Legfontosabb Szerencsejáték A legjobb játékbeállítások (2022-es lista)

A legjobb játékbeállítások (2022-es lista)

Sok órát töltöttünk azzal, hogy összeállítsuk ezt a tökéletes játék PC-beállítási listát. Nézze meg ezeket a fantasztikus számítógépes játékbeállításokat, hogy inspirációt merítsen.

ÁltalSamuel Stewart 2021. december 31. 2021. április 7 Legjobb játékbeállítások

Tudod a legjobbat a PC-kről? Teljesen testreszabhatók.

Nem csak minden egyes alkatrészt választhat ki, ami a rendszerbe kerül, hanem a külső megjelenésnek és az általános esztétikának is csak a fantáziája és a pénztárcája szab határt.

Ha Ön is olyan, mint mi, akkor valószínűleg órákat töltött a csataállomások subredditjei között, megcsodálva mások beállításait, és azt kívánta, bárcsak a tiéd lennének.

Érzünk téged. Valójában ez a cikk egy ilyen több órás görgetés eredménye.

Nagyon sokat találtunk egyedi és lenyűgöző megjelenésű beállítások úgy gondoltuk, megosztunk néhány kedvencünket, és tudatjuk veletek mit változtatnánk meg mindegyikben .

Ha tehát inspirációra van szüksége saját játékbeállításaihoz, vagy egyszerűen csak úgy érzi, hogy lejjebb görget, és lenyűgöz néhány nagyszerű játék, akkor hajrá!

legjobb játékbeállítások

Ossza meg velünk, ha tetszik, amit lát, és bátran ossza meg velünk saját fantasztikus csataállomásait az alábbi megjegyzésekben! És ha az alábbi listán látottak arra ösztönöznek, hogy próbálja meg frissíteni szerelékét, Számos cikkünk van, amelyek segítenek kiválasztani a legjobb egyéni PC-ket vagy PC-összetevőket pont itt:

TartalomjegyzékElőadás

Költségvetési építmények

 • 300 dollár építés – Kiváló gép, melynek értéke jóval meghaladja az árát. Tökéletes választás a 720p-s játékok és a kezdő építők számára.
 • 400 dollár építés – Egy másik megfizethető konstrukció azoknak az alkalmi játékosoknak, akik nem bánják, ha csökkentik a grafikus beállításokat 1080p-ben.
 • 500 dollár építés – Ez a felső kategóriás költségvetési konstrukció alkalmas 1080p-s játékokhoz, még az igényesebb játékokhoz is.
 • 600 dollár építés – Villámgyors tárhely, 16 GB RAM és letisztult dizájn teszi ezt a kört a pénztárcabarát építési kategória győztesévé. Nem marad le a játékteljesítményben sem, és még a VR-játékba is belemerülhet, igaz, alacsonyabb beállításokkal.

Középkategóriás építmények

 • 700 dollár építés - Ez a build 1080p-ben fut akadozás nélkül, és lassan továbblép 1440p-re. Nem csak ez, de gyakorlatilag az összes Oculus Rift játékot futtathatja alapértelmezett beállításokkal.
 • 800 dollár építés – A játékok zökkenőmentes futtatása 1440p-ben már nem lehetetlen ezzel a builddel!
 • 1000 dollár építés – Ez a felépítés lehetővé teszi, hogy lassan beleéljen a 4K-s játékokba. Élvezd!

Csúcskategóriás építmények

 • 1200 dollár építés – Ezzel az építkezéssel a high-end területre költözünk, és ez biztosan látszik.
 • 1500 dollár építés – Ezzel az összeállítással legalább néhány évig nem kell ellenőriznie a játék ajánlott követelményeit.
 • 2000 dollár építés – 2000 dollárért egy számítógépnek igazi vadállatnak kell lennie, és ez már csak az!

Saját számítógép építése csodálatos. Ahogy már mondtuk, az összes felvételt lehívja, és teljes mértékben irányíthatja, hogyan fog kinézni számítógépe, és milyen alkatrészeket tartalmazzon. Arról nem is beszélve, hogy az építés befejezése, a start gomb megnyomása és a számítógép zökkenőmentes elindítása az egyik legkielégítőbb érzés a világon.

