Legfontosabb Szerencsejáték A legjobb PS4 Pro-kiegészítők (2022-es vélemények)

A legjobb PS4 Pro-kiegészítők (2022-es vélemények)

PS4 Pro-ja van, és szeretne vásárolni hozzá néhány szép kiegészítőt, de nem tudja, hol kezdje? Megtaláltuk a Playstation 4 Pro legjobb kiegészítőit!

ÁltalSamuel Stewart 2022. január 4 A legjobb PS4 Pro kiegészítők

Ha Ön 4K TV-tulajdonos, valószínűleg ugyanolyan izgatott volt, mint mi, amikor a fenti előzetest először megjelentették. Egy vadonatúj és továbbfejlesztett PS4-et fejtett ki, amely készen áll arra, hogy megbirkózzon az egyre növekvő 4K-kijelzők piaca által támasztott kihívásokkal.

De a Sony arról ismert, hogy rengeteg opcionális (de kényelmes és hasznos) kiegészítőt adott ki a konzoljaihoz, és ez alól a PS4 Pro sem volt kivétel. Valójában néhányat kizárólag a Pro-hoz adtak ki, míg mások kompatibilisek a PS4 vagy akár a PS3 más verzióival.

Végső soron, akár a Pro az első Playstation 4-ed, akár az első konzolod, akár csak a gyűjteményed legújabb tagja, ez a vásárlási útmutató a legjobb PS4 Pro kiegészítőket kínálja. Amelyből néhány nem tudtad, hogy szükséged van rájuk, amíg végre a kezedbe nem vetted őket.

Ha viszont XBOX One X-ed van, akkor meg kell tenned nézze meg ezt a vásárlási útmutatót helyette.

Ennek ellenére ezek közül néhány inkább hiúsági terméknek tűnik, míg mások egészségesebb PS4-élményt nyújtanak. Tehát minden további nélkül merüljünk el benne.

Előző

Sony PlayStation Gold vezeték nélküli fejhallgató

ps4 kiegészítők
 • Jó virtuális térhatás
 • Szilárd akkumulátor élettartam
 • Masszív felépítés
Lásd Ár

Sony PlayStation VR

ps4 vr kiegészítők
 • A legolcsóbb VR headset
 • Gyönyörű design
 • Fokozott teljesítmény PS4-en
Lásd Ár Következő

TartalomjegyzékElőadás

Vezérlő töltőállomások

A töltőállomás egy olyan tartozék, amelyet kizárólag azzal a céllal terveztek, hogy kényelmesebbé tegye a vezérlők töltésének folyamatát. Nemcsak több kontrollert tölthetsz egyszerre, de sokkal kevesebb gondot okoz egyszerűen a töltőállomásra pattintani a kontrollert, mint az USB-kábelekkel bajlódni minden játék után.

Ebben a kategóriában bemutatjuk a jelenleg elérhető három legjobb PS4 töltőállomást!

legjobb ps4 pro kiegészítők

Sony DualShock 4 töltőállomás

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Prémium építési minőség
 • Könnyen felhelyezhetők a vezérlők
 • A dizájn jól illeszkedik a PS4 általános esztétikájához

Hátrányok:

 • A drága oldalon

Ez a hivatalos DualShock 4 töltőállomás maguk a Sony gyártják, ami nyilvánvaló mind az esztétikai döntésekből, mind a termék felépítésének minőségéből. A töltőállomás matt fekete külseje tökéletesen illeszkedik az alapértelmezett fekete DualShock 4-hez és az alapértelmezett PlayStation 4-hez, legyen az Slim, Pro vagy az eredeti modell.

Egyszerre két vezérlőt tud tölteni a két hosszabbító porton keresztül, amelyek rugalmasak és mágnesezettek, hogy könnyebb legyen rájuk illeszteni a vezérlőt. Ezenkívül saját hálózati adapterén keresztül csatlakozik a konnektorhoz, és nem foglalja le a konzol egyik USB-portját sem.

