Legfontosabb Szerencsejáték A legjobb mechanikus billentyűzetek (2022-es értékelések)

A legjobb mechanikus billentyűzetek (2022-es értékelések)

Minden játékosnak szüksége van egy jó mechanikus billentyűzetre. De nem csak játékra alkalmasak. Ebben az útmutatóban megtalálja a legjobb mechanikus billentyűzeteket.

ÁltalSamuel Stewart 2022. január 4 A legjobb mechanikus billentyűzetek

Ha komoly játékos vagy, vagy csak valaki, aki szereti a modern technológia old school beállításait, akkor valószínűleg ismeri mechanikus billentyűzetek . Rendkívül népszerűek a játékokban, mert gyakran jobb minőségű anyagokból készülnek, és pontosabban és gyorsabban tudnak gépelni, mint a modern gumidóm billentyűzetek.

A mechanikus billentyűzetek valódi tapintható reakciót kínálnak, és bár néha elég hangosak lehetnek, megérik a pontosságot és a sebességet, ha szüksége van rá – amit valószínűleg megtesz, ha gyakran játszik.

Hasznosak lehetnek akkor is, ha sokat gépel az iskolában vagy a munkahelyén.

De nem számít, mi az oka, ha gyorsabban és pontosabban szeretne gépelni, akkor jó mechanikus billentyűzetre lesz szüksége. Nekünk is van másik játékbillentyűzetekhez készült útmutató , amely mechanikus, membrán és hibrid játékbillentyűzeteket egyaránt tartalmaz.

Vessen egy pillantást az összes listánkra a legjobb mechanikus billentyűzetek és néhány fontos funkciót, mielőtt a mechanikus billentyűzetekről általánosságban és az egyes termékismertetőkben részletesebben megismerkednénk.

A mechanikus billentyűzetek másik nagyszerű tulajdonsága, hogy gyakran sokkal tovább tartanak, mint a hagyományos billentyűzeté. Ez is csak a klasszikus billentyűzet érzése, és emlékeztetni fogja a régi billentyűzetekre, vagy akár egy írógépre, ha emlékszik olyan messzire.

Természetesen egy csomó különféle típusú mechanikus billentyűzet létezik, különböző árkategóriákban.

A teljes spektrumból kínálunk billentyűzeteket, így a költségvetéstől függően kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet.

Mire vársz még? A legtöbb mechanikus billentyűzet nagyon menő, és remek háttérvilágítással rendelkezik.

Tekintse meg listánkat, és találja meg az Önnek legmegfelelőbb mechanikus billentyűzetet!

Razer BlackWidow Elite

A legjobb mechanikus billentyűzetek
  • Rendkívül sokoldalú
  • Kiváló szoftver
Lásd Ár A legjobb mechanikus billentyűzetek

Most, hogy van elképzelése arról, hogy mit fog nézni, lássuk az egyes termékértékeléseket.

TartalomjegyzékElőadás

A legjobb mechanikus billentyűzetek 2018

JAR-OWL J2

Feltűnő, de funkcionális

Kulcsok száma: 104
Súly: 2,4 font

Lásd Ár

A legelső billentyűzetünk a JAR-OWL-tól származik, és egy igazán klassz arany dizájnnal rendelkezik, amit nagyon szeretünk. Ez a billentyűzet 104 különböző billentyűt tartalmaz, köztük 19 ütközésmentes billentyűt, így beállíthatja, hogy pontosan úgy működjön, ahogyan szüksége van rá.

Ezek a billentyűk rendkívül tartósak, és mindegyik akár 60 millió billentyűleütést is kibír – ez rengeteg játék. Ez a billentyűzet természetesen háttérvilágítással is rendelkezik, és bár nappali fényben kissé tompának tűnik, éjszaka valóban megvilágítja a szobát.

Ez valahogy a területtel együtt jár, de úgy gondoljuk, érdemes megemlíteni ennél a billentyűzetnél, hogy egy kicsit hangosabb, mint a legtöbb, még egy mechanikus billentyűzet esetében is. A JAR-OWL porvédőt is tartalmaz, amely segít meghosszabbítani a billentyűzet élettartamát azáltal, hogy megakadályozza a por bejutását a présmechanizmusba.

Van egy hordható TPF gumipárna is, amely biztosítja, hogy a billentyűzet ne csússzon, és ne karcolja meg az íróasztalt. Összességében ez egy tisztességes billentyűzet, és másképp néz ki, mint a versenytársai, aranyszínű kialakításával.

És 50 dollár alatt nagyon nehéz felülmúlni a minőséget ezen az áron. Még ha soha nem is hallott a JAR-OWL-ról, javasoljuk, hogy próbálja ki őket.

játék billentyűzet

LANGTU X1000

Rendkívül kényelmes

Kulcsok száma: 104
Súly: 2,6 font

Lásd Ár

A Langtu egy tisztességes mechanikus billentyűzetet biztosított számunkra egy másik méltányos áron, amelyet kifejezetten játékra terveztek. Míg a legtöbb mechanikus billentyűzet általában jobb játékhoz, ennek van néhány apró funkciója, amelyek extra előnyt adnak neki.

Először is, játékra alkalmas áramköre van 104 gombbal és 25 gombbal, amelyek anti-ghosting. Ez egy kicsit magasabb, mint a listánk legtöbbje, így még sokoldalúbb, mint más billentyűzeteknél. A billentyűket kifejezetten úgy tervezték, hogy hatékonyan csökkentsék a kéz fáradását, és hosszú ideig kényelmesebben érezzék magukat.

