A legjobb játék PC 800 USD alatt – Az Ultimate PC Build Guide

Elkészítettük a végső, 800 dolláros játékra szánt PC-t. Könnyen lehetővé teszi, hogy 1440p-ben játszhasson, gyors processzorral és nagy teljesítményű grafikus kártyával rendelkezik.

ÁltalSamuel Stewart 2022. január 8 A legjobb játék PC 800 alatt

Sokáig az RTX sorozatú grafikus kártyák voltak a legjobbak, amit kapni lehetett, és az ára is ezt tükrözte.

Az új, RTX 3000-es sorozat végre elhozta a felsőbb kategóriás játékot a tömegekhez, és ez nagyobb ugrás a teljesítményben, mint azt bárki várta volna!

Ezt szem előtt tartva, most bemutatjuk Önnek a legjobb játék PC építés 800 USD alatt , elegendő erővel a tavalyi megdöntéséhez 1500 dolláros megoldás könnyedén.

TartalomjegyzékElőadás

A legjobb 800 dolláros játékra szánt PC-konstrukció 2022-re

Frissítve: 2022. február 21

A termékképekre kattintva megtekintheti a terméket az Amazonon, ahol további képeket tekinthet meg nagy felbontásban és ellenőrizheti az aktuális árat.

Intel Core i3-10100 CPU

Intel Core i3-10100F

Az Intel Core i3-10100F jelenleg a legköltséghatékonyabb középkategóriás CPU játékhoz.
Hűtő

Intel Stock Cooler

Az Intel Stock Cooler nem mesterkélt, de elvégzi a munkáját, mindaddig, amíg megelégszik azzal, hogy a CPU-ját a készletbeállításokon hagyja.
GPU

Nvidia GeForce RTX 3060

Az Nvidia GeForce RTX 3060 ennek a konstrukciónak a szíve és lelke, amely árkategóriájában soha nem látott értéket képvisel a játék terén.
Crucial Ballistix 16 GB (2 x 8 GB) RAM

Crucial Ballistix 16 GB

A megbízható Crucial Ballistix RAM 16 GB-ja bőven elegendő ahhoz, hogy a belátható jövőben bármilyen számítógépet tápláljon, és még a Google Chrome-ot is képes kezelni.
Gigabyte B460M DS3H V2 Alaplap

Gigabyte B460M DS3H V2

A Gigabyte B460M DS3H V2 az egyik legköltséghatékonyabb B460M alaplap az árához képest, elegendő opcióval a jövőbeni frissítésekhez. Ez nem egy prémium kártya, de nagyszerű munkát végez az Intel Core i3-10100F CPU támogatásával
Western Digital Blue SN550 500GB SSD

Western Digital Blue SN550 500GB

Az 500 GB-os Western Digital Blue SN550 talán nem a legfelszabadítóbb kapacitás, de a kérdéses tárhely a legjobb játékorientált NVMe SSD-k közé tartozik.
Thermaltake Smart 600W Tápegység

Thermaltake Smart 600W

A 600 watt bőven elegendő a számítógép működéséhez, de a legjobb dolog ebben a tápegységben a 80+ tanúsítvány és az 5 év garancia, amely lehetővé teszi, hogy megnyugodjon, hogy a hardver jó kezekben van.
Phanteks Eclipse P400A Ügy

Phanteks Eclipse P400A

A Phanteks Eclipse P400A kívülről nem annyira lenyűgöző, de könnyen az egyik legfunkcionálisabb tok, amelyet 70 dolláros áron kaphat
rendelje meg ezt az építést legjobb játék PC 700 dollár alatt legjobb játék PC 1000 dollár alatt

PC áttekintés

Tehát pontosan mire képes ez a számítógép?

Miért örülünk, hogy megkérdezte, mert van néhány pont, amiben ez a számítógép kiemelkedik: 1440p játék és frissíthetőség.

1440p Mastery

Úgy tűnik, végre kapunk egy megfizethető RTX 3000-es sorozatú kártyát, amely minden jelenleg elérhető játékot képes futtatni 1440p felbontásban ultra beállítások mellett, miközben a képkockafrekvencia nem süllyed 50 alá.

És csak néhány kiszámíthatatlan, rosszul optimalizált hardverfaló miatt mondjuk, hogy „kell”, mint például az Assassin’s Creed Odyssey. De még az ilyen játékokban sem eshet 45 FPS alá a framerátának, és ne feledje, hogy ez minden egyes grafikus beállításnál a maximumra van állítva!

A grafikus opciókkal való trükközéssel könnyen elérheti a stabil 60 FPS-t még az olyan játékokban is, mint az Odyssey és a Metro Exodus.

Ami sok más AAA játékot illeti, ezek a 60 FPS helyett inkább a 90-hez vannak közelebb.

Bővíthetőség

A frissíthetőség nagyjából adott a legtöbb PC-nél, végül is ez az előnye minden konzollal szemben, de kérdés, hogy milyen mértékben.

Először is beszéljük meg a tárolást. Azért választottunk egy 500 GB-os Western Digital M.2 sticket, mert hihetetlenül gyors, tekintélyes mennyiségű tárhely van, és elfogadható áron kapható, amit manapság nem túl könnyű megtalálni.

