Legfontosabb Szerencsejáték A legjobb előre beépített játék PC-k 800 USD alatt (2022 értékelés)

A legjobb előre beépített játék PC-k 800 USD alatt (2022 értékelés)

Új PC-re vágysz? Manapság nagyon jó előre beépített számítógépeket vásárolni, mivel az árak rendkívül alacsonyak. Íme a legjobb 800 USD alatti előre beépített PC-k!

ÁltalSamuel Stewart 2022. január 4 A legjobb előre beépített játék PC 800 alatt

Szóval, új játék PC-t keresel? Eltelt egy ideje, mióta utoljára vásárolt egyet, vagy talán még soha nem vásárolt előre összeállított rendszert, és nem tudja, mire számítson?

nem hibáztatjuk.

A technológia szürreális ütemben fejlődik, és nehéz lehet eligazodni a rendelkezésre álló lehetőségek tengerében, ha nem tartod a lépést a legújabb kiadásokkal.

De ne félj, ezért vagyunk nálunk!

Bebizonyítjuk neked, hogy bárki bármit mond, nem kell több ezer dollárt költened egy folyadékhűtéses vadállatért, amely a következő évtizedben új játékokat fog futtatni 4K-ban.

Ha olyan jövőbiztos PC-t keres, amelyen az összes legújabb játék tisztességes grafikával fut, nincs okunk 800 dollárnál többet költeni.

Tehát ha érdekli a legjobb, amit jelenleg 800 dollárért kaphat, akkor olvasson tovább!

Ebben a cikkben áttekintettünk 5 előre beépített PC-t, körülbelül 800 dollárért, és részletesen elmagyaráztuk, mi teszi őket nagyszerűvé. Tehát nézzük meg alaposan ezeket a számítógépeket, és derítsük ki, mire képesek.

HP Pavilion Gaming PC (az AMD Ryzen 5 5600G verzió)

HP Pavilion Gaming PC
 • Kiváló játékteljesítmény
 • VR-kész
 • Rengeteg bővítési lehetőség
Lásd Ár

TartalomjegyzékElőadás

HP Pavilion Gaming PC

HP Pavilion Gaming PC

CPU: AMD Ryzen 5 5600G
GPU: AMD Radeon RX 5500
RAM: 8 GB
Tárhely: 256 GB NVMe SSD

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Fantasztikus Ryzen 5000 processzor
 • Erőteljes grafikus kártya
 • Hibabiztos integrált GPU
 • Wi-Fi

Hátrányok:

 • Nincs elég tárhely
 • Több RAM-ot használhat

A listánk első rendszere a HP Pavilion Gaming PC.

Kezdetnek ez a PC az AMD Ryzen 5 5600G-t tartalmazza, amely egy szörnyű processzor. 6 magja, 12 szála van, alap órajele 3,9 GHz, maximális órajele pedig 4,4 GHz. Ráadásul a piacon az egyik legjobb integrált grafikus kártyával érkezik.

Jelenleg ez felesleges, reméljük ez így is marad. Ha azonban bármi történne a dedikált grafikus kártyájával, biztos lehet benne, hogy nem csak a számítógépét, hanem a játékot is tudja majd használni, mintha mi sem történt volna.

Összefüggő: A legjobb AMD Ryzen CPU-k (2022-es vélemények)

Ami a grafikus kártyát illeti, a Pavilion Gaming PC az AMD Radeon RX 5500-zal van felszerelve, így ez egy teljesen AMD rendszer. Teljesítményét tekintve ez a grafikus kártya az NVIDIA GeForce GTX 1650 Superhez hasonlítható, ami azt jelenti, hogy a legtöbb játékot 1080p felbontásban képes kezelni közepes és magas beállítások mellett. Még a Cyberpunk 2077-ben is tökéletesen elviselhető élményt nyújthat… ha lenne 16 GB RAM.

Sajnos a kereskedők manapság hajlamosak spórolni a RAM-mal, ezért elég nehéz megtalálni a 16 GB-os előre beépített rendszert, és ezért a listán szereplő összes PC csak 8 GB RAM-mal rendelkezik. Ez kétségtelenül akadályozza a játékot, de már 30 dollárral többel szerezhet magának még egy 8 GB-os sticket, és könnyen megoldhatja ezt a problémát.

