaikról és hűtési megoldásaikról ismertek, bár az elmúlt években jelentősen bővültek.

A BLD egy nagyon újoncbarát PC építési folyamat. Mindenekelőtt négy kategóriába sorolják a számítógépeiket: Starter, Streaming, H1 Mini és Creator, miközben az egyes konfigurációk becsült játékbeli teljesítményét mutatják. Ezek a PC-k előre be vannak építve néhány kisebb testreszabási lehetőséggel.

Ezután ott van az Építsd meg saját magad opció. Ez is meglehetősen újoncbarát, és segít kiválasztani a megfelelő összetevőket az alapján, hogy milyen játékokkal szeretnél játszani.

Minden BLD PC-t 99 dolláros átalánydíj ellenében gyártanak, és minden PC-t a megrendeléstől számított 48 órán belül kiszállítanak a vásárlóhoz. Továbbá kínálnak a 2 év garancia , bár az ügyfelek vásárolhatnak kiterjesztett garanciát, ha akarnak.

Olvassa el a teljes garanciális információ itt .

legjobb pc építési telek

Digitális vihar

Alapítva: 2002

Helyszín: Fremont, Kalifornia

Látogatás

Ezután egy újabb tapasztalt és megbízható cégünk van, amely játék PC-k, valamint munkaállomások és laptopok építésére specializálódott. Digitális vihar .

A cég jelenleg öt játék PC-márka választékát kínálja – Lynx, Lumos, Velox, Aventum és Bolt . Az első három a Mid Towers, az Aventum egy Ultra Tower, a Bolt pedig egyedi kis méretű tokkal érkezik.

A fent említett öt márka egyikének kiválasztása után néhány előre beállított konfiguráció közül választhat, mielőtt a belső elemeket nagyobb mértékben testreszabná. Ahogy az várható volt, a testreszabási lehetőségek a kiválasztott esettől függően változnak.

legjobb egyedi játék PC-készítő

A cég PC-ire a szokásos garancia érvényes 3 év munkagarancia és a 1 év alkatrészgarancia , pedig meghosszabbított 4/2 vagy 5/3 év munka- és alkatrészgarancia vásárolható.

Olvassa el a teljes garanciális információ itt .

AVA Direct

AVADirect

Alapítás: 2000

Helyszín: Twinsburg, Ohio

Látogatás

Továbblépve egy újabb veterán céghez jutunk, amely 2000 óta működik. Az AVADirect egy előre gyártott PC-k széles választéka amelyeket saját preferenciáinak és pénztárcájának megfelelően testreszabhat, akár befizetési lehetőséggel is 36 havi részlet .

Sok más webhelyhez hasonlóan, amelyek egyedi PC-ket készítenek (amint azt eddig láttuk), az AVADirect is rendelkezik egy olyan eszközzel, amely segít megtalálni az igényeinek megfelelő konfigurációt a költségvetése, a játszott játékok, az Ön által legjobban kedvelt esetek formája és , végül az Ön által preferált CPU és GPU sávok.

Az AVADirect 1 vagy 3 év korlátozott garanciát kínál a komplett rendszerekre, 1 év a barebone rendszerekre, és élethosszig tartó munkagarancia az egyedi gyártású termékekre.

Olvassa el a teljes garanciális információ itt .

Maingear

MainGear

Alapítva: 2002

Helyszín: Kenilworth, New Jersey

Látogatás

A következő cég is csaknem két évtizede létezik ekkor, és valójában erősen az autóipar ihlette. MainGear a játékasztali számítógépekre és laptopokra összpontosít, néhány játékkiegészítő mellett.

Számos PC-márka kínál kínálatukat, köztük Vybe, R1, Turbo, Rush és F131 , amelyek mindegyike többféle hardverbeállítással érkezik, és tovább testreszabható, mind hardver, mind RGB világítás tekintetében. Mindezt egyszerre vagy keresztül is lehet fizetni 3-24 havi részlet .

A jótállás terén a Maingear a 30 napos pénzvisszafizetési garancia a számítógépeiken, és a szabványos jótállásuk kiterjed a 1 év időszakra, de a vásárlók vásárolhatnak meghosszabbított 3 éves garanciát is.

Olvassa el a teljes garanciális információ itt .

