Legfontosabb Szerencsejáték A legjobb játék fejhallgatók 100 USD alatt (2022-es értékelések)

A legjobb játék fejhallgatók 100 USD alatt (2022-es értékelések)

Egy jó fejhallgatót szeretne, amely megfizethető és jó is egyben? 100 dollárért egy igazán jó játék headsetet kaphat. Tekintse meg válogatásunkat itt!

ÁltalSamuel Stewart 2022. január 4 A legjobb gamer fejhallgató 100 alatt

Ha a többjátékos játékok egyik legjobbja akarsz lenni, akkor szükséged lesz a kiváló minőségű headset . Ez lehetővé teszi, hogy jobban kommunikáljon a csapatával, és még figyelmeztetheti is, hol vannak a riválisai.

Tudjuk azonban, hogy ezek a fejhallgatók drágák lehetnek. Ezért készítettünk egy listát a legjobb játék fejhallgatók 100 dollár alatt – ezek a csúcskategóriás fejhallgatók számos előnyével járnak, miközben az árnak csak a töredékébe kerülnek.

Előző

HyperX Cloud II

HyperX Cloud II
  • A legjobb vezetékes választás
  • Kiváló hangminőség
  • Virtuális 7.1-es térhangzás
Lásd Ár

Avantree Audition Pro

legjobb vezeték nélküli játék fejhallgatók
  • A legjobb vezeték nélküli választás
  • Elég megfelelő hangminőség
Lásd Ár Következő

TartalomjegyzékElőadás

Hogyan válasszuk ki a megfelelő játék fejhallgatót

Sokan a megjelenésük alapján vásárolnak játékra szánt fejhallgatókat, de valójában számos egyéb tényezőt is figyelembe kell vennie, mielőtt elkötelezi magát egy mellett. Nézzünk most ezek közül néhányat.

Frekvenciaválasz

A legtöbb headset felsorolja a sajátját frekvencia válasz valahol a csomagoláson, de nem mindig világos, hogy ez mit jelent. A frekvenciaválasz lényegében a hangok azon tartományára vonatkozik, amelyet a headset pontosan, torzítás nélkül képes reprodukálni.

Tehát mi a jó válasz? Nos, a 20 Hz – 20 kHz meglehetősen szabványos, és a legtöbb ember hallási tartománya. Ez azt jelenti, hogy a nagyobb válaszok valójában nem hangzanak jobban – ez teljes mértékben a felhasználótól, a hangprofiltól és a headset összetevőitől függ.

A legjobb játék headset 100 alatt 2018

A frekvenciaválaszt általában két számmal (pl. 20Hz – 20kHz) vagy grafikon formájában adják meg. A fenti kép egy nagyon kiegyensúlyozott frekvenciamenetet mutat, amely nem részesíti előnyben a basszust vagy a magas hangokat – ez a válasz szinte bármilyen célra remek lenne, mert nincsenek jelentős hiányosságai.

Hangprofil

Amikor hangprofilokról beszélünk, arra gondolunk, ahogyan a headset hangot ad ki. Például, ha az alacsony frekvenciák dübörögnek, és elnyomják a közép- és magas tartományokat, akkor azt mondjuk, hogy a hangprofil mélyhangú.

Mivel az embereknek eltérő a véleménye arról, hogy mi hangzik jól, nincs mód a termék hangprofiljának megmondására anélkül, hogy ténylegesen használnák azt. Emiatt, ha lehetséges, próbáljon ki egy headsetet, mielőtt pénzt költene rá.

legjobb reddit headset

Ha a headsetet PC-n tervezi használni, akkor szoftverrel feljavíthatja hangprofiljának egyes elemeit. Ez azonban egy mesterséges ábrázolás, és nem biztosítja ugyanazt a minőségi szintet, mint a reprodukálni kívánt profillal rendelkező headset.

Mikrofon minőség

Fontos megjegyezni, hogy a headset minden egybenkerületi. Kényelmet és jó egyensúlyt kínál a hangteljesítmény és a mikrofon minősége között.