Végül ennek a töltőállomásnak az egyetlen hátránya, hogy egy kicsit drágább, mint a legtöbb harmadik féltől származó, de ez a magasabb ár teljesen indokolt, ha figyelembe vesszük a termék minőségét.

a legjobb megvásárolható ps4 pro kiegészítők

Sony Move töltőállomás DualShock 4 adapterekkel

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Tölti a Move és a DualShock 4 vezérlőket is
 • Megfizethető
 • Jó megjelenésű fényes külső

Hátrányok:

 • A DualShock 4 vezérlők nem érzik túl stabilnak, ha az állomásra helyezik őket

A következő termék a 2 az 1-ben töltőállomás, amelyet szintén a Sony gyárt. Noha ez elsősorban egy Move vezérlő töltőállomás, két adapterrel is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a DualShock 4 csatlakoztatását és töltését is.

Maga a töltőállomás meglehetősen kompakt, igaz, a megszokott matt fekete helyett inkább fényes fekete felülettel. A Move vezérlők egyszerűen függőlegesen helyezhetők el az aljzatokba, míg a DualShock 4 vezérlők töltése az adaptereken található micro USB porton keresztül történik. Végül pedig a mellékelt AC adapterre is támaszkodik az áramellátáshoz.

Nincsenek szembetűnő hátrányai ennek a töltőállomásnak, eltekintve attól, hogy a DualShock 4 vezérlők nem érzik magukat olyan stabilnak rajta, mint a legtöbb más állomáson. Ez azzal a ténnyel magyarázható, hogy egyszerűen nem a DualShock 4-hez, hanem a Move kontrollerekhez készült.

ps4 pro kiegészítők

PowerA DualShock 4 töltőállomás

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Nagyon megfizethető
 • Hivatalosan engedélyezett termék

Hátrányok:

 • Gyenge építési minőség
 • A vezérlőket nem könnyű elhelyezni

És végül van még egy DualShock 4 töltőállomásunk, de ezúttal a gyártó PowerA , nem maguk a Sony. Ez azonban továbbra is hivatalosan engedélyezett és márkás termék, így biztos lehet benne, hogy nem kell harmadik féltől származó töltőkészülékekkel foglalkoznia.

Vizuálisan valamivel szembetűnőbb kialakítású, mint az itt említett másik két töltőállomás, ami a felhasználó preferenciáitól függően lehet jó vagy rossz. Ami a funkcionalitást illeti, a hivatalos töltőállomáshoz hasonlóan bővítőportokat használ a vezérlők töltésére.

A PowerA töltőállomás fő előnye, hogy egyértelműen a legolcsóbb töltőállomás a három közül, de nem minden kompromisszum nélkül. Ugyanis meglehetősen gyengécske felépítésű, és a kontrollereket is sokkal nehezebb rendesen felhelyezni, mint a hivatalos töltőállomáson.

Vezérlők és vezérlőtartozékok

Hogyan beszélhetünk a konzolkiegészítőkről anélkül, hogy megemlítenénk magukat a vezérlőket?

Ebben a kategóriában a DualShock 4 felülvizsgált és továbbfejlesztett verzióját fogjuk megvizsgálni, amelyet a PS4 Slim , valamint néhány további vezérlő és vezérlőtartozék.

A ps4 pro tartozékoknak rendelkezniük kell

Sony DualShock 4 V2

Lásd Ár

Az előnyök:

 • LED csík a fénysáv tetején
 • Tartósabb hüvelykujj fogantyúk

Hátrányok:

 • Egyik sem

Nem szükséges hivatalosan bevezetni a DualShock 4 , mivel már biztosan ismeri. Ehelyett arra fogunk összpontosítani, hogy mi a különbség a Sony felismerhető kontrollerének újabb verziójában, mivel az eredeti PS4-tulajdonosok nem biztos, hogy egészen ismerik ezt.

