A legjobb játékok, ahol rosszfiúként játszol 2022-ben

Nem sok olyan játék van, ahol lehetőség nyílik rosszfiúként játszani. Összeállítottunk egy listát a legjobb játékokról, ahol rosszfiúként játszol.

ÁltalJustin Fernandez 2021. december 30. 2021. január 4 A legjobb játékok, ahol rosszfiúként játszol

Bár lehet, hogy néhányan nem hajlandók beismerni, titokban mindannyian elképzeltük, milyen menő lenne gazemberként játszani kedvenc videojátékunkban. Végül is rosszfiúnak lenni azt jelenti, hogy lenyűgöző jutalmakhoz férhet hozzá.

Legyen szó korlátlan pénzről, csatlósok végtelen készletéről vagy divatos szigeti búvóhelyekről, a gazemberek mindig egy lépéssel a hős előtt járnak.

És ez még azelőtt szükséges, hogy figyelembe vegyék azt a képességüket, hogy hosszú és elnyújtott beszédet tudnak emlékezetből elmondani. Elismerni kell ezt a szintű odaadást! Hogy megünnepeljük, mennyivel szórakoztatóbbak a gazemberek, kiemeljük a legjobb játékok, ahol rosszfiúként játszol .

Ide tartoznak az opcionális gonosz ösvényekkel rendelkező játékok, a hagyományos gonosz főszereplőkkel és olyanok, amelyekben a főszereplő egy morálisan szürke antihős.

Ne felejtsen el visszanézni a jövőbeni frissítésekért, és fontolja meg a többi válogatott listánk átolvasását további játékajánlatokért:

Összefüggő: A legnagyobb nyílt világú játékok méret szerint rangsorolva A legerősebb videojáték-karakterek rangsorolása A rangsorolt ​​legerősebb videojáték-fegyverek

TartalomjegyzékElőadás

a háború istene

a háború istene

A dolgok beindítása érdekében magát a Ghost of Sparta-t, Kratost is felvettük. A háború isteneként is ismert Kratos éveket töltött a görög istenek levadászásával, amiért arra manipulálták, hogy megölje saját feleségét és lányát.

Noha nehéz helyzetét némileg bosszútörténetként indokolják, Kratost nehéz másnak tekinteni, mint egy vérszomjas gyilkosnak, aki habozás nélkül megöl mindenkit, aki az útjába kerül.

Ez a legszembetűnőbb az elsőben a háború istene játék, amelyben Kratos ártatlan civileken átvágja magát, miközben harci úton száll szembe a görög Ares istennel.

Ennek is van értelme God of War III ahol Kratos Poszeidon hercegnőjét használja ellensúlyként, hogy kinyit egy ajtót, aminek következtében a lány halálra zúzza. Bár 2018 a háború istene A soft reboot egy érettebb, kissé rehabilitált Kratost ábrázol, aki végül visszarántott régi, gyilkos módszereihez.

Grand Theft Auto

Grand Theft Auto

A Grand Theft Auto sorozat egy óriási hatalom-fantázia, amelyet gyors autók, fegyverek és pénz táplál. Mindegyik részben más-más bérbűnözőként játszol, aki több mint hajlandó feltűrni az ingujját, és bemocskolni a maffiafőnökökért, utcai bandákért vagy csak az anarchia kedvéért.

Bár azt állítjuk, hogy a bűnözők meggyilkolása nem is olyan rossz a dolgok nagy rendszerében, a legtöbb küldetés legalább egy, ha nem több tucat civil áldozattal végződik.

A sorozat azonban addig nem éri el a rosszfiú-potenciál csúcspontját Grand Theft Auto 5 , amely az első bejegyzés, amelyben három játszható karakter szerepel: Michael, Franklin és Trevor.

Noha az első kettő semmiképpen sem egészséges, mégis világos erkölcsi iránytűvel rendelkeznek, ami megkönnyíti a tévedéseik elmulasztását. Trevor viszont alapvetően egy pszichopata, aki úgy jár, hogy embereket öl a pokol miatt.