De nem a RAM az egyetlen probléma a számítógéppel; a tárolás is hagy kívánnivalót maga után. A mindössze 256 GB-os tárhelynek köszönhetően nem kell sokáig várni, amíg nehéz helyzetben találja magát.

Összefüggő: SSD vs HDD – melyik a legjobb játékhoz

Az alapkomponenseken kívül a HP Pavilion Gaming PC Windows 10 Home rendszerrel, valamint vezetékes billentyűzettel és egérrel is rendelkezik.

A gondolataink

Van néhány csodálatos és néhány nem is olyan csodálatos aspektusa ennek a számítógépnek.

Ahogy fentebb említettük, a processzor teljesen fantasztikus, tehát ha ezt keresi, akkor ez nagyon jó ajánlat lehet az Ön számára.

A grafikus kártya is kiváló lelet a piaci helyzetet figyelembe véve. A grafikus kártyák manapság nagyon drágák, és mindenki, beleértve a kiskereskedőket is, ugyanazokkal a problémákkal küzd.

A CPU és a GPU együtt tökéletesen élvezetes játékélményt biztosít. Egy dolgot azonban nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy több RAM-ra lesz szüksége ahhoz, hogy a legtöbbet hozhassa ki ebből a számítógépből, és a tárhely sem maradhat le.

A RAM egy nagyon fontos PC-komponens, amely óriási hatással van a rendszered játékon belüli és külső teljesítményére. Ha maximalizálni szeretné számítógépe teljesítményét, akkor a RAM-mal kapcsolatban a hangerőre kell összpontosítania. Játékos PC-k esetében a szám, amire törekednie kell, a 16.

Bármilyen kevesebb fogyatékosság lenne, több pedig túlzás.

Sajnos a PC már kissé túllépi a 800 dolláros költségvetési felső határt, és ezekkel a kiegészítésekkel közelebb kerül a 900 dollárba. Másrészt sem a RAM, sem a tárhely nem túl drága, ami azt jelenti, hogy lassan, idővel hozzáadhatja őket, de ez azt is jelenti, hogy nem fogja tudni egyszerűen csatlakoztatni a számítógépet, és aggodalom nélkül élvezni a játékokat. ahogy megveszed.

Összefüggő: Mennyire befolyásolja a RAM a játékot?

Szóval érdemes megvenni ezt a PC-t?

Nos, továbbra is azt javasoljuk, hogy vessen egy pillantást a többi választásunkra, és válassza ki azt, amelyik a legjobban megfelel az Ön igényeinek. A HP Pavilion Gaming PC azonban határozottan kiváló lelet. Valójában az APU önmagában is nagyszerű választássá teszi a játékosok számára. Az RX 5500-zal kombinálva fantasztikussá válik. Ez azonban további beruházásokat igényel.

AVGPC Hellfire

AVGPC Hellfire

CPU: AMD Ryzen 5 3600
GPU: NVIDIA GeForce GT 1030
RAM: 8 GB
Tárhely: 500 GB SSD

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Kiváló processzor
 • Ár

Hátrányok:

 • 8 GB RAM
 • Több tárhelyet használhat

A következő választásunk az AVGPC Hellfire.

Ez a rendszer nagyon hasonlít az első bejegyzésünkhöz, de néhány apró finomítással. Ugyanis az AMD Ryzen 5 3600 processzorral érkezik, ami nem olyan erős, mint az előző build AMD Ryzen 5 5600G, de így is kiváló CPU 6 maggal, 12 szálal, 3,6 GHz-es alap órajellel, és a A maximális órajel 4,2 GHz. És feltéve, hogy van egy tisztességes alaplap és CPU-hűtő, akár túlhajtható is. Nem túl kopott.

Összefüggő: Megéri a túlhajtás?

Ezen kívül a PC grafikus kártyája az NVIDIA GeForce GT 1030. Erről nincs mit írni, de sok modern játékot képes futtatni, bár alacsony és közepes grafikával.

