Legfontosabb Szerencsejáték A legjobb monitorállványok (2022-es értékelések)

A legjobb monitorállványok (2022-es értékelések)

Fel kell emelnie a monitort, vagy helyet kell felszabadítania az asztalon? A monitor állványok a válasz! Íme néhány a most megvásárolható legjobb monitorállványok közül.

ÁltalSamuel Stewart 2022. január 4 A legjobb monitorállványok

Néha a monitor beépített állványa nem elég jó. Lehet, hogy extra magasságra vagy extra állíthatóságra van szüksége ahhoz, hogy játékmenetei igazán kényelmesek legyenek.

Vagy talán csak több íróasztalra van szüksége. Ezekben az esetekben a monitorállvány jó megoldás lehet a problémájára.

Ebben a vásárlási útmutatóban a nagyon legjobb monitor állványok vásárolni 2022-ben.

Az alábbiakban mindent megtalál, az egyszerű asztali állványoktól a bonyolultabbakig, amelyek VESA-tartókkal vannak felszerelve.

TartalomjegyzékElőadás

Asztali monitor állványok

Ahogy a név is egyértelműen jelzi, ezek azok a monitorállványok, amelyeket íróasztal tetejére helyeztek el. Általában tartalmaznak néhány extra funkciót is, amelyek célja az asztalok rendszerezésének javítása és helytakarékosság, például további polcok és/vagy tárolórekeszek.

Fitueyes monitor állvány

Anyaga: fa
Fekete szín

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Változatok polccal és anélkül is elérhetőek
 • Megfizethető

Hátrányok:

 • Nincsenek színváltozatok

A Fitueyes egy olyan cég, amely többé-kevésbé állványokra specializálódott, legyen szó monitorról, TV-ről vagy univerzálisról. Így nem csoda, hogy termékeik megtalálták az utat ezen a listán.

Ez az első monitorállvány egy egyszerű, sallangmentes fából készült állvány, semleges matt fekete felülettel. Két változatban is kapható: polccal vagy anélkül. Mondanunk sem kell, hogy ez utóbbi jobb választás, ha extra tárhelyre van szüksége az asztalon.

Összességében ez egy egyszerű, megfizethető monitorállvány, amelynek elsődleges erőssége az egyszerűség. Bár úgy gondoljuk, hogy magában az állványban nincs hiba, biztosak vagyunk benne, hogy bizonyos emberek nagyobb színválasztékot értékelnének bizonyos asztali furnérokhoz, de sajnos ez az állvány csak fekete színben kapható.

legjobb monitor kar

Fitueyes üveg monitor állvány

Anyagok: Üveg, Fém
Szín: ezüst (lábak)

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Elegáns kialakítás
 • Két méretváltozat

Hátrányok:

 • Mind a négy láb megfelelő beállítása nehéz lehet

Azok számára, akik nem igazán szeretik a fenti állvány fekete felületét, a Fitueyesnek van egy helyettesítője, amely előnyösebb lehet: az üveg.

Ez az állvány egy meglehetősen vastag edzett üvegtáblából áll, amely négy ezüst lábon áll. Ez nem csak kisebb alapterületet jelent, hanem a lábak magassága is állítható. Továbbá, bár ezúttal nincs polcokat tartalmazó változat, ez az állvány két változatban is elérhető, amelyek elsősorban szélességben különböznek egymástól: egy 15 hüvelykes és egy 20 hüvelykes változatban.

Magával az állvánnyal nincs nagy probléma, bár ha az állítható lábak előnyeit szeretné kihasználni, akkor egy kis gond lehet az állvány teljesen vízszintesre állítása.

legjobb három monitoros állvány

Halter LZ-500 monitorállvány

Anyaga: fém
Fekete szín

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Minőségi fém konstrukció
 • Megfelelő mennyiségű tárhely

Hátrányok:

 • Kicsit drágább, mint a hasonló termékek

Ha sem a fa, sem az üveg nem felel meg az ízlésének, akkor a Halter LZ-500 fém monitorállványa jobb választás lehet. Ez egy elegáns fekete állvány, két polccal és alatta némi extra hellyel. Az állványnak a kiváló építési minőségén kívül nincs semmi kiemelkedő tulajdonsága.

