Legfontosabb Szerencsejáték A legjobb fogantyús hordozható PC-tokok (2022-es vélemények)

A legjobb fogantyús hordozható PC-tokok (2022-es vélemények)

A PC-nek nem kell álló gépnek lennie. Csak szerezzen egy hordozható PC-tokot, és vigye magával számítógépét könnyedén. Itt vannak a legjobb fogantyús PC-tokok.

ÁltalRózsa Mattise 2022. január 4 A legjobb fogantyús hordozható PC-tokok

Általános szabály, hogy az emberek hajlamosak laptopokba fektetni, ha hordozható számítógépre van szükségük, és asztali számítógépekre, ha állandó PC-t szeretnének. Azonban a kettő között is vannak lehetőségek! Egyes asztali számítógépek mobilabbak lehetnek, míg egyes laptopok nagyok és nehezen mozgathatóak.

A fogantyús PC tokok kiváló alternatívát jelentenek, ha az asztali számítógép teljesítményét és testreszabhatóságát szeretné a laptop hordozhatóságával.

Bár egy asztali számítógép soha nem lesz olyan könnyen mozgatható, mint egy laptop, így sokkal gyorsabban mozgathatja a tornyot a helyek között. Ebben az útmutatóban bemutatjuk Önnek a legjobb fogantyús hordozható PC-tokokat.

Előző

Cooler Master Q300P

Cooler Master Q300P
 • Jól lekerekített
 • Könnyű a szemnek
 • Bőséges fogantyúk
Lásd Ár

Nanoxia RexGear 2

Nanoxia RexGear 2
 • Nagyon olcsó
 • Jó stílus és színválaszték
Lásd Ár

Lian Li TU150

Lian Li TU150
 • Gyönyörű és modern
 • Kis alkatrészeket igényel
 • Meglehetősen árú
Lásd Ár Következő

TartalomjegyzékElőadás

Hogyan választottunk

A legjobb fogantyús hordozható PC-tok kiválasztása

A hordozható asztali számítógépek megtekintésekor sok mindent figyelembe kell venni. Mivel az asztali számítógépeket viszonylag állóra tervezték, a hordozhatóságra szánt számítógépek nem olyan gyakoriak. Másodszor, megteszik mindig kevésbé hordozható, mint egy laptop, a monitor, a billentyűzet és az egér különállósága miatt.

Azonban egy fogantyús, kicsi és könnyen mozgatható asztali torony lényegesen könnyebben kezelhető, mint egy terjedelmes. teljes toronytok .

Ha nincs más választása, mint az asztali számítógép használata, bármilyen okból inkább az asztali számítógépet választja, vagy ritkán mozgatja számítógépét (de még mindig elég gyakran ahhoz, hogy bizonyos mértékig hordozható legyen), egy kisebb, fogantyúkkal felszerelt számítógépház kivételesen áthidalja ezt a rést. jól.

Míg a fogantyúval (vagy legalábbis fogantyúval vagy hornyokkal) ellátott PC-tok nem ritka, a PC-tok nem feltétlenül hordozható csak azért, mert ezekkel rendelkezik. Például nem szeretne egy teljes toronyházat rendszeresen mozgatni, még akkor sem, ha a hordozhatóság érdekében fogantyúk vannak rajta. Túl nagy és nehéz lenne a biztonságos szállításhoz.

Másrészt bármit ATX a kisebbek pedig viszonylag könnyen szállíthatók és mozgathatók. Természetesen minél kisebbre megy, annál hordozhatóbb lesz a számítógépe is.

Mint ilyen, még az ATX méretű ház sem a leghordozhatóbb lehetőség, de általában az ATX házból is ki lehet hozni a legtöbb teljesítményt, mivel nincs annyi méretkorlátozás az alkatrészekre vonatkozóan. Ez egy édes pont a teljesítmény és a méret között mATX és az ITX sem üti jól.

Ez azonban ismét a megfizethetőség feláldozásával jár. Még mindig nagyon sok frissítést illeszthet egy mATX-be vagy akár egy ITX abban az esetben, ha óvatos a választott részekkel kapcsolatban. Lehet, hogy többe kerül, ha kis méretű alkatrészeket vásárol, de ha a hordozhatóság a legfontosabb, akkor megéri az árkülönbséget.