Falcon Northwest

Falcon Northwest

Alapítva: 1992

Helyszín: Medford, Oregon

Látogatás

A következő bejegyzéshez megvan a legrégebbi cég ezen a listán. Falcon Northwest A mára távoli 1992 óta létezik, és ők voltak a PC-s játékok egyik úttörője. Ami azt illeti, a legelső termékük egy csúcskategóriás, Mach V nevű PC volt, amelyen MS-DOS futott!

A cég persze nagy utat tett meg azóta. Ma az asztali számítógépeik háromféle változatban kaphatók: FragBox, Tiki és Talon. A legszembetűnőbb különbség ezek között az alaktényezőben van – a FragBox PC-k kis méretű házba vannak csomagolva, a Tiki egy elegáns Micro Tower, míg a Talon egy hagyományos Mid Tower, így a legsokoldalúbb is.

Mindezek nagymértékben testreszabható , belül és kívül is, beleértve a fényezést, az egyedi UV-nyomtatást, az RGB világítást, hogy csak néhányat említsünk. Az egyetlen valódi hátránya a Falcon Northwest választékának, hogy számítógépeik azok nagyon drága , egyenként több mint 2000 dollártól.

Azonban azzal a fajta elit szolgáltatással amit kap, ez könnyen az egyik legjobb ilyen típusú cég, és mindenképpen érdemes őket a legjobb választások közé tenni – persze feltéve, hogy megengedheti magának.

A cég összes PC-je a 3 év garancia és van még a 30 napos pénzvisszafizetési garancia .

Olvassa el a teljes garanciális információ itt .

Puget Systems

Puget Systems

Alapítás: 2000

Helyszín: Auburn, Washington

Látogatás

Végül megvan Puget Systems , amely lehet, hogy kevésbé kirívó, mint a legtöbb itt felsorolt ​​többi, de ettől nem kevésbé megbízhatóak. Weboldaluk nem a legextravagánsabb vagy legvonzóbb (ha valami, 2022-ben eléggé elavultnak tűnik), de funkcionális és könnyen navigálható, ami a legfontosabb.

Azonnal észre fogod venni, hogy a cég nem éppen a játékra koncentrál. Inkább elsősorban a szakembereket szolgálják ki, és így széles választékot kínálnak munkaállomások hogy a felhasználó könnyen böngésszen aszerint, hogy milyen szoftvert fog használni a PC-n.

A cég jelenleg összesen nyolc PC-márkát kínál. Ezeket szokás szerint a forma és az alaplapi lapkakészlet, illetve minden használat különbözteti meg tiszta és minimalista tokok . Mondanunk sem kell, hogy ezek mindegyike különböző mértékben testreszabható.

A Puget Systems a 1 év garancia termékeikre, de ahogy az lenni szokott, az ügyfél kívánsága szerint 2 vagy 3 év meghosszabbított garanciát vásárolhat, amely mindkettő életre szóló munkát és műszaki támogatást tartalmaz.

Olvassa el a teljes garanciális információ itt .

TartalomjegyzékElőadás

GYIK: Egyedi PC Builder webhely kiválasztása

  1. Megéri az egyéni PC-készítő webhelyeket, mint saját maga készíteni számítógépet?

    A PC-készítő webhelyek ömlesztve vásárolnak alkatrészeket és egyéb alkatrészeket, így olcsóbban kapják meg az alkatrészeket. Néha még pénzt is megtakaríthat, ha egy jó, egyedi PC-készítő webhelyet használ, ahelyett, hogy saját maga készíti el ugyanazt a számítógépet. Ezért mindenképpen érdemes őket felfedezni.

  2. Melyik a legjobb egyéni PC-készítő webhely?

    Ez a választás végső soron személyes döntés. A legjobb, ha összehasonlítja a listán szereplő összes egyéni PC-készítő webhelyet, és eldönti, melyik felel meg jobban az Ön igényeinek és preferenciáinak.

  3. Vegyek kiterjesztett garanciát?

    Ha a normál garancia egy teljes évre vonatkozik, akkor azt mondjuk, hogy nincs szükség kiterjesztett garanciára. Ha valamelyik alkatrész gyári hibával érkezik, az nagyjából már az első évben megnyilvánul, ha nem is azonnal.

Következtetés

Az ebben az útmutatóban említett egyéni PC-készítők a következők a legeslegjobb épp most.

Mondanom sem kell, hogy ezek közül az egyik biztosan megvédi Önt, függetlenül attól, hogy tapasztalt PC-játékos, vagy éppen most szerzi be először a számítógépét.

Ezek is tetszhetnek neked