A legjobb játék PC 300 USD alatt – Az Ultimate PC Build Guide

Szeretne saját PC-t építeni körülbelül 300 dollárért? Ezután tekintse meg ezt a naprakész, 300 dolláros PC-készítési útmutatót itt, és kezdje el az építést most. Ez a legolcsóbb PC összeállítás!

ÁltalSamuel Stewart 2022. január 8 A legjobb játék PC 300 alatt

A számítógépes játékok sok mindenről ismertek. A páratlan testreszabhatóság, az abszolút lenyűgöző látvány lehetőségei és a játékok legkolosszálisabb könyvtárához való hozzáférés a legvonzóbbak közé tartoznak, bár mindehhez hozzátartozik a köztudottan magas árcédula is.

De mi lenne, ha azt mondanánk, hogy mindössze 300 dollárért beavatkozhatsz a PC-játékok világába?

Ugorjunk bele a pillanatnyilag legjobb, 300 dolláros PC-beépítésbe.

TartalomjegyzékElőadás

A legjobb olcsó, 300 dolláros játék PC-konstrukció 2022-re

Frissítve: 2022. február 21

A termékképekre kattintva megtekintheti a terméket az Amazonon, ahol további képeket tekinthet meg nagy felbontásban és ellenőrizheti az aktuális árat. Az ár az áringadozások miatt meghaladhatja a 300 dollárt.

CPU

AMD Ryzen 3 3200G

Ez a CPU ennek a konstrukciónak a szíve és lelke, és a kiváló integrált grafikának köszönhetően egyedül tartja meg azt az értéket, amely messze meghaladja az árát.
Hűtő

Wraith Stealth Cooler

Lehet, hogy az APU-hoz mellékelt készlethűtő nem annyira lenyűgöző, de semmiképpen sem alulteljesítményű
GPU

Vega 8

Az AMD Vega integrált grafikus kártyája feszegeti annak határait, hogy mire képes az integrált grafikus kártya, a Vega 8 pedig nagyon méltó helyettesítője a pénztárcabarát GPU-knak.
Patriot Viper 4 Blackout (2x4 GB) RAM

Patriot Viper 4 Blackout 8 GB (2x4 GB)

A Patriot Viper 4 Blackout RAM memóriakártyák megbízható és költséghatékony választást jelentenek a mostanihoz hasonló költségvetési konstrukciókhoz. Tekintettel arra, hogy ez a build nem rendelkezik dedikált GPU-val, a teljesítmény növelése érdekében a kettős botot választottuk
ASRock B450M PRO4 Alaplap

ASRock B450M PRO4

Az ASRock B450M PRO4 egy pénztárcabarát alaplap, de minden benne van, amire szüksége lehet; ami a legfontosabb, az a tény, hogy a B450 vonalhoz tartozik, azt jelenti, hogy az integrált grafika működésbe állítása nem lesz gond.
Kingston A400 240GB Tárolás

Kingston A400 240 GB

Nem sok, de a Kingston A400 minőséget, hosszú élettartamot és ami a legfontosabb sebességet kínál, ami egészen a közelmúltig csak a csúcskategóriás konstrukciók számára volt jellemző.
Evga 500 Br Tápegység

EVGA 500 BA 80+ bronz

Megvan az oka annak, hogy az EVGA az egyik legnépszerűbb tápegység márka, amely mindig a tartósságra, biztonságra és hatékonyságra összpontosít, és ez a tápegység sem kivétel.
Ügy

MasterBox Q300L

Bár ennek a konstrukciónak a legkevésbé izgalmas eleme, a MasterBox Q300L árához képest még mindig kiváló eset
rendelje meg ezt az építményt legjobb játék PC 400 dollár alatt

PC áttekintés

Tehát pontosan mit is várhat egy ilyen megfizethető PC-konstrukciótól?

Nos, két dolgot kell kiemelni: bővíthetőség és konzolszerű teljesítmény (és ez alatt az Xbox One-t és a PS4-et értjük).

