Legfontosabb Szerencsejáték A legjobb internetszolgáltatók a játékokhoz (2022-es vélemények)

A legjobb internetszolgáltatók a játékokhoz (2022-es vélemények)

Ha játszol, akkor egy gyors és megbízható internetszolgáltatóra van szükséged. Ez kötelező. Kevesebb késést, nagyobb sebességet kap, és több játékot nyerhet.

ÁltalRózsa Mattise 2022. január 4 A legjobb internetszolgáltató játékokhoz

Sok különböző változó alkotja a kiváló játékélmény receptjét, és az internetszolgáltatás minősége elengedhetetlen összetevő. Ha rossz az interneted, az szinte minden játékélményt tönkretesz, függetlenül attól, hogy online játékról van szó vagy sem!

Bár mindannyian tudjuk, hogy az online játékok nagymértékben támaszkodnak a gyors, megbízható internetre, az offline játékok a jó interneteléréstől is függnek – bár kisebb mértékben. A mai összekapcsolt világban gyakorlatilag az összes PC-s játékot letöltik ahelyett, hogy külső adathordozóval telepítenék őket, és az esetleges későbbi frissítéseket is átnyomják a „neten”.

Ha az internet lassú vagy megbízhatatlan, az frusztrációhoz, lassú letöltési sebességhez és új játékok letöltésének képtelenségéhez vezethet.

Noha az offline játékokhoz nincs szükség olyan roppant gyors internetre, mint egyes online játékoknak, nincs okunk arra, hogy ne tudd, melyek ma a legjobb játék internetszolgáltatók.

Az alábbi szakaszokban áttekintjük a leggyorsabb és legmegbízhatóbbakat internetszolgáltatók PC-s játékokhoz.

Legjobb internetszolgáltató

Sajnos az elérhető internetszolgáltatók az Egyesült Államokban igen eltérőek. Szolgáltatások, mint Google Fiber és más optikai szálas szolgáltatások például sokkal elszigeteltebbek, mint az olyan óriáscégek, mint az AT&T és az Xfinity by Comcast, még akkor is, ha jobbak a kábelkapcsolatoknál. Ennek megfelelően csak az Egyesült Államok legnagyobb internetszolgáltatóit rangsoroltuk játékra való alkalmasságuk alapján.

Míg egyesek jobb lehetőségeket kínálnak a térségükben, például a nagyvárosokban, ahol bővelkednek az internetszolgáltatók, az Egyesült Államokban szinte mindenkinek rendelkeznie kell azzal a lehetőséggel, hogy előfizessen legalább egy ilyen szolgáltatóra. Az alábbi szakaszokban foglalkozunk velük.

TartalomjegyzékElőadás

Verizon FiOS

Verizon FiOS

A Verizon a negyedik legnagyobb internetszolgáltató az Egyesült Államokban. Míg a Verizon szokásos szolgáltatása elfogadhatatlan – csak a műholdas szolgáltatás eléri a 15 Mbps körüli csúcsot – a FiOS (Fiber Optic Service) minősége felülmúlja a többi nagy ötöt.

Sajnos közben Verizon FiOS jelenleg a legnagyobb üvegszálas internetszolgáltató az Egyesült Államokban, még mindig viszonylag lassú ütemben terjeszkedik. Ha az Egyesült Államok északkeleti részén él, ahol a Verizon FiOS a leggyakoribb, akkor nagyon szerencsés. Hacsak nem valóban a műhold az egyetlen lehetőség, akkor ez egy hihetetlenül fakó lehetőség a játék internetszolgáltatásához.

Míg a száloptika figyelemreméltóan állandó gigabites szintű internetszolgáltatást biztosít, a műholdas szolgáltatás (amelyet a Verizon kínál HughesNet ) késik, tele van remegéssel, és rossz időben megbízhatatlan. Hacsak nem a műholdas internet az egyetlen lehetőség, akkor egyáltalán nem ajánljuk – még a mobilszolgáltatás is felülmúlja a műholdas szolgáltatást!

Xfinity és Cox

Xfinity és Cox

Valószínűleg hallottál már róla Xfinity (vagy legalábbis a Comcast, korábbi cégneve), mivel ez a legnagyobb internetszolgáltató az Egyesült Államokban. Ha nem rendelkezik Comcast szolgáltatással a lakóhelyén, akkor valószínű, hogy az egyetlen választása a műholdas vagy a mobil internet szolgáltatás.

Míg a Cox az ügyfeleknek csak körülbelül egyötödét szolgálja ki, mint az Xfinity, az internetszolgáltatás minősége nagyjából ugyanaz. Ha nem fér hozzá optikai szálas internetszolgáltatóhoz, az Xfinity szolgáltatás vagy a Cox szolgáltatás a következő legjobb választás.

Mind a Cox, mind az Xfinity hasonló szintű rezgést, késleltetést és stabilitást mutat, és a sebességkínálatuk is körülbelül azonos. Az egyetlen különbség az, hogy az Xfinity egyes területeken akár 2 Gbps-os szolgáltatást is kínál, míg a Cox 1 Gbps-ot tesz ki.

