A legjobb pénztárcabarát, 500 dolláros játék PC – a legolcsóbb PC-konstrukció

Több tucat órát töltöttünk a végső, 500 dolláros játék PC megalkotásával. Ez a legjobb PC, amit 500 dollárért most meg lehet vásárolni.

ÁltalSamuel Stewart 2022. január 8 Olcsó játék PC 500 alatt

Valahányszor valaki megkérdezi tőlünk, hogy mennyi pénzt kellene költenie egy tisztességes játék PC-hez, a válaszunk mindig 500 dollár.

Ez nem véletlen szám - egy 500 dolláros számítógép a legolcsóbb rendszer, amelyet dedikált grafikus kártyával kaphat , amely minden játék PC sarokköve.

Természetesen lehet kapni egy olcsó GPU-t, de nem lenne sem jobb, sem olcsóbb, mint a modern processzorokban megtalálható integrált grafikus kártyák egyike sem, ezért nem ajánljuk.

Most már tudjuk, hogy manapság nem éppen könnyű rávenni a kezét a PC-komponensekre, különösen a GPU-kra. Ezért lehet, hogy ez az építmény nem úgy néz ki, mint a régi szép időkben, mielőtt a világ káoszba borult.

Mindazonáltal, sikerült összehoznunk egy olyan szereléket, amely minden modern címmel szemben megállja a helyét .

Tehát, ha érdekli, hogy néz ki ez a rendszer, és mit várhat tőle, csak olvassa tovább.

TartalomjegyzékElőadás

A legjobb 500 dolláros játékra szánt PC-konstrukció 2022-re

Frissítve: 2022. február 21

A termékképekre kattintva megtekintheti a terméket az Amazonon, ahol további képeket tekinthet meg nagy felbontásban és ellenőrizheti az aktuális árat.

Intel Core i3-10100 CPU

Intel Core i3-10100F

Az Intel Core i3-10100F-nek az Intel legköltséghatékonyabb költségvetési CPU-jának kell lennie, nagyrészt annak a ténynek köszönhetően, hogy valójában egy középkategóriás CPU, nagyon alacsony árcédulával.
Hűtő

Intel Stock Cooler

Ha a költséghatékonyság a játék neve, akkor az Intel Sock Cooler az egyik sztárjátékos ebben az árkategóriában. Ez egy készlethűtő, amely gond nélkül lépést tud tartani az Intel Core i3-10100F-vel.
MSI Gaming GeForce GTX 1650 Super GPU

MSI GeForce GTX 1650 GAMING X

A GeForce GTX 1650 GPU egy szilárd kártya, tekintélyes órajelet és 4 GB VRAM-ot kínál, és ez az MSI modell is megfelelő hűtési megoldást ad a mixhez.
Patriot Viper Steel 8 GB (2 x 4 GB) RAM

Patriot Viper Steel 8GB

A 8 GB RAM továbbra is elegendő az összes játék maximális beállításon való futtatásához, és a 3200 MHz-es Patriot Viper Steel segítségével még néhány extra FPS-t is kifacsarhatsz a játékaidból.
ASUS Prime B560M A Alaplap

ASUS Prime B560M-A

Az ASUS Prime B560M-A megbízható választás bármely Intel költségvetési konstrukcióhoz, amely jó teljesítményt és csatlakozást kínál elfogadható áron, így a fennmaradó költségvetésből többet fordíthat arra, ami igazán számít – a grafikus kártyára.
Kingston A400 240GB Tárolás

Kingston A400 240GB SSD

A költségvetés lehetővé teszi a belépő szintű SSD-t, és a Kingston A400 a legjobb erre. Kiváló teljesítményt nyújt megfizethető áron
Thermaltake Smart 80+ tanúsítvánnyal rendelkező 500W PSU

Thermaltake Smart 500W

A Thermaltake Smart 500W egy minőségi tápegység alap 80+ hatékonysággal, és több mint elegendő lével a GTX 1650/i3-10100F kombó táplálásához.
Cooler Master Q300L Ügy

Cooler Master MasterBox Q300L

A Cooler Master MasterBox Q300L az egyik legjobb pénztárcabarát tok – egy erős, jól szellőző tok, amely modern dizájnt kapott, és nem tartalmaz optikai meghajtóhelyeket és több HDD-tálcát.
rendelje meg ezt az építményt legjobb játék PC 400 dollár alatt legjobb játék PC 600 dollár alatt

PC áttekintés

Tehát pontosan hogyan kell szabnia az elvárásait ezzel a megfizethető játékberendezéssel szemben?

