A legjobb PSVR játékok 2022-ben

Van PSVR-ed, vagy készülsz beszerezni, és szeretnéd tudni, melyek most az abszolút legjobb PSVR-játékok? Ezeket mind ITT felsoroltuk Önnek.

ÁltalJustin Fernandez 2021. december 30. 2021. január 4 legjobb psvr játékok

2016-os megjelenése óta azt láttuk, hogy a PSVR és a virtuális valóság egésze a játékosok játékélményének magával ragadóbb módjává fejlődött.

Noha még mindig sok vezetékben kell megbotlani, és itt-ott néhány nyomkövetési probléma is akad, a VR itt is marad, és évről évre egyre elérhetőbbé válik.

A több mint 150 játékot kínáló PSVR az egyik legjobb platform a játékok széles választékának lejátszására. Ezért úgy döntöttünk, hogy kiemelünk néhányat A PSVR-en jelenleg elérhető legjobb játékok 2022-ben .

Térjen vissza, mert a jövőben frissíteni fogjuk ezt a listát!

TartalomjegyzékElőadás

Közelgő Ps4 Vr játékok 2019Videót nézni

Borderlands 2 VR

Borderlands 2 VR a szeretett lövöldözős és zsákmányoló játékot veszi, és adaptálja a sokkal magával ragadóbb, virtuális valóság élményéhez. Bár néhány funkció elveszik a folyamat során, nevezetesen a kooperációs mód és az összes DLC, ez a verzió tökéletes azoknak a VR-tulajdonosoknak, akik soha nem tapasztalták a játékot az első kiadáskor, vagy egyszerűen csak nagyon szeretik a játékot. Határvidékek sorozat.

Számos változás az alapjátékban, mint például a nerfed ellenségek és az új BAMF mechanika (Bad Ass Mega Fun Time) hozzáadása, amely lehetővé teszi az idő lelassítását és hatalmas sebzést az ellenségekben, így egyjátékossá válik. Borderlands 2 ízletesebb a VR-ben.

Valószínűleg az a leglenyűgözőbb, hogy a játék cel-shaded art stílusa milyen szépen átülteti a VR-t, mivel a karaktermodellek és a környezet olyan fényes és pompás, mint valaha.

A legjobb Psvr játékokVideót nézni

Győzd le Sabert

Győzd le Sabert egy kardvágó ritmusjáték, amelyben kék és piros kockákat szeletelsz karddal egy dal ütemére. A PSVR-verzió extra dalokat tartalmaz a kampánymód mellett, amely egyedi feltételekkel és módosítókkal kínál kihívásokat. Amellett, hogy blokkok ütésével felállítod a szorzódat, olyan akadályok is megjelennek a játékban, amelyeket ki kell kerülnöd, hogy a kombó tovább működjön.

A kétkezes, kardforgató szerelő remekül használja a VR-vezérlőket, és ha van valami, ürügyet ad arra, hogy úgy tegyünk, mintha kardforgató mesterek lennénk. Győzd le Sabert nagyszerű azok számára, akik szeretik a számokat szakértő nehézségi fokozaton elsajátítani, vagy azok számára, akik csak egy szórakoztató társasjátékot keresnek, hogy megmutassák barátaiknak.

Közelgő Ps4 Vr játékokVideót nézni

Astro Bot: Rescue Mission

Astro Bot: Rescue Mission a The Playroom VR PSVR-csomag egyik minijátékának spin-off címe. A játékmenet főként a platformra összpontosít, miközben Astro-t, a botok vezetőjét vezeted egy útra, hogy megtaláld barátaid. Ha minden szinten találsz bizonyos számú botot, egy főnöki találkozást kapsz, amelyben fel kell ismerned a támadási mintákat, és a képességeidet az Astro-val kell kombinálnod, hogy legyőzd őket.

