Legfontosabb Szerencsejáték A legjobb Horizon Zero Dawn modok

A legjobb Horizon Zero Dawn modok

A Horizon Zero Dawn egy csodálatos játék, de néhány megfelelő moddal még jobb is lehet. Íme a legjobb Horizon Zero Dawn modok jelenleg.

ÁltalJustin Fernandez 2021. július 16 A legjobb Horizon Zero Dawn modok

Horizon Zero Dawn egy a több közül PlayStation-exkluzív termékek már elérhető PC-n, lehetővé téve a modderek számára, hogy belemerüljenek, és izgalmas, új játékmódokat hozzanak létre a játékhoz.

Bár a választék egyelőre még meglehetősen szűkös, némi ásás után több mint tíz egyedi moddal sikerült előrukkolnunk, amelyek új játékmenetet, grafikát és kozmetikai lehetőségeket mutatnak be.

Ebben a listában kiemeljük a legjobb modok a Horizon Zero Dawnhoz PC-n és végigvezeti Önt mindegyik jellemzőin és funkcióin.

A jövőben frissíteni fogjuk ezt a listát, amint a játék modding közössége több modot ad ki, ezért mindenképpen nézz vissza, és tudasd velünk, ha lemaradtunk valamelyik kedvencedről!

Összefüggő: Best Days Gone Mods A legjobb Valheim Mods A legjobb közelgő nyílt világjátékok 2022-ben (és azon túl)

TartalomjegyzékElőadás

A látvány javítása

A látvány javítása

Mod: Project Zero Dawn – True HDR

Kategória: Grafikus mod

Egy olyan pompás játéknál, mint a Horizon Zero Dawn, nem kell sok ahhoz, hogy fantasztikus minőségű látványt érjünk el, amely az erősebb PC-hardver előnyeit élvezi.

Az egyik legjobb kiindulópont a játék HDR-je, vagy inkább a Sony HDR-változata, amely PS4-en jól működik, de PC-n nem igazán állja meg a helyét.

Készítette: Vanguard1776, Projekt Zero Dawn szimulálja a HDR-t az UE4-ben bevezetett True HDR módszer alapján, így finomabb fényhatásokat tesz lehetővé, amelyek javítják a HZD látványvilágát.

Csökkentse az eső láthatóságát

Csökkentse az eső láthatóságát

Mod: Natural Rain

Kategória: Időjárás mod

Az, ahogy az eső kinéz HZD-ben, nem olyan nagyszerű, és valójában hatással lehet a játékmenet teljesítményére, mivel mennyire eltakar, nevezetesen éjszaka vagy gyengén megvilágított területeken.

A Természetes eső A Dziggy modja megoldja ezt a problémát azáltal, hogy az eső megjelenését természetesebbre állítja, csökkentett fényerővel és átlátszósággal, így könnyebben átlát.

Noha számos lehetőség kínálkozik az esőcseppek megfelelő megjelenésére, az alkotó a C változat, közepes sűrűségű változat használatát javasolja először a legjobb eredmény érdekében.

Szabja testre Aloy haját

Szabja testre Aloy haját

Mod: Aloy – Hajszínek

Kategória: Kozmetikai mod

A karaktered modelljével való összezavarás egy kipróbált és igaz megközelítés a módosításhoz, amely segíthet feldobni a dolgokat, és az eredetileg tervezettnél mélyebb testreszabási szintet adhat.

Az egyik kedvenc kozmetikai modunk az AlexPoé Hajszínek , amely tíz választható színt ad az Aloy zamatos tincseihez, a fehértől a feketéig és minden, ami a kettő között van.

Ez magában foglalja a természetesebb színeket, például a világosszőke, a gesztenyebarna és a szürke, valamint a rózsaszín, kék és lila színeket, hogy Aloynak egy kicsit stílusosabb legyen.