Nos, egy ilyen szereléket néhány hónappal ezelőtt konzolgyilkosnak lehetett volna nevezni. Bár nem nevezhető ugyan úgy most, hogy megjelent az Xbox Series X és a PS5, ez még mindig egy olyan rendszer, amely vetekszik minden utolsó generációs konzol képességével.

A legtöbb modern AAA játékból 50 FPS-t kaphat. Még ha ez azt is jelenti, hogy nem a legmagasabb beállításokkal játszol, akkor is jobb grafikát élvezhetsz, mint egy PS4 vagy Xbox One X esetében.

Ahhoz, hogy ezen az áron az elképzelhető legjobb teljesítményt nyújtsuk, le kellett mondanunk néhány frissítési lehetőségről. Mindazonáltal még mindig vannak világos frissítési utak, amelyeket ez a build lehetővé tesz, és mindegyikről szó lesz az egyes hardverdarabok áthaladásakor.

A PC Build

Most, hogy áttekintést kapott a felépítésről, bemutatjuk, hogy mely részek alkotják ezt a játék PC-t, és hogy mit várhat el mindegyiktől.

Kezdjük az egyes PC-összetevőkkel, amelyek miatt ez a legjobb 500 dolláros játék PC 2022-ben.

Intel Core i3-10100

CPU: Intel Core i3-10100F

Lásd Ár

Az 500 dolláros költségvetés mellett nem lehet túl válogatós a processzorral, ha helyet szeretne adni egy tisztességes grafikus kártyának. Szerencsére az Intelnek és az AMD-nek is van néhány megfelelő opciója, amelyek jól illeszkednek ehhez a költségvetéshez, és amit választottunk, az Intel Core i3-10100F.

Ennek a processzornak van 4 mag , 8 szál , a alap órajele 3,6 GHz és a a maximális órajel 4,3 GHz , és talpig versenyezhet az AMD Ryzen 3 3300X-szel. Az egyetlen jelentős különbség a kettő között az, hogy az i3-10100F jelenleg könnyebben elérhető, és ez a fő oka annak, hogy az Intellel az AMD helyett az AMD-vel foglalkoztunk.

Összefüggő: AMD Ryzen vs Intel – melyik CPU márkát válasszuk játékhoz

Nos, az egyik különbség a két gyártó között, ami számíthat neked, mint játékosnak, hogy az összes AMD processzor fel van oldva, míg az Intelé nem.

Ha érdekli a túlhajtás, akkor ebben az árkategóriában nem biztos, hogy az Intel a megfelelő választás az Ön számára. De ha nem bánja, ha zárolt CPU-ja van, az i3-10100F tökéletesen működik.

Összefüggő: A legjobb CPU-k játékhoz (2022-es vélemények)

Intel Stock Cooler

Hűtő: Intel Stock Cooler

Minden CPU-nak szüksége van egy jó hűtőre, és szerencsére nekünk a legtöbb Intel CPU-hoz tartozik egy készlethűtő díjmentes .

Az i3-10100F-hez az Intel szabványos hűtője jár. Lehet, hogy erről nem érdemes írni, de még mindig tökéletesen képes lépést tartani ezzel a CPU-val a készletbeállítások mellett.

Ne feledje azonban, hogy az Ön esetében a légáramlás is számít, ezért ügyeljen arra, hogy időnként ellenőrizze a CPU hőmérsékletét, hogy eldöntse, szüksége van-e jobb hűtőre. Még ha szükséged is van rá, akkor sem fog sokat hátrálni, hacsak nem valami csúcskategóriás és ragyogó dologra vágysz.

Összefüggő: A legjobb CPU-hűtők (2022-es értékelések)

MSI Gaming GeForce GTX 1650 Super

GPU: MSI GeForce GTX 1650 GAMING X

Lásd Ár

Ahogy már említettük, az a tény, ami miatt ez az 500 dolláros számítógép exponenciálisan jobb minden 400 dolláros rendszernél, az a tény, hogy nem kell integrált grafikára támaszkodnia.

Még egy gyenge dedikált grafikus kártya is hatalmas előrelépést jelent az integrált grafikához képest. Ennek ellenére a GPU, amelyet a rendszer élére választottunk, közel sem gyenge. A MSI GeForce GTX 1650 GAMING X egy vadállat; túlárazott, de azért egy vadállat.

