A legjobb játék PC 1200 USD alatt – Az Ultimate PC Build Guide

1200 dollárért valóban csodálatos PC-t építhetsz, ha beszerezed a megfelelő alkatrészeket. Íme a legjobb, 1200 dollár alatti játék PC-konstrukció, amely magában foglalja az RTX 3070-et is.

ÁltalSamuel Stewart 20225. február 18 A legjobb játék PC 1200 alatt

A közelmúltban úgy tűnik, hogy mindenki az anyjával együtt új számítógépet szeretne készíteni, és mindannyian ugyanazokkal a problémákkal küszködnek – a rendelkezésre állás és a felfújt árak.

Megértjük, milyen frusztráló lehet papírra építeni álmai rendszerét, és rájönni, hogy ezeknek az alkatrészeknek a felét lehetetlen megtalálni!

De senkinek sem fog jót tenni, ha valaki olyasmivel foglalkozik, amely teljesen kicsúszik az irányítása alól – írja be ezt a cikket.

Ezt az útmutatót azért állítottuk össze, hogy megmutassuk a legjobb 1200 dollár alatti PC, amelyre a kezedbe kerülhet, ha úgy döntene, hogy még ma megépíti a szerelékét .

Lehet, hogy kicsit másképp néz ki, mint amit elképzeltél, de a teljesítmény és a felépítési minőség a helyén van.

Szóval, ha tudni akarod, mi a legjobb játék PC 1200 dollár alatt jelenleg így néz ki, tekintse meg az alábbi teljes útmutatót.

TartalomjegyzékElőadás

A legjobb játék PC-k 1200 dollár alatt 2022-re

Frissítve: 2022. február 21

A termékképekre kattintva megtekintheti a terméket az Amazonon, ahol további képeket tekinthet meg nagy felbontásban és ellenőrizheti az aktuális árat.

Intel Core i5 10600KF CPU

Intel Core i5-10600KF

Az Intel Core i5-10600KF egy nagy teljesítményű processzor, amely probléma nélkül képes lépést tartani az RTX 3070-el
Cooler Master Hyper 212 RGB Black Edition Hűtő

Cooler Master Hyper 212 RGB Black Edition

A Cooler Master Hyper 212 RGB egy RGB kiegészítő a már amúgy is fantasztikus hűtők sorához, amelynek nem okoz gondot teljes gázadás mellett lépést tartani az Intel Core i5-10600KF-el.
EVGA GeForce RTX 3070 XC3 BLACK GAMING GPU

EVGA GeForce RTX 3070 XC3 BLACK GAMING

Végre elérhető a hibátlan 4K játék az EVGA GeForce RTX 3070 XC3 BLACK GAMING segítségével
RAM: Corsair Vengeance LPX 16 GB RAM

Corsair Vengeance LPX 16 GB

A mindig megbízható Corsair Vengeance LPX RAM 16 GB-jával soha nem kell aggódnia a játék közbeni akadozás miatt. A dolgok még jobbá tétele érdekében a RAM órajele 3200 MHz, ami extra teljesítménynövekedést biztosít.
MSI MPG Z490 GAMING PLUS Alaplap

MSI MPG Z490 GAMING PLUS

Az MSI MPG Z490 GAMING PLUS egy olyan alaplap, amely mindent tartalmaz, ami egy ilyen erőteljes felépítéshez szükséges, beleértve néhány nagyszerű bővítési lehetőséget is.
Western Digital Blue SN550 1TB SSD

Western Digital Blue SN550 1TB

A Western Digital Blue SN550 az egyik legjobb NVMe SSD a piacon – gyors, megbízható, 5 év garanciával és erős márkanévvel.
Thermaltake Toughpower GX1 600QW 80+ Gold Tápegység

Thermaltake Toughpower GX1 600W 80+ Gold

A Thermaltake Toughpower GX1 600 W-os tápegység rendelkezik a szükséges teljesítménnyel és minőséggel, hogy támogassa ezt a játék PC-t anélkül, hogy veszélybe sodorná.
Phantex Eclipse P400A tok Ügy

Phantex Eclipse P400A

A stílus, a könnyű telepítés, a légáramlás és az ár azok a dolgok, amelyek a Phantex Eclipse P400A-t egy lépéssel a versenyek fölé emelik.
rendelje meg ezt az építményt legjobb játék PC 1000 dollár alatt legjobb játék PC 1500 dollár alatt

PC áttekintés

Tehát, ha egy pillantást vetünk az asztalra, mit várhatunk el egy ilyen számítógéptől?

Nos, a lényeg az, hogy 1200 dollárért úgy játszhatsz, mint még soha. Hogy ezt kibővítsük, négy szempont van, amelyekben ez a számítógép kiváló, és ezek 4K-játék, streaming, VR-játék és bővíthetőség.

4K játék

Kétségtelenül az első pont, amelyet megfogalmaztunk, a leglenyűgözőbb pont ennek a felépítésnek a mellett – 4K. Ez minden játékos álma, és ez a PC képes ezt teljesíteni.

Nyers játékteljesítménye óriási. Ez a számítógép könnyen képes 60 FPS-es élményt nyújtani, ha csak néhány grafikus beállítást enyhén leállítanak. Ultra előre beállított értékeknél a legtöbb játékban 50 FPS körüli átlagot kell kapnod, és ez a szám még a legigényesebb AAA-játékoknál sem süllyed 30 FPS alá.

Mindent összevetve, ha a játékot a következő szintre szeretné emelni, és nem egy karját és lábát tölti ezzel, akkor ez az a PC, amelyik eljut a célig.

VR és streaming

Mondanunk sem kell, hogy egy 4K-t tudó számítógép gond nélkül kezeli a streamelést.

Ami a VR-t illeti, igaz, hogy az általunk készített olcsóbb PC-k segítségével átérezheti, mi az, de szeretnénk hangsúlyozni, hogy többé-kevésbé pontosan ezt kapja – éppen egy érzés. Vagy a föld fekvése, ha úgy tetszik, ahhoz képest, amit ez a gép képes lesz kihúzni.