Még akkor sem kell aggódnia, ha Ön kezdő építő, mivel számos lenyűgöző webhely található, amelyek lépésről lépésre tartalmaznak utasításokat a számítógép elkészítéséhez. Azonban annak ellenére, hogy a saját rendszer felépítése nem túl nehéz, bizonyos készségeket és bátorságot igényel. Sok minden elromolhat, ezért sokan ijesztő feladatnak tartják, amelyet inkább elkerülnének egy előre felépített rendszer beszerzésével.

Tehát azoknak, akik gyors és könnyed megoldást keresnek, javasoljuk, hogy tekintsék meg a legjobb előre elkészített PC-k listáját:

 • 500 dollár előre beépítve – A listán szereplő 500 dolláros rendszerek a leginkább költségkímélő megoldások közé tartoznak, amelyek valójában számos modern játékot futtathatnak, még akkor is, ha kicsit le kell tárcsázni a grafikát.
 • 800 dollár előre beépítve – Bár nem ugyanazon a teljesítményszinten, mint a 800 dolláros PC-s megoldásunk, ezek a PC-k továbbra is lehetővé teszik, hogy a modern játékokat 1080p-ben közepes és magas beállítások mellett is lejátszhassa, és a kevésbé igényes játékokat 1440p-ben is futtathatja. valamivel alacsonyabb képkockasebességgel.
 • 1000 dollár előre beépítve – Végül, az itt bemutatott 1000 dolláros buildek lehetővé teszik, hogy vagy élvezze az 1080p-s játékot kiváló képkockasebességgel, vagy hozza ki a legtöbbet az 1440p-s játékból 60 FPS-en.

Ha még mindig azon tűnődik, hogy melyiket válassza, próbáljon meg többet megtudni a köztük lévő különbségekről előre elkészített és egyedi PC-k jobb itt .

És minden további nélkül, ugorjunk bele az idei év eddigi legjobb játékbeállításainak listájába!

#9 – jóváírás: u/SleepDeprivedDad_

játék PC beállítás

Az első választásunk erre a listára sem nem kirívó, sem nem extravagáns, de mindenképpen hagy nyomot.

Olyan valakitől származik, akinek a felhasználóneve SleepDeprivedDad_, ez a beállítás a bizonyíték arra, hogy még ha kevés időd van is, és akkor is, ha szekrénybe kényszerülsz, egy kis kreativitással továbbra is a legjobbat hozhatja ki játékélményéből .

Bár kissé szűkös, ez a beállítás a lehető legjobban kihasználja a korlátozott helyet. A monitorok ügyesen vannak elhelyezve, és még a harmadik teljes méretű monitor helyhiányát is pótolja a mini laptop beépítése.


A mikrofon, a streaming webkamera és még egy pár lámpa is elfért ebben a meglehetősen szokatlan helyen. És persze ne feledkezzünk meg a kontrollerekről és azok töltőállomásáról sem. Minden megtalálható, amire egy igazi játékosnak szüksége lehet.

Ahol van akarat, ott biztosan van mód.

Természetesen a mechanikus billentyűzet kötelező mindenkinek, aki szeretné élvezni a gépén eltöltött időt, és ez a beállítás sem kivétel. A billentyűzet RGB-je és az XXL egérpad szintén jó kiegészítő, és nyilvánvalóvá teszi, hogy a felhasználó mindenekelőtt a minőséget és a kényelmet értékeli.

Amin változtatnánk

Nem sok minden változtatna itt, és valójában nem sok minden változtatna tudott változtat a rendelkezésünkre álló hely mennyiségét tekintve, de szerintünk az egyetlen dolog, ami egy kicsit tisztábbá tenné ezt a beállítást, az a jobb kábelkezelés.

A látható kábelek sohasem kellemes látvány, és bár ez közel sem olyan rossz, mint amilyen lehet, elférne egy kis munka. A lényeg az, hogy hány látható kábelek itt általában észrevétlen marad, de az a tény, hogy ez egy kis hely tiszta fehér háttérrel, jobban kiemeli őket, mint általában.

Ez azonban nem több esztétikai kérdésnél. A felhasználó gondoskodott arról, hogy minden kábelrendet eltakarítson az asztalról, ami óriási plusz a mi szemünkben! Az egér jóvoltából még az egér kábele is nincs útban egér bungee.

