Legfontosabb Szerencsejáték A legjobb játékok, mint az Overwatch

A legjobb játékok, mint az Overwatch

Szeretjük az Overwatch-ot, és te is. Szerencsére sok más hasonló játék létezik. Íme a legjobb játékok, például az Overwatch végső listája.

ÁltalJustin Fernandez 2022. január 15 A legjobb játékok, mint az Overwatch

Amióta Overwatch 2015-ben adták ki, a Blizzardnak sikerült katapultálnia a hős lövöldözős a népszerűségbe hajolva versenyképes eSport a játék közösségének erősítésének módjaként.

Noha ez hozzáadott értéket jelent az Overwatch hosszú élettartamához és a játékosok elkötelezettségéhez, minden videojáték elér egy olyan pontot, ahol kezdi elveszíteni varázsát, és úgy érzi, túl van a legjobban.

Ebben a listában kiemeljük a legjobb játékok, mint például az Overwatch 2022-ben , beleértve új játékok mint az Overwatch és a legjobb ingyenes játékok mint az Overwatch.

Ezt a listát a jövőben új játékokkal frissítjük, ezért mindenképpen nézz vissza, és tudasd velünk, ha lemaradtunk valamelyik játékról!

Összefüggő: Overwatch Tier List Overwatch útmutató: tippek és trükkök kezdőknek

TartalomjegyzékElőadás

Team Fortress 2

Team Fortress 2

Platformok: PC, Mac, Linux

Az egyik első játék, ami eszünkbe jut, ha az Overwatch-ot a piacon lévő összes többihez hasonlítjuk Team Fortress 2 , 2007-ben jelent meg, és 2022-ben még mindig erős.

Korát tekintve a játék nagy szerepet játszott a mai csapatalapú lövöldözős játék kialakításában, és továbbra is a koordinációt és a megfelelő pozicionálást hangsúlyozza, mint a győzelem kulcsfontosságú stratégiáját.

Összefüggő: Valve játékok sorrendben

A játék számos szereplője hasonlóságot mutat az Overwatch hőseivel, és vitatható, hogy a Valve megteremtette a Blizzard alapját, amelyre építhet.

Vannak még kozmetikai cikkek különböző karakterekhez, egyedi térképek és különféle játékmódok; mivel ingyenesen játszható, nincs vesztenivalód, ha megnézed azt a játékot, amely az Overwatchot és számtalan más lövöldözős játékot inspirálta.

Paladinok

Paladinok

Platformok: PC, PS4, Xbox One, Switch

Megjelenése óta az ingyenesen játszható játék Paladinok többször vádolták azzal, hogy ellopta az Overwatch mojo-ját, annak ellenére, hogy jóval azelőtt fejlesztés alatt állt, hogy a Blizzard bejelentette volna a játékát.

Függetlenül attól, hogy Hi-Rez lemásolta a Blizzard házi feladatát vagy fordítva, nem tagadható, hogy sok közös vonás van a kettőben, nevezetesen bizonyos hősök tervezése és képességei.

Míg a Paladins módozatai többet köszönhetnek MOBA-k mint a lövöldözős játékokban, az Overwatch rajongók otthon érezhetik magukat az 5v5 módokban, mint például a Siege, a Team Deathmatch és az Onslaught.

A játékban több mint 40 hősből álló változatos névsor, a Champions, valamint egy egyedi pakliépítő rendszer található, amely lehetővé teszi karaktered játékstílusának finomhangolását.

Kifutó tükör

Kifutó tükör

Platformok: PC, Xbox One

Bár a Ninja Theory egy kicsit késett, hogy beváltsa mind a MOBA, mind a hero shooter őrületet, mégis sikerült egy élvezetes többjátékos játékot létrehozniuk a Microsoft támogatásával.

Mint az Overwatch, Kifutó tükör excentrikus szereplőgárdát tartalmaz, érdekes háttértörténetekkel és dedikált osztályokkal, amelyek a Damage, Support és Tank kategóriába sorolhatók.

Összefüggő: A Bleeding Edge áttekintése – Érdemes játszani?

A meccsek 4v4-esek, és a játékosok a játékban jelenleg lévő két mód egyikében versenyeznek: az Objective Control és a Power Collection.

Noha a játék durván indult, az Xbox Game Pass-on való jelenléte segített új játékosokat vonzani, míg a Ninja Theory továbbra is dolgozik új tartalmakon és továbbfejlesztési rendszereinek fejlesztésén.

Apex Legends

Apex Legends

Platformok: PC, PS4, Xbox One, Switch

Apex Legends A PUBG, a Titanfall és az Overwatch legjobb részeit használja fel egy gyors tempójú film létrehozásához Battle Royale amelyet szezonról szezonra kis költséggel vagy költség nélkül lehet játszani.

Ebben legfeljebb három játékosból álló osztagok kerültek egy térképre, amely homályos mocsarakból, kompakt falvakból és kiterjedt műszaki létesítményekből állt.

Állandó őrült roham megtalálni azt a következő nagyszerű fegyvert, tartozékot, lőszert vagy páncélt, amely a végsőkig eljut.

Az Overwatch-hoz hasonlóan a játék is következetes frissítéseket kap, amelyek új hősöket, korlátozott idejű eseményeket és szezonális jutalmakat adnak hozzá, hogy felhívják a figyelmet.

Warframe

Warframe

Platformok: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X, Nintendo Switch

Warframe egy szabadon játszható lövöldözős játék gördülékeny mozgással és fergeteges harccal, amely továbbra is jól öregszik, annak ellenére, hogy majdnem egy évtizedes.