Persze, nem fog működni hogy sokkal jobb, mint ezek a konzolok, és határozottan nem fog jobban teljesíteni, mint az őrült új generációs konzolok, de gondoskodtunk arról, hogy néhány csábító hardvert is beépítsünk, amelyek meghosszabbítják ennek a buildnek az élettartamát néhány kedves frissítési utak segítségével. a vonal.

Ez nem jelenti azt, hogy ez egy félkész építmény. Önmagában is tökéletesen működik, mindössze a befektetett 300 dollárral, de a frissítés lehetősége ennek ellenére ott van az Ön számára. Bár, ha bármilyen okból egyáltalán nem áll szándékában frissíteni ezt a buildet, akkor nagyon jól járhat, ha vesz egy konzolt.

Tehát hogyan működik?

Teljes nyilvánosságra hozatal: ez a build az integrált Vega 8 grafikára támaszkodik, az AMD Ryzen 3 3200G CPU jóvoltából.

Mint ilyen, jobban illeszkedik az esporthoz, mint az AAA-játékokhoz, és valójában valamivel rosszabb képkockafrekvenciát ér el az AAA-játékokban ezen a számítógépen, mint egy konzolon. Tudjuk, hogy ez néhányat elriaszthat, de úgy gondoljuk, hogy az érvelésünk szilárd, tekintve, hogy egy PC milyen sokoldalú a konzolokhoz képest.

A PC Build

Most, hogy bemutattuk a felépítés áttekintését és azt, hogy mit várhat el tőle, merüljünk el mélyebben az egyes összetevőkben, kezdve a build agyával.

Ryzen 3 3200G

CPU: Ryzen 3 3200G

Lásd Ár

A CPU (valójában az APU) az egész építmény szíve, és egyáltalán nincs még egy olyan modell, amely mindent úgy köt össze, mint az AMD Ryzen 3 3200G.

Kezdetnek ez egy kiváló CPU önmagában. Bár ez a konkrét modell a Zen+-ra támaszkodik a Zen2 architektúra helyett, a 3200G még mindig megfelelő frissítés a második generációs megfelelőjéhez képest.

Összefüggő: A legjobb AMD Ryzen CPU-k (2022-es vélemények)

A 4 maggal, 4 szálal és a 3,6 GHz-es alap órajellel egészen 4,0 GHz-ig maximális erősítéssel a 3200G csodálatra méltó teljesítményt nyújt.

Ha ehhez hozzáadjuk, hogy ez egy Vega 8 integrált grafikával rendelkező APU, akkor világossá válik, hogy az Intel jelenleg egyetlen CPU-ja sem tudja felülmúlni ezen az áron.

Összefüggő: A legjobb CPU-k játékhoz (2022-es vélemények)

AMD Wraith Stealth Cooler

Cooler: Wraith Stealth Cooler

Ha bármilyen kétségei támadnak a Ryzen 3 3200G-hez mellékelt Wraith Stealth Cooler használatával kapcsolatban, nyugtassunk meg, több mint képes lépést tartani a hőséggel. Akkor sem lesz szüksége jobb utángyártott hűtőre, ha enyhe túlhajtást tervez.

Bár örömmel fogja tudni, hogy mint minden Ryzen chip esetében, a 3200G is tud túlhúzni, ezt nem javasoljuk, de nem a hűtő miatt!

Erről többet fogunk beszélni, amikor megvitatjuk az ehhez a buildhez kiválasztott házat és alaplapot.

Általában több feltételnek is teljesülnie kell a CPU túlhajtása előtt, például megfelelő VRM-eket és jó légáramlást, és a helyzet ezzel az összeállítással nem optimális.

Ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne nagy hatást elérni, de nem ajánljuk, különösen, ha látjuk, hogy ez nem egy csúcskategóriás játékberendezés, és olyan beállításokkal, amelyekkel játékokat fog futtatni. be, a gyári órajel több mint elég jó.

Összefüggő: A legjobb CPU-hűtők (2022-es értékelések)

Ryzen 3 3200G

GPU: Vega 8

A Vega 8 csak csekély mértékben teljesít rosszabbul, mint például az RX 550 vagy a GT 1030 GPU (ezek a legjobb GPU-k, amelyek beleférnek ebbe a költségvetésbe).