Első pillantásra a DualShock 4 V2 egyáltalán nem tűnik másnak – egészen addig, amíg be nem kapcsolja. A legszembetűnőbb különbség az érintőpad tetején található LED-szalag, amely lehetővé teszi a fénysáv színének egyszerű megtekintését. Az egyetlen másik vizuális különbség az, hogy a gombok árnyalatát valamivel világosabb szürke árnyalatra változtatták. Végül tartósabb hüvelykujj fogantyúkat is megvalósít.

Összességében nem sok minden különbözik az új DualShock 4-től, kivéve, hogy teljesen kiküszöbölte azokat a hibákat, amelyek a vezérlő eredeti iterációját sújtották. Tehát ne feledje, ha extra vezérlőt vásárol, vagy ki kell cserélnie a régit!

ps4 tartozékok listája

Razer Raiju PlayStation 4 kontroller

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Rendkívül ergonómikus
 • További programozható gombok
 • Négy vezérlőgomb

Hátrányok:

 • Rendkívül drága
 • Csak vezetékes kapcsolat

Razer olyan név, amelyet aligha kell bemutatni. A cég gyorsan a csúcsminőségű játékkiegészítők és -perifériák vezető gyártójává nőtte ki magát, de nagyon magas (és néha túlzott) árairól is ismertté vált.

A Razer Raiju kontrollert hivatalosan is támogatja a PlayStation 4, és számos olyan funkciót ad hozzá, amelyek hiányoznak a hivatalos DualShock 4-ből. Ez négy további programozható gombot, négy vezérlőgombot, texturált hüvelykujj fogantyúkat és ergonomikusabb dizájnt tartalmaz. Első pillantásra az is nyilvánvaló, hogy a Raiju úgy készült, hogy hasonlítson egy Xbox One kontroller , egy rendkívül kényelmes használatáról ismert vezérlő.

Másrészt, mint a legtöbb (ha nem az összes) Razer termék, a Raiju is nagyon drága, nagyjából háromszor annyiért adják, mint a DualShock 4. Ezenkívül nem támogatja a vezeték nélküli kapcsolatot, és USB-n keresztül kell csatlakoztatni. kábel, ami meglehetősen szokatlan egy modern vezérlőtől, és főleg egy ilyen magas árcédulával érkezőtől.

Hori PlayStation 4 Mini vezetékes játékvezérlő

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Szilárd felépítési minőség
 • Érzékeny vezérlők
 • Megfizethető
 • Hivatalosan a Sony által engedélyezett

Hátrányok:

 • Számos funkció hiányzik a DualShock 4-ből
 • Nem minden játékkal kompatibilis

A nagy profilú vezérlők rengeteg funkciójukkal nagyszerűek és minden, de mi van akkor, ha megbízható és megfizethető alternatívára van szüksége, esetleg egy kis nosztalgiával a rendszerindításhoz? Ott van a PlayStation 4 Mini vezetékes játékvezérlő Hori készítette.

Ez az ügyes kis gamepad majdnem feleakkora, mint a DualShock 4, és a NES-korszak klasszikus konzolvezérlőire tervezték. Követi a klasszikus fekete-kék színsémát is, amely általában a PlayStation 4-et képviseli.

Ha ezt kombinálja a szilárd összeállítási minőséggel és azzal, hogy a vezérlő mennyire érzékeny, akkor azonnal megfontolandó lesz.

De Hori játékvezérlője nem hibátlan. A legnagyobb probléma az, hogy bizonyos funkciók, nevezetesen az érintőpad, a fénysáv és a giroszkóp hiánya miatt nem lesz teljesen kompatibilis az összes PS4 játékkal. Ezen kívül hiányzik belőle a fejhallgató-csatlakozó, a hangszóró és a vibrációs funkció is.

legjobb ps4 pro kiegészítők 2018

CHINFAI DualShock 4 védő szilikon borítás + hüvelykujj fogantyú

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Mind a tok, mind a hüvelykujj fogantyúi nagyon ergonomikusak
 • Több színben kapható
 • Megvédi a vezérlőt a sérülésektől és a szennyeződésektől

Hátrányok:

 • Kissé nehezen elérhető Megosztás és Opció gombok
 • Túl vastag ahhoz, hogy elférjen néhány töltőállomás

Áttérve a vezérlő tartozékokra, itt az első termék a védő szilikon tok CHINFAI gyártmánya, amely négy pár texturált hüvelykujj fogantyút is tartalmaz, amelyek közül kettő domború, a másik kettő pedig homorú.