Természetesen szívesen veszünk helyette másfajta tárhelyet, például HDD-t vagy 2,5-ös SSD-t. Ezzel az opcióval több tárhely marad ugyanazon az áron, de megfosztja az NVMe SSD kiváló sebességétől, ezért nem ajánljuk.

Ennek ellenére, ha ragaszkodik az ajánlásunkhoz, bizonyos pontokon elkerülhetetlenül több tárhelyre lesz szüksége, és a házunknak és az alaplapunknak köszönhetően ez a legkisebb problémát sem okozza.

Másodszor, ott van a tápegység. A listán szereplő tápegység egy 600 W-os modell, ami bőven elég lesz ehhez a felépítéshez. De ne aggódj, még ha úgy döntesz is, hogy frissítéseket hajtasz végre, vagy RGB-vel fűszerezed a dolgokat, teljesen rendben leszel, ha nem hajtasz végre teljes felújítást.

Gondoskodtunk arról is, hogy tágas házat adjunk Önnek, így sok más fejlesztéssel, például egy erősebb CPU-hűtővel vagy nagyobb grafikus kártyával sem lesz probléma.

Akár egy jobb 10-re is frissíthetszth-gen Intel processzor, ha az alaplap cseréje nélkül szeretné, de ne számítson semmiféle divatos funkcióra, mivel ez nem egy Z490-es kártya.

A PC Build

De elég ebből!

Tudjuk, miért van itt – hogy megnézzük, vajon az általunk kiválasztott hardver egybehangzó bólintást vagy elégedetlen fejrázást vált ki.

Tehát minden további nélkül bemutatjuk azokat a részeket, amelyek meg fognak uralják a 800 USD-s ársávot 2022-ben .

Intel Core i3-10100

CPU: Intel Core i3-10100F

Lásd Ár

Egy ideig a Ryzen vitathatatlanul a legjobb megoldás volt, ha olyan megfizethető CPU-król volt szó, amelyek elég erősek voltak a modern grafikus kártyák és videojátékok kezelésére. Igaz, a Ryzen még mindig a legnépszerűbb választás a pénztárcabarát és középkategóriás építők között, de már nem ez az egyetlen.

Az Intel végre csatlakozott a versenyhez a 10-zelth-gen alsó- és középkategóriás processzorok, valamint az Intel Core i3-10100F jelenleg a legköltséghatékonyabb középkategóriás CPU.

Teljesítményben még az Intel Core i7-7700K-t is felülmúlja, miközben sokkal alacsonyabb áron érkezik. val vel a készlethűtő .

Összefüggő: A legjobb AMD Ryzen CPU-k (2022-es vélemények)

De nem ez az egyetlen értékesítési pontja. 3,6 GHz-es alap órajelével és akár 4,3 GHz-es boost-frekvenciájával nagy terhelés mellett is kényelmesen túllépi a hőn áhított 4,0 GHz-es határt. Ráadásul ez egy 4 magos, 8 szálas CPU. A hyper-threadingnek köszönhetően gördülékenyebb lesz a játékmenet, és több háttérprogram futhat anélkül, hogy problémákat vagy akadozást okozna.

Most az FPS mennyisége a játéktól függ, mivel bizonyos címeknél az Intel, másokban pedig az AMD továbbra is előnyben van. De hangsúlyoznunk kell, hogy a nagy eltérések csak akkor kezdenek beindulni út túllép a 60 FPS határon.

Összefüggő: A legjobb CPU-k játékhoz (2022-es vélemények)

Mielőtt továbblépnénk a következő részre, még egy dolgot meg kell említenünk.

Lehet, hogy nem ezt a CPU-t választja, és ez teljesen rendben van. Mindazonáltal úgy döntöttünk, hogy az i3-10100F-et választjuk – ez egy igazán jó processzor váratlanul alacsony áron.

Bár nem tud versenyezni például az Intel Core i5-10400 vagy az AMD Ryzen 5 3600 modelljeivel, hatékonyabb költségvetés-kezelést tesz lehetővé, és végső soron jobb megtérülést tesz lehetővé az elköltött pénzért.

Természetesen, ha a költségvetése elég rugalmas, mindig választhatja a fent említett CPU-k bármelyikét. Kipréselnek még néhány FPS-t a játékaidból, és kevésbé valószínű, hogy szűk keresztmetszetet okoznak a jövőben esetlegesen beszerezhető GPU-frissítéseknél.

De ne feledje, hogy ezek 50-70 dollárral drágábbak, és ebben az esetben kompromisszumokat kell kötnie a többi alkatrészt illetően, ha nem akarja, hogy a szerelék ára kicsússzon az ellenőrzés alól.

Intel Stock Cooler

Hűtő: Intel Stock Cooler

Természetesen minden processzornak szüksége van hűtőre, ezért a legtöbb CPU-hoz, mind az Intelhez, mind az AMD-hez, van egy készlethűtő a dobozban.

Természetesen ezek az alaphűtők mindegyike jó munkát végez a hőmérséklet szabályozásában, különösen, ha nincs túlhúzás.

