A legjobb játék PC 1500 USD alatt – Az Ultimate PC Build Guide

1500 dollár sok pénz, szóval nem akarja az optimálistól elmaradó felépítésre pazarolni. Összegyűjtöttük a legjobb 1500 USD értékű játékra szánt PC-t, amelyet jelenleg megszerezhet.

ÁltalSamuel Stewart 20225. február 18 A legjobb játék PC 1500 alatt

Ezekben az embert próbáló időkben a számítógép építése igazi fájdalom lehet. A kínálati hiány és a felduzzadt árak folyamatosan pokollá teszik az építők életét, és ez ellen egyikünk sem tehet semmit.

De ez az egyik oka annak, hogy miért írjuk meg ezeket a cikkeket – hogy megkönnyítsük az Ön igényeinek és költségvetésének leginkább megfelelő számítógép-összetevők kiválasztását és megtalálását.

Ezzel az útmutatóval képes leszel egy fantasztikus új berendezést összeállítani anélkül, hogy sokat kutakodnod kellene, vagy meg kellene értened a különféle műszaki szempontokat és kompatibilitás problémák amelyek az építési folyamat során előfordulhatnak.

Ebben a cikkben a jelenleg megvásárolható legjobb, 1500 dolláros PC-konstrukcióról fogunk beszélni.

Sok időt töltöttünk azzal, hogy kutassuk a legjobb alkatrészeket ehhez az összeállításhoz, amelyek a legjobb ár-érték arányt biztosítják Önnek, ezért reméljük, hogy talál valamit, ami tetszik a listánkon.

Most minden további nélkül merüljünk el aépít.

Rendeljen egyedi, 1500 dolláros játék PC-t

TartalomjegyzékElőadás

A legjobb 1500 dolláros játékra szánt PC-konstrukció 2022-re

Frissítve: 2022. február 21

A termékképekre kattintva megtekintheti a terméket az Amazonon, ahol további képeket tekinthet meg nagy felbontásban és ellenőrizheti az aktuális árat.

AMD Ryzen 5 5600X CPU CPU

AMD Ryzen 5 5600X

Az AMD Ryzen 5 5600X az AMD egyik erősebb középkategóriás processzora, amely fenomenális teljesítményt kínál elfogadható áron – tökéletes partner az RTX 3080 számára.
Kasza FÜST 2 CPU hűtő

Kasza FÜST 2

A Scythe FUMA 2 egy figyelemreméltóan csendes és erős CPU-hűtő, amely még a túlhúzott i5-10600K-val is probléma nélkül képes lépést tartani.
ASUS TUF Gaming NVIDIA GeForce RTX 3080 GPU

ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080

Az olyan szörnyű GPU-val, mint az ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080, gyakorlatilag nincs semmi, amit ez a számítógép ne tudna kezelni
1500 PC építés RAM

Corsair Vengeance LPX 16 GB

A 3200 MHz-es Corsair Vengeance LPX elég gyors ahhoz, hogy önmagában egy kicsit felpörgesse az FPS-t, és 16 GB-tal nem fog egyhamar kifogyni a memóriából
MSI MAG B550 TOMAHAWK Alaplap

MSI MAG B550 TOMAHAWK

Az MSI MAG B550 TOMAHAWK egy kiváló középkategóriás alaplap, amely sikeresen kiegészíti ezt a csodálatos PC-t.
Western Digital Blue SN550 1TB SSD

Western Digital Blue SN550 1TB

A Western Digital Blue SN550 nem a leggyorsabb NVMe SSD, de hihetetlen sebességet és rengeteg tárhelyet ötvözi elfogadható áron, ami fantasztikus választás a mi szemünkben.
EVGA BQ 850W 80+ bronz PSU

EVGA BQ 850W 80+ bronz

Egy ilyen energiaigényes komponenseket tartalmazó rendszerhez erős, megbízható és hatékony tápegységre van szükség, és az EVGA BQ 850W 80+ Bronze ezeknek a követelményeknek tökéletesen megfelel.
Phanteks Eclipse P400A Ügy

Phanteks Eclipse P400A

A Phanteks Eclipse P400A egy elképesztő költségvetési ház, amely még mindig képes megfelelni a csúcskategóriás konstrukcióhoz szükséges összes kritériumnak.
rendelje meg ezt az építményt legjobb játék PC 1200 dollár alatt legjobb játék PC 2000 dollár alatt

PC áttekintés

Csak hogy megbizonyosodjunk arról, hogy mindannyian ugyanazon az oldalon vagyunk, röviden áttekintjük, hogy pontosan mit is várhat ettől a játékberendezéstől.

4K

Először is ott van a nagyszerű játékon belüli teljesítmény .

Ennyi készpénzért nem szabad megelégedni semmivel, csak rendkívülivel, ezért gondoskodtunk arról, hogy ez a PC készen álljon arra, hogy a 4K-s játékok birodalmába vezesse Önt, és kiváló képkockasebességgel indul.

Gyakorlatilag egyetlen modern AAA-játékban sem várható 55 FPS-nél kevesebb 4K-ban . És ezt csak azért mondjuk, hogy figyelembe vegyük a legigényesebb vagy gyengén optimalizált címeket.

Az RTX 3080 egy vadállat, amely könnyedén futtatja a legtöbb AAA címet 4K-ban 55 és 90 FPS között, maximális beállítások mellett. A Crysis Remastered és a Microsoft Flight Simulator az 55 képkocka/másodperc alatti sebességgel futó egyetlen cím, de erről később.

VR és streaming

A másik figyelemre méltó dolog az ez a számítógép több mint képes kezelni a VR-t és a streaminget.

Mind a processzor, mind a grafikus kártya ebben a buildben képes könnyedén futtatni a VR-t. Ugyanez vonatkozik a Streamingre is. Nincs szükség a grafikus csúszkák kicsinyítésére. Az Nvidia remek új funkciójával pedig Nvidia adás , akkor néhány hasznos és érdekes audio- és vizuális effektust is beépíthet élő közvetítéseibe.

Bővíthetőség

És végül, bár nem hisszük, hogy ez a PC egyhamar elavult lesz, mégsem volt kedvünk nem frissíthető hardverekhez zárni, ez az érzés tükröződik az alaplap és a tápegység kiválasztásában. , de ezekről bővebben akkor, ha végigmegyünk az egyes hardverelemeken.

Tehát minden további nélkül kezdjük.

A PC Build

Az alábbiakban felsoroljuk azokat az összetevőket, amelyeket kézzel válogattunk össze, hogy ez a pillanatnyilag a legjobb 1500 dolláros játék PC legyen.

