A legjobb játékok, mint a Kenshi

Ha szeret játszani olyan játékokkal, mint a Kenshi, és más hasonló, nyitott világú túlélési RPG-játékokkal, tetszeni fog a legjobb játékok, például a Kenshi listánk.

ÁltalJustin Fernandez 2022. január 15 A legjobb játékok, mint a Kenshi

Ha a műfajt hajlító videojátékokról van szó, Kenshi pont ott van játékok, mint a RimWorld és Törpe erőd . A nyílt világú túlélési RPG-ként bemutatva egy végtelen kihívásokkal és lehetőségekkel teli zord pusztaságot fedezhet fel.

Bár ez a meredek tanulási görbe nehéz lehet az új játékosok számára, azok, akik kitartanak, általában beleragadnak a Kenshi egyedi rendszereibe és annak kiszámíthatatlanságába. homokozó . Ez az a fajta játék, amibe akár több száz órát is belemerülhetsz anélkül, hogy észrevennéd.

Ebben a listában azt ajánljuk a legjobb játékok, mint a Kenshi, amivel játszani lehet 2022-ben . Főleg a PC-s játékokra koncentrálunk, de néhány játékot, például a Kenshit is beiktattunk a konzolra.

Ha úgy érzed, hogy figyelmen kívül hagytuk kedvenc játékodat, jelezd a megjegyzésekben, és tudasd velünk. Végül pedig mindenképpen nézz vissza, mert a jövőben folyamatosan frissítjük ezt a listát új játékokkal.

Összefüggő: Legjobb közelgő RPG-k 2022-ben A legjobb közelgő túlélési játékok 2022-ben (és azon túl) Legjobb közelgő PS5-játékok 2022-ben (And Beyond)

TartalomjegyzékElőadás

Conan száműzöttek

Conan: Száműzöttek

Platformok: PC, PS4, Xbox One

Hogy elindítsuk a dolgokat, megvan Conan: Száműzöttek , egy másik túlélőjáték, amely egy pokolian nyitott világú homokozót tartalmaz, tele szörnyekkel és erőforrásokkal, amelyekre bázisok és fegyverek építéséhez lesz szüksége. Bár elsősorban többjátékosra összpontosít, van egyjátékos mód is.

Hasonlóan a Kenshihez, szabadon választhatod ki a saját utadat, és a játék tetszőleges területeire összpontosíthatsz. Számodra ez azt jelentheti, hogy fel kell fedezned minden olyan tudományt, amivel csak találkozol, feldíszíted a bázisodat díszes bútorokkal és dekorációkkal, vagy körbejárod az NPC-ket, és rabszolgákká teszed őket.

Középkori dinasztia

Középkori dinasztia

Platform: PC

Középkori dinasztia egy nyílt világú túlélési játék, amely Kenshi játékmenetének csapatkezelési aspektusába hajlik. A kora középkorban Európában játszódó játékban saját kolóniát alapítasz, annak reményében, hogy virágzó dinasztiává változtass, amely generációkon át fennmarad.

Megvédi népét a vadon élő állatoktól, élelmet és menedéket biztosít, és kis települését nyüzsgő faluvá varázsolja. Ez azon túlmenően, hogy kielégíti a főszereplő szükségleteit, és gondoskodik arról, hogy elegendő készlettel rendelkezzenek a medvékkel, farkasokkal és bármi mással, amit a játék feldobhat.

Gyár

Gyár

Platformok: PC, Mac, Linux

Minél tovább jutsz Kenshiben, annál jelentősebbé válik a bázisépítés, mivel több tucat karakter csatlakozik az osztagodhoz. Egy másik játék, amely kiemeli alapfelépítését Gyár . A játék középpontjában a gépek automatizálása áll, hogy erőforrásokat gyűjtsön és finomítson saját gyártási paradicsoma számára.

Eleinte manuálisan kell kivágnia a fákat, bányásznia az érceket és ki kell dolgoznia az alkatrészeket, amíg elegendő kutatást nem végez az automatizálás feloldásához. A Factorio progresszív rendszere számos frissítést kínál a hatékonyság növelése, az alternatív energiaforrások hasznosítása és a mesterséges intelligencia programozása érdekében.

Frostpunk

Frostpunk

Platformok: PC, PS4, Xbox One

Frostpunk egy másik játék, mint a Kenshi, amely a telepkezelés szimulációja mellett bázisépítést is kínál. A játék egy alternatív világban játszódik, ahol a 19. században új jégkorszak következett be.

Egy olyan település vezetőjeként játszol, amely a falu szívében található gőzüzemű hőtermelőn keresztül tartja fenn fennmaradását. Ahol a Frostpunk különbözik, ott minden meghozott döntésnek következményei vannak, ami tükröződik a történetben és a falusiak moráljában.

Rimworld

RimWorld

Platformok: PC, Mac, Linux

Még tovább vinni a dolgokat, RimWorld az alapépítés, a túlélés és a stratégiai játékmechanika szinte tökéletes keverékét tartalmazza, amely vonzó lehet a Kenshi rajongói számára. A játék lehetővé teszi, hogy több életközösség közül válasszon, mielőtt leszállást végez egy csapat űrtelepessel.

A gyarmatosítóknak fizikai és érzelmi szükségleteik vannak, amelyeket ki kell elégíteni a közösség virágzásához, ideértve az elegendő lakhatás biztosítását és a bővítést, ha szükséges. Mélyen kifizetődő játékmenetét egy mesterséges intelligencia által vezérelt történetmesélő egészíti ki, amely vidáman morbid forgatókönyveiről ismert.