Ez a GPU a nagyszerű lehetőség 1080p játékokhoz . Bár nem tudja maximalizálni az összes játékot, amelyet úgy dönt, hogy rádobja, kiváló munkát végez az összes modern játék tisztességes 45-55 FPS-en való futtatásában a legtöbb esetben egy kis grafikus beállítások módosítása után.

Szeretnénk most felhívni a figyelmet arra, hogy a jelenlegi piaci körülmények között az árak iszonyatosan ingadozóak. Időről időre találkozhat az AMD RX 570-es kártyájával, amely mérföldekkel jobb, körülbelül azonos áron. Ha a legjobb értéket szeretné kihozni ebből a kártyából, tartsa a szemét a kártyán.

Ez azt jelenti, hogy ne aggódjon miatta, ha nem sikerül megtalálnia. Mint mondtuk, a 4 GB VRAM-mal rendelkező GTX 1650 nagyszerű GPU az 1080p-s játékokhoz. Lehetővé teszi olyan címek lejátszását, mint az Assassin’s Creed Odyssey 37 FPS-sel, a Fortnite 75 FPS-sel, a PUBG 92 FPS-sel, a Forza Horizon 4 55-ös és a Far Cry New Dawn átlagosan 74 FPS-sel, mindezt maximális beállításokkal.

Ne feledje, hogy ez nem lesz így a modernebb AAA-címeknél. Ennek ellenére egy kis okos optimalizálással még ezekben a játékokban is tökéletesen ésszerű játékélményt élvezhet.

Bár ez egyáltalán nem kis teljesítmény Javasoljuk, hogy az első adandó alkalommal frissítsen 16 GB RAM-ra . Nem arról van szó, hogy nem boldogulsz a 8 GB-tal, de a 16 GB kézzelfogható teljesítménynövekedést biztosít mind a játékkal, mind a termelékenységgel kapcsolatos feladatokban.

Tehát, ha egy 500 dolláros játékgépet szeretne építeni, amely 1080p felbontásban képes kezelni a játékokat tisztességes grafikával, akkor jelenleg ez a legjobb, amit a költségvetés túllépése nélkül kaphat.

Összefüggő: A legjobb grafikus kártyák játékokhoz (2022-es vélemények)

Patriot Viper Steel 8 GB (2 x 4 GB)

RAM: Patriot Viper Steel 8 GB (2 x 4 GB)

Lásd Ár

Ha 8 GB-nál kevesebb RAM-mal próbálunk játszani, az olyan felfelé ívelő csata, amit senkinek sem kívánunk. Azonban még a 8 GB is kissé fojtogatónak bizonyulhat, annak ellenére, hogy a legtöbb játékhoz 6 és 8 GB közötti RAM szükséges az optimális teljesítményhez.

A helyzet az, hogy minden háttérben futó program szeretne kapni egy darabot ebből az édes RAM-tortából, beleértve az operációs rendszert is, így a játékok soha nem férhetnek hozzá a teljes 8 GB-hoz.

Továbbra is nagyon lejátszhatók lesznek, de meg kell szoknia, hogy kikapcsoljon minden olyan programot, amelyet nem használ aktívan. Ez az oka annak, hogy sok építő a 16 GB RAM beszerzését tartja az egyik legfontosabb prioritásnak, ami arra kényszerít minket, hogy ettől kezdve kétféle közönséget szolgáljunk ki.

Összefüggő: Mennyi RAM-ra van szükségem a játékhoz?

Ehhez az összeállításhoz választott RAM-unk a Corsair Vengeance LPX. És annak ellenére, hogy nem tudtunk helyet csinálni a költségvetésben 16 GB RAM számára, gondoskodtunk arról, hogy ezek a 8 GB-os DIMM-ek jól egymásra rakva legyenek, 3200 MHz-es órajellel.

Most, ami az ajánlott RAM-konfigurációt illeti, itt kell gondolkodnia:

Ha 500 dollárt szeretne fizetni, és kész a számítógéppel, akkor vegyen be két 4 GB-os RAM-ot. Ez lehetővé teszi a kétcsatornás memória konfiguráció, ami végül nagy változást hozhat bizonyos játékokban, mivel kis mértékben növelheti az FPS-t.

Ha azonban úgy látja, hogy idővel frissíti ezt a buildet, akkor érdemes lehet vásárolni egy 8 GB-os sticket most, majd egy másikat, hogy párosítsa. .