Dungeon Keeper

Dungeon Keeper

Ban ben Dungeon Keeper , mindentudó, mindent látó entitásként játszol, aki felelős a kazamaták kezeléséért és annak biztosításáért, hogy a hősök ne törjenek be.

Hozzáférést kapsz halálos eszközök széles skálájához, valamint olyan csatlósokhoz, amelyeket különböző területeken helyezhet el, hogy megtehesse ajánlatát. Ellentétben az istenjáték műfajának legtöbb játékával, Dungeon Keeper beteges humorérzéke van, amely folyamatosan teljes képernyőn van.

Például ahelyett, hogy az egyik csapdával egyenesen megölnél egy hőst, idővel lassan megkínozhatod őket úgy, hogy csapdákat láncolsz össze, hogy dominóhatást hozz létre.

Amikor nem azt nézed, amint a leendő hősök elvérzik, miután beteszik a lábukat egy tüskékkel teli szobában, akkor fizikai pofonokkal bátorítod a csatlósokat, hogy dolgozzanak keményebben. Szinte rosszul éreznénk magunkat, ha ilyen súlyos atrocitásokat követnénk el, ha nem lenne elégedett Dungeon Keeper érezteti az egészet.

Bérgyilkos

Bérgyilkos

A dolgok kissé homályossá válnak, amikor az erkölcsi integritásról beszélünk Bérgyilkos főszereplő, 47. ügynök. Bár mindenki kedvenc kopasz bérgyilkosa lehet, van valami borzasztóan sötét abban a fickóban, aki kész embereket ölni pénzért, még akkor is, ha jön.

Nem is beszélve arról a számos civilről, akik a 47-es ügynök célkeresztjébe kerültek egyszerűen azzal, hogy olyan álruhájuk van, amelyre szüksége van, vagy egy határon kívüli helyszínre jutottak.

Egyes rajongók úgy próbálják racionalizálni 47 viselkedését, hogy antihősnek festik le, aki végső soron jobb hellyé teszi a világot azzal, hogy megszabadul a karrierbűnözőktől.

Ezt némileg tükrözték a legutóbbi részek, ahol a karakteréhez megváltó tulajdonságokat rendeltek, hogy jobban rokonítható legyen. A nap végén nem szabad megbízni abban, aki aktatáskákat dob ​​a gyalogosokra.

Hűbérúr

Hűbérúr

Hűbérúr Újraélesztett holttestté varázsol, akit azután keltettek életre, hogy goblin csatlósaik úgy döntöttek, hogy varázslatos páncélruhába töltik őket. Tehát bizonyos értelemben minden bűn, amit elkövetsz, gyakorlatilag nem a te hibád, hanem annak a több száz goblinnak a hibája, akik királyuknak hívnak téged.

Legalábbis ezt szeretjük elmondani magunknak, miközben városokat fosztunk és királyságokat hódítunk meg.

Bár a játék lehetőséget ad arra, hogy némi udvariassággal közelítsd meg a küldetéseket, erre nincs igazi ösztönzés. Valójában arra buzdítanak, hogy legyél olyan könyörtelen, amennyire csak lehetséges, mivel a korrupt viselkedést szebb páncélzattal és kiváló történetvéggel jutalmazzák.

Abban is van valami eredendően kielégítő, ha gremlinek hordáit küldi háborúzni az Ön nevében, tudván, hogy van benne egy pár dögös pár.

Pusztíts el minden embert

Pusztíts el minden embert!

A játék kezdetétől Pusztíts el minden embert! nem vesztegeti az idejét gonosz főszereplőjének, a Furon Cryptosporidiumnak, más néven Cryptonak a felállítására. A kis szürke idegenként, éles fogakkal teli szájjal bemutatott Crypto teljesen semmibe veszi az emberi életet, és a teheneket sem szereti túlságosan.