Bővíthetőség

Végezetül a bővíthetőség, amit mindig szeretnénk figyelembe venni, amikor bármilyen árkategóriába építünk. Ebben az esetben tegyük fel, hogy többet vagy kevesebbet frissíthet bármi gondolhatsz.

Ha több tárhelyet szeretne, szerezhet több tárhelyet. Jobb hűtő? Hajrá! Vagy esetleg több RAM-ra van szüksége? Ez is lehetséges. Mindez annak a fantasztikus tápegységnek és alaplapnak köszönhető, amelyet ehhez az összeállításhoz választottunk.

Ha már az alaplapról beszélünk, akkor még a CPU-t is gond nélkül frissíthetjük, hiszen egy Z490-es modellt sikerült beleférnünk a költségvetésbe. Ez most csak akkor igaz, ha úgy dönt, hogy egy másik 10-re frissítth, vagy 11th-gen Intel processzorral, de ennek ellenére üdvözlendő lehetőség. Természetesen, ha úgy dönt, hogy később AMD-re vált, vagy egy 12-est választth-gen Intel CPU, ez egy teljesen más történet.

A PC Build

Tehát most, hogy rendben vannak az elvárásaink, vessünk egy pillantást az összes hardverelemre, amelyek egymáshoz illeszkednek, hogy megfeleljenek nekik.

Az itt található összes komponenst gondos kutatás során válogattuk ki, hogy a lehető legjobb játékélményt nyújthassuk 1200 dollárért.

Jogos figyelmeztetés, a monitor nem szerepel a költségvetésben . Tehát ha nem szeretne többet költeni 1200 dollárnál a teljes számítógépre, beleértve a perifériákat is, javasoljuk, hogy tekintse meg 1000 dollár építés vagy akár a 800 dollár építés . Minden PC-felépítésünket naprakészen tartjuk, hogy mindig a legjobb értéket képviseljék. Mint ilyen, ha egyszer figyelembe veszi a monitor árát, a két build közül az egyiknek pontosan illeszkednie kell a költségvetéséhez.

Tehát minden további nélkül kezdjük.

Intel Core i5 10600KF

CPU: Intel Core i5-10600KF

Lásd Ár

Az Intel Core i5-10600F a legjobb CPU, amely jelenleg elfér ehhez az 1200 dolláros felépítéshez. Ez egy 6 magos, 12 szálas CPU, amelynek alap- és maximális turbófrekvenciája 4,1 GHz, illetve 4,8 GHz.

Igaz, ami a többmagos teljesítményt illeti, az AMD az 1 megjelenése óta szilárdan a saját térfelén tartja a labdát.utca-gen Ryzen CPU, és ami a terhelést illeti, az AMD továbbra is előnyben lehet. Ami azonban a játékot illeti, az Intel Core i5-10600KF egy vadállat, amely jelenleg páratlan 200 dolláros áron.

Összefüggő: AMD Ryzen vs Intel – melyik CPU márkát válasszuk játékhoz

Egy tökéletes világban ezt a helyet az AMD Ryzen 5 3600 foglalná el, és így egy sokkal pénztárcabarátabb alaplappal párosulna, de mivel ez jelenleg nem lehetséges, az Intel Core i5-10600KF a CPU-ra megy. (Ezt csak azért mondjuk, mert az AMD alaplapok általában olcsóbbak, és mégis jobban egymásra vannak rakva, mint az Intel alaplapjai, ami összességében sokkal költségkímélőbbé teszi az AMD összeállításokat).

Ez egy olyan processzor, amely mindent tartalmaz, ami a játékok futtatásához, több feladat és program egyidejű kezeléséhez, valamint a VR zökkenőmentes élvezetéhez szükséges. Az egyetlen gondunk van vele, hogy nem jár hozzá készlethűtő, így a költségvetés töredékét kell félretennie egy utángyártott megoldásra.

Összefüggő: A legjobb CPU-k játékhoz (2022-es vélemények)

Cooler Master Hyper 212 RGB Black Edition

Hűtő: Cooler Master Hyper 212 RGB Black Edition

Lásd Ár

A Cooler Master Hyper 212 RGB hűtő egyike azon ritka, megfizethető, de rendkívül hatékony lehetőségeknek. Lehet, hogy nem a a legjobb CPU-hűtő, de ez egy megfelelőbb hűtési megoldás az Intel Core i5-10600KF számára.

A hűtő a kisebb oldalon található, és meglehetősen könnyen felszerelhető, és teljesen fekete, így gyakorlatilag bármilyen típusú felépítéshez illeszkedik. Az RGB nem zseniális, de az árát tekintve semmi kivetnivaló ezen. De az RGB csak egy plusz, ami a CPU-hűtőknél a legfontosabb, természetesen a hűtési teljesítményük, és a Cooler Master Hyper 212 minden bizonnyal jeleskedik ebben a felosztásban.

A zajszint azonban erős terhelés esetén kissé megemelkedhet, ezért ha ezt szeretné elkerülni, javasoljuk, hogy keressen egy zajtesztet az interneten, vagy dobjon be néhány dollárt egy csendesebb lehetőségért. További lehetőségekért tekintsen meg néhány további utángyártott megoldást az alábbi linken.

Összefüggő: A legjobb CPU-hűtők (2022-es értékelések)

EVGA GeForce RTX 3070 XC3 BLACK GAMING

GPU: EVGA GeForce RTX 3070 XC3 BLACK GAMING

Lásd Ár

Itt kezdődik az igazi szórakozás – a EVGA GeForce RTX 3070 XC3 BLACK GAMING .

Hallottál már valami olyan kielégítőt, mint: erősebb, mint az RTX 2080 Ti, kevesebb mint fele áron ? mi biztosan nem.

Annak ellenére, hogy nem olyan erős, mint az Nvidia új zászlóshajója, az RTX 3070 még mindig erősebb, mint bármi, ami eddig volt, és az ár töredékéért. A legtöbb modern AAA játékban a 4K játékot a maximumra tudja tolni. Alapvetően bármire képes egy RTX 2080 Ti, az RTX 3070 jobban tud!