Egy nagyszerű dolog ebben a beállításban, hogy mivel a hely eredetileg szekrény volt, az ajtót könnyen vissza lehetett szerelni, és szükség esetén az egészet bármikor el lehetett rejteni.

Van még egy dolog, amit meg kell említenünk, valami, ami valószínűleg már egy ideje a fejében jár, ez pedig a szellőztetés. Bár magának a PC-nek nem jelenthet nagy problémát, amíg az ajtók nyitva vannak, de ha a hűtés jó, akkor ez egy kicsit érezhető dohos a felhasználó számára a nyári hónapokban.

De hé, lehet, hogy tévedünk! Ha kipróbált már hasonló környezetben játszani, tudassa velünk. Ha jó a légáramlás, akkor ez valóban így van zseniális megoldás azoknak, akiknek nincs helyük !

#8 – hitel: u/FrizzleDrizzle7

játék beállítása

Második választásunknak ezt a hangulatos sarkot választottuk, ahol néhány nagyszerű monitor, egy kényelmes szék és egy fal anime poszterek találhatók. Van néhány nagyon klassz dolog ebben az egész összeállításban, és van néhány nem túl menő dolog, amit szeretnénk megvitatni. Kezdjük az előbbivel.

A szék az, amit ki kell próbálnunk, hogy eldöntsük, megfelel-e nekünk, vagy nem. Manapság az ilyen székek DXRacer a gyártmányok például szabványossá váltak az elkötelezett játékosok körében. Bár valóban igaz, hogy a DXRacer és más hasonló cégek nagyszerű ergonomikus székeket készítenek kifejezetten a játékosok számára, ez nem jelenti automatikusan azt, hogy az összes többi szék szemétnek számít.

Ahogy korábban is mondtuk, a széket ki kell próbálni, és meg kell nézni, hogy megfelel-e Önnek, így ennek a kényelméről nem igazán tudunk mit mondani, mivel nem próbáltunk benne ülni, de az biztos. úgy néz ki kényelmes, és ha elég jó a felhasználónak, akkor nekünk is jó.

Tovább haladva, megvannak a monitorok. Ezek jelentik ennek a beállításnak a csúcspontját, és jó okból. Három egyforma monitorunk van, amelyek egységes képet biztosítanak mindhárom kijelzőn. Amit különösen szeretünk a vékony keretek, amelyek szinte zökkenőmentes átmenetet tesznek lehetővé egyik monitorról a másikra . Noha nem ezek a létező legvékonyabb keretek, nyilvánvaló, hogy a felhasználó alaposan átgondolta a vásárlást.

Sajnos a vázról nem tudunk nyilatkozni, mert az a monitorok mögött van elrejtve, de van még valami, ami azonnal felkeltette a figyelmünket, és ez a uzsonnás zacskó az asztal oldalán. Ragyogó kiegészítés a játékosok zugába, ha mondhatjuk így, olyan, amelyet mihamarabb be kell építenünk a saját beállításunkba!

Amin változtatnánk

Amint azt korábban említettük, vannak olyan dolgok, amelyek nem tetszettek nekünk, és amelyeket szeretnénk kommentálni, ezért itt vannak.

Felhasználónknak itt két asztal áll rendelkezésére, de mivel mindegyik monitor a saját lábán áll, az OP-nak valójában nagyon kevés helye van a munkához. Van egy egyszerű megoldás erre a problémára: monitor karok . Ha egyetlen lábat három monitorkarral rögzít az asztal hátuljához, sokkal több hely nyílik a többi perifériára és a karok általános mozgására az asztalon. Ez a megoldás a kényelmetlenül elhelyezett egér és billentyűzet problémáját is orvosolja.

Vagy ez, vagy kapok egy hajlított sarokasztal .

És a másik, ami rögtön ránk ugrott, amikor megláttuk a képet kínos kábelkezelés ami elveszi a fal mentén futó hűvös fényeket. Sőt, a lámpák még jobban felhívják a figyelmet a kábelekre, így az egész kicsit rendetlennek tűnik.