Tegyük ezt perspektívába, jó?

Összességében a legtöbb játékban legalább stabil 30 FPS-re kell számítani 1080p felbontáson. A modern AAA játékoknál előfordulhat, hogy elég sokat kell babrálni a grafikus beállításokkal, hogy elérjük (például a felbontást 720p-re csökkenteni az olyan játékokban, mint az Assassin’s Creed: Origins), de az esport játékoknál számítani kell teljes 60 FPS tapasztalat.

Tudjuk, hogy ez nem olyan ígéret, amitől sok játékos nyáladzik, de a következő:

A fent említett dedikált GPU-k lehetővé tennék az Assassin’s Creed: Origins lejátszását 30 FPS-sel 1080p-ben 720p helyett. Ez nem nagy ugrás a teljesítményben, különös tekintettel arra, hogy legalább 100 dollárral túllépné a költségvetését, mivel ebben az esetben külön CPU-t is be kell szereznie. Azonban még akkor is, ha a költségvetése 400 dollár lenne, akkor is az APU lenne a legoptimálisabb megoldás.

Tehát ahelyett, hogy mind egy alacsonyabb GPU-t, mind egy kisebb CPU-t tartalmazna, ez a build kiváló CPU-t kínál integrált grafikával, amely nem marad el túlságosan a 80–90 dolláros dedikált megoldások mögött.

A Vega 8 grafika pedig nem csak tekintélyes grafikát ad a belépő szintű PC-felépítéshez. Bővíthetőséget is kínál, mert később csak felcsatolhat egy dedikált grafikus kártyát, és minden rendben fog működni anélkül, hogy közben a meglévő hardvert kellene cserélni.

Azt tanácsoljuk, hogy ragaszkodjon a Vega 8 grafikához, amíg nem tud frissíteni legalább egy GTX 1050Ti vagy egy RX 560 grafikus kártyára.

Tehát kevesebb mint 100 dolláros árért egy nagyszerű CPU-t kap, amely a dedikált belépő szintű grafikus kártyákkal vetekszik integrált grafikával, és egy nagyszerű hűtőt a rendszerindításhoz. Általában szeretnénk néhány alternatívát kínálni ezekhez az alkatrészekhez, de ebben az esetben a Ryzen 3 3200G csak a optimális CPU bár nincs.

Összefüggő: A legjobb grafikus kártyák játékokhoz (2022-es vélemények)

Patriot Viper 4 Blackout (2x4 GB)

RAM: Patriot Viper 4 Blackout (2×4 GB)

Lásd Ár

Egy dolog, amit tudnia kell az integrált grafikus kártyákról, az az, hogy nem a sajátjukkal rendelkeznek VRAM . Ehelyett kiürülnek a rendszer RAM-jából. Ezért feltétlenül kell nem csökkentse a RAM-ot, ha csökkenteni szeretné a költségeket.

A 4 GB RAM nem elég a játékhoz úgy, ahogy van, és ez anélkül, hogy ezeknek az erőforrásoknak egy része a grafikára fordítaná. Azt sem szeretné megspórolni az extra néhány dollárt, ha a szabványos 2400 MHz-nél lassabb RAM-ot választ. Haladó kétcsatornás szintén erősen ajánlott, mivel jelentősen javítja az APU teljesítményét.

Mindezt szem előtt tartva, a RAM, amelyet ebben az összeállításban választottunk, a Patriot Viper 4 Blackout, két 4 GB-os karral, így összesen 8 GB kétcsatornás memória működik 3000 MHz-en.

Bár ez egy teljesen tekintélyes memóriamennyiség, egyelőre még mindig erősen javasoljuk, hogy játék közben zárjon be minden felesleges háttérprogramot a teljesítmény növelése érdekében. Azt is javasoljuk, hogy a későbbiekben frissítsen 16 GB-ra, különösen, ha az APU-t tervezi.

Alternatív megoldásként, ha hamarosan frissítést tervez, dönthet úgy, hogy most beszerez egy 8 GB-os pendrive-ot, majd néhány hónapon belül még egy 8 GB-os pendrive-ot, összesen 16 GB-ért.