Maga a tok jól kidolgozott, és úgy tervezték, hogy kesztyűként illeszkedjen a DualShock 4-hez. Szilárdan tapad a vezérlőhöz, és nem takar el egyetlen gombot vagy olyan fontos alkatrészt sem, mint az érintőpad, a fejhallgató-csatlakozó, a hangszóró stb. A textúrája is szilárdabb fogást biztosít, és többféle színben kapható, beleértve a feketét, piros, kék, valamint különleges kék terepmintás.

Hátránya, hogy bár a vastag szilícium kiválóan védi a vezérlőt az esetleges behatásoktól, azt is összeférhetetlenné teheti egyes töltőállomásokkal, miközben be van kapcsolva. Hasonlóképpen ez a vastagság is a Ossza meg és Lehetőségek a gombok kissé nehezen elérhetők.

ps4 vezérlő tartozékok

KKONE szilikon hüvelykujj fogantyú

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Bármilyen típusú vezérlőhöz illeszkedik
 • Biztos fogást biztosít a botokon
 • Négy pár hüvelykujj fogantyút tartalmaz

Hátrányok:

 • A markolat egy idő után elkopik

Ha nem érdekli a védőtok, és csak extra fogást szeretne az analóg botokhoz, akkor a KKONE szilikon hüvelykujj fogantyú remek választás lenne. Úgy tervezték, hogy minden típusú főbb vezérlőhöz illeszkedjenek, így a kompatibilitás miatt nem kell aggódni, ha nem eredeti DualShock 4-et használ.

A csomag négy pár hüvelykujj fogantyút tartalmaz, amelyek mindegyike azonos, a külső gyűrű színét leszámítva. Mindegyiknek azonos mintája van, ami biztosabb fogást biztosít a botnál, és ráadásul még tapinthatóbb érzetet is.

Ezeknek a hüvelykujj fogantyúknak az egyetlen hátránya, hogy nem rendkívül tartósak, különösen, ha lelkes játékos vagy, aki szereti a gyakori és hosszú játékmeneteket. Tekintettel azonban arra, hogy meglehetősen megfizethetőek, és nyolc darabos kiszerelésben kaphatók, ez a tartósság hiánya aligha akadályozza meg az üzletet.

VR

Ezen a ponton biztosak lehetünk abban, hogy a VR itt marad. A VR-képesség az egyik legfontosabb előny, amellyel a Sony rendelkezik elsődleges versenytársával, az Xbox One-nal szemben, és bár a konzol minden verziója támogatja a VR-t, a PS4 Pro az, amely a legtöbbet tudja kihozni ebből a technológiából.

Ennek ellenére ezt a kategóriát a Sony hivatalos VR headsetjének, valamint a hozzá tartozó kétféle kontrollernek és néhány hasznos kiegészítőnek szenteljük.

ps4 vr kiegészítők

Sony PlayStation VR

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Figyelemre méltó érték
 • Kiváló tervezés és építési minőség
 • Továbbfejlesztett VR PS4 Pro rendszeren

Hátrányok:

 • A fejhallgatóhoz nem mellékelt kulcsfontosságú tartozékok

Amikor az PSVR először jelent meg, messze nem az első a maga nemében. Mindazonáltal kitűnt, hogy ez volt az első olyan VR headset, amely megfizethető és mainstream-barát volt, és még mindig teljes körű VR-játékélményt tudott nyújtani.

A headset nagyon jól felismerhető, fekete-fehér színvilágával és LED-lámpáival, amelyek a PS kamerával párhuzamosan a mozgásérzékelési képességek fokozását szolgálják. Ami az építési minőséget illeti, tökéletesen megfelel a Sony-tól megszokott magas követelményeknek.

