A legjobb SLI-t támogató játékok

Szeretné a lehető legteljesebb mértékben kihasználni az NVIDIA SLI beállításait? Itt található a legjobb SLI-t támogató játékok listája, hogy a legjobb játékélményben legyen részed!

ÁltalThomas Bardwell 2021. március 9 A legjobb Sli játékok

Ebben az útmutatóban egy pillantást vetünk az SLI-re, és elmondjuk, hogy szerintünk mely játékok használják ki a legjobban ezt az Nvidia által fejlesztett motort.

Kezdjük azzal, hogy elmagyarázzuk, mi az SLI, és megvitatjuk a relevanciáját a jelenlegi játékkörnyezetben.

Tehát, ha az Ön beállításai támogatja ezt a technológiát, és szeretné jól kiaknázni azt, olvasson tovább, hogy megtudja, mely játékok fognak a legjobban ragyogni a használat során.

Először is elmagyarázzuk, miért lehet előnyös az SLI az Ön számára.

TartalomjegyzékElőadás

Miért fontos az SLI?

Sli által támogatott játékok

SLI , más néven Scalable Link Interface, egy szabadalmaztatott grafikus kártya skálázó motor, amelyet a Nvidia . Egyszerűen fogalmazva, lehetővé teszi több GPU csatlakoztatását egy gépen belül . A több GPU megosztja a valós idejű grafikus megjelenítést, így egyetlen kimenetet hoz létre.

A technológia kezdetben az volt fejlett még az 1990-es évek végén a 3dfx által. Az Nvidia felvásárolta a 3dfx-et, és ezzel a technológia tulajdonosa lett. A grafikus óriás 2004-ben újratervezte az SLI-t, hogy azzá a technológiává váljon, amelyet jelenleg a legtöbb modern Nvidia GPU-ban látunk.

Az SLI egyszerre legfeljebb négy GPU-t támogat (2-Way SLI, 3-Way SLI, 4-Way SLI). A fogyasztói piacon azonban az a tendencia, hogy a technológia használatát két egységre korlátozzák.

Az ötlet az, hogy növeli a gép renderelő képességét azáltal, hogy több GPU párhuzamosan működik, mindegyik egyenlő részt vállal a munkaterhelésből, és a játékok teljesítményének javítása — különösen a képkocka/perc szám, az árnyékok, a világítás és a textúrák minősége tekintetében.

Az SLI működéséhez ugyanannak a GPU-nak több példányát kell megvalósítani a rendelkezésre álló PCI-Express bővítőhelyeken, és össze kell kapcsolni az SLI Bridge csatlakozón keresztül.

Ezen a ponton minden kártya a 3D-s renderelési folyamat egymástól függetlenül hozzárendelt részein működik, mielőtt az elkészült munkát visszaküldené egy fő GPU-nak, és egységes kimenetként továbbítaná. A folyamatot a grafikus illesztőprogram vezérli, amely megosztja a munkaterhelést, és meghatározza az egyes kártyák megjelenítési prioritását.

Az SLI keretrendszeren belül két renderelési folyamat létezik. Ezek az Alternate Frame Rendering (AFR) és az SLI Antialiasing (SLI AA).

AFR a jobb általános teljesítményre irányul azáltal, hogy a GPU-k a hozzáadott tűzerőt használják fel, hogy a lehető legtöbbet átfedés nélkül jelenítsék meg. Adott számú képkockát rendel a két GPU-hoz, és ezek egymástól függetlenül működnek rajtuk. Például az 1-10 képkockákat az első GPU fedi, míg a többi GPU a 11-20 képkockát, és így tovább.

SLI AA viszont arról szól, hogy a legélesebb, leglélegzetelállítóbb vizuális élményt nyújtsa a rendelkezésre álló hardverrel, olykor a teljesítmény árán, azáltal, hogy felosztja a élsimítás folyamat.

A GPU-k élsimítási munkát azonos kereteken kapnak. Ennek ellenére a munkaterhelés megoszlik az alpixel-mintavételezésnél, és minden GPU más-más ponthalmazt fed le a kereten belül – az összevont eredmény vizuálisan csábítóbb képet eredményez.

Még mindig releváns az SLI?

Sli-t támogató játékok

2004 óta az SLI technológia ugrásszerűen halad, hogy lépést tudjon tartani a modern játékok, különösen az AAA fajták egyre igényesebb igényeivel.

