A legjobb játék PC 600 USD alatt – Az Ultimate PC Build Guide

Új számítógépet szeretne készíteni, és a költségvetése 600 dollár körül van? Győződjön meg arról, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja, ha a legjobb játék PC-t 600 dollár alatt vásárolja meg.

ÁltalSamuel Stewart 2022. február 3 A legjobb játék PC 600 alatt

Ma már lehet építeni egy jó ill megfizethető játék PC anélkül, hogy egy kart és egy lábat kellene fizetni érte!

A jelenlegi GPU-ellátás hiánya miatt nehéz mindenki elvárásainak megfelelni, de minden tőlünk telhetőt megtettünk, úgyhogy olvass tovább!

Ebben az útmutatóban bemutatjuk alegjobb játék PCamit 600 USA dollárért kaphatsz!

Nézzük meg részletesebben a a mai legjobb 600 dolláros játék PC-konstrukció.

TartalomjegyzékElőadás

A legjobb 600 dolláros játékra szánt PC-konstrukció 2022-re

Frissítve: 2022. február 21

A termékképekre kattintva megtekintheti a terméket az Amazonon, ahol további képeket tekinthet meg nagy felbontásban és ellenőrizheti az aktuális árat.

Intel Core i3-10100 CPU

Intel Core i3-10100

Az Intel Core i3-10100 az egyik legjobb középkategóriás CPU, és jelenleg a lehető legjobb választás ehhez a felépítéshez.
Hűtő

Intel Stock Cooler

Az Intel Core i3-10100-hoz mellékelt készlethűtő semmiképpen sem lenyűgöző, de tökéletesen képes kordában tartani ezt a CPU-t.
MSI GeForce GTX 1650 GAMING X (4 GB) GPU

MSI GeForce GTX 1650 GAMING X

A GTX 1650 egy jó középkategóriás grafikus kártya, jelenleg a legjobb ár-érték arányt kínálja a versenytársakhoz képest.
Team T FORCE VULCAN Z 16 GB RAM

Team T-FORCE VULCAN Z 16 GB

A Team T-FORCE VULCAN Z sorozatú RAM stickek megbízható gyártótól származnak, és biztos lehet benne, hogy 16 GB DDR4 RAM bőven elegendő lesz ehhez az összeállításhoz.
Gigabyte B560M DS3H Alaplap

Gigabyte B560M DS3H

A Gigabyte B560M DS3H egy egyszerű Micro ATX alaplap, de minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre egy középkategóriás játék PC-nek szüksége lehet, ráadásul megfizethető árcédulával.
TeamGroup GX2 512GB SSD

Team GX2 512 GB SSD

Nehéz elképzelni manapság egy játék PC-t SSD nélkül, és a közelmúltbeli árcsökkentésekkel még egy 512 GB-os, kiváló teljesítménnyel rendelkező SSD-t is kaphatunk viszonylag alacsony áron.
Thermaltake Smart 80+ tanúsítvánnyal rendelkező 500W Tápegység

Thermaltake Smart 80+ 500W

A tápegységnek mindenekelőtt megbízhatónak kell lennie, és ebben a tekintetben a Thermaltake a Smart 500 W-os tápegységével fedezi Önt. Jól néz ki, csendesen működik, rendkívül megbízható, és ami a legjobb, nem töri meg a pénzt.
Phanteks Eclipse P360A Ügy

Phanteks Eclipse P360A

A Phanteks Eclipse P360A egy fantasztikus tok, amely úgy ötvözi a stílust, a légáramlást, az árat és a bővíthetőséget, mint kevesen.
rendelje meg ezt az építményt legjobb játék PC 500 dollár alatt legjobb játék PC 700 dollár alatt

PC áttekintés

De mielőtt igazán belevágnánk, mit is várhat el egy 600 dollártóljáték PC?

Nos, ez a PC 600 dolláros rendszerként még mindig a költségvetés kategóriába tartozik, ha csak alig is.

De ez ne tévesszen meg!

Ha kipróbálná ezt a számítógépet anélkül, hogy tudná, mennyibe került, akkor nem tudná kitalálni, hogy a spektrum olcsóbbik végén található. Ez inkább egy középkategóriás konfigurációnak tűnik, ami azt jelenti, hogy más költségvetési beállításokkal összehasonlítva megtalálja a megfelelő egyensúlyt az ár és a teljesítmény között.

Ha a játékon belüli teljesítményről beszélünk, ez egy olyan berendezés, amely a legalkalmasabb az 1080p-s játékokhoz. Stabil 40-55 FPS-re több játékban számítani kell, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy kicsit bütykölni kell a grafikus beállításokon.

A Tomb Raider árnyéka és a Witcher 3 például nem süllyed 50 FPS alá magas grafikus beállítások mellett ezzel a builddel, a GTAV 85 FPS körül mozog, a PUBG pedig stabil 65 FPS-en fut, ami sokat elárul a képességeiről.

Az igényesebb játékok azonban továbbra is több beállítást igényelnek, ezért ne számítson arra, hogy a játékok úgy néznek ki, mintha RTX kártyát futtatnának.

Arra azonban számítson, hogy ne kelljen túl sokat aggódnia amiatt, hogy a számítógépe képes-e futtatni a játékot vagy sem. Az esetek túlnyomó többségében a válasz az lesz Igen mindaddig, amíg hajlandó kompromisszumot kötni a grafikai osztályon.

A PC Build

Ha ez nincs az útból, nézzük át az egyes összetevőket, amelyeket kiválasztottunk az összeállításhoz.