#7 – hitel: u/96Scorpio

játékbeállítások

A harmadik választásunk erre a listára egy olyan beállítás, amely csak úgy üvöltözik, hogy COOL! És ez alatt nem csak a fantasztikusat értjük.

A fehér, fekete és hideg kék kombináció ebben a beállításban tiszta és szinte steril megjelenést kölcsönöz neki. Valamiért megadta nekünk lélekhangulatok az Assassin’s Creedből. De hé, ez talán nincs túl messze! Ez a gép úgy néz ki, mint egy igazi vadállat, amely bármilyen játék világába teleportálhat, amit csak kívánhat, és napokig a képernyőhöz ragad.

A képzeletet félretéve nagyon szeretjük a minimalista megjelenés ebből a beállításból. Nincs annál lenyűgözőbb, mint a játékteret rendben tartani, különösen, ha a kábelek rendetlenségéről van szó, és ez az oka annak, hogy ez a kép vonzott minket.

A képen az egyetlen látható kábel az egérkábel, és annak ellenére, hogy az egérböngészők igazán kényelmesek, úgy gondoljuk, hogy ebben az esetben egy ilyen megléte felborítaná ennek a képnek a gyönyörű egyensúlyát, és zavaróbbnak tűnik.

Ha közelebbről megnézzük, láthatjuk, hogy ennek az összeállításnak minden egyes darabja egyforma figyelmet kapott, az általános dizájntól kezdve a polcokon szépen sorakozó vinil figurákon át a hihetetlen házbelsőig, amely szinte úgy néz ki, mintha ott lenne. egyetlen vezeték vagy kábel sincs benne.

Kábelkezelés önálló művészeti formának kell lennie.

Ha nem a monitorokon látható kép, azt gondolhattuk volna, hogy ezek közül valójában egyik sincs csatlakoztatva.

Ha már a monitoroknál tartunk, itt van két példányunk, amelyek játékhoz nagyon ésszerű méretűek. Bár sokan automatikusan azt feltételeznék, hogy a nagyobb mindig jobb, ez nem mindig van így. Rengeteg tényezőt kell figyelembe venni a választás során a legjobb monitor(ok) játékhoz , és a méret nagyon fontos, ha asztali játékról van szó.

Normál asztali számítógépek esetén szinte mindig jobb választás két vagy három normál méretű monitorral hacsak nincs módod egy nagy monitort ésszerű távolságra tartani magadtól. Ellenkező esetben megmerevítheti a nyakát, ha jobbra-balra rángatja a fejét, miközben megpróbál a képernyőn zajló események tetején maradni. Csak győződjön meg arról, hogy a fő monitor elég nagy ahhoz, hogy megfelelő élményt nyújtson. Azonban még ebben az esetben is, ha van egy-két további monitor, biztosan segít a háttérben zajló folyamatok követésében.

Amin változtatnánk

Az egyetlen dolog, amin itt változtatnánk, többé-kevésbé csak preferencia kérdése.

Először is lecserélnénk a billentyűzet valamire, ami kicsit jobban passzol a témához, esetleg valami fehér vagy hidegkék LED-es lámpával.

A második dolog a monitorokkal kapcsolatos. A beállítás tiszta témájával összhangban úgy gondoljuk, hogy akár egy eltávolítása is lehetséges monitor állvány és váltásra falra szerelhető monitorkarok remekül nézne ki. Ez azonban korántsem tanács, hanem egyszerűen megfigyelés. A monitorok asztalhoz rögzítésének megvannak a maga előnyei, és végül minden a személyes preferenciákon múlik, ahogy mondtuk.

#6 – hitel: u/TedyTedz

pc játék beállítása

Van itt valami, amitől kiáradt a kreatív lé.

Ez egy nagyon egyszerű, de meglehetősen esztétikus konstrukció – teljes kontraszt az előző jeges és futurisztikus bejegyzésünkhöz képest. Ehelyett azzal természetes, földes színek , ez eszünkbe juttatja az erdőtündéket és… Link?

Ebben az összeállításban sok mindent lehet szeretni. Valójában a legtöbbet szeretjük és csodáljuk.