AMD Ryzen 5 5600X CPU

CPU: AMD Ryzen 5 5600X

Lásd Ár

Tudjuk, hogy mindenki nagyon szeretné tudni, melyik CPU lenne elég jó az Nvidia GeForce RTX 3080 támogatásához.

Egészen a közelmúltig az AMD Ryzen 5 3600 jó választás volt. Olcsó volt és jó, nagyon jó. És még mindig az. De miért elégedjünk meg a jóval, ha fantasztikusak lehetnek?

Az AMD Ryzen 5 5600X egy 6 magos, 12 szálas CPU, alap órajele 3,7 GHz és a a maximális órajel 4,6 GHz . Ez egy fantasztikus CPU, az egyetlen processzor, amely ezen az áron vetekszik vele, a vadonatúj Intel Core i5-12600K.

Apropó, az i5-12600K is remek választás ehhez a felépítéshez, ha jobban szereti a Team Blue-t, különösen mivel összességében néhány százalékkal veri az 5600X-et. Tekintettel azonban arra, hogy a CPU és az alaplap kéz a kézben járnak, és hogy az Intel alaplapjai általában drágábbak, mint az AMD-é, az Intel build végső ára magasabb lenne, mint amit megengedhetünk magunknak.

Összefüggő: CPU-hierarchia 2022 – CPU-szintek listája processzorokhoz

Nem csak ez egy kiváló processzor amely jól párosul az RTX 3080-zal, de az is feloldva , ami azt jelenti, hogy könnyedén túlhajthatod és még jobb teljesítményt hozhatsz ki belőle, feltéve, ha van egy remek hűtőd és alaplapod, amit ha megfogadod a tanácsunkat, akkor meg is teszed.

Összefüggő: A legjobb CPU-k játékhoz (2022-es vélemények)

Kasza FÜST 2

Hűtő: Scythe SMOKES 2

Lásd Ár

Ahogy fentebb már említettük, az Intel Core i5-10600K ezt teszi nem készlet hűtővel. Valójában az Intel egyik feloldott processzora sem, valószínűleg azért, mert az Intel tudatában van annak, hogy a készlethűtései messze nem alkalmasak a túlhúzásra szánt chip hűtésére.

Ez azt jelenti, hogy helyet kellett hagynunk a költségvetésben egy tisztességes utángyártott megoldáshoz, és a Scythe FUMA 2 léghűtőt választottuk.

A Scythe FUMA 2 egy 155 mm-es, kéttornyú hűtő, egy normál és egy csökkentett méretű (vékonyabb) ventilátorral, amely megakadályozza, hogy a hűtő blokkolja a RAM-nyílásokat, és kissé megemelkedett, hogy helyet biztosítson a RAM DIMM-eknek és az alaplapi hűtőbordáknak is. Csavarhúzóval és további fémkapcsokkal érkezik, arra az esetre, ha úgy döntene, hogy változtatásokat hajt végre a hűtőn.

Ami a tényleges teljesítményt illeti, a FUMA 2 hihetetlenül csendes a dobozból, és csodálatosan teljesít mind a készletbeállítások, mind a túlhajtások esetén.

Ne feledje azonban, hogy ez még mindig 60 dolláros hűtő, és nem lesz képes lépést tartani az erős túlhajtással és a nagy igénybevétellel járó CPU-helyzetekkel. Tehát ha bármilyen munkát szeretne végezni olyan programokban, mint például a Blender, akkor legalább a Noctua NH-D15-re vagy egy hasonló folyadékhűtési megoldásra kell törekednie. Ha azonban csak játékra szeretné használni ezt a számítógépet, a FUMA 2 bőven elegendő lesz.

Természetesen, ha nem szeretne utángyártott hűtőt vásárolni, mindig van lehetőség az AMD Ryzen 5 3600 CPU-ra. Kicsit drágább, mint az 10600K, de készlethűtővel van felszerelve, ami azt jelenti, hogy összeadva és kivonva a build teljes ára körülbelül 30 dollárral olcsóbb lesz a Ryzen build mellett. Ebben az esetben azonban a túlhajtás tilos, amíg jobb hűtőt nem kap.

Összefüggő: A legjobb CPU-hűtők (2022-es értékelések)

ASUS TUF Gaming NVIDIA GeForce RTX 3080

GPU: ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080

Lásd Ár

Végül itt van ennek a buildnek a koronája, a hírhedt GeForce RTX 3080 vagy pontosabban a ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 .

Ez a kártya nagy lépés a játékipar és a játékközösség számára egyaránt. Az a tény, hogy elméletileg 1500 dollárért megszerezheti a piacon a legjobb komponensek egy részét, amikor néhány hónappal ezelőtt a Nivida zászlóshajója csak egy 3000 dolláros összeállításba tudott megfelelően illeszkedni. hatalmas javulás.

És nem csak az MSRP-jük csodálatos.

A benchmarkok figyelemre méltó ugrást mutatnak az előző generációhoz képest, és ami még fontosabb, a 2080 Ti-hez képest, amely egyik napról a másikra teljesen irrelevánssá vált.

A hatalmas teljesítmény és sebesség mellett az RTX 3080 olyan funkciókkal is rendelkezik, mint a DLSS 2.0 , amely megfelelő körülmények esetén vadul javíthatja a játékmenetet.

A DLSS a mély tanulási szupermintavétel rövidítése. Lényegében 4K-s képet tud újra létrehozni 1080p felbontásban, lehetővé téve, hogy játékokat játszhasson (amit 4K-val is futtathatna, de alacsonyabb képkockasebességgel) alacsonyabb felbontásban, és ezáltal magasabb képkockasebességben, 4K-élmény mellett, köszönhetően az AI-nak, amely többet tanul többet játszik, és fokozatosan jobb minőségű képet ad.

Ez egy nagyon durva és leegyszerűsítő magyarázat volt, de lényegében ez egy nagyon hasznos eszköz, ha szüksége van rá, az eszköztárában van.

Ami különösen az ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080-at illeti, a funkciók nem kevésbé lenyűgözőek.

Mint az ASUS összes TUF-sorozatának terméke, ezt a GPU-t is úgy tervezték, hogy számtalan órányi kínzáson át bírja, jobb híján. Túlhúzás, maximális beállítások, igényes címek, 4K, sőt 8K játék , ez a kártya mindent úgy bír, mint egy bajnok.

Ennek a GPU-nak van egy nagyon egyszerű és letisztult kialakítás minimális RGB-vel , ami a TUF termékvonal alapeleme lett. Csak az építési minőségre és a teljesítményre összpontosít, és minden más a második.

