Legfontosabb Szerencsejáték A legjobb .io játékok 2022-ből

A legjobb .io játékok 2022-ből

Új .io böngészőalapú játékot keresel, amellyel időnként játszhatsz szórakozásból? Íme egy praktikus lista a jelenleg játszható abszolút legjobb .IO-játékokról.

ÁltalJustin Fernandez 2021. december 30. 2021. január 9 A legjobb IO játékok

Miközben jutalmazóban és élvezetesben nincs hiány böngészős játékok , amelyek a .io kiterjesztést használják, igen népszerűvé váltak Twitch streamerek és fiatalabb játékosok.

Figyelembe véve, hogy milyen hatalmas és mély a .io könyvtár, úgy gondoltuk, hogy kiemeljük a legjobb .io játékokat 2022-ben, függetlenül az internet minőségétől vagy a hardver korlátaitól.

Ebben a listában a népszerűbb .io játékokra fogunk összpontosítani több műfajban, többek között túlélés , lövészek , Battle Royale , és több.

Ha elfelejtettük felvenni kedvenc játékodat, jelezd a megjegyzésekben, és tudasd velünk.

Végül ne felejtsen el visszanézni a jövőben, mivel folyamatosan frissítjük ezt a listát új játékokkal!

Összefüggő: A legjobb ingyenesen játszható számítógépes játékok 2022 A legjobb Lego videojátékok 2022-ben A legjobb játékok, ahol rosszfiúként játszol 2022-ben

TartalomjegyzékElőadás

Agar.io

Agar.io

Műfaj: túlélés

Gyakorlatilag lehetetlen megvitatni a .io játékokat anélkül, hogy megemlítenék Agar.io mivel kétségtelenül ez a legnépszerűbb.

A játék egy feszült, de egyértelmű játékmenet körül forog: egy sejtszerkezet vagy, amelynek táplálékot kell fogyasztania, hogy nagyobbra nőjön és túlélje.

Ha elérsz egy bizonyos méretküszöböt, elkezdhetsz zabálni más játékosokat is, ami kielégítő kockázatot/jutalmat teremt a találkozások számára.

slither.io

slither.io

Műfaj: túlélés

Egy másik .io játék, amely egyre népszerűbb slither.io , amely úgy tűnik, hogy az Agar.io-tól, valamint a klasszikus kígyójátékoktól vett néhány támpontot.

Azt látja, ahogy egy csatatéren csúszsz, tele kis ételgömbökkel, amelyeket elfogyaszthatsz, hogy megnőj a méreted és növeld a pontszámodat.

A mozgás nagyon fontos a Slither.io-ban, mivel a játékosok kiesnek, amikor a kígyó feje egy másik kígyó testével érintkezik, akár a saját testével is.

Brutal.io

Brutal.io

Műfaj: Akció

Olyan névvel, mint Brutal.io , már sejtheti, milyen játékba kezd. Ebben egy pörgő labdát irányítasz, amelynek testéhez egy tüskés szárny van rögzítve.

A játék célja, hogy körbejárja a térképet étellel, hogy nagyobb legyen, és növelje a fegyvered erejét, amíg te nem leszel az utolsó játékos.

Végül azon kapod magad, hogy a közeli játékosok felé dobod az óriási csapást, hogy megpróbáld kiejteni őket, mielőtt sikerülne rád ütniük.

warbot.io

warbot.io

Műfaj: Akció

Nem sok .io játékot fog találni 3D grafikával, mivel ezek meglehetősen megterhelőek lehetnek a böngészőben, az internetkapcsolattól függően.

A nagy kapcsolati sebességgel rendelkezők számára warbot.io egy felülről lefelé irányuló ikerbotos lövő amely a billentyűzet bemeneteinek keverékét használja a mozgáshoz és az egérkurzort a célzáshoz.

Ebben robotként játszol különféle fegyverekkel, és harcolsz más játékosok által irányított robotokkal, erőket gyűjtve és elkerülve az ellenséges lövedékeket.

zombies.io

zombies.io

Műfaj: túlélés

Ha figyelembe vesszük, hogy a zombis túlélőjátékok 2022-ben is meglehetősen népszerűek, nem meglepő zombies.io az egyik legtöbbet játszott .io játék a környéken.

Azzal kezdődik, hogy nappal bázist építesz, védelmet adsz hozzá, és blokkolod az esetleges gyenge pontokat az éjszakai események előtt.

Amint besötétedik, zombik hordái próbálnak megszállni a bázisoddal, és megesznek téged, és különböző fegyverekkel kell visszatartanod őket.