Ez lehet jó vagy rossz dolog attól függően, hogy mit keres. Ha csak egy jó felépítésű, egyszerű monitorállványra van szüksége, akkor ez az ideális lehet. Másrészt nem kínál extra szolgáltatásokat az extra készpénzért, így azok, akik nem foglalkoznak túlságosan a felépítési minőséggel, nem biztos, hogy megtérülő befektetésnek találják.

legjobb hármas monitortartó

SimpleHouseware monitorállvány

Anyaga: fém
Fekete szín

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Rengeteg tárhely
 • Számos rekesz

Hátrányok:

 • Nem a legjobb építési minőség

Következő egy hasonló monitorállványunk, bár ez inkább a tárolási kapacitásra irányul, nem pedig a puszta esztétikai vagy összeszerelési minőségre.

A SimpleHouseware monitorállvány tágas felső polccal rendelkezik, de három további rekesszel is rendelkezik: egy alul és két kisebb rekesszel mindkét oldalon. Ezek nagyszerűek lehetnek, ha egy csomó kisebb tárgyat kell elrendezni az asztalon, még akkor is, ha nem feltétlenül irodai kiegészítőkről van szó.

Az egyetlen dolog, ami kissé hiányzik ebből a termékből, az az összeszerelési minőség, mivel nem érzi annyira szilárdnak vagy stabilnak, mint más fémállványok.

legjobb vesa mount

AmazonBasics monitorállvány

Anyaga: fém
Fekete szín

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Minőségi fém konstrukció
 • Letisztult és minimális dizájn

Hátrányok:

 • Hiányzik minden figyelemre méltó tulajdonság

És most van egy nagyon egyszerű, de nagyon jól felépített megoldásunk az AmazonBasics-tól. Állványuk megjelenését tekintve a Halter LZ-500-ra emlékeztet, hiszen ez is egy hasonló kialakítású fekete fém állvány.

Mivel azonban nem szellőztetett, sokkal letisztultabb és minimálisabb megjelenéssel büszkélkedhet, mint a Halter gyártmányú társa, és hiányzik belőle a plusz polc is. Az AmazonBasics monitorállvány azonban a puszta felépítési minőségével bőven kárpótol érte.

Noha magán az állványon nincsenek kirívó hibák, egyesek kétségtelenül úgy érzik, hogy a felépítési minőség önmagában nem indokolja az árat, különösen akkor, ha vannak hasonló árú állványok, amelyek kényelmes extra funkciókat kínálnak.

AmazonBasics állítható monitorállvány

Anyaga: Műanyag
Fekete szín

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Állítható magasságú
 • Masszív felépítés

Hátrányok:

 • Kétes érték

Annak ellenére, hogy ugyanattól a márkától és hasonló árcéduláról származik, az AmazonBasics állítható állvány elsődleges erőssége éppen az, amit a név is kijelent: az állíthatóság.

Fém helyett fekete műanyagból készült, ami bár nem éppen olcsónak tűnik, mégis messze van a fémállvány szilárdságától és látványától. Az állvány fő értékesítési pontja, ahogy fentebb említettük, az állítható lábak, amelyek összesen 3 magasságállítási lehetőséget tesznek lehetővé.

Ennek az állványnak nincsenek eredendő hibái, de ahogy azt sejteni lehetett, a műanyag konstrukció, bármilyen erős is, néhány emberben kedvet csinálhat, különösen, ha ebben az árkategóriában vannak olyan állványok, amelyek teljesen fémből készülnek.

Songmics monitor állvány

Anyaga: fa
Szín: bézs

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Vonzó bambusz textúra
 • Rengeteg hely a kiegészítők tárolására

Hátrányok:

 • A tároló bemélyedései és nyílásai üresen nem néznek ki túl jól

A Songmics állvánnyal egy kis szünetet tartunk az összes sötét kiállástól, mivel ez sokkal esztétikusabb bambusz textúrát kínál.