Ebben úgy játszol, mint az egyik több mint 30 teljesen testreszabható űrnindzsa és fedezze fel a különböző bolygókon elterülő, idegen és robotellenségek által elfoglalt szinteket.

Összefüggő: A legjobb űrjátékok 2022-ben

Bár ez úgy hangzik, mint az ismétlés receptje, a Warframe érdekesen tartja a dolgokat azáltal, hogy különféle tevékenységeket kínál a játékosok számára, köztük a csapatkoordinációt igénylő PvP módokat.

Ezenkívül a Warframe közösség nagyjából olyan vendégszerető, mint ahogy jön, sok játékos hajlandó válaszolni a kérdésekre, végigvezeti Önt a kihívásokon, és hasznos wikikre utal.

PVZ GW2 BÉTA 20160116172008

Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2

Platformok: PC, PS4, Xbox One

Bár lehet, hogy nem ez a legújabb bejegyzés a Plants vs. Zombies franchise-ban, Garden Warfare 2 még mindig a sorozat legjobb harmadik személyű lövöldözős játékának számít.

A játékmenet hasonló az eredeti Garden Warfare játékhoz, és úgy látja, hogy a Plant vagy Zombie frakciókhoz tartozó karakterosztályok egyikeként játszol.

A szóló PvE mellett a játék több objektív alapú PvP módot is tartalmaz, amelyek akár 24 online játékost is támogatnak.

Az Overwatchhoz hasonlóan a hősök is eltérő játékstílusokkal és képességekkel rendelkeznek, amelyek saját erősségekkel és gyengeségekkel rendelkeznek, amelyek a csapat stratégiájában is szerepet játszanak.

legjobb beállítások a valorant számára

Értékelés

Platform: PC

Értékelés az elmúlt évtized legjobb lövöldözőiről mintázták, köztük az Overwatchról, de nem fél a csapatalapú fegyverkezésről sem.

A taktikai 5v5 lövöldözős játékként bemutatott játékban a védekező vagy a támadó oldalra osztanak, miközben objektív alapú módokban versenyzel egyedi ügynökök segítségével.

Összefüggő: A Valorant legjobb beállításai – FPS növelése, teljesítmény növelése

Az Overwatch hőseihez hasonlóan a Valorant Agents különálló készletekkel is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy egy vagy több területen, például felderítésben, oldalazásban és terület-ellenőrzésben kiválóan teljesítsenek.

A meccsek általában tovább tartanak, mint az átlagos Assault, Control vagy Escort játék az Overwatchban, ami gyakran feszült és dinamikus fordulókat eredményez, amelyekben bármelyik csapat bármelyik pillanatban utolérheti.

Rainbow Six Siege

Rainbow Six: Siege

Platformok: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X

Rainbow Six: Siege mindig is taktikusabb megközelítést alkalmazott a harcban, mint az Overwatch, miközben ugyanazt a hőslövöldözős viszketést karcolta.

Ugyanúgy a nagy csapatjátékokra összpontosít, hogy maximalizálja a nyerési esélyeit, de további tényezőket is bevet a keverékbe, például elpusztítható környezeteket, amelyek új látótereket teremthetnek.

Az Overwatch-hoz hasonlóan a Siege meta is folyamatosan fejlődik, ahogy évről évre új operátorok, térképek és módok kerülnek hozzáadásra.

Ha szereted az Overwatch versengő szempontjait, és egy viszonylag magas képzettségi plafonnal rendelkező hőslövöldözős játékra vágysz, akkor érdemes lehet belevágni a Siege-be.

Counter Strike globális offenzíva

Counter-Strike: Global Offensive

Platformok: PC, Mac, Linux

Amióta ingyenesen játszhatóvá vált, CS: GO nőtt a játékosok száma, ami segít megerősíteni a játék közösségét, és arra ösztönzi a Valve-t, hogy ennyi év után is támogassa azt.

Az évek során új karakterek, térképek és módok jelentek meg, és a Valve gyakran frissíti a játékmenet egyensúlyának megőrzése érdekében.

Összefüggő: Valorant vs. CS: GO – Mi a különbség?

Az Overwatchhoz hasonlóan a módok is objektív alapúak, és megkövetelik, hogy a csapattársak kommunikáljanak és együttműködjenek, hogy elérjék céljukat támadóként vagy védőként.

Ha még soha nem játszottál egyetlen kört sem a CS: GO-val, vagy nem hagytad abba a múltban, akkor most itt az ideje, hogy beugorj és megnézd, miért annyira tisztelik a játékot.

Overwatch 2

Overwatch 2

Platformok: TBA

Ez egy kicsit csalás a részünkről Overwatch 2 Technikailag csak az Overwatch és a Blizzard még nem kínált megjelenési dátumot.

Ennek ellenére soha nem túl korai elkezdeni a jövő tervezését, különösen az Overwatch 2 megtekintése után játékmenet feltárja és bejelenteni a filmes videót .

A folytatás az eredeti képlet folytatásának tűnik, nagyobb hangsúlyt fektetve a kooperációra, új PvE sztoritartalom formájában, amely az első játék eseményei után játszódik.

Az új hősök, térképek és módok szokásos viteldíját is el kell sajátítani; Szerencsére a Blizzard nem kényszeríti a játékosokat migrációra, és az Overwatch 2 többjátékos tartalmának nagy részét hozzáadja az eredetihez.

Ezek is tetszhetnek neked