Ennek ellenére a gigabites internetszolgáltatás, még kábelen keresztül is, több mint elég a tipikus játékosoknak, hacsak nem végez komoly streamelést és letöltést.

Az idő múlásával, és a játékok egyre igényesebbé válnak, ez változhat. Google Stadia például egy streaming játékszolgáltatás, óriási sávszélességet használ.

AT&T U vers

AT&T U-vers

AT&T U-vers egy kicsit zavaró ajánlat. Míg az Egyesült Államok nagy része csak az AT&T U-Verse-on keresztül kap DSL-szolgáltatást, ami a legtöbb játékos számára kissé lassú lehet (körülbelül 18 Mbps), az AT&T az FTTN VDSL2-t is kínálja, a DSL szolgáltatás következő generációja, amely körülbelül 100 korlátot tesz ki. Mbps.

A pontosítás kedvéért FTTN a Fiber-To-The-Node, ami azt jelenti, hogy a száloptikai kábelt az ügyfél lakóhelyéig vezető út egy részén vezetik. VDSL2 egy magasabb frekvenciájú DSL protokoll, amely nagyobb sebességet használ. A 100 Mbps végső sebesség sokkal elfogadhatóbb szám a játékosok számára, bár ez sincs olyan messze a gigabites tartománytól.

Szerencsére az AT&T bizonyos területeken optikai szolgáltatásokat is kínál. Míg az alap DSL szolgáltatásuk csak a legszepabíróbb játékosok számára elég, addig a VDSL2 szolgáltatásuk a játékosok többségét kell, hogy kielégítse, az optikai szálas szolgáltatásuk pedig a játékosok legelitebb részének.

Az AT&T U-Verse egyetlen nehézsége annak biztosítása, hogy olyan területen éljen, ahol gyorsabb szolgáltatásaikat kínálják. Addig, amíg izgalom , AT&T U-Verse’s elég alacsony, de az övék késleltetés kicsit magasabb lehet, mint az Xfinity és a Cox. Összességében azonban szolgáltatásuk minőségét tekintve nagyjából megegyezik az Xfinity-vel és a Cox-szal.

Charter Spectrum

Charter Spectrum

Charter Spectrum az Xfinity után a második legmagasabb vezetékes internet-szolgáltató. Mint ilyen, a Charta az Egyesült Államok túlnyomó többségét is szolgálja. Bár a szolgáltatásuk ugyanabban a ligában van, mint az Xfinity és a Cox, a valós teljesítményt tekintve kissé le van maradva. A Spectrum jitter szintje megegyezik az Xfinity és a Cox értékeivel, de az U-Verse-hez hasonlóan késleltetési szintjük is elmarad.

A Charter internetsebessége 100 Mbps-tól kezdődik. Noha költségeik megegyeznek ezzel, ez minden játékos számára megfelelő kezdősebesség. Ha azonban ez nem elég, bizonyos területeken gigabites sebességre is felmennek.

A Charter Spectrum egy kábeles internet-szolgáltató, akárcsak az Xfinity és a Cox. Noha késleltetésük kissé elmarad az átlagtól, még mindig megfelelő játékszolgáltatást nyújtanak az Egyesült Államok nagy részének. Ha ők az egyetlen szolgáltató a környéken, nem tévedhet.

Századi Link

Századi Link az utolsó nagy internetszolgáltató az Egyesült Államokban, amely felkerült erre a listára. Sajnos azonban a szolgáltatásuk még mindig rosszabb, mint a fenti Charter Spectrum. Átlagos rezgésük és késleltetésük észrevehetően rosszabb, mint az összes többi internetszolgáltatóé, amelyet eddig bemutattunk.

Ennek ellenére a Century Link továbbra is tekintélyes szolgáltatást nyújt. Különösen a sebességük csodálatra méltó. VDSL2+ sebességük körülbelül 140 Mbps, és gigabites sebességet kínálnak a lakossági ügyfeleknek is. Különösen üzleti ügyfeleik kaphatnak akár 100 Gbps-os csomagokat.

Bár a Century Link az utolsó lehetőség a listán szereplő lehetőségek közül, még mindig jobb két dolognál: a műholdas internetnél, és mindennél, ami lassabb, mint amit a CenturyLink kínál. Mint ilyen, ha az AT&T U-Verse DSL az egyetlen másik lehetőség a környéken, a CenturyLink sokkal jobb választás.

Internetszolgáltatók összehasonlítása

Mindent összevetve, ezeknek a szolgáltatóknak nem lehet baja. Legtöbbjük gigabites opcióval rendelkezik. Noha egyes játékosok nem elégszenek meg kevesebbel, a játékosok túlnyomó többsége számára elegendőek lesznek azok a lehetőségek, amelyek nem DSL vagy műholdas internet.

Összességében azonban az üvegszálas szolgáltatások a legjobbak a stabilitás, a késleltetés és egyéb kellemetlenségek tekintetében.

A következő legjobb megoldás a kábeles internet, de a VDSL2 elfogadható alternatíva a legtöbb játékos számára.

Előfordulhat, hogy egy bizonyos területre kell költöznie, ha a legjobb üvegszálas internetet keresi, de a játékosok többségének nem kell ilyen intézkedésekhez folyamodnia.

Ezek is tetszhetnek neked