Legfontosabb Szerencsejáték A legjobb játékok az EA Playen

A legjobb játékok az EA Playen

Előfizettél az EA Playre? Ebben a listában megtalálod az EA Play jelenlegi legjobb játékait. Játssz a szolgáltatás által kínált legjobb játékokkal.

ÁltalJustin Fernandez 2021. március 20 A legjobb játékok az EA Playen

EA Play egy játék előfizetéses szolgáltatás amellyel több mint 100 címhez férhet hozzá, beleértve az eredeti EA-kat és a harmadik féltől származó játékokat is, mindössze havi 5 dollárért (az EA Play Pro esetében 15 dollár).

Míg az EA legismertebb éves sportkiadások , az EA Play könyvtárban megdöbbentő számú figyelemre méltó bejegyzés található olyan népszerű franchise-okban, mint Csillagok háborúja , Tömeghatás , Növények vs zombik , és több.

Ebben a listában kiemeljük a legjobb játékok az EA Playen , beleértve a legjobb EA Play Pro játékokat és a legjobb EA Play játékokat PC-n, PS4-en és Xbox One-on.

Végül pedig a jövőben új játékokkal fogjuk frissíteni ezt a listát, ezért mindenképpen nézz vissza, és tudasd velünk, ha lemaradtunk valamelyik játékról!

Összefüggő: Legjobb játékelőfizetési szolgáltatások 2022 A legjobb Xbox Game Pass játékok 2022-ben A legjobb PlayStation Now játékok 2022-ben

TartalomjegyzékElőadás

Rakéta Aréna

Rakéta Aréna

Platformok: Steam, Origin, Xbox One, PS4

Az első ajánlásunk az EA Play előfizetőknek a következő Rakéta Aréna , egy 3v3 harmadik személyű lövöldözős játék, amely olyan játékokból merít ihletet, mint a Quake, rajzfilmszerűbb látványvilággal és változatosabb osztályokkal.

Minden játékos rakétavetőt használ elsődleges fegyvereként, bár vannak olyan erők és egyedi karakterképességek is, amelyek befolyásolják a bejárást, a sebzési potenciált és még sok mást.

A hagyományos egészségrúd helyett a játék egy robbanásmérőre támaszkodik, amely továbbra is feltöltődik, minél több játékost ütnek el rakéták; egyszer max, egyetlen rakéta hatására a karaktered lerepülhet a térképről. A Rocket Arena 10 játszható karaktert, 10 térképet és 5 módot tartalmaz, amelyek olyan ismert trópusokon ismétlődnek, mint a Team Deathmatch és a Capture the Flag, valamint olyan új koncepciókat, mint a Rocketball és a Treasure Hunt.

Star Wars osztagok

Star Wars: Squadrons

Platformok: Steam, Origin, Xbox One, PS4

Mintha a Star Wars még nem lenne elég nagy, a franchise tovább bővítette jelenlétét a filmes, tévés és videojátékokban.

Ahelyett, hogy fénykardokat hadonászna, Star Wars: Squadrons egy űrharci játék, amely a New Republic és a Galactic Empire csillagharcosok pilótájának számít.

A játékmenet középpontjában az első személyű űrkutyaharcok állnak, amelyek megkövetelik az űrhajó fegyvereinek, pajzsainak és motorjainak kezelését, miközben ellenséges hajókat támad.

A Squadrons egyjátékos kampányt is kínál nagyjából nyolc-tíz órányi tartalommal, valamint a keresztjátékot támogató online többjátékos játékot.

Need for Speed ​​Heat

Need for Speed: hő

Platformok: Steam, Origin, Xbox One, PS4

A Need for Speed ​​rajongói évek óta könyörögnek egy tisztességes új belépőért a régóta futó arcade versenyzők közé, és úgy tűnik, az EA kezd végre hallgatni.

Need for Speed: hő Palm City neon áztatta utcáira szállít, ahol ki kell kerülnie a szélhámos rendőri erőket, miközben felmászik az utcai versenyre.

Összefüggő: A legjobb versenyjátékok 2022-ben

A játék számos fejlesztést tartalmaz halvány elődjéhez képest, beleértve a továbbfejlesztett testreszabást és a többjátékos keresztjátékot.

Bár még mindig nagyon messze van az olyan klasszikusoktól, mint az Underground, a Hot Pursuit és a Most Wanted, határozottan megkarcolja az utcai versenyzéstől.