Összefüggő: Mennyi RAM-ra van szükségem a játékhoz?

ASRock B450M PRO4

Alaplap: ASRock B450M PRO4

Lásd Ár

Teljes nyilvánosságra hozatal, nem kell sokat várni az alaplaptól.

Nem volt elég helyünk a költségvetésben, hogy menő LED-lámpákra, extra funkcionalitásra, vagy bármi másra gondoljunk, az összeépítési minőségen és a legalapvetőbb jövőállóságon kívül.

Ennek ellenére a ASRock B450M PRO4 minden benne van, amire pillanatnyilag szüksége lehet. A legjobb az egészben, hogy az alaplap már a dobozból kivetve kompatibilis a 3. generációs Ryzen processzorokkal, így nem kell módosítania a BIOS-t, mielőtt elkezdi használni új számítógépét.

Ami a bővíthetőséget illeti, ügyeltünk arra, hogy 4 RAM-hellyel rendelkező kártyát válasszunk, így a jövőben könnyedén bővítheti memóriáját anélkül, hogy ki kellene cserélnie a már meglévő kártyákat. És ha valaha is lehetősége nyílik Ryzen 5000 processzorra frissíteni, akkor elméletileg ezt is megteheti egy gyors BIOS-frissítés után.

Elméletileg mondjuk, mert az AMD lehetővé tette az 5000-es sorozatú processzorok futtatását B450-es alaplapokon, feltéve, hogy frissíti a BIOS-t. Ha azonban már valami olyan erősre fektet be, mint a Ryzen 5000, akkor valami megbízhatóbbat kell keresnie, mint egy 70 dolláros alaplap.

A PRO4 emellett rengeteg ventilátorfejjel, SATA- és USB-porttal érkezik, és több kijelzőt is támogat, ha ez érdekelne.

Összességében egy nagyon alaplapról van szó, de ha vigyázol rá, akkor jó szolgálatot tesz és sokáig bírja.

Összefüggő: A legjobb játék alaplapok (2022-es vélemények)

Kingston A400 240GB

Tárhely: Kingston A400 240GB SSD

Lásd Ár

Annak érdekében, hogy a lehető legközelebb maradjunk a 300 dolláros költségvetéshez, úgy döntöttünk, hogy a Kingston A400-at választjuk, mindössze 240 GB tárhellyel. Lehet, hogy ez nem sok, de SSD-tárolóról van szó, ami azt jelenti, hogy a számítógép sokkal gyorsabb és sokkal érzékenyebb lesz, mint egy hagyományos régi HDD-vel.

Ha még soha nem használt SSD-t, készüljön fel új zokni beszerzésére, mert ez az SSD azonnal leüti őket. Ez nem NVMe, és nem is a leggyorsabb SSD, de még a leglassabb SSD is mérföldekkel gyorsabb, mint egy hagyományos merevlemez, és észrevehető előrelépés lesz mindenki számára, aki hajlandó beruházni rá.

Ennek ellenére, ha nem látja magát, hogy a közeljövőben további 30-40 dollárt fektet be további tárhelyre, érdemes rögtön egy HDD-t választani, ebben az esetben a Seagate Barracuda ST500DM002-t ajánljuk. Mivel ez egy sokkal lassabb merevlemez, ugyanazon az áron dupla tárhelyhez juthat.

Összefüggő: A legjobb SSD-k játékokhoz (2022-es vélemények) A legjobb SSHD-k (2022-es vélemények) A legjobb merevlemezek játékhoz (2022-es vélemények)

Evga 500 Br

Tápegység: EVGA BA 500W 80+ bronz

Lásd Ár

Az EVGA 500 BA megbízható tápegység. Nem túl drága, de nagyszerű teljesítményt kínál, amelyet a hozzá tartozó 3 éves garancia is tovább támogat.

500 W-os kapacitása bőven elegendő a teljes berendezés meghajtásához, még akkor is, ha egy dedikált GTX 1650 kaliberű GPU-val frissíti. Ez egy nem moduláris tápegység, ami ezen az áron várható, de 80+ bronz minősítéssel rendelkezik, ami mindenképpen óriási plusz.