Ezzel együtt a legtöbb headset nem tud versenyezni a dedikált fejhallgató és az önálló mikrofon kombinációjával. Félreértés ne essék: elvégzik a munkát, de ha a lehető legjobb minőséget keresi, érdemes két külön készüléket vásárolnia.

A legjobb olcsó játékfejhallgatók

Első kategóriánkat azoknak a fejhallgatóknak szenteljük, amelyek a legtöbbet nyújtják. Végül is nem mindenkinek van pénze a legújabb és legjobb termékekre, igaz? Ne aggódjon azonban: a következő fejhallgatók mindegyike kevesebb, mint 40 dollárba kerül.

legjobb gamer headset 100 db alatt

SADES Spirit Wolf

Frekvenciaválasz: 20Hz – 20kHz

Lásd Ár

Először is megvan a SADES Spirit Wolf . Ez egy jól felépített fejhallgató, amely mindenekelőtt a kényelmet és a mikrofon minőségét helyezi előtérbe.

A mikrofon földelt, így nem recseg, ahogy állítod, a fülkagylók pedig plüssek, kényelmesek és légáteresztőek – kiválóak a hosszabb játékmenetekhez. Van egy kis beépített vezérlő is, amely lehetővé teszi a mikrofon elnémítását vagy a játék hangerejének közvetlen beállítását.

Fontos megjegyezni, hogy ez a headset PC-re készült. Konzolokon továbbra is működik, de a 7.1-es virtuális térhangzás nem. Nyugodt lehet azonban, mert kicsit lejjebb van egy konzolos fejhallgató részlegünk.

legjobb gamer headset 2017 pc

VersionTech G2000

Frekvenciaválasz: 20Hz – 20kHz

Lásd Ár

Ezután vessünk egy pillantást a VersionTech G2000 . Ez egy olyan termék, amely bármilyen 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóval rendelkező eszközön működik. Ide tartozik a PC, a konzolok és még a mobiltelefonok is.

A mikrofonja felhajtható, és eltüntethető, ha nincs használatban, ami nagyszerű. Zajcsökkentő technológiával rendelkezik, amely segít elszigetelni hangját a környezetében lévő hangoktól.

Nagyon tetszett nekünk, hogy ez a fülhallgató milyen ellenálló. Fonott kábellel és robusztus műanyag szerkezettel rendelkezik, így kisebb az esélye annak, hogy esés (vagy dühös kitörés) megsérüljön. Van egy beépített vezérlő is, valamint a headset kék LED-es lámpákkal rendelkezik, amelyek egy kis hűvösebb tényezőt jelentenek.

legjobb zenei fejhallgató 2018

KOTION EACH B3505

Frekvenciaválasz: 20Hz – 20kHz

Lásd Ár

Végül ebben a kategóriában a KOTION EACH B3505 . A többitől eltérően, amit láttunk, ez a fejhallgató vezeték nélküli, és Bluetooth segítségével csatlakozik az eszközökhöz. Egyetlen feltöltéssel körülbelül nyolc órányi lejátszást biztosít, ami szilárd. Mivel ez a headset belső NFC chippel rendelkezik, így is párosítható.

A bal fülkagylón négy vezérlőgomb található. Ezek lehetővé teszik a hangerő módosítását, valamint a számok átugrását, így a játékon kívül is vannak alkalmazásuk. A mikrofon nem hihetetlen, de zajcsökkentő technológiát használ, hogy valamelyest javítsa a csevegés minőségét.

Remek térhatású játék fejhallgatók

Ha igazán fel akarod fejleszteni a játékodat, akkor mindig tudnod kell, mi történik körülötted. Egy jó térhatású fejhallgató segíthet ebben, és a legjobb az egészben az, hogy nem kell tönkretenni egyet, hogy megszerezzen egyet.

legjobb xbox one surround headset 2018

SADES A60

Frekvenciaválasz: 20Hz – 20kHz

Lásd Ár

Először is van egy másik fejhallgatónk a SADES-tól – a Sades A60 . Ezek zárt kialakításúak, és nagyon kényelmes viselet a hálós és párnázott bőr konstrukciónak köszönhetően. Emellett zajcsökkentő technológiával is rendelkeznek, amely segít a feladatra összpontosítani.