A funkcionalitás szempontjából a PSVR OLED technológiát használó Full HD kijelzővel érkezik, amely támogatja a 90 Hz-es és 120 Hz-es frissítési gyakoriságot. Ezenkívül nem közvetlenül a PS4-hez csatlakozik, hanem a hozzá tartozó dedikált processzoregységhez. És amint fentebb említettük, a PS4 minden verziója kompatibilis a PSVR-rel, bár a PS4 Pro továbbfejlesztett VR-élményt kínál.

ps4 vr

Végül, bár a mai napig ez a legjobb ár-érték arányú VR headset, messze van a tökéletestől. A legnagyobb probléma nem magával a headsettel van, hanem abból fakad, hogy nem jár hozzá néhány nélkülözhetetlennek tartott kiegészítő: a PlayStation Camera és a PlayStation Move kontrollerek. Ettől eltekintve a PSVR csodálatosan teljesít, és messze felülmúlja azt, amit egy ilyen viszonylag alacsony áron kínált VR headsettől elvárhat.

ps4 pro vezérlő tartozékok

Sony PlayStation Move mozgásvezérlők

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Rendkívül precíz mozgásvezérlés
 • Kiváló építési minőség

Hátrányok:

 • Csak akkor éri meg, ha sokat használod őket
 • A PS kamerát külön kell megvásárolni

A Mozgassa a vezérlőket a PlayStation VR játékok alapja. Valójában 2010-ben, a PS3 korszakában jelentek meg, a Nintendo Wii mozgásvezérlő ihlette.

A Move vezérlők azonban két különböző eszközt használnak a mozgás követésére egyidejűleg – a beépített giroszkópot és a PlayStation kamerát. A PSVR headsethez hasonlóan a kamera követi az egyes vezérlők tetején lévő gömb fényét.

A Move vezérlők nyilvánvalóan a Sony termékei, ami a dizájnból, a részletekből és az általános építési minőségből is látszik. Ami a funkcionalitást illeti, a kettős mozgásérzékelő képességükön kívül az előlapon található négy arcgombot és a Mozog és PS gombok, a Ossza meg és Lehetőségek gombok mindkét oldalon, és egyetlen kioldó az alsó oldalon.

Míg a vezérlők rendkívül pontosak és hibátlanul működnek, a probléma ismét az árcédula. Nemcsak nagyon drágák, de az értékük is kétséges, mivel teljes mértékben attól függ, hogy milyen játékokkal kíván játszani.

A pénzügyi részleg helyzetének még rosszabbá tétele érdekében PS-kamerát is kell vásárolnia, ha még nem rendelkezik ilyennel, mivel az nincs a vezérlőkkel együtt.

ps4 kiegészítő fegyver

Sony PlayStation VR Aim Controller

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Szilárd felépítés és kialakítás
 • Nagyon pontos
 • Használható helyettesítő DualShock 4 vagy Move vezérlőként

Hátrányok:

 • Játékok korlátozott választéka
 • Nem minden támogatott játék működik jól vele

A VR minden eddiginél magával ragadóbbá teszi az első személyű játékokat, így természetes volt, hogy a Sony valamikor kiad egy fegyvervezérlőt. Vizuálisan a fehér és a szürke enyhén sötétebb árnyalatának keveréke uralja, amely inkább a PSVR headsetet képviseli, mint magát a konzolt.

A Célvezérlő ugyanazt a technológiát kölcsönzi a Move vezérlőtől, de jobb abban, hogy rendelkezik egy normál vezérlő összes funkciójával: kettős analóg botokkal, D-paddal stb. Ez nagyszerű hír, mert lényegében helyettesítheti az Aim-et vagy a DualShock-ot 4 bármelyik játékban. A tényleges szenzor és kamera alapú célzás azonban csak az azt támogató játékokban működik.

Összességében az Aim vezérlő nagy hír a VR-közönség számára. Kezdetben az volt a fő gond, hogy csak az a cím támogatta, amellyel együtt elindították – Farpoint .