Amennyire látjuk, a Razer téma a beállítás során végig fennáll, miközben a ház, az egér és a billentyűzet ugyanaz a márka. A minimalista zöld LED logó és a vázon található lámpák tökéletesen illeszkednek a témához, és azt kell mondanunk, hogy az üveg és az RGB kombinációja helyett az egyszerű és robusztus megjelenést részesítjük előnyben. Legalábbis ebben az esetben.

Mivel egy ilyen egyszerű beállítás, a két legszembetűnőbb dolog valójában az íróasztal és a fal. Mindkettőbe teljesen szerelmesek vagyunk, és jó okkal. Nem csak az asztal elég nagy és mély ahhoz, hogy elférjen benne két képernyő, egy ház, perifériák és még mindig több mint elég hely van egy tucat más dolog számára, de keményfából is készült, így rendkívüli tartós .

Ami a falat illeti… nos, nincs sok mondanivaló, kivéve, hogy ez egy egyszerű, mégis egyedi dizájn, amelyet egyszerűen nem lehet nem csodálni.

És ami a kábelkezelést illeti, ez a beállítás újabb nyerő könyvünkben. Bár van néhány elkerülhetetlen kábel az asztalon, a beállítás úgy néz ki tiszta és rendezett .

Amin változtatnánk

Mint már említettük, itt nem sokmindenen változtatnánk. Ha azonban tépelődnünk kellene, azt mondanánk amelynek két egyforma monitor nem lenne rossz ötlet, nem csak esztétikai szempontból, hanem a játékélmény szempontjából is.

Bár sokan nem bánják, ha különböző méretű képernyők vannak, és különböző felbontással működnek, tagadhatatlan, hogy minél hasonlóbbak, annál jobb az élmény.

Ha több monitorról van szó, érdemes az előlapok szélességére is gondolni. Minél vékonyabb az előlap, annál zökkenőmentesebb az átmenet egyik monitorról a másikra . Ez azonban nem szükségszerűség, hanem egyszerűen preferencia és természetesen költségvetés kérdése.

Már csak az uzsonnás zacskó hiányzik!

#5 – hitel: u/bmcleary

legjobb játékbeállítás

A következő választásunk egy kicsit más. Ha játékos vagy, akkor tudod, milyen jó érzés találkozni valakivel, akinek ugyanazok az érdeklődési körei és ízlései, mint te, és még jobb lesz, ha ez a valaki a jobb feled.

Nem azért szeretjük ezt a beállítást, mert a legjobb számítógépei vannak, vagy mert a legeredetibb, hanem azért, mert kettő mindig jobb, mint egy, és a társaságban való játék mindig felülmúlja az egyedül való játékot . De nem ez az egyetlen ok.

Valójában úgy gondoljuk, hogy ennek a helyiségnek a kialakítása különleges varázst ad neki. A félig fekete-félfehér téma egy pillanatra arra késztetett bennünket, hogy két különböző képet nézzünk. Csak az a kifogásunk, hogy jobbra fehér függönyt kellett volna rakniuk!

Ha magukról a beállításokról van szó, azok sem okoznak csalódást. A monitorok tökéletesen illeszkednek, és örömmel látjuk, hogy méretük is megegyezik. A egyszerű és letisztult kialakítás Az íróasztalok közül tökéletes a szobába, bár semmi sem rejti el a rendetlen kábeleket.

Ami azonban leginkább felkeltette a figyelmünket, az a alváz . Az NZXT mindig előkelő és biztonságos fogadás, ha arról van szó esetek amelyek kiváló minőségű teljesítményt nyújtanak, miközben lenyűgözőek is.

És ne feledkezzünk meg a székek ! A kényelembe és a gerinc egészségébe való befektetés valószínűleg a legfontosabb dolog, amit meg kell tenned, ha folytatni szeretnéd játékkarrieredet, és ez a pár megérti!

Amin változtatnánk

Elnézést, ha úgy hangzik, mint egy tönkrement lemez, de az egyetlen dolog, amitől ez a szoba végtelenül szebb lesz, az jobb kábelkezelés . Tudjuk, hogy ebben az esetben az aljzatok sajnos el vannak helyezve, de hozzáadva a hátsó panel az íróasztalokhoz mindig lehetőség van.