Építőkként végtelenül hálásak vagyunk ezért, mert nem kell attól tartanunk, hogy további 20-30 dollár kerül egy utángyártott megoldásra, ha azt máshol jobban el lehetne költeni. Számos oka van azonban annak, hogy miért érdemes jobb hűtőt vásárolni:

  1. Először is, ha túlhúzó vagy, akkor nagyjából be kell szerezned egy utángyártott hűtőt. Jóban vagy rosszban nem kell emiatt aggódnia, mert az i3-10100F le van zárva.
  2. Minél nehezebben működik a CPU, annál melegebb lesz, és a készlethűtők problémákba ütközhetnek olyan esetekben, amikor a processzornak hosszabb ideig kell nagy terhelés alatt dolgoznia. Egy jó utángyártott megoldásnak képesnek kell lennie arra, hogy bármit elbírjon, amit rádob.
  3. Sokkal jobban néznek ki.

Most a legtöbb esetben mindennek rendben kell lennie. Sokan több iteráción is keresztülmennek a számítógépükön pusztán egy készlethűtővel anélkül, hogy bármiféle probléma merülne fel, még akkor is, ha enyhe túlhajtást végeznek. De ha érdekel egy alternatíva, vessen egy pillantást az alábbi linkre.

Összefüggő: A legjobb CPU-hűtők (2022-es értékelések)

GPU: Nvidia GeForce RTX 3060

Lásd Ár

A mindössze 329 dolláros MSRP-vel az Nvidia GeForce RTX 3060 tökéletesen illeszkedik ehhez az összeállításhoz.

Mindannyian egyetértünk abban, hogy a GPU-árak és a rendelkezésre állás helyzete az utóbbi időben szörnyű volt, és úgy tűnik, hogy nem javul. Az Nvidia RTX 1660 Ti vagy az RTX 2060 általában 800 dolláros konstrukcióba illő kártyák, de ezek jelenleg erősen túlárasak.

Tehát milyen lehetőségei vannak?

Nos, vagy megvárhatja az árak csökkenését, vadászhat kedvezményekre vagy használt modellekre, vagy reménykedhet az Nvidia GeForce RTX 3060-ban, amit mi választottunk.

Végül is az összes kártya közül, amelyet valószínűleg nem fog tudni megszerezni, ez tűnik a legjobbnak!

Alternatív megoldásként megnézheti az Nvidia GeForce RTX 3060 Ti-t, ami nem kerül olyan sok pluszba az RTX 3060-hoz képest.

Összefüggő: A legjobb grafikus kártyák játékokhoz (2022-es vélemények)

A kártya 12 GB GDDR6 VRAM-mal, 3584 CUDA maggal, 1,78 GHz-es maximális órajellel, 170 W-os TDP-vel rendelkezik, és állítólag nagyjából olyan erős, mint az RTX 2070 Super. Ahogy azt a 3000-es sorozattól megszokhattuk, ez óriási teljesítményugrás sokkal, de sokkal alacsonyabb MSRP mellett.

És nem csak ez, hanem használhatja az új és továbbfejlesztett DLSS 2.0-t, ha javítani szeretné a látványvilágát.

Ezzel a lehető legteljesebb mértékben élvezheti az 1440p felbontást anélkül, hogy a grafikus csúszkákkal foglalkozna. Ez egy fantasztikus ajánlat mindössze 800 dollárért, de azt is jelenti, hogy egy kicsivel több pénzt kell félretennie egy megfelelő monitorra, ha teljes mértékben ki szeretné használni a számítógép erejét.

Összefüggő: A legjobb 1440p monitorok (2022-es értékelések)

Természetesen vannak olyan esetek, amikor vagy alacsonyabb képkockasebességgel, alacsonyabb grafikával vagy alacsonyabb felbontással (válasszon egyet) meg kell elégednie, ha teljes 60 FPS-élményt szeretne. Ennek ellenére, ha megnézi ennek a kártyának az árát/teljesítményét az összes többi kártyához képest ugyanabban az árkategóriában, az RTX 3060 egyértelműen a győztes.

Crucial Ballistix 16 GB (2 x 8 GB)

RAM: Crucial Ballistix 16 GB (2 x 8 GB)

Lásd Ár

Ami a RAM-ot illeti, úgy döntöttünk, hogy megtesszük a nagyobb mérföldet, és ezt a játékgépet 16 GB-nyi Crucial Ballistix-szal szereljük fel 3000 MHz-en.

Technikailag csak 8 GB-tal meg lehet boldogulni, de ha az az elképzelés, hogy minden játékban maximalizálja a beállításokat, akkor minden bizonnyal értékelni fogja azt a plusz futásteljesítményt, amelyet a 16 GB-ból kap.

Ami még jobb, hogy nem kell attól tartanod, hogy minden szükségtelen háttérfolyamatot bezársz minden alkalommal, amikor játszani akarsz.

Úgy döntöttünk, hogy ezt az extra teljesítményt úgy is hozzáadjuk, hogy kétcsatornás memóriát választunk két 8 GB-os memóriakártyával.