A helyzet most sokkal jobbnak tűnik, de még mindig meglehetősen alacsony azoknak a játékoknak a száma, amelyek teljes mértékben támogatják ezt, és néhány nagy cím hiányzik. Ráadásul nem minden játék, amely támogatja az Aim kontrollert, integrálja azt olyan zökkenőmentesen, mint a Farpoint.

legjobb playstation 4 pro kiegészítők

RDS Industries PlayStation VR Deluxe hordtáska

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Nem feltűnő kialakítás
 • Védő gumi belső
 • A teljes VR készletet tartalmazza

Hátrányok:

 • A drága oldalon
 • Nincs hely a PS kamerának

Ha egy drága, futurisztikus technológiai elembe fektet be, mint például a PlayStation VR headset, akkor biztos lehet benne, hogy biztonságosan és gond nélkül szállíthatja. És mi van jobb megoldás, mint az RDS Industries által gyártott és a Sony által licencelt PlayStation VR hordtáska?

Kívülről a tok nem éppen figyelemre méltó – úgy néz ki, mint egy hagyományos táska hordfogantyúval és az elején felismerhető PS gombokkal. Kinyitva viszont látható, hogy pontosan úgy tervezték, hogy ne csak a PSVR, hanem minden tartozéka is elférjen benne: a processzor egység, a váltóáramú adapter, valamint egy hálós zseb az összes kábel számára.

Tehát ez az RDS tok lehetővé teszi a PSVR headset kényelmes és biztonságos szállítását a keménygumi belsőnek köszönhetően, de mi a helyzet a rossz oldalakkal? Azon kívül, hogy nincs elég hely a PS-kamerának, maga a tok hibátlan. Azonban az ár egy kicsit túl magas lehet, ha valójában nem tervezi túl gyakran szállítani a headsetet.

A legjobb Playstation 4 Pro kiegészítők 2018

Collective Minds PSVR Showcase

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Kitűnő érték
 • Univerzális PS4 töltőállomás

Hátrányok:

 • A DualShock 4 elhelyezése nehézkes lehet

Nos, valami úgynevezett a PSVR kirakat elsőre értelmetlen hiúsági terméknek tűnhet, amely egy eszköz arra, hogy hatékonyan mutassa be csodálatos új VR-fejhallgatóját. De ahogy a képen is látszik, ez sokkal több.

A Collective Minds által készített úgynevezett kirakat számos kiegészítő tárolására és töltésére is alkalmas: a PSVR headset, két DualShock 4 kontroller, két Move kontroller és bármilyen kompatibilis vezeték nélküli headset, amely támogatja az USB-töltést.

És bár nem hivatalos Sony-termékről van szó, az összeszerelési minőség, a matt fekete külső és a kék LED-es lámpák mindenképpen annak látszatát kelti.

Az egyetlen hátránya kifejezetten a DualShock 4 töltőkkel kapcsolatos. Mivel Micro USB-s töltőkről van szó, elég nehéz lehet egy vezérlőt megfelelően beállítani, főleg, ha az állomás már zsúfolt más perifériákkal.

Vegyes

Végül pedig számos különféle kiegészítőnk van, amelyek nem fértek bele más kategóriába, de nem is indokoltak külön kategóriát. Ezek a PS Camera, a hivatalos PS4 Pro függőleges állvány és a PlayStation Gold Wireless headset.

ps4 pro tartozékok amazon

Sony PlayStation kamera

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Kicsi és nem feltűnő
 • Nagyon jó minőségű
 • Figyelemre méltó hatékonyság minden funkcióval

Hátrányok:

 • Sok játék nem használja
 • Nincs PC/Mac kompatibilitás

Megemlítve a PlayStation kamera elkerülhetetlen volt, különösen azért, mert számos játék támaszkodik rá, és ez a PSVR-élmény elengedhetetlen része. Ezenkívül ez egy kiváló kamera játékvideók streameléséhez és rögzítéséhez.