Mount & Blade II Bannerlord

Mount & Blade II: Bannerlord

Platform: PC

Hasonló Kenshihez, Mount & Blade II: Bannerlord egy rendszervezérelt sandbox játék, amely lehetővé teszi, hogy különböző karakterosztályokban játszhasson a középkori környezet alapján. Akár híres lovagló, gazdag kereskedő, bérkard, tolvaj vagy még sok más szeretne lenni, számos felfedezésre váró út áll előttünk.

A játék tartalmaz egy Kenshire emlékeztető partirendszert és irányítási komponenst is, amelyben több száz fős seregeket vezetsz csatába. Ez egy összességében kifinomultabb élmény, amely gyakorlatilag minden területen jobb az eredeti Mount & Blade-hez képest.

Kingdom Come Deliverance

Kingdom Come: Szabadulás

Platformok: PC, PS4, Xbox One

Ha a kedvenc szempontod a Kenshiben az, hogy milyen kegyetlen tud lenni a játék nyitott világa, akkor nagy eséllyel élvezni fogod Kingdom Come: Szabadulás ’s ugyanolyan szadista felállás. Ebben egy kovács fiaként játszol, aki csatlakozik egy lázadó csoporthoz, hogy megvédjen másokat, miután szüleit és faluját lemészárolják a portyázók.

Nem vagy valami varázslatos vagy karizmatikus hős, hanem egy zsivány, aki ugyanazokkal az akadályokkal néz szembe, mint mindenki más. Ebbe beletartozik, hogy minden este találjon élelmet, vizet és egy helyet, ahol lehajthatja a fejét. Az NPC-k attól függően reagálnak a jelenlétedre, hogy milyen öltözködésben vagy, mikor fürödtél utoljára, ami növeli az elmerülést és a realizmus érzését.

Ark Survival Evolved

Ark: Survival Evolved

Platformok: PC, Mac, Linux, PS4, Xbox One, Switch, Android, iOS

Mint Kenshi, Bárka egyike azoknak a játékoknak, amelyeket vagy nagyon szeretsz, vagy nagyon utálsz. Minden a személyes preferencián és a dörzsölő, gyászoló és játéktörő hibákkal szembeni tolerancia kérdésén múlik. Ezzel együtt néhány szórakoztató új ötletet is beépít a túlélési műfajba, nevezetesen a vadon élő állatok megszelídítésének képességét.

Rabszolga dinoszauruszokról beszélünk, amelyek segítségével meglovagolhatod őket, hordozhatod a tárgyakat, és megvédhetsz téged és a bázisodat a ragadozóktól. Míg a PvP-ben játszani brutális lehet, különösen az új játékosok számára, az egyjátékos mód lehetővé teszi, hogy bonyolult erődítményeket hozzon létre anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy valaki felrobbantja azt.

Az erdő

Az erdő

Platformok: PC, PS4

Az erdő egy horror témájú, nyitott világú túlélési játék, amelyben apaként játszol, aki fiát keresi, miután a pár lezuhan egy távoli szigeten, amely tele van kannibál mutánsokkal. Bázisépítést, craftolást és első személyű harcot kínál.

Ami a The Forestet kiemeli a hasonló horror túlélőjátékok közül, az az ellenséges mesterséges intelligencia minősége, amely a napszaktól függően eltérően reagál a játékosra. Éjszaka könnyen túlerőben és túlterheltnek találhatod magad, ha nem vagy óvatos.

Rozsda

Rozsda

Platformok: PC, Mac

Mint a Kenshi és számtalan más túlélőjáték, Rozsda a valós életet utánozza olyan mechanika révén, mint az éhség és a szomjúság, valamint a hipotermiától a sugármérgezésig terjedő fizikai körülmények mellett. Vannak vadon élő állatok is, amelyekre figyelni kell, ellenséges NPC-k, és a legrosszabb a többi játékos.

A legjobb az egészben az, hogy a Rustban végzett tevékenységeinek nagy része nem írható le, ami lehetővé teszi néhány igazán bizarr és izgalmas pillanatot, különösen a más játékosokkal való interakcióit. Hasonlóan Kenshihez, megtámadhatod valaki más bázisát, ellophatod az összes holmiját, és akár a sajátodnak követelheted a földjüket.

Bomlás állapota 2

Bomlás állapota 2

Platformok: PC, Xbox One, Xbox Series X/S

A State of Decay 2 egy túlélők közösségét irányítja egy posztapokaliptikus világban, amely tele van élőhalott szörnyekkel. A Kenshihez hasonlóan ez is lehetővé teszi, hogy egyetlen karakterrel kezdje, és a fejlődés során további karaktereket toborozzon.

A játékmenet főként a kellékek felkutatására és a bázis megerősödésére összpontosít, hogy megbirkózzon a véletlenszerű zombitámadásokkal. Az egyes térképeken szereplő erőforrások korlátozottak, így alaposan meg kell határoznia, hogy milyen célokat szeretne elérni, és mely képességekbe szeretne befektetni.

Űrmérnökök

Űrmérnökök

Platformok: PC, Xbox One

Űrmérnökök egy másik homokozó játék, amely felfedezhető bolygókat, holdakat és aszteroidaöveket tartalmaz. Azonban eljutni hozzájuk nem kis bravúr, mivel a játék nagy része arról szól, hogy erőforrás-gyűjtéssel és alkotásokkal próbálják túlélni az életet egy idegen bolygón.

Űrhajók és járművek széles választékát kínálja, amelyek lehetővé teszik, hogy nagy távolságokat tegyen meg állomások létrehozása és előőrsök felállítása érdekében. A játékhoz két mód tartozik: Kreatív, azoknak, akik szeretnek dolgokat építeni, és Survival, azoknak, akik nagyobb kihívásokkal teli élményre vágynak.

Ezek is tetszhetnek neked