A mikrofon fel-le forgatható, ráadásul van egy jó kis beépített vezérlő, amivel elnémíthatod a mikrofont, és egymástól függetlenül változtathatod a játék és a hangerőt. Hangminőség tekintetében az A60 az egyik legjobb fejhallgató ebben az árkategóriában, kiegyensúlyozott hangszínekkel.

MSI DS502

Frekvenciaválasz: 20Hz – 20kHz

Lásd Ár

A MSI DS502 egy másik nagyszerű termék. Két 40 mm-es meghajtóval rendelkezik, amelyek egy kis extra lendületet adnak a hangoknak, környezetbarát reverb technológiája pedig magával ragadóbb és valósághűbb játékot tesz lehetővé.

Az MSI audioszoftverével együtt érkezik, amely lehetővé teszi a hangprofil testreszabását tízsávos hangszínszabályzó segítségével, bár ez csak PC-felhasználók számára hasznos. A DS502-nek azonban van még néhány trükkje.

Például ez egy önbeállító fejhallgató. A fejpánt felhelyezéskor automatikusan megnagyobbodik, a mikrofon pedig jó távolságra van a felhasználó szájától, ami segít megelőzni a légzési zajokat és a torzulást. Tehát mi az utolsó választásunk?

legjobb játék fejhallgató 100 alatt

Logitech G930

Frekvenciaválasz: 50Hz – 20kHz

Lásd Ár

Végül megvan a Logitech G930 . Ez egy kicsit drágább, körülbelül 80 dollár, de teljes 7.1-es térhatású hangzást, zajszűrős mikrofont, amely felhajtva elnémítja, és három testreszabható gyorsbillentyűt kínál a bal fülkagylón.

Vedd meg ezt: a G930 egy vezeték nélküli headset, amely akár tíz órányi lejátszást kínál egyetlen töltéssel, ami egyáltalán nem rossz. Memóriahabos fejpánttal rendelkezik a nagyobb kényelem érdekében, és egy csipetnyivel USB-ről táplálható.

Ennek a fülhallgatónak nagyon éles magas frekvenciái vannak, és megfelelő basszusválasz is. Emiatt jó univerzális, és kiváló választás zenehallgatáshoz.

A legjobb értékelésű játékfejhallgatók hangcsevegéshez

A mikrofonok gyakran alulértékelt részei minden jó játékos fejhallgatónak. Az alábbi javaslatok egy olyan mikrofont tartalmaznak, amely az átlagosnál jobb minőségű, és lehetővé teszi, hogy az alacsony költségvetésű fejhallgatókra jellemző torzítások nélkül kommunikáljon.

razer kraken gaming headset

Razer Kraken Pro V2

Frekvenciaválasz: 12Hz – 28kHz

Lásd Ár

Először is vessünk egy pillantást a Razer Kraken Pro V2 . Ez a fejhallgató rendelkezik a 12Hz – 28kHz válasz , ami a normálnál szélesebb, de igazi központi eleme a mikrofon.

A mikrofon visszahúzható, és a beépített vezérlőkkel némítható. Elszigeteli a hangját, nincs torzítása, recsegése vagy visszajelzése, így tökéletes csapatalapú játékokhoz, ahol a kommunikáció kulcsfontosságú.

A hangzás terén sem nyavalyás. A Kraken nagy, 50 mm-es meghajtói dübörgő basszust biztosítanak, és olyan hangsúlyt adnak a játék hangjainak, amit megérdemelnek. Ezt a headsetet sok profi játékos használja, és világos, hogy miért.

legjobb fejhallgató 2018

SteelSeries Siberia v3

Frekvenciaválasz: 10Hz – 28kHz

Lásd Ár

A SteelSeries Siberia V3 egy másik nagyszerű lehetőség. Mikrofonja kristálytiszta és rugalmas, bár a fülkagyló oldalán található mikrofon némító gomb megszokást igényelhet.

