Legfontosabb Szerencsejáték Legjobb játékelőfizetési szolgáltatások 2022

Legjobb játékelőfizetési szolgáltatások 2022

A játék-előfizetéses szolgáltatások mindenképpen megérik, ha jó a játékkönyvtár és az ár. Itt vannak jelenleg a legjobb játék-előfizetési szolgáltatások.

ÁltalJustin Fernandez 2022. január 4 A legjobb játék-előfizetési szolgáltatások

Akár játszani szeretnél a legjobb játékok PC-n , konzolon vagy mobilon, van egy olyan játék-előfizetés, amely megfelel az Ön igényeinek.

Ha feliratkozik ezekre a szolgáltatásokra, pénzt takarít meg, miközben több száz prémium minőségű, kiváló minőségű címhez biztosít hozzáférést.

Ebben a listában azt ajánljuk A legjobb játék-előfizetési szolgáltatások 2022-ben , valamint az ár, a támogatott platformok és az egyes célközönség.

Most pedig vessünk egy pillantást a legjobb videojáték-előfizetésekre PC-re, konzolra és mobilra.

Összefüggő: Mi az a Cloud Gaming és megéri? Discord vs. Skype játékhoz – melyiket válassza? Twitch vs Facebook Gaming vs YouTube Gaming – melyik a legjobb?

TartalomjegyzékElőadás

Xbox Game Pass

Xbox Game Pass

Ár: 9,99–14,99 USD havonta

Platformok: Xbox One, Xbox Series X/S, PC

A legjobb: Xbox felhasználók és PC-játékosok számára

Látogatás

Ha a legtöbbet szeretné kihozni a pénzéért, Xbox Game Pass egy fantasztikus szolgáltatás, amely több mint 100 kiváló minőségű játékot kínál Xbox és PC felhasználók számára. A választék a választott platformtól függően változik, és minden játékot letöltenek és játszanak helyben a konzolon vagy a számítógépen keresztül.

Valamit észben kell tartani az XGP könyvtár az, hogy a felkínált címek közül sok jelentős tripla A kiadás, beleértve az első féltől származó Xbox játékokat. Ez sokkal csábítóbbá teszi a Microsoft szolgáltatását, mint más szolgáltatások, amelyek általában a régebbi címekre és a kisebb független játékokra összpontosítanak.

Ezenkívül a Microsoft továbbra is fejleszti a szolgáltatást új funkciók hozzáadásával, mint például a streaming integráció a Project xCloudon keresztül. felhő-játékszolgáltatás . Hamarosan a Game Pass előfizetői okostelefonokon, táblagépeken és webböngészőképes eszközökön is hozzáférhetnek a játékokhoz.

Kezdetben a Game Pass ára PC-n fele volt az Xbox One-felhasználók árának, mivel a szolgáltatás még béta állapotban volt. Mostantól azonban mindegyik szint külön-külön 9,99 dollárba kerül, vagy 14,99 dollárba az Xbox Game Pass Ultimate szolgáltatással kombinálva, amely az Xbox Live Goldot is tartalmazza. Az új előfizetők mindössze 1 dolláros bevezető áron iratkozhatnak fel.

PlayStation Now

PlayStation Now

Ár: 9,99 USD havonta

Platformok: PS4, PS5, PC

Legjobb azoknak a PlayStation felhasználóknak, akik klasszikus PS2/PS3 játékokkal szeretnének játszani

Látogatás

Bár a Microsoft másodhegedűs a Sony előtt a konzolosztályon, a szerepek valójában felcserélődnek a játék-előfizetések terén, és sokan fontolgatják. PlayStation Now hogy az alsóbbrendű szolgáltatás legyen.

Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a legtöbb PS Now címek régebbi játékok az előző generációkból. Ezzel együtt tisztességes mennyiségű újabb játék létezik, amelyek közül sok a PS Now PC-s verzióján is elérhető. A hangerőt tekintve megdöbbentő, 800+ játékkönyvtárral büszkélkedhet a PS2, PS3, PS4 (és hamarosan a PS5) korszakokban.

Eredetileg a felhasználók a játékok streamelésére korlátozódtak, de a Sony azóta lehetőséget biztosít a játékok letöltésére és helyben történő lejátszására. A PlayStation Now havi 10 dollártól indul, de pénzt takaríthat meg, ha három hónapra regisztrál 25 dollárért, vagy egy teljes évet 60 dollárért. Az új előfizetők hét napig ingyenesen kipróbálhatják a PS Now szolgáltatást.