Az ASUS TUF Gaming RTX 3080 egy hármas ventilátor kártya a már jól ismert Axial-tech ventilátor kialakítással. A ventilátorok kétcsapágyas golyós ventilátorok, a középső pedig a másik kettővel ellentétes irányba forog, ami az ASUS szerint csökkenti a turbulenciát. A kártya rendelkezik ventilátorleállító üzemmóddal is, amely megakadályozza, hogy a ventilátorok forogjanak, ha a hőmérséklet 55 Celsius fok alatt van.

Összefüggő: A legjobb RTX 3080 grafikus kártyák (2022-es értékelések)

Ezen kívül ezen a kártyán van még a dedikált VRAM hűtőborda, katonai minőségű alkatrészek Ők sétálnak teljesen alumínium lepel . A hátsó I/O rozsdamentes acél a fokozott védelem és a szilárdabb rögzítés érdekében. Ide tartozik még a Kettős BIOS kapcsoló amely lehetővé teszi a kártya alapértelmezett teljesítményének testreszabását a szoftver telepítése nélkül és fedélzeti LED-ek amely jelzi, ha a tápcsatlakozók nincsenek megfelelően bedugva.

Ez a GPU játékorientált és csomagolt elképesztő funkciókkal, de ez odáig tart, hogy itt felsoroljuk őket. Ha többet szeretne megtudni, nézze meg az ASUS fenti webhelyére mutató hivatkozást, ahol mindent megtalál, amit erről a grafikus kártyáról tudnia kell.

Most arra a részre térünk át, amely valószínűleg a legjobban érdekli Önt – lássunk néhány konkrét számot!

Ahogy a bevezetőben már említettük, az RTX 3080 minden modern AAA címet képes futtatni 4K-ban anélkül, hogy izzadna. Egyetlen modern film sem megy 55 FPS alá 4K-ban kivéve a Microsoft Flight Simulator és a Crysis Remastered, de még ezek sem esnek 40 FPS alá.

Más játékok gyakran sokkal magasabb framerátát kínálnak. Például az Assassin’s Creed Odyssey és a Horizon Zero Dawn átlagosan 75 FPS körül fut 4K-ban, a Metro Exodus átlagosan 65 FPS, a Control pedig körülbelül 60 FPS.

Ennek ellenére rengeteg olyan játék van, amely jóval meghaladja ezt, és ha megvan az eszköze egy 8K-s kijelző beszerzésére, akkor még tovább terjesztheti ezeket a játékokat. Természetesen azok, akik megengedhetnek maguknak egy 8K-s kijelzőt, valószínűleg megengedhetnek maguknak egy sokkal drágább számítógépet is, de a fő ok, amiért ezt említettük, az volt, hogy egyszerűen képet festünk arról, milyen erős ez a berendezés.

Tehát, ha valaha is olyan RTX 3080-at lát, amely elérhető, kapaszkodjon hozzá, fogja meg, és ne engedje el.

Összefüggő: A legjobb grafikus kártyák játékokhoz (2022-es vélemények)

RAM: Corsair Vengeance LPX 16 GB

RAM: Corsair Vengeance LPX 16 GB

Lásd Ár

Ami a RAM-ot illeti, soha nem tévedhetsz a Corsair Vengeance LPX-el. Ez egy megbízható gyártó bevált opciója, amely a pénztárcáját is kíméli.

Most 8 GB RAM elegendő a játékhoz, de alig. Jelenleg a legtöbb játék nem igényel több mint 7 GB aktív RAM-használatot, de mivel a háttérfolyamatok is felemésztik a memória készleteit, 16 GB RAM az ideális mennyiség itt . Ennél többet pazarolnánk el egy játékberendezésre, de annál kevesebb a PC-t megküzdeni.

Összefüggő: Mennyire befolyásolja a RAM a játékot?

Mint mindig, most is erősen érezzük ezt sokkal bölcsebb a kettős pálcás változatot választani , egyszerűen azért, mert továbbra is képes lesz kezelni a számítógépét, még a játékokat is, ha az egyik bot elpusztul, és természetesen azért, mert jól kihasználhatja ezeket a kétcsatornás előnyöket. Alternatív megoldásként, ha több RAM beszerzését tervezi, de most nincs rá mód, akkor csak egy 16 GB-os pendrive-ot vásárolhat, és később hozzáadhat egy másikat.

Ehhez az összeállításhoz mi is ezt választottuk 3200 MHz-es botok . Ez nem egy nagy üzlet, de tekintettel arra, hogy volt néhány extra dollárunk a végén, úgy gondoltuk, hogy ez lenne a legjobb hely a befektetéshez.

Összefüggő: Milyen RAM sebességre van szükségem?

Sajnos a Corsair Vengeance LPX botok meglehetősen egyszerűek, nincs divatos dizájn vagy RGB, de ez volt a jobb választás ehhez a számítógéphez, egyszerűen azért, mert az RGB feleslegesen megemeli az árat. A világításra költendő pénzt inkább a tényleges teljesítmény javítására fordíthatja.

Végül szeretnénk megemlíteni, hogy nyugodtan kezelheti a RAM-ot maximálisan kihasználtként, és nincs szükség frissítésre. A játékokhoz egyszerűen nincs szükség annyi RAM-ra, és valószínűleg a DDR4-nek is lesz elavulni mielőtt a 16 GB RAM már nem elegendő.

Összefüggő: A legjobb RAM-ok játékhoz (2022-es vélemények)

MSI MAG B550 TOMAHAWK

Alaplap: MSI MAG B550 TOMAHAWK

Lásd Ár

És itt van az a komponens, amely az egész buildet működésben tartja, a MSI MAG B550 TOMAHAWK .

Ez az egyik legjobb minőségű középkategóriás kártya, amely a költségvetés megtörése nélkül támogatja a Ryzen 5000 sorozatú CPU-kat. Középpontjában a minőség és a tartósság áll, rengeteg csatlakozási lehetőséggel és hatékony hőszabályozással.

A B550 TOMAHAWK tisztességes VRM-ekkel és 6 rétegű PCB-vel van felszerelve. Nagy hűtőbordával, két hővédővel ellátott M.2-es foglalattal, amelyek közül az egyik 4.0, egy előre telepített I/O-pajzsgal, egy 2,5G plusz Gigabites LAN-nal és egy óriási 8 ventilátorfejjel rendelkezik. Ezen túlmenően az alaplapon kényelmes EZ hibakeresési LED-ek, BIOS flash gomb, valamint egy LED kapcsoló található az alaplap megvilágításához, amely megkerüli a szoftvert.

Az esztétikumra sem lehet panasz. Az alaplap tiszta fekete-szürke dizájnnal és nagyon finom világítással rendelkezik, amely bármilyen típusú konstrukcióhoz tökéletes.