Intel Core i3-10100

CPU: Intel Core i3-10100F

Lásd Ár

A Ryzen CPU-k voltak a legköltséghatékonyabb megoldások költségvetési és középkategóriás játék hosszú ideje. Sajnos a közelmúlt globális eseményei és a kriptovaluta bányászai problémákat okoztak a PC-hardver-gyártóknak, ami végül hatalmas CPU- és GPU-hiányhoz vezetett.

Az elmúlt néhány hónapban az AMD CPU-k beszerzése különösen problematikus volt, és a probléma várhatóan még hónapokig fennáll. Emiatt az Intel processzorok maradtak az egyetlen életképes megoldás a pénztárcabarát barkácsépítők számára, akik a lehető leghamarabb szeretnék kézbe venni új CPU-jukat.

Szerencsére az Intel Comet Lake termékcsaládjának (vagy 10th-gen, ha úgy tetszik) költségvetési CPU-jaik végre megáldottak hiper-szálakkal, ami drasztikusan javította általános értéküket. Igaz, az Intel költségvetési processzorai közül egyik sincs feloldva, szemben az AMD-vel, de kiváló ár-teljesítmény arányuk miatt ez némileg figyelmen kívül hagyható.

Összefüggő: A legjobb CPU-k játékhoz (2022-es vélemények)

Ehhez a 600 dolláros konstrukcióhoz az Intel Core i3-10100F processzort választottuk 4 maggal, 8 szálal, az alap- és maximális turbófrekvenciákkal pedig 3,6 GHz-en, illetve 4,3 GHz-en.

Ahogy fentebb említettük, az i3-10100F hiperszálas és megfelelő órajelekkel rendelkezik, így nagyjából ugyanabba a kosárba kerül, mint az AMD Ryzen 3 3300X, sőt, még az AMD Ryzen 5 3600 is, ami a játékon belüli teljesítményt illeti. .

A Ryzen 5 3600 felülmúlja a másik kettőt, ami a termelékenységet és a mesterséges intelligenciára erősen támaszkodó játékokat illeti a magasabb magszámnak köszönhetően, de a legtöbb AAA játékban meglepően hasonlóak az eredmények.

Természetesen, ha sikerül megtalálni az AMD Ryzen 3 3300X-et a normál áron, akkor megvásárolhatja helyette anélkül, hogy a felépítést kibillentené. Ha azonban siet az új szerelék összeszerelésével, akkor jelenleg az Intel a legjobb választás.

Intel Stock Cooler

Hűtő: Intel Stock Cooler

A jó hír az, hogy az Intel Core i3-10100-hoz ingyenes készlethűtő tartozik, így eggyel kevesebbet kell aggódnia, ha szűkös a költségvetése.

A rossz hír azonban az, hogy az Intel processzorokkal szállított készlethűtők nem éppen a kiváló teljesítményükről híresek. Képesek fenntartani a CPU-t készletbeállításokkal, de csak alig.

Ez nem jelenti azt, hogy sietnie kell a hűtő mielőbbi cseréjével, de nagyon tanácsos megtennie, amikor lehetősége van rá.

Szerencsére az i3-10100 le van zárva, így új hűtő vásárlásakor nem kell túlhúzással számolni. Ez azt jelenti, hogy egy tisztességes CPU-hűtő, amely kontroll alatt tartja a hőmérsékletet, nem csökkentheti 40 dollárnál többet, és ez nagyvonalú.

Egy jó hűtő, amely egyszerre megbízható és megfizethető, mint pl Cooler Master Hyper 212 EVO , például sokszor akciósan is beszerezhető és eredeti árának harmadáért vagy akár feléért is hozzájuthat. De tucatnyi más csodálatos választás is létezik, ezért ha többet szeretne látni belőlük, javasoljuk, hogy vessen egy pillantást az alábbi linkre.

Összefüggő: A legjobb CPU-hűtők (2022-es értékelések)

MSI GeForce GTX 1650 GAMING X (4 GB)

GPU: MSI GeForce GTX 1650 GAMING X (4 GB)

Lásd Ár

Ezt már a bevezetőben is említettük, de a piaci helyzet jelenleg nem a legjobb. Mivel nagyon sokan építik otthoni irodaházukat és játékberendezéseiket, a kereslet nagy, a kínálat pedig elégtelen.

Emiatt a grafikus kártyák vagy túlárazottak, vagy elfogytak, ami kénytelen volt gyengébb GPU-t választani ehhez a 600 dolláros buildhez, mint amit néhány hónappal ezelőtt választottunk volna.

Ennek ellenére ne hagyd, hogy elkedvetlenítse. Az MSI GeForce GTX 1650 GAMING X továbbra is jó kártya. A legnagyobb probléma az, hogy kissé túlárazott, de ez jelenleg minden GPU-ra igaz.

A GTX 1650 egy olyan kártya, amely leginkább kényelmes, 1080p-s, közepes beállítások melletti játékra készült. Természetesen vannak olyan címek, amelyeket maximális beállításokkal játszhatsz, és vannak olyanok is, amelyeknél meg kell elégedned a legalacsonyabb értékkel, de a középekkel töltöd az időd nagy részét.

Íme néhány példa arra, mire számíthat:

A Fallout 4-ben egy kis finomhangolással szilárd 60 FPS, a Control-ban átlagosan körülbelül 50 FPS érhető el, többnyire magas beállítások mellett. A Horizon Zero Dawn 40 képkocka/másodperc sebességgel fog futni az árnyék és a tükrözés beállításainak enyhe módosítása után, a Battlefield V pedig zökkenőmentesen fut 50 FPS-sel ultra beállítások mellett.