Szerencséjére a küldetése magában foglalja a Föld bolygó beszivárgását, hogy DNS-t gyűjtsön faja túlélésének biztosítása érdekében.

A munka elvégzéséhez a Crypto idegen fegyverek arzenáljával van felszerelve, amely lehetővé teszi számára, hogy olvassa a gondolatokat, változtassa meg az alakját, bontsa szét a húst, és még az igénytelen földieket is megvizsgálja, amikor csak akarja.

Ha ez nem lenne elég, a Crypto egy repülő csészealjat pilóta, amelynek lézersugara pillanatok alatt egész utcákat képes szintbe állítani. Még ha a legtöbb tette az intergalaktikus háborús bűnök kategóriájába tartozik, a Crypto legalább egy magasabb cél érdekében cselekszik.

Névtelen liba játék

Névtelen liba játék

Van egy bizonyos hely a pokolban, amely kifejezetten a libának van fenntartva Névtelen liba játék . Hasonlóan a libákhoz a való életben, ez a lúd szüntelenül gyűlöli az embereket, és minden alkalmat megragad ennek kifejezésére. A másik oldal az, hogy te irányítod a libát, és ezért közvetlenül irányítod annak huncut viselkedését.

Legyen szó arról, hogy ez azt jelenti, hogy a falusiakat megdöbbenti a bosszantóan hangos dudálásoddal, vagy felveszed a holmijukat a csőröddel, mielőtt a tóba dobnád őket, vagy csak ráveszed őket, hogy üldözőbe vegyenek rúgásokért, nyugodt lehetsz, ha tudod, hogy büszkévé tetted libás őseidet.

Soha nem derült ki pontosan, hogy a liba miért zaklatja az összes helyi lakost, de nyugodtan kijelenthetjük, hogy valószínűleg megérdemlik.

A Plague Inc. fejlődött

Plague Inc. Evolved

Bár 2020-ban egy halálos, levegőben terjedő vírusként való játék, amely az egész világon elterjed, túlzásba ejtheti az orrát, de az biztos, hogy izgalmas videojátékot készít. Plague Inc. Evolved látja, hogy mindent megtesz annak érdekében, hogy a laboratóriumban előállított kórokozó a lehető legtöbb embert megfertőzze. Miért kérdezed? Mert jó látni a számok emelkedését!

A tréfát félretéve, a játék valójában elég mélyreható a vírusszimulációval, lehetővé téve, hogy egyedi jellemzőket rendelj a kórokozódhoz, hogy növeld a lehető leggyorsabb terjedésének esélyét.

Nem lesz könnyű, mivel az emberek továbbra is új akadályokat vetnek az utadba, és végül gyógymódot találnak, ha túl sokáig tartasz.

Dög

Dög

2020-ban jelent meg, Dög egy fordított horror játék, amelyben egy rémisztő szörnyet irányíthatsz, és megváltoztathatod az alakját, hogy átférjen a legszűkebb légcsatornákon, amelyeket állami forrásból meg lehet vásárolni.

Mivel élete nagy részében egy katonai kutatóintézetbe zárták, a bebörtönzött szörnyetegnek egy napon sikerül megszöknie, és elkezd pusztítani fogvatartóit.

Bár lehetne vitatkozni amellett, hogy valójában a szörnyeteget csapdában tartó tudósok a rosszfiúk, nehéz meggyőzni az embereket arról, hogy valami ennyi indával nem más, mint gonosz.

Míg a keményebb ellenségtípusok később némileg fenyegetést jelentenek, a játék nagy részét megállíthatatlan gyilkológépnek érzik.

Emberevő

Emberevő

Emberevő egy újabb közelmúltbeli kiadás szörnyeteg főszereplői friss szemszögből. A nyílt világú, szinte teljesen víz alatti akció-RPG-készletként bemutatott játékban halálos emberevő cápaként játszol.

