Legfontosabb Szerencsejáték A legjobb játékok, mint például a Mario Kart

A legjobb játékok, mint például a Mario Kart

Rengeteg olyan játék létezik, mint a Mario Kart. Íme a legjobb játékok, például a Mario Kart teljes listája, amelyek hónapokig szórakoztatnak!

ÁltalJustin Fernandez 2022. január 15 A legjobb játékok, mint például a Mario Kart

Mario Kart az egyik legismertebb versenysorozat körül, és az évek során sikerült megőriznie népszerűségét azáltal, hogy új játékmechanizmusokat, valamint számos, első felek Nintendo franchise-on alapuló versenyzőt és pályát vezetett be.

A játék egyszerű kezelőszervei és játékmenete vonzóvá teszi a játékosok széles közönsége számára, a hétköznapi játékosoktól a kemény gokartversenyzőkig.

Nyolc fővonalbeli játékból áll, amelyek különböző Nintendo kézi számítógépeken és konzolokon találhatók, Mario Kart megerősítette jelenlétét a vezető gokart versenyzőként. Azonban még mindig rengeteg lehetőség van a gokartversenyzők viszketésének megkarcolására, még azok számára is, akik inkább nem Nintendo platformon játszanak.

Itt kiemeljük a legjobb játékok, mint a Mario Kart kipróbálni, ha nem rendelkezik a Nintendo Switch vagy egyszerűen csak valami újat akarsz.

Ne felejtsen el visszanézni, mert folyamatosan frissítjük ezt a listát új játékokkal, és amíg itt van, fontolja meg a többi válogatott listánk átolvasását:

Összefüggő: A legjobb Nintendo Switch játékok 2022-ben A legjobb játékok, mint például a Mario Party A legjobb független Nintendo Switch játékok 2022-ben

TartalomjegyzékElőadás

a csapat Sonic autóverseny

Team Sonic Racing

Fejlesztő: Sumo Digital

Platformok: PC, PS4, Xbox One, Switch, iOS

Noha előfordulhat, hogy a Gombabirodalomból senkitől nem tartalmaz cameókat, Team Sonic Racing még mindig kielégítően pörgős gokartversenyző, aki okos módokat talál arra, hogy beépítse Sega kabalája karakterét, Sonicot és az általa lakott kiterjedt univerzumot. A játék történetesen jelentős előrelépést jelent elődjéhez, a 2012-es Sonichoz képest & All-Stars Racing átalakult, több területen.

Egyrészt a névsor jóval kisebb, a véletlenszerű kiegészítések, például a Wreck-It Ralph és Danica Patrick eltávolítása a Sonic-központúbb szereplők javára, 12 versenyzőből, valamint a sorozat ikonikus helyszínein alapuló 21 számból álló gyűjtemény javára. .

A gokart testreszabása túlmutat a Mario Kart szabványain, lehetővé téve a játékosoknak, hogy módosítsák gokartjuk megjelenésének különböző aspektusait, kezdve az anyagoktól és a festék színétől a matricák és a különböző keréktípusok hozzáadásaig.

crash team racing nitro üzemanyaggal

Crash Team Racing: Nitro-Fueled

Fejlesztő: Beenox

Platformok: PS4, Xbox One, Switch

A CTR a játékok mindig sokkal technikaibbnak tűntek, mint Mario Kart amikor a vezetésről és a mechanika fokozásáról volt szó. Ennek ellenére a sorozat nagy nosztalgiát hordoz mindenki iránt, aki a PlayStation konzolcsaládban nőtt fel. CTR: Nitro-üzemanyagú e tekintetben hű marad forrásanyagához, megőrizve az eredeti szereposztást és a vezetési vezérlőket, miközben néhány életminőség javítást ad a PS1 klasszikuson.

Ezek között van egy módosított HUD, amely a kezdő játékosok számára olvashatóbbá teszi a boost mérőt, valamint a karakterek közötti csere lehetőségét a történet közepén. A karaktereket és a környezetet a semmiből újjáépítették, és minden eddiginél élénkebbnek és élénkebbnek tűnnek.

Míg a tapinthatóbb vezérlőinek időbe telik, amíg hozzászokik, ha csak játszottál Mario Kart , ha rájöttél, a játék sokkal élvezetesebbé válik.

miau motorok

Miau Motors

Fejlesztő: ArtVostok

Platformok: PC, PS4

Ha valaha is úgy érezte, hogy cserbenhagyta a macskaábrázolás hiánya Mario Kart (A Cat Peach nem számít), nyugodj meg Miau Motors a játék az Ön számára. Ez az indie gokartversenyző a 12 vad macska egyikeként látja játszani, akiknek egyedi személyisége és különleges képességei miatt vigyorogsz, miközben három módban versenyezsz: körverseny, sodródás és sztrájk.