Az AVGPC Hellfire 500 GB SSD tárhellyel rendelkezik. Ez még mindig nem nagyszerű, de mérföldekkel jobb, mint a HP Pavilion 256 GB-ja, és azoknak, akik hozzászoktak a laptopokon való játékhoz, ez akár elég is lehet. Természetesen a legtöbb játékosnak előbb-utóbb többre lesz szüksége, de az 500 GB-os kapacitás azt jelenti, hogy nem kell azonnal pénzt fektetnie több tárhelyre.

Összefüggő: A legjobb merevlemezek játékhoz (2022-es vélemények)

Bár ez üdvözlendő frissítés lehet, a helyzet a RAM-mal továbbra is ugyanaz. Ahogy az előző bejegyzésben is említettük, a listán szereplő PC-k egyike sem rendelkezik 16 GB RAM-mal, ezért ezt figyelembe kell venni az ár kiszámításakor.

Összefüggő: Mennyi RAM-ra van szükségem a játékhoz?

Ami a vásárláskor kapott ajándékokat illeti, a legtöbb más előre beépített rendszerhez hasonlóan az AVGPC Hellfire is Wi-Fi-vel, Windows 10 Home rendszerrel, billentyűzettel és egérrel, valamint 1 év garanciával érkezik.

A gondolataink

Tehát megemlítettünk néhány jó pontot a számítógépen, és néhányat, ami hiányzik. Mindezeket figyelembe véve megéri az AVGPC Hellfire?

Természetesen különben nem szerepelne ezen a listán.

Kiváló processzorral és megfelelő grafikus kártyával rendelkezik, amelyek alapvetően a legfontosabbak egy játék PC-n. Teljes nyilvánosságra hozatal, a grafikus kártya messze nem nagyszerű, de a legtöbb esetben lehetővé teszi az 1080p-s játékot alacsony és közepes beállítások mellett.

Arra az esetre, ha eddig nem tettük volna tisztába magunkat, a RAM kiábrándító, és nagyon ajánljuk, hogy minél hamarabb szerezzen be egy újabb 8 GB-os sticket. A tárolás azonban ebben az esetben elviselhető. Bár nagyon valószínű, hogy valamikor többre lesz szüksége, legalább nem kell azonnal aggódnia.

Ezt a PC-t eddig nem hangoztattuk túl vonzóan, szóval érdemes valami olyasmibe fektetni a pénzt, ami objektíven nézve „jól van”?

Ez ismét attól függ, hogy ez a számítógép Önnek vagy valaki másnak való-e, mire fogják használni, hajlandó-e többet befektetni, és módosítani rajta stb. De ne feledje, hogy írásban ez a PC 700 dollárba kerül. Ez jóval a költségvetés alatt van, így ha hajlandó többet befektetni, akkor bőven van rá lehetőség. Másrészt, ha a lehető legkevesebb kiadást tervezi, ez is jó üzlet, különösen akkor, ha az elsődleges összetevő a CPU és nem a grafikus kártya.

De még ne húzd elő a pénztárcádat. Ezen a listán további három bejegyzés található, és mindegyiket érdemes megnézni, ezért azt javasoljuk, hogy tartsa fenn ítéleteit, amíg mindegyiket meg nem nézi.

HP Pavilion TG01 1022

HP Pavilion TG01-1022

CPU: Intel Core i3-10100
GPU: NVIDIA GeForce GTX 1650 Super
RAM: 8 GB
Tárhely: 256 GB NVMe SSD

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Jó processzor
 • Erőteljes grafikus kártya
 • Wi-Fi 5
 • Könnyű bővíthetőség

Hátrányok:

 • Nagyon kevés tárhely
 • Több RAM-ot használhat

A következő a HP Pavilion TG01-1022.

Ez egy másik számítógép a listán, amely kiemelkedik a GPU-részlegből. Ugyanis a HP Pavilion TG01-1022 NVIDIA GeForce GTX 1650 Super kártyával büszkélkedhet. Ez egy fantasztikus GPU, tökéletes 1080p-s játékokhoz.