A második dolog, amit meg akarunk említeni, csupán preferencia kérdése. Bár tisztában vagyunk vele, hogy a gyönyörű ház teljes kijelzőn és karnyújtásnyira az íróasztalon egyszerre stílusos és kényelmes, ebben az esetben a tokok sok helyet foglalnak el, és az amúgy is sekély íróasztal nagy részét teljesen használhatatlanná teszik.

Másrészt, ha az íróasztalt kizárólag játékra használjuk, és a szükséges perifériákon kívül nem igényel további helyet, nincs jobb hely egy ilyen pompás váznak, mint ez.

#4 – hitel: u/m4g1k

pc beállítás

Igen, tudjuk, a PC Master Race a legjobb… DE! Azért vagyunk itt, hogy a legjobb játékbeállításokról beszéljünk, és értelemszerűen konzolok játékbeállítások is vannak, és ennek a srácnak mindkettő megvan! Vagy mondjuk mind a hármat?

Ha PC, Xbox és PS4 van ugyanabban a szobában, soha nem akarjuk elhagyni a helyet!

De beszéljünk a tényleges beállításról. Mindenekelőtt szeretjük, milyen tiszta – nincs szükségtelen rendetlenség és nincs kábelzavar . Rendezett és előkelő, semmi túlzás, de a földi paradicsom minden hétköznapi játékos számára.

A PC két monitort kapott, bár az elhelyezéséből ítélve a bal oldali valószínűleg háttérfolyamatokhoz használható, mint például a Discord vagy a Blitz, míg a masszív tévé nyilván oda van a konzolokhoz.

OP-nak egyértelműen jó szeme van a részletekhez. Egy ideig próbáltuk kitalálni, hogy mitől tűnik olyan vonzónak ez a kép, aztán meglett. Ez a fények. A zöld, rózsaszín és kék LED-ek a fal mentén futva kellemes hangulatot kölcsönöz a helyiségnek, és kiemeli a játéksarkot.

Amin változtatnánk

Nyilván nem látjuk, hogy mi van a kép mögött, így nem lehetünk biztosak benne, de abból, amit látunk, nincs dohányzóasztal vagy kanapé a TV előtt, és véleményünk szerint ez az egyetlen dolog, amit ez a beállítás teljesen tökéletessé kell válnia. Egy kényelmes kanapé vagy akár egy pár laza táska ideális kanapékrumpli kuckóvá tenné ezt a helyet!

A monitorokkal kapcsolatban általános az egyetértés, hogy a három a maximális és tökéletes szám. Az ok egyszerű; Ha ki szeretné terjeszteni a látómezőt, és több képernyőn szeretne játszani, akkor az előlapok a látómező közepén csattannak, ha csak két monitorja van. Emiatt, mindig jobban szeretjük a hármat a kettővel szemben .

Ha azonban az OP rendben van az egyetlen monitoron való játékkal, miközben a másodikat kifejezetten játék közbeni háttérfolyamatok kezelésére használja, az is teljesen rendben van. Ez megint csak preferencia kérdése.

#3 – hitel: u/Cougardc

számítógépes játék beállítása

Bár nem a legtisztább beállítás, amivel a battlestations subredditben való turkálás során találkoztunk, ez határozottan a legegyedibbek közé tartozik!

Kezdjük magával a PC-vel, mivel ez a beállítás legszembetűnőbb összetevője. Falra szerelhető PC-k nem újdonság, de még mindig nem olyanok, amiket gyakran látni. A legtöbb ember jobban szereti a szabványos alvázat. Csodálatosan nézhetnek ki, és természetesen hordozhatóak is. Azonban időnként találkozni fogsz valami ilyesmivel, ami elgondolkodtat: Miért nem tettem ezt?

A bevezetőben említettük, hogy ehhez a listához nem feltétlenül a legdrágábbnak tűnő vagy a legfényesebben izzó beállításokat választottuk. Olyan beállításokat választottunk, amelyek megszólítottak minket, egyedinek tűntek, vagy történetet meséltek el a felhasználóról. Ebben az esetben szerettük a Transzformátorok téma .

De ez a PC az esztétikai dolgok mellett is egy vadállat. Ezzel a beállítással tudjuk, hogy az OP az Nvidia RTX 2080 Supert használta az Intel Core i9-9900k-vel párosítva. processzor . Ezen kívül a PC két 32 GB-os Corsair Dominator Platinum RAM-ot, egy 1050 W-os tápegységet, két 1 TB-os NVMe-t és mindezt az Asus Maximus Extreme XI alaplaphoz csatlakoztatva kapott. Beteg.