Diep.io

Diep.io

Műfaj: Akció

Diep.io egy harckocsi harci játék, amelyben más játékosok által működtetett tankokkal és a környezetben lévő akadályokkal küzdhetsz, amelyek az utadba kerülnek.

Az ellenséges hálók kiiktatásával olyan pontokat szerezhetsz, amelyek szintre emelik a gépedet, és lehetővé teszik, hogy egyedi képességekkel és bónuszokkal testreszabd a tankodat.

Különféle fejlesztések állnak rendelkezésre a különböző tanképítésekhez, és többféle játékmód közül választhat, beleértve a csapatcsatákat és a mindenki számára ingyenes játékmódot.

gats.io

gats.io

Műfaj: Shooter

Ha szeret felülről lefelé irányuló lövöldözős játékokat játszani, akkor nagy valószínűséggel élvezni fogja, amit gats.io hoz a műfajba.

A játékosok különféle fegyverek és páncélok közül választanak, mielőtt betöltenének egy térképet, ahol az életükért kell megküzdeniük, miközben áthaladnak a szűk folyosókon és fedezékbe bújnak.

A fegyverek és páncélok, amelyeket úgy döntesz, jelentősen megváltoztathatják a játékmenetet, és mindegyik befolyásolja a karaktered mobilitását, védelmét és sebzési teljesítményét.

szárnyak.io

szárnyak.io

Műfaj: Akció

szárnyak.io egy repülőgépes harci játék, amely más pilóták ellen veti meg Önt a kaotikus 2D-s kutyaharcok során.

Repülőgépe nyaktörő sebességgel mozog, így gyors manővereket hajthat végre, hogy elkerülje a bejövő támadásokat, vagy meglepje ellenségeit.

A játék különféle fegyvereket és erőket tartalmaz, amelyeket a térképen felvehet, hogy előnyt szerezzen a versenyben.

deeeep.io

deeeep.io

Műfaj: túlélés

A ragyogó kék égből az óceán homályos mélyébe jutva, deeeep.io egy többszereplős túlélési játék, amelyben megpróbálsz élelmet gyűjteni és életben maradni, mint egy a sok vízi állat közül.

Nagy választékot kínál a fajok széles választékának köszönhetően, amelyekben játszhatsz, és mindegyik rendelkezik különleges képességekkel.

A különböző tengeri lények jobban teljesítenek a különböző életközösségekben, és további stratégiai réteget és összetettséget adnak a játéknak.

Gartic.io

Gartic.io

Műfaj: Társadalmi

Ha belefáradt a más játékosok elleni küzdelembe, mindig tarthat egy kis szünetet és játszhat egy kört Gartic.io .

Olyan társasjátékokra emlékeztet, mint a charades, ahol az egyik játékos rajzokon próbálja leírni a szót, a többieknek pedig ki kell találniuk, mi lehet az.

A pontozás és a könyvelés mind közvetlenül a játékon keresztül történik, és több tucat szoba van különböző nyelveknek szentelve.

hole.io

hole.io

Műfaj: Rejtvény

hole.io határozottan az egyik furcsább .io játék, amelyet játszottunk, és a Donut Countyhoz és a Katamari Damacyhoz hasonló játékmenetet kínál.

Ebben mindent felemésztő fekete lyukként játszol, amely mindent felszív, ami elfér magában, beleértve a járműveket, a fákat és a térképen található egyéb tárgyakat is.

A cél az, hogy addig növekedj, amíg meg nem szerzed a legnagyobb fekete lyukat, miközben elkerülheted, hogy egy másik játékos lenyelje.

Surviv.io

Surviv.io

Műfaj: Battle Royale

A népszerű battle royales mintájára készült Fortnite és Apex Legends , Surviv.io egy felülről lefelé irányuló 2D-s lövöldözős játék, amellyel csapatalapú összecsapásokba kezdhetsz egy szűkülő térképen.

Ahhoz, hogy a végére érjen, meg kell keresnie a térképen fegyvereket és páncélokat. Számos fegyver közül választhat, beleértve a sörétes fegyvereket, az SMG-ket, a mesterlövészek, a gépkarabélyok és még sok más.

Bár lehet, hogy nem olyan kifinomult vagy jól ismert, mint a többi battle royale, mint sok .io játék, a Surviv.io nagyon elkötelezett játékosbázissal rendelkezik, amely több platformra is kiterjed.

goons.io

goons.io

Műfaj: Akció

goons.io ötvözi a gyors iramú kardharcot a színes karakterekkel. Ebben mindaddig körbejárod, amíg az utolsó játékos fel nem állsz az ellenségedre.