Az SLI technológia továbbra is megtalálható az Nvidia GPU-inak többségében, beleértve a legújabbakat is RTX sorozat , amely az új technológiáknak köszönhetően az SLI átviteli sávszélessége ötvenszerese a korábbi technológiáknak. SLI NV-Link híd .

Az SLI-k relevanciája ingadozni kezd, amikor a játékfejlesztőkről van szó. A játék SLI-támogatásra való optimalizálása fáradságos folyamat, és ehhez a fejlesztőtől a célra tervezett frissítések kiadása, az Nvidia részéről pedig speciális illesztőprogram-javítások szükségesek.

Gyakran előfordul, hogy egy AAA cím gyenge SLI-teljesítményt nyújt indításkor, azaz amíg a fent említett javítások és illesztőprogramok frissítésre nem kerülnek, és egy stabil SLI-profil ki nem alakul. Ezen a ponton a technológia vitathatatlanul elemébe lép, és drasztikusan javítja a játékokat.

Az első hónap az, amikor az SLI-felhasználók szenvednek, de idővel az élmény megéri. Az egy-két éves, SLI-t támogató játékok esetében a teljesítmény általánosságban jobb (általában 20–40%-os tartomány), eltekintve néhány kivételtől és attól, hogy a technológia milyen mértékben járul hozzá a fejlődéshez.

Az Nvidia számára az SLI-t, mint szabadalmaztatott technológiát érdemes megtámasztani és támogatni az elkövetkező években; ez azt jelenti, hogy több GPU-t adnak el, növelve az éves nyereségüket.

A rendkívül erős egyetlen GPU-k megjelenésével – olvassa el GTX és az RTX vonal – amelyek több mint képesek kezelni az ultrabeállítások igényeit a leginkább energiaigényes játékokon, egyre kevésbé látszik a több GPU igénye .

Ezért a fejlesztők egyre kevésbé fektetnek időt és erőforrásokat az SLI-támogatásba, amikor a lejátszók többsége migrál, vagy ragaszkodik az egyetlen GPU-hoz.

Az SLI támogatásához szükséges motorok megjelenítési technikái a legjobb esetben is bonyolultak. Sok esetben a játékosok többségét érintő hibák és javítások előrébb helyezkednek el a fejlesztők feladatlistáján, mint az SLI optimalizálás. Ezen okok miatt a fejlesztők SLI-támogatás iránti lelkesedése nem olyan hangsúlyos, mint korábban.

Az SLI egyben a kiváló GPU-technológiája is a bütykölőknek. A legtöbb esetben az Nvidia és a fejlesztők által biztosított SLI-profilok viszonylag jól teljesítenek. Ennek ellenére gyakran előfordul, hogy a játékon belüli grafikus beállításokat meg kell bütykölni az optimális teljesítmény elérése előtt.

Vitathatatlan, hogy az SLI-támogatás aranykora akkor volt, amikor 2015-2016 körül az Nvidia 900-as sorozat volt a nagy divat. E GPU-k viszonylagos megfizethetősége az SLI-t sokkal elérhetőbb technológiává tette akkoriban.

A GPU-piac sok tekintetben egy fordulóponthoz érkezett, ahol az SLI csendben a történelem évkönyvei közé szorítható, vagy továbbra is hiánypótló, mégis keresett technológia maradhat.

Például, Az SLI jó technológia azok számára, akiknek pénzük van a legkorszerűbb kettős RTX-beállítás elkészítéséhez, vagy azoknak, akik lelkes részesei a régebbi játékoknak. , mond World of Warcraft , és két GTX 980-at vagy GTX 970-et is beszerezhetnek.

A legjobb SLI-t támogató játékok

Sli játékok

A fentieket szem előtt tartva, rengeteg játék támogatja az SLI-t, és ezt rendkívül jól teszi. Ezekben az esetekben, Az SLI valóban javítja a játék vizuális minőségét , különösen nagyobb felbontások esetén – nevezetesen 4K.

Vessünk egy pillantást a legjobb SLI-profilokkal rendelkező játékokra. Megjegyzendő, hogy sok közülük nem új játék , ami az SLI csökkenő támogatottságának a tünete.