Fiatal kölyökkutyaként indulsz, akinek az anyját megölték a vadászok, majd felnőve az egyik legfélelmetesebb ragadozóvá vált, akit az Öböl-part valaha is látott.

A játékhoz való hozzáállásod egyaránt meghatározza a cápa megjelenését, valamint azt, hogy milyen tulajdonságokat fejlesztenek ki. Töltheti az idejét azzal, hogy a parton strandolókat szed ki, gyengébb halakat etethet a víz alatt, vagy szerencsét tolt más, súlycsoportja feletti cápákkal vagy aligátorokkal küzdve.

Tekintettel arra, hogy az egyetlen lehetőség a túlélésre az, hogy kezdettől fogva rossz lesz, jobb, ha csak egy csúcsragadozóként öleli fel új életét.

Fekete-fehér

Fekete-fehér

Az egyik klasszikus istenjáték a 2000-es évek elejéről, Fekete-fehér újszülött istenségnek vet fel, aki egy általuk választott óriási állat megjelenését ölti magára. Innentől kezdve a játék bemutatja új hűséges alattvalóit, a falusiak egy csoportját, akiknek valami imádnivalóra van szükségük. Ahogy a címe is sugallja, Fekete-fehér arról szól, hogy jó vagy rossz döntéseket hozz.

Bár lehetséges az egész játékot végigjátszani anélkül, hogy egyetlen rossz döntést is meg kellene hoznunk, például ha megsemmisítené a hódolói termést, és az óceánba dobná csekély testét, eljön az a pont, amikor engedni fog a kísértésnek.

Elvégre te egy hatalmas szörny vagy, hatalmas erővel, és gyengécske halandók vesznek körül, miért ne fordulnál a sötét oldalra?

LEGO DC Super Villains

LEGO: DC Super-Villains

Miközben a legtöbb LEGO játékok találkozunk a popkultúra jól ismert hősei között cserélve, LEGO: DC Super-Villains ehelyett a DC Comics univerzumából kivont rosszfiúk rongyos csoportjára összpontosít.

Technikailag a játék egy spin-off a LEGO Batman Trilógia, amely a Caped Crusaderre és jótékonykodó társaira összpontosít.

Könnyű azonban elfelejteni, hogy ez a Denevérember játék, amikor olyan klassz szupergonosz dolgokat csinálsz, mint Jokerként robbanó pitéket dobálsz az ellenségre, vagy irányíthatod az elméket a Poison Ivy segítségével.

Az is segít, hogy a karakterek széles skálája áll rendelkezésre, hiszen a névsoron jól ismert rosszfiúk, valamint homályosabb DC gonosztevők egyaránt megtalálhatók, akik általában nem kerülnek a reflektorfénybe.

Tombol

Tombol

Tombol remek korai példája a rosszfiúk főszereplőinek, akiket jól csináltak. Emberként játszol, aki valamilyen furcsa okból hirtelen átváltozik a híres szörnyfilmek által ihletett hatalmas fenevadak egyikévé.

Van egy King Kong -mint a George nevű gorilla, a Godzilla -a szomszédos gyík találóan Lizzie-nek nevezett, és egy vérfarkas, aki egyszerűen csak Ralph mellett halad. Szeretjük Ralphot.

A játék fő célja, hogy kipróbáld, hány épületet tudsz lerombolni, és hány embert ehetsz meg, mielőtt a katonaság elkerülhetetlenül ledönt. Ez a gyakorlatban meglehetősen kielégítő, különösen az, ahogyan a szörnyek rákapaszkodnak az épületekre, és tönkreteszik az egyes emeleteket harapnivalók vagy alkalmi atomfegyver után kutatva.

Létezik helyi szövetkezet is, ami azt jelenti, hogy Ön és egy haverja együtt dolgozhat egy egész város kiegyenlítésén.

Ezek is tetszhetnek neked