Összefüggő: A legjobb RAM-ok játékhoz (2022-es vélemények)

ASUS Prime B560M A

Alaplap: ASUS Prime B560M-A

Lásd Ár

Ami az alaplapot illeti, úgy döntöttünk, hogy a ASUS Prime B560M-A . Ez a mikro ATX alaplap csak a megfelelő választás ehhez a pénztárcabarát PC-hez.

Kezdetnek a mikro ATX formai tényező a legjobb egyensúlyt teremti meg a megfizethetőség és a teljesítmény között. Annak ellenére, hogy az ASUS Prime B560M-A az LGA 1200 lapkakészlettel rendelkező alacsonyabb árú ajánlatok közé tartozik, még mindig minden olyan funkció, amelyre a minőségi költségvetési összeállításhoz szüksége van .

Ez egy nagyon alaplap, és nem kell tőle sokat várni a speciális funkciók tekintetében, de ez az egyik legjobb LGA 1200 alaplap, ha pénzt szeretne megtakarítani. Rengeteg USB- és SATA-porttal, kettős M.2-es foglalattal, amelyek közül az egyik PCIe 4.0, és könnyen navigálható BIOS-sal rendelkezik.

Az alaplap támogatja a RAM 5000 MHz-es órajelét is, és kompatibilis mind a 10th-gen és 11th-gen Intel processzorok a dobozból.

Ezzel együtt, ha van egy kicsit több pénze, javasoljuk, hogy tekintse meg a ASUS TUF GAMING B560M-PLUS Wi-Fi ez van kicsit drágább , de van néhány érdekesebb funkciója és jobb VRM-jei arra az esetre, ha végül úgy döntene, hogy feloldatlan CPU-ra frissít.

Összefüggő: A legjobb játék alaplapok (2022-es vélemények)

Kingston A400 240GB

Tárhely: Kingston A400 240GB

Lásd Ár

Manapság az SSD-k annyira megfizethetővé váltak, hogy a HDD választása, még pénztárcabarát megoldásként sem, egyszerűen nem csökkenti. Ezt szem előtt tartva kínáljuk Önnek a Kingston A400-at 240 GB tárhely.

Igen, tisztában vagyunk vele, hogy manapság a legtöbben legalább 500 TB-ról fényképeznek, de egy 500 dolláros költségvetésű PC-hez ez vagy egy 240 GB-os SSD vagy HDD.

Ennek ellenére szilárdan hisszük, hogy megéri feláldozni azt a plusz tárhelyet, amelyről a legtöbb ember csak szeretné tudni, hogy van, de valójában soha nem használja a szilárdtestalapú meghajtók legnagyobb sebességéért. Ráadásul, ha a jövőben még 40 dollárt kiköhög egy további 1 TB-os HDD-ért, ha valóban szüksége van rá, úgy tűnik, nagyon megvalósítható.

A játékok azonban manapság általában meglehetősen nagyok, ezért ha Ön az a típusú ember, aki szereti, ha az összes játékot telepíti, akár játszik velük, akár nem, és a legtöbb futásteljesítményt szeretné kihozni a kezdeti 500 dolláros befektetésből, ahelyett, hogy csak 240 GB-tal (bár SSD-vel) keményítené meg, kaphat egy 1 TB-os Western Digital Caviar Blue HDD-t .

A Western Digital Caviar Blue egy játékorientált HDD 7200 RPM fordulatszámmal, amely a HDD-k által kínált legjobb játékélményt nyújtja.

Összefüggő: A legjobb SSD-k játékokhoz (2022-es vélemények)

Thermaltake Smart 80+ tanúsítvánnyal rendelkező 500W

Tápegység: Thermaltake Smart 500W

Lásd Ár

A kezdő építők egyik leggyakoribb (és legveszélyesebb) hibája a tápegység spórolása. Ez érthető, mivel a tápegységek semmilyen módon nem befolyásolják a teljesítményt – vagy a PSU képes táplálni a számítógépet, vagy nem.

De a rosszul elkészített tápegységekkel az a helyzet, hogy képesek az egész rendszert felfűteni. A különbség a 20 dolláros 500 W-os és az 50 dolláros 500 W-os táp között az, hogy az utóbbi nem teszi kockára a hardvert.

A 80+ minősítési rendszer jó mutatója a minőségnek. A Thermaltake Smart 500W csak a legalacsonyabb 80+ besorolású, de ez még mindig sokkal jobb, mint egy névleges tápegység.

