A legjobb játék PC 700 USD alatt – Az Ultimate PC Build Guide

Íme a legjobb játék PC, amelyet most 700 dollár alatt készíthet. A build gyors processzorral és nagyszerű grafikus kártyával rendelkezik, hogy magas FPS-t biztosítson.

ÁltalSamuel Stewart 2022. február 2 A legjobb játék PC 700 alatt

Ha olyan új számítógépet kell készítenie, amely az összes jelenlegi játékot futtatni tudja anélkül, hogy egy vagyonba kerülne, akkor a megfelelő oldalon jár.

Megalkottuk a végső, 700 dolláros PC-konstrukciót. Ez megfizethető , erős, és ami a legfontosabb, jövőbiztos.

Érdekelt?

merüljünk bele.

TartalomjegyzékElőadás

A legjobb 700 dolláros játékra szánt PC-konstrukció 2022-re

Frissítve: 2022. február 21

A termékképekre kattintva megtekintheti a terméket az Amazonon, ahol további képeket tekinthet meg nagy felbontásban és ellenőrizheti az aktuális árat.

Intel Core i3-10100 CPU

Intel Core i3-10100F

Az Intel Core i3-10100F az R3 3300X mellett az egyik legjobb pénztárcabarát játék CPU címet viseli, ami sokat elárul a képességeiről.
Hűtő

Intel Stock Cooler

Az Intel Core i3-10100-hoz mellékelt Intel Stock Cooler a képzelet szintjén sem fantasztikus, de elegendő ahhoz, hogy kontroll alatt tartsa a CPU hőmérsékletét.
MSI Radeon RX 580 ARMOR OC GPU

MSI Radeon RX 580 ARMOR OC

Az RX 580 mindent tartalmaz, amit egy középkategóriás GPU-tól szeretne – 8 GB RAM-mal rendelkezik, és árban veri a versenytársakat
Team T FORCE VULCAN Z 16 GB RAM

Team T-FORCE VULCAN Z DDR4 16 GB

A 16 GB-nyi Team T-FORCE VULCAN Z 3000 MHz-en fut, így számítógépe készen áll a felszállásra.
Gigabyte B560M DS3H Alaplap

Gigabyte B560M DS3H

A Gigabyte B560M DS3H egy szép alaplap, de minden benne van, amire a PC-építéshez szüksége lehet, valamint néhány ügyes kiegészítő funkciót, amelyeket biztosan értékelni fog.
Western Digital Blue SN550 500GB SSD

Western Digital Blue SN550 500GB

Azért választottuk a Western Digital Blue SN550-et, mert ez a legjobb minőségű NVMe SSD az árért, és ami még fontosabb, mert gyors. Nagyon gyors
Thermaltake Smart 80+ tanúsítvánnyal rendelkező 500W Tápegység

Thermaltake Smart 500W

A Thermaltake Smart 500W egy minőségi tápegység, amely elegendő helyet hagy a jövőbeni frissítésekhez.
Phanteks Eclipse P360A Ügy

Phanteks Eclipse P360A

A Phanteks Eclipse P360A az egyik legkedvezőbb árú tok, amely mindent tartalmaz, amit csak szeretne egy játéktokban.
rendelje meg ezt az építményt legjobb játék PC 600 dollár alatt legjobb játék PC 800 dollár alatt

PC áttekintés

Mielőtt részletesen áttekintenénk az összes részt, megnézzük a 700 dolláros számítógépünk néhány alapvető funkcióját. Íme, mire hoztuk létre, valamint néhány korlátot.

Játékra specializálódott

Ezt megtartani PC 700 dollár alatt , spórolnunk kellett. Ez a számítógép semmilyen DVD- vagy Blu-ray-támogatással nem rendelkezik. Manapság a legtöbb játékos a Steamet vagy más online szolgáltatásokat használja játékainak telepítéséhez, ezért úgy éreztük, hogy nem mindenkinek tesz jót a lemezmeghajtó.

Másodszor pedig nem rugóztunk egy gigantikus merevlemezre. Ehelyett egy 500 GB-os NVMe SSD-t választottunk, amely gyorsabban működik, mint ahogy pislogni tudna, és még mindig elegendő hely van több játék tárolására.

Ne feledje azonban, hogy valószínűleg hamarosan több tárhelyre lesz szüksége, ha ezt az utat választja. Ha nem, akkor mindig beszerezhet egy halmozott HDD-t, és később aggódhat az SSD-k miatt.

Összefoglalva, ahol csak tudtuk, a különleges funkciók és a játékesztétika helyett az értéket választottuk, és a költségvetésből a lehető legtöbbet használtuk fel azokra az összetevőkre, amelyek a legnagyobb hatással lesznek a teljesítményre.

A PC Build

Most, hogy átfogó pillantást vettünk rendszerünkre, itt az ideje, hogy mélyen elmerüljünk új játék PC-nkben.

Intel Core i3-10100

CPU: Intel Core i3-10100F

Lásd Ár

A lista első bejegyzése a processzor.