Útközben találsz gyűjthető érméket és rengeteg rejtett átjárót, amelyek tele vannak titkokkal. Érdemes megemlíteni, hogy a játékot harmadik személy nézőpontjából játsszák, ami még mindig frissnek tűnik, tekintve, hogy hány VR-játék az első személyű, és kölcsönhatásba lép a környezetekkel, hogy segítse az Astro előrehaladását a szakaszokon.

Közelgő Psvr játékokVideót nézni

Az ördögűző: Légió VR

Az ördögűző: Légió VR vesz egy jól ismert ingatlant, és fantasztikus, bár félelmetes élménnyé varázsolja a virtuális valóság számára. Nyomozóként játszol, akit éppen egy eltűnt pap miatt hívtak. A játék során egy templomot, egy pszichiátriai osztályt, egy hátborzongató házat és még néhány, hasonlóan nyugtalanító helyszínt fedezhetsz fel, miközben megpróbálod összeszedni a történteket.

Ha nem rajongsz az ugrásos ijesztgetésért, örömmel fogod tudni Legion VR nem választja az olcsó utat, ehelyett finom jelzéseket használ fel, hogy borzalmas hangulatot teremtsen. A sötét sarkokból érkező suttogás és a próbababák, amelyek úgy tűnik, hogy csak akkor mozognak, ha elnézed, paranoiás leszel, miközben nyomokat keresel a játék öt fejezetében.

Új Psvr Games 2019Videót nézni

Vörös anyag

Vörös anyag egy sci-fi kirakós kalandjáték, amellyel a hidegháború közepén a Szaturnusz körül keringő holdra utazhatsz, Volgravia kitalált állapotával. Az a feladatod, hogy beszivárogj egy titkos bázisra, és különféle rejtvényeket kell megoldanod, hogy előrehaladj a játék történetében, amely természetfeletti fordulatokat rejt magában.

Az egyik Vörös Anyag kiemeli a felhasználói felületet, amely tökéletesen működik VR-hez. A vezérlőelemek olyan gombokhoz vannak hozzárendelve, amelyek értelmet adnak a fejhallgatós játékhoz, a rejtvények pedig úgy vannak megtervezve, hogy elkötelezzék magukat a játék világában.

A legjobb Ps4 Vr játékokVideót nézni

Resident Evil 7

Habár Resident Evil 7 Hatalmas siker volt a normál konzolokon, a rajongók nem voltak biztosak abban, hogy a túlélő horror játék hogyan fog átültetni a VR-t, ahol nagyobb valószínűséggel hánysz a mozgási betegségtől, mint a vérzéstől. A játék azonban a virtuális valóság megvalósítását szögezi le 10 órás történetében, köszönhetően néhány nagyszerű kameravezérlési lehetőségnek.

A mozgásvezérlők segítségével elmerülhetsz a játék rémisztő atmoszférájában, a sarkok körül kukucskálva pedig erős rettegést keltesz attól, ami visszapillanthat rád.

Psvr Game NewsVideót nézni

The Elder Scrolls V: Skyrim VR

Míg a túlzott számú Skyrim Ports, amit láttunk, a játékosok online viccévé vált, oka van annak, hogy a Bethesda továbbra is kiadja újra a játékot: az emberek folyamatosan vásárolják. És az oka annak, hogy az emberek folyamatosan vásárolják, az az Skyrim továbbra is az évtized egyik legjobb fantasy szerepjátéka. Most már játszható a virtuális valóságban, Skyrim VR ismerős küldetésre indul, méghozzá egy magával ragadó élmény hozzáadásával.

A karakteredhez képest a világ léptéke valószínűleg az, ami a legjobban kiemelkedik Skyrim VR . Egy dolog látni egy sárkányt a monitorodon, de ha személyesen tapasztalod meg a VR-ben, akkor félelmetes lesz, ahogy a tornyosuló lények átcsapnak a fejed felett.