Ezek mind meglehetősen igényes játékok, így a képkockafrekvencia főként a 60 FPS alatt lesz, de például a Fortnite, a Dota 2, a Rainbow Six Siege és a Valorant esetében egyáltalán nem kell aggódnia a beállítások módosítása miatt.

Összefüggő: A legjobb grafikus kártyák játékokhoz (2022-es vélemények)

Ha az MSI GeForce GTX 1650 GAMING X-ről van szó, akkor ezt választottuk, mert megfelelő hűtőrendszerrel rendelkezik, és mindent megtesz a csendes működésért. TORX 3.0 ventilátorral és Zero Frozr technológiával rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a ventilátorok alacsony terhelés mellett forogjanak, ezzel kíméli a dobhártyát, és természetesen azért, mert illeszkedik a költségvetéshez.

Most fontos megemlíteni, hogy ez a kártya csak 4 GB GDDR5 memóriával rendelkezik.

A hangerő rendben van, és ezen az áron amúgy sem számítottunk sokkal többet, de sajnálatos tény, hogy még mindig elavult GDDR5 memórián fut. Ugyanaz a kártya, amely a GDDR6-on fut, átlagosan 5 FPS-sel több nettót biztosítana az egész fórumon.

Összefoglalva, a GTX 1650 egy megfelelő megoldás a költségvetéshez, de vannak jobb lehetőségek is, ha megtalálja őket. Kezdetnek a GTX 1650 GDDR6-os modellje lenne a fejlesztés, egy AMD Radeon RX 570 nagyszerű lenne, és egy AMD Radeon RX 580 vagy Nvidia GeForce GTX 1660 fantasztikus lenne.

Sajnos ezek a kártyák a jelenlegi piaci körülmények között álomszerűnek tűnnek, így egyelőre meg kell elégedni a GTX 1650-el, vadászni a kedvezményekre, vagy nagyon-nagyon türelmesnek kell lenni.

Team T FORCE VULCAN Z 16 GB

RAM: Team T-FORCE VULCAN Z 16 GB (2 x 8 GB)

Lásd Ár

A közelmúltban a RAM árak folyamatos emelkedése ellenére ezt a 600 dolláros PC-t még mindig 16 GB RAM-mal tudtuk felszerelni, és hála az égnek.

Választható RAM-unk a megfizethető és megbízható Team T-FORCE VULCAN Z. Semmi mutatós, de elvégzi a dolgát, és hamarosan nem kell aggódnia a RAM hiánya miatt.

Összefüggő: Mi az a RAM és mit csinál?

Ez a PC nem csak a csomagban található 16 GB RAM, de képes kezelni az órajelet 3000 MHz. Összességében, ha az egyetlen dolog, ami érdekli, az a játék, akkor a RAM-ja kimerült.

Csak ügyeljen arra, hogy egyetlen 16 GB-os helyett két 8 GB-os sticket vegyen be. A kétcsatornás memóriának megvannak a maga előnyei, de a két RAM-memória segítségével ki lehet szabadítani a zavaró helyzetből, ha a RAM meghibásodna.

Ha az egyetlen 16 GB-os RAM pendrive meghal, az egész rendszer leáll, amíg ki nem cseréli, de ha a két 8 GB-os pendrive közül az egyik elromlik, akkor nem csak a számítógépet tudja futtatni a megmaradt pendrive-on, hanem játékra is!

Összefüggő: A legjobb RAM-ok játékhoz (2022-es vélemények)

Gigabyte B560M DS3H

Alaplap: Gigabyte B560M DS3H

Lásd Ár

Ahogy az a pénztárcabarát PC-knél lenni szokott, az alaplapon itt sincs semmi csodálkoznivaló, különösen most, amikor a hardverárak leszállnak a listáról.

A Gigabyte B560M DS3H Összességében egy meglehetősen alaptábla, de néhány ügyes funkcióval. Mindent tartalmaz, ami egy PC-hez kellhet ezen az áron, beleértve a két M.2 foglalatot PCIe 4.0 támogatással, az akár 3200 MHz-es RAM támogatást, az intuitív BIOS-t és a Q-Flash Plus-t, amely lehetővé teszi a BIOS kezelését anélkül, hogy szükség lenne rá. grafikus kártya vagy processzor van telepítve.

Ez az alaplap kiváló költségvetési választás. Nem hiányzik belőle az alapvető funkciók egyike sem, és még az Intel 11-ét is támogatjathgenerációs processzorok, ami azt jelenti, hogy nem kell új alaplapot vásárolnia, ha akár a CPU frissítése mellett döntene.

Mondanom sem kell, hogy ha a költségvetés túllépése nélkül szeretne valami szebbet kapni, nézze meg a kedvezményeket.

Összefüggő: A legjobb játék alaplapok (2022-es vélemények)

TeamGroup GX2 512GB

Tárhely: Team GX2 512 GB

Lásd Ár

Amikor először megjelentek a szilárdtestalapú meghajtók, akkor azok teljesítmény és ár szempontjából is igen jók voltak. Egy ideig a hétköznapi emberek számára elérhetetlennek tűntek. Most azonban az SSD-k elérhetőbbek, mint valaha.

Ma már nem csak egy SSD-t tudunk beépíteni egy 600 dolláros konstrukcióba, hanem egy 512 GB-os Team GX2 SSD-t is!