A besorolás azt jelenti, hogy a falból felvett áram kevesebb mint 20%-a megy kárba. Minden elpazarolt energiának el kell jutnia valahova, és nem a PC-be. Ehelyett felmelegíti a tápegységet. Még egy alap 80+ besorolású tápegységgel is tudja, hogy terméke megfelel bizonyos hatékonysági szabványoknak.

A minőség másik jó mutatója a garancia.

Természetesen érdemes egy jó hírű gyártó által gyártott tápegységet vásárolni, hogy tudja, a garancia nem egy rakás balhé. De az árnyékos tápegységekre általában 2 év garancia van rájuk vakolva, ha az. Tehát az a tény, hogy a Thermaltake Smart 500W-hoz a 5 év garancia meg kell nyugtatnia magát.

Egy bronz vagy arany minősítésű táp még jobb lenne, ha kedvezménnyel tudna beszerezni egyet!

Összefüggő: Hogyan válasszunk tápegységet

Cooler Master Q300L

Tok: Cooler Master MasterBox Q300L

Lásd Ár

Kezdettől fogva tudtuk, hogy szükségünk lesz egy 50 dollár alatti tokra, ha meg akarjuk győződni arról, hogy az összes hardver megfelelő állapotban van.

Nos, ez sok készpénznek tűnhet néhány első építőmester számára, de nagyjából ez a minimális ár, amely ahhoz szükséges, hogy egy erős, légáteresztő és kezelhető tokot kapjon – és még akkor is számítania kell hogy vannak hibái.

Összefüggő: Hogyan válasszunk PC-tokot

Szerencsére azonban a Cooler Master MasterBox Q300L felülmúlja a várakozásokat az árát tekintve. Körülbelül 50 dollárért egy tágas tokot kap mindkettővel ventilátor és radiátor támogatása ha valamikor a vízhűtés útvonalát választja.

A házon belüli értékes hely nem vész el az optikai meghajtóhelyeken, és csak egyetlen 3,5 hüvelykes HDD-tálca található. Így nem lesz gond a GTX 1650-nél is terjedelmesebb grafikus kártyák elhelyezésével.

A tok is pompásan néz ki. Nincs benne semmi, ami sikoltozna SZERENCSEJÁTÉK , de a letisztult külső szépsége, ha jobban szereti a nem feltűnő tokokat.

Ami a légáramlást illeti, nem mondhatjuk, hogy tökéletes, tekintve, hogy csak vele együtt jár egyetlen előre telepített ventilátor hátul . Valójában ez az egyetlen kifogásunk ezzel az üggyel.

A jó hír az, hogy két ventilátornak van hely a ház elején és tetején, és azt javasoljuk, hogy használjon legalább egy elülső tartót. Egyes 120 mm-es ventilátorok 10 dollárnál kevesebbet érnek, így meglehetősen ésszerű befektetésnek számítanak ahhoz képest, amit az asztalra hoznak. Egy-két további ventilátorral tehát teljesen ésszerű lenne a légáramlás, főleg azért, mert a ház eleje és teteje hálós.

Ha ennek az építménynek az ára megemelkedett, mire ezt olvassa, és egy kicsit csökkenteni szeretné a kiadásait, meg lehet nézni a valamivel olcsóbb CougarMX330 vagy a 330-X házakat is . Garantáljuk, hogy megőrzik az összeépítési minőséget és stílust (ha megtalálja őket).

Ezek csak a kedvenc költségvetésünk voltak, de ha több lehetőséget szeretne látni, tekintse meg az alábbi linket. Azt is erősen javasoljuk, hogy nézze meg ezt az útmutatót a legjobb házra szerelhető ventilátorok számára.

Összefüggő: A legjobb játéktokok (2022-es vélemények)

Perifériák

Ha eddig nyomon követte az árakat, akkor bizonyára észrevette, hogy a költségvetés mind az 500 dollárját elszámolták. A build csak a hardvert és a dobozt tartalmazza.

Azonban pusztán a hardver és a doboz nem elég ahhoz, hogy ténylegesen elérje a számítógép futásteljesítményét; természetesen nem elég ahhoz, hogy bármilyen játékot csináljak, legyen az komoly vagy más.

Ehhez perifériákra lesz szükséged!

