Legfontosabb Szerencsejáték Legjobb Halo Infinite Easter Eggs

Legjobb Halo Infinite Easter Eggs

A Halo Infinite sok húsvéti tojást tartalmaz. Ez a lista megmutatja az abszolút legjobb Halo Infinite húsvéti tojásokat!

ÁltalJustin Fernandez 2022. január 27 Legjobb Halo Infinite Easter Eggs

Azon kívül, hogy az egyik legjobb első személyű lövöldözős játékok , A Halo jól dokumentált története számos húsvéti tojást és titkot tartalmaz az egész sorozatban .

Halo: Végtelen folytatja ezt a trendet: a 343 Industries új és ötletes módszereket talált arra, hogy a koponyákat és más titkos tárgyakat távol tartsák a játékosoktól.

Ebben a listában kiemeljük a legjobb Halo Infinite húsvéti tojások hogy tartsa szemmel a Zeta Halo körüli utat.

A jövőben még több titokkal frissítjük ezt a listát, ezért mindenképpen nézz vissza, és tudasd velünk, ha lemaradtunk valamelyik kedvenc húsvéti tojásodról a Halo: Infinite-ben!

Összefüggő: A legjobb játékok, mint a Halo A legjobb játékok idegenekkel 2022 A legjobb Xbox Game Pass játékok 2022-ben

TartalomjegyzékElőadás

Óriás szendvics

Óriás szendvics

Az óriás szendvics a Halo Infinite barlangjai közül az egyikben található, a játék negyedik szigetén, a Toronytól délre.

A belépés után a játékosoknak egy titkos bejáraton kell áthaladniuk a markoló kampójuk segítségével, amíg rá nem bukkannak a kolosszális méretű hoagie-re.

Egy csoport Grunt veszi körül, akik úgy tűnik, imádják a szendvicset, ami furcsán illik egy ilyen nagyobb hőshöz.

Craig the Brute Tribute

Craig the Brute Tribute

Craig the Brute gyorsan internetes szenzáció lett 2020 júliusában, amikor a 343 Industries először mutatta be a Halo Infinite játékmenetét, majd késleltette a játékot, hogy megoldja a problémákat.

Úgy tűnik, hogy abban az időben Craig egyfajta easter egg-é változott, mivel a játékosok továbbra is találnak rá utalásokat szerte a Zeta Halo-ban, beleértve a zenei kellékeket is.

Miután beszálltak egy légi járműbe, például egy Darázsba vagy Banshee-be, a játékosok felmerészkedhetnek a torony tetejére, és ott találhatnak egy színpadot, hangszert, albumot és posztert, amelyek jelzik Craig jelenlegi rocksztár státuszát.

Halo Arcade szekrény

Halo Arcade szekrény

A kampány elején, valamint a Streets többjátékos térképen a játékosok találhatnak játéktermi gépcsoportokat, köztük a Halo Infinite-on alapulót is.

A kampányban a Tremonius előőrs mögött található, az előőrstől balra haladva, miközben a főépítmény felé néz.

Bár nem tud kommunikálni a géppel, a játék fő témájának retro ihletésű változatát fogja játszani, ami nagyon klassz.

Blood Gulch hologram

Blood Gulch hologram

A Halo Infinite kampányának egyik Banished Outposts-jában található utalás a mára hírhedt többjátékos térképre, amelyet először a Halo: Combat Evolved-ben mutattak be és a Red vs. Blue websorozat népszerűsített.

A hologram megtalálásához a játékosoknak először el kell utazniuk a Banished Outpost Riven Gate-hez a Halo Infinite negyedik szigetén, és át kell jutniuk egy földalatti átjárón.

Végül rábukkannak egy részre, ahol néhány láda van egymásra rakva, és egy hologram van elrejtve mögöttük, amely a Blood Gulch térképét ábrázolja.

Rick & Morty Mr. Meeseeks Box

Rick & Morty Mr. Meeseeks Box

Ez a következő húsvéti tojás valószínűleg átmegy a legtöbb játékos fején, akik nem ismerik a Rick & Morty című animációs tévéműsort.

A Halo Infinite első szigetén a játékosok egy titokzatos dobozt fedezhetnek fel a toronyban, közel a Craig Easter egghez és az Infinite számos rejtett koponyájának egyikéhez.

A szóban forgó doboz Mr. Meeseeks-re, az egyik különcebb Rick & Morty-figurára utal, aki hajlamos arra, hogy káoszt keltse mindenhol, ahol csak megy.

Legjobb Halo Infinite Easter Eggs

Titkos Xbox játékterem

Körülbelül a Halo Infinite kampányának felénél a játékosok egy küldetést kapnak, amely elküldi őket a ring különböző jeladóihoz.

A negyedik sziget egyik jeladójának közelében egy rendkívül jól elrejtett húsvéti tojást találhat, ha egy hatszögletű alagúton áthalad, és egy apró lyukon keresztül feljut egy titkos barlanghoz.