Bár ez sokaknak túl kevés lehet, ne feledje, hogy mindig beszerezhet egy olcsó 1 TB-os HDD-t, amellyel minden olyan programhoz és dologhoz használhatja, amit nem használ napi szinten, és már indulhat is. !

Alternatív megoldásként kaphat egy külső HDD ha több tárhelyre van szüksége. Bár ezek lassabbak, mint a belső SATA merevlemezek, nagyszerűek nagy mennyiségű multimédia tárolására, különösen azért, mert hordozhatók, és könnyen használhatók több eszközön, például más számítógépeken, laptopokon, konzolokon stb.

Abban az esetben, ha egy normál SSD nem vágja le, örömmel fogja tudni, hogy mindössze 20 dollárért többért kaphat egy Samsung 970 EVO Plus NVMe .

Nyilvánvaló, hogy 250 GB-ra csökkentené az SSD tárhelyét, és mindenképpen szüksége lenne egy további HDD-re, de ha a legnagyobb sebességet és a legjobb minőséget keresi elfogadható áron, akkor ez az!

Összefüggő: A legjobb SSD-k játékokhoz (2022-es vélemények)

Thermaltake Smart 80+ tanúsítvánnyal rendelkező 500W

Tápegység: Thermaltake Smart 500W

Lásd Ár

Amikor megpróbálják csökkenteni a számítógép költségeit, az emberek gyakran spórolnak a tápegységen, de ezt meg kell tennie. soha csináld.

Egy gyenge minőségű tápegység, különösen, ha nem hivatalos gyártótól származik, szó szerint a számítógép halálát okozhatja, és sokkal többe kerülhet, mint amennyit a tápegység eredeti költségén megtakarított.

Szerencsére a tápegységeknek nem kell indokolatlanul drágának lenniük ahhoz, hogy megbízhatóak legyenek.

Fogd Thermaltake Smart 500W mint például.

Ez az egyszerű, nem moduláris 500 W-os tápegység az 80 Plus minősítéssel , és egy csendes és hatékony ventilátorral rendelkezik. A teljesítmény bőven elegendő lesz az itt felsorolt ​​CPU és GPU kombinációhoz, még túlhajtással is. És nem kell attól tartanod, hogy a többi hardver egy időzített bomba miatt összeomlik.

Az 5 év garanciát minden bizonnyal nagyra értékeljük, de ezt a nyugalmat szeretjük a legjobban ebben a tápegységben.

Összefüggő: Hogyan válasszunk tápegységet

Phanteks Eclipse P360A

Tok: Phanteks Eclipse P360A

Lásd Ár

Most már csak az van hátra, hogy ezeket a hardverdarabokat megfizethető, mégis rendkívül funkcionális házba helyezzük. Ebből a célból bemutatjuk Önnek a Phanteks Eclipse P360A-t!

Összefüggő: Hogyan válasszunk PC-tokot

Külsőleg a Phanteks Eclipse P360A egy egyszerű, minimalista ház. Acél vázzal, hálós előlappal és edzett üveg oldalpanellel rendelkezik, hogy megmutassa gépe kerekeit és fogaskerekeit – semmi sem túl látványos.

A ház azonban két előre telepített 120 mm-es RGB ventilátorral érkezik, amelyek esztétikai megjelenését új szintre emelik. Ezenkívül D-RGB világítást is kap, amely fantasztikusan működik, és nem igényel semmilyen szoftvert.

És arra az esetre, ha a hűtést szeretné felpörgetni, három további 120 mm-es ventilátornak van hely, valamint akár 280 mm-es, illetve 240 mm-es radiátorok támogatása a ház elején, illetve tetején, ha a vízhűtést részesíti előnyben.

Összefüggő: A legjobb Micro ATX tokok (2022-es vélemények)

Ha érdekli, hogy a légáramlás ebben az esetben optimális legyen, javasoljuk, hogy tekintse meg a legjobb esetben rajongók jelenleg a piacon elérhető a beállítás befejezéséhez. Természetesen nem kell feltöltenie az összes ventilátor-/radiátornyílást, hogy ez a fajta beállítás hűvös legyen. Mivel a tok már eleve kiváló légáramlással rendelkezik, még egy hozzáadásával kiváló lesz.

Végül, ez az ATX Mid torony nagyon egyszerűen beépíthető, bőséges helyet biztosítva az összes szükséges alkatrésznek, valamint rengeteg helyet biztosít a tiszta kábelkezeléshez.

Meg kell azonban említenünk, hogy árban a középkategóriába tartozik. Tehát, ha a végén csökkentenie kell a konstrukció teljes árát, vagy másképp kell felosztania a költségvetést, egy olyan valóban költségvetési eset mellett, mint például a Cooler Master MasterBox Q300L, akár 30 dollárt is megtakaríthat. De ebben az esetben készüljön fel egy kis légáramlás feláldozására.

Összefüggő: A legjobb játéktokok (2022-es vélemények)

Perifériák

Amint látja, a 600 dolláros költségvetést magára a PC-re költötték, feltételezve, hogy nem ez a legelső játék PC, ami valaha volt a tulajdonában, és hogy már rendelkezik minden lényeges (és esetleg néhány nem alapvető) asztali perifériával. .

Ha nem ez a helyzet, vagy csak ki szeretné cserélni néhány régi perifériáját, ajánlunk néhány javaslatot ebben a kategóriában.