Ezért kiemelünk néhányat a legjobb és legköltséghatékonyabb perifériák közül az építmény költségvetéséhez képest. Ha van néhány régi perifériája, mindenképpen használja azokat. De amint látja, mit és miért kell megmutatnunk, még mindig fontolóra veheti a felszerelés fejlesztését.

Windows 10

Operációs rendszer: Windows 10

Lásd Ár

Először is meg kell említenünk az operációs rendszert. Bár önmagában nem perifériáról van szó, semmit sem fog megtenni nélküle.

Vannak ingyenes operációs rendszerek, de sajnos számunkra a játékok a Windowsra vannak optimalizálva. A legtöbb játék nem is kompatibilis a Linuxszal, és a játékok nagy része nem fog olyan jól teljesíteni, mint Windowson. Tehát ha a legtöbbet szeretné kihozni hardveréből, A Windows az egyetlen választás .

Összefüggő: Melyik a legjobb operációs rendszer a játékokhoz?

HP 24 mh

Monitor: HP 24mh

Lásd Ár

A monitor kiválasztása ehhez az összeállításhoz meglehetősen egyszerű volt, mivel a teljesítményt tekintve ez a számítógép egy dologra és egyetlen dologra készült: törekedjen a 60 FPS-re 1080p-ben. És mivel nem volt okunk nagyobb frissítési gyakoriságot beépíteni a számításba, azonnal az IPS paneles monitorok felé fordultunk.

Az IPS panelek legnagyobb előnye, hogy lehetővé teszik pompás színek , plusz szélesebb látószögek . És mivel a maximális szemfényvesztésre törekszünk, egy nagy monitort szerettünk volna, hogy maximalizáljuk az elmerülést.

Természetesen nem akartunk túllépni a 24 hüvelyknél, hiszen ez a legtöbb, amihez kényelmesen kiterjesztheti az 1080p felbontást anélkül, hogy csúnya álneveknek tenné ki magát.

Miután eldöntöttük ezeket a paramétereket, a HP 24mh könnyű választás lett.

Ennek a monitornak van egy IPS panel FHD-vel és valójában van benne a 75 Hz-es frissítési frekvencia . Ez egy kicsit magasabb, mint amit reméltünk, és ez azt jelenti, hogy a monitor képes lesz regisztrálni akár 75 FPS olyan játékokban, ahol a GPU képes szállítani. Ez egy üdvözlő bónusz egy egyébként már tökéletes monitorhoz.

Ezen kívül a HP 24mh-ban van még a alacsony kék fény mód amely védi a szemét azáltal, hogy kissé melegebb színekre vált, valamint beépített hangszórókat. Ahogyan az egy költségvetési monitoron található integrált hangrendszertől elvárható, ez nem valami különleges, de elég ahhoz, hogy elboldoguljon addig, amíg meg nem szerzi a valódi hangszórókat, ha még nem rendelkezik velük.

HP 24 mh oldalsó

Természetesen továbbra is szeretnénk alternatívát kínálni azoknak, akik szeretik az e-sportot, és mindennél jobban értékelik a teljesítményt.

Ez a számítógép nem tud sok AAA-címet futtatni 60 FPS-nél nagyobb sebességgel, de eSport teljesen más dolog. Tehát minden magas frissítési gyakoriságra és alacsony válaszidőre vonatkozó követelményre bemutatjuk az AOC-t G2460PF.

Másrészt, ha keres valami olcsóbbat , megnézheti a Samsungot LC24F396FHNXZA vagy az Acer SB220Q, amely árát tekintve az egyik legjobb költségvetésű monitornak számít a piacon.

Összefüggő: A legjobb játékmonitorok (2022-es értékelések)

Redragon K552 RGB BA

Billentyűzet és egér: Havit Mechanical Keyboard Mouse Headset Kit

Lásd Ár

A perifériák részlegnél mindent megtettünk, hogy olyan elemeket válasszunk, amelyek ár szempontjából megfelelőek egy 500 dolláros összeállításhoz. Nagy örömünkre szolgált, hogy megtaláltuk ezt a csodálatos Havit mechanikus billentyűzet-, egér- és headsetkészletet, és biztosak vagyunk benne, hogy Ön is az lesz.

Vannak, akik hajlamosak visszariadni a kötegek elől, és azt gondolják, hogy az egyes tételek külön megvásárlása nagyobb értéket jelent számukra. Igaz, néha ez a helyzet, de vannak olyan gyöngyszemek, amelyeket érdemes megnézni, és ez a kombó határozottan ezek közé tartozik.