Ez nem csak a teljesítményre lesz pozitív hatással, de jobb megoldás is, mint egyetlen 16 GB-os pendrive, mivel ha valamelyik meghibásodik, a maradék 8 GB-tal továbbra is működni fog, amíg nem talál helyette.

Összefüggő: A legjobb RAM-ok játékhoz (2022-es vélemények)

Gigabyte B460M DS3H V2

Alaplap: Gigabyte B460M DS3H V2

Lásd Ár

A Gigabyte B460M DS3H V2 egy olcsó alaplap, amely a viszonylag alacsony ára ellenére is rendelkezik néhány különleges tulajdonsággal.

Ez egy mATX alaplap, amely támogatja a 10-etthés 11thgenerációs Intel processzorok és akár 128 GB kétcsatornás RAM, maximum 2666 MHz. Nos, ez egy B460M alaplap, nem egy Z490, tehát bizonyos területeken hiányzik, de semmi sem akadályozza a játékot.

Ez egy nagyszerű költségvetési mobo az i3-10100F vagy az i5-10400F processzorokhoz. Kiváló összeépítési minőséggel, M.2 foglalattal, 4 SATA 6Gb/s csatlakozóval, ventilátorleállítós hibrid ventilátorfejekkel, RGB FUSION 2.0-val és Q-FLASH-val rendelkezik. Ez egy nagyon egyszerű alaplap, így nincs Wi-Fi, vagy bármilyen más díszes csengő és síp.

Funkcióilag meglehetősen kiábrándító az azonos árkategóriájú Ryzen táblákhoz képest, de minőségileg kiváló. Sajnos költségvetési korlátok miatt nem tudtunk egy magasabb kategóriás deszkát választani, de ha nem bánja, hogy kedvezményekre vár, vagy használtan vásárol, akkor a Z490-es modelleknél remek ajánlatokat találhat.

Alternatív megoldásként választhatja a Gigabyte B460 HD3-at, amely valamivel magasabb RAM órajel-korlátozással, kettős M.2-es foglalattal és DualBIOS-szal rendelkezik, ha ez érdekel, de ne feledje, hogy ez több tíz forintba kerül.

Összefüggő: A legjobb játék alaplapok (2022-es vélemények)

Western Digital Blue SN550 500GB

SSD: Western Digital Blue SN550 500 GB

Lásd Ár

Noha az Ön által használt tárhely típusának nincs közvetlen hatása a teljesítményre az FPS szempontjából, az SSD használata továbbra is javítja az általános felhasználói élményt, mivel felgyorsítja az operációs rendszert, és jelentősen csökkenti az elakadási időt. betöltő képernyők.

De ne gondold, hogy bármelyik SSD-t választanánk. Itt egy Western Digital Blue SN550 van 500 GB tárhellyel.

Bár azt gondolhatja, hogy az 500 GB nem elég a játékhoz, és bár hajlandóak lennénk egyetérteni, azért döntöttünk az NVMe SSD mellett, mert mint mindig, most is a minőséget kerestük a mennyiség helyett, és a jelenlegi áron a nyugati. A Digital Blue SN550 egyszerűen túl jó ahhoz, hogy kihagyjuk.

Ez azonban azt jelenti, hogy a jövőben további tárhelyet kell szereznie, és itt három lehetőség közül választhat:

  • Őrizze meg a már meglévő tárhelyét egy régi számítógépről, feltéve, hogy az működőképes
  • Szerezzen be egy új HDD-t rengeteg tárhellyel
  • Vegyél egy normál 2,5-ös SSD-t

Az első lehetőség a leginkább költségkímélő, és a szűkös költségvetésű legtöbben valószínűleg azt választják, hogy miért ne?

Összefüggő: SSD vs HDD – melyik a legjobb játékhoz

A második és harmadik lehetőség azoknak szól, akiknek nincs régi tárolóeszközük, vagy valamilyen oknál fogva nem akarják használni az új számítógépükön.

Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai, és mivel az árkülönbség elhanyagolható, az, hogy az egyiket vagy a másikat választja, teljes mértékben az Ön személyes igényeitől és preferenciáitól függ.

A merevlemezek lassabbak, de több tárhelyet kínálnak az árért, és hosszabbak is élettartam . Ha ezt szeretné, javasoljuk a Western Digital Caviar Blue 1 TB-os opcióját.

Az SSD-k viszont kevesebb memóriát kínálnak ugyanolyan áron, mint a HDD-k, és rövidebb az élettartamuk, de sokkal-sokkal gyorsabbak.

Ha ezek közül szeretne vásárolni, akkor erősen ajánljuk a Samsung 860 Evo készüléket. Valószínűleg ez a legjobb 2.5-ös SSD tárhely, amit játékhoz kaphatsz.

Ez az egyik leggyorsabb, SATA III interfészt használó, játékra alkalmas SSD, de ami még fontosabb, ebben az árkategóriában is az egyik legtartósabb és legmegbízhatóbb SSD, és még 5 év garancia is jár rá, hogy megőrizze nyugodjon meg.