Nos, az általános konszenzus az, hogy ha már a PC-n spórolsz, akkor akár mindent megtehetsz, és szerezhetsz egy RTX 3080 mivel hosszú távon biztosan kifizetődik – olyan, mint egy jó bőrcipő.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy az RTX 3070 rossz, távolról sem. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy az árkülönbség nem olyan nagy a teljesítménybeli különbségekhez képest, így ha van türelme és lehetősége van még egy kicsit spórolni, érdemes megpróbálnia.

Ennek ellenére, ahogy mondtuk, ha szigorú költségvetéssel rendelkezik, akkor biztosan nem fogja megbánni, hogy megvásárolta az RTX 3070-et. 8 GB VRAM-jával és 1,73 GHz-es megnövelt órajelével ez a GPU minden elindított játékon átvészel, beleértve a Crysist is. Remastered!

Az EVGA ezzel a kártyával a zajcsökkentésre és a hűtésre összpontosított. Az XC3 BLACK GAMING egy három ventilátoros grafikus kártya, ami automatikusan pluszt jelent, mivel több rajongót jelent. kevesebb zaj és jobb hűtés .

De ez nem áll meg itt. Az EVGA javította a kártya termikus érintkezési felületét, és hozzáadta légáramlási zsebek állításuk szerint lehetővé teszik, hogy a hűtőborda több hőt távolítson el. Ez itt különösen örvendetes, mert hatalmas teljesítménye miatt ennek a GPU-nak szüksége lesz rá.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy nem lesz olyan cím, amely hamarosan arra kényszerítené, hogy a felbontást 1440p alá csökkentse. Valójában nem lehet lejátszhatatlan cím a 4K-ban. A felbontás csökkentése csak egy szebb játékot eredményez, ebben az esetben 1440p-ben 60 FPS-sel kell „megelégedni”. Az új és továbbfejlesztett DLSS-szel azonban ennek sem kell túl gyakran megtörténnie.

Reméljük, hogy sok ideje lesz a kezében, mert ha megvásárolja ezt a számítógépet, garantáljuk, hogy el fog aludni.

Összefüggő: A legjobb grafikus kártyák játékokhoz (2022-es vélemények)

RAM: Corsair Vengeance LPX 16 GB

RAM: Corsair Vengeance LPX 16 GB (2 x 8 GB)

Lásd Ár

A Corsair Vengeance a mi választott RAM-unk ehhez a konstrukcióhoz, mert megbízható gyártótól származik, és újra és újra bebizonyította, hogy érdemes. Mivel a költségvetésben nem volt hely semmilyen díszes RGB-nek, nem kellett tovább keresgélni a jól bevált Corsairnél.

Nem kevesebbel élesítjük ezt a számítógépet 16 GB RAM 3200 MHz-en .

A sebesség általában nem a legfontosabb szempont a RAM-ban, de nincs ok arra, hogy ne vásároljunk gyorsabb DIMM-eket, ha a költségvetés ezt elbírja. Ráadásul, ha fel akarja forgatni a grafikus beállításokat a VR-ben, ezt mindenképpen értékelni fogják.

A mi tanácsunk az, hogy menjen két 8GB-os pendrive nem csak egy 16 GB memóriával. Összességében gyorsabb, és hibamentesen működik, mivel vészhelyzetekben csak az egyik botra támaszkodhat, ha a másik csődöt mond.

Nem lesz olyan egyszerű 32 GB RAM-ra frissíteni, mint ha csak egyetlen 16 GB-os karral rendelkezne, de a 32 GB amúgy is túl sok játékhoz, és nincs miért pénzt költeni rá, ha nincs. nak nek.

Csak ügyeljen arra, hogy megfelelően helyezze el őket az alaplapokon, hogy kihasználhassa a kétcsatornás teljesítményt.

Összefüggő: A legjobb RAM-ok játékhoz (2022-es vélemények)

MSI MPG Z490 GAMING PLUS

Alaplap: MSI MPG Z490 Gaming Plus

Lásd Ár

Rengeteg remek alaplap létezik 200 dolláros árkategóriában. Nem támogatják az extrém túlhajtást, és nem lesznek benne remek tuningolási funkciók vagy Thunderbolt-portok, de általánosságban elmondható, hogy ezen az áron szilárd alaplapot kaphat, amely megfelelő túlhajtási potenciállal és rengeteg csatlakozási lehetőséggel rendelkezik. függetlenül a választott táblától.

Építésünkhöz a MSI MPG Z490 GAMING PLUS . Minden megvan benne, ami egy jó alaplaptól elvárható: minőségi felépítés, nagyszerű megjelenés, minden szükséges funkció, túlhajtási lehetőség, és ami a legfontosabb, tökéletes szinergia az i5-10400F-el.

A 6 rétegű PCB-nek és a stabil energiarendszernek köszönhetően az i5-10400F ezen a mobón már az első naptól fogva zökkenőmentes lesz. Élvezni fogja az MSI kiváló hőmérséklet-szabályozó rendszerének minden előnyét mind a VRM-ek, mind az M.2 bővítőhelyek esetében.

A BIOS-ban könnyű navigálni, és annak ellenére, hogy az i5-10400F zárolva van, néhány kattintással továbbra is kihasználhatja a RAM teljes potenciálját, köszönhetően az intuitív beállításoknak és az alaplap jelentős RAM túlhajtási lehetőségeinek.

Az alaplap rengeteg egyéb üdvözlő funkcióval rendelkezik, mint például a Twin Turbo M.2 bővítőhelyek, a megerősített GPU bővítőhely, a pumpa ventilátor támogatása, a hűvös RGB, a 2,5 G LAN stb. Sajnos nincs Wi-Fi, de ha ez van valami, amiben nem köthetsz kompromisszumot, belevághatsz MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI . Bár ezért egy kicsit többet kell fizetnie.