Ez a fejhallgató zseniális munkát végez a hang megőrzésében a könnyű keret ellenére. Világos hangprofilja, amely fantasztikusan szólaltatja meg a zenét. Az élő előadások különösen jól jönnek be, de ez nyilvánvalóan vonatkozik a játék hangjaira is.

A legjobb dolog ebben a headsetben, hogy nem csak PC-re való, a Siberia V3 bármely olyan eszközzel használható, amely rendelkezik szabványos fejhallgató-csatlakozóval. Bár ezt a headsetet játékra szánják, ilyen hangprofil mellett kár lenne nem zenére használni.

HyperX Cloud II

HyperX Cloud II

Frekvenciaválasz: 15Hz – 25kHz

Lásd Ár

Jó eséllyel hallott már a kategória végtermékéről. A HyperX Cloud II a professzionális hangzásáról híres headset, de valójában van benne egy nagyszerű beépített mikrofon is.

Mind a zajt, mind a visszhangot kioltja a beépített hangkártya, és az 53 mm-es meghajtók olyan hangképeket hoznak létre, amelyek általában csak a sokkal drágább modellekben találhatók meg. Ez a headset PC-n és konzolon is használható, bár 7.1-es virtuális térhangzása nem működik megfelelően PS4-en vagy Xbox One-on.

Fogalmazzunk így: ez a fejhallgató lenyűgöző hangzást, jó mikrofont, memóriahabos tömítést és platformok közötti támogatást kínál kevesebb mint 100 dollárért. Röviden, ez egy abszolút lopás.

A legkényelmesebb játékos fejhallgatók

Természetesen bármennyire is jól hangzik a fejhallgatója, nem fogja viselni, ha kényelmetlen. Emiatt megtaláltuk a 2020-as év legkényelmesebb fejhallgatói közül három, amelyet megtekinthet.

legjobb fejhallgató 100 alatt

SteelSeries Arctis 5

Frekvenciaválasz: 20Hz – 22kHz

Lásd Ár

Ezek közül az első a SteelSeries Arctis 5 . Minimalista síszemüveg-stílusú fejpánttal és lélegző, párnázott fülkagylókkal rendelkezik a maximális kényelem érdekében. Ennek ellenére ez nem egy trükkös póni – ez is remekül hangzik.

A PC-felhasználók számára a virtuális 7.1-es térhatású hangzást tartalmazza, és van egy tárcsa, amellyel beállíthatja a játék és a hang hangja közötti egyensúlyt. A SteelSeries Arctis 5 nagyon jól kiegyensúlyozott hangzással rendelkezik, és még számos előre beállított hangszínszabályzót is tartalmaz.

Ez a fejhallgató öt különböző színben kapható, és az RGB világítás testreszabható a SteelSeries vezérlőszoftverével, hogy illeszkedjen vagy kontrasztra. Noha ez a fülhallgató csak a költségvetés alatt van, világos, miért kerül olyan sokba.

gsp300

Sennheiser GSP 300

Frekvenciaválasz: 15Hz – 26Khz

Lásd Ár

Nézzük meg a Sennheiser GSP 300 következő. Ez a modell nem olyan vonzó, mint az Arctis, de zárt hátsó kialakításának köszönhetően jobban megőrzi a hangot. A fejpánt nagyon jól párnázott, és hosszú használat után is kényelmes marad.

A GSP 300 nagyon erős basszusteljesítményű, de nem hanyagolja el a magasabb frekvenciákat sem. A játékok rendkívül magával ragadóvá válnak, a zene pedig sokkal ütősebb, mint egy olcsóbb fejhallgatóval.

Noha ez a modell körülbelül 85 dollárba kerül, a legtöbb olyan funkciót kínálja, amelyet egy közepes költségvetésű headsettől elvárhat, és ez úgy teszi, hogy elegendő a költségvetésben egy-két független játékhoz – ezt mindenki nyerő forgatókönyvnek nevezzük. .

játék headset reddit 2018

Corsair VOID RGB

Frekvenciaválasz: 20Hz – 20kHz

Lásd Ár

Végül, de nem utolsósorban nálunk van a Corsair VOID RGB . Ez egy egyszerű megjelenésű headset, amely jól láthatóan rejti számos előnyét.