Összességében ez egy nagyszerű tábla. A másik dolog az hiányzik a Wi-Fi . Nos, ez nem olyasmi, amit túlságosan bánunk, mivel egyébként is jobban szeretjük a vezetékes játékhoz tartozó stabil kapcsolatot, de a Wi-Fi soha nem rossz dolog. Szerencsére a Wi-Fi kártyák meglehetősen olcsók és hozzáférhetőek, így ha egyáltalán nem tud nélküle élni, van egy egyszerű megoldás.

Végül ne feledje, hogy az általunk összeállított buildek nem abszolútak. Ezek egyszerűen egy útmutató, amely felsorolja, hogy szerintünk mi nyújtaná Önnek a legjobb teljesítményt vagy a legjobb ár-érték arányt. De mint mindig, most is ügyeljen, és mindig az Ön preferenciáinak és igényeinek megfelelően vásároljon. Tehát, ha további lehetőségekre van szüksége, nézze meg az alábbi linket.

Összefüggő: A legjobb játék alaplapok (2022-es vélemények)

Western Digital Blue SN550 1TB

SSD: Western Digital Blue SN550 1TB

Lásd Ár

Ami a tárhelyet illeti, meg akartuk győződni arról, hogy az általunk választott SSD-nek megfelelő a sebessége és a hangereje is ahhoz, hogy kiegészítse a mostanihoz hasonló nagyszerű összeállítást. Ezért választottuk a 1 TB-os verzió a Western Digital Blue SN550.

Ez az NVMe SSD több mint négyszer gyorsabb, mint a legtöbb SATA III SSD, így ha azt reméli, hogy 1500 dollárért nem létező betöltési időket és azonnali reagálást biztosít minden kattintásra, akkor nem fog csalódni.

1 TB tárhelyet is tartalmaz, ami elég tisztességes mennyiség az induláshoz. A tárhely bővítése az egyik legegyszerűbb dolog, ha szüksége van rá, de sok játékos számára 1 TB elegendő lesz, legalábbis egy ideig.

Nos, a Western Digital Blue SN550 nem a leggyorsabb NVMe SSD, de elegendő tárhellyel rendelkezik, hogy ezt pótolja. Végső soron ez az egyik oka annak, hogy miért választottuk, mivel mindkét világból a legjobbat mutatja be.

Azonban ha akarod sebesség mindenekelőtt mindig választhat valami olyasmit, mint a Samsung 970 EVO Plus. A tárhely felét ugyanazon az áron kapod, de a sebességnövekedés észrevehető lesz.

Összefüggő: A legjobb SSD-k játékokhoz (2022-es vélemények)

EVGA BQ 850W 80+ bronz

Tápegység: EVGA BQ 850W 80+ bronz

Lásd Ár

A tápellátáshoz a 80+ Bronze minősítésű és félmoduláris EVGA BQ-t választottuk.

Több okból is ezt a tápegységet választottuk:

  1. Először is a watt pont helyes volt. Az Nvidia által ajánlott teljesítmény egy átlagos RTX 3080 rendszerhez 750 W, de a biztonság kedvéért egy kicsit magasabbra akartunk menni. Attól függően, hogy túlhajtja-e a CPU-t, a GPU-t, vagy akár több tárhelyet vagy RGB-t ad hozzá, az energiafogyasztás növekedni fog, és nem akartuk, hogy esetleges problémák merüljenek fel, ha gyengébb tápegységet választunk.
  2. A második ok az, hogy az EVGA BQ 80+ Bronz minősítés . Ez megbízhatóbb és hatékonyabb tápegységgé teszi, amelyre rábízhatja az olyan drága alkatrészeket, mint amilyenek az ehhez a buildhez választottak.
  3. Mi is választottuk a félmoduláris tápegység egyszerűen azért, mert kényelmesen megkíméli Önt attól, hogy el kell rejtenie az összes felesleges kábelt.

Végül ott van az ár. Nemcsak minden olyan funkcióval rendelkezik, amely egy ekkora teljesítményű rendszer futtatásához szükséges, de az értékéhez képest viszonylag alacsony áron is elérhető. Tökéletes illeszkedés.

Összefüggő: Hogyan válasszunk tápegységet

Phanteks Eclipse P400A

Tok: Phanteks Eclipse P400A

Lásd Ár

És végül itt van az eset. Mint fentebb említettük, ennek a buildnek a költségvetésének nagy része a GPU-ra ment, így természetesen a többi komponensnek is meg kellett szenvednie, és az eset is ezek közé tartozott. Szerencsére sikerült olyan megfizethető tokot találnunk, amely megfelelt ennek a buildnek minden kritériumának.

A Phanteks Eclipse P400A egy minimalista, rendkívül funkcionális tok val vel nagy légáramlás és két előre telepített ventilátor . Egyelőre ez rendben van, de a tokban még 4 120 mm-es ventilátornak van hely, amelyeket javasolunk, hogy idővel lassan szerezzen be.

Nincs semmilyen RGB vagy díszes funkciója, eltekintve egy gyönyörű edzett üveg oldalsó paneltől, amely megmutatja a drága alkatrészeket, de nincs is szüksége rá. A minimalista dizájn bármilyen térbe illeszkedik, és önmagában is nagyszerű tulajdonság. De ha több fellángolásra vágyunk, akkor RGB ventilátorokkal vagy LED szalagokkal könnyedén elrendezhetjük, így ez is rengeteg lehetőséget hagy nyitva.

Ha azonban ez nem igazán felel meg az ízlésének, nyugodtan nézzen meg más lehetőségeket is, csak ügyeljen a légáramlásra. Nem teszel magadnak szívességet, ha egy megdicsőült RGB sütőt választasz.

Néhány javaslatunk a maradj csendben! Pure Base 500DX további 30 dollárért, vagy (ha hajlandó ennyire nyújtani), a Cooler Master MasterCase H500 további 50 dollárért. Ha a valamivel olcsóbb lehetőségekről van szó, akkor a Lian Li LANCOOL 215 és a Fractal Design Meshify 2 is kiváló választás, ha sikerül beszerezni őket. További ötletekért tekintse meg az alábbi linket.

Összefüggő: A legjobb játéktokok (2022-es vélemények)

Perifériák

Ez körülbelül a felépítés hardveres részének felel meg – más szóval a költségvetésből fedezett résznél. De sajnos bármilyen hihetetlen is ez a PC, ez csak egy fényes doboz minden perifériák nélkül.

Nagyszerű, ha ez a játékberendezés örökölhet néhány perifériát a régi számítógépéről, de minden esetre felsoroltuk a legjobb perifériákat minden kategóriában, amelyek kiegészítik ezt a számítógépet.