EA Play

EA Play

Ár: 4,99–14,99 USD havonta

Platformok: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Legjobb a sportjátékok szerelmeseinek és a Star Wars rajongóknak

Látogatás

Korábban konzolokon EA Access, PC-n pedig Origin Access néven ismerték, EA Play több mint 90 játékkal játszhat további költségek nélkül. Míg a kínált játékok többsége régebbi sportjáték, találhatsz újabb bejegyzéseket olyan nevezetes franchise-októl is, mint pl. Csillagok háborúja , Tömeghatás , Sárkánykor, A sebesség szüksége , Csatatér , Növények vs zombik , és több.

Emiatt ideális választás lehet mindazok számára, akik lemaradtak a fenti sorozatok bármelyikéről, vagy akik a kombinált kiskereskedelmi költségüknél olcsóbban szeretnék újra megnézni ezeket a címeket. Az EA Play kikiáltási ára havi 5 dollár, de hat hónapot ingyen kaphat, ha a teljes évre regisztrál mindössze 30 dollárért.

Van egy „Pro” szint is a PC-hez, amely havi 15 dollárba, vagy egész évre 100 dollárba kerül, és néhány extra jutalmat is tartalmaz. Az EA Play Pro tagok 10% kedvezményt kapnak az EA digitális áruházában (korábbi nevén Origin), korai hozzáférést kapnak bizonyos játékokhoz (legfeljebb 5 nappal a megjelenés előtt), és hozzáférhetnek az első és harmadik féltől származó játékok változó választékához a A széf.

Nintendo Switch Online

Nintendo Switch Online

Ár: 3,99 USD havonta

Platform: Nintendo Switch

Legjobb: Megrögzött Nintendo rajongóknak

Látogatás

A Nintendo mindig is egészen más módon közelítette meg a videojátékokat és az új szolgáltatások bevezetését, mint a Sony és a Microsoft. Valójában egészen a Switchig az olyan funkciókat, mint az online többjátékos, további díjak nélkül biztosították, míg a másik kettőért felárat fizettek.

A regisztráció fő oka Nintendo Switch Online az online többjátékos és a felhőalapú mentések elérése. Azonban sokkal több felfedeznivaló van, ha élethosszig tartó Nintendo-rajongónak tartja magát, vagy egyszerűen csak csodálja a retro játékokat.

Ennek az az oka, hogy a Switch Online tartalmazza a növekvő könyvtár NES és SNES címek, valamint olyan exkluzív játékok, mint a Tetris 99 és a Pac-Man 99. Ezeket a címeket frissítettük, hogy támogassák a mentési állapotokat, az alternatív megjelenítési lehetőségeket, mint például a 4:3, a Pixel Perfect és a CRT szűrőket, valamint a helyi/online többjátékost.

Annak ellenére, hogy kínálata halvány az Xbox Game Passhoz és a PS Now-hoz képest, a Nintendo bölcs döntést hozott, hogy ennek megfelelően növelje a Switch Online havidíját. A felhasználók fizethetnek havi 4 dollárt, háromhavonta 8 dollárt, vagy 20 dollárt az egész évre. Van egy családi csomag is, amely lehetővé teszi, hogy akár nyolc felhasználó is használja a Switch Online szolgáltatást mindössze évi 35 dollárért.

uPlay Plus

Uplay Plus

Ár: 14,99 USD havonta

Platform: PC

Legjobb: PC-játékosok számára, akik elsősorban Ubisoft játékokkal játszanak

Látogatás

Ha rajongója vagy az olyan Ubisoft sorozatoknak, mint pl Assassin’s Creed , Far Cry , Watch Dogs , vagy bármelyik Tom Clancy játékok, akkor érdemes megfontolni a regisztrációt Uplay Plus . Tartalmaz egy könyvtárat, amely nagyjából 100 Ubisoft-játékot tartalmaz a cég történetéből.

Az egyetlen hátránya, hogy jelenleg csak PC-n támogatott. Ennek ellenére, ha már évente sok pénzt költ Ubisoft játékokra és DLC-kre, miért ne spórolhatna meg pár dollárt, és férhet hozzá lövöldözős játékok, nyílt világú játékok és egyebek kiterjedt katalógusához.