Korábban jellemző volt, hogy közel 200 dollárt költenek egy tisztességes CPU-ra. Szerencsére a verseny ösztönzi az innovációt, és amióta az AMD a CPU-játékok jelentős szereplőjévé vált, a dolgok drasztikusan jobbra fordultak a költségvetés-építők számára.

Jelenleg mindkét csapat fantasztikus processzorait kínálja, amelyek tökéletesen illeszkednek ehhez a felépítéshez, de mi az Intel Core i3-10100F mellett döntöttünk, egyszerűen azért, mert jelenleg egy kicsit könnyebben elérhető. Ez azt jelenti, hogy ha Ön Team Red rajongó, és véletlenül találkozik az AMD legközelebbi megfelelőjével, a Ryzen 3 3300X-szel, ne habozzon megszerezni. Ebben az esetben azonban egy másik alaplapot is be kell szereznie.

Összefüggő: CPU-hierarchia 2022 – CPU-szintek listája processzorokhoz

Az i3-10100F egy 4 magos, 8 szálas CPU, melynek alapfrekvenciája 3,6 GHz, a maximális turbófrekvenciája pedig 4,3 GHz.

A hiper-szálazásnak köszönhetően, amelyet az Intel végre bevezetett alacsony kategóriás chipjeibe, ez a processzor most sokkal jobban teljesít, mint a korábbi generációk a termelékenység alapú feladatokban és játékokban, amelyek nagymértékben támaszkodnak mesterséges intelligenciára. Arról nem is beszélve, hogy sokkal jobban kezeli a Chrome-ot.

Összefüggő: Hány CPU magra van szükségem a játékhoz?

Nos, ha a 4 mag és 8 szál túlzottnak tűnik, ne feledje, hogy ez a processzor játékon belüli teljesítménye meglehetősen hasonló az AMD Ryzen 5 3600-hoz, ha a modern AAA-játékokról van szó. Csak arról beszélünk játékon belüli teljesítmény itt ugyan, de ez a PC amúgy is erre való.

Ennek a CPU-nak van egy sajnálatos hátránya a Ryzen társaihoz képest, és ez az, hogy az i3-10100F-et nem lehet túlhajtani. Jóban-rosszban ez egy kis pénzt takarít meg a dolgok nagyobb rendszerében, mivel nem kell beruháznia olyan alaplapra és hűtőre, amely képes kezelni a túlhajtást.

Minden más szempontból azonban ez egy nagyszerű CPU, és jelenleg a legjobb választás ehhez a 700 dolláros játékhoz.

Összefüggő: A legjobb CPU-k játékhoz (2022-es vélemények)

Intel Stock Cooler

Hűtő: Intel Stock Cooler

Az egyetlen dolog, ami az Intel Core i3-10100F hibájának tekinthető, az az, hogy az Intel Stock Coolerrel érkezik.

Míg ez még a finom készlet hűtő amely rendben tartja a CPU-hőmérsékletet, különös tekintettel arra, hogy ingyenes, nem nevezhető nagyszerűnek. Félreértés ne essék, processzora továbbra is csak az Intel Stock Coolerrel tud működni, és nem kell sietnie egy komolyabb vásárláshoz. utángyártott hűtő , de szívességet tennél magadnak, ha valamikor megtennéd.

Ez a CPU nem túl energiaigényes, és nem is lehet túlhajtani, így nem kell túl drágán keresgélni. Egy 30-40 dolláros hűtő, mint pl Cooler Master Hyper 212 EVO nagyszerű lehetőség, de még ez is túlzásba viheti.

Ne feledje azonban, hogy a CPU hőmérséklete nem csak a CPU-hűtőtől függ, hanem a ház légáramlásától is. Ezért ügyeljen arra, hogy időnként ellenőrizze a CPU hőmérsékletét, hogy megállapítsa, nem kell-e sietnie a hűtési megoldás frissítésével.

Összefüggő: A legjobb CPU-hűtők (2022-es értékelések)

MSI Radeon RX 580 ARMOR OC

GPU: MSI Radeon RX 580 ARMOR OC

Lásd Ár

Most a legerősebb GPU-t akartuk beépíteni a költségvetésbe, hogy ez a build valóban uralja az 1080p felbontást. Ennek érdekében az MSI Radeon RX 580 ARMOR OC-t választottuk 8 GB VRAM-mal, igaz, GDDR5-öt.

Az árak jelenleg egy picit mindenütt borzasztóak, így egyszerűen nem lehetett Nvidia GeForce GTX 1660-at választani (bár ha találsz a költségvetésnek megfelelőt, akkor hajrá), de az RX 580 a következő legjobb. dolog.

Az MSI Radeon RX 580 ARMOR OC, amelyet ehhez a buildhez választottunk, 8 GB VRAM-mal büszkélkedhet, így bármilyen modern játékkal játszhatsz 1080p felbontásban, és még 1440p-ben is játszhatsz néhány kevésbé igényes játékban.