Lehet, hogy nem ez a legdrágább konstrukció, de az itt található összes hardvert a minőségük és a fejleszthetőségük miatt válogattuk össze, és érdemes ezt a tápegységet megvenni, hogy az egész játékgép ne süljön el az első adandó alkalommal.

Összefüggő: Hogyan válasszunk tápegységet

Cooler Master MasterBox Q300L

Tok: Cooler Master MasterBox Q300L

Lásd Ár

A ház a leginkább alulértékelt alkatrész a legtöbb PC-konstrukcióban. A tapasztalatlan építők gyakran csak valami olcsót választanak, amiben (remélhetőleg) mindennek van elég hely, a légáramlást nem veszi figyelembe.

Összefüggő: Hogyan válasszunk PC-tokot

Röviden: nem tesz jót magának egy 30 dolláros tok megvásárlásával, hacsak nem kívánja sütőként is használni.

Még csak nem is arról van szó, hogy ebben az árkategóriában nincsenek tisztességes, szervizelhető tokok, de az a kevés, ami létezik, szakszerűen el van rejtve egy hatalmas roncstelepen. Ez a videó meg kell adnia annak a lényegét, hogy mire gondolunk.

Tehát, amit itt tettünk, az az, hogy kiválasztottunk egy elfogadható árú modellt, amelyről tulajdonképpen jókat mondhatunk.

A MasterBox Q300L nem a legjobb tok, amit valaha láttunk, de határozottan egy lépéssel a szemét fölött van, amellyel osztja az árkategóriát.

Megfelelő légáramlással rendelkezik, amely képes támogatni az enyhe túlhajtást (bár azt javasoljuk, hogy először szereljen fel egy további elülső ventilátort), 2 USB 3.0 portja és külön hely a kábelkezeléshez, amelyre szüksége lesz, különösen, ha a tápegység nem moduláris. Jobban szeretnénk, ha kicsit nagyobb lenne, de 300 dolláros költségvetés mellett némi áldozatot kellett hozni.

A ház hátulján egy 120 mm-es ventilátor található, és további négy ventilátornak van hely – felül 2 x 120 mm-es, elöl pedig 2 x 120/140 mm-es. Ezenkívül akril oldalpanellel, valamint felül, elöl és alul eltávolítható porszűrőkkel rendelkezik a könnyű tisztítás érdekében.

Ez most nem jelenti azt, hogy ne vásárolhatna olcsóbb tokot, amely még ennél is jobb.

Hogyan lehet egy ilyen bravúrt megvalósítani?

Akciós vásárlás!

Ez az esetre jobban vonatkozik, mint bármely más hardverre, különösen egy ilyen költségvetési konstrukcióban, ahol nem kell RGB világításra törekedni. Soha nincs hiány jó számítógépes tokokból az Amazon nagy leárazásán, és szívből ajánljuk, hogy keressenek ilyen megoldást.

Többek között a Cooler Master MasterBox Q300L volt a módja annak, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy ennek a konstrukciónak az ára nem ingadozik túlságosan. Tökéletesen szép eset, nem fogsz csalódni benne, de te tud kis erőfeszítéssel találj valami jobbat, ha rászánod magad.

Összefüggő: A legjobb játéktokok (2022-es vélemények)

Perifériák

Sajnos a PC-n való játékhoz nem csupán a nélkülözhetetlen hardverelemekre lesz szükséged, ezért ki kell térnünk a perifériák kérdésére is.

Ebben az útmutatóban csak a leglényegesebb dolgokra térünk ki, valamint a kontrollerre, amely manapság elengedhetetlen PC-s játékperifériának is tekinthető.

Ezenkívül a helyzet feltűnően hasonlít ahhoz, amit a számítógépházról szóló részben leírtunk:

  • Sok a szemét a költségvetési perifériák között.
  • Mindig tisztességes termékeket kell találnia jó kedvezményeken.
  • Ebben a cikkben nem mutatjuk be a jelenleg kedvezményes modelleket, hogy legalább egyetlen minőségi költségvetési megoldáshoz férhessen hozzá.
  • Ezenkívül a csomagok a barátai.