Nyisd meg az új játék+ elemeket

Nyisd meg az új játék+ elemeket

Mod: Save File Game Plus

Kategória: Cheat mod

Sok játékhoz hasonlóan a Horizon Zero Dawn is tartalmaz egy New Game+ módot, amely új tárgyakkal és jutalmakkal jutalmazza a játékosokat, ha többszörösen játszhatnak magasabb nehézségi fokozatokon.

Összefüggő: A legjobb játékok új Game Plus módokkal 2022-ben

Ha nincs kedve ugyanazt a történetet többször végigjátszani, fontolja meg a Lupercalll's használatát Save File Game Plus mod új arcfestékek, pózok, fókuszhatások, ruhák, fegyverek és egyebek feloldásához.

Ez egy Ultradifficult mentési fájlt ad a játékhoz, amely tartalmazza az összes lila ritka fegyvert és páncélt, de az esetleges kompatibilitási problémák elkerülése érdekében a Frozen Wilds DLC-ből semmit.

Csalások engedélyezése

Csalások engedélyezése

Mod: Cheat Table Horizon Zero Dawn

Kategória: Cheat mod

Míg a hagyományos csalókódok nagyjából eltűntek a videojátékokból, a modding lehetővé teszi számunkra, hogy újrateremtsük azt az érzést, amikor a játék fájljaival szórakozunk, és mindenféle klassz dolgot csinálunk.

Marcus101RR-ék Csalás táblázat A mod valóra váltja ezt az álmot azáltal, hogy megadja a lehetőséget, hogy kapcsolja be a God Mod-ot, adjon magának végtelen lőszert, buffokat, és még teleportálja is Aloyt a világ különböző pontjaira.

Sokkal több eszköz létezik, mint ezek, de ezek mindegyike jól jöhet, ha elakad, vagy ha fényképeket és játékmenet-felvételeket szeretne készíteni anélkül, hogy ellenségekkel kellene harcolnia.

Szerezzen valósághűbb grafikát

Szerezzen valósághűbb grafikát

Mod: Natural Clover ReShade

Kategória: Grafikus mod

Az oldal tetején egy grafikus modot ajánlottunk, amely javította a Horizon Zero Dawn HDR-világításának minőségét, de itt sokkal stilizáltabb árnyalatot adunk, hogy valósághűbb megjelenést adjon a játéknak.

Létrehozta Saldax, a Natural Clover ReShade célja a HZD vizuális minőségének javítása szín- és fényerő-korrekciókkal, miközben az általános képminőséget is sokkal élesebbé teszi.

Ez magában foglalja a csökkentett ködhatásokat a jobb láthatóság érdekében, valamint a színárnyalat-beállításokat a jobb, természetesebb megjelenés érdekében, ami leginkább a játékon belüli éjszakákon észrevehető.

Cserélje ki Aloy karaktermodelljét

Cserélje ki Aloy karaktermodelljét

Mód: Model Swap Library

Kategória: Kozmetikai mod

Ha belefáradtál az Aloy szerepébe, és változtatni szeretnél a dolgokon, add az xRaq-ot Modellcsere könyvtár mod a try, amely 16 másodlagos karakterrel egészíti ki a játékot, köztük Talanah-t, Sylenst, Helist és még sok mást.

Míg az ehhez hasonló modok hajlamosak a grafikus hibákra, a felhasználók alig vagy egyáltalán nem számolnak be a textúra kivágásával vagy a beugrókkal kapcsolatos problémákról, még olyan párbeszédek és vágójelenetek során is, amelyek megtartják Aloy eredeti arcanimációit.

A modellek minősége megegyezik az Aloy-val, és bónuszként a mod tartalmaz egy átugrási gombot, amely lehetővé teszi, hogy a játék elején az összes bevezető logó mellett haladjon.

Szerezzen több raktárhelyet

Szerezzen több raktárhelyet

Mod: 10X több raktárterület

Kategória: Játékmód

A legtöbb RPG-ben, így a Horizon Zero Dawnban is problémát jelent a tárhely, ezért hálásak vagyunk, hogy olyan modderek, mint a julianovento7, segítenek nekünk, hogy több helyet biztosítsunk ezeknek a fogyóeszközöknek.