Mint Mario Kart , a pályák tele vannak erősítőkkel és tárgyakkal, amelyek célja, hogy segítsenek a falka elé kerülni, vagy legalábbis bosszantani ellenfeleid. Mi teszi igazán Miau Motors A bemutatás minőségével tűnik ki a többi B-kategóriás gokart versenyző közül. A versenyzők részletes háttértörténetekkel és elbűvölő dizájnnal rendelkeznek, amelyeket 20 vibráló szám és egy hatalmas hangsáv egészít ki.

szuper indie kocsik

Szuper indie gokartok

Fejlesztő: Egylábú sirály

Platformok: PC, macOS

Szuper indie gokartok a '90-es évek retro gokartversenyzőinek visszaemlékezése, és ennek eredményeként sok hasonlóságot mutat a korábbiakkal MK bejegyzések, mint Super Mario Kart és mario kart 64 . Ez a legnyilvánvalóbban a grafikai részlegen mutatkozik meg, ahol a játék 2D sprite-ok és alacsony méretű 3D művészet keverékét alkalmazza a versenyzők és pályák hatalmas listájának ábrázolására.

Ahol Szuper indie gokartok A has Nintendo beat a versenyzők és a pályák változatosságában áll, 30 játszható karakterrel és több mint 40 számmal büszkélkedhet, amelyek mindegyike a meglévő indie játéksorozatokon alapul, mint pl. Keresztkód , Aegis Defenders , Mutáns Mudds , ToeJam és Earl , és még sok más. A játék számos olyan módot is tartalmaz, amelyek egy gokart versenyzőtől elvárhatók, mint például a Grand Prix, Time Trials és Battles, valamint helyi osztott képernyős támogatás.

strandbuggy verseny 2

Beach Buggy Racing 2

Fejlesztő: Vector Unit

Platformok: PC, PS4, Xbox One, Switch, iOS, Android

Beach Buggy Racing 2 egy egyszerű gokart versenyző, amely minden kényelemmel rendelkezik Mario Kart a rajongók értékelni kezdték, leszámítva a Nintendo kabaláit. A játékban 1-8 játékos versenyez a különböző tematikus pályákon, a homokos egyiptomi piramisoktól a hatalmas sárkányok lakta kastélyokig és minden, ami a kettő között van.

Sokkal csiszoltabb termék, mint az eredeti Beach Buggy Racing , amelynek szokása volt, hogy megfeleljen a bugos névrokonának, minden rossz okból. A folytatás különleges képességeket mutat be minden versenyző számára, valamint egy sor érdekes tárgyat, amelyeket nem találsz meg a Nintendo gokartversenyzőjében.

Összességében, BBR2 szilárd választás a Mario Kart olyan helyettesítő, amely a játékosok széles demográfiai csoportja számára biztosan tetszeni fog.

úttörők

Úttörők

Fejlesztő: Supergonk

Platformok: PC, PS4, Xbox One, Switch

Ha elég őrült vagy a játékhoz Mario Kart 200 CC nagy eséllyel élvezni fogja Úttörők , egy gyors tempójú arcade versenyző, akinek fejlesztői úgy írják le F-Zero találkozik Splatoon . A játék fő mechanikája a pálya egyes részeinek egy hozzárendelt csapatszínnel való lefestése körül forog. Ezzel megjutalmazza Önt és két csapattársát egy sebességnöveléssel, amikor áthajt a festett területen.

Természetesen az ellenségek is megtehetik ugyanezt, és akár lefesthetik azokat a területeket, amelyeket sajátjának vallott. Ez arra ösztönzi a játékosokat, hogy együtt dolgozzanak, hogy a lehető legtöbb területet lefedjék, miközben megpróbálják felülmúlni ellenfeleiket. Kooperatív jellege végül létrejön Úttörők sokkal dinamikusabbnak érzi magát, mint egy átlagos arcade versenyzője, és nincs két pontosan egyforma verseny.

útmegváltás

Útmegváltás

Fejlesztők: EQ Games, Pixel Dash

Platform: PC

Lehet, hogy nem jössz Mario Kart versenyzésre, hanem inkább arra a lehetőségre, hogy bosszantsa barátait azzal, hogy olyan tárgyakat küld nekik, amelyek miatt kipörögnek, és csalódottan megrázzák az öklét, miközben porfelhőben hagyja őket. Nos, ha ez a helyzet, miért ne próbálhatna ki egy másik játékot, amely lehetővé teszi az ellenfél átvitt és szó szerinti bántalmazását.

Útmegváltás szellemi utódja a Road Kiütés sorozat, amelyben más játékosokkal versenyezhetsz, miközben brutális közelharc alapú harcot vívsz motorozás közben.

A játék több tucat különböző fegyvert tartalmaz, például pipákat, baseballütőket és időnkénti csavarkulcsot, amelyek mindegyikével kielégítő ütést mérhet az ellenség fejére. Ehhez egy meglepően mély harci rendszer társul, kapásokkal, rúgásokkal és kontrákkal, amelyeket egy képességfán lehet továbbfejleszteni.

GRIP harci verseny

GRIP: Combat Racing

Fejlesztő: Caged Element

Platformok: PC, PS4, Xbox One, Switch

Ha élvezte a bevezetett gravitációs mechanikát mario gokart 8 , akkor több mint valószínű, hogy kikapsz tőle Markolat: Combat Racing , amely szabadságot ad a versenyzőknek, hogy fejjel lefelé hajtsanak, falakon, mennyezeten és szinte bárhol, ahol elférnek a gumik. A szabványos járműveken kívül Markolat futurisztikus megjelenésű antigrav versenyzők széles választékát tartalmazza, mint amilyeneket a Wipeout vagy F-Zero játszma, meccs.