Mivel minden tokméretnek megvannak az előnyei és hátrányai, ezért az útmutatóban többféle méretet is feltüntettünk. Természetesen más mérőszámok is szerepet kapnak, mint például az ár, a tartósság, a forma és a szellőzés. Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni!

Cooler Master MC500

Cooler Master MC500

Méret: ATX
Hordozhatóság: alacsony

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Könnyen konfigurálható
 • Olcsó
 • A legtöbb alkatrész beilleszthető
 • Prémium opció az MC500Mt-ban

Hátrányok:

 • Nagy és nehézkes
 • Műanyag

Kezdjük az összehasonlítással Cooler Master MC500 , egy közepes méretű ATX torony, amely hasznos fogantyúkkal rendelkezik az egység tetején. Bár ennek a PC-toknak a mérete és formája nem a legergonómikusabb vagy kompaktabb, olcsó, és többféle változatban kapható.

Ne feledje, hogy az MC500 és MC500Mt csak az MC500 és az MC500Mt modellek rendelkeznek fogantyúval.

Az MC500 az alapmodell háza, de néhány más stílusban is kapható. Fentebb említettük az MC500Mt-t, de megtalálható többek között az MC500P-ben és az MC500M-ben is. Azonban ezek a többi stílus (leszámítva az MC500Mt-t) nem tartalmaz fogantyúkat, így nem feltétlenül vonatkoznak erre a listára.

Az MC500 egy viszonylag egyszerű fekete ATX torony. Mivel műanyag házról van szó, nagyon olcsó, és minden olcsó PC-készítő számára megfelelő. Mivel ez egy szabványos középső toronyház, probléma nélkül illeszkedik a legtöbb belső alkatrészhez.

Sajnos azonban itt jön a baj. Bár tágas, ez azt is jelenti, hogy nehezebb és nagyobb kihívást jelent majd a mozgás, amikor kell. De ez méltó kompromisszum lehet azok számára, akik hajlandóak feláldozni egy kis hordozhatóságot egy kis extra teljesítményért.

Aki valamivel vonzóbbat és korszerűbbet keres, annak érdemes megnéznie az MC500Mt-t is. Az MC500Mt fekete, nem teljesen fekete, hanem piros díszítéssel, és bár kétszer annyiba kerül, mint a normál MC500, sokkal kifinomultabb megjelenésű.

Az MC500Mt fogantyúja is ergonómikusabban van elhelyezve, ami csökkenti a hordozás kényelmetlenségét.

Cooler Master Q300P

Cooler Master Q300P

Méret: Micro ATX
Hordozhatóság: Közepes

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Közepes méretű
 • Extra hordozó fogantyúk
 • RGB-vel felszerelt
 • Olcsó

Hátrányok:

 • Kisebb alkatrészekre lehet szükség

Másodszor, a visszaszámlálás során van egy újabb bejegyzésünk a Cooler Mastertől. Azonban a Q300P egészen más, mint az általunk vizsgált előző MC500. Egyrészt a Q300P egy mATX tok , vagyis lényegesen könnyebb lesz a manőverezése annak, aki máshová szeretné áthelyezni.

Ennek ellenére az egység fogantyúi érdekesen vannak elhelyezve. Összesen négy fogantyú található ezen az egységen a szokásos egy-két fogantyú helyett, és mindegyik egy-egy sarokban van elhelyezve. Ez azt jelenti, hogy amikor az Ön tokja álló helyzetben van, két fogantyún nyugszik – ezek alkotják az egység alapállványát.

Annak ellenére, hogy RGB LED-ekkel és USB 3.0 portokkal van felszerelve, ez az egység valójában olcsóbb, mint az előző MC500. Bár ennek van értelme, mivel kisebb, a mérettől eltekintve sokkal jobb ajánlat a pénzéért. Ezen túlmenően, míg a Q300P csak egy változatban kapható, a testreszabható LED-ek sokkal sokoldalúbbá teszik a színeket.

