Legfontosabb Szerencsejáték A legjobb játékok, mint a Super Mario

A legjobb játékok, mint a Super Mario

Tetszik a Super Mario? Rengeteg kutatást végeztünk, és megtaláltuk a legjobb játékokat, például a Super Mario-t, amelyeket élvezhet.

ÁltalJustin Fernandez 2022. január 15 A legjobb játékok, mint a Super Mario

Tól től gokart versenyzés nak nek rosszfiúk fejét tapossa , Mario izgalmas életet élt, mióta visszavonult a vízvezeték-szerelő üzletágtól.

A tréfát félretéve, a Super Mario játékok kulcsszerepet játszottak a modern platformerek megformálásában, és tisztelik kiváló szintű tervezésükért és kifizetődő játékmenetükért.

Ebben a listában kiemeljük a legjobb játékok, például a Super Mario 2022-ben , beleértve a 2D platformereket, mint a Super Mario Bros. és a 3D platformereket, mint a Super Mario Odyssey.

Ezt a listát a jövőben új játékokkal frissítjük, ezért mindenképpen nézz vissza, és tudasd velünk, ha lemaradtunk valamelyik játékról!

Összefüggő: A legjobb játékok, mint például a Mario Party A legjobb játékok, mint például a Mario Kart A legjobb Nintendo exkluzív játékok 2022-ben

TartalomjegyzékElőadás

Donkey Kong Country Tropical Freeze

Donkey Kong Ország: Tropical Freeze

Platform: Switch

A Super Mario mellett a Donkey Kong Country játékok a Nintendo valaha volt legjobb platformerei közé tartoznak, a legújabb bejegyzés pedig nagymértékben visszatér a sorozat formájába.

Tropical Freeze a banánimádó, nyakkendőt viselő majom megküzd egy csapat sarkvidéki ihletésű gonosztevővel, akik azt tervezik, hogy trópusi paradicsomát jeges tundrává varázsolják.

A Switch verzió néhány ügyes bónuszt tartalmaz egy már most is kielégítő játékhoz, például extra gyűjthető tárgyakat a dedikált játékosok számára, és egy opcionális Funky módot, amely jelentősen csökkenti a tétet.

Crash Bandicoot N. Sane trilógia

Crash Bandicoot N. Sane trilógia

Platformok: PC, PS4, Xbox One, Switch

A Crash Bandicoot volt a PlayStation válasza Mario és Sonic számára az 1990-es években, amikor minden nagy videojáték-cégnek kellett egy éles kabalája.

Az eredeti játéktrilógiát a Naughty Dog készítette, és a 3D-s platformjátékuk a mai napig kitart, amint azt a N. Sane trilógia remake gyűjtemény.

Bár a Crash játékok sokkal lineárisabb kialakításúak, mint a 3D Super Mario, ugyanolyan szintű csiszolást kínálnak, és jellemzően színültig tele vannak rejtett gyűjthető tárgyakkal és titkokkal.

Spyro Reignited trilógia

Spyro Reignited trilógia

Platformok: PC, PS4, Xbox One, Switch

Egy másik játékgyűjtemény, amely vonzó lehet Mario 3D-s kalandjainak rajongói számára Spyro Reignited trilógia , amely az első három Spyro játék remake-jét tartalmazza.

A Crash-hez hasonlóan a Spyro is a PlayStation márka színes kabalájaként szolgált, és valójában meglehetősen népszerűvé vált, bár sehol sem olyan szinten, mint a Mario vagy a Sonic.

Összefüggő: A legjobb videojáték-feldolgozások és remasterek 2022-ben

Minden bejegyzés látja, hogy a bölcs lila sárkány varázslatos világokba utazik, hogy megmentse sárkánytársait a gyűjthető finomságokkal teli 3D-s szinteken.

Super Lucky's Tale

Új Super Lucky's Tale

Platformok: PC, PS4, Xbox One, Switch

Új Super Lucky's Tale az Xbox régimódi 3D-s platformereinek bemutatása, amelynek középpontjában egy aranyos állat kabalája áll, jelen esetben egy vidám és vidám róka.

A szintek a lendület és az ugrások körül forognak, Lucky pedig egyedülálló képességeit használja a közlekedéshez, mint például a csúszdák és a föld alá ásni.