Ennek a beállításnak a másik szemet gyönyörködtető része a monitorok; különösen a középső, ultraszéles Samsung CRG90. Itt nem térünk ki a monitor specifikációira, de egy dolgot meg kell említenünk. Míg az ultraszéles monitorok a tökéletes magával ragadó moziélményt biztosítják, többnyire a munkaállomásokat szem előtt tartva hozták létre.

Vannak olyan játékok, amelyek támogatják az ultraszéles játékot, vagy mondjuk azt, hogy szuper-ultra-széles, mivel a CRG90 képarány 32:9, szemben a normál ultraszéles 21:9-es képaránnyal. Ha olyan dolgokra vágyik, mint a CS:GO, az Apex Legends, a Destiny 2 vagy a versenyjátékok és a szimulátorok, akkor valószínűleg remekül fog szórakozni ezzel a monitorral.

Sok más játék azonban 5120×1440-es felbontásban rendkívül torznak tűnik, vagy egyáltalán nem támogatja, és meg kell elégednie a szűkebb móddal, ami azt jelenti, hogy fekete szélei vagy akár játék ablakos módban. Igen.

De annak ellenére, hogy van néhány hátránya egy ultraszéles monitor , két monitoron is felülmúlja a játékot, mivel a képernyő közepén nincs kellemetlen káva, amely akadályozza a kilátást. Arról nem is beszélve, hogy ha a csataállomás munkaállomásként is működik, semmi sem múlja felül az ultraszéles képernyőt.

Most, hogy a nagy dolgokkal foglalkoztunk, meg kell említenünk az íróasztalt, amely rendkívül jól néz ki kényelmes és tágas és elképesztő hangélményt tesz lehetővé, amelyet az OP maximálisan kihasznált.

Amin változtatnánk

Őszintén szólva, nem sokat változtatnánk itt, ha valamin. Ez egy teljesen személyre szabott konstrukció, amely hangulatos és csodálatosan néz ki. Sajnos néhány a látható kábelek elkerülhetetlenek a falra szerelt elrendezésben mint ez, de ennyi!

#2 – hitel: u/AndresAwesome

legjobb számítógépes beállítások

És itt van a nyolcadik választásunk… vagy a második, mivel visszaszámolunk. Mindegy, megállhatunk egy pillanatra, hogy értékeljük, milyen gyönyörűen néz ki? Nem baj, várunk.

Le a kalappal OP előtt, akinek sikerült alkotnia a végső játékparadicsom . Ebben a szobában minden megtalálható, egy csodálatos PC-től nem kevesebb, mint négy monitorral, minden elképzelhető konzollal, egy gyönyörű tévével a magával ragadó konzolos játékhoz, egy versenykerék és pedálok versenyjátékokhoz, egészen biztosak vagyunk abban, hogy még a VR készlet , de túl sötét a biztoshoz.

Az OP pedig élvezheti mindezt, miközben csúcskategóriás székekben ül, és büszkén játszhat a Smash Bros zászló alatt. Mi többre vágyhatna az ember? El tudjuk képzelni, hogy mindez mennyibe került.

Vagy talán nem is kellene.

Amin változtatnánk

Mivel lassan a listánk végéhez közeledünk, és a beállítások egyre jobbak és drágábbak, kevesebb dolgot kell elmondanunk róluk, és még kevesebb olyan dolgot, amin változtatni szeretnénk.

Van azonban egy dolog, amit hozzátennénk, és ez ugyanaz, amit az előző bejegyzésünkben említettünk, amelyhez TV is volt – egy kanapé vagy lustatáska a kényelmesebb konzolos játékélmény érdekében, bár még nekünk is el kell ismernünk, hogy ez ebben a beállításban kissé kínosnak tűnne. De akkor is menő lenne.

#1 – hitel: u/lesi20

PC beállítások

És végül íme az utolsó választásunk. Talán azon tűnődsz, hogy miért ezt választottuk, mivel olyan sok más remek is volt a listán, és eláruljuk – mert ez a legkényelmesebb. A ferde tetők fájdalmat okozhatnak a nyakában, de egyébként ez a szoba úgy néz ki, mintha az volt a célja, hogy bent tartsa a játékost, és soha ne akarjon távozni.