10X több raktárterület pontosan azt csinálja, amit a dobozon ír, megszorozva az alapértelmezett tárhelyet tízzel, így biztosítva, hogy sokkal több erőforrást tud szállítani, mielőtt meg kell állnia egy eladónál.

Ne feledje, hogy a mod befolyásolja a játék normál erőforráscseréjét, vagyis ha magasabb értékeket szeretne elérni, be kell szereznie a következő frissítést.

Állítsa be a felsorolásidő időtartamát

Állítsa be a felsorolásidő időtartamát

Mod: Slow Motion Tweaks

Kategória: Játékmód

A lassított mozgás, vagy a lövedékidő, ahogyan szokták emlegetni, egy egyedülálló képesség, amely időt ad Aloynak, hogy célba vesse a lövését, miközben íjjal és nyíllal ugrik.

Egyes játékosok számára ez egy rendkívül értékes eszköz, mások számára azonban megdobhatja a harc tempóját és lendületét.

AlexPo-val Slow Motion Tweaks , beállíthatja, hogy a játék milyen gyorsan vagy lassan mozogjon, amikor levegőben céloz, beleértve a funkció teljes kikapcsolását is.

Növelje a lőszerkészlet mennyiségét

Növelje a lőszerkészlet mennyiségét

Mod: Ammo Upgrades Times 3

Kategória: Játékmód

A készlettel együtt a Horizon Zero Dawn lőszerszáma arra korlátozódik, hogy alapértelmezés szerint mennyi Aloy fér el, bár ezt a mennyiséget növelheti játékon belüli frissítésekkel.

Azonban astonerii-val Lőszer frissítési idők 3 mod, a lőszerkészlet mennyiségét még magasabbra növelheti, 90-180-ra a különféle nyíltípusok esetén, és 36-ra bombáknál és fehéreknél.

Ez az a fajta frissítés, aminek örülni fog a csata hevében, és csökkentheti a megállások számát az utánpótlásért.

Cél a giroszkópos vezérlők használatával

Cél a giroszkópos vezérlők használatával

Mod: Gyro Aiming Guide és Profiles for DS4 Windows

Kategória: Vezérlő mod

Egyre nagyobb az igény a mozgásvezérléssel történő célzás iránt olyan játékokban, ahol tárgyakat lőhetsz, erre a legjobb példa a Nintendo színes lövöldözős játéka, a Splatoon és a Zelda: Breath of the Wild.

Mivel Aloy íjat és nyilat használ, és le tudja lassítani az időt levegőben való lövés közben, természetesnek tűnik a giroszkópos célzást is bevetni, amit PC-n megtehetsz a Charmics segítségével. Giroszkóp célzási útmutató ellen.

Tartalmaz PC-kompatibilis giroszkópos profilokat a Sony DualShock 4 vezérlőhöz, a mod oldalon pedig lépésről lépésre videós oktatóanyagokat talál, amelyek végigvezetik Önt a beállítási folyamaton.

Boundary Break HZD térképe

Boundary Break HZD térképe

Mod: How To Boundary Break in Horizon Zero Dawn

Kategória: Cheat mod

Ha elég időt töltesz bármelyik játék térképén, akkor végül vágyat fogsz felhúzni a függönyt, és látni fogod, milyen messzire tudod kitolni a határokat, ahova mehetsz.

Ez különösen igaz a Horizon Zero Dawn nyitott világára, amely végtelennek tűnő kilátást és kiterjedt helyszíneket kínál a felfedezésre.

Szerencsére Me1ton modder készített egy csalómotor-módot/útmutatót ehhez hogyan lehet határáttörést elérni HZD-ben , amely lehetővé teszi a teleportálást a legmagasabb hegyekbe, a korábban elérhetetlen táborokba és a fejlesztői tesztterületre.

Ezek is tetszhetnek neked