A billentyűsapkák is teljesen eltávolíthatók és könnyen eltávolíthatók. Ez természetesen sokkal könnyebbé teszi a billentyűsapkák tisztítását vagy valami másra cseréjét, ha úgy kívánja, vagy ha megreped stb.

Rengeteg FN parancsikont is tartalmaz, amelyek segítségével számos elemet elérhet anélkül, hogy ki kellene lépnie a játékból. A Langtu egy év garanciát is kínál, így nem kell sokat aggódnia az X1000 megvásárlása miatt.

legjobb mechanikus játékbillentyűzet legjobb vétel

AUKEY mechanikus billentyűzet

Színes gépelési élmény

Kulcsok száma: 104
Súly: 1,87 font

Lásd Ár

Ez egy nagyon klassz billentyűzet, ha minket kérdezel. Ez egy 104 gombos, szellemképmentes billentyűzet, és valódi mechanikus érzést nyújt. Igazán magával ragadó, színes élményt nyújt, akár játszik, akár csak gépel.

Ezenkívül az egyes kapcsolókkal pontos és érzékeny billentyűparancsokat kaphat, függetlenül attól, hogy milyen forgatókönyvben használja ezt a billentyűzetet. Tíz előre beállított LED-világítási effektust, hét színt és öt testreszabható játékhoz tartozó fényeffektust tartalmaz.

Nem számít, mit akar – ezt a billentyűzetről megkaphatja. Állítható fényerő és LED-effektus sebesség is van, amit nem mindig találunk meg a billentyűzeten, így jó, hogy az AUKEY tartalmazza.

Aggódik a vásárolt billentyűzet minősége miatt, és jó garanciát is keres? Ezen a téren megbízhat AUKEY-ben. Fizikai 24 hónapos jótállási jegyet biztosítanak Önnek, így tudhatja, hogy termékeik mögött állnak, és valóban megbízhat bennük.

Ez egy szilárd választás egy mechanikus billentyűzethez, kicsit magasabb áron, de úgy gondoljuk, hogy megéri a néhány extra dollárt.

mechanikus billentyűzetes játék

Redragon K552

Tartós és fröccsenésálló

Kulcsok száma: 87
Súly: 2,2 font

Lásd Ár

Következő egy másik háttérvilágítású mechanikus billentyűzet, amely rendkívül tartós, és a mechanikus billentyűzetek minden előnyét biztosítja. Ez különösen strapabíró és még fröccsenésálló is! Képzeld el. Ha az ügyetlenebb oldalon áll, ez sok bajtól kímélheti meg később az úton.

87 ütközésmentes billentyűvel, valamint 12 multimédiás billentyűvel rendelkezik. Ez komolyan úgy épült, mint egy tank, és valóban túl lett tervezve, és így rendkívül tartós és fröccsenésálló. A hosszú élettartamra tervezték, és ez az, amit ezzel a Redragon K552-vel fog elérni.

Ezenkívül beállíthatja a piros háttérvilágítást a fényerő, a lélegző hatás érdekében, vagy egyszerűen kikapcsolhatja, ha diszkrét akar lenni, és nem zavarja szobatársát/szeretőjét/szüleit. A Redragon jól ismert márka a billentyűzetek terén, és nehéz nem visszatérni hozzájuk.

Csak arról híresek, hogy kiváló minőségű technológiai termékeket kínálnak teljesen elfogadható áron, és ez alól a Redragon K552 sem kivétel. Ha már volt Redragon terméke, akkor ez ugyanaz a minőség, mint amit megszokott. Ha még nem, akkor ezt nagyon ajánljuk, és úgy gondoljuk, hogy ez lesz a tökéletes bemutatkozás.

legjobb játék billentyűzet

Hcman mechanikus játékbillentyűzet

A legjobb olcsó játék billentyűzet

Kulcsok száma: 87
Súly: 1,8 font

Lásd Ár

El kell ismernünk; rajongunk ezekért a színes, programozható háttérvilágítású billentyűzetekért. Lehet, hogy nem mindig azok, amiket szeretnél, de egy újabb dimenziót adnak, különösen, ha játszol. Ez hat különböző színt és kilenc különböző megvilágítási módot tartalmaz – és még az intenzitást is személyre szabhatja.

Ez a billentyűzet emellett teljesen anti-ghosting, minden kapcsoló teljesen független, így gond nélkül megnyomhat annyi gombot, amennyit csak akar. A billentyűzet alján természetesen két gumi és két felhajtható láb található a végső tartósság érdekében.

Ezzel a billentyűzettel rendkívül egyszerűvé válik a sötétben való játék, és sokkal magával ragadóbb élményt nyújt, mint egy tipikus billentyűzet használata. Nem olyan hangos, mint néhány más mechanikus billentyűzet, ami egy másik értékesítési pont.

Szuperkompakt és könnyű is, mindössze 1,8 fonttal, így nem foglal sok helyet az asztalon. Bár könnyű, mégis tartósnak és nagy teherbírásnak érzi magát. Komolyan lenyűgözött minket a Hcman Mechanical Gaming Keyboard, és biztosak vagyunk benne, hogy Ön is az lesz.

mechanikus billentyűzet

EagleTec KG010

Csendes mechanikus billentyűzet

Kulcsok száma: 104
Súly: 2,3 font

Lásd Ár

Az EagleTec KG010-et több okból is szeretjük, de a fő oka a sokoldalúsága. Ez a billentyűzet kiválóan alkalmas játékra, valamint akkor is, ha csak sok mindent kell gépelnie, vagy ha új billentyűzetre van szüksége az irodájába. Bármi legyen is az ok, ez a billentyűzet működhet az Ön számára.