Ez a fülhallgató hálós párnázással csökkenti a fáradtságot a hosszú játékmenetek után, súlya pedig alig 14 uncia, így soha nem érzi túl nehéznek. Nem csak kényelmes, de játékra is kiváló.

A headset 50 mm-es meghajtókkal és egyirányú, zajszűrő mikrofonnal rendelkezik, hogy jó egyensúlyt biztosítson az erőteljes hangzás és a tiszta hangcsevegés között. Ez a hihetetlen gamer headset vezeték nélküli is, és akár 16 órányi élettartamot biztosít egyetlen töltéssel.

Az RGB világítás testreszabható vagy dinamikusan változtatható. Ez egy kis életet lehel egy egyébként unalmas dizájnba. Ne értsen félre minket: ez a headset felveheti a versenyt a legjobbakkal, és az egyszerű megjelenés jobban megfelel a felnőtt játékosoknak, mint a kellemetlen vörös és fekete színséma, amely olyan elterjedtnek tűnik ezen a piacon.

Legjobb játékfejhallgatók konzolokhoz

A fenti termékek többsége elsősorban a PC-felhasználóknak szól, a konzolos játékosok háttérbe szorulnak. Viszont lehet találni jó minőségű headsetet konzolokhoz is, ezt bizonyítja az alábbi három is.

játék fejhallgató ps4

SteelSeries Arctis 3

Frekvenciaválasz: 20Hz – 22kHz

Lásd Ár

Kezdjük a SteelSeries Arctis 3 . Ez a headset felülmúlja a többit, mert virtuális térhatású hangzást biztosít minden jelenlegi generációs konzolon. Az Arctis sorozatban ismert, rendkívül kényelmes síszemüveg szíjjal is rendelkezik.

Ez a fejhallgató nem rendelkezik USB-csatlakozással. Ez azt jelenti, hogy sokkal több eszközzel kompatibilis, de kissé megnehezíti a hangbeállítások megváltoztatását a PC-n. Elég a technikai dolgokból, hogy hangzik?

Konzolokon nem érheti el a hangszínszabályzót, de ennek ellenére még mindig jól hangzik. Az Arctis 3-nak különösen erős a középkategóriája, bár ez nem jelenti azt, hogy a mély- és csúcspontokat elhanyagolják.

xbox one fejhallgatók

Turtle Beach Ear Force Recon 50X

Frekvenciaválasz: 20Hz – 20kHz

Lásd Ár

Valószínűleg úgy gondolja, hogy 50 dollárral nem sokat fog kapni a minőség terén, igaz? Nos, a Turtle Beach Ear Force Recon 50X bizonyítja, hogy ez nem így van. Hogyan? Olvasson tovább, hogy megtudja.

Kivehető mikrofonja és ultrakönnyű kialakítása csökkenti a nyak terhelését a játékmaratonok során. Továbbá PC-n, Xbox One-on és PS4-en is működik, így nem számít, hogy a konzolháború melyik oldalán állsz, működni fog.

A 40 mm-es hangszórók erőteljes mélyhangokat és szép, éles magas hangokat biztosítanak, amelyek tökéletesek a játékhoz. Minden robbanás és hangvonal olyan energiát kap, amelyhez a szokásos fejhallgató nem tud hozzájutni, és ez valóban segít abban, hogy a játék részének érezze magát.

a40 astro headset

ASTRO Gaming A40 TR

Frekvenciaválasz: 20Hz – 24kHz

Lásd Ár

A ASTRO Gaming A40 TR egy másik kiváló választás magas szintű testreszabhatóságának köszönhetően. A mikrofon tetszőleges oldalra kapcsolható, sőt a fülkagylókat is lecserélhetjük valamivel, ami a normál fekete borításoknál valamivel mutatósabb.

Szóval mi a jó még? A headset hangprofilját hangmérnökök finomhangolták, és ez látszik is. Széles hangfelülettel rendelkezik, amely kiemel néhány olyan hangot, amelyeket korábban esetleg nem hallott volna, és mindenben valódi jelenlét érzetet ad.