Ne feledje azonban, hogy ha több tárhelyet vásárol, akkor túllépi a 800 dolláros költségvetést. Ha nem áll készen erre, egy másik lehetőség az, hogy az alapfelépítéshez a fent javasolt nem NVMe tárolók valamelyikét választja. Ez lelassítja a számítógépét, de nem kell attól tartania, hogy hamarosan további tárhelyet kap.

Összefüggő: A legjobb SSD-k játékokhoz (2022-es vélemények)

Thermaltake Smart 600W

Tápegység: Thermaltake Smart 600W

Lásd Ár

És hogy ez a hardver gond nélkül működjön, bemutatjuk a Thermaltake Smart 600W-ot.

Ez a tápegység nem csak elegendő energiát biztosít ehhez a felépítéshez, hanem elegendő helyet biztosít számos jövőbeni frissítéshez.

Ezenkívül a Thermaltake Smart 80+ tanúsítvánnyal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a tápegység energiatakarékosabb, mint a nem tanúsított modellek. Ideális esetben ez azt jelenti, hogy hosszú távon meg kell spórolnia egy kis pénzt, de aligha ez az egyetlen ok, amiért ezt a modellt választottuk.

Ami a legjobban vonzott minket, az a további minőségbiztosítás, amely az 5 éves garanciában is megmutatkozik.

Ideális esetben szerettük volna, ha legalább a félmoduláris verziója ennek a tápegységnek, de sajnos a költségvetési korlátok miatt ezt nem tudtuk megtenni, ezért ez a tápegység nem moduláris.

Funkcionálisan ugyanúgy szolgálni fogja Önt. Csupán egy kis kábelrendetlenséggel kell megküzdenie, de szerencsére ez nem jelenthet nagy problémát, mert az összes összetevőt tartalmazó ház nem más, mint a Phanteks Eclipse P400A.

Összefüggő: Hogyan válasszunk tápegységet

Phanteks Eclipse P400A

Tok: Phanteks Eclipse P400A

Lásd Ár

A Phanteks Eclipse P400A nem a leglátványosabb számítógépház a világon, de ha a legköltséghatékonyabb házat keresi, amely a funkcionalitást és a minőséget helyezi előtérbe, akkor ebben az árkategóriában egyetlen ház sem érheti el!

Összefüggő: Hogyan válasszunk PC-tokot

Első és legfontosabb az eset kiváló légáramlás, 2 USB 3.0 port, egyszerűsített kábelkezelés, valamint néhány a legkönnyebben kezelhető SSD/HDD rack, amelyet ezen az áron kaphat.

Két előre telepített ventilátort is kapott hátul és elöl, és további kettőt a tetején és kettőt a ház elején. További ventilátorok minden bizonnyal tovább javítanák a légáramlást, de nem szükségesek.

Ezenkívül a tok elegáns, minimalista külsővel rendelkezik, amely bármilyen környezetbe illeszkedik, és egy gyönyörű edzett üveg oldalsó panellel rendelkezik, amely megmutatja az összes csodálatos hardvert, amelyet erre szántunk.

Összefüggő: A legjobb játéktokok (2022-es vélemények)

Perifériák

De a játékhoz nem csak hardverre van szükség (bár a pénztárcánál csak a hardvert vettük figyelembe!) – perifériákra is szükség van. És nem akármelyik megteszi, ezért a PC funkcionalitásának fokozása érdekében kiválasztottunk néhány alapvető perifériát.

Ezek semmiképpen sem pótolhatatlanok, és ha elégedett vagy a már megszerzett felszereléssel, nyugodtan költöztesd át erre az új játékberendezésre. De ha költséghatékony perifériákat szeretne, amelyek teljesítménye megfelel a PC-nek, akkor olvasson tovább.

Windows 10

Operációs rendszer: Windows 10

Lásd Ár

Most, ahogy mondtuk, ez a számítógép halmozott, és bár a Linux egyre jobb játékélményt kínál (a Wine és a Steam lehetővé teszi néhány csak Windows rendszerű játék lejátszását Linuxon), a Windows továbbra is a legjobb. opció, ha a legjobb teljesítményt szeretné kihozni nehezen megszerzett hardveréből.

Összefüggő: Melyik a legjobb operációs rendszer a játékokhoz?

AOC C24G1A

Monitor: AOC C24G1A

Lásd Ár

Most itt válnak bonyolulttá a dolgok. Ahogy mondtuk, ez a 800 dolláros PC könnyen teljesíti, sőt meghaladja a tavalyi év legjobb 1500 dolláros PC-it teljesítmény tekintetében. Értékét tekintve ez kiváló; ez minden, amit minden játékos akarhat!

Amikor azonban az útmutatókban szereplő perifériákról döntünk, ügyelnünk kell arra is, hogy azok ára arányos legyen a költségvetéssel. Ezért vagyunk szerencsések, hogy a monitorpiacon is történt némi fejlődés az elmúlt évben, és olyan terméket tudunk kínálni, amely valóban méltányolhatja az általunk fentebb összeállított berendezést.