Kék LED-es állítható világítása van, és éppen elég ahhoz, hogy érdekes legyen, de nem túl őrült vagy zavaró. Ezenkívül, ahogy a címünk is sugallja, sokkal csendesebb, mint a legtöbb mechanikus billentyűzet. Figyeljük meg, más mechanikus billentyűzetekhez képest azt mondtuk – még mindig jellegzetes zajt ad, de közel sem olyan hangos, mint sok más a piacon.

Ez egy 104 billentyűs billentyűzet, tehát teljes numerikus billentyűzettel rendelkezik. Az EagleTec KG010 billentyűi is fröccsenés ellen védettek, amit manapság szinte szükségszerűnek tartunk. Manapság nagyon gyakori, hogy legalább egy kicsit kiborulnak a billentyűzeten, ezért hasznos, ha legalább egy kis fröccsenésnek ellenállnak.

Természetesen ez is állítható hátsó lábakkal rendelkezik, így a legkényelmesebb szöget állíthatja be a hosszú játékmenetekhez. Az EagleTec minőségi billentyűzetet biztosít ugyanolyan minőségi áron. Próbáld meg; nem fogsz csalódni.

Mechanikus játékbillentyűzet

Corsair STRAFE

Klasszikus Corsair mechanikus billentyűzet

Kulcsok száma: 104
Súly: 3 font

Lásd Ár

Ha tud valamit a mechanikus billentyűzetekről, akkor valószínűleg hallott már a Corsairről. Megbízható név, ha mechanikus billentyűzetekről van szó (és most játékszékek is), és bár bevallottan gyakran drágábbak, mint sok riválisuk, általában érezni lehet a különbséget, amikor használod.

Ez határozottan játékminőségű áramkört biztosít Önnek 100%-os szellemkép-ellenes garanciával, amely lépést tud tartani a játékmenettel, bármilyen gyorsan halad is – minden kulcsa mindig regisztrálni fog. A Corsair emellett rendkívül egyszerű hozzáférést biztosít az összes multimédiás vezérlőhöz, így menet közben is hatékonyan szabályozhatja a hangerőt.

Ezt németországi szakemberek építették, és Cherry MX Red Key kapcsolókkal rendelkezik, amelyek versenyelőnyt biztosítanak. A piros háttérvilágítás minden helyiségben élesen néz ki, és gyakorlatilag korlátlan világítási beállítást tesz lehetővé. Hat előre beállított beállítással érkezik, vagy elkészítheti saját magát, ha úgy kívánja.

Végtelenül programozható is, így bármelyik billentyűt átrendelheti, vagy beállíthatja a legőrültebb makrókat a tökéletes játékvezérlés érdekében. Drága? Igen. Megéri a pénzét? Szintén igen. Nem fogja megbánni, hogy megvásárolta ezt a Corsair mechanikus billentyűzetet.

legjobb mechanikus billentyűzet olcsó

EagleTec KG011

Kristálytiszta háttérvilágítás

Kulcsok száma: 104
Súly: 2,28 font

Lásd Ár

Ez a kialakítás sokban különbözik a listán látható sok más mintától. A legszembetűnőbb, hogy az EagleTec KG011 fehér és ezüst dizájnnal rendelkezik, szemben a teljesen fekete kialakítással, amelyet mechanikus billentyűzeteknél szoktunk látni.

És el kell ismernünk – az élénkkék LED-lámpák elég élesen néznek ki a fehér billentyűzeten. A fehér dizájnnak köszönhetően ez inkább otthoni irodai környezetbe illik. Lehet, hogy egy kicsit piszkos lesz, ha állandóan mellette eszel/izol.

A KG011 tapintható reakciót, hosszú élettartamot és tartósságot biztosít. Van egy teljes numerikus billentyűzet és fröccsenésálló billentyűk is! Szeretjük a fröccsenésmentes billentyűzetek trendjét. Ezt úgy tervezték, hogy képes legyen ellenállni az átlagos folyadék kiömlésének, így nincs gond. Ez a billentyűzet valóban elbírja a verést, és az egyik kedvencünk a listán.

Ha kevésbé durva dizájnt keresel, vagy csak olyat keresel, ami világosabbá teszi a szobád, akkor az EagleTec KG011 a billentyűzeted. Továbbra is ugyanúgy működik, mint az összes többi mechanikus billentyűzet, de nincs olyan erős fekete/piros megvilágítása. Összességében egy nagyszerű billentyűzet, amely még jobban működik.

legjobb mechanikus billentyűzetes játék

Velocifire VM01

Nagy teherbírású játékbillentyűzet

Kulcsok száma: 104
Súly: 2,2 font

Lásd Ár

Ez egy szilárd játékbillentyűzet, amely nagy teherbírású és tartós. A billentyűk ütésállóak, de könnyűek is, miközben tartósak maradnak. A kulcsok élettartama körülbelül 50 millió művelet. Ez nem feltétlenül a legmagasabb a listánkon, de meglehetősen tisztességes, különösen az árat tekintve (50 dollár alatt volt a cikk írásakor).

A Velocifire egy olyan billentyűzetet is készített, amely határozottan a spektrum csendesebb végén van, mint sok más mechanikus billentyűzet. Ez tökéletessé teszi irodai környezetbe, és valóban használható irodai környezetben anélkül, hogy zavarná a kabin szomszédait.

Egy másik nagy előnye ennek a billentyűzetnek? Egyszerűen jó érzés gépelni! Szuperkényelmes, és csökkenti a gépelési fáradtságot, ha sok órát tölt a billentyűzeten gépeléssel – játék közben vagy más módon.

