A legjobb játék PC 400 USD alatt – Az Ultimate PC Build Guide

Íme a legjobb játék PC, amelyet 400 dollárért összeállíthat. Összeállításaink mindig naprakészek, így biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb számítógépet készül megépíteni ennyi pénzért.

ÁltalSamuel Stewart 2022. január 8 A legjobb játék PC 400 alatt

A számítógépes játékok világába való betörés költséges lehet.

Ha vannak olyan barátaid, akiknek játék PC-k vannak, akkor már hallottál édes, új folyadékhűtő rendszerükről, amely mindössze néhány száz dollárba kerül.

Ilyen árakon egy vagyonba kell kerülnie játék PC-t építeni , jobb? Ez igaz, ha egy vérszegény szereléket szeretne építeni, amely arra való, hogy évekig futtasson játékokat maximális beállításokkal.

Ha nem kizárólag csúcskategóriás alkatrészeket szeretne vásárolni, biztosan építhetsz egy megfizethető olcsó PC mindössze 400 dollárért !

Ha kíváncsi, hogyan nézne ki ez a rendszer, olvass tovább!

TartalomjegyzékElőadás

A legjobb olcsó, 400 dolláros játék PC-konstrukció 2022-re

Frissítve: 2022. február 21

A termékképekre kattintva megtekintheti a terméket az Amazonon, ahol további képeket tekinthet meg nagy felbontásban és ellenőrizheti az aktuális árat.

Ryzen 5 3400G CPU

AMD Ryzen 5 3400G

Ez az AMD középkategóriás processzora jelentős előrelépés a Ryzen 3 APU-hoz képest. A jobb órajellel és a jobb GPU-val a Ryzen 5 3400G minden más, ezen az áron elérhető APU-t legyőz.
Wraith Spire hűtőHűtő

Wraith Spire hűtő

A Wraith Spire az AMD egyik legjobb hűtője, és több mint képes kihozni a legtöbbet a Ryzen 5 3400G-ből.
Ryzen 5 3400GGPU

Radeon RX Vega 11

A Ryzen 5 3400G-be épített Radeon RX Vega 11 integrált grafika jelenleg az integrált grafika királya, és lehetővé teszi a legtöbb modern játék futtatását közepes és alacsony beállítások mellett.
Patriot Viper 4 Blackout (2x4 GB) RAM

Patriot Viper 4 Blackout 8GB

Ha túlköltekezés nélkül szeretné a legtöbbet kihozni integrált grafikájából, nincs jobb megoldás a RAM számára, mint a 8 GB-os Patriot Viper 4 Blackout
ASRock B450M PRO4 Alaplap

ASRock B450M PRO4

Az ASRock B450M PRO4 nélkülözhetetlen, mivel nem csak sok csatlakozási lehetőséggel rendelkezik, hanem bőven hagy teret a jövőbeni frissítésekhez is.
Western Digital Blue SN550 500GB SSD

Western Digital Blue SN550 500GB

Ami az NVMe SSD-ket illeti, a Western Digital Blue SN550 nem a leggyorsabb, de jelentős előrelépés minden 2.5 SSD-hez képest, nem is beszélve a HDD-ről.
Thermaltake Smart 80+ tanúsítvánnyal rendelkező 500W Tápegység

Thermaltake Smart 500W

A Thermaltake Smart 500W finom egyensúlyt teremt a megfizethetőség és a minőség között
Cooler Master Q300L Ügy

Cooler Master Q300L

A Cooler Master Q300L tetszetős és kényelmes felépítése lehetővé teszi a problémamentes összeszerelést és a megfelelő légáramlást – éppen azt, amit egy olcsó háztól elvár.
rendelje meg ezt az építményt legjobb játék PC 300 dollár alatt legjobb játék PC 500 dollár alatt

PC áttekintés

Ahhoz, hogy ez a rendszer a lehető legjobban működjön, meg kellett határoznunk néhány alapszabályt.

Mielőtt közelebbről megvizsgálnánk az összes részt, beszéljünk arról, mit próbálunk elérni a 400 dolláros játék PC-nkkel.

Konzol szintű teljesítmény

Most fontos megemlíteni, hogy a konzolszintű teljesítmény alatt a Xbox Egy és a PS4 . Ez kiábrándítóan hangozhat, de messze van ettől. Gondoljon csak az összes játékra, amelyet ezeken a konzolokon játszhat, és hogyan néz ki, majd képzelje el, hogy van egy 400 dolláros PC-je, amely többé-kevésbé ugyanerre képes.

Ez messze nem rossz üzlet.

Ha a fent említett konzolok valamelyikét vagy azok egyik változatát vásárolná meg, 400 dollár körülbelül annyi, amennyit el kellene költenie, tehát hasonló alapteljesítményt akartunk elérni ezzel a számítógéppel.

Hardveres szempontból ez a rendszer sok négyzetet bejelöl, bár 1080p felbontással többet fog küzdeni, mint ezek a konzolok, egyszerűen azért, mert a játékokat a konzol hardverére optimalizálták. De a legtöbb játékot 1080p-vel, 30-as FPS-sel futtathatja majd, miután néhány grafikus beállítást módosít.

