A legjobb fejhallgató-állványok (2022-es értékelések)

Kevés az asztali hely, vagy csak jobb módot keresel a játék headset megjelenítésére? Keresse meg az Önnek legmegfelelőbb fejhallgató-állványt ebben az útmutatóban.

ÁltalSamuel Stewart 2022. január 4 A legjobb fejhallgató állványok

A headset-állvány egy olyan termék, amely lehet egyszerű tartozék a headset tartására, vagy USB-elosztóként is használható, és nemcsak a telefon töltésére szolgál. vezeték nélküli headset – ha van egy – de más perifériák is.

Ebben a vásárlási útmutatóban a fülhallgató- és fejhallgató-állványok széles választékát tekintjük át, amelyek bármelyik kategóriába tartoznak, leszűkítve a választékot, és segítünk kiválasztani a megfelelőt!

A fejhallgató állvány kiváló ötlet ajándék játékosoknak .

Tehát minden további nélkül itt vannak a legjobb fejhallgató állvány 2022-ben .

TartalomjegyzékElőadás

fejhallgató állvány

AmoVee fejhallgató állvány

Típus: Asztali
USB-portok száma: N/A

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Minimális és semleges kialakítás
 • Nagyon feltűnő
 • Megfizethető

Hátrányok:

 • Nem a legstabilabb állvány
 • A por és az ujjlenyomatok könnyen rátapadnak a fényes felületre

A listánkon az első egy egyszerű, nem sallangú fejhallgató-állvány stílusos, minimalista dizájnnal. Maga az állvány meglehetősen stabil, és jól illeszkedik a legtöbb fejhallgatóhoz, kényelmes eszközt biztosítva a saját tárolására anélkül, hogy túl sok helyet foglalna el az asztalon vagy túl sok figyelmet.

Az állvány ráadásul két változatban kapható: a normál fekete, átlátszatlan, fényes felülettel, vagy egy áttetsző, ami sokkal jobban illeszkedik a túlnyomórészt fehér színű fejhallgatókhoz és headsetekhez.

Az egyik probléma, amely nem azonnal észlelhető, az a tény, hogy az állvány nagyon könnyű. Ez kissé instabillá teheti, különösen akkor, ha csak egy kézzel helyezi fel vagy veszi le a headsetet. Ezt leszámítva az állvánnyal nincs jelentősebb probléma, bár a fekete változat meglehetősen pormágnesnek bizonyul, mint a fényes felületeknél.

6amLifestyle fejhallgató állvány

Típus: szerelt
USB-portok száma: N/A

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Masszív fém felépítés
 • Stabil
 • A párnázás megakadályozza az asztal sérülését

Hátrányok:

 • Lekerekített felületeken nem olyan stabil, mint ahogy hirdetik

Következő egy némileg eltérő megoldás a 6amLifestyle-től. Ez a fülhallgató állvány fémből készült, és egy bilincs segítségével az íróasztal oldalára rögzíthető, ami hasznos lehet azoknak, akiknek szűkös az asztali helyük.

Rögzítve a bilincs rendkívül stabil, és az AmoVee állványhoz hasonlóan két változatban kapható, hogy megfeleljen a különböző ízléseknek: fekete és fehér. Ezenkívül a szilícium párnázás lehetővé teszi a bilincs szilárdan meghúzását anélkül, hogy az asztal anyaga megsérülne.

Maga az állvány meglehetősen robusztus a mindennapi használatra, bár ívelt felületre szerelve nem tűnik különösebben stabilnak, hiába hirdetik így. Ennek ellenére az emberek többsége az íróasztal oldalára szereli az állványt, szóval ez nem olyan nagy probléma.

fejhallgató tartó

OAPRIRE fejhallgató állvány

Típus: szerelt
USB-portok száma: N/A

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Az erős ragasztónak köszönhetően rendkívül stabil
 • Áthelyezhető
 • Minimális és nem feltűnő kialakítás

Hátrányok:

 • A por és az ujjlenyomatok könnyen rátapadnak a fényes felületre

Legközelebb egy másik felszerelhető fejhallgató állványunk is lesz. Csak ezt az Oaprire készítette. Az AmoVee állványhoz hasonlóan ez is fényes akril külsővel rendelkezik, és még tovább viszi a minimalista megközelítést.

Az állvány gyakorlatilag gond nélkül falra szerelhető. Nincs szó fúrásról, amit a gyártó már az induláskor teljesen világossá tesz.