Most, ha ez van az első számítógéped, és ha 600 dollár a maximális költségkereted, jó ötlet lehet megnézni a másikat isPC-építési útmutatók.

Windows 10

Operációs rendszer: Windows 10

Lásd Ár

Az egészséges verseny jó meg minden, de a helyzet az, hogy egyszerűen szükség Windows 10 legyen az operációs rendszered, ha hozzá szeretnél férni a legtöbb játékhoz, és nem kevésbé a legoptimalizáltabb formában!

Tisztában vagyunk vele, hogy ez nem kis költség a már elhasznált 600 dolláros költségvetéshez, de csak a Windows 10 rendszeren való játékkal hozhatja ki a legtöbbet a nehezen megkeresett hardverből.

Összefüggő: Melyik a legjobb operációs rendszer a játékokhoz?

HP 24 mh

Monitor: HP 24mh

Lásd Ár

A monitor a legfontosabb számítógép-periféria – végül is mit ér egy jó grafikus kártya, ha nincs megfelelő kijelzője?

A legjobb monitor keresése során a legfontosabb szempont a használt grafikus kártya, mert értelmetlen 4K-s monitort vásárolni, ha a grafikus kártya csak 1080p felbontást képes kezelni, és hogy milyen típusú játékokat fog játszani. határozza meg az Önnek legmegfelelőbb panel típusát.

A játékmonitorokban manapság használt három legnépszerűbb paneltípus a következő:

  1. A legolcsóbban gyártható TN (twisted nematic) panelek, amelyek a legmagasabb frissítési gyakoriságot és a legalacsonyabb pixelválaszidőt kínálják, de a színpontosság és a betekintési szögek rovására.
  2. IPS (in-plane switching) panelek, amelyek precízen kiemelkednek a színpontosságból és a legszélesebb látószöget kínálják. Ennek ellenére csak a drágább IPS-monitorok képesek elérni azt a teljesítményt, amelyet még a megfizethetőbb TN panelek is képesek elérni.
  3. A VA (vertikális igazítás) panelek, amelyek minden szakma csúcsa, mesterei semmiféle üzletnek. Valamiféle középutat képviselnek a TN és IPS panelek között, meglehetősen jól egyensúlyozva a költségeket, a teljesítményt és a látványt, miközben a kontrasztot jobban kezelik, mint a fentiek bármelyike, de különösebben semmiben sem jeleskednek.

Azt javasoljuk, hogy mindig válasszon IPS-panelt, hacsak nem csak versenyszerű esportot játszik.

A HP 24 mh egy nagyszerű 1080p IPS monitor, amely sokkal jobban néz ki és jobban teljesít, mint az ára azt sugallná. 23,8 hüvelykes FHD-kijelzővel, lenyűgözően vékony keretekkel három oldalon, fantasztikus színvilággal és pontossággal, valamint 75 Hz-es frissítési gyakorisággal rendelkezik.

Összefüggő: Frissítési gyakoriság vs FPS – Mi a különbség?

Ráadásul nagyon kevés helyet foglal el az asztalon, és beépített hangszórókkal rendelkezik. Bár erre nem szoktunk odafigyelni, a beépített hangszórók jól jöhetnek, ha az első berendezésedet építed, és még nincs hangszóród, vagy ha a hangszóróid meghibásodnak.

Bár semmi esetre sem kiváló minőségű hangszórók, lehetőséget adnak a pénztárcakészítőknek, hogy elhalasszák a túl sok pénz egyszerre való elköltését.

Nos, ha például elsősorban versenyszerű első személyű lövöldözős játékokkal játszol, és többre értékeled a magas frissítési gyakoriságot, mint a látványt, akkor a TN panel lehet a megfelelő választás az Ön számára.

Javasoljuk, hogy egy 144 Hz-es TN-monitort, például az LG UltraGear 24GL600F-B-t használjon, mivel mindent tartalmaz, amit egy középkategóriás játékmonitortól elvárhat, legalábbis teljesítményét tekintve. Egy másik alternatíva, ha hajlandó egy kicsit többet költeni, az Acer XFA240.

Mindenesetre érdemes megnézni a listánkat legjobb játék monitorok ha szeretnél egy kicsit több javaslatokat!

Razer Viper Mini

Egér: Razer Viper Mini

Lásd Ár

Ha az egeret illeti, hacsak nem valami konkrétat keres, például különösen nagy/kicsi vagy nehéz/könnyű egereket, esetleg vezeték nélküli megoldást, azt javasoljuk, maradjon a kipróbált és bevált lehetőségeknél.

Konkrétan a Razer Viper Minit javasoljuk. Ez egy egyszerű, megbízható, megfizethető és rendkívül pontos egér, amely ízléses RGB világítással is rendelkezik.

Ennek az egérnek a maximális felbontása 8500 DPI, ami több, mint amire valaha szüksége lesz. Kétkezes kialakításának köszönhetően bármilyen kis-közepes kézbe jól illeszkedik, és számos testreszabási lehetőséget kínál az RGB-nek és a 6 programozható gombnak köszönhetően, amelyeket úgy állíthat be, hogy azt csináljon, amit csak akar.

Végül ez egy vezetékes egér.

Azért választottuk ezt, mert a technológia fejlődése ellenére a vezetékes egerek még mindig sokkal érzékenyebbek, mint a vezeték nélküliek, és nem merül ki az akkumulátor egy heves játékmenet közepén. Természetesen vannak csodálatos vezeték nélküli egerek, mint például a Razer Viper Ultimate, de ezek messze nem megfizethetőek.