Az AOC C24G1A az AOC lenyűgöző új kiadása, amely tökéletes ehhez a szerelékhez. Ez egy 24 hüvelykes VA panel 165 Hz-es frissítési gyakorisággal és 1 ms válaszidővel. A monitor ívelt képernyője szinte nem létező keretekkel, támogatja a FreeSync Premium szolgáltatást, és állítható állvánnyal rendelkezik, forgatható, dönthető és gyorskioldási lehetőségekkel.

Összefüggő: 144 Hz vs 240 Hz – Melyiket válasszam?

A 24 hüvelykes panel ideális az 1080p felbontáshoz, így nagyszerű játékidőt fog tölteni ezen a monitoron.

Lehet, hogy néhányan nagyobb monitorra számítottak, de ezt nem javasoljuk, mivel a 24 hüvelyknél nagyobb monitorok nem alkalmasak 1080p felbontásra azon egyszerű oknál fogva, hogy a pixelek nagyobb területen nyúlnának meg, és ezért több. látható.

Összességében ez egy megfizethető termék, amely illeszkedik a számítógép árkategóriájához és teljesítményéhez. De hát megint mindenki más, és lehet, hogy nem akar VA panelt, vagy más monitorra van állítva a cél, és ez teljesen rendben van. Véleményünk szerint azonban ez egy olyan termék, amely kiváló ár mellett tökéletes egyensúlyt biztosít a funkciók között, és nem tudjuk eléggé ajánlani.

De természetesen az a PC, amelyik maximum 1080p-ben képes futtatni a játékokat, és 60 FPS-t vagy még többet kap, biztosan képes 1440p-ben is futtatni a játékokat. Tehát azoknak, akik szeretnének megtapasztalni mindazt, amit ez a számítógép kínál, a Gigabyte G27Q-t ajánljuk.

Ez egy 27 hüvelykes, 1440p felbontású monitor, amely fantasztikusan néz ki és teljesít, de valamivel drágább, ezért döntenie kell a prioritásokról, mielőtt elkötelezi magát.

Összefüggő: A legjobb játékmonitorok (2022-es értékelések)

Razer Viper Mini

Egér: Razer Viper Mini

Lásd Ár

A jó egér minden beállítás elengedhetetlen része. De ha az egerekről van szó, ami jó az egyik embernek, nem biztos, hogy jó a másiknak. Ennek ellenére minden tőlünk telhetőt megtettünk annak érdekében, hogy olyan egeret találjunk, amely sokaknak több szempontból is megfelel.

A Razer Viper Mini egy fenomenális egér, különösen, ha Ön a Razer jellegzetes stílusának rajongója.

Mindenekelőtt egy vezetékes egérről van szó, amely ezen az áron várható, kivéve, ha nem sokat törődik a reakcióképességgel, az akkumulátor élettartamával, a súlyával stb., és csak egy tiszta beállítást szeretne kábelek nélkül az asztalon.

Másodszor, ez egy 8500 DPI-s optikai egér, ami nagyszerű. A legtöbben nem valószínű, hogy valaha is átlépik a 3200 DPI-t, így valószínűleg szükségtelen, de nem panaszkodunk! Ha más játékfunkciókról van szó, a Viper Mini 6 programozható gombbal és egy kis RGB-vel rendelkezik.

Összefüggő: Mit kell keresni egy játék egérben

Nos, ez mind nagyszerű, de mi a helyzet azokkal a funkciókkal, amelyek miatt esetleg szeretné, vagy nem akarja megvásárolni ezt az egeret?

Nos, a Viper Mini 61 grammot nyom, és egy kicsit a kisebbik oldalon van. A Razer az egeret kis- és közepes méretű kezekhez, valamint karmos/ujjbegyes markolatokhoz ajánlja. Mindez nagyszerű az első személyű lövöldözős játékokhoz vagy általában a versenyszerű játékokhoz, mivel gyors reakciókat tesz lehetővé, de ez csak egy része a játékosoknak, így másoknak nem biztos, hogy annyira tetszik.

Ráadásul az egér klasszikus Razer kétkezes dizájnnal rendelkezik, és nincs benne további súly, ami egyeseket kikapcsolhat.

Mindezek ellenére a Razer Viper Mini továbbra is kiváló egér, és megfizethető áron érkezik. Tehát ha a fent említett tulajdonságokat elnyerte tetszését, javasoljuk, hogy adjon neki egy esélyt.

Összefüggő: A legjobb játék egerek (2022-es vélemények)

Redragon K552

Billentyűzet: Redragon K552

Lásd Ár

Nem csak a monitornak kell lépést tartania a hardver által támasztott magas színvonallal – a többi perifériának is tartania kell a lépést.

De nem kell emiatt aggódnia a Redragon K552 esetében, mivel a két legszembetűnőbb tulajdonsága a maximális erőfeszítéssel történő szellemkép-mentesítés és a teljes N billentyű átgörgetése (ami lényegében azt jelenti, hogy ha a teljes billentyűzetet lenyomná az alkarjával, az összes gombnyomás regisztrálni kell).

Összességében ez egy meglehetősen kompakt mechanikus billentyűzet Cherry MX Red ekvivalens kapcsolókkal, amely nem nézne ki túl lenyűgözően, ha nem lennének az RGB háttérvilágítású billentyűk (dinamikus fényeffektusokkal), de még mindig sok rejtett kényelmi funkciót rejt magában, amelyeket biztosan szeretni fog. .