A kinézeten kívül a Songmics állvány számos bemélyedést és nyílást is tartalmaz, amelyek az íróasztal elrendezését szolgálják. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy csökkentse az asztali zsúfoltságot, és biztosan tetszeni fog azoknak, akiknek különösen rendetlen az asztala.

Mindezek a behúzások azonban valóban ronthatják az állvány általános esztétikai vonzerejét, ha nincs mit tárolni bennük. Ilyenkor csak csúnya foltokká válnak az egyébként gyönyörű bambusz felületen.

Rögzítse a monitor állványait

A második kategória – amint a név ismét mutatja – olyan állványokból áll, amelyek kialakításában VESA tartók is szerepelnek. Legtöbbjük bilinccsel rögzíthető az íróasztal oldalára, így helyet takarítanak meg, de az általuk nyújtott nagyfokú állíthatóság az elsődleges előnyük a hagyományos asztali állványokkal szemben.

legjobb monitor felszálló

Wali monitor állvány

Anyaga: fém
Fekete szín

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Nagy általános érték
 • Szilárd felépítési minőség
 • Három változatban kapható

Hátrányok:

 • Nem a legjobban kinéző állvány/tartó

Először is számos különálló standunk van Waliból:

 1. A szokásos asztali tartó

Ez az alapváltozat egy bilincs segítségével rögzíthető az íróasztal széléhez. A VESA tartó egy kábelvezető tüskékkel bélelt karhoz van rögzítve, ez a kar pedig egy rögzített függőleges rúdra van rögzítve.

 1. A gázrugós tartó

Csakúgy, mint a fenti változatnál, itt is bilincs segítségével rögzítik a tartót az asztalhoz, bár ez a változat egy kicsit elegánsabb, ha a kar megjelenését és a kábelkezelést illeti (lásd az alábbi képet). Falra szerelhető változat is elérhető.

 1. A szabadon álló hegy

Végül ott van az egyszerű, szabadon álló változat, amely az íróasztal tetejére kerül, akárcsak egy hagyományos állvány. Ennek a verziónak a tényleges állványa nem a legszebb, és a tartó, bár nincs karja, mégis jól állítható.

Mindegyik verzió támogatja a 75x75 mm-es és 100x100 mm-es VESA-mintákat, amelyek a monitorok szabványa. Összességében, meglehetősen szerény áron, a fenti Wali állványok mindegyike egy jól állítható, jól felépített monitorállvány.

Az egyetlen probléma, amelyet egyesek találhatnak, az, hogy minden verziónak vannak kisebb kifogásai az esztétikát illetően, de ez könnyen figyelmen kívül hagyható, ha figyelembe vesszük, milyen nagy értéket képviselnek ezek a tartók.

legjobb monitor állványok

Élő kétmonitoros állvány

Anyaga: fém
Fekete szín

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Nagy általános érték
 • Három változatban kapható

Hátrányok:

 • Kicsit letaglózó építési minőség

Az alábbi termékek a Élő hasonlóak a Wali fenti megoldásaihoz, bár abban különböznek, hogy kifejezetten kétmonitoros beállításokhoz készültek.

A Vivo tartók több változatban is kaphatók:

 1. Normál asztali tartó – Mint korábban, ez a verzió is kapcsot használ az íróasztal oldalához.
 2. A Tall Desk Mount – Csak abban különbözik, hogy valamivel magasabb, mint a normál változat.
 3. A szabadon álló tartó – ismét ez az a változat, amelyet íróasztal tetejére helyeztek.

A Vivo tartói rendkívül olcsók, kivéve a magas változatot. Ezt szem előtt tartva, a felépítési minőség egy kicsit csorbát szenved, mivel a karok nem olyan stabilak, mint ahogyan azt néhány prémium minőségű rögzítőtől elvárnánk. Ettől függetlenül ez még mindig nagyon jó üzlet, ha kétmonitoros beállítást használ.