Ha nem, akkor a 900p és a 720p mindig választható. Erről részletesebben fogunk beszélni, amikor a cikk GPU és RAM részéhez érünk.

Noha ez a teljesítménybeli eltérés sajnálatos, jelentős kompromisszumot köt a frissíthetőség tekintetében.

Könnyen frissíthető

A PC vásárlásának fő előnye a konzollal szemben a bővíthetőség . Dollár dollárért, egy játékkonzol jobb teljesítményt fog nyújtani, mint bármely játék PC. De ha egyszer megvásárolja, be van zárva. Ha frissíteni szeretne, várnia kell a következő generációra, és egy teljesen új rendszert kell vásárolnia. PC-vel menet közben frissíthet.

Új játékkal szeretne játszani, de jobb grafikára van szüksége? Frissítse a grafikus kártyát.

Gyorsabb betöltési időt szeretne? Telepítsen SSD-t vagy szerezzen több RAM-ot.

Szeretnél javítani a teljesítményen a sok NPC-t vagy botot tartalmazó játékokban? Szerezzen magának egy jobb processzort.

Mindent köré építettünk AMD architektúra és AM4 foglalat , így bármelyik alkatrészt frissítheti anélkül, hogy a gép felét ki kellene cserélnie.

Az alaplap és az integrált grafikus kártya egyaránt VR-kész . Egy 400 dolláros PC-n nem fogsz VR-játékokkal játszani, az biztos, de ha valaha is úgy döntesz, hogy ezt szeretnéd, VR-képes gép felé fejleszthetsz anélkül, hogy ki kellene cserélned az alaplapot.

Dedikált játék PC

Ne vergessünk itt; 400 dolláros számítógépet építünk. Ahhoz, hogy egy számítógépen modern játékok futhassanak ezen az áron, játékra kell optimalizálni, ami azt jelenti, hogy nem csinál más olyan dolgokat, amelyek egyébként tetszenek neki.

Például ezen a számítógépen nincs a lemezmeghajtó . Mivel manapság a legtöbb PC-játékos a Steamen vagy más online játékplatformon keresztül tölti le játékait, nem tűnt okos módnak arra, hogy korlátozott költségvetésünk egy részét elköltsük.

Egy másik dolog, amit kihagytunk, az a vezeték nélküli kártya . Ezek jók lehetnek, de az integrált vezeték nélküli kártya megnöveli az alaplap költségeit anélkül, hogy bármit is tenne a játékteljesítmény növelése érdekében.

Nem arról van szó, hogy nem szeretjük ezeket a funkciókat. Csak nem igazán szükségesek a játékhoz. Ennek ellenére, amit alább látni fog, az egy nagyon csupasz rendszer, de olyan, amely készen áll a játékra anélkül, hogy egyetlen további centet is fektetne bele.

A PC Build

Most, hogy megfogalmaztunk néhány elvárást, nézzük át egyesével az alkatrészeket, és beszéljünk az alternatív alkatrészekről, ha lehetséges. Itt van minden, amit tudnia kell összetevőinkről a legjobb, 400 dolláros játék PC-hez.

Ryzen 5 3400G

CPU: AMD Ryzen 5 3400G

Lásd Ár

A Ryzen 5 3400G az AMD középkategóriás APU-ja. Maximális órajele 4,2 GHz, ami enyhe frissítés a Ryzen 3 3200G 3,9 GHz-eséhez képest.

Ahol az AMD valóban tökéletesítette a 3400G-t a 3200G-hez képest, az a többszálas megoldás, hogy ez a négymagos CPU egy 8 magos egység . Van egy továbbfejlesztett integrált grafikus chip is, de erről egy perc múlva beszélünk. Ráadásul az AMD AM4 lapkakészletét használja, ami eléggé jövőbiztossá teszi.

Igaz, a B450-es AM4-es alaplapcsalád nem fogja tudni támogatni a Ryzen 5000-es sorozatú processzorokat BIOS-frissítés nélkül (ami fájdalmas, és az AMD szerint visszafordíthatatlan is), hanem bármit választhat a 3. generációs termékcsaládból. és jó lesz!

Összefüggő: A legjobb AMD Ryzen CPU-k (2022-es vélemények)

Ennek a processzornak az alapórája szilárd 3,7 GHz , de jön feloldva ki a dobozból.

Az Ön belátása szerint dönti el, hogy akarja-e túlhúzni, de ha 4,2 GHz fölé tolja, akkor valószínűleg túlmelegszik, és a garancia elvesztésével jár. Még akkor is, ha csak 4,0 GHz-re akar túlhajtani, jó ötlet lenne utángyártott hűtőt használni.

Amint már említettük, ez a processzor tartalmaz egy integrált grafikus kártya , ami szerintünk elképesztő, főleg ebben az árkategóriában. Ha feltétlenül dedikált GPU-val kell rendelkeznie, a rendszere több mint 400 dollárba fog kerülni. Ezért választottunk elsősorban egy integrált grafikával rendelkező processzort.