Némelyikük, például az egér és a billentyűzet, mindig a preferenciákon múlik, és tudjuk, hogy nincs egyetlen olyan modell sem, amelyet abszolút mindenkinek megfelelő lenne; de mások, például a monitor, be kell tartania egy bizonyos szabványt . Ellenkező esetben elpazarolnák őket egy ilyen erős számítógépen.

Mindezt szem előtt tartva, nézzük meg azokat a perifériákat, amelyeket kiválasztottunk, és amelyek a legjobban megfelelnek ennek az 1500 dolláros játékberendezésnek.

Windows 10

Operációs rendszer: Windows 10 Home

Lásd Ár

Kezdjük a legegyszerűbbel: az operációs rendszerrel.

Ha a legoptimálisabb játékélményt szeretnéd, csak egy választásod van, és ez az ablakok . A Linuxnak megvannak a maga előnyei, de a játékkompatibilitás nem tartozik ezek közé, és az optimalizálás sem. A legegyszerűbben fogalmazva: Linux alatt következetesen kevesebb FPS-t kap, mint ugyanazt a játékot ugyanazokkal a beállításokkal futtató Windows rendszerben.

A Linuxnak most megvan az az előnye, hogy csak a letöltéshez és telepítéshez szükséges időbe kerül, így ha ez az egyetlen lehetőség, javasoljuk, hogy válasszon egy játékhoz jobban megfelelő verziót, például a SteamOS-t vagy Játék Drift Linux.

Ennek ellenére úgy érzi, óriási pazarlás lenne itt letelepedni, ha már elment és 1500 dollárt fektetett be az összes felsorolt ​​hardverbe, ezért itt csak ajánlani tudjuk a Windowst.

Összefüggő: Melyik a legjobb operációs rendszer a játékokhoz?

Gigabyte G27Q

Monitor: Gigabyte G27Q

Lásd Ár

Most itt a dolgok kissé bonyolulttá válnak, mivel mind a nagy felbontáshoz, mind a magas frissítési gyakorisághoz hozzáférhet. Az általunk kiemelt monitor az, amelyik mindkettőt kínálja, megelégedve egy tiszteletre méltóval 1440p felbontás , de a 144 Hz frissítési frekvencia és a 27 hüvelykes képernyő — a Gigabyte G27Q.

Két dolog teszi ezt a monitort jobbá, mint sok más 1440p 144 Hz-es modell, és ezek a IPS panel és a 1ms válaszidő .

A legtöbb magas frissítési gyakoriságú és alacsony válaszidő-monitor TN panelt használt. Sokkal olcsóbbak voltak (és még mindig vannak), és jobb teljesítményt nyújtanak, de ennek a képminőség ára volt. A TN paneles kijelzőn látható kép sivárnak és kimosottnak tűnik. Egy 144 Hz-es frissítési frekvenciájú IPS-monitor beszerzése határozottan többe kerül, de az eredmény egyszerűen lélegzetelállító, minden kompromisszumot kiküszöbölve.

Most azt mondjuk, hogy régen, mert korábban csak 1 ms válaszidőt lehetett kapni (ami nagyon fontos a versenyszerű játékokhoz) egy TN panelről. De ez megváltozott, és többé nem kell választani a teljesítmény és a látvány között, ha mindkettőt megfizethető áron szerezheti be.

Ha elolvasta a fenti GPU-szakaszt, észrevehette, hogy az ehhez az összeállításhoz választott grafikus kártya a legkisebb probléma nélkül képes 4K-ban futni. Szóval miért választottunk 1440p monitort?

Gigabyte G27Q Oldalnézet

Összefüggő: A legjobb 1440p monitorok (2022-es értékelések)

Nos, az ok egyszerű, a 4K-s monitorok még mindig nagyon drágák. Minden tőlünk telhetőt megtettünk, hogy egyensúlyba hozzuk a perifériák árát a fő build árával, ezért nem akartunk olyan monitort ajánlani, amely a teljes számítógép árának felébe kerül. Ezenkívül az 1440p még mindig lélegzetelállító, különösen, ha 1080p-s kijelzőről frissít. Ennek ellenére nem hagyunk alternatívák nélkül.

Ha olcsóbb megoldást szeretne, nem sok van 1440p felbontással, ezért egy 1080p-s monitornak meg kell tennie, és ehhez javasoljuk a HP 24 mh .

Azok viszont, akik hajlandóak egy kicsit több pénzt kiköhögni, elmehetnek a Nixeus EDG 34 , egy 34 hüvelykes ultraszéles, ívelt 1440p monitor 144 Hz-es frissítési gyakorisággal és 1 ms válaszidővel.

Alternatív megoldásként, ha a látványt a teljesítmény helyett értékeli, beszerezhet egy 4K-s monitort, ebben az esetben a LG 27UK650-W jó belépési pont.

Ez csak néhány az ajánlásaink közül, de az alábbi linken még sok más található, ezért nézze meg, hogy jobb képet kapjon arról, mit kaphat az Ön által tervezett áron. Bármelyiket is választja, reméljük, hogy remekül fog szórakozni rajta!

Összefüggő: A legjobb játékmonitorok (2022-es értékelések)

Razer Viper Ultimate

Egér: Razer Viper Ultimate

Lásd Ár

Ah, a Razer Viper Ultimate , hát nem szépség?

Szokásos preferenciáidtól vagy a játék típusától függetlenül a Razer Viper Ultimate objektíve az egyik legjobb egér, amit kaphatsz.

Ez azon ritka modellek egyike, amelyek vezeték nélkül működnek . Nem kell késlekedni a kattintások regisztrálásában, nem kell aggódni a jel vagy az akkumulátor élettartama miatt, nem kell feláldozni a sebességet azért, hogy megszabaduljon a kábelrengetegtől. Minden, ami eszébe jut, amit általában a vezeték nélküli egerek hibájának tekintenek, teljesen megszűnt.

Ezt fejtsük ki részletesebben.

A Viper Ultimate vadonatúj optikai érzékelővel rendelkezik, amely akár 20 000 DPI-t is képes elérni, és hipersebességű technológiát használ, ami sokkal stabilabb kapcsolatot biztosít. És ha ez nem lenne elég, az egér fényalapú működtetést is használ, amely 0,2 ms-on belül elküldi a jelet a számítógépre. Ez őrültség. Nem túlzás azt állítani, hogy jelenleg ez van a leggyorsabb vezeték nélküli egér a piacon .

Ami az akkumulátor élettartamát illeti, a Razer azt állítja, hogy a Viper Ultimate tartós akár 70 óra egyetlen töltéssel . Ez még mindig meg sem közelíti a Razer Basilisk Ultimate 100 órás folyamatos használatát, de ennek ellenére lenyűgöző.