Összefüggő: A legjobb grafikus kártyák játékokhoz (2022-es vélemények)

A GTX 1650 Supert az Intel Core i3-10100 processzor támogatja, 4 maggal, 8 szálal, valamint 3,6 GHz-es és 4,3 GHz-es alap- és maximális turbófrekvenciákkal.

Ez egy kicsit gyengébb processzor, mint az eddigi kettő közül, de ne feledje, hogy a játék-orientált felépítésben a processzor csak a GPU támogatására szolgál, és a GPU az, amely meghatározza, hogy mennyire jól futnak a játékok. , így a kissé alávaló processzor ellenére ez még mindig kiváló kombó.

Azonban még ez a számítógép sem kivétel a probléma alól, amely a listán szereplő összes rendszert sújtja – az elégtelen tárhely és RAM.

A gondolataink

Egy tisztességes számítógépet találni manapság, különösen egy előre beépítettet, igazi kihívás, ami miatt a HP Pavilion TG01-1022 egy kihalt faj maradványa. Objektíven nézve sok hibája van, de a versenytársát tekintve nagyon sok.

Mielőtt azonban elkötelezné magát a vásárlás mellett, pontosan meg kell határoznia, hogy mit szeretne a számítógépétől, és ehhez felteheti magának a következő kérdéseket:

  Hajlandó lenne frissíteni előre beépített számítógépét? Tervezi a processzor túlhúzását? A játék teljesítménye az egyetlen dolog, ami számít?

Ha hajlandó frissíteni, és a túlhajtás nem fontos Önnek, akkor a HP Pavilion TG01-1022 fantasztikus választás.

Ha azonban a CPU túlhajtását tervezi, érdemes lehet ragaszkodnia az AMD processzorokkal rendelkező rendszerekhez, például az 1-es és 5-ös bejegyzésekhez, mivel az Intel Core i3-10100 processzor zárolva van, és nem lehet túlhajtani.

Továbbá, bár a processzor teljesítménye csak valamivel gyengébb, mint például az AMD Ryzen 5 3600 a legtöbb modern AAA játékban, a stratégiai játékok és a termelékenység terén a Ryzen 5 3600 földcsuszamlással nyer, és a rendszerindításhoz fel van oldva, így még több teljesítményt tud kicsikarni belőle.

Méltányos figyelmeztetés, azonban a túlhajtáshoz jó alaplapra és megfelelő hűtőre van szükség, tehát még akkor is, ha nincs lezárt processzora, először győződjön meg arról, hogy az alaplap és a CPU-hűtő is kimerült, mielőtt megpróbálná mérsékelni a gyári beállításokat. .

Ami az utolsó kérdést illeti, ha a játékteljesítmény nem minden, és a játék mellett néhány termelékenység alapú feladatot is szeretne végrehajtani a számítógépén, akkor azt javasoljuk, hogy válasszon egy erősebb processzorral rendelkező számítógépet, minél több mag, annál jobb, ebben az esetben Az 1-es számú bejegyzés lenne a legjobb választás.

Végső soron minden azon múlik, hogy mire van szüksége, és mennyit hajlandó rá költeni. De ha a játékteljesítmény számít, a HP Pavilion TG01-1022 kiváló választás.

iBUYPOWER Trace 4 MR

iBUYPOWER Trace 4 MR

CPU: AMD Ryzen 5 3600
GPU: AMD Radeon RX 560
RAM: 8 GB
Tárhely: 240 GB SSD

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Kiváló processzor
 • Csodálatosan néz ki
 • Rengeteg hely a frissítésekhez

Hátrányok:

 • 8 GB RAM
 • Több tárhelyet igényel

A következő választásunk az a iBUYPOWER Trace 4 MR.

Ez a rendszer ismét egy nagyszerű processzorral rendelkezik, jelen esetben az AMD Ryzen 5 3600-at 6 maggal, 12 szálal, valamint 3,6 GHz-es és 4,2 GHz-es alap- és max. Ez az egyik legjobb középkategóriás processzor, és ez az egyik olyan processzor, amely a legjobb ár-érték arányt nyújtja Önnek. Akkor sem lenne szüksége erősebb chipre, ha a jelenlegi grafikus kártyát RTX 3080-ra cserélné.