Például szilárd fémvázzal rendelkezik az extra tartósság érdekében, porálló kapcsolókkal, 2 felhasználói móddal, fröccsenésmentes kialakítással és aranyozott USB-csatlakozóval. Ráadásul meglehetősen megfizethető mechanikus billentyűzet esetén anélkül, hogy sokat feláldozna a teljesítmény tekintetében. A kapcsolók kiváló munkát végeznek a Cherry MX piros kapcsolóinak utánzásában, olyannyira, hogy valószínűleg nem tudna különbséget tenni.

Igaz, nem jár hozzá például csuklótámasz vagy hangerőszabályzó, de ez az, amit költségvetési billentyűzetnek hívunk, tehát ott vágták le a sarkokat. Összességében azonban ez egy nagyon jó üzlet, ha egy jó, megfizethető mechanikus billentyűzetet keres.

Összefüggő: A legjobb játékbillentyűzetek (2022-es értékelések)

HyperX Cloud Stinger

Headset: HyperX Cloud Stinger

Lásd Ár

Ha pedig fejhallgatóra is szüksége van, hogy játékát a következő szintre emelje, akkor erősen ajánljuk a HyperX Cloud Stingert.

Ez a headset rengeteg nagyszerű funkcióval rendelkezik a játékosok számára. Először is, több platformon működik, beleértve a PC-t, Xbox One-t, PS4-et, Nintendo Switchet stb. A headsethez 1,3 m-es kábel van csatlakoztatva, amelyet csatlakoztathat a kontrollerhez, ha konzolon játszik, vagy a további 1,7 m-es Y kábellel csatlakoztathatja a számítógéphez vagy más egységhez.

Ezenkívül kiválóan kioltja a zajt, és közvetlenül a fejhallgatón található a hangerő és a némítás gomb.

A verseny nagy részével ellentétben azonban nem éri el ezt a kiválóságot a játék terén minden más rovására! Ha olyan fejhallgatóra van szüksége, ami játékban is olyan jó, mint filmnézéshez vagy zenehallgatáshoz, akkor a Cloud Stinger semmihez sem hasonlítható.

Arról nem is beszélve, hogy árkategóriájában könnyen az egyik legkényelmesebb fejhallgató, memóriahabos párnázattal mind a fülkagylón, mind a fejpánton, és remek mikrofonnal rendelkezik!

Összefüggő: A legjobb játék fejhallgatók (2022-es vélemények)

Ktrio Extended Gaming Mouse Pad

Egérpad: Ktrio Extended Gaming Mouse Pad

Lásd Ár

Ha olyan apró egéralátétet szeretne vásárolni, amely nem enged sok mozgást, vagy egyszerűen csak le akar cserélni egy régi, elhasználódott egérpadot, a Ktrio Extended Gaming Mouse Pad nagyszerű és megfizethető választás.

Nem csak, hogy a teljes beállítás sokkal tisztábbnak és összerakottabbnak tűnik, de határozottan észrevesz majd különbséget az általános kényelemben és az egér teljesítményében.

A Ktrio Extended egérpad Lycra borításával rendelkezik, amely bár sima, nem engedi elcsúszni az egeret, de lehetővé teszi a mozgások feletti ellenőrzést. Olyan varrással is rendelkezik, amely megakadályozza a deformációt a hosszabb használat során, és gumi alja van, hogy megakadályozza a csúszást.

Ezenkívül, ha hajlamos enni vagy inni a számítógépe körül, örömmel fogja tudni, hogy ha folyadékot önt erre az egérpadra, egyszerűen törölje le egy ruhával, és olyan lesz, mintha meg sem történt volna. .

Általánosságban elmondható, hogy nem sok tudomány foglalkozik az egérpad elkészítésével, de akárcsak egy hagyományos notebook vagy egy papírlap esetében, bár egyszerű, határozottan meg lehet különböztetni a jól elkészített és a rosszul elkészített. . Lehet, hogy ez egy furcsa hasonlat volt, de remélhetőleg megértettük a lényeget.

Összefüggő: A legjobb egérpadok (2022-es vélemények)

Xbox One kontroller

Kontroller: Xbox One Controller

Lásd Ár

Mindent megtettünk, hogy megpróbáljuk megtalálni az eddigi legköltséghatékonyabb perifériákat – olyanokat, amelyek nem hagyják leromlott állapotban a pénztárcáját, de még mindig fenomenális teljesítményt nyújtanak az árért, de a gamepaddal ez nem t olyan könnyű.

Igen, sok tisztességes játékvezérlő létezik, és bármelyikkel jó, ha csak egy-két játékhoz kell a pad (és ezek a játékok nem platformerek vagy harci játékok – ebben az esetben a GameSir G3w továbbra is megmarad a legköltséghatékonyabb megoldás, ha túl tudod lépni a rikító külsőt).

Ha azonban mindennap alaposan szeretné használni a játékvezérlőt, akkor hálás lesz, hogy az Xbox One kontrollert választotta, bízzon bennünk.