A játékok induláskor azonnal elérhetők, minden prémium DLC-vel, kiegészítővel vagy szezonbérletes tartalommal együtt. A Uplay Plus körülbelül havi 15 dollárba kerül, ami egy kicsit drágább, mint a versenytárs, tekintve, hogy egyetlen kiadó játékaira korlátozódik.

Szerény választás

Szerény választás

Ár: 4,99–19,99 USD havonta

Platform: PC

A legjobb: PC-játékosok számára, akik teljes mértékben birtokolni akarják a játékokat, miközben támogatják az ügyeket

Látogatás

Szerény választás (korábban Humble Monthly) a játék-előfizetéses szolgáltatás egyedülálló megjelenése, mivel a felhasználók technikailag birtokolják az általuk telepített játékok többségét. Ez egy szigorúan számítógépes játékszolgáltatás, és a letöltések megkönnyítéséhez a Steam használatát igényli.

Mindenképpen megéri, ha olyan típusú ember vagy, aki sokféle játékkal játszik, és még inkább, ha szeretsz jó ügyeket támogatni, mivel előfizetésed 5%-a minden hónapban egy előre kiválasztott jótékonysági szervezethez megy. Ennek ellenére azt javasoljuk, hogy tekintse meg az előző hónapok kínálatát, hogy megtudja, milyen kaliberű játékok jellemzőek.

A szerény választás havi 5 dollártól indul a „Lite” szintért, amely hozzáférést biztosít a felhasználóknak a körülbelül 100 játékból álló Humble Trove-hoz. Az „Alap” 15 dolláros/hó szint a Humble Trove-ot tartalmazza a 10%-os bolti engedményen kívül, valamint három válogatott játékot, amelyeket havonta 10-15 játékból kell megtartani. A „prémium” 20 dollár/hó szint 9 játékra emeli az előfizetést minden hónapban, és 20%-os kedvezménnyel.

Apple Arcade

Apple Arcade

Ár: 4,99 USD

Platformok: iOS, iPad OS, tvOS, macOS

Legjobb: Apple felhasználók

Látogatás

Apple Arcade egy kiváló előfizetés az Apple ökoszisztémájában bárki számára, aki a mobil által kínált legjobb videojátékokkal szeretne játszani. Több mint 100 cím széles választékát tartalmazza jól ismert kiadóktól. A legjobb az egészben az, hogy nincsenek bosszantó hirdetések vagy alkalmazáson belüli vásárlások, amelyeket ismételten az arcába tolnak.

A szolgáltatás számos műfajt lefed, a kirakós játékoktól a teljes körű RPG-kig, amelyek közül sok kizárólag az Apple Arcade-ra vonatkozik. Használatának hátránya, hogy viszonylag alacsony gyakorisággal adnak hozzá új játékokat az Xboxhoz, a PlayStationhez és még a Nintendóhoz képest is.

Amíg a indító felállás elég lenyűgöző volt, az Apple úgy tűnik, hogy mostanra kiesett a játékából. Ez nem olyan nagy üzlettörés, ha figyelembe vesszük a szolgáltatás olcsóságát, konkrétan havi 5 dollárt (vagy évi 50 dollárt), amely egy hónapos ingyenes próbaverziót tartalmaz.

Google Play Pass

Google Play Pass

Ár: 4,99 USD havonta

Platform: Android

Legjobb: Android felhasználóknak

Látogatás

Ugyanolyan áron, mint az Apple Arcade, az Android felhasználók regisztrálhatnak Google Play Pass és fedezze fel a több mint 350 mobiljátékot és -alkalmazást tartalmazó, sokkal nagyobb könyvtárat. Nem kell aggódnia a hirdetések vagy az alkalmazáson belüli vásárlások miatt, és a Play Pass szolgáltatást a legtöbb Android-alapú eszköz támogatja.

Noha a Google Play Pass könyvtára változatosabb lehet, mint az Apple-é, és még néhány időzített exkluzív szolgáltatást is tartalmaz, pusztán ugyanannyi csiszolt, jó minőségű játék hiányzik belőle. Ennek ellenére nem jelenthet gondot, ha olyan játékot talál, amelyik tetszik, és előnyös lehet más prémium alkalmazásokhoz való hozzáférés.