Kevesebb mint 100 dollárért teljes méretű, állítható RGB-vel kiegészített mechanikus billentyűzetet kap .

Nem csak ez, de a billentyűzet fém burkolattal rendelkezik, amely masszívságot, tartósságot és védelmet nyújt a hajlítás ellen. Levehető csuklótámasz, valamint szellemkép-mentesítő és teljes n-billentyűs átfordítás, amely lehetővé teszi, hogy a billentyűzet minden egyes billentyűt a megfelelő sorrendben regisztráljon, még akkor is, ha mindegyiket egyszerre nyomja meg.

Összefüggő: A legjobb játékbillentyűzetek (2022-es értékelések)

Az egér szintén lenyűgöző fényes RGB-vel és 6 DPI-vel, amelyek közül a legmagasabb 4800 DPI, ami bőven elég lesz egy 1080p-s monitorhoz. Azok, akik az első személyű lövöldözős játékokat részesítik előnyben, örömmel fogják tudni, hogy az egérnek 2 programozható gombja is van, és ergonomikus kialakítása a Razer Viperre, vagy a legtöbb Razer egerre emlékeztet.

Összefüggő: A legjobb játék egerek (2022-es vélemények)

És végül ott van a headset. A csomag többi eleméhez hasonlóan a headsetet is RGB világítással látták el, ami ebben az esetben kicsit felesleges, de nem panaszkodunk. Puha, memóriahabos fülpárnákkal és 50 mm-es meghajtókkal rendelkezik.

Virtuális térhangzással is rendelkezik, amely annak ellenére, hogy nem közelíti meg a drágább fejhallgatókat, meglepően élesen és tisztán szól, és ugyanez vonatkozik a mikrofonra is.

Összefüggő: A legjobb játék fejhallgatók (2022-es vélemények)

Nos, megvan. Ha billentyűzetre, egérre és fejhallgatóra van szüksége, és nem tervez több száz dollárt költeni rájuk, akkor ez a Havit csomag mindenképpen megér egy próbát.

Ktrio Extended Gaming Mouse Pad

Egérpad: Ktrio Extended Gaming Mouse Pad

Lásd Ár

Természetesen a fantasztikus új billentyűzettel és egérrel szükséged lesz egy egérpadra, hogy hozzájuk illeszkedjen.

A Ktrio Extended Gaming Mouse Pad kiváló választás mindenkinek, aki alacsony költségvetéssel rendelkezik. Mikroszövésű szövetfelülete sima az egér alatt, de valójában elég texturált ahhoz, hogy extra irányítást biztosítson.

Az alsó része egy ragacsos gumi, amely a helyén tartja az egérpadot, ami mindig ügyes. Amit azonban a legjobban szeretünk benne, az a varrott élek amelyek megakadályozzák az idő múlásával kialakuló kopást és károsodást, és a vízálló felület , is.

És persze ott van a dizájn is. Ez egy tiszta, fekete, kiterjesztett egérpad, vagy XL-es, ha úgy tetszik. Mint ilyen, elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne a teljes méretű billentyűzet és az egér is, és van még hely.

Az ilyen típusú külön- nagy Az egérpadok egyre népszerűbbek a játékközösségben, és könnyen belátható, miért. Lenyűgözően néznek ki és éreznek. Valójában ez a bizonyos Ktrio pad a legkisebb az összes közül.

Most már tudjuk, hogy nem mindenki szereti a nagyméretű egérpadokat, vagy nincs elég hely az asztalon ekkora méretűnek, ebben az esetben vessen egy pillantást a HyperX FURY S egérpadokra. Különféle kivitelben és méretben kaphatók, amelyek közül az egyik biztosan tetszeni fog. Ha még több lehetőség között szeretne böngészni, az alábbi linken további ajánlásokat találhat.

Összefüggő: A legjobb egérpadok (2022-es vélemények)

xbox one kontroller

Kontroller: Xbox One Controller

Lásd Ár

A mai játékklímában a kontroller fontosabb lehet, mint a billentyűzet és az egér, attól függően, hogy milyen típusú játékokkal játszik.

Amint látja, mindent megtettünk, hogy megfizethető, minőségi billentyűzet- és egércsomagokat találjunk. A vezérlők tekintetében azonban nincs sok választási lehetősége. Természetesen nincs hiány PC-vezérlőkből a piacon, de ha azt tervezi, hogy a legtöbb játékot a vezérlőn fogja játszani, akkor szükség az Xbox One kontroller.