A VelociFire határozottan egy kevésbé ismert márka a mechanikus billentyűzetek világában, de ha még nem vagy teljesen eladva az ötlettől, és megfizethető módot keresel, hogy megnézd, miről is szól a mechanikus billentyűzet, akkor válassza a Velocifire VM01-et.

Corsair mechanikus billentyűzet

Corsair Gaming K70

Cherry mechanikus billentyűzet

Kulcsok száma: 104
Súly: 2,65 font

Lásd Ár

Ahogy már említettük, a Corsair iparágvezető a mechanikus billentyűzetek terén, így csak akkor van értelme, ha néhány billentyűzetüket felvesszük a listánkra. K70-es billentyűzetük határozottan a billentyűzetek élén áll mind a minőség, mind az ár tekintetében. Ennek ellenére szilárdan hiszünk abban, hogy minden fillért megér.

Ez a baba repülőgép-minőségű eloxált, szálcsiszolt alumínium kerettel rendelkezik, amely kiváló tartósságot biztosít, amelyet bárhol máshol nehéz lesz megtalálni. Fejlett világításvezérlés és nagy betűtípusú billentyűk is rendelkezésre állnak, amelyek dinamikus, élénk háttérvilágítást biztosítanak.

Van még CUE-támogatás, amely lehetővé teszi a fejlett makró- és világítási programozást, amely gyakorlatilag korlátlan játéktestreszabást tesz lehetővé. Ez a billentyűzet is levehető puha tapintású csuklótámasz a maximális kényelemért használat közben. Ha megvan a mártás, ez valóban az egyik legjobb billentyűzet, amit pénzért meg lehet venni.

Minden bizonnyal versenyelőnyben leszel bárkivel szemben, aki ellen játszol, és a Corsair ereje lesz mögötted. Ez a billentyűzet határozottan drága, de mindenképpen megér minden egyes fillért.

mechanikus billentyűzet kapcsolók

Magicelec mechanikus billentyűzet

A Szivárvány Minden Színe

Kulcsok száma: 104
Súly: 2,5 font

Lásd Ár

Következő egy igazán gyönyörű mechanikus billentyűzet a magicelectől. Ez a mechanikus billentyűzet valóban képes megjeleníteni a szivárvány minden színét. Kilenc előre beállított LED-es játékvilágítási effektussal érkezik, de minden egyes sor hét különböző színválasztékkal rendelkezik.

A fényerőt és a LED-effektus sebességét is beállíthatja. Ez valóban magával ragadó játékélményt biztosít, függetlenül attól, hogy milyen előre beállított beállítást választ, és segít megőrizni éberségét és összpontosítását a hosszú, késő esti játékmenetek során.

Ezeket a billentyűket úgy tervezték, hogy akár 60 millió kattintást is kibírjanak – ez nem túl kopott egy billentyűzethez képest, amely ennek a cikknek az idején egyébként is körülbelül 50 dollárba kerül. Ez a billentyűzet nem túl hangos vagy nehézkes, és nem zavarja túlságosan a környezetében lévőket. Összességében ez egy nagyon klassz billentyűzet.

A lámpák sokkal jobban testreszabhatók, mint a mechanikus billentyűzeteken látott sok más lámpa, de így is elég tisztességes teljesítményt kapsz. Lehet, hogy ez egy másik kevésbé ismert márka a mechanikus billentyűzetek világában, de ez a billentyűzet még mindig teljesít.

redragon mechanikus billentyűzet

Redragon K552-N

Rendkívül kemény mechanikus játékbillentyűzet

Kulcsok száma: 87
Súly: 2,16 font

Lásd Ár

A Redragon ismét a legjobb mechanikus billentyűzetek listáját díszíti a K552-N-nel. Ezúttal egy 100%-ban konfliktusmentes 87 billentyűs billentyűzetet tartunk a kezünkben. 12 multimédiás billentyűvel is rendelkezik, és kitaláltad – fröccsenésmentes kialakítás! Mi lehet jobb egy olyan billentyűzetnél, amely képes ellenállni annak, hogy az italt a billentyűzetedre öntse? Szó szerint semmi.

Ezzel sok embernek sok pénzt megtakaríthatott volna többször is. Ez a billentyűzet teljesen túltervezett, és bármilyen verést is kibír. Véletlenül elveszett, és átdobta a billentyűzetét a szobán, az önuralma következtében? Ne aggódj! Dugd vissza, és már indulhatsz is.

Ez a legdivatosabb billentyűzet a piacon? Nem feltétlenül. Ez egy olyan billentyűzet, amely kibír egy kis verést, nagyon jól tapintható, és elképesztő sebességgel reagál minden egyes koppintásra? Igen. Ez egy masszív mechanikus billentyűzet, és árkategóriájában könnyedén felveszi a versenyt bármely más mechanikus játék billentyűzettel. A pénzért ezt nehéz lesz legyőzni.

háttérvilágítású mechanikus játékbillentyűzet

HAVIT háttérvilágítású vezetékes játékbillentyűzet

Rendkívül vékony

Kulcsok száma: 87
Súly: 1,15 font

Lásd Ár

Ha elegáns és stílusos játékélményt keres mechanikus billentyűzeten, akkor azonnal hagyja abba a keresést, és vásárolja meg a HAVIT háttérvilágítású vezetékes játékbillentyűzetet. Ez ultra vékony, ultrakönnyű és szuper kompakt. Ez sokkal könnyebb és vékonyabb, mint bármelyik hagyományos billentyűzet a piacon.

Egyedülálló jégkék LED-lámpával rendelkezik, amelyet sok más mechanikus billentyűzeten nem láttunk, különösen ezen a listán. Ez egy 87 billentyűs billentyűzet, amely teljesen konfliktusmentes, így nem kell aggódnia játék közben. Több háttérvilágítási mód közül is választhat.