Ehelyett teljes mértékben a hátoldalán lévő ragasztószalagra támaszkodik. Sőt, a csomag két állványt, valamint két egyszerű gumicsipeszt tartalmaz, amelyek a kábelek rögzítésére szolgálnak.

Összességében tehát az Oaprire fejhallgató állvány kiváló alternatívája a 6amLifestyle-nek azok számára, akik inkább falra szerelhető fejhallgató állványt szeretnének asztali helyett.

A ragasztó meglepően erős, és egyetlen fejhallgató vagy headset sem lesz túl nehéz hozzá. Az egyetlen gyanúnk az, hogy a fényes felületek a port és az ujjlenyomatokat magukhoz vonzzák.

legjobb fejhallgató állvány

Cozoo fejhallgató állvány

Típus: szerelt
USB portok száma: 3

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Mind a ragasztó, mind a csavarok rendkívül stabilak
 • Három USB töltő port
 • Headsetek és fülhallgatók tárolására is alkalmas

Hátrányok:

 • Az alsó részhez csatlakoztatott kábel idővel károkat okozhat

Ezzel a Cozoo headset állvánnyal a fejlettebb, drágább megoldásokhoz jutunk el. Az előző kettőhöz hasonlóan ezt a felszerelhető állványt is az íróasztal aljára lehet felszerelni ragasztószalag vagy csavarkészlet segítségével.

A gyártó azonban a csavarok használatát javasolja, ha 500 g-nál – körülbelül 1,10 fontnál – össztömegű tartozékok tárolását tervezi.

Mostantól a Cozoo állványa egyszerre két headsetet is elhelyezhet, míg a bemélyedéseket akár kábelkezelésre, akár fülhallgatók tárolására használhatjuk. Ezen túlmenően, néhány figyelemreméltóbb funkció a három USB-port, amely bármilyen periféria vagy kiegészítő töltésére használható. Ehelyett az állvány egy nem leválasztható tápkábellel működik.

Mindezek ellenére ez a Cozoo termék kiváló keveréke a sokoldalú fejhallgató/fejhallgató/fülhallgató tárolóeszköznek és egy megbízható USB töltőelosztónak az összes perifériához.

Lényeges hiányosságokról nem lehet beszélni, bár kissé idegesítő, hogy a tápkábel nem a termék oldalára, hanem az aljára van rögzítve.

Satechi fejhallgató állvány

Típus: Asztali
USB portok száma: 3

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Minőségi alumínium konstrukció
 • Három USB 3.0 port adatátvitellel
 • Kábelvezető kampó a hátoldalon

Hátrányok:

 • Töltésre nem alkalmas USB portok
 • Elöl csúnya csavarok

Ezzel Satechi fejhallgató állvány , visszatérünk az egyszerű asztali megoldásokhoz. Ez a különleges headset állvány alumíniumból készült, és többféle színben kapható: ezüst, űrszürke, arany és rózsaszín arany. De ne tévesszen meg a mutatós felépítés – ez az állvány nem csak a megjelenésről szól.

Ugyanis három USB 3.0 portot is tartalmaz, amelyek támogatják az adatátvitelt. Ez azt jelenti, hogy USB-elosztóként is funkcionál, és tartalmaz egy 3,5 mm-es jack csatlakozót is, amely lehetővé teszi a fejhallgató közvetlen csatlakoztatását az állványhoz.

Ezenkívül az állvány hátulján talál egy kampót, amely meglehetősen kényelmes lehet a kábelkezeléshez.

Ez a Satechi fülhallgató-állvány kívül-belül minőségi termék, és a legjobb választások között kell lennie, ha USB-elosztóként is használható állványt keres.

A portok azonban – ahogy a gyártó is nyilatkozta – nem töltésre, hanem csak adatátvitelre szolgálnak, ami elég kiábrándító.

Az egyetlen másik probléma, amivel szembesülünk, az az elülső csavarok, amelyeket valóban el kellett volna takarni és valahogy elrejteni.

CORSAIR ST100 RGB

Típus: Asztali
USB portok száma: 2

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Prémium építési minőség
 • Két USB 3.1 port adatátvitellel
 • Analóg audio csatlakozó
 • Nagyszerű RGB világítás

Hátrányok:

 • Drága

Most pedig van egy fülhallgató állványunk a Corsairtől, egy olyan cégtől, amelyet biztosan nem kell bemutatni. Ez is alumíniumból készült, bár kizárólag a sötétebb külsőt választja, hogy jobban kiemelje az alap RGB világítását és az előlapon lévő logót.