Ez azonban egy meglehetősen régi kártya jelenleg, és még mindig GDDR5 memóriát használ, de az RX 580 még így is egy olyan hardver, amelyet úgy fog megszeretni, mint senki mást.

Tehát milyen jól teljesít?

Nos, szeretjük az Assassin's Creed Odyssey-t használni, amikor a képkockafrekvenciáról beszélünk, csak azért, mert ez egy olyan rosszul optimalizált játék, hogy ehhez képest minden más jobban működik.

A Fortnite ultrabeállításainál átlagosan körülbelül 115 FPS jól hangzik, de tudod, hogy a legtöbb játékod nem éri el ezt az őrült képkockafrekvenciát. De ha azt mondjuk, hogy ez a PC képes arra késztetni az Odyssey-t, hogy 50 és 55 AVG FPS között lebegjen a nagyon magas előre beállított érték mellett – most hogy ígéretesen hangzik!

Hogy még néhány példát említsek, a PUBG és a Shadow of the Tomb Raider eléri a 72, illetve 67 AVG FPS-t, a Battlefield V és a Far Cry New Dawn stabilan 75 FPS-en fut, míg valami olyasmi, mint a Rainbow Six: Siege, Overwatch és CS:GO 1080p-ben átlagosan jóval 120 FPS fölé megy.

Amint az a fenti képkockasebességből is kitűnik, ha a teljesítmény maximalizálására törekszik, jelenleg ezen az áron nem lehet felülmúlni az i3-10100F/RX 580 kombót, hacsak nem sikerül olyan GTX 1660-at találni, amelyik megfelel a számnak.

Összefüggő: A legjobb grafikus kártyák játékokhoz (2022-es vélemények)

Team T FORCE VULCAN Z 16 GB

RAM: Team T-FORCE VULCAN Z

Lásd Ár

Számunkra ez nem volt gond. A Team T-FORCE VULCAN Z az egyik legjobb és legmegbízhatóbb RAM, és mivel be tudtuk illeszteni ebbe a buildbe, így tettük.

Konkrétan úgy döntöttünk, hogy két 8 GB-os DDR4-3000 memóriakártyát választunk.

Nemcsak a teljes 16 GB RAM-mal fog rendelkezni, és nem kell aggódnia a hamarosan történő frissítés miatt, hanem a kétcsatornás sebesség előnyeit is élvezheti.

Valójában nincs sok más mondanivaló ezekről a DIMM-ekről. 16 GB memóriával büszkélkedhetnek, és megbízható márkától származnak, így biztos lehet benne, hogy befektetése megtérül.

Összefüggő: A legjobb RAM-ok játékhoz (2022-es vélemények)

Gigabyte B560M DS3H

Alaplap: Gigabyte B560M DS3H

Lásd Ár

Mivel itt nem csúcskategóriás összeállításról van szó, meg kellett győződnünk arról, hogy a fő összetevők a lehető legjobbak legyenek, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák. Sajnos az alaplap nem befolyásolja különösebben a játékot, ezért ez volt az egyik olyan terület, ahol spórolnunk kellett.

A Gigabyte B560M DS3H egy elég egyszerű alaplap, de nem olyan, amitől elkél. Rengeteg USB és SATA porttal, valamint kettős PCIe 4.0 M.2 slottal rendelkezik. Négy RAM bővítőhellyel rendelkezik, amelyek 3200 MHz-ig támogatják a memóriát, hibrid ventilátorfejekkel és ventilátorleállítással, valamint Q-Flash Plus-szal, így frissítheti BIOS-át anélkül, hogy CPU-t, GPU-t vagy RAM-ot kellene telepítenie.

Ami a harangokat és sípokat illeti, nos, nincs ilyen. Mint mondtuk, ez egy alaplap, amely jól csinálja, amit kell, de ennél többet ne várjon.

Végül érdemes megjegyezni, hogy a Gigabyte B560M DS3H lehetővé teszi a CPU frissítését anélkül, hogy új alaplapra lenne szüksége. Ez azonban csak a felső kategóriás 10-re vonatkozikth-gen és 11th-gen processzorok. Az Intel 12th-gen, vagy az Alder Lake, ha úgy tetszik, teljesen új lapkakészletre van szüksége, és nem lesz kompatibilis ezzel az alaplappal.

Összefoglalva, lehet, hogy nem mutatós, de minden benne van, ami egy alaplaphoz kell, és jelenleg ez a lehető legjobb megoldás, ha a legtöbbet szeretné kihozni befektetéséből.

Összefüggő: A legjobb játék alaplapok (2022-es vélemények)

Western Digital Blue SN550 500GB

Tárhely: Western Digital Blue SN550 500GB

Lásd Ár

Ami a tárhelyet illeti, 700 dollárért megengedhetjük magunknak, hogy egy kicsit felkapaszkodjunk, és egy M.2-es meghajtót válasszunk a 2,5-ös SSD helyett.

Bemutatjuk Önnek a Western Digital Blue SN550 NVMe SSD-t 500 GB tárhellyel.

Most már tudjuk, mire gondol. Nem férek el minden játékom csak 500 GB-ra. Tudjuk. De hallgass meg minket.