Ha már a grafikus kártyánál tartunk, ez a rendszer az AMD Radeon RX 560-zal van felszerelve. Nem olyan jó, mint az előző bejegyzés GPU-ja, de elég tisztességes. Ne feledje azonban, hogy ne várjon túl sokat, mert ezzel a kártyával csak a felszínét fogja megkarcolni annak, amit az 1080p-s játékok kínálnak.

Mint az összes korábbi előre beépített PC-nél, a RAM nem megfelelő, és sürgős figyelmet igényel a tárhely mellett, mivel az iBUYPOWER Trace 4 MR csak egy 240 GB-os SSD. Jó látni, hogy ezeken a számítógépeken SSD-k vannak telepítve, de a 240 GB manapság senkinek sem elég, ezért ne feledje, hogy hamarosan, ha nem azonnal, további tárhelyre kell elkülönítenie költségvetésének egy részét.

A gondolataink

Az előre gyártott PC-k arról híresek, hogy rosszul kiegyensúlyozott alkatrészeik vannak, és azoknak, akik ilyet szeretnének vásárolni, tudniuk kell, hogy 1000 dollár alatt egyetlen előre elkészített konfiguráció sem lesz teljes, ami azt jelenti, hogy legalább egy-két frissítés szükséges ahhoz, hogy optimális legyen a játékhoz. Manapság a helyzet még rosszabb, és a GPU-árak egekbe szöknek, az ezekből a buildekből kihozható érték már nem olyan jó, mint régen.

Az iBUYPOWER Trace 4 MR nem a legjobb játékra szánt PC ezen a listán, de mindezt figyelembe véve nem is szörnyű.

Kapsz egy nagyszerű processzort és egy közepes GPU-t, amelyek együtt tisztességes munkát végeznek a modern játékok élvezetében 1080p felbontásban. A teljesítmény semmiképpen sem fogja feldobni a fejét, de számíthat arra, hogy minden modern játékkal játszhat, még akkor is, ha ez bizonyos esetekben az összes grafikus csúszkát alacsonyra állítja. Azonban sokkal jobban jársz, ha több RAM-ot kapsz.

Folyamatosan azt mondjuk, hogy a 8 GB RAM kiábrándító, és ez igaz. A 16 GB-os tárhellyel a játékaid és a programjaid is sokkal gördülékenyebben futhatnak, de ez nem jelenti azt, hogy nem boldogulsz 8 GB-tal.

Ennek ellenére, ha nem akar többet költeni a számítógépére a kezdeti befektetés után, akkor technikailag nem kell, de erősen ajánlott, mivel ez a további 8 GB olyan érzés lehet, mintha egy GPU-frissítést kapna. további 30 dollárba kerül.

Persze valószínűleg vannak köztetek olyanok, akik nem érzik jól magukat azzal, hogy egyedül bütyköljenek egy számítógépet, és szeretnének olyan jó PC-t szerezni, amennyire csak lehet anélkül, hogy bármit is be kellene fektetniük, ebben az esetben érdemes folytatnia. olvasni, mert ez nem az. Ha azonban hajlandó néhány frissítést végrehajtani, ez egy meglehetősen tisztességes számítógép lehet.

Ne feledje azonban, hogy a listán szereplő számítógépek többsége nagyon hasonlít egymásra, de nagyon eltérő áraik vannak, ezért ha hajlandó frissíteni őket, de nem akarja túllépni a 800 dolláros költségvetést, ennek megfelelően kell kiválasztania a rendszert.

HP Pavilion Gaming PC

HP Pavilion Gaming PC

CPU: AMD Ryzen 5 3500
GPU: NVIDIA GeForce GTX 1650 Super
RAM: 8 GB
Tárhely: 256 GB NVMe SSD

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Kiváló processzor
 • Remek grafikus kártya

Hátrányok:

 • 8 GB RAM
 • Több tárhelyet igényel

Az első és a harmadik választásunkkal együtt ez a számítógép a lista legjobb rendszerei között szerepel. Az AMD Ryzen 5 3500 CPU-val és az NVIDIA GeForce GTX 1650 Super GPU-val van felszerelve, ami egy fantasztikus kombináció, és valóban van néhány nagyszerű mondanivalónk.