Funkció szempontjából a Corsair ST100 kissé hiányosnak tűnik az USB-csatlakozás tekintetében, mivel csak két elérhető USB 3.1 porttal rendelkezik.

Ez azonban érthető, tekintve, hogy az USB-port újabb verziójáról van szó, amely támogatja a gyorsabb töltést és a nagyobb adatátviteli sebességet is.

Plusz, hogy van egy 3,5 mm-es analóg audiocsatlakozó is, amely lehetővé teszi, hogy közvetlenül az állványhoz csatlakoztassa a headsetet a hangminőség romlása nélkül.

Tagadhatatlan, hogy az ST100 egy igazán kiválóan megépített, prémium minőségű fejhallgató-állvány, amely számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek igazolják magas árát. Azonban továbbra is erősen szubjektív, hogy az RGB megéri-e a többletköltséget.

legjobb fejhallgató állvány

Razer Chroma bázisállomás

Típus: Asztali
USB portok száma: 3

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Masszív műanyag felépítés
 • Három USB 3.0 port adatátvitellel
 • Kiváló Chroma RGB világítás

Hátrányok:

 • Szuper építési minőség ebben az árkategóriában
 • A nem RGB változat egy túlértékelt műanyag darab, mindenféle funkció nélkül

Ugyanazon az árcédulán érkezik a Razer saját RGB headset állványa. Néhány prioritást azonban eltol, mivel nem alumíniumból, hanem jó minőségű műanyagból készült. Viszont egy extra USB 3.0 portot ad hozzá, ami összesen három használható portot jelent.

Ettől eltekintve a Razer Base Station Chroma viszonylag hasonlít a Corsair ST100-hoz, tekintve, hogy az alapnál RGB világítást is használ, bár hiányzik belőle a fejhallgató-csatlakozó.

Az egyik egyedülálló funkció az állvány leválasztása, így a felhasználó számára hasznos hordozható USB-elosztó áll rendelkezésére.

Továbbá egy olcsóbb, nem RGB változat is elérhető valamivel alacsonyabb áron. Ez egy plusz lenne, ha nem csak egy műanyagdarabról lenne szó, amely nem csak az RGB-világítást, hanem az USB-portokat is selejtezi.

Végül az egyetlen rossz dolog, amivel szembe kell néznünk a bázisállomás RGB-verziójával szemben, az az elsöprő építési minőség, bár még mindig robusztus. Azonban, mivel más olcsóbb állványok is sikeresen építik be az alumíniumot a dizájnjukba, nem lehet nem érezni, hogy a Razer kitart nekünk az összeszerelési minőséggel.

Következtetés – A legjobb fejhallgató-állvány 2022-re

fejhallgató tartó

Figyelembe véve a fent említett dolgokat, a legjobb választásunk a Corsair ST100 .

A headset-állványok meglehetősen változatosak, mind az általuk kínált funkciók, mind az árak tekintetében, így meglehetősen nehéz megtalálni a győztest. Minden termék más-más funkciókészlettel rendelkezik, eltérő árcédulával.

Ezzel együtt gyakran hajlamosak vagyunk a legjobb ár-érték arányú terméket kiválasztani, de ez érthető módon ebben az esetben nem könnyű megtenni.

Mint ilyen, úgy döntöttünk, hogy a legjobb általános minőséget nyújtó állványt választjuk, ez pedig a fent említett ST100 Corsair modell lenne.

Az állvány nagyon erős és stabil, erős RGB világítással érkezik, és a két USB 3.1 port valószínűleg bőven elegendő lesz a legtöbb felhasználó számára.

Ráadásul maga a felépítési minőség a fő oka annak, hogy a Corsair megoldását választottuk a Razer által bemutatott megoldással szemben, annak ellenére, hogy a Razer bázisállomása észrevehetően jobb RGB-világítással és egy extra RGB-porttal rendelkezik.

De persze ez csak a mi döntésünk. Lehet, hogy nincs szüksége prémium RGB világítású headset-állványra, és talán még USB-elosztóra sem.

Bárhogy is legyen, nem fog hibázni a listán szereplő fülhallgató állványok egyikével sem, ha szem előtt tartja azok képességeit és specifikációit, valamint igényeit és preferenciáit.

Ezek is tetszhetnek neked