Különösen szeretjük a narancssárga és lila világítást a megfelelő színű tapétákkal kombinálva. Az OP okkal nevezte a két sarkot. Megvan a narancssárga PC-sarok, gyönyörű házzal és egy egyszerű, minimalista asztallal, amely tökéletesen illeszkedik a helyiségbe, és elég mély ahhoz, hogy mindhárom monitor elférjen, miközben elegendő hely marad az összes perifériának.

A szemközti lila sarok a konzolokhoz készült. A teret elég ügyesen használták ki. Bár a tévé előtt nincs kanapé, mégis van egy ágy, ahol OP bármikor hátradőlve élvezheti a PS4-es vagy Switch-játékait. Arról nem is beszélve, hogy az ágy hihetetlenül erősnek és kényelmesnek tűnik.

Az OP-k is nagyon lenyűgöztek minket vezérlők gyűjteménye a tévé mellett, ahogy azt is, ahogy a lila LED fény alatt ízlésesen megjelenítették.

Amin változtatnánk

Korábban már említettük, hogy több monitor használata esetén a legjobb, ha azonos méretűek, mert a monitorok közötti felbontásbeli eltérések meglehetősen felkavaró élményt okozhatnak. Természetesen van mód ennek a megkerülésére, de ez sok időt vesz igénybe, és zavaró is lehet. Emiatt az egyetlen, amin változtatnánk ebben a beállításban a harmadik monitor mérete.

Ezen kívül nincs egyetlen dolog, amihez hozzányúlnánk. Szerény véleményünk szerint az OP-nak nagyon jó ízlése van, és reméljük, hogy a jövőben még több képet látunk majd a frissítésekről. Gratulálunk!

Ultimate Setup – hitel: u/ixambee

végső számítógépes játékbeállítás

Azt hitted, végeztünk? Megvicceltelek! Ideje felfedni az év tényleges legjobb összeállításunk.

Itt van egy gyönyörű, mély keményfa íróasztalunk, hatalmas monitorral. Ebben a cikkben egyszer már említettük, hogy a nagy monitorok szó szerint nyakfájdalmat okozhatnak, mivel előre-hátra kell rángatni a fejét, hogy követni tudja, mi történik a képernyőn. Ezt a problémát könnyű leküzdeni, és ehhez egy jó mély asztalra van szükség, hogy távolságot tudjon teremteni Ön és a monitor között.

Ez eléggé a egyszerű, mégis funkcionális beállítás amit a kép is bizonyít, amit bárki élvezhet. A billentyűzet és az egér ismét meglehetősen egyszerű, de nagyszerű játékhoz, bár vezetékes egér előnyösebb a jobb teljesítmény érdekében. És persze ha arról van szó egérpadok , A Corsair mindig biztonságos választás.

Az alapvető perifériákon kívül egy jó minőségű mikrofon és egy rendkívül szőrös fejhallgató állvány .

Viccet félretéve, ez a kép feldobta a napunkat, és mindenképpen fel kellett tennünk ebbe a listába, akár megtisztelő elismerésként is. Maga a beállítás valójában elég menőnek tűnik, de csak egy részét látjuk, így nem igazán tudjuk megítélni. Emellett mindannyian láthatjuk, hogy a képen nem a PC, hanem egy szőrös jófiú áll a középpontban.

Amin változtatnánk

nem változtatnánk semmin. 10/10!

Következtetés

Végre a listánk végére értünk. Reméljük, hogy az általunk választott beállítások közül legalább néhány tetszett, és ihletet merített saját játéksarok kialakításához vagy fejlesztéséhez.

Biztosak vagyunk benne, hogy néhányan nem értenek egyet a választásunkkal, de ez teljesen rendben van! Ossza meg velünk a megjegyzésekben, hogyan néz ki az Ön beállítása, és hogyan rangsorolná a kiválasztottakat. És természetesen hagyjon olyan linkeket, amelyek javaslatokat tartalmaznak kedvenc játékbeállításaihoz!

Ezek is tetszhetnek neked