Amikor az SSD-k először megjelentek, észbontóak voltak. Tízszer gyorsabb, mint a hagyományos HDD-k, és gyorsabban működtek, mint ahogy a szem követni tudta. De aztán megjelentek az NVMe SSD-k, és egyszerűen minden várakozást felülmúltak.

Röviden, az NVMe a jelenleg elérhető legjobb tárolótípus. Azért vagyunk itt, hogy megmutassuk a legjobbat abból, amit pénzéért kaphat, és ez az.

Ezzel együtt egyetértünk abban, hogy ez nem lesz elég a legtöbb valódi játékos számára, ezért erősen javasoljuk, hogy szerezzen további tárhelyet, ahol tárolhatja az összes többi fontos adatot és játékot, amelyet ritkán játszik, miközben elmenti a szupergyors jóság a kedvenceid számára fenntartva.

Természetesen lehetőség van arra is, hogy a hangerőt előnyben részesítsd a sebességgel szemben, ebben az esetben normál HDD-t kell beszerezni. Bármelyik opciót is választja, továbbra is azt javasoljuk, hogy valamikor telepítsen SSD-t, akár azonnal, akár egy kicsit később, mert az SSD a RAM bővítése mellett az egyik legolcsóbb módja annak, hogy kézzelfogható fejlesztést tudjon tenni számítógépén.

Összefüggő: A legjobb SSD-k játékokhoz (2022-es vélemények)

Thermaltake Smart 80+ tanúsítvánnyal rendelkező 500W

Tápegység: Thermaltake Smart 500W

Lásd Ár

Mint mindig, most is arra törekszünk, hogy csak a legmegbízhatóbb PSU-márkákat válasszuk ezekhez az összeállításokhoz, és a Thermaltake kétségtelenül újra és újra bevált.

Általában a legjobb az 500 W-ot vagy az 550 W-ot választani, ha egy ilyen kaliberű dedikált GPU-t használ, ezért a Thermaltake Smart 500 W-ot választottuk. Nem csak tökéletesen képes futtatni ezt a beállítást probléma nélkül, de helyet is hagy néhány frissítésnek.

A Thermaltake Smart 500W-ra 5 év garancia vonatkozik, és örömmel fogja tudni, hogy 80+ tanúsítvánnyal is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy nagyobb hatékonyságot biztosít, mint sok más hasonló tápegység ebben az árkategóriában.

Összességében elmondható, hogy a Thermaltake Smart 500 W-os táp egy kedvező árú és hatékony tápegység, amely elegendő energiával rendelkezik ahhoz, hogy problémamentesen alkalmazkodjon ehhez a beállításhoz, és még néhány frissítést is lehetővé tesz.

Összefüggő: Hogyan válasszunk tápegységet

Phanteks Eclipse P360A

Tok: Phanteks Eclipse P360A

Lásd Ár

És ha arra kíváncsi, melyik ház kapja meg ezeket a fantasztikus hardverdarabokat, a megtiszteltetés a Phanteks Eclipse P360A-t illeti.

Elképesztő, hogy ez a tok milyen funkciókat tud magába zsúfolni viszonylag alacsony áron. Minimalista, acélhálós külsőt kap, nagy edzett üveg oldalpanellel, hogy megmutassa az összes alkatrészét.

Az Eclipse P360A kiváló légáramlással is rendelkezik, és öt 120 mm-es ventilátornak és megfelelő radiátortartónak van helye. Két előre telepített 120 mm-es RGB ventilátorral érkezik. A ház integrált D-RGB világítással is rendelkezik, amely könnyedén vezérelhető, minden kényes szoftver nélkül.

Összefüggő: Hogyan válasszunk PC-tokot

És ha arra kíváncsi, hogy ebben az esetben az egyetlen jó dolog az esztétika, a válasz határozott nem. A légáramlás ebben az esetben még csak a két előre telepített ventilátor mellett is kiváló. Rengeteg hely van benne a kábelkezeléshez, és számos jövőbeni frissítésre van szüksége, mivel ATX házról van szó, és még a vaskos Nvidia 3000 sorozatú GPU-kba is beilleszthető, ha valaha is sikerül rájuk férnie.

Összességében a Phanteks Eclipse P360A egy fantasztikus tok, amely annyi mindent kínál, hogy nehéz megjegyezni, hogy valójában meglehetősen pénztárcabarát lehetőség. Tehát ha elfogadható áron szeretné ötvözni a felépítési minőséget, a stílust, a bővíthetőséget és a hatékonyságot, akkor a Phanteks Eclipse P360A a út.

Összefüggő: A legjobb játéktokok (2022-es vélemények)

Perifériák

Már mindent megvizsgáltunk, ami egy nagyszerű játék PC-torony felépítéséhez szükséges, de a torony csak egy drága doboz megfelelő perifériák nélkül.

Ha régi számítógépet frissít, elégedett lehet a jelenlegi perifériákkal. De ha ez az első felszerelése, akkor legalább egy egérre, egy billentyűzetre és egy monitorra lesz szüksége.