Vegye figyelembe, hogy ezek perifériák NINCS benne a 300 dollárban árcímke.

Windows 10

Operációs rendszer: Windows 10

Lásd Ár

Most már tudjuk, mire gondol: Miért kellene teljes költségvetésem harmadát Windows 10-re költenem?

Őszintén szólva, nem kell, de van egy jó érvelés a mellett. A PC-s játékok általában sokkal jobban kompatibilisek a Windows rendszerrel, mint bármelyik Linux operációs rendszerrel.

A Windows rendszeren való játék nemcsak hozzáférést biztosít a játékok legnagyobb könyvtárához, de a játékok jobban futnak Windowson, mint Linuxon.

A Windows önmagában alapvetően FPS-löketet ad.

Természetesen, ha ez szóba sem jöhet, akkor mindenképpen használj Linuxot, de ne elégedj meg bármelyik verzióval. Nem minden Linux operációs rendszer egyforma, ezért ha olyat szeretne, amely megfelelően teljesít a játékokban, javasoljuk a SteamOS, az Ubuntu Linux vagy a Game Drift Linux választását.

Összefüggő: Melyik a legjobb operációs rendszer a játékokhoz?

HP 24 mh

Monitor: HP 24mh

Lásd Ár

A monitor kiválasztása ehhez az összeállításhoz zökkenőmentes volt. Tudtuk, hogy szükségünk van egy pénztárcabarát 1080p-s monitorra, és a legköltséghatékonyabb funkciók keresése miatt nem terheltük meg a figyelmet, inkább a minőség felé fordítottuk figyelmünket. És ez az, amit a HP 24mh kap.

A IPS panel FHD-vel Ideális még a teljesítmény-orientált játékosok számára is, mivel a legtöbb játékban nem ér el olyan elképesztő képfrissítési sebességet, amely teljes mértékben kihasználná a TN panelt. A monitornak van egy 75 Hz frissítési gyakoriság, kompatibilis az AMD FreeSync technológiájával, és beépített hangszórókkal érkezik, amelyek jól jöhetnek, ha még nem rendelkezik valamelyik korábbi verzióval.

És tervezési szempontból sem érdemes gúnyolódni. Ez egy 24 hüvelykes monitor, amely tökéletes az 1080p felbontáshoz, és három oldalán papírvékony kerettel rendelkezik, amely kifejezetten modern és drága megjelenést biztosít.

HP 24 mh oldalsó

Ha esetleg nagyobb költségvetést különített el a monitorra, akkor szabadon használhatja másra is, mivel a HP 24mh-nál drágább dolgok értelmetlenek, ha egy 300 dolláros PC-vel párosítják.

Ha viszont valami olcsóbbra vágyik, az egyetlen ajánlásunk az Acer SB220Q. Kicsit kisebb, és nincs megjelenítő portja, de ennél a felépítésnél valószínűleg úgysem lesz rá szüksége, és megspórol néhány dollárt.

Végül az Ön preferenciáitól és attól függ, hogy mennyit hajlandó költeni, csak ügyeljen arra, hogy ragaszkodjon az 1080p felbontáshoz, mert minden ennél több borzalmasan fog kinézni, hacsak nem tervez olyan grafikus kártyát szerezni, amely képes a játékok futtatására. nagyobb felbontású.

Összefüggő: A legjobb játékmonitorok (2022-es értékelések)

HAVIT mechanikus billentyűzet-egér fejhallgató készlet

Billentyűzet és egér: Havit Mechanical Keyboard Mouse Headset Kit

Lásd Ár

Ahogy már mondtuk: a csomagok a barátaid.

Értékük folyamatosan magas, áraik ésszerűek. Csak annyit kell tennie, hogy olyan minőségi termékeket választ, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek, és a Havit mechanikus billentyűzet-, egér- és fejhallgatókészlet tökéletes választás azok számára, akik alacsony költségvetéssel szeretnének játszani.