A közelmúlt nehéz ütői, mint pl Call of Duty: Black Ops 4 SLI-támogatással és dedikált profillal rendelkeznek, de az eredmények nem kielégítőek. A játékosok a dadogásra, a keret elvesztésére panaszkodnak, és összességében egy lap használatához képest sokkal szaggatottabb élményt nyújtanak.

Sli játékok

The Witcher 3: Wild Hunt

A CD Projekt Red tartós akció-kaland RPG eposza kényelmesen elfér a világ híres öregdiákjai között. minden idők legjobb játékai , és jó okkal.

Geralt megrendítő és viharos utazását egy vibráló, részletgazdag fantáziavilágon keresztül csak a narratíva minősége teszi felül: fogadott lánya, Ciri nyomára kell bukkannia, miközben a túlvilági démonok, trollok, szörnyetegek és így tovább hordái ellen küzd.

A tiszteletlen humor a lendületes karakterek alakítása, többszörös befejezés , és a a harc minősége minden szempontból magával ragadó és lenyűgöző élményt nyújt.

A legjobb Sli játékok

Grand Theft Auto V

A Rockstar régóta futó gengszterszimulátor-sorozata új területre lépett Grand Theft Auto V .

A leggyilkosabb és leghuncutabb késztetéseink játszótereként kialakított világban Los Santos és környéke bûnözõ potenciált áraszt.

A három részből álló hős játékmenet szintén innovatív, és tökéletesen illeszkedik a mindent elsöprő történetbe, amely három férfi feltárását mutatja be, akik gazdagság és jelentés után kutatnak. szélhámosok és csalók hírnévre éhes, pénzrabló pöcegödre .

A legjobb Sli-játék 2019

Far Cry 5

Far Cry 5 arról szól, hogy meglovagoljuk Montana kitalált változatát az őrült világvége ellenzők őrült kultuszának szorításából, amelyet egy őrült vezet. Jól hangzik, igaz?

Frakciók , an színes fegyverek arzenálja , és egy kiterjedt nyitott világ kitámasztva Far Cry 5 mint vitathatatlan a legjobb a franchise-ban .

Félig RPG, félig akció-kaland, kevés játék vetekszik a Ubisoft egyik zászlóshajó franchise tiszteletlenségével. Ez is egy szép játék, tökéletes az SLI méretezéshez.

A legjobb játék Sli számára

Ismeretlen játékos csataterei

A battle royale játék, amely egy olyan jelenség élén állt, amely azóta a játékvilág minden szegletére elterjedt, PUBG — a köznyelvben – az okosság, az ügyes célzás és az eszeveszett lövöldözés játéka.

Bár felváltotta Fortnite , megőrzi koronáját, mint a valósághűbb a BR-játékok közül és a Steamen a legtöbbet játszott játék közé tartozik.

A legjobb Sli beállítás

Dark Souls III

Egy híres trilógia záró fejezete között a legnagyobb kihívást jelentő játékélmények a környéken , Dark Souls III egy akció-RPG élőholt lények növekvő áradatáról, amelyek átveszik az uralmat egy középkori fantáziavilágban.

Számtalanszor meghalsz a küldetésben, hogy megakadályozd a sötétség közelgő korszakát azáltal, hogy megállítod az első láng kialudását. Az ellenségek okosak, alkalmazkodóak, és a változó támadási minták megerősítik őket.

Megbocsáthatatlan és ikonikus, Dark Souls III minden játékosnak megéri az idejét.

A legjobb Sli játék

Fallout 4

Bár figyelmünk nagy részét most a Bethesda első betörése a túlélési multiplayer felé irányítja Fallout 76 , Fallout 4 továbbra is a legújabb egyjátékos Kiesik játék a mai napig.

A játékosok a posztapokaliptikus világ hemzsegnek nukleáris eredetű aberrációk olyan félelmetes, mint a következő, miközben feltárja a sorozatban végigfutó gazdag tananyagot.

A franchise-t meghatározó RPG-elemek visszatértek, és jobbak, mint valaha. Egy kutyát is kapsz segédnek.

Sli

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

A legújabb Kojima által készített MGS játék, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain méltó tisztelgés Snake két évtizedes lopakodó kalandjai előtt, számos helyen.

Ebben a játékban a játékosok Afganisztán és Angola távoli részén landolnak, és stílusosan kivédik a színes ellenségeket, és az előző játékok eseményei előtt állnak.