Vizuálisan ez egy kompakt és elegáns kiegészítő, amely tökéletesen illeszkedik a PlayStation 4 rendszer többi részéhez. Könnyen elhelyezhető, ahol csak akarja, és meg is dönthető az optimális felvételi szög elérése érdekében. A kettős lencse lehetővé teszi a mélységérzékelést, miközben a kamera támogatja az arcfelismerést és a hangutasításokat is.

Az egyetlen igazi probléma, mint néhány más tartozéknál, nem magával a termékkel, hanem az általa képviselt kétes értékkel van. Ennek oka egyrészt a viszonylag magas ár, másrészt az a tény, hogy sok játék nem használja értelmes módon, így az Xbox Kinecthez hasonló trükknek tűnik.

Ezenkívül nem használható PC-vel vagy Mac-vel, mint a webkamera , ami tovább csökkenti az értékét.

legjobb ps4 állvány

Sony PlayStation 4 függőleges állvány

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Nagyon stabil
 • Minimális és semleges kialakítás
 • Optimális hűtést tesz lehetővé

Hátrányok:

 • Nagyon könnyen felszívja a port
 • Hajlamos a karcolásra

A PlayStation 3 volt az első, amely bevezette a konzol függőleges elhelyezésének koncepcióját, bár ezt csak a legelső PS3-modell támogatta minden további kiegészítő nélkül. Minden további PlayStation modellhez speciális függőleges állványra volt szükség, hogy stabil maradjon, és megfelelő szellőzést biztosítson ebben a helyzetben.

Ezt a hivatalos Sony függőleges állványt úgy tervezték, hogy mind a PS4 Pro-val, mind a PS4 Slim-mel működjön, az eredeti PS4-el azonban nem. Maga az állvány tömör, átlátszó műanyagból készült, és két különálló platformmal érkezik a konzol Slim és Pro verziójához.

Felszerelve mindkét konzol hihetetlenül stabil, és az állvány stílusa biztosítja, hogy ne akadályozza a légáramlást, és ne okozzon nemkívánatos túlmelegedést.

Ennek az állványnak az egyetlen hátránya, hogy fényes felülete igazi karc- és pormágnes, bár ez aligha lesz látható, ha maga a konzol eltakarja. Ettől eltekintve valószínűleg ez a legjobb állvány, amit kaphat, mivel a Sony maga tervezte, és mint ilyen, nem vezet túlmelegedéshez, amint azt az előző bekezdésben említettük.

ps4 kiegészítők

Sony PlayStation Gold vezeték nélküli sztereó fejhallgató

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Masszív felépítés
 • Kiváló sztereó és térhatású hangzás
 • Hosszú élettartamú akkumulátor

Hátrányok:

 • A Virtual Surround teljes mértékben csak PS3-on és PS4-en érhető el

És végül megvan a hivatalos PlayStation 4 Gold vezeték nélküli headset a Sony készítette. Míg ezt némileg beárnyékolta a Platinum headset megjelenése, a Gold változat továbbra is megfizethetőbb és minden tekintetben megbízhatóbb megoldás.

A headset a jellegzetes fekete-kék PS4 színsémával, behajtható fülkagylókkal és kényelmes bőrhuzattal érkezik. Ráadásul a Bluetooth helyett USB vezeték nélküli adaptert használ csatlakozási eszközként, ami a nagyobb sávszélességnek köszönhetően jobb hangminőséget biztosít.

Ezenkívül van egy 3,5 mm-es audio jack csatlakozó a vezetékes csatlakozásokhoz és egy mikro USB port a töltéshez. Maga a hangminőség is rendkívül jó, még a PS4 és PS3 konzolokon is támogatja a virtuális 7.1 surround hangzást.

Ez azonban nem hibamentes. A legnagyobb probléma, amellyel egyesek szembesülhetnek, az, hogy a virtuális térhangzás valamiért hivatalosan nem érhető el a fent említett két konzolon kívül más eszközökön. Ez csak egy törést jelenthet azok számára, akik minőségi virtuális surround headsetet keresnek, amelyet minden játékplatformukon használhatnak.

Ezek is tetszhetnek neked