Még akkor is, ha csak frissít, érdemes lehet egy játékhoz használható egér vagy billentyűzet mellett gondolkodni, hogy javítsa az élményt. Ha egy új torony 700 dollárt ér, ne feledje, hogy egy egér vagy billentyűzet ennek csak a töredékébe kerül, és gyakran jelentős előnyökkel járhat.

Végül szüksége lesz egy operációs rendszerre. Ezzel kezdjük, mivel ez a legegyszerűbb választás.

Windows 10

Operációs rendszer: Windows 10

Lásd Ár

Ha játszol, tényleg nincs jobb operációs rendszer, mint a Windows. Az Apple használata egyszerű és kényelmes, de az Apple számítógépeket rendkívül nehéz megépíteni, és nincs is rájuk olyan sok játék.

A Windows okkal a vezető operációs rendszer a világon: működik, és mindenki használja. Akár Steamen, akár GoG-on vagy lemezen vásárolod a játékaidat, a legtöbb modern játékhoz nem találsz Apple-portot.

Ha sok barátod van, aki szereti a számítógépeket, akkor valaki azt javasolta, hogy telepítsd a Linuxot operációs rendszerként. A Linux a legtöbb Windows-játékot képes futtatni, de van egy fogás; Mivel emulátorban kell futtatnia őket, a Linuxnak akár kétszer annyi rendszererőforrásra van szüksége, mint a Windowsnak ugyanazon játék futtatásához. Ez különösen igaz az olyan játékokra, mint a lövöldözős játékok, amelyek sok GPU-erőforrást használnak.

A Linux nagyszerű programozók és néhány üzleti felhasználó számára. A játékosok számára a Linux azt jelenti, hogy több ezer dollárt kell költeni egy olyan számítógépre, amely normál beállításokkal futtatja a játékokat. Ha kevés a költségvetése, egyszerűen szerezze be a Windowst.

Ennek ellenére nincs ok a Windows Professional választására, hacsak nem tervezi, hogy irodai munkát végez a játék PC-jén. A Windows Home minden, amire szüksége van a játékhoz. A 32 bites verzió helyett azonban a 64 bites verziót ajánljuk, hogy a legtöbbet hozza ki számítógépéből.

Összekapcsoltuk az USB-verziót, mivel pendrive-on érkezik, és plug-and-play telepítéssel rendelkezik. Létezik egy letölthető verzió, ha van egy másik számítógépe, amelyre letölthet, és egy DVD-verzió, ha úgy dönt, hogy lemezmeghajtót telepít, de az USB-s verzió működik a számítógépünk alaphardverével.

Összefüggő: Melyik a legjobb operációs rendszer a játékokhoz?

HP 24 mh

Monitor: HP 24mh

Lásd Ár

A HP 24mh egy 23,8 hüvelykes FHD IPS-monitor 1920 x 1080 felbontással, ami éppen elég ahhoz, hogy valódi HD-nek minősüljön. Ez a legalacsonyabb összeg, amelyet egy elismert gyártó teljes 1080p-s monitorjáért kell fizetnie. Bónuszként ez a monitor beépített 2 W-os hangszórókkal is rendelkezik, ami eggyel kevesebb játéktartozék, amelyet meg kell vásárolnia, ha szűkös költségvetéssel rendelkezik.

A képfrissítési frekvencia ezen a monitoron akár 75 Hz, de legyünk őszinték: az általunk épített szerelékkel ennél többre nem lesz szükség, különösen az AAA játékok következő konzolgenerációja felé haladva. Az 5 ms-os válaszidő mindenki számára jó, ha nincs túl sok késleltetése az internetkapcsolatban, és a monitor alacsony kék fény móddal is rendelkezik, amely sokkal könnyebbé teszi a számítógép előtt eltöltött időt.

Az Acer SB220Q egy kicsit olcsóbb monitor, amely szintén full HD-s, de nincs benne integrált hangszóró. Ha mégis hangszórók vásárlását tervezi, ezzel megspórolhat néhány dollárt. Másrészt, ha a lehető legalacsonyabb áron szeretne egy komplett szereléket beszerezni, maradjon a HP-nál.

Ha pedig hajlandó egy kicsit többet költeni egy igazi játékmonitorra, az Acer XFA240 a legjobb ajánlat. Felbontása 1920 x 1080, frissítési frekvenciája pedig 75 Hz, ami összehasonlítható néhány jobb monitorral. A nagy előrelépés a válaszidő – mindössze 1 ms, ami még a legversenyképesebb Call of Duty meccsekhez is elég gyors.

Ennek ellenére, ha nem vagy kemény FPS-játékos, és néhány milliszekundum nem számít számodra, akkor a HP 24mh és az Acer XFA240 közötti árkülönbség egyszerűen nem éri meg.

Összefüggő: A legjobb játékmonitorok (2022-es értékelések)

Razer Viper Mini

Egér: Razer Viper Mini

Lásd Ár

Azért választottuk a Razer Viper Minit, mert ez egyike azon kevés, meglehetősen olcsó egérnek, amely megbízható és megfelelő játékfunkciókkal rendelkezik. Nem ez a legjobb játék egér, de a legjobb, amit ezen az áron kaphat.