Ha pedig fel kell töltenie, az egérhez tartozik egy stílusos töltődokkoló, amely mindössze 10-15 perc alatt képes 80%-ra feltölteni az egeret, vagy ha akarja, vezetékesen is használhatja töltés közben. Akárhogy is, a Viper Ultimate semmilyen akkumulátorproblémát nem okozhat.

Végül megemlítettük, hogy nem kell feláldoznia a sebességet a tiszta beállításért. Ez azért van, mert a Viper Ultimate súlya van csak 74g . Ez őrülten jó egy vezeték nélküli egér számára, és még inkább, ha figyelembe vesszük az összes fent említett funkciót.

Az online lövöldözős játékok vagy a versenyszerű játék bármely más formája gyerekjáték lesz. Nem számít, milyen felhasználó vagy, ha egy jó vezeték nélküli játék egeret szeretne, a Razer Viper Ultimate a választás az Ön számára. Teljesen hibátlan.

Összefüggő: A legjobb játék egerek (2022-es vélemények)

Corsair K95 Platinum XT

Billentyűzet: Corsair K95 RGB PLATINUM XT

Lásd Ár

Ha már ekkora PC-n fog játszani, akkor ezt stílusosan kell megtennie. Egyetlen billentyűzet sem olyan stílusban működik, mint a Corsair K95 RGB PLATINUM XT, miközben a lényeget nem áldozza fel.

Stílusosan a legbetegebbek között üdvözölnek RGB világítás, amit valaha is láttunk billentyűzeten, és az teljesen testreszabható valamint a világítás és az effektusok gombonkénti beállításának lehetősége. Alapvetően bármilyen fényjátékot meg lehet csinálni ezen a billentyűzeten, csak egy kis know-how-val.

De még ha egy pillanatra megfeledkezünk is az RGB-ről, ez még mindig egy csodálatos billentyűzet, amely egy repülőgép-minőségű alumínium váz , Cherry MX kapcsolók ezüst, kék és barna közül választható, ill 6 programozható gomb amely a billentyűzetnek köszönhetően stream deckként is funkcionálhat kompatibilitás az Elgato Stream Deck szoftverrel.

Összefüggő: A legjobb mechanikus billentyűzetek (2022-es értékelések)

Végül, de nem utolsósorban, a Corsair K95 RGB PLATINUM XT mindig szívesen látja hangerő kerék és dedikált multimédiás gombok , valamint a levehető csuklótámasz amely egyébként valójában párnázott és meglehetősen kényelmes.

Úgy gondoltuk, hogy erre fontos rámutatni, tekintve, hogy itt a Corsairről beszélünk, amely hírhedt a rácsapható csuklótámaszairól, amelyek többnyire csak marketing okokból vannak.

Lehet, hogy többe kerül, mint azt a legtöbb ember gondolná egy billentyűzetre költeni, de ez itt nem akármilyen játékbillentyűzet, hanem egy élettárs, aki megöregszik veled, és soha nem adja ki magát. Természetesen, ha valami megfizethetőbbre vágyik, a HyperX Alloy Elite/FPS Pro vagy a Corsair K70 RGB MK.2 mind kiváló választás amelyek sok tekintetben hasonlítanak az RGB PLATINUM XT-hez.

Összefüggő: A legjobb játékbillentyűzetek (2022-es értékelések)

Razer BlackShark V2 X

Headset: Razer BlackShark V2 X

Lásd Ár

A jó fejhallgató sokkal fontosabb egy játékos számára, mint a jó hangszórók, ezért ügyeltünk arra, hogy olyat válasszunk, amely a megfelelő négyzetet bejelöli, de nem terheli le a bankszámláját. Pont azt találtuk, amit kerestünk Razer BlackShark V2 X .

Összefüggő: A legjobb játék fejhallgatók 100 USD alatt (2022-es értékelések)

Ez a headset mindent tartalmaz, amire egy játékosnak szüksége lehet: kiemelkedő kényelem, kiváló hangminőség és széleskörű kompatibilitás.

    Kényelem: a fülkagylók és a fejpánt memóriahabos párnázata a meglepően könnyű vázzal kombinálva abszolút örömet okoz ezzel a headsettel, még akkor is, ha szemüveget visel.Hang: a Triforce Titanium 50 mm-es meghajtók jóvoltából ezek a fejhallgatók nem csak a videojátékokban szólalnak meg nagyszerűen, hanem hatalmas hangzásvilágot is kínálnak, amit a versenyző játékosok biztosan értékelni fognak; és ez nem is beszélve a 7.1-es térhangzásról (ami természetesen csak Windows 10-en érhető el). És ne feledkezzünk meg a kristálytiszta felvételről sem a zajszigetelő mikrofonnak köszönhetően.Kompatibilitás: Ritkán találkozni olyan fejhallgatóval, amely kompatibilis a PS4-el, az Xbox One-nal, a Nintendo Switch-el, a mobiltelefonokkal és a PC-vel is, szóval, ha platformot szeretne váltani, akkor biztosan nem lesz gond.

Ezzel a fülhallgatóval az egyetlen gondunk az, hogy a hang nem olyan jó zenehallgatás vagy filmnézés közben, mint a videojátékokban. Ez azonban végül is egy gamer headset, ráadásul meglehetősen megfizethető, szóval ez nem teljesen váratlan.

Ez a legőszintébb ajánlásunk, ha valami jót és megfizethetőt szeretnél, de ha készen állsz egy kicsit spórolni, javasoljuk, hogy nézd meg a Razer BlackShark V2 Pro.

Van egy másik lehetőség ugyanebből a vonalból, de a Razer elnevezése kissé zavaró. Ellentétben azzal, amit gondol, között BlackShark V2 X és a BlackShark V2, a V2 X a kedvezőbb árú opció, de annyira jó, hogy véleményünk szerint nem igazán éri meg a plusz 40 dollár a prémium verzióért. Tehát vagy válassza az X változatot vagy a Pro-t, vagy vessen egy pillantást néhány egyéb ajánlásra, amelyet az ebben a részben található hivatkozásokon keresztül ajánlunk Önnek.

Összefüggő: A legjobb játék fejhallgatók (2022-es vélemények)

HyperX Fury S

Egérpad: HyperX FURY S

Lásd Ár

Ha belegondolunk, hogy mi a célja az egérpadnak, akkor szinte kizárólag az a célja, hogy az egeret sima és sima felülettel lássa el, amit a szenzorok fel tudnak venni, majd megfelelően továbbítani tudják az információkat a képernyőre. Elég egyszerűen hangzik, és őszintén szólva az is.