Összefüggő: Vezetékes vs vezeték nélküli játék egér – melyik a legjobb játékhoz?

Nos, a Razer Viper Mini egy fantasztikus egér, és nem tudjuk eléggé ajánlani, azonban az ízek, a markolat és a kézméret különbözik, ezért érdemes megnézni játék egér vásárlási útmutató, ha éppen vásárol egyet.

Redragon K552

Billentyűzet: Redragon K552

Lásd Ár

Ha a billentyűzetről van szó, az első és legfontosabb döntés az, hogy eldöntsük, mechanikus vagy membrános billentyűzetet szeretnénk.

Nos, ez leginkább az Ön személyes preferenciáitól függ, de van néhány objektív szempont is, amelyet figyelembe kell venni.

Míg a membrán billentyűzetek halkabbak és gyakran olcsóbbak, sokan a mechanikusokat részesítik előnyben, mert minden billentyű önállóan áll.

Az egyértelműség kedvéért ez azt jelenti, hogy minden kulcsot külön-külön regisztrálnak, ami sokkal jobb reakcióképességet biztosít. További előny, hogy meghibásodás esetén minden kulcs cserélhető. Ez hosszabb élettartamot és néhány testreszabási lehetőséget biztosít a billentyűzetnek.

Manapság rengeteg meglehetősen olcsó mechanikus billentyűzet létezik, ami nagyszerű, hiszen még a szűkösebb költségvetéssel rendelkezők is megtapasztalhatják a mechanikus billentyűzetek minőségét és prémium érzetét.

Összefüggő: A legjobb játékbillentyűzetek (2022-es értékelések)

Sokan azonban azzal érvelnek, hogy az olcsóbb termékekkel gyakran azt kapja, amiért fizet. Általában egyetértünk ezzel, és azt javasoljuk, hogy ha a Redragon nem létezne, először használjon membrán billentyűzetet.

Szerencsére a Redragon nagyon jó minőségű termékeket kínál megfizethető áron. Igaz, nem szokatlan, hogy egyes termékeiknél idővel meghibásodnak az RGB-ben, de ezen kívül tényleg nem lehet semmi rosszat mondani róluk.

Ehhez a konkrét összeállításhoz a Redragon K552 mechanikus, tenkeyless billentyűzetet ajánljuk RGB háttérvilágítással és lineáris piros kapcsolókkal.

A billentyűzet jól felépített, nehéz, fém kerettel rendelkezik. Nincs hajlítás vagy adj, a billentyűk stabilak, és annak ellenére, hogy nem Cherry MX kapcsolók, lenyűgöző munkát végeznek a tipikus Cherry hangulat utánzásában.

Ezen felül a Redragon K552 fröccsenésálló, szellemkép-mentesítéssel és teljes n-billentyűs átfordítással, fantasztikus RGB háttérvilágítással 19 effekttel és 2 felhasználói profillal, valamint aranyozott USB-csatlakozóval.

Az egyetlen dolog, amit ennek a billentyűzetnek hátrányának nevezhetünk, az az, hogy meglehetősen kompakt, vagyis a billentyűk valamivel közelebb vannak egymáshoz, mint egy tipikus billentyűzeten, ami megszokást igényelhet. Ezen apróságokon kívül ez a tökéletes billentyűzet, amellyel anélkül élvezheti a felső kategóriás játék minden előnyét, hogy lyukat tépne a pénztárcájába.

Összefüggő: A legjobb vezeték nélküli billentyűzet- és egérkombinációk (2022-es értékelések)

HyperX Cloud Stinger

Headset: HyperX Cloud Stinger

Lásd Ár

Sokan a fejhallgatót részesítik előnyben a hangszórókkal szemben, ha játékról van szó, és végül is sokkal magával ragadóbbak, mint a hagyományos 2.0 vagy 2.1 hangszórók!

Amikor eldönti, hogy melyik fejhallgatót vagy headsetet vásárolja meg, döntse el a kettő fő megkülönböztető jellemzőjét: a mikrofont.

A fejhallgatók beépített mikrofonnal rendelkeznek; fejhallgató nem. Emiatt a fejhallgatók általában valamivel jobb hangminőséget kínálnak a pénzért, de az integrált mikrofon kényelmének rovására.

Ha egy jó, de viszonylag olcsó headsetet szeretne, a HyperX Cloud Stinger egy robusztus, megbízható és kényelmes opció, amely meglepően jó minőségű mikrofonnal érkezik, és PC-kkel és konzolokkal egyaránt kompatibilis.

Összefüggő: A legjobb játék fejhallgatók (2022-es vélemények)

A headset 50 mm-es irányított meghajtókkal rendelkezik, amelyek tisztábbá és élesebbé teszik a hangot, mint a legtöbb ilyen árkategóriájú headsetben. Ráadásul a keret meglehetősen könnyű, a fülkagylók pedig memóriahabbal vannak párnázva, ami nagyon jellemző sok HyperX termékre, így a hosszan tartó használat kellemes és kényelmes.

Van egy dolog, ami szolgáltatásnak és hibának is tekinthető attól függően, hogy milyen felhasználó vagy, ez pedig a mikrofon némító funkciója. A mikrofont ugyanis felemelve elnémítja, a szájhoz való visszahelyezéssel pedig feloldja.