A csomagban található billentyűzet az árához képest elképesztő, és bár az RGB világítás mindent megtesz, hogy „GAMING”-t kiáltson, nem ezért választottuk.

Amikor az újdonság elmúlik, észre sem fogod venni az RGB-t, de mindig értékelni fogod a megerősített fémpanelt, a levehető csuklótámaszt, a szellemkép-mentesítést és a teljes n-billentyűs átfordítást, amely biztosítja, hogy minden kattintásod, szándékos ill. véletlen, a megfelelő sorrendben kerül bejegyzésre.

Mindezeken felül ez egy teljes méretű mechanikus billentyűzet, kattanó, tapintható és érzékeny billentyűkkel, amelyeket biztosan értékelni fog, függetlenül attól, hogy játszik vagy dolgozik. Szívesen láttunk volna néhány programozható billentyűt bedobni a mixbe, hogy ez egy igazán játékra alkalmas billentyűzet legyen, de erre az ár miatt aligha lehet panaszunk.

Az egér meglehetősen szabványos, de nem minden előnye nélkül. Egyszerű kialakítású, hasonlóan a híres Razer egerekhez, rengeteg RGB-vel, két programozható gombbal és több DPI-szinttel rendelkezik, amelyek között váltogatható. Az érzékelő akár 4800 DPI-t is regisztrál, ami több mint elegendő ehhez a számítógéphez.

A headset azonban lenyűgözőbb, mint gondoltuk volna. Kinézetének ellenére elég könnyű, és memóriahabos párnákkal rendelkezik, így több órás használat után is meglehetősen kényelmes. A legfontosabb, hogy 50 mm-es meghajtókkal és virtuális térhangzással rendelkezik, amely valóban csodálatosan hangzik.

Ez meglepő kiegészítője a költségvetési headsetnek, de üdvözlendő.

Nem mindennap találkozunk ilyen nagy üzlettel, ezért kellett felvennünk erre a listára. Összességében elképesztő értéket képvisel, és ha mindezeket az elemeket szeretné megvásárolni új szerelékéhez, akkor nem kell tovább néznie ennél a csomagnál.

Összefüggő: A legjobb játékbillentyűzetek (2022-es értékelések)

Ktrio Extended Gaming Mouse Pad

Egérpad: Ktrio Extended Gaming Mouse Pad

Lásd Ár

Még a legdrágább egerek sem érnek semmit megfelelő egérpad nélkül. Emiatt adjuk Önnek a Ktrio Extended Gaming Mouse Pad-t.

Az a nagyszerű ebben a tételben, hogy hatalmas munkafelületet kapsz hihetetlenül megfizethető áron. Sőt, a pad megfelelően varrott szélekkel és gumi alsó részekkel rendelkezik, amelyek megakadályozzák a kopást és elcsúszást, az enyhén texturált szövet pedig jobb irányítást biztosít az egér felett.

Azt is megengedheti magának, hogy egy kicsit ügyetlen legyen, mivel az egérpad vízálló, így még akkor is, ha kiönt valamit, egyszerűen törölje le a folyadékot egy ruhával, és az egérpad olyan lesz, mint az új.

Egy dolgot azonban meg kell említenünk, hogy ez a legkisebb pad a Ktrio kiterjesztett egérpadjai között, így ha nem engedheti meg magának, hogy ekkora méretűt vásároljon, javasoljuk, hogy nézze meg, mit kínál a Kingston a HyperX FURY-ban. S felállás. Nemcsak több különböző méretük van S-től XL-ig, hanem egy csomó különböző dizájn is tetszhet.

xbox one kontroller

Kontroller: Xbox One Controller

Lásd Ár

Nem, lehet, hogy a vezérlő nem kötelező PC-periféria abban az értelemben, ahogyan Ön tud játszani anélkül. Ennek ellenére manapság a játékok túlnyomó többsége a kontrollerre való tekintettel készül, és néhány címen ez is látszik, ezért is tettünk fel egyet ebbe a listába, bár ez nem éppen elengedhetetlen elem.