Természetesen vannak olyan anyagok, amelyek jobban működnek a lézerrel, és vannak olyanok, amelyek jobban működnek az optikai érzékelőkkel, csúszósabb felületekkel vagy olyanokkal, amelyek jobban irányítják az egeret. Ennek ellenére a legtöbb esetben a különbségek csekélyek, és csak bizonyos típusú felhasználók vehetik észre, akik pontosan tudják, mit keresnek.

Az átlagfelhasználó számára leginkább az egérpad mérete és esztétikája lenne a legszembetűnőbb, hogy játék közben mozog-e, illetve hogy idővel deformálódik-e, kopik vagy kutyus lesz-e.

Mindegy, hogy Ön az előbbi vagy az utóbbi típusú felhasználó, a HyperX FURY S nem fog csalódást okozni.

Ehhez az összeállításhoz a tiszta fekete XL-es verziót választottuk, de ha valami kisebbet vagy színesebbet szeretne, akkor rengeteg méret és kivitel közül választhat. Ez egy tágas egérpad a gumi alsó és varrott élek a csúszás vagy a kikopás elkerülése érdekében, valamint egy súly, amely szilárdan az asztalhoz ragasztja.

Egyetlen termék sem tökéletes minden ember számára, de a HyperX FURY S nagyon közel áll hozzá.

Összefüggő: A legjobb egérpadok (2022-es vélemények)

Xbox Elite Series 2 kontroller

Kontroller: Xbox Series 2 vezérlő

Lásd Ár

Mivel ez egy szörnyeteg PC, úgy gondoljuk, hogy kemény játékokat fogsz rajta játszani, és ehhez mindenképpen szükséged lesz egy tisztességes kontrollerre. Az Xbox Series 2 Controller nem csak tisztességes, de kiváló is.

A Microsoft mindent megtett annak érdekében, hogy javítsa ügyfelei élményét azáltal, hogy meghallgatta a hűséges rajongók és játékosok visszajelzéseit, valamint mindazt, ami az új modul létrehozásához szükséges volt. Az Xbox Elite-hoz viszonyított fejlesztések nem tűnnek jelentősnek, de ha megnézzük a változások következményeit, értékük sokkal nyilvánvalóbbá válik.

Ugyanis ezen a vezérlőn most a USB Type-C töltő , és egy töltőállomás, amely közvetlenül a házból vagy azon kívül is használható, ha úgy kívánja. Az is jár hozzá több hüvelykujj és D-pad amelyet preferenciáitól függően módosíthat, akárcsak az Xbox Elite esetében.

Miben különbözik ezúttal a hüvelykujjtól állítható feszültség , így az éppen játszott játéktól függően kedvedre szabhatod őket. A hajkioldók mostantól három különböző mélységgel is állíthatók. Sőt, akár három is lehet testreszabható profilok egy gombnyomással válthat közöttük.

És végül a kedvenc kiegészítésünk, a Shift gomb . Kijelölhet egy tetszőleges gombot Shift billentyűként, amely ezután automatikusan lehetővé teszi az összes többi gomb számára, hogy további funkciókat kapjanak.

És ha attól tart, hogy hamarosan elavulttá válik, ne aggódjon. Ez a vezérlő akarat működjön együtt az Xbox Series X-el , így ha megszerzi, nemcsak a kényelmes játékmódot nyitja meg, hanem egy ideig élvezheti is Xboxon és számítógépén egyaránt.

Oculus Quest 2

VR fejhallgató: Meta Quest 2 (128 GB)

Lásd Ár

1500 dollárért most egy olyan PC-t kaphat, amely felülmúlja a tavalyi 3000 dolláros felépítést… hagyja, hogy ez besüllyedjen.

Tehát, ha ez a számítógép 60 FPS-t vagy még többet tud teljesíteni 4K-ban, a legtöbb modern AAA-film esetében nem meglepő, hogy a VR-t is kényelmesen futtatja elképesztő eredményekkel. Ezért a VR Ha teljes mértékben ki szeretné használni ennek a számítógépnek a lehetőségeit, érdemes megfontolni a headsetet.

A tavalyi év remek év volt a VR számára: új fejhallgatók jelentek meg balról és jobbról, de úgy tűnik, hogy a Meta Quest 2 a fenomenális teljesítményt és az elfogadható árat ötvözi.

Ehhez a fülhallgatóhoz a 1832×1920-as kijelző, állítható lencsék, a 90 Hz-es frissítési gyakoriság és egy XR2 Qualcomm processzor, amely kombinálva a porban hagyja az eredeti Meta Questet.

Sőt, ez egy önálló fejhallgató 6 GB memória és az újonnan frissített 128 GB-os tárhely az első induláskor meglévő 64 GB helyett . Ez azt jelenti, hogy a VR-játékokat magára a headsetre töltheti le, és ott játszhatja, ahol csak akarja, és ehhez még egy jó számítógép sem kell. Az a tény, hogy ezt csinálod, nagyszerű bónusz. És ha ez nem elég neked, és több tárhelyre vágysz, akkor van egy 256 GB-os változat is 100 dollárért.

De természetesen egyik alkatrésznek sincs hiányossága, és a Meta Quest 2-nek több is van. Ennek a VR-fejhallgatónak a lenyűgöző teljesítménye ellenére vannak olyan technikai részletek, amelyek sok ember számára nem állnak jól.

Az első a hihetetlenül petyhüdt fejpánt, amely annak ellenére, hogy viszonylag könnyű, érezhetővé teszi a headsetet. nehéz és esetlen . Ez végső soron elviselhetetlenül kényelmetlenné válik, ha 30 percnél tovább játszik egy munkamenetben.

A Facebook erre kínál megoldást egy masszív, állítható pánt formájában, amelyet külön is megvásárolhatunk, ám az a tény, hogy ez többé-kevésbé szükségszerűvé válik, egyszerű marketingfogásnak tűnik a headset induló ára.

A második pedig az, amiről talán hallottál, ha követte a technológiai híreket, és ez az a tény, működő Facebook fiókra van szüksége a játék használatához. De nem lenne olyan nagy baj, ha ilyen egyszerű lenne.

Ugyanis író fiókot nem használhatsz, annak a valódi neveddel kell rendelkeznie. Nyilvánvalóan rendszeres Facebook-felhasználónak is kell lennie, különben a fiókot hamisítvány ürügyén letilthatják, hacsak a Facebook nem észleli a közelmúltbeli tevékenységet, még akkor is, ha az egyszerűen új.

Vigyázzon azonban erre az információra, mivel ez csak egy olyan következtetésünk, amelyre több olyan személy beszámolója alapján jutottunk, akiknél ez nem sokkal az eszköz beszerzése után történt. Bárhogy is legyen, ezt érdemes tudni, mielőtt elkötelezi magát a vásárlás mellett.