Összességében az AMD Ryzen 5 3400G kiváló értéket kínál, és ez a lehető legjobb megoldás egy 400 dolláros felépítéshez. Az viszont sajnálatos, hogy jelenleg rendkívül nehéz hozzájutni, főleg normál áron, olyannyira, hogy az új 5000-es sorozatú APU olcsóbban is megtalálható!

Jelenleg mindkettő miatt valószínűleg túllépi a költségvetését, ezért azt tanácsoljuk, hogy várja meg, amíg az árak normalizálódnak, de ha most szüksége van egy PC-re, érdemes átgondolnia az új Zen3 APU-t, vagy más módon. keressen használt lehetőségeket.

Összefüggő: A legjobb CPU-k játékhoz (2022-es vélemények)

Wraith Spire hűtő

Hűtő: Wraith Spire Cooler

Egy másik nagyszerű dolog ebben a CPU-ban, hogy saját hűtővel rendelkezik. Az AMD Ryzen sorozatú CPU-k jól ismertek kiváló készlethűtőiről, és a Wraith Spire a legjobbak közé tartozik. Hívhatod Lidércprizma kistestvérének, és ez mond valamit.

Ez készlethűtő csodákat tesz, és több, mint amire valaha is szüksége lenne ehhez a számítógéphez.

Azonban, ha már ki van téve túlhúzás , érdemes megnéznie néhány utángyártott megoldást, de ez nem szükséges ehhez a buildhez. Semmilyen szempontból nem divatos, de elvégzi a munkát, aminek a fő prioritásnak kell lennie, ha ilyen költségvetéssel dolgozik.

Összefüggő: A legjobb CPU-hűtők (2022-es értékelések)

Ryzen 5 3400G

GPU: Radeon RX Vega 11

A Radeon RX Vega 11 nem egy külön grafikus kártya. Ahogy azt már megbeszéltük, a mi felépítésünkben a Ryzen 5 processzorába integrálva van, így nem kell külön vásárolnia.

Ennek megvannak a maga előnyei és hátrányai.

Összefüggő: Dedikált vagy integrált grafikus kártyák – melyiket válassza?

A negatívum az, az integrált grafikus kártya nem rendelkezik dedikált video RAM-mal . Ez hátrányos helyzetbe hozza a dedikált GPU-kkal szemben, amelyek saját beépített VRAM-mal rendelkeznek a grafikus eszközök tárolására. Az integrált kártyának a számítógép RAM-jára kell támaszkodnia, ami lelassíthatja, különösen az igényesebb játékoknál.

Másrészről, az integrált kártya sokkal, de sokkal olcsóbb .

Egy alap dedikált GPU majdnem annyiba kerül, mint egy második processzor, míg a közép- és felsőkategóriások több száz dollárba kerülnek. Egy integrált grafikus kártya azonban csak töredékét növeli a processzor költségeinek, és egy 11 magos, 1400 MHz-en működő kártya minden fillért megér.

Másodszor, a magasabb kategóriás grafikus kártyák gyakran szűk keresztmetszetet kaphatnak a processzor vagy a RAM miatt. Ha ezen összetevők bármelyike ​​lassabb, mint a grafikus kártya, akkor sok pénzt pazarolhat egy drága GPU telepítésére, amely semmit sem tesz az Ön számára.

Összefüggő: A legjobb grafikus kártyák játékokhoz (2022-es vélemények)

Patriot Viper 4 Blackout (2x4 GB)

RAM: Patriot Viper 4 Blackout 8 GB (2 x 4 GB)

Lásd Ár

Ami a RAM-ot illeti, ezt hangsúlyoznunk kell A RAM kulcsszerepet játszik az elért teljesítmény szintjében integrált grafika használatakor, mivel annak egy részét VRAM-ként használják.

A VRAM-ban az a jó, hogy általában gyorsabb memóriát használ nagyobb sávszélességgel. Jelenleg a legtöbb GPU DDR6 memóriát használ, néhány élvonalbeli GPU, például az RTX 3000 DDR6X-et, és néhány régebbi modell, például az RX 570 DDR5-öt használ. Mindeközben a szokásos RAM stickek továbbra is a DDR4-hez tapadnak.

Tehát hogyan lehet a DDR4 teljesítményét legalább egy kicsit jobban összhangba hozni azzal, amit mondjuk egy DDR5 VRAM-mal rendelkező dedikált grafikus kártya nyújt?

Három dolog segít ebben:

  • Kétcsatornás memória
  • Gyorsabb memória
  • Több memória

Az első pont pontosítása érdekében kétcsatornás memória Ez a legfontosabb, ha integrált grafikával foglalkozik, mert lényegében megduplázza a sávszélességet. A teljesítménynövekedés sok mindentől függ (a kérdéses játéktól, CPU-tól stb.), de ott akarat teljesítménynövekedés lehet magasabb FPS-szám formájában.

Gyorsabb memória ezt egy lépéssel tovább viszi. Tehát ehhez az összeállításhoz a 8 GB-os kétcsatornás Patriot Viper 4 Blackout-ot választottuk 3000 MHz-en. Ez az egyik legjobb költségvetési RAM opció, ha a legtöbbet szeretné kihozni integrált grafikájából.