Ami a többi nem Wi-Fi alternatívát illeti, a MSI MAG Z490 TOMAHAWK és a Gigabyte Z490 AORUS ELITE szintén fantasztikus választás, de mindkettő körülbelül 20 dollárral többe kerül, mint a GAMING PLUS.

Jó dolog megjegyezni, hogy ez az alaplap nem támogatja a PCIe 4.0-t, de mint minden Z490 alaplap, támogatja a 11-et.thgenerációs Intel processzorok. Ez azt jelenti, hogy anélkül frissítheti CPU-ját, hogy új kártyát kellene keresnie, ami nagyon ügyes dolog, örülünk, hogy az Intel végül a bevezetés mellett döntött.

Összességében tehát az MSI MPG Z490 GAMING PLUS egy elég szilárd alaplap, függetlenül attól, hogy túlhúzó-e vagy sem. Illik a költségvetéshez, és bármilyen rendszerben jól fog kinézni. Nem is kívánhattunk volna többet.

Összefüggő: A legjobb játék alaplapok (2022-es vélemények)

Western Digital Blue SN550 1TB

SSD: Western Digital Blue SN550 1TB

Lásd Ár

Ez a számítógép nem akármilyen SDD-vel van felszerelve, hanem a villámgyors NVMe SSD-vel – a Western Digital Blue SN550-vel 1 TB tárhely .

Az SSD-k nélkülözhetetlenek a játékokhoz, de egy lépéssel továbblépve még mindig jó módja annak, hogy érvényesítse hardveres dominanciáját. Átlagban az NVMe SSD-k legalább négyszer gyorsabb mint a SATA III SSD-k. Tehát, ha elege van a képernyők betöltéséből, semmi sem szabadul meg tőlük úgy, mint egy NVMe SSD.

Igaz, nem minden NVMe SSD azonos. Egyesek gyorsabbak, mint mások, és a Western Digital Blue SN550, bár még mindig hihetetlenül gyors, nem tartozik a legjobb játékosok közé. Ennek ellenére megvan a képessége, hogy ezt pótolja.

Olyanokat kínál a hangerő és a sebesség tökéletes keveréke hogy esetleg nem is kell további tárhelyre gondolnia, legalábbis nem sokáig, attól függően, hogy milyen típusú felhasználó.

Ha még gyorsabb NVMe SSD-t szeretne, és hajlandó egy kis plusz pénzt befektetni, akkor javasoljuk, hogy szerezze be a Samsung 970 EVO Plus helyette.

Összefüggő: A legjobb SSD-k játékokhoz (2022-es vélemények)

Thermaltake Toughpower GX1 600QW 80+ Gold

Tápegység: Thermaltake Toughpower GX1 600QW 80+ Gold

Lásd Ár

A két legfontosabb dolog, amelyet figyelembe kell vennie, amikor tápegységet vásárol játékgépéhez: Watt és a minőség . Ez utóbbit hajlamosak elhanyagolni. A Thermaltake Toughpower GX1 600W-ot mindkét szempont figyelembevételével választottuk.

A teljesítmény bőven elegendő ennek a konfigurációnak a futtatásához, még az oldalsó túlhajtás mellett is. Ennél is fontosabb azonban, hogy szeretnénk kiemelni a 80+ arany minősítés ezen a tápegységen. Ez garantálja, hogy ez a tápegység megfelel néhány meglehetősen megnyugtató szabványnak, amelyeket a tápegység is tükröz. 5 év garancia .

A Thermaltake Toughpower GX1 rendelkezik néhány jó életminőséggel, mint például a dinamikus csapágyas ventilátorral, amely kivételesen alacsony zajszinten üzemel, valamint túlfeszültség- és rövidzárlat elleni védelemmel.

Annak érdekében, hogy az összes elképesztő fő komponens beleférjen ebbe a buildbe anélkül, hogy túlléptük volna a költségvetést, valahol le kellett vágnunk a sarkokat, és mivel a PSU minőségén nem volt szó, minden a modularitáson múlott. Emiatt a Thermaltake Toughpower GX1 egy nem moduláris tápegység, ami azt jelenti, hogy sajnos nagyobb gondot kell fordítani a kábelkezelésre.

Összefüggő: Hogyan válasszunk tápegységet

Phantex Eclipse P400A tok

Tok: Phantex Eclipse P400A

Lásd Ár

A Phantex Eclipse P400A minden, aminek egy háznak lennie kell – stílusos, tágas és szellős.

Amikor azt mondjuk, hogy stílusos, akkor nem azt értjük, hogy rengeteg RGB vagy őrült dizájn van benne. Úgy értjük, hogy büszkélkedhet a klasszikus teljesen fekete külső enyhén stilizált előlappal és edzett üveg oldallappal.

Nincs benne RGB, de ez nem hiba. Ha valami, akkor tiszteletben tartjuk a testreszabhatósági lehetőségeket. Például, ha az RGB olyan dolog, amivel feltétlenül rendelkeznie kell, könnyen beszerezhet RGB ventilátorokat és/vagy LED-szalagokat a ház belsejébe, és azonnal átalakítja az egész beállítást.

Ha már a ventilátoroknál tartunk, a P400A 2 előre telepített elemmel érkezik. Ez semmi esetre sem rossz, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy mekkora légáramlással rendelkezik a tok, de nem is ideális. Javasoljuk, hogy adjon hozzá legalább egy ventilátort hogy segítsen a hűtésben. Végül is ezen a PC-n lesz az RTX 3070.

Ráadásul ez eléggé a tágas tok, amely elegendő hellyel rendelkezik egy EATX alaplapnak és még a legerősebb GPU-knak is. Ez is az egyik legtöbb felhasználóbarát esetek, amelyekkel valaha is dolgoztunk a könnyű telepítés és kábelkezelés tekintetében, ami mindig előny.

Ezenkívül az I/O panel tartalmazza a bekapcsoló- és alaphelyzetbe állító gombokat, a fejhallgató-, a mikrofon-csatlakozókat, a 2x USB 3.0-t és a ventilátor sebességét szabályozó vezérlőt.

Összességében ez a tok a DIY PC-készítők álma valóra vált.