Ez a billentyűzet határozottan javítja a gépelési sebességet, és tapinthatóbbá teszi a játékot is. Az a tény, hogy a billentyűzet szupervékony, nem csak egy jelentős tervezési szempont; elkészíti, így az ujjainak nem kell olyan messzire utazniuk, így növelve a sebességet és a mozgékonyságot. Szeretjük ennek a billentyűzetnek a kialakítását, és szeretjük a teljesítményét is.

Határozottan az árspektrum felső határába tartozik, különösen, ha összehasonlítjuk a listán szereplő másokkal, de már csak a tervezési szempontból – úgy gondoljuk, hogy ez a billentyűzet könnyen megéri a pénzt.

logitech játék billentyűzet

Logitech G610

Megfizethető Logitech mechanikus billentyűzet

Kulcsok száma: 104
Súly: 2,6 font

Lásd Ár

A Logitech könnyen az egyik legmegbízhatóbb márka a billentyűzetek terén. Természetesen nem csak mechanikus billentyűzeteket gyártanak, hanem moderneket is. A billentyűzeteken kívül számos egyéb számítógéppel kapcsolatos kiegészítőt is gyártanak. Gondoljon az egerekre, a billentyűzetekre, a tartozékokra és még a monitorokra is.

Nem idegen tőlük a számítógép-kiegészítők piaca, így amikor megtaláltuk a mechanikus billentyűzetüket, meg kellett néznünk – és nem okoz csalódást.

Ez testreszabható világítással rendelkezik, ahol valóban személyre szabhatja az egyes billentyűk megvilágításának fényerejét, hogy könnyedén rögzítse kedvenc játékai parancsait, varázslatait stb. Vannak olyan médiavezérlők is, amelyek nagyon könnyen elérhetők ezen a mechanikus billentyűzeten. A billentyűk Cherry MX Mechanical kulcskapcsolókat is használnak, és érezni fogod a különbséget.

A Logitech saját játékszoftverrel is rendelkezik, így az F1-F12 billentyűket makróval testreszabhatja kedvenc játékához. Ez egy kicsit drágább billentyűzet, és körülbelül 100 dollárba kerül (a cikk közzététele idején).

Ugyanakkor ez egy sokkal csendesebb billentyűzet is, teljesen testreszabható világítást biztosít, és a piacon kapható mechanikus billentyűzetek közül az egyik leggyorsabb választ adja. Mint a listánkon szereplő összes többi drága mechanikus billentyűzet, ez is megéri a pénzt.

mechanikus billentyűzet útmutató

Pictek 104 Keys Anti-Ghosting

A legjobb ergonómikus játékbillentyűzet

Kulcsok száma: 104
Súly: 3,4 font

Lásd Ár

Sokan valóban alábecsülik egy jó ergonomikus billentyűzet erejét. Ha megtámasztja a csuklóját, az valóban különbséget tehet a között, hogy három vagy hat órát tud játszani. A Pictek tenyér- és csuklótámaszt is tartalmaz, amely sokkal kényelmesebbé teszi az órákon át tartó használatát.

Természetesen ez a billentyűzet lehetővé teszi, hogy egyszerre annyi billentyűt nyomjon le, amennyire szüksége van, minden zavarás nélkül. Víz- és porálló is. Valójában öt leeresztő lyukat tartalmaz, így ha valami rosszul sül el – ez gyorsan kiszárad, és megvédi a billentyűzetet a súlyos sérülésektől.

Ez egy nagyon masszív billentyűzet is, és addig tart, ameddig csak szüksége van rá. 60 (+/- 15) grammos nyomás mellett 50 millió billentyűleütést is kibír. Sötétben is szuper könnyű gépelni kilenc különböző háttérvilágítási effektussal, hat különböző színben. Vannak olyan multimédiás gombok, amelyekkel gyorsan elérheti a médiát, a hangerőt, a számológépet és a billentyűzárat.

Ez a tökéletes középkategóriás játékbillentyűzet. Nem hordó alján olcsó, de nem is nevetségesen drága. Ez a minőség és az ár ideális keveréke. A Pictek lenyűgözött minket, és tudjuk, hogy Ön is le lesz nyűgözve.

Vezetékes mechanikus játékbillentyűzet

MechanikusEagle Z-77

Egyszerű, de tartós

Kulcsok száma: 87
Súly: 2,7 kg

Lásd Ár

Talán nem szereted az összes őrült fényt vagy csengőt és sípot, amelyek sok ilyen billentyűzethez tartoznak. Ez egy 87 billentyűs billentyűzet, de 25 billentyűvel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a szellemkép-mentesítést a gyors játék érdekében. A billentyűket úgy tesztelték, hogy ellenállnak több mint 50 millió billentyűleütésnek, ami nagyjából a mechanikus billentyűzetek iparági átlagának felel meg.

Ergonómikus kialakítású, a lépcsős billentyűsapkával karcsúsodik, és egy ívvel is könnyedén illeszkedik a kezedbe, így csökkentve a fáradtságot, így órákon át játszhatsz (vagy gépelhetsz!).

Ez a billentyűzet különösen kielégítő kattanó hangot ad – még jobban, mint sok más mechanikus billentyűzet, amellyel találkoztunk. Kék kapcsolókat használ, amelyek általában valamivel hangosabbak, mint néhány másik, de ez adja azt a rendkívül kielégítő kattintási érzetet.