Itt találhatod meg az UNSC Marine titkos játéktermét, egy eredeti Xbox-szal és egy halom finom harapnivalóval kiegészítve.

Karakter plüssök

Karakter plüssök

A Zeta Halo-ban a játékosok egy csomó imádnivaló plüssbabát is találhatnak olyan figyelemre méltó Halo karaktereken, mint a Master Chief, Cortana, az Arbiter, Pilot és Didact.

Több helyen is megtalálhatók a térképen, és néhány hely közvetlenül kapcsolódik a karakter sorozatban betöltött szerepéhez.

A legérdekesebb az a tény, hogy ezek a babák az egyetlen hivatkozási forma bizonyos karakterekre, amelyek egyébként nem jelennek meg a Halo Infinite-ban.

Peanut the Gopher

Peanut the Gopher

A 343 alkalmazottja Peanut névre keresztelte, miután közzétették az interneten, ez a gopher a Halo Infinite egyik korai kampányküldetésében fedezhető fel.

Miközben a játékosok egy humanoid figurákat ábrázoló táblákkal teli sötét raktáron sétálnak át, a játékosok láthatják, ahogy az alsó szinteken lóg a földimogyoró.

Határozottan az egyik furcsább easter egg, amelybe bele lehet botlani, figyelembe véve a szóban forgó szoba egyébként kísérteties hangulatát.

Halo Infinite – Secret Scorpion Cannon Weapon Easter Egg A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Halo Infinite – Secret Scorpion Cannon Weapon Easter Egg (https://www.youtube.com/watch?v=7ADemJ8Z4GI)

Láthatatlan Scorpion Gun

Tekintettel arra, hogy ez a húsvéti tojás szó szerint láthatatlan, könnyebb leírni videó segítségével, ami szintén bejön, ha azt tervezi, hogy megtalálja magának, mivel a Scorpion Gun meglehetősen finnyás.

Közvetlenül a Zeta Halo felszínére való megérkezés után szerezhető meg, ha kiirtja az összes ellenséget a Tremonius előőrsről, és körbejárja a közeli roncsot, amíg meg nem jelenik a felszólítás, hogy vegye fel.

Ha fel van szerelve, a láthatatlan fegyver látszólag ugyanúgy tüzel, mint egy Scorpion Tank, és hatalmas mennyiségű sebzést okoz, még nagyobb nehézségek esetén is.

Halo Infinite – Sheila, a tank (vörös vs. kék húsvéti tojás) A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Halo Infinite – Sheila, a tank (vörös vs. kék húsvéti tojás) (https://www.youtube.com/watch?v=7QvRcvkkoco)

Sheila, a tank

Egy másik easter egg egy harckocsival, ezt a Scorpion tank lehívása váltja ki, de az UNSC tengerészgyalogosai rátalálnak a nevére: Sheila.

Ez egy újabb okos utalás a Red vs. Blue internetes websorozatra, amelyben egy azonos nevű tank kíséri a Kék csapatot a csatába.

Van még egy kapcsolódó kampányteljesítmény, a Bring Sheila Home Safely, amely megköveteli, hogy teljesítsd a The Road küldetést anélkül, hogy hagynád, hogy Sheila elpusztuljon.

Metal Gear Solid referencia A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Metal Gear Solid referencia (https://www.youtube.com/watch?v=qJF4w4W5tDY)

Metal Gear Solid Controller referencia

Ennek a következő húsvéti tojásnak sokkal több értelme van, ha az első Metal Gear Soliddal az eredeti PlayStation-en játszottál még akkoriban.

Ebben a gonosz Psycho Mantis képes olvasni a játékosok gondolataiban és megjósolni a mozgásukat, hacsak nem csatlakoztatják a kontrollert a második porthoz.

Úgy tűnik, a Halo Infinite's Grunts rajongói Kojima munkájának, mivel úgy gondolják, hogy ugyanez a taktika felhasználható magának Master Chiefnek a lebuktatására.

Halo Infinite – Azt hiszem, találtam egy húsvéti tojást? A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: Halo Infinite – Azt hiszem, találtam egy húsvéti tojást? (https://www.youtube.com/watch?v=DVELEOZc7Nw)

Halo téma a legmagasabb csúcsokon

Végül, de nem utolsósorban, ez egy folyamatban lévő easter egg a Halo franchise-ban, amelyben a térkép egyik legmagasabb pontjára felkapaszkodva egy bizonyos zenei téma elindul.

A Halo Infinite esetében a játékosok az azonnal felismerhető fő témával várják a gregorián szerzetes kántálását és a Zeta Halo lélegzetelállító kilátását.

Nagyszerű, ha egy kicsit nosztalgiázik a klasszikus Halo iránt, vagy ha egy hosszú, húsvéti tojáskereséssel töltött nap után szeretne lazítani.

Ezek is tetszhetnek neked