Összefüggő: A legjobb játéktokok (2022-es vélemények)

Perifériák

Mint mindig, most is megosztjuk gondolatainkat arról, hogy mely perifériák egészítik ki legjobban ezt a számítógépet.

Csak ne feledd, ezek egyikét sem tartalmazza az ár . Ha már rendelkezik olyan perifériákkal, amelyekkel tökéletesen elégedett, akkor nincs szükség cserére. De azok számára, akik egy teljesen új készletet szeretnének vásárolni mindenből, íme néhány kiváló perifériát, amelyek kéz a kézben járhatnak ezzel az 1200 dolláros konstrukcióval.

Windows 10

Operációs rendszer: Windows 10

Lásd Ár

Először is szüksége lesz egy operációs rendszerre. Bár önmagában nem periféria, nem boldogulsz nélküle, mint monitor nélkül. És mint mindig, most is ajánlanunk kell ablakok Linuxon keresztül.

A Linux komoly lépéseket tesz annak érdekében, hogy egyre jobb játékélményt kínáljon, ami nem utolsósorban az BOR – egy program, amely lehetővé teszi Windows alkalmazások futtatását Linuxon – és a Steam saját támogatása bizonyos játékokhoz, amelyek egyébként nem támogatják a Linuxot. De itt nem tehetünk mást, mint egy visszatérő trendet – a Windows mimikát.

Tehát ha jelenleg nem engedheti meg magának a Windowst, akkor most jobban fog játszani Linuxon, mint néhány éve, de a Windows 10 továbbra is a legjobb megoldás, ha a legjobbat szeretné kihozni. használd ki a nehezen megkeresett számítógépedből.

Összefüggő: Melyik a legjobb operációs rendszer a játékokhoz?

Gigabyte G27Q

Monitor: Gigabyte G27Q

Lásd Ár

Ami a monitorokat illeti, egyszerűen nem tudunk egyetlen modellt bemutatni, mivel ebben a dologban a hardver sok játékos profilt képes kielégíteni, leginkább a 4K-s tömeget és a nagy frissítési gyakoriságú játékosokat.

Van azonban egy monitor, amely valahol a közepén van, és amely képes lesz igazságot tenni ennek a felépítésnek, ez pedig a Gigabyte G27Q. Ez egy 27 hüvelykes monitor a 144 Hz frissítési frekvencia és 1 ms válaszidő . Ez egy fantasztikus lehetőség a versenyző játékosok számára, különösen azért, mert nem éget lyukat a pénztárcán.

Az egyetlen hátránya az 1440p felbontás . Ez semmiképpen sem rossz. Valójában nagyszerű. Lenyűgöző látványt kap, magas frissítési gyakorisággal és a lehető legalacsonyabb válaszidővel. A 4K azonban annak ellenére, hogy gyilkos GPU-ja van, kívül esik az Ön számára.

Ahogy mondtuk, ez egy fantasztikus monitor, és ha nem bánja, ha megelégszik az 1440p-vel, annak ellenére, hogy számítógépe képes a magasabb szintre is, akkor biztosan nem fogja megbánni, hogy megvásárolta. Ha azonban ez zavar, akkor készüljön fel arra, hogy nagyobb összeget tegyen félre, mivel a 4K monitorok jóval drágábbak, mint ez. Ennek ellenére ajánlásokat ígértünk, szóval íme!

A 4K monitor mellett dönteni nem könnyű feladat, főként azért, mert a 4K egyik legjobb tulajdonságát – a lenyűgöző képeket – a legjobban egy IPS panel egészíti ki, és az IPS paneles monitorok drágábbak, mint a TN monitorok. Tehát ha van egy karja és egy lába, miután megvásárolta az összes hardvert ehhez a számítógéphez, imádni fogja a Acer Predator XB271HK . Ez a monitor egészen igazán szemfényvesztő megtestesült.

Ha ez az ár egy kicsit túlzó számodra, de még mindig a 4K-ra vagy, akkor próbáld ki a Asus VP28UQG . Az Asus egy hüvelykkel nagyobb, mint az Acer, 28. Az egyetlen hátránya, hogy TN monitor, ami azt jelenti, hogy a színek közel sem fognak olyan jól kinézni, mint az Acer Predatoron.

Összefüggő: Vegyek 4K monitort és megéri?

A nagy teljesítményt igénylő játékosoknak ajánljuk a Dell S2417DG YNY1D . Nem a legtisztább játékmonitor, de olyan teljesítménnyel rendelkezik, amely bárkit kielégít.

Természetesen TN panelt használ, így a színek nem lesznek a legjobbak. Ennek ellenére nem csak 1 ms-os válaszidővel rendelkezik, amelyre a versenyző játékosok vágynak, hanem 165 Hz-es frissítési frekvenciával is.

Sőt, bár a mérete elsőre kissé kiábrándítónak tűnhet – elvégre a 24 hüvelykes monitorok az 1080p-s játékok egyik alappillérei –, ez segít az FPS korlátozásában, ha akarod, mivel az 1080p felbontásra való visszaállítás nem megy. legalábbis rosszul néz ki egy ekkora monitoron.

Ha már az FPS korlátozásáról beszélünk, ez a monitor Nvidia G-Sync technológiával is fel van szerelve, így nem kell aggódnia a képernyő elszakadásától, ami az RTX 3070 teljesítményét tekintve egyébként gondot jelenthetett volna.

Összefüggő: Melyik a legjobb FPS játékhoz?

Végül, ha igazán van néhány komoly készpénz, ami lyukat éget a zsebében, a LG 32UD99-W mindig jó választás.

Van még egy csomó nagyszerű választás, de nem tudjuk itt felsorolni őket. A legfontosabb dolog az, hogy tisztában legyen azzal, hogy számítógépe mire képes, és ennek megfelelően vásároljon. Ellenkező esetben előfordulhat, hogy korlátozza a többi hardvert.