Ez azonban nem a gyenge szívűeknek való, gyakran mindent megtesz annak érdekében, hogy a képernyőn megjelenő műveleteket a lehető legmagasabb oktánszámúvá tegye a kicseréléssel. Mario Kart ’s tüskéskék lövedékei a rakéták és gépfegyverek irányítását támogatják, amelyek nem csupán karcolást hagynak az ellenség autóján. Ezt még számos igényes versenypálya egészíti ki, elegendő hurokkal a szédüléshez és egy szívdobogtató dubstep filmzene.

a burnout paradicsom újramasterálva

Burnout Paradise Remastered

Fejlesztő: Kritérium

Platformok: PC, PS4, Xbox One, Switch

Folytatva a járműharc témáját, Burnout Paradise Remastered a 2008-as nevetséges arcade versenyző továbbfejlesztett változata, és vitathatatlanul a legjobb bejegyzés a Burnout franchise-ban (a Burnout 3: Takedown a második helyen érkezik). A remaster számos technikai és vizuális fejlesztést vezet be, például új nappali/éjszakai időciklusokat, miközben megtartja a jól kidolgozott nyitott világ elrendezését.

A Paradise City bőven kínál felfedeznivalót: hatalmas homokozót kínál a játékosoknak, tele több száz mérföldnyi úttal és földalatti ösvényrel, valamint rengeteg rejtett parancsikont, rámpát és hirdetőtáblát, amelyek csak azért könyörögnek, hogy áthajtsák őket. Szabadon okozhat annyi káoszlást és pusztítást, amennyit csak akar, miközben több mint 70 különböző járművet vezet, sokkal többet, mint bármelyik Mario Kart játszma, meccs.

roncsfest

Roncsfest

Fejlesztő: Sumo Digital

Platformok: PC, PS4, Xbox One

Képzeld, ha vennéd Mario Kart ’s Battle Mode, eltávolította az objektíveket, és hozzáadta a lágy karosszériajárművek sérülésének modellezését; ez lényegében Roncsfest dióhéjban. A demolition derby versenyek zűrzavara által ihletett játékban hatalmas arénákban cirkálsz a következő áldozatod után. A cél az, hogy minden más autót bármilyen módon üzemen kívül helyezzen, miközben gondoskodik arról, hogy a motor folyamatosan ketyegjen.

Természetesen vannak különböző módok, amelyek hagyományosabb stílusú versenyeket kínálnak. Mégis, ha játszol Roncsfest , nagy eséllyel a lehető legtöbb pusztítást akarod okozni.

Mindig van egy módszer minden őrületre Roncsfest szoros vezérléssel és kiváló autókezeléssel, amely képes felvenni a versenyt a komolyabb versenyautókkal, mint például F1 és Forza Motorsport .

all star gyümölcs verseny

All-Star Fruit Racing

Fejlesztő: 3DClouds

Platformok: PC, PS4, Xbox One, Switch

Olyan nagyszerű, mint Mario Kart El kell ismernünk a gyümölcsábrázolás egyértelmű hiányát a sorozatban. Az elátkozott banáncsapdákon kívül egyszerűen nincs elég erő és tárgy a játékosoknak, amelyekbe belemerülhetnének. Lépjen be All-Star Fruit Racing , gokartversenyző, aki nem fél kimutatni, hogy nagyra értékeli a kiegyensúlyozott étrendet.

A tréfát félretéve, a játéknak sikerül néhány mókás új ötletet beépítenie abba, ami egyébként a malom gokart versenyzője lenne. Egyrészt a versenyzők egyedi gyümölcsalapú manővereket hajthatnak végre a pálya mentén összegyűjtött különböző gyümölcsök kombinálásával. Ezek a játék teljesítményeként szolgálnak, és a felhasznált gyümölcsök alapján különféle támadó és védekező képességeket biztosítanak, így szabadon kísérletezhetsz a különböző stratégiákkal.

kartrider működése

KartRider: Működés

Fejlesztő: Nexon Korea

Platformok: PC, Xbox One

Bár lehet, hogy még nem jelent meg, KartRider: Működés már szeretne adni Mario Kart futás a pénzéért ingyenes játékkal, fizetőfalak nélkül, cross-play támogatással és mélyreható gokart/karakter testreszabással. A játék a 2004-es utódja lesz Őrületes KartRider , amely szintén ingyenesen játszható volt, és a mai napig meglehetősen népszerű Dél-Koreában.

Ez tartalmazza az összes csapdázást a Mario Kart ihletett játék: rajzfilmes grafika, rengeteg őrült zeneszám, és egy sor teljesítmény-up, amelyek egy csipetnyire segítenek. KartRider: Működés A Microsoft X019 rendezvényén debütált, és várhatóan valamikor idén jelenik meg.

Ezek is tetszhetnek neked