Nos, a 8 GB RAM nem biztos, hogy ideális egy ilyen típusú számítógéphez, de ez a legtöbb, amit beletehetünk, figyelembe véve a költségvetést. Hogy az említett, Javasoljuk, hogy a RAM-ot 16 GB-ra bővítse egy bizonyos ponton mivel ez a legolcsóbb módja a számítógép teljesítményének javításának anélkül, hogy dedikált GPU-t kellene vásárolnia.

Összefüggő: Mennyi RAM-ra van szükségem a játékhoz?

Ami a sebességet illeti, a gyorsabb RAM teljesítménybeli különbsége játékonként változik, de összességében körülbelül 10 FPS-sel többet kell elérni, mint mondjuk 2133 MHz-es RAM esetén, ami jelentős előrelépés.

Összefüggő: A legjobb RAM-ok játékhoz (2022-es vélemények)

ASRock B450M PRO4

Alaplap: ASRock B450M PRO4

Lásd Ár

Alaplapnak a ASRock B450M PRO4 mert szép egyensúlyt biztosított a teljesítmény, a minőség és az ár között.

Ez az alaplap nem csak 6x USB 3.1 gen-1, 2x USB 3.1 gen-2 porttal rendelkezik. és 6x USB 2.0, de elegendő RGB fejléc is, ha szeretnéd feldobni a szereléket.

A Gigabyte B450M PRO4 AM4 foglalatot használ, így ezen a téren jó a bővíthetőség, mivel az összes Ryzen processzort támogatni fogja az 1., 2. és 3. generációtól kezdve, és akár Ryzen 5000 processzort is be tud illeszteni, ha valaha is. ezt szeretné megtenni, miután megkapta a szükséges BIOS-frissítést.

Az AORUS M-ből ugyan hiányzik a Wi-Fi kártya, de játék közben mindenképpen előnyben részesítjük a jó vezetékes kapcsolatot, szóval ez nem lehet túl nagy probléma.

A legtöbb ember aggódik a BIOS miatt, még csúcskategóriás alaplapok esetén is. Nos, itt nem kell aggódnia. Az ASRock B450M PRO4 rendelkezik egy túlhajtásbarát BIOS modern és intuitív felülettel rendelkezik, számos finomhangolási lehetőséggel.

Továbbra sem javasoljuk a CPU túlhajtását, de a RAM túlhajtásának zökkenőmentesnek kell lennie.

Összességében ez egy tisztességes középkategóriás alaplap, amelynek elég jónak kell lennie ahhoz, hogy a számítógép több inkarnációját is kibírja a frissítés során.

Összefüggő: A legjobb játék alaplapok (2022-es vélemények)

Western Digital Blue SN550 500GB

SSD: Western Digital Blue SN550 500 GB

Lásd Ár

Ami a tárolást illeti, manapság technikailag az SSD-k a jellemzőek, így természetesen az SSD-t választottuk a HDD helyett. Bár ugyanilyen vagy még alacsonyabb áron több tárhelyet kaphatna egy HDD-ből, az SSD-k előnyei túl nagyok ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyjuk.

De nem akármilyen SSD-t választottunk. Egy lépéssel tovább mentünk, és egy Western Digital Blue SN550 NVMe-t választottunk 500 GB a tárolás.

Ha egy SSD tízszer gyorsabb, mint egy HDD, akkor az NVMe tízszer gyorsabb, mint egy SSD. A különbség egyszerűen csillagászati. Ha egyszer megtapasztalja, látni fogja, mire gondolunk.

Természetesen, ha a sebességnél jobban szereti a helyet, akkor nagyjából azonos áron szerezhet be egy HDD-t 1 TB tárhellyel . Az, hogy melyiket választja, attól függ, hogy mit értékel jobban, és milyen hamar tervez több pénzt fektetni ebbe a számítógépbe.

Ennek az útmutatónak azonban az a célja, hogy megmutassa a lehető legjobb elemeket, amelyeket 400 dollárért kaphat, így a HDD és az NVMe között nyilvánvaló, hogy melyik kerül a listára.

Összefüggő: A legjobb SSD-k játékokhoz (2022-es vélemények)

Thermaltake Smart 80+ tanúsítvánnyal rendelkező 500W

Tápegység: Thermaltake Smart 80+ 500W

Lásd Ár

A tápegységek és a tokok a legbonyolultabb alkatrészek, amelyeket költségvetésből kell vásárolni.

Ösztöned azt súgja, hogy minden erőforrásodat olyan hardverdarabokba öntse, amelyek jelentős mértékben befolyásolják a játékon belüli teljesítményt, de ezek nem. De ha egy rossz minőségű tápegységet egy rossz minőségű gyártótól kapunk, az nagyobb kockázattal jár, mint amit bárkinek el kellene fogadnia.

Ami nagyszerű a Thermaltake Smart 500W-ban, az az, hogy egy jól elkészített tápegység, amely miatt soha nem kell aggódnia. Megvan csendes ventilátor, erős védelem, bronz megbízhatóság, 5 év garancia, kedvező ár , és szabványos watt, amely még egy dedikált grafikus kártya támogatására is elegendő, amelyek mindegyike tökéletesen illeszkedik ehhez az építményhez.