Összefüggő: A legjobb játékmonitorok (2022-es értékelések)

Razer Viper Ultimate

Egér: Razer Viper Ultimate

Lásd Ár

Minden PC-játékos számára adott egy jó egér. Ez nyilvánvalóan azon perifériák egyike, amely az Ön személyes preferenciáitól függ. Ebből kifolyólag nem mindenki ért egyet a választásunkkal, de igyekeztünk minden tőlünk telhetőt megtalálni egy olyan egeret, amely objektíve olyan jó, hogy az emberek többségének tetszeni fog. A Razer Viper Ultimate-ről beszélünk.

Valószínűleg ezt neveznénk a legjobb vezeték nélküli egér jelenleg . A vezetékes egerek minden előnyével rendelkezik, a vezeték nélküli egerek egyetlen hátránya nélkül.

A Razer Viper Ultimate lenyűgöző 74 grammot nyom, ami elképesztő fejlesztés a legtöbb más vezeték nélküli egérhez képest, amelyek általában nehezebb oldalon vannak, és fénysugár alapú működtetéssel és továbbfejlesztett optikai érzékelővel rendelkezik, amely képes továbbítani a jelet számítógépét gyorsan és megbízhatóan. Elmúltak azok az idők, amikor azon kellett aggódni, hogy a kiélezett, küzdelmes mérkőzések során kihagynak egy ütemet.

Ráadásul ez az egér képes elérni 20.000 DPI ! Ez valóban lenyűgöző, ha egy kicsit túlszárnyalja is, de biztosan nem bánja.

Végül pedig manapság egyetlen igazi játékegér sem érdemelné ki ezt a nevet RGB . A Razer dizájnja és RGB-je egyaránt jellemzően… nos, Razer, és ezt dicséretnek kell tekinteni. Ez az a stílus, amelyet 14 éve ismerünk és szeretünk, és nem kell változtatni rajta.

Összességében ez egy tökéletes egér, hacsak nem nagyon kicsi a kezed, vagy nem rajongsz annyira a versenytársakért, és a nehezebb modelleket részesíted előnyben.

Összefüggő: A legjobb játék egerek (2022-es vélemények)

Corsair K70 RGB Rapidfire MK.2

Billentyűzet: Corsair K70 RGB MK.2

Lásd Ár

Egy olyan lenyűgöző megjelenésű PC-vel, mint ez az 1200 dolláros szerelék, olyan billentyűzetre van szüksége, amelyik illik hozzá, ideális esetben mind esztétikai, mind teljesítménybeli szempontból. Nos, ezt egy billentyűzet sem csinálja jobban, mint a Corsair K70 RGB MK.2 .

Ez egy lenyűgöző mechanikus billentyűzet, amely olyan funkciókkal büszkélkedhet, mint repülőgép-minőségű alumínium váz , 8 MB tárhely , elegendő akár három különálló profil mentéséhez, és a USB áteresztőképesség , ami még néhány drágább billentyűzetben sem található meg, mint például a Huntsman Elite.

Aztán ott vannak azok a szabványos funkciók, amelyekre egy ilyen prémium billentyűzetnél számítani kell – RGB háttérvilágítás billentyűnkénti effektus testreszabással, dedikált multimédiás billentyűk, szellemkép-mentesítés a teljes billentyű átfordításával, Windows billentyűzár mód és Cherry MX kapcsolók (választhat kék, barna, piros, csendes és sebesség között).

A billentyűzet másik nagyszerű kiegészítője a levehető csuklótámasz, amely nem csak dekorációként szolgál, hanem elég kényelmes ahhoz, hogy hosszabb ideig problémamentesen tudjon játszani vagy gépelni.

Nos, a Corsair csuklótámaszok általában nem a legkényelmesebbek, ezért úgy éreztük, hogy ezt meg kell említenünk. Ennek ellenére ne várj túl sokat.

Láthatunk olyan embereket, akik egy ideig használják ezt a csuklótámaszt, ha a szilárdabb támasztékot részesítik előnyben, vagy ha nem akarnak még több pénzt költeni a beállításra, miután már 1200 dollárt költöttek a fő összeállításra. De továbbra is azt várjuk, hogy a legtöbb ember valamikor valami pluszra cserélje. Ha ezen gondolkodik, a mi ajánlásunk a következő HyperX csuklótámasz .

Összefüggő: A legjobb játékbillentyűzetek (2022-es értékelések)

Razer BlackShark V2 X

Headset: Razer BlackShark V2 X

Lásd Ár

Mostantól függetlenül attól, hogy milyen játékokkal játszik, valószínűleg továbbra is szüksége lesz egy szokásos régi headsetre. Természetesen a rajongók kedvencei, mint a HyperX Cloud Stinger és a Razer Kraken Pro 2 jó választási lehetőségek, de van egy új gyerek a blokkon, akinek a neve megérdemli, hogy mindkettő felett álljon – a Razer BlackShark V2 X .

Ez az egyik legkényelmesebb, legkönnyebb és legizgalmasabb fejhallgató, amelyet az utóbbi időben láttunk, fantasztikus mikrofonjával, amely igazságot szolgáltat az online többjátékos játékoknak. Nem, tényleg, a mikrofon csodálatos… semmi zümmögés, nincs statikus, nincs recsegés , és rengeteg testreszabható beállítás található a szoftveren keresztül.

A fülkagylók mindkét sínen állíthatóak, ami azt jelenti, hogy szükség esetén enyhén előre-hátra döntheti őket, a párnák pedig memóriahabból készültek. Azok miatt lágyság , és a headset összességében kis súlya miatt nem fog nyomást érezni még akkor sem, ha szemüveg felett használja. Végül a bal fülkagylón van egy hangerőszabályzó és egy némító gomb, ami mindig nagyszerű.

Sőt, ez a headset nem csak a PC-vel, hanem az összes jelenlegi generációs konzollal is kompatibilis. Tehát, ha Ön nem kizárólag PC-játékos, ez egy nagyszerű többcélú vásárlás.