Először is ez egy vezetékes egér, amit szeretünk, de egyeseket irritálhat. Ennek ellenére kitartunk a választásunk mellett, mivel a vezeték nélküli egerek ezen az áron csak vizuálisan jobbak, mivel nem járulnak hozzá a kábelrendetlenséghez.

A vezetékes egerekkel sokkal jobb reakcióképességet, több különböző súly közül választhat, és nem kell attól tartani, hogy az akkumulátor lemerül a játékmenet közepén. Ez nem azt jelenti, hogy ne lennének jó vezeték nélküli egerek, de ha akarja őket, akkor felárat kell fizetnie.

Ami a testreszabhatóságot és a játékfunkciókat illeti, a Viper Mini 6 programozható gombbal rendelkezik, amelyek minden bizonnyal jól jönnek a gyors iramú játékhoz. Ha már a gyors tempóról beszélünk, az egér 8500 DPI-s optikai érzékelővel is rendelkezik, súlya pedig 61 g, így tökéletes a komoly játékosok, és különösen az első személyű lövöldözős játékok rajongói számára.

Végül egy kis fellángolás kedvéért a Razer néhány ízléses testreszabható RGB-t is mellékelt.

Ne feledje azonban, hogy ez egy mini verzió. A Razer szerint kis és közepes kézhez, valamint karmos/ujjbegyes markolatokhoz alkalmas, így ha ez nem illik hozzád, akkor érdemes a Steelseries Rival 310-et nézni, ami egy kicsit nagyobb, de nehezebb is. 92g.

Összefüggő: A legjobb játék egerek (2022-es vélemények)

Redragon K552

Billentyűzet: Redragon K552

Lásd Ár

A Redragon K552 egy kedvező árú mechanikus játékbillentyűzet. Minimalista dizájnnal és egyszerű elrendezéssel rendelkezik, további programozható billentyűk és trükkök nélkül, ami egy 35 dolláros billentyűzetnél elvárható, de minden benne van, ami ahhoz kell, hogy játékát új szintre emelje, beleértve a gyönyörű RGB háttérvilágítást is.

De nem ezért választottuk.

Egyrészt ez egy vezetékes billentyűzet erős fémvázzal és nehéz szerkezettel. A pénztárcabarát ára ellenére meglepő erővel rendelkezik, valamint néhány lenyűgöző cseresznyepiros kapcsolóval, amelyek a valóditól szinte megkülönböztethetetlen hangzást és reakcióképességet biztosítanak.

Egy dolog, amit meg kell jegyeznünk, hogy ez egy kompakt billentyűzet, ami azt jelenti, hogy nincs benne numerikus billentyűzet, de ami még fontosabb, szorosabban elhelyezett billentyűk vannak, amihez némi szoktatás szükséges. Ez nem nevezhető hibának, és nem szabad visszatartania attól, hogy jó minőségű billentyűzetet vásároljon, mivel könnyen meg lehet szokni, de érdemes megemlíteni.

Fentebb említettük a gyönyörű RGB-t, és nem hazudtunk. Annak ellenére, hogy költségvetési billentyűzetről van szó, nem vágtak bele semmibe. Az RGB lenyűgöző 6 színével és 19 világítási móddal, amelyek mindegyike külön-külön testreszabható.

Mint a legtöbb ebbe az árkategóriába tartozó billentyűzethez, a K552-höz sem tartozik csuklótámasz. Ha ez az első alkalom, amikor mechanikus billentyűzetet használ, akkor kissé kényelmetlen lehet úgy gépelni, hogy nincs semmi, ami a csuklóját támaszthatja, különösen, ha laptopot szokott használni.

Ha ezt problémásnak találja, rengeteg tisztességes minőségű csuklótámasz található már 10 USD-ért, amelyek remekül ellátják a feladatot, különben megtekintheti az alábbi ajánlásunkat.

Tehát, ha a költségkeret már a határra feszített, a Redragon K552 Mechanical Gaming Keyboard egy olcsó, egyszerű billentyűzet, amely hihetetlenül jól elvégzi az alapokat.

Összefüggő: A legjobb játékbillentyűzetek (2022-es értékelések)

HyperX Cloud Stinger

Headset: HyperX Cloud Stinger

Lásd Ár

A HyperX Cloud Stinger egy olcsó, kényelmes fejhallgató, amely rendelkezik minden szükséges funkcióval.

Ez egy többplatformos fejhallgató kiváló, 50 mm-es irányított hangvezérlőkkel és forgatható fülkagylókkal a maximális elmerülés és élvezet érdekében. A HyperX termékcsalád többségében különösen szeretjük a memóriahabos párnázást, amely itt is megtalálható.

Mindent összevetve nyugodtan kijelenthetjük, hogy a kényelem miatt nem kell aggódnia.