AmazonBasics prémium monitorállvány

Anyaga: fém
Fekete szín

Az előnyök:

 • Kiváló építési minőség
 • Erősen állítható
 • Egy- és kétmonitoros változatok is elérhetők

Hátrányok:

 • Meglehetősen drága

És végül van még egy termékkészletünk az AmazonBasics-tól, bár ez a néhány állvány korántsem az alapvető. Ez a prémium monitorállvány egy- és kétmonitoros változatban is kapható, mindkettő bilinccsel rögzíthető az asztalhoz. Ezenkívül a fenti két termékhez hasonlóan támogatják a 75x75 mm-es és a 100x100 mm-es VESA mintákat.

Azonban az első dolog, amit észrevesz, ami megkülönbözteti ezeket az AmazonBasicsokat a fent leírt Wali és Vivo modellektől, az a kiváló építési minőségük, bár ez egy észrevehetően magasabb árcédulával is egyenlő.

Az AmazonBasics Premium monitorállványok valamivel jobban állíthatóak, jobb felépítésűek, kialakításukba minőségi műanyagot építenek be, hogy egyszerűbb, esztétikusabb megjelenést érjenek el, és diszkrétebben közelítik meg a kábelkezelést.

Összességében, ha minőségi monitorállványt szeretne VESA-rögzítéssel, akkor ez a megfelelő út. Ha azonban úgy érzi, hogy a puszta felépítési minőség vagy a visszahúzható kar nem indokolja a magas árat, jobb, ha a fenti két állvány valamelyikét beszerezi.

Asztali számítógép vs Mount – melyiket válasszam?

Az első választás, amelyet meg kell tennie, mielőtt eldönti, melyik állványt választja, hogy válasszon az asztali állványok és a HAJTÁS tartók. Most két legfontosabb tényezőt kell szem előtt tartani: a megfizethetőséget és az állíthatóságot.

A rögzíthető állványok két külön előnyt kínálnak: ezek jobban állítható, és több helyet takarítanak meg az asztalon (utóbbi akkor érvényes, ha bilinccsel felszereltet használ). Az állíthatóság azonban a legfontosabb dolog, amit figyelembe kell venni. Ha nehezen tud kényelmesen elhelyezkedni, vagy ha esetleg különböző szögekből szeretné megnézni a monitort, a szerelhető megoldás a megoldás.

Az asztali állványok többnyire olcsóbb . Nem csak ez, hanem feltűnőbbek is, és amint látható, némelyikük olyan extra funkciókkal is rendelkezik, amelyek valóban segíthetnek az íróasztal rendszerezésében.

Összességében tehát tanácsunk a tartóra vonatkozik, ha azt szeretné, hogy monitorja a lehető legjobban állítható legyen. Ha nem ezzel foglalkozik, akkor egy egyszerű asztali állvány jobb módszer lehet a monitor megemelésére, az asztal felszabadítására, és még az asztal jobb rendezésére is.

Következtetés – A legjobb monitorállvány 2022-re

legjobb monitorállvány 2019

Ha egyetlen monitorállványt kellene kiválasztanunk, amely a mi állványunk lenne, akkor a következőt kellene választanunk AmazonBasics monitorállvány .

Amint a listából kiderül, ezek a termékek meglehetősen változatosak, mind a megjelenés, mind a funkcionalitás tekintetében. Ezt a sokféleséget szem előtt tartva nem könnyű egyetlen állványt kiemelni, de az AmazonBasics állvány továbbra is a legjobb választásunk, pusztán egyszerű megközelítése és kiváló építési minősége miatt.

De persze ez csak a mi döntésünk! Lehet, hogy olyan monitorállványra van szüksége, amely jobban illeszkedik az íróasztalhoz, esetleg több tárhellyel rendelkezőt szeretne, vagy egy VESA-konzollal ellátott, jól állítható monitorállványt szeretne.

Bármelyik esetről is legyen szó, az itt felsorolt ​​monitorállványok bármelyike ​​biztosan kiváló vásárlást jelent, feltéve, hogy figyelembe veszi saját igényeit, valamint az állvány saját hiányosságait.

Ezek is tetszhetnek neked