A játék nagyon családbarát hangulatú, amely a Super Mario-t tükrözi, így tökéletes az alkalmi játékhoz és a fiatalabb közönséghez.

Mail Mole

Mail Mole

Platformok: PC, PS4, Xbox One, Switch

Nevezzük ezt nosztalgiának vagy egyszerűen inspirációnak, de határozottan egyre több az indie fejlesztők száma, akik saját 3D platformereket készítenek olyan klasszikusok mintájára, mint a Super Mario 64, beleértve ezt a következő játékot is. Mail Mole .

Játssz a világ böjtölt kézbesítő vakondjaként azon a küldetésen, hogy megmentse otthonát, Carrotlandet a romba dőléstől, miközben továbbra is eléri a kézbesített levelek kvótáját.

Az a tény, hogy olyan vakondként játszol, aki képes a föld alá ásni, falakra mászni, és még a levegőben is szárnyalni tud, a Super Mario-val egyenrangú, lebilincselő szinttervezést tesz lehetővé.

Kalap az időben

Kalap az időben

Platformok: PC, PS4, Xbox One, Switch, Mac

Kalap az időben egy 3D platformer, amelyet a Super Mario 64 és a Banjo-Kazooie ihletett, és hasonló rajzfilmszerű művészeti stílust és gyűjtőszintű tervezést kínál.

Hat Kölyököt követi, egy fiatal lányt, akinek hazautazása megszakad, amikor űrhajója megsérül, és a hajóját hajtó varázslatos homokórák szétszóródnak és lezuhannak különböző bolygókon.

Összefüggő: A legjobb független Nintendo Switch játékok 2022-ben

A Super Mario Odysseyhez hasonlóan a Hat Kid is új képességekre tehet szert, ha különféle kalapokat vesz fel (bár Mario sapkájában gyakorlatilag más élőlények is vannak).

Yooka Laylee

Yooka Laylee

Platformok: PC, PS4, Xbox One, Switch, Mac, Linux

Egy másik játék, amely a Super Mario és a Banjo Kazooie hatását meríti Yooka-Laylee , amely rajzfilmes grafikákat és dupla állati kabalákat tartalmaz.

Yooka egy zöld kaméleon, aki tud sétálni, tüzet lehelni és labdává gömbölyödni, míg Laylee egy kis lila denevér, amely segíthet Yookának repülni és különféle rejtvényeket megoldani.

A rejtvények kiválóan kihasználják mindkét karakter képességeit, és a játéknak sikerül megtalálnia a megfelelő egyensúlyt a retró báj és a modern kezelőszervek között.

Lapát Knight Kincsesbánya

Lapátlovag: Kincsesbánya

Platformok: PC, PS4, Xbox One, Switch, Mac, Linux

Lapát lovag élénk 8 bites pixel art esztétikája van, amelyet még egy csomó emlékezetes hős és gonosz, valamint egy mély harcrendszer egészít ki, amely különböző kütyüket használ.

Az alapjáték tartalmazza a Shovel of Hope eredeti sztoriját, és te irányíthatod a Shovel Knightot, amint elindul, hogy legyőzze a Order of No Quartert, egy lapátpengét használva fő támadási módszerként.

A régimódi Super Mario Bros. rajongóinak azt ajánljuk, hogy vegyék fel a frissített változatot Treasure Trove kiadás , amely négy további kampányt és egy új játékmódot tartalmaz.

szuper hús fiú

szuper hús fiú

Platformok: PC, PS4, Xbox One, Switch, Mac, Linux

Ha szeretsz gyorsan futni a csapdák és ellenségek mellett bármely Super Mario játékban, otthon érezd magad szuper hús fiú .

Ebben te irányítod a címadó Meat Boyt, amint megpróbálja kimenteni barátnőjét Dr. Fetus gonosz karmai közül, ami nagyon emlékeztet a legtöbb Mario játék cselekményére.

Összefüggő: Legnehezebb videojátékok, rangsorolt

A játék nagyszerű munkát végez, hogy végig talpon maradjon; ha egy adott veszélyt úrrá lettél, az újakat kezd kidobni a halálos tüskéktől a forgó fűrészekig.