Mint fentebb említettük, ez egy többplatformos headset, ami azt jelenti, hogy működik Windowson, Play Station 4-en, Nintendo Switchen és Xbox One-on, hogy csak néhányat említsünk. Kapsz egy 1,3 m-es headset-kábelt, amelyet például a vezérlőhöz csatlakoztathatsz, és egy további 1,7 m-es Y kábelt más egységekhez.

Volt alkalmunk kipróbálni ezt a headsetet, és azt kell mondanunk, hogy az árához képest ez egy igazán masszív termék. Kényelmes, állítható, megfelelően kioltja a környező zajokat, és nagyszerű hangzású, beleértve az erős basszust. A hangerő és a mikrofon némítása közvetlenül a fejhallgatón állítható, de a mikrofon némítási opcióhoz némi megszokás kell, mivel minden alkalommal fel kell emelnie a mikrofont, amikor el akarja némítani.

Ez nem rossz, hiszen mindig tudni fogja, mikor van elnémítva, és mikor nem, de bosszantó lehet, ha olyan helyzetbe kerül, amikor gyakran kell ezt megtennie.

Összességében nem egy kirívó csúcscikk, de egy tekintélyes minőségű termék, ami mindenképpen megéri az árát.

Összefüggő: Fejhallgató és fejhallgató – melyiket válasszam játékhoz?

Ktrio Extended Gaming Mouse Pad

Egérpad: Ktrio Extended Gaming Mouse Pad

Lásd Ár

Az egérpad valószínűleg a leginkább figyelmen kívül hagyott játékfelszerelés, mivel sokak szerint nem járul hozzá a játék minőségéhez. Sok esetben ez igaz. Az alkalmi játékosok és azok, akik általában nem játszanak gyors tempójú játékokat, nem fognak érezni nagy különbséget. Versenyképes játék esetén azonban ez sokat jelenthet.

Most persze nem fogsz profin játszani egy 700 dolláros PC-n, szóval nem kell ezen túl sokat gondolkodni, de ha olcsón beszerezhetsz egy jó minőségű terméket, ami remekül néz ki és jól érződik, akkor mindenképpen ki kell próbálnod.

A Ktrio Extended Gaming Mouse Pad egy nagy (31,5″ x 11,8″) pad, amelyen a billentyűzet és az egér is elfér, és még bőven van benne hely más elemek számára. Teljesen fekete, minden feltűnő RGB vagy színes részletek nélkül, amelyek meghatározzák a színsémát, és az egész munka-/játékteret tisztává és elegánssá varázsolja.

Ezenkívül vízálló, gumi alsó oldala van, hogy megakadályozza a csúszást, és Lycra anyagból készült, amely a simább oldalon található, és lehetővé teszi, hogy az egér könnyen siklik rajta, anélkül, hogy veszélyeztetné az irányítást.

Összességében ez egy megfizethető egérpad, amely elvégzi a szükséges munkát, és jól teszi.

Összefüggő: A legjobb egérpadok (2022-es vélemények)

Xbox One kontroller

Kontroller: Xbox One Controller

Lásd Ár

Nos, ez nem éppen elengedhetetlen, de ha figyelembe vesszük, hogy manapság hány játékot készítenek egy kontrollerhez, az is lehet.

Az Xbox One Controller valószínűleg a legjobb vezérlő, amelyet beszerezhet, amely nem túl drága, és garantáltan nagyszerűen működik.

A másik lehetőség ugyanebben az árkategóriában a DualShock 4 lenne, de mivel ez nem működik Windowson harmadik féltől származó szoftverek nélkül, úgy gondoljuk, hogy az Xbox One jobb választás. De természetesen a választás teljes mértékben a tiéd. Ha már van PS4-ed, akkor tényleg nincs okod másik kontrollert keresni.

Ennek ellenére azért választottuk az Xbox One-t (a Windows-kompatibilitás mellett), mert megbízható, megfizethető és ergonomikus kialakítású. Ráadásul egy elismert gyártó készítette, így ha bármi történik, biztos lehet benne, hogy a Microsoft megoldja a problémát.

Természetesen több tucat más gyártó is létezik, így ha valami olcsóbbra vágyik, azt mindig megtalálhatja. De ne feledje, hogy a vezérlők több ezer órányi frusztráló, fűtött játék és időnkénti gombnyomkodás ellenére is szolgálják Önt, és sok olcsóbb vezérlő egyszerűen nem bírja ezt a fajta kezelést.

Igaz, nagyon kell vigyázni a játékfelszerelésre, de egy játékterméktől elvárható bizonyos fokú ellenálló képesség, és az Xbox One kontrollerben ez mindenképpen megvan.

Összefüggő: A legjobb PC-vezérlők (2022-es értékelések)

Office Star Mesh

Szék: Office Star Mesh

Lásd Ár

nem fogunk hazudni. Ez messze a legdrágább elem a perifériák listáján, beleértve a monitort is. Ennek azonban van értelme, mivel egy szék nagy hatással lehet az egészségére, és ha van valami, amibe érdemes befektetnie, akkor az legyen az, amivel a legtöbb időt tölti.