Ez a fülhallgató rendelkezik a legszélesebb frekvenciaátvitellel is ebben a kategóriában a három közül. Ez egy kis különbség, és valószínűleg nem észrevehető, de érdemes szem előtt tartani, mielőtt vásárol.

A legjobb vezeték nélküli játékhoz használható fejhallgatók

Előfordult már, hogy játszottál, és összekuszálódtak a vezetékeid? Van a frusztráció pillanata, amit csak fokoz, hogy egy szoros játékban minden másodperc számít. Az alábbi fejhallgatók vezeték nélküliek, és segíthetnek garantálni, hogy ez a probléma soha többé ne zavarjon.

legjobb vezeték nélküli gaming headset

Sony MDRXB650BT

Frekvenciaválasz: 20Hz – 20kHz

Lásd Ár

A Sony MDRXB650BT Lehet, hogy nem a legmenőbb név, de valóban nagyon jól teljesítenek. A vezeték nélküli fejhallgatók túl gyakran feláldozzák a hangminőséget a kényelem érdekében, de ez a fejhallgató mindkettőt képes biztosítani.

A zene fényes és élénk, ütős énekhanggal és megfelelő mennyiségű basszussal, valamint a belső NFC chipnek köszönhetően a headset párosítása olyan egyszerű, mintha a jobb fülkagylóra koppinthatna.

Ezek egyszerű, de robusztus kialakításuk lehetővé teszi, hogy elkerüljék a törést, amikor leejtik vagy megcsavarják (természetesen az ésszerű határokon belül). A fejpántnak egy kicsit több párnázásra lenne szüksége, de ezen kívül nincs igazán panaszunk.

legjobb vezeték nélküli játék fejhallgatók

Avantree Audition Pro

Frekvenciaválasz: 20Hz – 20kHz

Lásd Ár

Eleget tettünk az utolsó előtti ajánlásunknak, a Avantree Audition Pro . Ennek a fülhallgatónak nagyon alacsony a késleltetése, és az akkumulátora akár 40 órát is kibír – hihetetlenül hosszú idő, ami ebben az árkategóriában páratlan.

A Sony headsethez hasonlóan ez is NFC chipet tartalmaz, de egyszerre két eszközzel is párosítható, a fejpánt pedig szép bőrbetéttel rendelkezik a nagyobb kényelem érdekében.

Beépített basszuskiemelés funkcióval rendelkeznek. Bár ez túlterhelheti a játék hangját, nagyszerűen működik zenéhez, és valóban segít kiemelni a basszusban erős zeneszámokat. Ez a modell lényegében az audiofil-szinthez közeli minőséget kínál anélkül, hogy jelentősen megnövelné a költségvetést.

legjobb olcsó vezeték nélküli játék headset

Modern hordozható HIFI ELITE Super66

Frekvenciaválasz: 20Hz – 20kHz

Lásd Ár

Végül beszéljünk a Modern hordozható ELITE Super66 . Ez a karcsú fém headset oldalra szerelt kezelőszervekkel rendelkezik, és olyan játékteljesítményt kínál, amely megdöbbent.

Még nagy hangerőn sem tapasztalható torzítás. A hang tiszta és éles, és megbocsátják, ha azt gondolná, hogy ez a termék drágább, mint azt az alacsony árcédulája sugallná.

Vezeték nélkül vagy a mellékelt aux kábellel használható. Ez azt jelenti, hogy használhatja az összes jelenlegi konzolon, valamint számítógépén és akár mobiltelefonján is, ha akarja. Egyensúlyt teremt a kiváló hangminőség és a sokoldalúság között.

Ami még jobb, még többórás használat után is kényelmes. A fülkagylón és a fejpánton vékony, de kényelmes habpárnás réteg található – ez nem sok, de óriási különbséget jelent a kényelem szempontjából. 70 dollár alatt kevés olyan fejhallgató létezik, amely ezzel vetekszik.

Ezek is tetszhetnek neked