Rayman legendák

Rayman legendák

Platformok: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Switch

Rayman legendák Az elmúlt évtized egyik legjobb 2D platformerének és a sorozat eddigi legjobb belépőjének tartják, és ennek jó oka van.

A látványtól és a szinttervtől kezdve a karakterek irányításának módjáig és az alapjátékhoz mellékelt hatalmas mennyiségű tartalomig rengeteg csodálnivaló van.

Míg a platformrendszer kissé túl kaotikusnak tűnhet többjátékos módban, ezzel a Mario-játékok is küzdöttek az évek során, szóval ezt vedd úgy, hogy megéri.

Celeste játék

Világoskék

Platformok: PC, PS4, Xbox One, Switch, Mac, Linux

Világoskék Az élénk pixel művészet esztétikája a klasszikus NES/SNES korszak játékainak visszalépése, kiegészítve a korai Super Mario Bros. játékokban fellelhető kihívásokkal.

Ebben egy Madeline nevű fiatal nőként játszol, aki úgy dönt, hogy felmászik egy hegyre, hogy megmeneküljön zűrzavaros élete monotóniája elől.

A csúcs eléréséhez kézzel készített platformszintek sorozatát kell bejárnia, amelyek kiemelik a pontos ugrásokat és gondolatjeleket, valamint különféle rejtvényeket oldanak meg.

Sárhányó

Sárhányó

Platformok: PC, PS4, Xbox One, Switch, Mac

A legjobb leírás Sárhányó ha valaki elvenné a Super Mario Sunshine-t és 2D platformerré alakította volna.

Festékágyúval hadonászó hősként játszol azon a küldetésen, hogy megmentsd fröcskölőtársait, és visszavegyed a gyárat gonosz főnöke karmai közül.

Összefüggő: Legjobb Puzzle Platformers 2022

Minden szinten egyedi rejtvények találhatók, amelyek középpontjában a különböző típusú festékek felfújása áll a falak megmászásához, a platformerekről való visszapattanáshoz és az akadályok elkerüléséhez.

Antonball Deluxe

Antonball Deluxe

Platform: PC

Antonball Deluxe egy retro ihletésű akció arcade játék, amelynek vaskos pixel art stílusa a klasszikus Super Mario Bros stílusát tükrözi.

Míg a téglabontó játékmenet olyan játékokra emlékeztet, mint a Breakout, az Antonball megváltoztatja a dolgokat azáltal, hogy a karaktered fizikailag üti a labdát a megsemmisíteni kívánt tégla felé.

A deluxe verzió két további játékmódot tartalmaz: a Punchballt és a VS Antonballt, ahol 21 feloldható karakterrel és több mint 60 szint közül választhatsz a barátaiddal.

BattleBlock Színház

BattleBlock Színház

Platformok: PC, Mac, Linux

Ha szívesen játszol Mario platformerekkel, amelyek kooperációs módot is tartalmaznak, akkor BattleBlock Színház nagyszerű módja annak, hogy bajba keveredjen a barátaival.

A Behemoth által kifejlesztett küldetésnek köszönhetően megmentheted szövetségeseidet a gonosz technológiai macskafélék seregétől, több mint 450 platformszinten, amelyek tele vannak ellenségekkel és egyéb veszélyekkel.

Az általunk tárgyalt legtöbb játéktól eltérően a BattleBlock a Super Mario Makerhez hasonló robusztus szintű szerkesztővel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kihívást jelentő alkotásokat álmodjon meg, amelyeket megoszthat másokkal.

Szovjet ugrójáték

Szovjet ugrójáték

Platformok: PC, Mac

Bármennyire is szeretjük a Super Mario Bros. 35-öt, nem lesz örökké, hiszen a Nintendo azt tervezi, hogy eltávolítja a játékot Váltás Online március végén.

Ha ez megtörténik, a következő legjobb választás a battle royale platformer van Szovjet ugrójáték , amely a retro sidescroller formulát veszi át, és ötvözi az intenzív online többjátékos játékkal.

Összefüggő: A legjobb Battle Royale játékok 2022-ben

A mérkőzések legfeljebb 50 játékossal indulnak, és a számok folyamatosan csökkennek, miközben erőket keresel, trükkös akadályokon haladsz át, és fejükre ugrálva eliminálod az ellenfeleket.

Ezek is tetszhetnek neked