Psvr 2019Videót nézni

A Kitartás

A Kitartás egy sérült űrhajó fedélzetén van, amelyet egy fekete lyukba húznak. A célokat a hajó négy fedélzetének felfedezésével kell teljesítened, hogy helyreállítsd az erőt és menekülj. Az egyetlen probléma az, hogy van egy klónnyomtató, amely mutáns lényeket pumpál ki az egész hajóból, és meg akarnak ölni.

A játék nagyszerűen igazolja Roguelike mechanikáját azáltal, hogy egy klónnyomtatót használ történeti eszközként, amely minden haláleset után újjáéled. Ez egy olyan űrhajóval párosulva, amelynek elrendezése folyamatosan változik, és a harc az ellenségek besurranásán alapul, olyan játékot eredményez, amely biztosan megijeszt, és arra késztet, hogy még többet keressen.

Playstation Vr játékok megjelenési dátumaVideót nézni

Hajnalig: Vérözön

Vér rohanása egy spin-off játék a horror kaland címén Hajnalig . A játék során hullámvasúton utazhatsz különböző területeken, és közben félelmetes ellenfelekkel találkozhatsz. Míg van zseblámpád és fegyvered, egyikük sem tesz sokat azért, hogy megvédjen téged az olyan ijesztgetésektől, amelyek biztosan elkapnak.

Míg Vér rohanása nagymértékben támaszkodik a sok VR-film által használt lövöldözős trópusra, ha hullámvasútra helyezzük, hihetőbbé teszi a játék beállítását, és segít a vérpumpálásban. A játék remek munkát végez azzal, hogy ismerős karneváli képeket készít, és egy baljós helyre viszi, miközben beleszór néhány hivatkozást az eredetiből Hajnalig .

Playstation Vr játékok listájaVideót nézni

Várom, hogy meghalj

Ahogy a cím is sugallja, Várom, hogy meghalj számos feszült találkozásba visz, ahol a halál küszöbön áll, és az egyetlen dolog, ami megmenthet, az a kémösztöned. Nemzetközi kémként játszol, akinek a feladata egy gonosz vállalat legyőzése. Ennek érdekében azonban először próbára kell tennie képességeit a szabadulószoba-forgatókönyvek túlélésével.

A kihívások a bomba hatástalanításától a süllyedő hajóból való kiszabaduláson át a vegyi fegyver megalkotásáig terjednek. Noha a tárgyak manőverezésének megtanulása némi gyakorlást igényel, a játék humoros írása és túlzott akciója elegendő ahhoz, hogy elmerüljön ebben a szeszélyes kémkalandban.

A legjobb Psvr játékok RedditVideót nézni

Tűzfal nulla óra

A taktikai lövöldözők kedvelői Rainbow Six Siege élvezheti Tűzfal nulla óra , az egyik legjobb online lövöldözős játék, amely jelenleg elérhető VR-hez. A játék egyetlen módja, a Contract, a játékosok 4v4-es keresésben és pusztításban vesznek részt, miközben az egyik csapat megpróbálja megtalálni és feltörni egy laptopot, míg a másik megpróbálja megakadályozni őket ebben.

Míg Tűzfal nulla óra lehetővé teszi a Dualshock 4 használatát, javasoljuk, hogy a játékosok vegyenek fel egy célvezérlőt, ami valósághűbbé teszi a célzást, és összességében jobb élményt nyújt. A Siege-hez hasonlóan a játéknak is több operátora közül választhat, mindegyik saját egyedi készségekkel és egy mély testreszabási rendszerrel rendelkezik a saját játékstílus kialakításához.

Playstation Vr játékok hamarosanVideót nézni

Statikus

Statikus ihletet merít olyan nagyszerű kirakós játékokból, mint pl Portál és Beszélj tovább, és senki sem robban fel . Kísérleti alanyként játszol, aki egy széken ül, és kezüket egy kocka alakú eszköz bilincselte. A kockának minden esetben különböző mechanizmusai vannak, amelyeket a környezetében található nyomok segítségével kell feloldani.