Nagy fegyverek , látszólag nyerhetetlen esélyek , és tele van vele érzelem , Metal Gear Solid V: The Phantom Pain megérdemli a címmel kapcsolatos dicséretet a szakértők részéről.

League Of Legends rendszerkövetelmények

legendák Ligája

DOTA 2 játékos kistestvére, legendák Ligája , egy világméretű jelenség, állítólag több mint 60 millió egyedi havi játékos van szerte a világon.

Azzal, ami vitathatatlanul a a világ legnagyobb e-sport színtere , nehéz nem érteni, hogy milyen könnyű legendák Ligája felvenni és élvezni.

Nem a legnehezebb MOBA a környéken, Liga ’s számai nem hazudnak, és az új hősök folyamatos áradata tartja a játékot frissen és izgalmasan.

Játékok Sli 2019-hez

Assassins Creed IV: Black Flag

Assassin’s Creed nem mindenkinek való, ennyiben egyetérthetünk, nevezetesen, hogy a Ubisoft nagyon kevés innovációval bonyolítja le az éves iterációkat, kivéve a legújabbakat. Eredet és Odüsszeia .

Azonban egy langyos katalógus között Assassins Creed IV: Black Flag kivételt képez. A tengeri hadviselés és kalózkodás ban ben Fekete zászló csináld a játékot.

Nem csoda, hogy a másoló játékok, mint Tolvajok tengere és a közelgő Skull & Bones kölcsönözzön sokat ugyanabból a sablonból, és fedezzen fel egy hasonló képletet.

World of Warcraft

World of Warcraft

Az MMORPG, amely mindegyiket uralja . Még több tartalom, amire csak vágyhat, PvP, PvE és egy hatalmas világ, egy fantáziavilágban Warcraft tan és mélység.

Bár az öregedés jeleit mutatja, a legújabb Harc Azerothért A DLC új életet ad egy játékba, amely még mindig több ezer játékost vonz naponta.

A legtöbb kártya fut World of Warcraft minden probléma nélkül, szóval az SLI túlzás, de régen ez nagyszerű módja annak, hogy felfedje a Blizzard eddigi legambiciózusabb játékának szépségét.

A legjobb játékok Sli

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Egy többjátékos játék végig és végig, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege van a legfinomabban hangolt FPS-játékok közé tartozik.

Taktikus, intenzív és agyi , nem csoda, hogy a játék a legizgalmasabb e-sportok közé tartozik. A realizmust is érdemes megjegyezni: egy hamis mozdulat és gyorsan jön a halál.

Sli Games 2019

Ördög III

A Blizzard alapvető hack and slash izometrikus RPG-jének legújabb kiadása méltó tisztelgés az eredeti két cím előtt, amelyek a századforduló környékén jelentek meg.

Letisztult grafika , valamint ugyanaz a klasszikus óraválaszték és a világ mászkáló a az ellenségek élénk választéka , nagyszerű egyjátékos élményt és még jobb kooperációs játékot biztosít, amelyet órákon át játszhat barátaival.

A legjobb Sli játék

The Elder Scrolls V: Skyrim

Skyrim nem igényel bemutatkozást. Bár a Bethesda sok kritikát megérdemel, senki sem vitathatja, hogy a fejlesztő nem tud fenomenális nyitott világú RPG .

Nevezetes említések

 • Tom Clancy's The Division
 • Középfölde: A háború árnyéka
 • A Tomb Raider felemelkedése
 • Batman: Arkham Asylum
 • Batman: Arkham City
 • Call of Duty: Black Ops II
 • Warframe
 • Starcraft II
 • Borderlands 2
 • Battlefield 3
 • Age of Empires III
 • Túl a jón és a rosszon
 • Bioshock
 • Civilizáció V
 • Command & Conquer 3: Tiberius Wars
 • Holttér
 • Becstelenül
 • EVE Online
 • Fabula: Az elveszett fejezetek
 • Fallout 3
 • Final Fantasy XI
 • A háború fogaskerekei
 • Csak mert
 • A száműzetés útja
 • Düh
 • Resident Evil 6
 • Silent Hill 3
 • Tropic 3
 • Watch Dogs
 • XCOM: Enemy Unknown
 • XCOM: Enemy Within

Ezek is tetszhetnek neked