Összefüggő: Hogyan válasszunk tápegységet

Cooler Master Q300L

Tok: Cooler Master Q300L

Lásd Ár

Nem meglepő, hogy a legtöbb 50 dollár alatti eset rossz. A legjobb esetben csak nagyon kényelmetlen a beépítésük, vagy éles széleik vannak, de legrosszabb esetben elég erősen blokkolhatják a légáramlást, és alapvetően sütőként funkcionálnak (nem beszélve arról, hogy sokuk már régen elavult külső kialakítással rendelkezik).

Vannak azonban olyan nyers gyémántok, amelyek a törmelékek között találhatók. És az egyik ilyen gyémánt a Cooler Master Q300L.

Minden bizonnyal belefoglalhattunk volna egy drágább házat is ebbe a buildbe, de ez azt jelentette volna, hogy csökkenteni kellett volna a költségvetést más, teljesítményhez kapcsolódó összetevőkre, például az APU-ra vagy a RAM-ra. Ehelyett úgy döntöttünk, hogy a tisztességes, költséghatékony tok, amely egy-két külső ventilátor-frissítéssel jó középkategóriás tokká válhat .

Először is, a Q300L egyike azon kevés költségvetési eseteknek, amelyek nem tűnnek olcsónak. Megfelelő mennyiségű helyet kínál a kábelkezeléshez. A légáramlás nem túl jó, hiszen csak egyetlen 120 mm-es előre telepített ventilátor jár hozzá, de az sem szögletes. A dobozból kiveve rendben van. Ha csak egyetlen ventilátort ad hozzá, az nagyszerű lesz!

Az ügynek is van 2x USB 3.0 port és négy további ventilátornak van hely felül és elöl.

Minden porszűrő (felső, első és alsó) mágnesesek és könnyen eltávolíthatók . Mindent összevetve, ez egy tisztességes mATX ház, megfelelő bővíthetőségi lehetőségekkel, amelyek tökéletesen illeszkednek ebbe az összeállításba.

Utolsó dolog, amit meg kell említenünk a költségvetésre építkező esetekkel kapcsolatban, hogy mindig jó, ha résnyire járunk az akciókra és a kedvezményekre.

Nem akartunk olyan esetet bemutatni, amelyre bármiféle kedvezmény vonatkozik erre a buildre, csak azért, mert mindig jó alapmegoldást akartunk. Ennek ellenére, ha olyan tokot szerezhet be, amely általában 60 vagy 70 dollárba kerül, majdnem a fele áron, akkor ezt mindenképpen fontolóra kell vennie.

Összefüggő: A legjobb játéktokok (2022-es vélemények)

Perifériák

Gratulálunk! Ön most egy teljesen működőképes számítógéptornyot épített 400 dollárért. Természetesen egy torony önmagában csak egy drága ajtózáró. Ha valamit kezdeni akar vele, szüksége lesz még néhány dologra.

Ebben a részben az alapokat ismertetjük: egy monitor, egy egér, egy billentyűzet és természetesen egy operációs rendszer . Mivel lehet, hogy már rendelkezik ezek közül néhány dologgal, ezeket külön soroltuk fel magától a számítógéptől.

Ennek ellenére nem fogja használni az új számítógépet nélkülük, ezért ügyeljen arra, hogy legalább a perifériák alapverzióira legyen elegendő hely a költségvetésben.

Windows 10

Operációs rendszer: Windows 10

Lásd Ár

Ahhoz, hogy a játékra optimalizált játékra alkalmas számítógép legyen, jó operációs rendszerrel kell rendelkeznie, és jelenleg a Windows 10 a lehető legjobb megoldás.

A Windows 10 64 bites Home Edition változatát választottuk mert a Professional Edition nem kínál semmilyen extra jutalmat a játékosoknak. Ha sok irodai jellegű munkát végez a számítógépén, érdemes megfontolni a frissítést, de egyébként a Windows 10 Home Edition mindent megtesz, amire szüksége van.

A fenti hivatkozás a Windows USB-meghajtójának telepítéséhez vezet, mivel az kompatibilis a mi felépítésünkkel, és nem igényel lemezmeghajtót. Ha lemezmeghajtót ad hozzá a számítógépéhez, megvásárolhatja a DVD-telepítést is, de a fizikai másolat használatának jelenleg semmi haszna.

Kíváncsi lehet, miért ajánlunk drága operációs rendszert 400 dolláros játék PC-jéhez. Két fő oka van a Microsoft Windows választásának:

  • Működik. Telepíted, és a számítógéped fut. Nem kell minden alkalommal futtatnia egy C++ fordítót, amikor telepít egy programot. Nem kell minden utolsó beállítást manuálisan konfigurálnia.
  • Mindenki szoftvert ír hozzá. Minden kedvenc számítógépes játéka Windows rendszeren fut , és más alkalmazások is könnyen megtalálhatók.

Ha Linux összeállításon gondolkodik, ne feledje, hogy a Linux sokkal nehezebben használható, mint a Windows. Időt kell szánnia arra, hogy megtanulja a UNIX parancssor használatát, és programokat telepítsen C++ fordító segítségével. Leginkább az indie játékokra lesz korlátozva, mivel sok mainstream játék vagy nem fut Linux alatt, vagy nincs megfelelően optimalizálva.