A DualShock 4 is ugyanilyen jó lehetőség, de még a Steam támogatással is néha kissé furcsán viselkedhet, ezért a legtöbb felhasználónak az Xbox One kontrollert ajánljuk a nagyobb kényelem érdekében. A kiváló kényelem mellett ezek a kontrollerek olyan tartósak, hogy megfelelnek a legigényesebb játékszokásoknak is.

És ha kíváncsi arra, hogy személy szerint előnyben részesítené-e a DualShock 4-et az Xbox One kontrollerrel szemben, nézze meg ezt videó- ahol ezt a két vezérlőt összehasonlítjuk.

Összefüggő: A legjobb PC-vezérlők (2022-es értékelések)

Office Star Mesh

Szék: Office Star Mesh

Lásd Ár

Egy kényelmetlen szék az utolsó dolog, amire vágyik, ha órákat tölt a számítógépe előtt. Az ilyen életmódból fakadó hátproblémák csak nőnek, ha nem foglalkoznak velük, ezért szerettünk volna felvenni egy széket a perifériák listájára arra az esetre, ha szüksége lenne rá.

Ha már van otthon egy jó szék, nyilván nem kell cserélni, de ha nincs, akkor az Office Star Mesh lehet a megfelelő.

Ez nyilvánvalóan nem egy divatos játékszék, benne van a névben, de ez egy jól megszerkesztett, ergonomikus ülés, amely nem fogja teljesen feltörni. Hálós anyagból készült, amitől nem izzad meg, és nem tapad hozzá az üléshez, deréktámasza van, amely támogatja a gerincoszlop természetes ívét, és megdönthető, hogy jobban eloszlassa a súlyt.

Összefüggő: Megérik a játékszékek?

Nos, hogy világos legyen, ez nem egy prémium szék, és nem is fog úgy viselkedni, de jó belépési pont, ha valami jó háttámlásra vágyik, de nem akar az orrán keresztül fizetni. azt.

Ennek ellenére, mivel ez olyan dolog, amely hatással lehet az egészségére, erősen javasoljuk, hogy takarékoskodjon valami magasabb kategóriás termékre. Nem csak kényelmesebb lesz, de sokkal kisebb az esélye annak is, hogy 2-3 éven belül cserélni kell.

Végül bármit is választasz, nem fogod megbánni, de minden a prioritásaidtól és a pénztárcád vastagságától függ.

Összefüggő: A legjobb játékszékek (2022-es vélemények)

HyperX csuklótámasz

Csuklótámasz: HyperX csuklótámasz

Lásd Ár

És végül ott van a csuklótámasz, egészen pontosan a HyperX csuklótámasz.

A HyperX termékek általában kiváló minőséget kínálnak kedvező áron, de mi a legjobban szeretjük bennük a memóriahabos párnázást, ahol csak lehetséges.

Ez a különleges csuklótámasz a memóriahab és a hűsítő gél kombinációját használja, hogy hihetetlenül kényelmes tartást biztosítson a kezének és a csuklójának, ami szintén hűvös tapintású, és nem engedi, hogy a kezek izzadjanak vagy hozzáragadjanak az anyaghoz.

És a párnázással sem fogták vissza magukat! Komoly mennyiségű habot kapsz a csuklód alátámasztására, egy szépen varrott peremet és egy gumis alsót, ami nem engedi, hogy a többi megmozduljon. Ez a legolcsóbb frissítés, amelyet építhetsz, és azonnali eredményeket hoz.

Összefüggő: A legjobb csuklótámaszok (2022-es értékelések)

Záró gondolatok

Ennél az útmutatónál pedig nagyjából ennyi. Most már csak az összes darab beszerzése és összerakása van hátra.

Manapság sajnos az előbbi biztosan nagyobb fejfájást okoz, mint az utóbbi, de ez nem jelenti azt, hogy teljesen fel kell hagynod új csataállomásod felállításával.

A grafikus kártyákat valóban nehéz beszerezni, de a többi alkatrész továbbra is elérhető. Lehet, hogy egy kicsit tovább tart, mint amire számítottál, de még mindig fel tudsz építeni egy fenomenális 800 dolláros rendszert, ha hajlandó elfogadni, hogy ez nem fog egyik napról a másikra megtörténni.

Addig is rengeteg más dolgot tehet, hogy elfoglalja magát. Például megnézheti az összes nagyszerű módot, amellyel elrendezheti beállít , vagy elkezdhet spórolni a fantasztikus dolgokra játékok játszhat majd, ha elkészült a felszerelése.

A legfontosabb, hogy ezt az időt felhasználhatja arra, hogy figyelje az akciókat és a kedvezményeket. Valószínűleg nem lesznek olyan jók vagy olyan gyakoriak, mint normál körülmények között, de ha az új rendszere nélkül eltöltött időt az előnyére fordíthatja, miért ne adna neki egy esélyt.

Egy másik lehetőség, hogy megnézzük néhány olcsóbb termékünketépítvagyelőre építettPC-n, hogy megtudja, van-e benne valami, ami jobban megfelel Önnek, mint ez a 800 dolláros számítógép.

Ezek is tetszhetnek neked