Összességében ez egy csodálatos eset, és nem is beszélve a népszerűségről. Egyedülálló pontot talál az ár, a méret és a funkciók között. Ezen túlmenően, van egy kis vizuális érdeklődése, amely a versengő egységek élére helyezi. Noha előfordulhat, hogy kisebb alkatrészeket kell találnia ahhoz, hogy működjön az összeépítés, nem hibázhat ezzel az alvázzal.

Lian Li TU150

Lian Li TU150

Méret: Micro Mini ITX
Hordozhatóság: Magas

Lásd Ár

Az előnyök:

 • A legtöbb hordozható PC tok
 • A visszahúzható fogantyú használaton kívül elhúzódik
 • Tetszetős fém kívül két színben
 • Elfogadható áron

Hátrányok:

 • Kis alkatrészeket igényel, amelyek elférnek a tokban

A Lian Li TU150 a PC-építést egészen más irányba viszi, mint az előző két eset. Ami a kinézetét illeti, nagyon hasonlít egy aktatáskára vagy bőröndre. A tok táskaszerű fogantyúval rendelkezik, amely használaton kívül is lehajtható és lehajtható, ami nagyszerű a tok esztétikája szempontjából.

A korábbi két stílusunkkal ellentétben ez a tok is két különböző színben kapható. Bár mindkettő meglehetősen hasonló, ehhez a tokhoz választhat egy sötét ezüst és egy világos ezüst között, ami rugalmasabb stílust tesz lehetővé.

Lian Li esete is az egyetlen ITX tok ebben a felállásban. Míg az ITX tokok általában megkívánnak némi kompromisszumot a PC-alkatrészek méretét illetően, ennek az egységnek a formája viszonylag dobozos és négyzet alakú, így könnyebben megtalálhatja az összeépítéshez jól illeszkedő alkatrészeket.

A tok kedvenc része az, hogy milyen elegáns és modern. Ezen a vázon a fém külső már most is nagyon figyelemfelkeltő, de a többi formai hatás új szintre emelte a házat. Ha egy kis számítógépet szeretne stílusosan egyik helyről a másikra vinni, az nem lesz sokkal jobb, mint a TU150.

Meglepő módon a TU150 sem olyan drága – ugyanabban az árkategóriában van, mint a fenti Cooler Master MC500. Noha ez egy kicsit a drágább oldalra helyezi az ITX-házat, nem találsz hordozhatóbb házat ezen a listán.

Mivel az ITX tokok a legkisebb alaktényezővel rendelkeznek, alapértelmezés szerint ezek a leginkább hordozhatóak. Összességében, ha maximalizálni szeretné a hordozhatóságot, és nem bánja, hogy többet fizet a kis alkatrészekért, akkor ez egy kiváló választás.

Cooler Master HAF XB Evo

Cooler Master HAF XB Evo

Méret: ATX
Hordozhatóság: Közepes

Lásd Ár

Az előnyök:

 • A nem szabványos forma megkönnyíti az alkatrészek vásárlását
 • Olcsó

Hátrányok:

 • Csúnya
 • Hiányoznak a valódi fogantyúk

Ezután egy újabb Cooler Master PC-ház veszi át a helyét a kínálatunkban. Ez egy másik ATX-ház, és kissé eltér az eddigi modellektől. Ez a modell egy LAN dobozos PC-ház, és ahelyett, hogy magas és hosszú lenne, széles és zömök – a legtöbb PC-ház ellentéte.

Emiatt és szabványos ATX-mérete miatt könnyen beilleszthető mindenféle alkatrész ebbe a PC házba. Ami a kinézetet illeti, a HAF XB Evo semmi különös. Akár vitatkozni is lehetne, hogy ez eléggé a csúnya oldalon áll. Azonban, bár nem ez a legolcsóbb lehetőség a listánkon, olcsó, és semmi, ha nem egyedi.

Bár ez a tok megjelenésében hiányzik, ahol igazán ragyog, az a megbízhatóság. Ez egy értelmetlen eset, amely a csengő és síp helyett a könnyű használatra összpontosít. Bár egyesek nem hajlandók feláldozni a megjelenést a funkcióért, ha kibírja ezt a kompromisszumot, ez egy jó lehetőség.