Star Wars Jedi Bukott Rend

Star Wars Jedi: Bukott rend

Platformok: Steam, Origin, Xbox One, PS4

A készítésben Star Wars Jedi: Bukott rend , a Respawnnak sikerült megragadnia a Star Wars-filmek moziszerű minőségét, és videojátékokhoz igazítania oly módon, hogy az egyszerre lebilincselő és hiteles.

A III. epizód eseményei után játszódó játékban Cal Kestis, egy Jedi Padawan szerepében játszol, aki egy ősi civilizáció titkait akarja feltárni egy messzi-messzi galaxisban.

A játékmenet a közeli harc, a nyílt végű felfedezés és a 3D platform keveréke, egyenrangú a harmadik személyű akciósorozatokkal, mint például a Dark Souls, a Tomb Raider és az Uncharted.

A játék nagyszerű munkát végez a Star Wars-mítosz felhasználásával, hogy konkretizálja világát, beleértve az univerzumban található számos utalást, érdekes karakter-háttértörténeteket és nagy, ismert helyszíneken játszódó díszleteket.

Titanfall 2

Titanfall 2

Platformok: Steam, Origin, Xbox One, PS4

Következő a Respawn büntetőjogilag alulértékelt Titanfalljának folytatása, amely az elmúlt évtizedben kiadott lövöldözős gépek közül a legjobb fegyverjátékot és mozgásmechanikát tartalmazza.

A gördülékeny első személyű platformozástól a lendületes célzásig és a kielégítően erős fegyverek arzenáljáig, Titanfall A 2 nem más, mint csodálatos.

Ezenkívül a játék szólókampánya folyamatosan növeli a tétet, miközben érzelmileg elkötelezi magát a haver-zsaru párosban, azaz Jack Cooper pilótában és BT-ben.

Sokkal könnyebb dicsérni a Titanfall 2-t most, hogy elült a por, és a Respawn az egyik legnépszerűbb battle royale-t készítette el az Apex Legends-szel, amely az EA Playhez is tartozik.

legjobb játékok, mint a holttér

Holttér

Platformok: Steam, Origin, Xbox One

Több mint egy évtizede jelent meg, Holttér részben felelős a túlélő horror játékok népszerűsítéséért, és több mint 2 millió példányban kelt el belőle.

A Visceral Games-t (akkoriban az EA Redwood Shores) az iparág egyik legkedveltebb fejlesztőjévé is tette, legalábbis egészen addig, amíg 2017-ben be nem zárták.

Összefüggő: A legjobb játékok, mint a Dead Space

A harmadik személyű lövöldözős játékban te irányíthatod Isaac Clarke-ot, egy mérnököt, aki egy szörnyekkel fertőzött bányahajó fedélzetén találja magát.

Megtapasztalhatod a Holttér trilógia teljes egészében az EA Playen keresztül, óriási érték mindenki számára, aki még nem játszott ezekkel a játékokkal.

Star Wars: Battlefront 2

Platformok: Steam, Origin, Xbox One, PS4

Az utolsó Star Wars játék, amelyet kiemelünk, az online többjátékos lövöldözős játék Battlefront 2 , egy játék, amelyet homályos mikrotranzakciók gyötörtek, és szerencsére azóta az EA-t visszahívták.

A 2015-ös Battlefront újraindítás folytatásaként szolgáló játék hat-nyolc órás egyjátékos történetet és többjátékos módok széles skáláját tartalmazza, amelyek középpontjában a földi és űrcsaták állnak.

A franchise idővonala által ihletett különböző frakciókban játszol, beleértve a klónokat és rohamosztagosokat, a harci droidokat, a lázadó katonákat, és még olyan erős Jediket is irányíthatsz, mint Luke, Yoda és Darth Vader.

A sorozat rajongóinak feltétlenül kötelező játszania, és folyamatos frissítéseket kap, amelyek az új Star Wars-filmekhez kapcsolódnak.

Unravel Two

Unravel Two

Platformok: Steam, Origin, Xbox One, PS4

Unravel Two egy kooperatív platform kaland, amelyet két Yarny (fonalból készült apró élőlény) szemszögéből élünk meg, akiket te és egy másik játékos irányít.