Azért mondjuk stratégiailag, mert a menekülési és vágási képességeid olyan lehűléssel járnak, amely egy rövid időre sebezhetővé teszi.

Ez azon játékok egyike, amelynél néhány meccsre van szükség ahhoz, hogy hozzászokjon, de megéri, ha szereti a magas színvonalú játékokat.

hordes.io

hordes.io

Műfaj: Szerepjáték

Egy másik 3D grafikával rendelkező .io játék, amelyet érdemes megnézni hordes.io . Ez lényegében egy régi iskola RPG a böngészős játékok korlátait szem előtt tartva tervezték.

Több osztályban is játszhatsz, és testreszabhatod karakteredet, mielőtt belevágnál a világba.

A Hordes.io térképén szétszórva vannak szörnyek, amelyekkel megküzdhetsz, hogy XP-t szerezhess, különféle osztálybeli képességek, amelyeket feltárhatsz a karaktered számára, és más titkok is megtalálhatók a kitaposott ösvényen.

bitplanets.io

bitplanets.io

Műfaj: Valós idejű stratégia

bitplanets.io egy meglepően összetett RTS-játék, tekintve, hogy képes futtatni egy internetböngészőt. A játék során egy galaktikus űrhajókolóniát növeszt, és elküldi őket a közeli bolygókra.

A cél az univerzum uralma a lehető legtöbb bolygó megszerzésével és erőforrások begyűjtésével.

A folyamat nagy része automatizálható a szomszédos bolygókat összekötő folyamok segítségével. Mindegyiket frissítheti, hogy magasabb támadási, védekezési és hatótávolságú legyen, többek között.

shellshockers.io

shellshockers.io

Műfaj: Shooter

Az utolsó 3D-s shooter, amelyet kiemelünk shellshockers.io , amely azt látja, hogy fegyvert tépő tojásként játszol, szó szerint karokkal a testük két oldalán.

A gyakorlatban ugyanolyan véletlenszerű, mint ahogyan a leírásában olvasható, de remek lehet a három benne szereplő mód között: csapathalálmérkőzés, zászló elfoglalása és mindenki számára ingyenes.

A játék minden kiesésért aranytojással jutalmaz, egy játékon belüli pénznemben, amelyet a tojáshoz való kozmetikumok széles választékára költhetsz, beleértve a fegyverbőrt és a kalapot.

Taming.io

Taming.io

Műfaj: túlélés

Taming.io egy újabb túlélőjáték, de sikerül megfűszereznie a dolgokat egy lénygyűjtő játékkal, amely a Pokémon sorozat .

Azt a célt kapod, hogy próbálj életben maradni, ameddig csak tudsz, miközben erőforrásokat gyűjts falud fejlesztéséhez, és megszelídítsd a vadon élő állatokat, amelyekkel szerte a világon találkozol.

Minden házi kedvencnek egyedi képességei, gyengeségei és erősségei vannak az elemi tipizálás alapján, amelyekből összesen nyolc van.

Smash Karts.io

Smash Karts.io

Műfaj: Akció

Ha kedves emlékei vannak a harci mód bármelyikének lejátszásáról Mario Kart játékok , azután Smash Karts.io egy lecsupaszított verzió, amely közvetlenül a böngészőben fut.

A Nintendo kabalák változatos névsora helyett nyuszikként, macskákként, békákként és kutyákként játszol, amelyek nemcsak gokartokat vezetnek, hanem fegyvereket is forgatnak.

A színes 3D-s arénákban való vezetés közben olyan erőművekkel találkozhat, amelyek segítségével rakétákat lőhet ki, minifegyvereket lőhet ki, robbanótölteteket dobhat le, felvillanyozhatja az ellenséget és még sok minden mást.

Superhex.io

Superhex.io

Műfaj: túlélés

Superhex.io egy másik túlélési játék, amelynek feladata az erőforrások felépítése a legnagyobb hatszög terület létrehozásához.

Ehhez meg kell hódítanod a térkép minden centiméterét, stratégiailag elhelyezve hatszöglapkáidat, miközben figyelned kell az ellenséges játékosokat, akik ugyanezt akarják tenni.

Mint sok más, ebben a listában szereplő játék, a Superhex.io is nagy hasznot húz az egyszerű, de feszült játékmechanizmusból, amely arra készteti, hogy még többet keressen vissza.

Ezek is tetszhetnek neked