Ha egy jó bevezető billentyűzetet keresel a mechanikus billentyűzetek használatához (vagy visszatéréshez), és nem akarsz sok pénzt költeni sok olyan extra funkcióért, amelyeket nem használsz, akkor mindenképpen fontold meg a MechanicalEagle Z- 77. Valóban egyszerű, de tartós gép.

PC-játék billentyűzet

KrBn mechanikus billentyűzet

Ergonomikus kialakítás telefontartóval

Kulcsok száma: 104
Súly: 1,3 font

Lásd Ár

Ha az utolsó billentyűzet volt a megvásárolható legegyszerűbb mechanikus billentyűzet, akkor ez az ellenkezője. Valóban minden csengő és minden egyes síp van benne. Először is, mechanikus kék kapcsolókkal rendelkezik, amelyek nagy sebességű tapintási visszajelzést és alig hallható kattanó hangot adnak.

Ez is ergonómikusan kialakított tenyér- és csuklótámasz, valamint felfüggesztett billentyűsapkák, amelyek lehetővé teszik, hogy órákon át gépeljen fáradság nélkül. Ez a KrBn billentyűzet többszínű LED-es háttérvilágítással is rendelkezik, kilenc lenyűgöző háttérvilágítási mintával és nyolc játékban használható világítási móddal.

A KrBn egy ingyenes billentyűsapka-lehúzót is tartalmaz, amely segít, ha meg kell tisztítani vagy ki kell cserélni a billentyűket. És hogy segítsenek abban az esetben, ha bármi baj történne, valójában három tartalék kapcsolót tartalmaznak. Ha valami halkabbat keres, akkor ez az Ön gépe.

Ez gyakorlatilag hangtalan a többi mechanikus billentyűzethez képest, anélkül, hogy a minőséget veszélyeztetné. Ezen a billentyűzeten négy lefolyónyílás is található, amelyek segítenek abban az esetben, ha bármit kiborítana ide.

A legjobb mechanikus billentyűzetek

Razer BlackWidow Ultimate Stealth

Ikonikus Razer dizájn

Kulcsok száma: 104
Súly: 3,3 font

Lásd Ár

A Razer, akárcsak a Corsair, egy másik jól ismert név, ha mechanikus billentyűzetekről van szó – különösen a mechanikus játékbillentyűzetekről. A Razer narancssárga kapcsolót használ, amelyet kifejezetten játékra terveztek. Nem is ok nélkül nevezik „Ultimate Stealth”-nek.

Ezek a billentyűk gyakorlatilag némák, miközben továbbra is azt a tapintható választ adják, amelyet a mechanikus billentyűzetben megismert és megszeretett. Komolyan – ez az egyik legcsendesebb, ha nem a legcsendesebb mechanikus billentyűzet, amivel találkoztunk (az előző KrBn egy közeli másodpercben érkezik).

Ez játékra készült, de könnyen használható irodai környezetben, vagy tökéletes, ha játszani próbál, de szobatársa is van.

A Razer tartalmazza a Razer Synapse szoftvert is, amely lehetővé teszi a billentyűk testreszabását, profilok beállítását, makrók létrehozását, a fényerő beállítását és a billentyűzet használatának nyomon követését. Szeretjük ezt a billentyűzetet, és határozottan a legjobb mechanikus billentyűzetek listájának élére került.

Könnyen versenyelőnyt biztosít az ellenfelekkel szemben játék közben, vagy ha csak komoly gépíró vagy, drámaian megnöveli a WPM-edet. Akárhogy is, a Razer BlackWidow Ultimate Stealth határozottan felülmúlta várakozásainkat.

játék billentyűzet corsair

Corsair Vengeance K65

Rendkívül kompakt

Kulcsok száma: 87
Súly: 1,9 font

Lásd Ár

Sokszor előfordul, hogy a mechanikus billentyűzetek, különösen a játékra beállítottak, egyáltalán nem kompaktak vagy egyáltalán nem szállíthatók. Azt feltételezik, hogy örökké egy helyen fog játszani, vagy végtelen asztali hely áll rendelkezésére. Ez nem mindig, sőt általában nem így van.

Ha korlátozott az asztali helyed, vagy gyakran viszed magaddal a saját billentyűzetedet a játékeseményekre, akkor valamivel kompaktabbra vágysz. Jelölje be a fényeket a Corsair Vengeance K65-höz.

Ez a rendkívül kompakt billentyűzet piros mechanikus kapcsolókkal és szálcsiszolt, fémből készült eloxált alumíniummal rendelkezik a professzionális megjelenés és a tartósság érdekében, amelyre szüksége van a szállításhoz és a hosszú játékórákhoz.

Ahogy az a Corsairtől elvárható, a Vengeance K65 teljes kulcsmátrixos anti-ghosting funkcióval rendelkezik, így nem kell óvatosnak lenned játék közben. Egy dolog, amit meg kell jegyezni, hogy ez egy kicsit hangosabb, mint néhány más mechanikus billentyűzet, de ez a fajta a területtel együtt jár, ha tisztességes mechanikus billentyűzetet keres.

Bár ez nem mindig van így, és ha valami csendesre vágyik, nézze meg az utolsó két véleményt. Mivel ez egy Corsair, az ára határozottan magasabb, de mivel Corsair, ez a magasabb ár minden egyes fillért megér.

Razer gaming billentyűzet legjobb vétel

Razer BlackWidow X Tournament Edition

Végső élettartam

Kulcsok száma: 87
Súly: 2,09 font

Lásd Ár

A Razer valóban futni hagyja a Corsairt a pénzéért, és attól függően, hogy pontosan mik az igényei; akár jobb, sokoldalú billentyűzetet is jelenthetnek az Ön számára. Ez Razer zöld kapcsolókkal rendelkezik, tapintható ütéssel és hallható kattanással az áramvonalas és hatékony játékélmény érdekében.