Ha Ön is olyan, mint mi, akkor valószínűleg a nap nagyobb részét a számítógépe előtt ülve tölti, így akár élvezetes és kényelmes hellyé is teheti. Arról nem is beszélve, hogy a gerincedet is jó formában tartja (még mindig ne felejtsd el a gyakorlatokat!).

Az Office Star Mesh remek kiindulópont, ha nem szeretne egy vagyont költeni, de mégis élvezheti a jó minőségű, ergonomikus szék előnyeit.

Lehet, hogy ez nem úgy néz ki, mint a játékszékek, amelyeket az interneten látni szoktál, és ez azért van, mert nem az. Ezek többsége egy karba és egy lábba kerül, és jó lelkiismerettel nem tudtuk azt javasolni, hogy a számítógép költségvetésének felét csak egy székre költse, ezért valami ésszerűen jó és elfogadható árú dolgot választottunk.

Ha azonban egészségtudatos, és nem bánja a gerincének megmentéséért fizetendő árat, akkor azt javasoljuk, hogy válasszon valami drága és kényelmes megoldást. Kényeztesse magát. Végtére is, ez egy fontos kérdés, és túlságosan is jól tudjuk, milyen nyomorúság éri, ha nem fektet be korán.

Összefüggő: A legjobb játékszékek (2022-es vélemények)

HyperX csuklótámasz

Csuklótámasz: HyperX csuklótámasz

Lásd Ár

És végül, a legolcsóbb módja annak, hogy frissítse a beállításokat és valóban észrevehető javulást érjen el – a csuklótámasz.

A HyperX csuklótámasz egy viszonylag olcsó termék, amely egy csapásra feldobja a játékélményt. Nem javítja az FPS-t, és nem javítja a billentyűzet működését, de hálás leszel a plusz puha támasztékért szegény csuklóid számára, miközben órákon át gépelsz.

Ahogy azt a Headset részben említettük, a HyperX termékcsalád a memóriahab megvalósításáról ismert, így valószínűleg már el tudod képzelni, hogy milyen kényelemről beszélünk. Ráadásul ezt a csuklótámaszt egy hűsítő géllel is átitatták, ami megakadályozza, hogy a kezed izzadjon és az anyaghoz tapadjon.

Egy dolgot meg kell említenünk, hogy ez egy csuklótámasz teljes méretű billentyűzetekhez, ami azt jelenti, hogy valamivel szélesebb lesz, mint a Redragon K552 billentyűzet, de ez nem akadályozhatja meg, hogy esélyt adjon neki, hacsak valami ilyesmi nem köszörüli a fogaskereket. .

Végül is úgy dönthet, hogy a jövőben egy prémium kategóriás, teljes méretű billentyűzetet választ magának, és garantáljuk, hogy sokkal frusztrálóbb lesz, ha a csuklótámasz nem fedi le teljes hosszát.

Összefüggő: A legjobb csuklótámaszok (2022-es értékelések)

Záró gondolatok

Amint látja, nem kell kis vagyont költenie ahhoz, hogy királyként játszhasson. Valójában ez a 700 dolláros számítógép úgy néz ki, mint egy barebone rendszer, de átlagon felüli teljesítményt kínál mindaddig, amíg minden szükséges hardvert beszerez.

Úgy tűnik, manapság a hardver beszerzése jelenti a problémát, és a világ állapotát tekintve nem csoda. Azonban sok más dolgot is megtehet, hogy kitöltse az időt, amíg arra vár, hogy a fő összetevők megjelenjenek a raktáron, például lassan beszerezheti a szükséges perifériákat, vagy megtervezheti a beállítást.

Rengeteg kiegészítő van, amely ugyanolyan mértékben javíthatja az élményt, mint egy gyorsabb processzor vagy több RAM (szubjektív módon), és rengeteg módszer létezik a beállítások tökéletesítésére és személyre szabására. Bízzon bennünk, a tervezés néha annyira, vagy még szórakoztatóbb is, mint a számítógép összeállítása.

Természetesen ez azokra vonatkozik, akik megengedhetik maguknak, hogy időt szakítsanak. Ha siet, hogy az új szereléket teljesen felállítsa, és készen álljon a gurulásra, az egy teljesen más történet.

Gondoskodtunk arról, hogy a legjobb darabokat ajánljuk PC-re ezen az áron, amit jelenleg is kaphat, de néhány dolog, például a GPU-készlet egyszerűen nem befolyásolható.

A legjobb tanácsunk, ha a lehető leghamarabb szeretné megkapni grafikus kártyáját, hogy regisztráljon, hogy minden elképzelhető online áruházban értesítést kapjon, és rendszeresen ellenőrizze az értesítéseket. Ha kitartó vagy, előbb-utóbb elkapsz egyet.

Bármelyik táborba is tartozol, sok szerencsét kívánunk új játékrendszered felépítéséhez, és reméljük, hogy cikkünk legalább egy kicsit segített az összeállításban.

Ezek is tetszhetnek neked