A CPU kissé szokatlan, de ettől még nem lesz rossz. Ez a Ryzen 5 3600 valamivel gyengébb verziója, csak hiperszálak nélkül. Ez szégyen, de nem nagy üzlet, főleg, hogy a játék szempontjából egyébként is a grafikus kártya a fontosabb alkatrész, és a HP Pavilion Gaming PC ezen a téren jól felszerelt.

Az NVIDIA GeForce GTX 1650 Super egy kiváló GPU, amely nagyon közel áll a GTX 1660 teljesítményéhez, és ez mond valamit. Ez egy olyan kártya, amely lehetővé teszi a modern játékok futtatását 1080p felbontásban, többnyire magas beállítások mellett, miután frissíti a RAM-ot.

Nem kerülhetjük el, hogy ezt megismételjük, de ha 8 GB-ról 16 GB-ra bővíted a ramodat, az észrevehetően megnöveli mind a játék teljesítményét, mind a számítógéped teljesítményét általában, ezért erősen ajánlott egy újabb 8 GB-os kártya beszerzése. ahogy megengedheti magának.

És végül ott van a tároló. Ez egy másik rendszer, mindössze 256 GB tárhellyel, ezúttal csak NVMe SSD tárhelyről beszélünk. Ez jelentősen megnöveli a sebességet a hagyományos SSD-khez képest, ami fantasztikus, de a hangerő kérdése továbbra is fennáll, ami azt jelenti, hogy ez is viszonylag sürgős frissítést igényel.

A gondolataink

Ami a játékteljesítményt illeti, egyetlen, ebben a cikkben említett GPU sem tudja felülmúlni az NVIDIA GeForce GTX 1650 Super teljesítményét. Tehát ha azt kérdezi magában, hogy ez azt jelenti-e, hogy ez a számítógép a legjobb a listán, és meg kell-e vásárolnia gondolkodás nélkül, a válaszunk az, hogy nem egészen.

Míg a GPU határozza meg a játékon belüli teljesítményt, többnyire sok más tényezőt is figyelembe kell venni, mint például a CPU, a frissíthetőségi lehetőségek és többek között az ár. Tehát mielőtt döntést hozna, gondoljon át néhány dolgot.

Először is, szeretné megvásárolni a legjobb játék PC-t 800 dollárért, és soha többé nem frissít egyetlen alkatrészt sem? Ha igen, akkor ez jó választás lehet, mert fantasztikus CPU/GPU kombinációja miatt a RAM hiánya nem jelent akkora problémát, mint a gyengébb rendszerekben.

Másrészt, ha nem bánja, ha a számítógépe megérkezése után frissítenie kell néhány összetevőt, akkor az első és a harmadik választásunk jobb ajánlatokat tesz lehetővé, pusztán az ára miatt.

Végül is egyetlen számítógép sem tökéletes minden felhasználó számára, ezért a legjobb, ha a végső döntés meghozatala előtt rájön, hogy pontosan mit is keres.

Következtetés: A legjobb előre beépített játék PC 800 dollár alatt

HP Pavilion Gaming Desktop

Nehéz választás volt, de a HP Pavilion Gaming PC mellett döntöttünk egyszerűen a fenomenális processzora miatt.

Mivel ez a legjobbak listája előre beépített PC-k , ezt a cikket azzal a feltételezéssel írtuk, hogy aki elolvassa, az vagy nem ismeri túl jól a PC hardvert, és:

 1. nem lenne elég magabiztos ahhoz, hogy önállóan frissítse az összetevőket, ill
 2. valamennyire ismerné, és hajlandó lenne kisebb frissítésekre, de leginkább problémamentes megoldást keresne.

Ha az utóbbinak tartja magát, jó alternatíva a HP Pavilion TG01-1022. Remek CPU/GPU kombója van, RAM- és tárhelybővítést igényel, de előnyt jelent, hogy valamivel kevesebbe kerül, mint a mi legjobb választásunk.