És amikor azt mondjuk, hogy „végső hosszú élettartam”, akkor tényleg komolyan gondoljuk. A Razer BlackWidow X Tournament Edition akár 80 millió billentyűleütést is kibír. Úgy van; jól olvastad – 80 millió billentyűleütés. Ez 60%-kal több, mint az iparági átlag 50 millió billentyűleütés.

Lehet, hogy ez valamivel többe kerül, mint az átlagos billentyűzet, de ez azért van, mert sokkal tovább fog működni, mint az átlagos billentyűzet.

Minden gomb háttérvilágítása egyedileg programozható, így végül 16,8 millió színopciót kínál. Természetesen hozzáférhet a Razer Synapse-hoz, ahol minden programozási varázslat megtörténik az egyes billentyűk esetében, lehetővé téve, hogy versenyelőnyt szerezzen magának, függetlenül attól, hogy mit és hol játszik.

Amikor ezt a cikket közzétettük, ez a billentyűzet körülbelül 100 dollárt fog fizetni, de szilárdan hisszük, hogy minden fillért megér.

legjobb vétel mechanikus billentyűzetek

Velocifire mechanikus játékbillentyűzet

Kicsi, de Hatalmas

Kulcsok száma: 78
Súly: 1,54 font

Lásd Ár

Következő egy nagyszerű bevezető mechanikus billentyűzet. Ez kompakt, ergonomikus kialakítású, és elegáns, jégkék háttérvilágítású kijelzővel rendelkezik. 78 anti-ghosting billentyű, valamint 12 multimédiás billentyű áll rendelkezésre, így mindenhez hozzáférhet, amire játék közben szüksége van.

Ez a Velocifire billentyűzet Outemu barna kapcsolókat használ, amelyek sokkal halkabbak, mint sok más kapcsoló, így ez potenciálisan használható irodai környezetben – attól függően, hogy mennyire őrült az irodája, mert még mindig kicsit hangosak.

A háttérvilágítás öt különböző módba állítható, fokozatos, lélegző stb. Tökéletes a sötétben való használatra, ha kell, de teljesen ki is kapcsolható, ha csak egy sima fekete billentyűzetet szeretne, ami illik az irodai használatra.

A Velocifire 12 hónapos garanciát is tartalmaz, és egy 30 dollár alatti billentyűzetre ez nem túl kopott. Összességében ez egy kicsi, de strapabíró és sokoldalú billentyűzet teljesen elfogadható áron, amely minden igényt kielégít.

legjobb játék billentyűzetek

Azio Mk Retro

Csodálatos tervezés

Kulcsok száma: 104
Súly: 2,3 font

Lásd Ár

Oké, ha a legjobb mechanikus billentyűzetet kellene választanunk pusztán a tervezésből, akkor az Azio Mk Retro-t kellene választanunk. Krómozott testtel és billentyűsapkákkal rendelkezik, és egy valódi írógépre emlékeztet. Sokféle színben kapható, bár mi szerelmesek vagyunk a zongorafekete fedőlapba.

Ez egyértelműen nem a legjobb billentyűzet a játékokhoz, de továbbra is ugyanazokat az előnyöket kínálja, mint a mechanikus billentyűzet. Ha a következő legjobb regényt írod, vagy csak egy lelkes gépíró vagy, akkor ez a billentyűzet biztosan neked való.

Az Azio Mk Retro gondoskodik arról, hogy az egyes billentyűk közötti távolság pontosan olyan legyen, amilyennek lennie kell az optimális sebességhez. Mi is rajongunk a kerek billentyűsapkákért, és nagyon jól érzik magukat az ujjbegyben, amikor gépel. Ez egy kicsit drágább, de ha valami stílusosat keresel, akkor ez a tökéletes billentyűzet az Ön számára.

Nem őrült sebességre van optimalizálva, mint sok fejlettebb mechanikus játékbillentyűzet, de javítja az átlagos gépelési sebességet, miközben minden iroda vagy asztal esztétikáját erősíti.

legjobb játék billentyűzet valaha

E-elem Z-88

Ergonomikus és vízálló

Kulcsok száma: 81
Súly: 1,6 font

Lásd Ár

Gondoskodni akartunk arról, hogy néhány kompaktabb billentyűzetet is beszereljünk a piacon, és az E-Element Z-88 egy szuper versenyképes, kompakt mechanikus billentyűzet. Szeretjük a dizájnt, valamint a billentyűkön található nagy betűket, amelyek megkönnyítik a használatát.

81 szellemkép-ellenes billentyűvel rendelkezik, és öt tartalék kapcsolót is tartalmaz, amelyek cserére alkalmasak arra az esetre, ha később bármi baj történne. A csere megkönnyítése érdekében a csomag tartalmazza a kulcssapkát és a kapcsolókihúzót is.

Ez az E-elem kék kapcsolókkal rendelkezik, amelyek kattanó és tapintható érzést biztosítanak. Kevesebb billentyűvel ez a billentyűzet sokkal jobban kezelhetőnek és könnyebben irányíthatónak tűnik, mint sok más, terjedelmesebb.