Ha a költségkeret már a maximumra van feszítve, és telepítenie kell a Linuxot, hogy elinduljon, akkor erősen ajánljuk SteamOS .

A legtöbb Linux-disztribúcióhoz hasonlóan ez is ingyenes. Szintén a Valve tervezte, kifejezetten játékok Steamen való futtatásához. Nem arra készült, hogy irodai programokat használjon, YouTube-videókat nézzen, vagy bármi mást, amit elvárhatna a számítógépével. A telepítéshez hozzá kell férnie egy USB-meghajtóval ellátott számítógéphez, hogy letöltse a telepítési fájlokat és vigye át őket az új berendezésre.

Természetesen lehetősége van a Windows 10 ingyenes verziójának beszerzésére is, de ez az út néhány kellemetlenséggel jár, mint például a zavaró vízjel a képernyő jobb alsó sarkában, nem tudja használni az App Store-t stb. , ha ez az egyetlen elérhető választási lehetőség, akkor válasszon. Még mindig veri a többi operációs rendszert, ha játékról van szó.

Összefüggő: Melyik a legjobb operációs rendszer a játékokhoz?

HP 24 mh

Monitor: HP 24mh

Lásd Ár

Ami pedig a monitort illeti, úgy döntöttünk, hogy a HP 24mh-t választjuk. Számos oka lehet annak, hogy ez a monitor kiemelkedett ennél a felépítésnél.

Először is ez a 24 hüvelykes monitor egy IPS panel , amely hihetetlenül élénk színeket és sokkal jobb betekintési szöget biztosít, mint bármely más típusú panel.

Másodszor, van egy 75 Hz frissítési frekvencia, ami azt jelenti, hogy akár 75 FPS-t is képes lesz regisztrálni. Bár ez nem jelent hatalmas előrelépést 60 felett, minden bizonnyal megjelenik azokban a játékokban, ahol ilyen frameráták lehetségesek, mint például az esportban.

Harmadszor, megvan beépített hangszórók amelyekről természetesen nem érdemes írni, de rendkívül hasznosak lehetnek, ha nincs külön hangszóró, vagy ha meghibásodnak.

Végül a monitor jól néz ki a három oldalon lévő vékony keretekkel és a fekete és ezüst dizájnnal, amelyek sokkal prémiumabb megjelenést kölcsönöznek neki.

Itt érdemes megemlíteni valamit, hogy ez a 1080p monitor , ami azt jelenti, hogy az 1080p felbontás remekül fog kinézni rajta, de ennél kevesebbet – nem annyira. És mivel ez a build nem tartalmaz grafikus kártyát, valószínűleg alacsonyabb felbontáson kell játszania néhány játékot, és ezért fel kell áldoznia a látványt az út során.

Tehát itt kell döntenie a jövőre vonatkozó terveitől függően.

Ha az a 400 dollár, amelyet ebbe a számítógépbe fektet be, csupán a kezdeti befektetése, és a rendszer fejlesztését tervezi az idő múlásával, javasoljuk, hogy maradjon a HP 24 mh mert ez tényleg egy csodálatos monitor, és még akkor is tökéletes lesz, ha grafikus kártyát ad hozzá.

Ha viszont azt tervezi, hogy a számítógépet úgy használja, ahogy van, anélkül, hogy frissíteni szeretné, akkor jobb választás lehet valami, mint a Acer SB220Q . Ez továbbra is egy IPS monitor 75 Hz-es frissítési gyakorisággal, de olcsóbb, és ami a legfontosabb, kisebb. Ennek köszönhetően a 720p vagy 900p felbontás nem tűnik olyan rosszul és pixelesnek, mint egy nagyobb képernyőn.

Mindkét lehetőség nagyszerű, és az egyik vagy a másik kiválasztása egyszerűen attól függ, hogyan tervezi használni számítógépét.

Összefüggő: A legjobb játékmonitorok (2022-es értékelések)

HAVIT mechanikus billentyűzet-egér fejhallgató készlet

Billentyűzet, egér és fejhallgató: Havit mechanikus billentyűzet, egér és fejhallgató készlet

Lásd Ár

Mivel ez egy pénztárcabarát konstrukció, úgy gondoltuk, hogy egy csomag lenne a legjobb választás, mivel meglepően alacsony áron kap számos tisztességes terméket. Tehát, ha billentyűzetet, egeret és headsetet keres, és a pénztárca kíméletes, a Havit mechanikus billentyűzet-, egér- és fejhallgatókészlet remek kiindulópont.

A csomagok vásárlása trükkös lehet, mivel gyakran a csomagban lévő egyik elem jó, a többi pedig csak a bemutató kedvéért van ott. Vannak azonban meglepően jó minőségű lehetőségek, és ez a Havit-csomag határozottan ezek közé tartozik.

90 dollárért teljes méretű mechanikus billentyűzetet kap, erős fémházzal és mechanikus kapcsolókkal amelyek egy sokkal magasabb kategóriás termék érzetét, hangzását és teljesítményét kínálják. Néhány lendülettel is fel van szerelve RGB 14 világítási móddal és 7 különböző effektussal, amelyek közül választhat.