A Sony kivételével egyetlen vezérlőgyártó sem közelíti meg ugyanazt a minőséget, de a Sony problémája az, hogy a DualShock 4 vezérlőjüket hivatalosan csak a Steam támogatja. És jó vagy rossz, a Steam már nem az egyetlen releváns kliens, amelyet a legtöbb játékos számítógépére telepítettek.

Még akkor is, ha időnként csak néhány játékhoz van szüksége kontrollerre, az Xbox 360 kontroller bölcsebb választás lenne, mint bármi más ebben az árkategóriában . Így különösen, ha teljes munkaidőben a kontrollerrel szeretne játszani, az Xbox One kontroller beszerzése sok fejfájástól kíméli meg a jövőben.

Érzékeny és ergonomikus, és már nem olyan drága, mint korábban.

Összefüggő: A legjobb PC-vezérlők (2022-es értékelések)

BestOffice hálós szék

Szék: BestOffice hálós szék

Lásd Ár

Ha a PC-perifériákra gondolunk, az első dolog, ami eszünkbe jut, a monitor, a billentyűzet és az egér. És az utolsó? Általában a szék. Ez sajnálatos, mert a szék olyan része a beállításnak, amely óriási különbséget jelent a játékban és az érzelmekben. Nem csak ez, de nagyban befolyásolja az egészségét és a testtartását is.

Ehhez a konkrét építményhez olyat választottunk, ami jól néz ki, ergonomikus kialakítású és megfizethető elég ahhoz, hogy kényelmesen beleférjen bárki költségvetésébe, ez pedig a BestOffice Mesh Chair.

Ahogy a név is mondja, az ülés hálós anyagból készült, amely lehetővé teszi a bőr lélegzését a forró nyári hónapokban. De ne aggódjon – még mindig van rajta egy puha ülőpárna és a háttámlája műanyag támasztéka, amely deréktámaszként működik, és mindig egyenesen ül.

Bár ez egyáltalán nem egy csúcskategóriás szék, és messze nem a legjobb szék, amelyet ezen a webhelyen ajánlottunk, nagyszerű választás azok számára, akik nem hajlandóak vagyonokat költeni, de még mindig olyat keresnek, ami nem csavarodik. a gerinced. Kisebb keretének köszönhetően gyerekeknek és tinédzsereknek is nagyszerű választás.

HyperX csuklótámasz

Csuklótámasz: HyperX csuklótámasz

Lásd Ár

Végül, ha megkapja a fent ajánlott Havit billentyűzetet, vagy bármilyen más olyan billentyűzetet, amely nem tudja beírni a szót ergonomikus , akkor csuklótámaszra van szüksége, hogy maximális kényelmet biztosítson a hosszú órákon át tartó játék során.

Ebből a célból adjuk Önnek a HyperX csuklótámaszt.

Ez a memóriahab, szuperfinom rost és gél kombinációja biztosítja az ilyen magas szintű kényelem játék közben azon tűnődni fog, hogyan boldogult ez a 20 dolláros termék nélkül.

Összefüggő: A legjobb csuklótámaszok (2022-es értékelések)

Záró gondolatok

Összefoglalva, bár vannak még olyan területek, ahol ez a számítógép fejlesztésre szorul – például egy további 8 GB-os RAM memóriakártya, vagy egy-két további ventilátor –, kristálytisztán világosnak kell lennie, hogy ez nem szaggatott.

Ha az AAA játékokat olcsóbban szeretné futtatni, jobb beállítások mellett, mint amit a PS4 vagy az Xbox One kínálhat, ez a megfelelő PC-konstrukció az Ön számára. .

Már csak az összes alkatrész beszerzése és összerakása van hátra.

Egészen régen a PC összeszerelése volt a nehéz rész; de manapság úgy tűnik, hogy a komponensek megrendelése nagyobb fejfájást okoz, mint valaha. Mindazonáltal, ahol van akarat, ott van mód is maradj pozitív és kitartó , és biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan összeállítja vadonatúj számítógépét.

És ha bezárja magát, ne feledje, hogy rengeteg hasznos útmutató található az interneten, amelyekre hivatkozhat. Tehát csak lépésről lépésre tegye meg a dolgokat, és élvezze a lélegzetelállító, 500 dolláros játék PC-jét a lehető legteljesebb mértékben.

Ezek is tetszhetnek neked