Ez nagyon klassz, mert mindig tudni fogja, hogy a mikrofon be van-e kapcsolva vagy ki van kapcsolva, de ez komoly kellemetlenséget okozhat, ha olyan helyzetben van, hogy néhány másodpercenként el kell némítania és fel kell kapcsolnia. Ráadásul a folyamatos forgatás károsíthatja a mikrofont, ezért ezt érdemes szem előtt tartani.

Mindazonáltal ez még mindig megfelelő fejhallgató az árához képest, és mint minden más perifériát, jól fog szolgálni mindaddig, amíg gondoskodik róla.

Összefüggő: A legjobb játék fejhallgatók 100 USD alatt (2022-es értékelések)

Ktrio Extended Gaming Mouse Pad

Egérpad: Ktrio Extended Gaming Mouse Pad

Lásd Ár

Nem számít, milyen egered van, szükséged lesz egy jó egérpadra, ha hatékonyan akarsz játszani.

A Ktrio Extended Gaming Mouse Pad egy olcsó, minőségi egérpad. Tudjuk, hogy ez a két szó általában nem jön össze, de az egérpad általában nem drága.

Mivel ez egy kiterjesztett pad, ez azt jelenti, hogy elég nagy ahhoz, hogy lefedje az asztal nagy részét, és megakadályozza a billentyűzet elcsúszását, valamint az egér felületeként szolgál.

Puha anyagból készült, amely lehetővé teszi az egér mozgásának pontos irányítását, és kiömlésálló bevonattal rendelkezik, így nem kell aggódnia, hogy folyadékkal megsérül.

Ráadásul az egérpad remekül néz ki, és egyszerű, tiszta fekete kialakításának köszönhetően bármilyen környezetbe illeszkedik.

Az egyetlen dolog, amit meg kell említenünk, hogy csak nagyobb méretben kapható, nem kisebb, tehát ha nem rajong a hatalmas egérpadokért, javasoljuk, hogy nézzen meg néhány HyperX FURY S modellt, vagy tekintse meg az alábbi linket. további lehetőségekért.

Összefüggő: A legjobb egérpadok (2022-es vélemények)

xbox one kontroller

Kontroller: Xbox One Controller

Lásd Ár

Igaz, a billentyűzet és az egér a PC-s játékok egyik alapeleme, és a precíziós vezérlés terén a határozott megoldást jelentik. Azonban tagadhatatlan, hogy bizonyos játékokat jobb kontrollerekkel játszani, különösen azért, mert sok modern játékot a kontrollerek figyelembevételével fejlesztettek ki.

Manapság számos vezérlőt használhat PC-n, beleértve a két fő konzolvezérlőt – a Xbox One kontroller és a DualShock 4 –, de van egy sor más, más gyártó által készített termék is.

A nap végén azonban a legtöbben egyetértenek abban, hogy az Xbox One kontroller jelenleg ideális PC-k számára.

Kényelmes, megbízható, jól megtervezett, a Windows támogatja, mert mindkettő Microsoft termék. Ha megfizethetőbb megoldást keres, az Xbox 360 kontroller még ma is életképes választás marad.

Végezetül, ha már van PlayStation 4, ne feledje, hogy a DualShock 4 is elég jól működik PC-n. Igaz, a működéséhez továbbra is külső féltől származó szoftverek szükségesek, de amióta a Steam bevezette a DualShock 4 támogatását, ez a vezérlő minden eddiginél életképesebbé vált PC-vezérlőként.

Összefüggő: A legjobb PC-vezérlők (2022-es értékelések)

BestOffice hálós szék

Szék: BestOffice hálós szék

Lásd Ár

Minden beállítás elkerülhetetlen része a szék. És persze bármilyen széket használhatsz, akár babzsákot vagy fotelt is használhatsz, ha szeretnéd, de bár kényelmesek, ezek az ülések semmit sem tesznek a hátproblémák megelőzésére vagy a testtartás javítására. Mi több, lassan, de biztosan elpusztítják.

Ezért tartottuk fontosnak, hogy a szék állandó részét képezze perifériánk listájának, és ötletet adjon arról, hogy mit kell keresnie egy székben, ha Ön olyan ember, aki napjának nagy részét egy asztalhoz ragasztva tölti. PC.

Mindenekelőtt ergonomikus kialakítást kell keresnie. Valami tisztességes deréktámasszal, jó magasságállítással és kartámasz-pozícióval rendelkezik néhány dolog, amely meghatározza az Ön kényelmét, ezek közül az első a legfontosabb.

Alapvető fontosságú a jó deréktámasz, mivel helyesen helyezi el a gerincet, és segít egyenesen ülni, így kevésbé lesz hajlamos a hátfájásra, és eközben tisztább és ébren marad.

A széknek is illeszkednie kell az Ön testfelépítéséhez, és megfelelő magasságban kell lennie, hogy elkerülje a lábak zsibbadását, és a karok zsibbadását gépelés közben, ha az asztal túl magas.

Folytathatnánk az apróbb módosításokat, amelyekkel javíthatja a számítógép előtt ülve eltöltött idő minőségét, de bemutattunk néhány alapvető dolgot, ezért most hadd meséljünk a választott székről. ezt az építményt.

A BestOffice Mesh Chair, ahogy a neve is sugallja, egy irodai szék.

Az ok, amiért az irodai széket választottuk a játékszék helyett, az az, hogy az irodai székek általában jobbak, ha ergonómiáról van szó.