De ez csak akkor van így, ha nem bánja, hogy belefektet egy kis munkát, miután már elköltötte a pénzt.

Mindenki más számára a HP Pavilion Gaming PC (a Ryzen 5 5600G modell) a komponensek tökéletes elrendezésével rendelkezik, amely még több évnyi játék után sem érzi magát elavultnak. Még mindig szüksége van további 8 GB RAM-ra és egy kicsit több tárhelyre, hogy tökéletes legyen, de e nélkül is olyan játékélményt nyújt, mint amilyet a Covid előtti időkben kaptál volna.

Szüksége van egy 800 dolláros előre beépített játék PC-re?

Mire van szükségem egy játék PC készítéséhez

Az, hogy szüksége van-e egy 800 dolláros előre beépített játék PC-re, attól függ, hogy mit vár el a befektetéséből.

Vannak, akik a lehető legolcsóbban szeretnének alaprendszert vásárolni, azzal a szándékkal, hogy később frissítsék. Ha ez a cél, akkor megúszhatja az 500 dolláros rendszert, amennyiben teljes méretű tokkal rendelkezik.

Így a jövőben több frissítési lehetőséged lesz. Nem fogsz azonnal játszani a legújabb játékokkal, de néhány frissítéssel igazi vadállattá válhat.

Másrészt vannak, akik olyan számítógépet szeretnének vásárolni, amely sokáig bírja őket. Ne feledje azonban, hogy a legmodernebb technológia a pénztárcáját is kivérzi, tehát ha ezt akarja, meg kell győződnie arról, hogy készen áll a legjobb dollárt fizetni érte.

És végül néhány ember olyan számítógépet szeretne, amely lehetővé teszi számukra, hogy a barátaik által jelenleg játszott legújabb játékokkal játsszanak, és a jövőben frissíteni tudják őket. Ha ez az Ön, egy 800 dolláros játék PC nagyszerű befektetés.

Meg kell azonban említenünk egy másik alternatívát is. A számítógép megépítésével a lehető legjobb hozamot érheti el. Ennek természetesen megvannak a maga buktatói. Például az alkatrészek meghibásodhatnak, vagy költséges hibát követhet el.

Összefüggő: Előre beépített vs egyéni PC – melyik a legjobb?

Ha egy rossz kábel tönkreteszi a GPU-t az előre beépített számítógépen, akkor garanciális igényt nyújthat be, és megjavíthatja. Ha saját számítógépet épített, a kábel az Ön felelőssége.

Összefüggő: A legjobb egyéni PC-készítő webhelyek

Ennek ellenére sokkal jobb alkatrészeket engedhet meg magának, ha egyedi szereléket épít.

800 dollárért olyan gépet készíthet, amely sokkal jobb, mint az ebben a cikkben szereplő rendszerek bármelyike. Ha az imént elmondottak felkeltették érdeklődését, nézze meg a mi oldalunkat Végső PC-építési útmutató a legjobb játék PC-hez 800 USD alatt.

Alternatív megoldásként, ha nem akarsz egy egész PC-t építeni, de mégsem bánod, hogy egy kicsit bütykölöd vele, van egy harmadik lehetőség.

Választhat olcsóbb előre beépített PC-t, és például saját maga is hozzáadhat grafikus kártyát. Ez nagyobb rugalmasságot biztosít abban a tekintetben, hogy mit vásárol, amikor megvásárolja, és mennyit fizet érte.

Még az is előfordulhat, hogy nagy kedvezménnyel elkaphatja a kívánt GPU-t, és a végösszeg valószínűleg körülbelül ugyanannyiba fog kerülni, mint a listán szereplő PC-k, de ahelyett, hogy meg kellene elégednie azzal, amit mások úgy döntöttek, hogy a rendszerébe kerüljön. legalább bizonyos mértékig szabályozhatja, hogy melyik grafikus kártyát használja.

Ha úgy gondolja, hogy ez valami érdekes lehet, javasoljuk, hogy tekintse meg listánkat a legjobb előre épített PC-k 500 dollár alatt.

Ezek is tetszhetnek neked