Tehát ha nem szándékozik vezérlőt használni, akkor semmiképpen ne használja. De ha igen, akkor a legjobb megoldás a kipróbált és valódi Xbox One Controller választása (és ha már van Xbox One-od, akkor az még jobb).

Nos, ez nem éppen egy 20 dollár alatti tétel, de figyelembe véve, hogy a legtöbb olcsó vezérlő milyen rémálommá szokott lenni, jobb, ha egyszeri befektetést hajt végre, mint egy éven belül három vezérlőt cserélni, mert azok egyszerűen leállnak. ok nélkül.

Teljes nyilvánosságra hozatal: az első választásunk ehhez a buildhez a GameSir G3w volt, amely egy igazán pénztárcabarát megoldás, amely valójában nem szívás. Az egyetlen probléma az, hogy krónikusan nem elérhető az összes online áruházban, amelyen keresztül kerestünk.

Ennek ellenére, ha nem akar 50 dollárt költeni egy Xbox One kontrollerre, és sikerül megtalálnia a GameSir G3w-t, akkor hajrá.

Összefüggő: A legjobb PC-vezérlők (2022-es értékelések)

BestOffice hálós szék

Szék: BestOffice hálós szék

Lásd Ár

Meglepődhet, ha egy széket talál ezen a listán, de azt mondtuk, hogy minden lényeges perifériát lefedünk, és egy szék határozottan ebbe a kategóriába tartozik.

A BestOffice Mesh Chair egy nagyon egyszerű és megfizethető szék, amely a legtöbb ember pénztárcájának megfelelő, ugyanakkor megfelelő ergonomikus kialakítással és háttámlával rendelkezik. Ez különösen fontos az összes barlanglakó számára, akik napjuk nagy részét a számítógéphez ragaszkodva töltik.

Ez egy hálós szék, ami azt jelenti, hogy a szék teste légáteresztő hálós anyagból készült. Az ülés puha párna hálós anyaggal borított, míg a háttámla teljes egészében edzett hálóból készült. A háttámla kerete a közepéig nyúlik, hogy deréktámaszként szolgáljon, és mindig egyenesen ülhessen.

A szék többnyire fekete műanyagból készül, de a test nyolc különböző színben kapható, amelyek közül néhány különösen élénk, és vonzó lehet a fiatalabb közönség számára. Ennek apropóján, bár a kisebb vázának köszönhetően felnőtteknél is tökéletesen működik, ez a szék kiválóan illeszkedik a sok időt számítógépük előtt eltöltött gyermekek és tinédzserek számára is.

Mivel a szék befolyásolhatja egészségét és testtartását, azt javasoljuk, hogy fektessen be egy magasabb kategóriás modellbe, ha megteheti, de ha a költségvetés a játék neve, akkor a BestOffice Mesh Chair nagyszerű kiindulópont mindenkinek, aki meg akarja menteni a gerincét.

Záró gondolatok

És ezzel véget is értünk legjobb játék PC 300 dollár alatt épp most. Nem tudjuk megígérni, hogy a build ára nem fog ingadozni, de gondoskodunk arról, hogy ezekben a megpróbáltatásokban is folyamatosan frissítsük a cikket, hogy mindig a lehető legjobb értéket nyújtsa.

Most már csak az összes darabot össze kell rakni.

Ijesztő feladatnak tűnhet, de megéri, még akkor is, ha úgy döntesz, hogy szakembert fizetsz érte. Nem mintha erre szükség lenne. A Windows első telepítéséhez hasonlóan a számítógép építése is csak addig félelmetes, amíg el nem kezdi ténylegesen megtenni.

Valójában a legtöbb ember, aki egyszer kipróbálja, újra és újra visszatér hozzá, és csak még egy apróságot szeretne frissíteni. Ez az egyik oka annak, hogy a PC-építést tartják az egyik leginkább függőséget okozó (és legdrágább) hobbinak.

Lehet, hogy nem leszel függő, de minden bizonnyal nagyon jól fogod érezni magad a darabok összerakásánál, mindaddig, amíg elég szerencséd lesz a kezedbe venni őket.

Ezek is tetszhetnek neked