Ne feledje, hogy a BlackShark V2 X mindenekelőtt egy gaming headset, és frekvenciaválasza és funkciói mind játékhoz vannak hangolva. a zene és a filmek nem fognak olyan jól hangzani . Tehát, ha olyan headsetet szeretne, amelyet más dolgokra is használhat, vegye fontolóra a Creative Sound BlasterX H6 .

Mindazonáltal határozottan kitartunk az elsődleges ajánlásunk mögött, mivel a Razer BlackShark V2 X a jelenleg kapható legjobb és legolcsóbb fejhallgatók közé tartozik. Akár azt is mondhatjuk, hogy a fejhallgató prémiumabb verziójáért, a Razer BlackShark V2-ért fizetett további 40 dollár egyszerűen nem éri meg.

Összefüggő: A legjobb játék fejhallgatók (2022-es vélemények)

HyperX Fury S

Egérpad: HyperX FURY S

Lásd Ár

Az egérpad gyakran figyelmen kívül hagyott elem, ha játékbeállításokról van szó, de szükséges. Ez egyike azoknak a dolgoknak, amelyek egyszerűen az Ön preferenciáitól függenek, így egyetlen egérpad sem fog mindenkinek megfelelni. Ennek ellenére azt mondanánk, hogy a HyperX FURY S nagyon közel jön.

Ez az egérpad S, M, L és XL méretben kapható. Mi választottuk a extra nagy pusztán azért, mert van benne elég hely a billentyűzet és az egér számára, és bőven van szabad hely. Még akkor sem fogja korlátozni magát, ha teljes méretű, csuklótámaszos billentyűzete van.

A második ok az, hogy csak nagyon jól néz ki , főleg ha fekete íróasztalod van.

A HyperX FURY S is szépen varrott élekkel rendelkezik, amelyek nem deformálódnak és nem kopnak, és kellően hajlékony (jobb szó híján) ahhoz, hogy az asztalon feküdjön, és a dobozból kivéve tökéletesen tapadjon, annak ellenére, hogy fel van tekerve. egy hengerben az egész szállítási folyamat során.

Ha új egérpadot keres, és nem biztos abban, hogy melyiket válassza, a HyperX FURY S nagyszerű választás. Ha a kisebb vagy egy kicsit egyénibb egérpadokat részesíti előnyben, a HyperX ezen a fronton is gondoskodik.

Összefüggő: A legjobb egérpadok (2022-es vélemények)

Xbox One kontroller

Kontroller: Xbox One Controller

Lásd Ár

Akkor is szüksége van egy jó kontrollerre, ha kizárólag PC-n játszik.

Hacsak nem szigorúan FPS-, MOBA- vagy RTS-játékokkal játszik, nagy eséllyel a játékokat a kontroller figyelembevételével fejlesztették ki. Némelyikük csodálatos PC-portokat kapott, amelyek valóban igazságot tesznek az egér és a billentyűzet használatáról, de a kulcsszó itt: néhány .

Ha szeretné élvezni a legtöbb AAA címet a fejlesztők szándéka szerint, akkor vezérlő kötelező , és nincs jobb választás, mint az Xbox One Controller.

A Dualshock 4 nagyszerű alternatíva. Valójában nagyjából egyenrangúak, de az Xbox One Controllernek megvan az előnye plug-and-play kompatibilitás , ha semmi más. Ráadásul nagyon szépen illeszkedik a kezedbe, és fenomenális kioldói vannak.

Az egyetlen dolog benne, hogy ilyen meh az a D-pad . Tehát, ha ez olyan dolog, ami a legtöbb játékban fontos szerepet játszik majd, akkor mindenképpen vegyél egy Dualshock 4-et.

Egy Xbox 360 vezérlő akkor is megteszi, ha nincs igazán szüksége a vezérlőre, de a nem konzolos vezérlőket legjobb elkerülni, mivel általában hiányzik a konzolokhoz készült vezérlők tartóssága és hosszú élettartama.

Összefüggő: A legjobb PC-vezérlők (2022-es értékelések)

Oculus Quest 2

VR fejhallgató: Meta Quest 2 (128 GB)

Lásd Ár

A VR lassan, de biztosan javul. És a közelmúltban az iparági óriások nagyon érdekes új hardvert adtak ki, amelyeket szívesen áttekintettünk. A legjobban a HP Reverb G2 tűnt fel (amely az árcédulája miatt nem került fel erre a listára), és természetesen a Meta Quest 2.

A Facebook közelmúltbeli bevezetése felkavarta a VR-játékközösséget, és ennek jó oka van. Ez egy fenomenális headset, még jobb áron. Nem tudjuk, hogyan csinálták, de azért 299 dollár , olyan headsetet kaphat, amely többé-kevésbé minden mást felülmúl a piacon, kivéve a Valve Indexet, és most a Reverb G2-t.

A Quest 2 egyetlen LCD panellel rendelkezik a 1832×1920 felbontás szemenként és támogatja fel 90 Hz-re . Az is van 6 GB memória , használja a XR2 Qualcomm lapkakészlet , ami ezt a headsetet közel kétszer erősebbé teszi, mint az előző Quest, az olcsóbb verziót pedig most frissítették, 128 GB tárhely 64 GB helyett. Jó hír mindenkinek, kivéve a szegény lelkeket, akik már megvették a 64 GB-os verziót ugyanazon az áron.

A headset teljesen önálló, ami azt jelenti, hogy bármilyen játékot letölthet, és közvetlenül magáról a headsetről játszhat. Alternatív megoldásként csatlakoztathatod a számítógéphez, és élvezheted az Oculus és a Steam könyvtáradban található játékokat.

Összefüggő: A legjobb Steam VR-játékok 2022-ben

Ami a vezérlőket illeti, nincs jelentős különbség az eredeti Oculus Touchhoz képest, de az akkumulátornak akár 4-szer tovább kell bírnia, ami már önmagában is elég fejlődés.

Végül, mivel ez egy önálló eszköz, elegendő tárhellyel kell rendelkeznie ahhoz, hogy az összes játékot megtarthassa. Ez a fejhallgató a 64 GB-os változat, és a legtöbb felhasználó számára elegendőnek kell lennie.