Az ötletes puzzle-tervek mellett, Statikus ’s sajátos története arra készteti, hogy megtanulja, hogyan került a karaktere ebbe a létesítménybe, és megtudhatja, mi a jelentésük ezeknek a gyakorlatoknak a mögött.

A legjobb Psvr-élményekVideót nézni

Farpoint

Farpoint Tudósként játszol, akit az űrben utazva megszívja egy féreglyuk, és egy tudóstársával együtt egy furcsa bolygón reked. Gyorsan rájössz, hogy nem vagy egyedül ezen a bolygón, és meg kell védened magad az ellenségektől. Ezzel egy időben a másik tudóssal való kapcsolatod is fejlődni kezd, ahogy a titkok feltárulnak, és az egymásnak ellentmondó nézetek szakadást okoznak barátságodban.

A játékmenet leginkább a harc körül forog, és különböző fegyverekkel lövöldözhet az ellenségekre. Míg a fegyverválaszték meglehetősen korlátozott, a célzás és a mozgás tökéletesen illeszkedik egymáshoz, különösen, ha célvezérlőt használsz. Farpoint izgalmas sci-fi kalandot kínál, amely igazán űrhajósnak érzi magát, ha csak néhány órára is.

A legjobb Psvr Move játékokVideót nézni

Job Simulator

Job Simulator egy üdítően könnyed VR-cím, és a játékban különböző szerepeket tölthetsz be, például irodai dolgozót, szakácsot, bolti eladót és autószerelőt. Minden szerepkörben különféle feladatokat kell végrehajtania, hogy megfelelően végezze munkáját.

A játékot az teszi nagyszerűvé, hogy képes a hétköznapi munkával kapcsolatos feladatokat a fejükre fordítani azáltal, hogy nevetséges humorát minden forgatókönyvbe beleadja, például egy irodai szemeteskukát, amely minden alkalommal kidobja a konfettit, amikor beledob egy tárgyat. Job Simulator A játékos tónusát tovább erősíti karikatúraszerű látványvilága, amely megakadályozza, hogy a játék valaha is túl valósághűnek tűnjön, mivel a VR-ben az utolsó dolog, amit tenni szeretnénk, az a tényleges munka.

Vr játékok hamarosanVideót nézni

Átvitel

Átvitel kevésbé játék, inkább VR élmény. Noha 90 perces játékideje rövid, végigvezeti Önt, ahogy a tudatszimuláció megszállottja saját magát és családját használja az általa megalkotott új technológia kísérleti alanyaiként.

A játék során többször is átéled a kulcsfontosságú pillanatokat, minden alkalommal más-más családtag szemszögéből. Minden eset új betekintést nyújt abba, hogy mi történt, és hogyan értelmezte a karakter az emléket. Ez a játékszerelő összegzi Átvitel magát, mivel a játék történetét nagymértékben rád kell bízni, hogy saját nézőpontod és elfogultságod alapján értelmezd és értelmezd.

Psvr játékokVideót nézni

A láthatatlan órák

A láthatatlan órák egy másik játék, amelyben nem közvetlenül a játék világával kell kapcsolatba lépni, hanem megfigyelőként, szemtanújaként az események kibontakozását különböző karakterek szemszögéből. Először egy Gustaf Gustav nevű nyomozót követsz, aki Nikola Tesla meghívására hajóval utazott egy elszigetelt szigetre. Amikor Teslát holtan találják, Gustav és egy szintén meghívott vendég kénytelen kideríteni, ki a gyilkos.

Valódi gyilkossági rejtély formájában minden egyes vendéget követni fogsz jeleneteken keresztül, és nyomokat kereshetsz feljegyzések, naplók és újságkivágások formájában, amelyekkel kapcsolatba léphetsz. Bár közvetlenül nem saját maga oldja meg a bűncselekményt, kétségtelenül kezd feltételezésekbe bocsátkozni minden egyes vendégről a tetteik és a háttértörténetük alapján.