Ha többet szeretne megtudni erről a problémáról, rengeteg online forrás található, amelyek segíthetnek eldönteni, hogy ez a megfelelő VR-eszköz az Ön számára. Addig is tekintse meg az alábbi linket további ajánlásokért, ha érdeklődik a VR iránt.

Összefüggő: A legjobb VR fejhallgatók (2022-es vélemények)

Neuechair irodai szék

Szék: NeueChair Silver

Lásd Ár

A szék nagyon nyilvánvaló része minden beállításnak, de abban a káoszban, hogy milyen monitort vásároljon, melyik fejhallgató vagy billentyűzet felel meg Önnek a legjobban, és hogy költségvetésének mekkora részét hajlandó elkülöníteni ezekre az alkatrészekre, a szék gyakran elsiklik a fejünkben. Valójában ez legyen az első és legfontosabb dolog, amire oda kell figyelnünk a monitor után.

Akár dolgozik, akár játszik, vagy mindkettő, valószínűleg sokkal több időt tölt számítógépe előtt, mint az egészséges, és valószínűleg már érzi is a következményeket. Éppen ezért egy jó, kényelmes, ergonomikus szék minden komoly játékos felszerelésének elengedhetetlen része.

Az ehhez a konstrukcióhoz ajánlott szék nem éppen játékszék, de határozottan a kínálatra összpontosít. az optimális gerinc-, kar- és nyaktámasz , így nem kell hosszú szüneteket tartania a játékmenetek között, hogy kipihenje magát az ücsörgésből.

A NeueChair Silver, a Secretlab irodai széke (meglepő, tudjuk), egy kiváló mérnöki darab, amely megváltoztatja az ülő-, munka- és játékmódot. Váza alumíniumötvözetből, teste 3 rétegű hálós anyagból készült, amely lehetővé teszi a bőr lélegzését , ellentétben sok bőrrel vagy bőrrel, amelyek csúszóssá vagy ragadóssá válnak forró környezetben.

Neuechair Irodai szék mögött

A szék számos testreszabási lehetőséget kínál, amelyek közül a legfigyelemreméltóbb a az ágyéktámasz magasságának beállítási képessége . Ott van még a opciót mozgassa hátra és előre az ülést, és döntse meg a háttámlát . Ezeknek a kényelmes csípéseknek köszönhetően ez a szék nem csak, hogy bárkinek megfelel, de nem kell olyan boltot keresnie, ahol kipróbálhatja vásárlás előtt.

Természetesen mindig jó ezt megtenni, amikor csak teheti, de mivel a szék gyakorlatilag minden egyes részletét beállíthatja, ami számít, így a dobozból kivetve pontosan úgy állíthatja be, ahogy tetszik. magasságod, súlyod vagy testfelépítésed.

Ha szereti ezt a tipikus „játékos” dizájnt, ez a szék nem biztos, hogy tetszene, de ha olyan kényelmes ülést szeretne, amely megéri az árát, és 12 év garancia , akkor mindenképpen érdemes egy második pillantást vetni a NeueChair Silverre.

Ráadásul egy megbízható gyártó gyártja, amely rendszerint játékszékeket gyárt, így ez további bizonyosságot ad arról, hogy amit vásárol, azt hozzáértő emberek készítették, sokéves tapasztalattal az övék alatt.

És ha szeretnél még egy kicsit hozzá tartósság , választhatja az Obsidian modellt a Silver helyett. Kicsit más a színe, mivel van egy további ipari krómozási rétege. Ez segít megelőzni a korróziót és meghosszabbítja élettartamát. Kicsit drágább áron kapható, de lehet, hogy megéri, ha azt jelenti, hogy tovább bírja.

Összefüggő: A legjobb játékszékek (2022-es vélemények)

HyperX csuklótámasz

Csuklótámasz: HyperX csuklótámasz

Lásd Ár

És végül, az utolsó periféria, amelyet meg akarunk említeni, a HyperX csuklótámasz. Egy ilyen fantáziátlan név nem igazán illik ehhez a csodálatos termékhez, de azt mutatja, hogy a kevesebb néha több.

A csuklótámaszról a legtöbben megfeledkeznek. Nem javítják az FPS-t, és nem is néznek ki különösen jól, különösen, ha nem illeszkednek a billentyűzethez, de ha egyszer kipróbálod, soha többé nem térhetsz vissza.

Ez a különleges csuklótámasz ebből készült géllel átitatott memóriahab . Képzeld csak el. Memóriahab párna a csuklójának, hogy soha többé ne görcsöljön vagy hólyagosodjon, és egy hűsítő zselé, amely hűvösen tartja a kezét még a legmelegebb játékmenetek során is. Olyan ez, mint egy gyógyfürdő a csuklóid számára.

Lehet, hogy kicsit feljavítottuk, de ez komoly minőségi csuklótámasz ami minden bizonnyal sokkal élvezetesebbé teszi a játékot vagy a munkamenetet anélkül, hogy tönkretennéd.

Összefüggő: A legjobb csuklótámaszok (2022-es értékelések)

Záró gondolatok

És ezzel a végére értünk ennek a csodálatos 1500 dolláros építkezésnek.

Azt kell mondanunk, hogy a vártnál sokkal jobban sikerült, köszönhetően a fenomenális GPU MSRP-nek. Ennek ellenére, bármennyire is jó az MSRP, a valós bolti árak mindig magasabbak lesznek, és most még inkább, mint korábban.

De ne veszítsd el a reményt! Legyen türelmes és éber, és biztosak vagyunk benne, hogy előbb-utóbb kézbe veheti valamelyik megfoghatatlan RTX 3080 kártyát.

Addig is tegyen meg mindent Tanulmányozza, hogyan állíthatja össze egyéni számítógépét, ha Ön először épít hogy minden zökkenőmentesen menjen, miután az összes alkatrész végre megérkezik. Ellenkező esetben megtekintheti a többi termékünket isépít, találjon inspirációt, hogy segítsen létrehozni a menő újdonságot játék beállítása , vagy vessen egy pillantást minden csodálatosrajátékokjátszhatsz majd, ha az összeállításod befejeződött.

Nem csak a játék a szórakoztató, ha egy fantasztikus, egyedi PC-t készítünk, hanem az egész élmény – a tervezés, a vásárlás, a várakozás, a felépítés és a beállítási folyamat, az izgalom, hogy eldöntsük, melyik játékot szeretnénk. először kipróbálni…

Minden pillanatnak megvan a maga egyedi varázsa, és még csak az utazás elején jársz, ezért ne stresszelj. Jó szórakozást, és élvezze minden percét.

Ezek is tetszhetnek neked