Azonban a keményebb csoportok számára, és azok számára, akik esetleg szeretnének filmeket nézni erről a témáról, ott van a 256 GB-os modell 399 dollárért . Ha a további tárhely megéri az árát, ez jó választás lenne.

Nos, bármennyire is nagyszerű ez a fülhallgató, határozottan nem tökéletes.

Először is, bár könnyebb, mint az előző modell, vékony pántjai vannak, amelyek miatt az eleje nehezebb, mint amilyen. Lehetőség van külön vásárolni egy erősebb szíjat, de ez csak csalásnak tűnik, mivel így drágább lesz a fülhallgató a hirdetettnél. A legtöbben még csak nem is foglalkoznak a szövetszíjjal, mert a fülhallgató kócosnak tűnik.

A második probléma ezzel a hardverrel az a tény, hogy a használatához Facebook-fiókkal kell rendelkeznie. Egyes emberek számára ez nem tűnik nagy dolognak, de sokan mások számára kényelmetlennek találhatják ezt a követelményt, és értetlenül állnak a mögöttes ok miatt.

Ennek ellenére ez egy nagyszerű fejhallgató. Hamarosan még arra is lehetőség nyílik, hogy a Steam Deckkel együtt is használható legyen. Összefont ujjakkal, de még semmi sem erősített meg.

A Meta Quest 2 minden bizonnyal jelentős előrelépés az eredeti Questhez és a Rift S-hez képest alacsonyabb áron, és ha nem bánod a fent említett részleteket, akkor remekül szórakozhatsz ezen a játékon.

Összefüggő: A legjobb VR fejhallgatók (2022-es vélemények)

Office Star Mesh

Szék: Office Star Mesh

Lásd Ár

Ha a gerinced segítségért kiált, figyelj!

Az Office Star Mesh nem éppen játékszék. Ahogy a név is mondja, ez egy irodai szék , de nagyon jó.

Az igazi játékszékek ezzel a felismerhető autósülés-kialakítással nagyon drágák. Annak ellenére, hogy erősen javasoljuk, hogy fektessen be önmagába, és takarékoskodjon egy csúcskategóriás modellre, megértjük, hogy ezt nem mindenki engedheti meg magának. Ezért választottunk valamit stílusos és ergonomikus hogy nem töri el sem a gerincét, sem a partját.

Az Office Star Mesh, mint mondtuk, egy irodai szék, ami azt jelenti, hogy a játékszékekhez hasonlóan olyan emberek számára készült, akik hosszú időt töltenek ülve. Ergonomikus formája van, amely követi a gerinc természetes ívét, és egy kicsit deréktámasz a hát alsó részére.

Hálós anyagból készült, így nem lesz tőle meleg vagy izzadt, de ez egyben azt is jelenti, hogy nem kifejezetten puha. Ami a személyre szabhatóságot illeti, lehetőséget ad az ülés megdöntésére és a karfa felemelésére, ha akarja.

Többé-kevésbé ennyi. Nem elgondolkodtató, de egy masszív szék, amitől nem fáj a hátad. Jól néz ki, légáteresztő, és hosszú ideig ülhet benne kényelmetlenség nélkül. Kivéve persze, ha szeretsz otthon lazítani és fehérneműben játszani, ebben az esetben előfordulhat, hogy a háló nem lesz annyira barátságos.

HyperX csuklótámasz

Csuklótámasz: HyperX csuklótámasz

Lásd Ár

Végül ott van a csuklótámasz . Ha megszokta, hogy órákat tölt játékkal a számítógépén, akkor tudja, milyen kényelmetlen lehet, még akkor is, ha a billentyűzetén már van csuklótámasz.

A dobozból kivett billentyűzettel együtt szállított csuklótámaszok általában csak bemutatásra szolgálnak, hacsak nem csúcskategóriás billentyűzetet használunk. Akár csak egy fényes műanyagdarab is lehetnek, minden párnázás nélkül.

Ezért szerettük volna ajánlani ezt az alternatívát mindazoknak, akik játék közben küzdenek a csukló megfelelő helyzetbe állításával.

A HyperX csuklótámasz egy egyszerű darab hihetetlenül puha, zselével átitatott memóriahab stílusos fekete ruhával borítva, szélein piros cérnával. Semmi divatos, semmi feltűnő, de ha egyszer kipróbálod, soha nem akarsz majd mást használni. Ritka módja annak, hogy javítsa a játékélményt anélkül, hogy lyukat tépne a pénztárcáján.

Összefüggő: A legjobb csuklótámaszok (2022-es értékelések)

Záró gondolatok

És ez nagyjából meg is teszi ezt a fantasztikus 1200 dolláros építményt. Most már csak össze kell rakni a darabokat.

Ez az a rész, amelyet az első alkalommal építkezők a legijesztőbbnek találnak, olyannyira, hogy a PC-építés előnyeit gyakran felülmúlja az egész miatti szorongás.

Azonban van néhány kifizetődőbb dolog, mint az első alkalommal saját maga épített számítógépének bekapcsolása, és látni, hogy az egész a tervezett módon működik. Ráadásul biztosíthatjuk, hogy a költségvetéstől függetlenül, egy egyedi PC mindig mérföldekkel jobb lesz, mint egy előre beépített, ugyanazzal az árcédulával .

Tehát, ha a lehető legjobb játékteljesítményt szeretné élvezni, amit 1200 dollárért megvásárolhat, örömmel fogja tudni, hogy ehhez a szerelékhez egyetlen előre elkészített megoldás sem felel meg .

Nos, ezt már említettük, de 1200 dollár volt csak a fő build költségvetése. Ha 1200 dolláros költségvetése bizonyos perifériákat is tartalmaz, javasoljuk, hogy tekintsen meg néhány olcsóbb összeállításunkat, mint pl. 1000 dollár építés vagy a 800 dollár építés . Lehet, hogy nem tudják felmérni ennek az 1200 dolláros építménynek a nyers erejét, de nincs is túl messze.

Ezek is tetszhetnek neked