A közelgő Psvr játékok listájaVideót nézni

Sprint vektor

Sprint vektor egy arcade versenyautó VR-játék, amiben gesztusok segítségével irányíthatod a karaktered mozgását. A játék során az ellenséges mesterséges intelligencia és más online játékosok ellen versenyezhetsz olyan versenyeken, amelyek próbára teszik parkour képességeidet. Míg sok bekapcsolás megakadályozza, hogy a játék túl technikás legyen, meredek a tanulási görbe a masteringgel Sprint Vector technikák.

A sebességet karlendítéssel lehet növelni, a kanyarokat az egyik karral fékezéssel, a másikkal még mozgással, a falra mászást pedig a fej fölé nyúlva hajtjuk végre. Bár sok ilyen mozdulat növeli a játék realizmusát, előfordulhat, hogy a játék nem mindig regisztrál egy bizonyos gesztust, ami frusztráló lehet. Ha Ön VR-veterán vagy valaki, aki izzadni szeretne, Sprint vektor egy izgalmas élmény, amitől úgy érzi magát, mint egy rosszindulatú görkorcsolyaisten.

A legjobb Vr játékokVideót nézni

Wipeout Omega Collection VR

A VR kiadás Wipeout Omega Collection egy futurisztikus versenyző, amely meglepően nagy mennyiségű felfedezésre váró tartalmat kínál a játékosoknak, amit a VR esetében általában nem látni. Részek átvétele az utolsó háromból Kitörlés játékok ( Düh , HD , és 2048 ) a Omega kollekció 26 pályát, 46 járművet és 9 játékmódot tartalmaz, hogy próbára tegye pilótakészségeit.

Az opcionális harmadik és első személyű kamera opciókkal a játék rugalmasságot tesz lehetővé mind a VR-mozgásbetegségre érzékeny játékosok, mind azok számára, akik valódi 1:1 élményre vágynak. Gyors iramú versenyzéssel, halálos erőkifejtéssel és dübörgő hangsávval, Wipeout Omega Collection VR olyan érzést kelt benned, mintha tényleg egy pilótafülke belsejében zötyögsz, miközben elrobbansz a versenyen.

A legjobb VR-élményVideót nézni

Moha

Moha felvállalja-e az Olvasó szerepét, egy néma figurát, aki Quillt, a játék egér főszereplőjét kalauzolja a mesékhez méltó kalandra. A Quill-lel együtt dolgozva rejtvényeket oldhatsz meg, és manőverezhetsz platform kihívásokon, miközben legyőzheted az ellenséget.

Bár a játékideje rövid, Moha nagyszerű munkát végez fantáziavilágának felépítésében és narratívájának kiterjesztésében. Idővel egyre jobban megbecsülöd Quillt és azt a köteléket, amelyet az epikus küldetésed során kiépítettél.

Legújabb Ps4 Vr játékokVideót nézni

Tetris hatás

Tetris történelmileg jól ismert koncepciójáról és kezelőszerveiről. Noha az évek során rengeteg iterációt láttunk a képletben, egyiknek sem volt célja, hogy megvalósítsa azt, amit Tetris hatás van, különösen a VR verziójában. A játék többféle vizuális és hallási jelet használ, amelyek megfelelnek a tetrominói mozgásának és elhelyezkedésének.

Ahogy haladsz a kihívásokon, úgy fejlődnek a játék kiváló hangsávjából származó számok is, amelyek tempójában és ritmusában fejlődnek, ahogy eléred a feszült pillanatokat, amikor a blokkok gyorsan leszállnak a képernyőre.

A VR-ben Tetris hatás sikerül átvinnie téged egy másik világba, ahol minden más elhalványulni látszik, és egy üres űr marad, amit meg kell töltened tökéletesen egymásra rakott tetrominókkal. Ez egy olyan élmény, amely semmihez sem hasonlítható a VR-térben.

Ezek is tetszhetnek neked