Az egyetlen másik kiábrándító tulajdonsága ennek a toknak a fogantyúi. A valódi fogantyú helyett ennek a toknak mindkét oldalán van egy bemenet a megfogáshoz. Bár ezek a fogantyúk elvégzik a munkát, nem olyan kényelmesek és könnyen használhatók, mint egy megfelelő fogantyú lenne. Kényelmetlen lehet ezt a tokot a mellékelt markolatokkal együtt hordani, ha túl nehéz lesz.

Nanoxia RexGear 2

Nanoxia RexGear 2

Méret: Micro ATX
Hordozhatóság: Magas

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Jó középpont a méret és a hordozhatóság között
 • Rendkívül megfizethető
 • Vonzó, 3 színválaszték

Hátrányok:

 • A belső részeket sem mutatja meg
 • Régebbi esetmodell

A Nanoxia RexGear 2 izgalmas kiegészítője ennek a kínálatnak, és nagyszerű modell az összehasonlítás befejezéséhez. Egy másik mATX tok, ennek nagyon klassz esztétikai megjelenése van a listán szereplő sok lehetőséghez képest. Ez a modell egy X témát használ, amely nagyon jól látható, hogy az egység számos tervezési döntését inspirálta.

A listán szereplő opciók közül egyedülálló módon a RexGear 2 három különböző stílusban kapható: fekete fehéren, piros feketén és teljesen fekete. Ez egy kicsit nagyobb mozgásteret biztosít a stílusbeállítások terén. Bár az alváz teljesen műanyag, elég stílusos ahhoz, hogy ne érezze túlzottan leminősítésnek.

Ami azonban igazán kivételes ebben az egységben, az az ára. A legolcsóbb választás kínálatunkban, ez az egység nem gond, ha olcsó, de stílusos hordozható tokot keres. Bár a fogantyúk nem olyan fejlettek, mint például a Lian Li-n, elvégzik a munkát.

Bár ez a modell már egy ideje megjelent – ​​kicsit a régebbi oldalról van szó –, még mindig kiváló választás azoknak, akik egy olcsó, hordozható PC-házat keresnek.

Az egyetlen hiba, amit érdemes megjegyezni, hogy ennek a háznak az oldalsó ablaka meglehetősen kicsi, és üveg helyett műanyagból készült. Mint ilyen, ha meg akarja mutatni hordozható számítógépe belső összetevőit, akkor lehet, hogy nem ez a legjobb megoldás az Ön számára.

Következtetés

Hordozható PC-tokok fogantyúval

Nem túl gyakran találkozunk egy igazán tekintélyes hordozható asztali számítógéppel (főleg, ha fogantyús), ezért a listánk ebben a témában meglehetősen rövid. Ettől eltekintve azonban biztosan mindenkinek van valami a listán! Még mindig van néhány PC-ház, amely úgy tűnik, hogy a csúcsra emelkedett.

Először is a Cooler Master Q300P úgy tűnik, hogy az abszolút győztes az átfogó hatékonyság tekintetében. Ez egy nagyszerű kompromisszum a modern funkciók, a hordozhatóság, a méret és az ár között. Sőt, RGB LED-ekkel érkezik, hogy az építkezést is a megfelelő lábbal kezdje el!

Másodszor, világos, hogy a Nanoxia RexGear 2 a legjobb költségvetési lehetőség. Ebben a kínálatban a legtöbb eset majdnem felében a RexGear 2 hihetetlenül olcsó. Ha hajlandó elviselni a Q300P-nél kicsit kevésbé modern tokot, ez egy kiváló lehetőség.

A legjobb prémium opció azonban – és véleményünk szerint a legvonzóbb eset ebben a listában – a Lian Li TU150 . Ez a tok a megjelenés és a hordozhatóság tökéletes kombinációja, és bár maga a tok nem kirívóan drága, méretei miatt szinte biztosan kisebb méretű alkatrészek vásárlására lesz szükség. Ha ezt a szempontot elviseli vele, akkor az egyik legszebbnek tűnő hordozható asztali tokot kapja.

Ezek is tetszhetnek neked