A Z-88 emellett teljesen vízálló, így nem kell aggódnia az elkerülhetetlen kiömlések miatt. Ez egy kedvező árú, kompakt mechanikus billentyűzet, amely valóban beváltja ígéreteit. 30 napos pénz-visszafizetési garanciát, valamint 12 hónapos garanciát is kap, így nem kell aggódnia a vásárlás miatt.

olcsó játék billentyűzet

Logitech G710+

Szuper csendes gombok

Kulcsok száma: 110
Súly: 4,8 font

Lásd Ár

A mechanikus billentyűzetekről ismert, hogy rendkívül hangosak, így valójában egy kicsit meglepődtünk az összes igazán csendes billentyűzeten. A legtöbb technikailag játékra alkalmas, de a halkabb mechanikus billentyűzetek bármelyike ​​ideális az irodába is, ha sokat kell gépelni.

Ez a Logitech mechanikus billentyűzet azonban számos játékra jellemző funkciót tartalmaz. Például hat programozható G-Key van, amelyekre billentyűnként legfeljebb három makrót helyezhet el, összesen 18 egyedi funkcióhoz.

Ezek a billentyűk nagyon csendesek, és mindegyik billentyű alatt csillapító gyűrűk találhatók. Négy különböző fokozatú állítható világítás választható háttérvilágításként is. Mindegyik billentyűt úgy tervezték, hogy ellenálljon 50 millió billentyűleütésnek, ami, mint már említettük, körülbelül átlagos a mechanikus billentyűzeteknél.

Levehető tenyér- és csuklótámasz is van, így órákon át, ha nem napokon át kényelmesen töltheti a játékot. Komolyan szeretni fogja a Logitech mechanikus billentyűzetét, miért nem próbálja ki a G710+-t?

legjobb megfizethető játékbillentyűzetek

VicTsing mechanikus játékbillentyűzet

Tökéletes középkategóriás billentyűzet

Kulcsok száma: 104
Súly: 3,1 font

Lásd Ár

A listánkat a VisTsing Mechanical Gaming Keyboard zárja. Ez egy másik billentyűzet, amely az érték és a minőség szép keverékét kínálja. 50 dollár alatt van, de még mindig nagyszerű élményt nyújt. 104 anti-ghosting billentyűvel rendelkezik, és lehetőség van egy 87 gombos változat megvásárlására egy kicsit olcsóbban.

Mindegyik kulcs 50 millió billentyűleütést képes kibírni, és ez a kis srác 12 hónapos garanciával, valamint élethosszig tartó támogatással érkezik, ha bármi baj lenne, vagy ha bármilyen kérdése van. Ez egy jó bevezető a mechanikus billentyűzetekhez, amelyek tökéletesek játékhoz, vagy ha csak javítani szeretné a gépelési sebességét.

Hogyan válasszuk ki a legjobb mechanikus billentyűzetet az Ön számára

A mechanikus billentyűzetek határozottan ijesztőbbnek tűnnek, mint amilyenek valójában. Ha jól belegondolsz, ez a billentyűzet eredeti kialakítása! Régen a mechanikus billentyűzeteket csak „billentyűzeteknek” hívták, tehát valójában nem is olyan bonyolultak.

Azonban még mindig van néhány dolog, amire figyelnie kell.

Szellemképződés elleni billentyűk

Ez az elsődleges oka annak, hogy az emberek mechanikus billentyűzeteket vásárolnak – hogy azok ne zavarják egymást, és hogy a számítógép minden megnyomott billentyűt felismerjen, még akkor is, ha egyszerre több billentyűt is lenyom.

Ezt más néven anti-ghosting. Ha játszol, előfordulhat, hogy csak néhányra lesz szükséged a szellemkép elleni küzdelemhez, de ha elsősorban gépelésre használod, akkor érdemes lehet mindegyiket.

Íme egy gyors videó a szellemkép-ellenes billentyűkről, amely talán segíthet a kifejezés jobb megértésében.

Élettartam

A mechanikus billentyűzetek billentyűinek átlagos élettartama körülbelül 50 millió billentyűleütés, de a drágább modelleknél ez akár 80 millió billentyűleütést is elérhet. Tehát valóban Önön múlik, hogy szeretne-e egy kis plusz pénzt költeni előre, és hosszabb élettartamot szeretne, vagy olcsóbbat választ, de lehet, hogy hamarabb ki kell cserélnie.

Zaj

A mechanikus billentyűzetek köztudottan hangosak, azonban manapság jó néhány gyakorlatilag hangtalan. Ha egyedül játszol, és nem bánod a zajt, akkor semmi gond. De ha ezt egy irodai környezetben vagy sok más ember közelében szeretné használni, fontolja meg, hogy keressen egy kicsit csendesebbet.

A billentyűzet kattintási hangjainak gyors összehasonlításához feltétlenül nézze meg az alábbi videót.

Következtetés

Mint minden legjobb terméklistának, itt is csak egy nyertes lehet. Sok nagyszerű mechanikus billentyűzetet láttunk. Némelyik tökéletes játékhoz, van, amelyik gépeléshez, és van, amelyik a kettő szép hibridje.

Természetesen az, hogy melyik mechanikus billentyűzetet vásárolja, teljes mértékben attól függ, hogy mire van szüksége, de határozottan van olyan, amelyik a két világ közötti szép egyensúlyt képviselte.

A 2020-as legjobb mechanikus billentyűzetnek a Razer BlackWidow Ultimate Stealth . Több okból is szeretjük. Először is, ez a tökéletes egyensúly a játék billentyűzete között, de továbbra is teljesen működőképes a mindennapi használatra.

Van elég játékfunkció ahhoz, hogy még a komolyabb játékosokat is kielégítse, de ez is csendes! Ez döntő fontosságú, ha mechanikus billentyűzetet fog használni más emberi lények közelében.

A Razer BlackWidow Ultimate Stealth a tökéletes sokoldalú billentyűzet, és mindenki számára tökéletes egyensúlyt biztosít.

Ezek is tetszhetnek neked