A tetejébe a billentyűzetnek is van anti-ghosting és teljes n-billentyűs átfordítás , amely biztosítja, hogy egyetlen billentyűleütés sem marad el regisztráció nélkül.

Összefüggő: A legjobb játékbillentyűzetek (2022-es értékelések)

A billentyűzet egy ugyanolyan lenyűgöző egér amely egyszerű, kétkezes kialakításának köszönhetően jól illeszkedik a kezedbe.

Az egér 4800-ig állítható DPI-vel rendelkezik. Ez nagyon kevésnek tűnhet ahhoz képest, amit sok más egér kínál manapság, de valójában több mint elég egy átlagos játékosnak, mivel a legtöbb ember általában akkor sem megy 3200 fölé, ha van egy egerünk, ami feljebb tud menni.

Ez természetesen a monitor felbontásától, a játszott játékok típusától és személyes preferenciáitól függően változik. Ennek ellenére általánosságban elmondható, hogy a 400 dolláros konstrukcióhoz képest ennek az egérnek csodálatos munkát kell végeznie.

Összefüggő: A legjobb játék egerek (2022-es vélemények)

És mintha ez nem lenne elég, a csomagban egy Havit is található fejhallgató .

Ha ebben a csomagban a billentyűzet volt a legjobb, az egér a legegyszerűbb, akkor ez a fülhallgató tekinthető a legmeglepőbbnek.

Nem nevezhető kiváló minőségű cikknek, és akár 20 dollárral többet fektetne be jobbakat is, de az árat tekintve ez egy csodálatos darab, amelyet érdemes megvenni ennek a csomagnak a részeként. és valószínűleg még azon kívül is a szűkös költségvetéssel rendelkezők számára.

Azért neveztük a legmeglepőbbnek, mert van 50 mm-es meghajtók és virtuális térhangzás ez valójában hihetetlenül élesen hangzik egy ilyen költségvetési lehetőséghez képest. Ez egy viszonylag könnyű fejhallgató, és van memóriahabos fülpárnák , aminek köszönhetően órákig használhatod anélkül, hogy bármiféle nyomást éreznél.

A fejhallgató a nagyszerű hangzás mellett a igazán masszív mikrofon ami jó szolgálatot tesz majd, ha óvatosan kezeled.

Összefüggő: A legjobb játék fejhallgatók (2022-es vélemények)

Most ez volt az elsődleges választásunk, de ha nincs szüksége a csomag összes elemére, megtekinthet néhány olyan Havit csomagot, amely nem tartalmaz headsetet. Vagy talán a Redragon S113 csomag , ahol a billentyűzet Numpad nélkül érkezik.

És ha külön szeretné megkapni a tételeket , a Redragon K552 mechanikus billentyűzetet ajánljuk például a Redragon M711 Cobra egérrel kombinálva. Ez a két elem nem egy csomag, és valamivel drágábbak, mint a fent említett Redragon S113 kombó, de jó, ha tisztában vagyunk a különböző lehetőségekkel.

A Redragon olcsó márka, de meglehetősen olcsó áraik ellenére kiváló ár-érték arányú termékeket kínálnak, mint amilyeneket már említettünk.

Ami a headsetet illeti, nagyszerű költségvetési lehetőség a RUNMUS K8 Gaming Headset . Csak ügyeljen arra, hogy egy kicsit a nehezebb oldalon van, körülbelül 0,66 font vagy 300 g körüli. Nem túl nehéz, de hosszan tartó használat után nyomást okozhat a füle körül.

Ez volt néhány kedvencünk ebben az árkategóriában, de ha több választási lehetőséget szeretne böngészni, javasoljuk, hogy nézzen meg az Amazonon néhány kedvezményért. Tekintse meg a fenti linkeket is, ahol összeállítottuk a piac által jelenleg kínált legjobb billentyűzetek, egerek és fejhallgatók listáját.

Ktrio Extended Gaming Mouse Pad

Egérpad: Ktrio Extended Gaming Mouse Pad

Lásd Ár

Nem sok embernek van konkrét preferenciája az egérpadokkal kapcsolatban, és a játékbarát közösségen kívül kevesen érzik a különbséget a különböző anyagok tapadása között a mindennapi használat során. Egy átlagos felhasználó leginkább a méretet, a varrásokat és az árat nézi.

Ebben a részben próbáltunk olyat találni, ami széles közönségnek szól, valami elég jót, ami még a legigényesebb felhasználókat sem hagyja el, és így találtuk meg a Ktrio Extended Mouse Pad-t.

Szerencsére még a piacon lévő legjobb egérpadok sem túl drágák, így anélkül, hogy az ár lenne probléma, olyasmi mellett döntöttünk, amiben mindkettő megvan. kiváló minőség és időtlen stílus — a tiszta fekete XL egérpad .

Kellően sima szövetfelülettel rendelkezik, hogy az egér könnyen csússzon rajta anélkül, hogy feláldozná az irányítást, a varrott élek megakadályozzák a kopást, valamint az íróasztalhoz tapadó gumi alsó része. Az egérpad elég nagy ahhoz, hogy az egér és a billentyűzet is elférjen, és bármilyen színnel párosítva jól mutat.