A játékszékek jók, sőt némelyik még kiváló is, de az a helyzet bennük, hogy a gyártás során nagy figyelmet fordítanak a gamer esztétikára. Ez az igény, hogy bizonyos módon nézzenek ki, néha megakadályozza, hogy a gyártók javítsanak az ergonómián, nehogy ez megzavarja a látványt. Ráadásul gyakran sokat fizet a márkáért és a játékcímkéért.

Az irodai székek többnyire mentesek ezektől a korlátozásoktól, és gyakran sokkal olcsóbbak, ami kiváló választássá teszi őket költségvetési és kezdő építkezésekhez.

Ennek ellenére ne várjon rendkívüli minőséget a BestOffice Mesh Chair-től.

Ez egy nagyon kedvező árú szék, néhány tisztességes ergonómiai tulajdonsággal az árához képest, és jó választás lesz mindenkinek, aki egy konyhai széket szeretne frissíteni.

Kerete teljes egészében műanyagból készült. A háttámla edzett hálóból készült, az ülőrész pedig puha párna több hálós anyaggal bevonva. Ez tulajdonképpen jó dolog, mert nem izzad meg, és nem ragad az üléshez, ha túl meleg, mint például a műbőr.

A háttámlán egy téglalap alakú műanyag dísz található, amely deréktámaszként szolgál, és megakadályozza a székbe süllyedést.

A BestOffice Mesh Chair nyolc különböző színben is kapható, így biztos lehet benne, hogy bármilyen beállításhoz illeszkedik.

Most mindenképpen hangsúlyoznunk kell, hogy szék vásárlásakor vegye figyelembe az ajánlásokat, de végső soron az a legfontosabb, hogy kényelmesnek találja. Éppen ezért, akárcsak a cipőknél, itt is fontos, hogy elmenjünk egy boltba és próbáljuk ki. Ha nem tetszik, rengeteg más lehetőség is van, amelyek közül néhányat az alábbi linken keresztül nézhet meg.

Összefüggő: A legjobb játékszékek (2022-es vélemények)

És még egy dolog!

Mivel ez egy költségvetési konstrukció, nem tartottuk tisztességesnek egy 200 dolláros széket ajánlani, ezért ragaszkodtunk egy egyszerű és megfizethető lehetőséghez. Ha azonban hajlandó egy kicsit többet fektetni a kényelmébe, akkor ezt erősen javasoljuk.

Végül is, ha egy számítógép elromlik, mindig vehetsz újat, de nem vehetsz vissza.

HyperX csuklótámasz

Csuklótámasz: HyperX csuklótámasz

Lásd Ár

Ha a beállítások frissítéséről van szó, a csuklótámasz valószínűleg a legolcsóbb és legmeglepőbben kielégítő dolog, amibe befektethet.

A meglepően kielégítő kifejezés alatt azt értjük, hogy ez egy apróság, ami jelentősen növeli a számítógép előtt eltöltött idő élvezetét és minőségét. Sokan elhanyagolják, de ha megszokja, elég kényelmetlennek fogja érezni, hogy ismét csuklótámasz nélkül használja a billentyűzetet.

Tehát ha szeretné hozzáadni ezt az életminőséget javító funkciót a beállításához, akkor a HyperX csuklótámaszt ajánljuk.

Ez egy nagyon egyszerű elem.

Zselével átitatott memóriahabból készült a maximális kényelem és hűtés érdekében, gumírozott alja megakadályozza a csúszást, és úgy készült, hogy bármilyen teljes méretű billentyűzethez illeszkedjen. Nincsenek szükségtelen csengők és sípok, mint például az RGB világítás, pusztán egyszerű minőségi gyártás és szinte páratlan kényelem.

Záró gondolatok

És itt van, a legjobb játék PC 600 USD alatt 2022-re.

Meg kell azonban említenünk, hogy az egyes alkatrészek ára az idő múlásával ingadozhat, így a fenti konfiguráció valamivel drágább lehet, mint a cikk írásakor.

Biztos lehet benne, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy az útmutatót naprakészen tartsuk. Tudjuk, milyen megterhelő lehet az összes szükséges alkatrész kiválasztása és beszerzése normál körülmények között is, nemhogy most, de ne csüggedj! Ezért vagyunk itt.

Útmutatóink azzal a céllal készültek, hogy segítsenek a veteránoknak és az elsősöknek egyaránt kiválasztani és megtalálni az építkezés befejezéséhez szükséges tárgyakat. Az út során elkerülhetetlenül lesznek zökkenők és buktatók, különösen, ha a grafikus kártya beszerzéséről van szó (sok szerencsét). De ne feledje, hogy az éberség itt kulcsfontosságú.

Másrészt, ha elolvasta ezt a cikket, és úgy döntött, hogy a számítógép építése nem az Ön számára, végül is ne aggódjon, vannak más lehetőségek is. Egyrészt fizethet valakinek, hogy megtegye helyetted, ha túlságosan ideges a hiba elkövetése miatt, vagy választhatsz egyelőre építettrendszer.

Az előre beépített rendszerek általában alacsonyabb minőséget kínálnak ugyanazon az áron, mint az egyedi összeállítások, de legalább problémamentesek.

Ha úgy dönt, hogy az előre elkészített utat választja, tekintse meg a legjobb előre elkészített rendszerek listáját. Sajnos az alkatrészhiány a piac minden területét érinti, de lehet, hogy van egy-két rejtett gyöngyszem a kupacban, úgyhogy minden esetre nézz körül.

És az összes többi kalandvágyó léleknek, akik egy izgalmas utazásra készülnek, Godspeed! feltétlenül szüksége lesz rá.

Ezek is tetszhetnek neked