Prime Gaming

Prime Gaming

Ár: 12,99 USD havonta

Platform: PC

A legjobb: azoknak a játékosoknak, akik Twitch-et használnak, vagy már előfizetnek az Amazon Prime szolgáltatásra

Látogatás

Ha Ön Amazon Prime-tag, akkor jó eséllyel lemarad egy csomó ingyenes funkcióról, az ingyenes filmektől az ingyenes zenékig és még az ingyenes videojátékokig Prime Gaming (korábban Twitch Gaming).

Kezdetben a szolgáltatás csak az ingyenes játékon belüli cikkekre és a Twitch-felhasználók hűvös jutalmakra terjedt ki. Azóta azonban kibővült, és akár 12 ingyenes játékot is tartalmazhat, amelyeket havonta váltanak ki. A játékok beváltása után a tiéd maradnak.

Ezenkívül a felhasználók kapnak egyet Twitch Prime havi jóváírás, amellyel ingyenesen feliratkozhatsz kedvenc Twitch streameredre. Ezenkívül kaphat Twitch-exkluzív finomságokat és ingyenes játékon belüli tárgyakat. Az Amazon Prime havi 13 dollárba, vagy egy teljes évre 120 dollárba kerül.

Nvidia GeForce Now

GeForce Now

Ár: 0–9,99 USD havonta

Platformok: PC, Mac, Android, Nvidia Shield TV

A legjobb: Gyors és megbízható internetkapcsolattal rendelkező játékosok

Látogatás

GeForce Now egy játék-streaming szolgáltatás, amely alternatív játékmódot kínál alacsony specifikációjú PC-ken, Mac-eken, Android-eszközökön és Nvidia Shield TV-ken. Jelentős mennyiségű internetes sávszélességet és sebességet igényel, ami azt jelenti, hogy a kapott eredmények a kapcsolat minőségétől függenek.

Az olyan hasonló szolgáltatásokkal szemben, mint a Google Stadia, a GeForce Now nem rendelkezik a böngészhető játékok könyvtárával, ehelyett számos ingyenesen játszható hasonló címek Sors 2 és Fortnite . Tehát ha nem tervezi saját digitális játékait, akkor lehet, hogy nem éri meg.

Azonban az ok, amiért a Stadia vagy akár a Shadow helyett ajánljuk, az alacsony költségű belépési akadály. A GeForce Now „Founders” szintje havi 10 dollárt fog fizetni, és 90 napos ingyenes próbaverziót is tartalmaz. Az alapítók elsőbbségi hozzáféréssel rendelkeznek az Nvidia szervereihez, és egyszerre akár hat órán keresztül is streamelhetnek játékokat RTX sugárkövetéssel. Ha lemondhat a sugárkövetésről, az Nvidia egy „ingyenes” szintet is kínál, amely egyórás munkamenetekre korlátozódik.

Melyik játékelőfizetési szolgáltatás a legjobb?

Bár könnyű lenne egyszerűen kiválasztani a kedvenc szolgáltatásunkat, és kész is lenne, fontos észben tartani, hogy mindegyik különböző típusú játékosokhoz van szabva. Persze van egy kis átfedés az Xbox Game Pass és a PS Now vagy az Apple Arcade és a Google Play Pass között, de a nap végén mindegyiknek megvan a maga furcsasága.

Ha a legtöbb játékot mobileszközön használja, akkor valószínűleg attól függ, hogy Ön Apple- vagy Android-felhasználó. Ugyanez elmondható az Xboxról és a PlayStationről, bár valljuk be, hogy a Game Pass határozottan előnyt jelent ebben egyeznek meg .

Végül, megszállottja egy adott kiadónak, például a Ubisoftnak, vagy állandóan nosztalgiázik a Nintendo által készített retro játékok iránt? Vagy inkább azzal foglalkozik, hogy a videojátékok iránti szeretetét változásra inspirálja és mások életének javítására használja?

Ebben az esetben a Humble Choice lehet a megfelelő szolgáltatás az Ön számára. A legtöbb ilyen szolgáltatás ingyenes próbaverziót és promóciós ajánlatokat kínál, így mindig több szolgáltatást is kipróbálhat, és megnézheti, mi működik.

Ezek is tetszhetnek neked