Sajnos azonban a Ktrio nem kínál kisebb verziókat ennek az egérpadnak, így ha a méret Ez nem felel meg Önnek, javasoljuk, hogy vessen egy pillantást a HyperX FURY S egérpadokra, vagy tekintse meg az alábbi linket további ajánlásokért.

Összefüggő: A legjobb egérpadok (2022-es vélemények)

xbox one kontroller

Kontroller: Xbox One Controller

Lásd Ár

Egy jó kontroller sokat jelenthet attól függően, hogy milyen játékokat részesít előnyben, de nem éppen olcsó perifériáról van szó.

Természetesen sok olcsó lehetőség létezik, amelyek megfelelőek, ha inkább billentyűzetet és egeret szeretne használni. De ha a kontroller inkább a stílusod, akkor valami szilárd és megbízható dologra van szükséged, és ehhez az első számú ajánlásunk az Xbox One Controller.

Van egy ismerős ergonomikus kialakítás és színkódolt gombok , és ami a legfontosabb, még akkor is sokáig bírja, ha a játékstílusod inkább a vad oldalon áll.

Ha olcsóbb megoldást szeretne, egy Xbox 360 szintén életképes választás, és ha konzolrajongó vagy, akkor akár a kettő közül az egyik a birtokodban lehet. Természetesen a DualShock 4 egy másik csodálatos vezérlő, de szüksége van harmadik féltől származó szoftverre, hogy megfelelően használja a legtöbb PC-játékban.

Összességében tehát az Xbox One a legegyszerűbb, leginkább fejfájásmentes választás.

Összefüggő: A legjobb PC-vezérlők (2022-es értékelések)

BestOffice hálós szék

Szék: BestOffice hálós szék

Lásd Ár

Az utolsó lényeges periféria természetesen a szék. De nem akármilyen székre – egy kényelmes, ergonomikus ülésre van szüksége, amitől nem fáj a háta, és nem csúszik lassan félfekvésbe, lábakkal az íróasztalon.

Természetesen az ilyen típusú székek nagyon drágák lehetnek, de vannak olyanok, amelyek az alacsonyabb árkategóriában szolid befektetésnek tekinthetők, és ezek közé tartozik a BestOffice Mesh Chair.

A legtöbb szempontból ez egy meglehetősen szabványos szék. Többnyire műanyagból és hálóból készült, és a magasságon és a dőlésállóságon kívül nincs semmilyen állítási lehetőség, ami lényegében az, ami annyira megfizethetővé teszi.

Amije van, az egy ergonomikus kialakítás és megfelelő deréktámasz amely szépen nyomja a hát alsó részét, és egyenesen ülve kényszerít. Ez különösen fontos, ha a nap nagy részét a számítógép előtt tölti.

Most általában azt mondjuk, hogy válassza ki a legkényelmesebb és a költségvetésének megfelelő széket. Még olcsóbb ajánlásokat is adunk.

Mivel azonban ez az egyetlen periféria, amely károsíthatja egészségét és jólétét, ha bármilyen modellt választ, mindaddig, amíg az olcsó, valójában azt javasoljuk, hogy takarékoskodjon és fektessen be valami drágábbba ha olyan helyzetben van.

Ennek az az oka, hogy a drágább székek jobb anyagokból készülnek, ami azt jelenti, hogy tartósabbak. Számos beállítási lehetőséggel rendelkeznek, amelyeket testre szabhat, hogy tökéletesen illeszkedjenek a testhez, és végső soron sokkal kényelmesebbek, és jobb a gerinc és a nyak alátámasztása.

Természetesen, mivel ez egy költségvetési konstrukció, a BestOffice Mesh Chair továbbra is az első számú ajánlásunk marad, de meg kell említenünk a jobb minőségű szék előnyeit arra az esetre, ha néhányat érdekelne más lehetőségek felfedezése.

Összefüggő: A legjobb játékszékek (2022-es vélemények)

Záró gondolatok

És ez a legjobb, 400 dollár alatti PC-konstrukciónk esetében ennyi. Reméljük, hogy meg volt győződve arról, hogy lehet egy tökéletesen tekintélyes játékberendezése, amely szinte végtelenül fejleszthető, még akkor is, ha nincs több ezer dollárja egy drága játékba fektetni.

Most pedig ne izgulj túl. Ezzel a számítógéppel nem fogsz friss játékokat futtatni maximális beállításokkal. A legtöbb játékot Ön fogja futtatni 720p környékén 30-40 FPS , ami azonban elég jó egy költségvetési rendszerhez.

Idővel telepíthet egy dedikált GPU-t a grafika fellendítéséhez, frissítheti a processzort, vagy hozzáadhatja az általunk tárgyalt számos perifériát. Ahogy mondtuk, a frissítési lehetőségek végtelenek és a legjobb az egészben az, hogy ezeket a frissítéseket nyomás nélkül végrehajthatja, amikor csak lehetőség adódik.

Addig is ezzel a szerelékkel már a kezdetektől fogva játszhatod a mai játékokat. Csak 400 dollárért ez nem rossz.

Ezek is tetszhetnek neked