A Yarny-félék egy összekötő szálon osztoznak, amely lehetővé teszi számukra, hogy futhassanak, ugráljanak és lendüljenek, hogy rejtvényeket oldjanak meg, és veszélyes állatokkal, éles tárgyakkal és brutális időjárással teli trükkös környezeteken keljenek át.

Ez egy nagyon látványos játék, amely a part menti partoktól és a nedves barlangoktól a mechanikus műhelyekig és elhagyott raktárakig részletgazdag környezetekkel egészül ki.

A maguk Yarnyék és az általuk lakott hatalmas világ közötti kontraszt az Unravel Two elragadó kooperációs kalandjává teszi, amelyet érdemes megnézni az EA Playen.

Egy kiút

Egy kiút

Platformok: Steam, Origin, Xbox One, PS4

Figyelembe véve a hasonló játékokat Egy kiút évről évre egyre ritkábbak, hálásak vagyunk, hogy a Hazelight Studiosnak sikerült maradéktalanul megvalósítania elképzelését az összes kiadó EA segítségével.

A játék az alapoktól kezdve a kooperációt szem előtt tartva épül fel, és lebilincselő történetet mesél el két haver bűnözőről, akik megszöknek a börtönből, és ki kell kerülniük a törvényt.

Összefüggő: A legjobb online együttműködési játékok 2022-ben

Vincent és Leo jól megírt karakterek egyedi motivációkkal és jellemvonásokkal, amelyek egyszerre segítik és hátráltatják terveiket, valamint drámát és vitákat okoznak kettejük között.

Valószínűleg Ön és barátja is így tesz, mivel sok akadály kommunikációt és jó időzítést igényel a sikerhez.

a burnout paradicsom újramasterálva

Burnout Paradise Remastered

Platformok: Steam, Origin, Xbox One, PS4

Egy másik kiváló lehetőség az EA Playen keresztüli arcade versenyzésre Burnout Paradise Remastered , a 2008-as játék továbbfejlesztett változata, amely számos technikai és vizuális fejlesztést ad hozzá.

A játék során felfedezheted a Paradise Cityt, egy hatalmas, nyitott világot, amely tele van rengeteg rejtett parancsikonnal, rámpával és hirdetőtáblával, amelyeken áthaladhatsz.

Az eredeti névsor 150 játszható járműből és nyolc DLC-csomagból áll, amelyek több mint 100 autót, tíz pályát és extra kihívásokat tartalmaznak, amelyeket a játékosok az ár töredékéért vállalhatnak.

The Sims 4

The Sims 4

Platformok: Steam, Origin

Ha rajongója vagy a közösségi sim játékoknak, akkor töltsd le The Sims 4 az EA Playen keresztül, az Ön számára semmi gond.

Akár bűnözői birodalmat szeretnél építeni, akár űrhajósként felfedezni az űr mélyebb szakaszait, akár Willow Creek leghíresebb kertészévé akarsz válni, az élet szinte minden területére kiterjed.

Anélkül, hogy megemlítenék a robusztus építőeszközöket, amelyek lehetővé teszik, hogy álmai otthonát virtuális valósággá alakítsa, és mod Sims 4 .

Ahogy a sorozat fejlődött, úgy fejlődött a romantikus rendszere is, amely lehetővé teszi az azonos neműek házasságát és a gyermekek örökbefogadását.

Dragon Age Inkvizíció

Dragon Age: Inkvizíció

Platformok: Steam, Origin, Xbox One, PS4

Dragon Age: Inkvizíció kissé rejtett gyöngyszem, egy büntetőjogilag alulértékelt RPG, ami igaz, hogy egy kicsit durva a szélein.

Bár a játék folytatása már régóta esedékes, az Inquisition még mindig az egyik legjobban a BioWare által fejlesztett játéknak számít, annak ellenére, hogy a cég hírneve mennyit romlott az elmúlt években.

Összefüggő: A legjobb RPG-k 2022-ben

A legtöbb nyitott világú RPG-hez hasonlóan ez is azt mutatja, hogy a rajtnál kiválasztod a versenyed és az osztályod, mielőtt elindulnál Thedas kontinensére, hogy megvizsgáld az égbolt rejtélyes könnycseppjét, amely démonokat enged be a világba.

Az Inquisitiont gyakran dicsérték, hogy képes ötvözni a taktikai RPG-harcokat a valós idejű harcokkal, ami rengeteg rugalmasságot kínál az egyedi karakterek felépítéséhez.

Ezek is tetszhetnek neked