Legfontosabb Szerencsejáték A legjobb RTX 3070 grafikus kártyák (2022-es értékelések)

A legjobb RTX 3070 grafikus kártyák (2022-es értékelések)

Az Nvidia GeForce RTX 3070 nagyon jó GPU ennyi pénzért. Íme a jelenleg elérhető legjobb RTX 3070 grafikus kártyák.

ÁltalSamuel Stewart 2022. január 4 A legjobb RTX 3070

Nem telt el sok idő az Nvidia 3000-es sorozatú RTX GPU-inak megjelenése után, hogy a rajongók sorra álljanak, és alig várták, hogy néhány nagy teljesítményű új hardvert kézhez kapjanak néhány régóta várt PC-frissítéshez.

Nos, az érték kérdése újra és újra felkapja a fejét, és ez az a kérdés, ahol az Nvidia nem járt olyan jól a múltban.

Ez azonban határozottan nem így van az új Nvidia GeForce esetében RTX 3070 !

500 USD MSRP mellett ez a GPU ugyanannyiba kerül, mint az RTX 2070 Super általában csaknem 40%-kal jobb teljesítményt nyújt ami ugyanabba a teljesítménykategóriába helyezi, mint a lényegesen drágább RTX 2080 Ti.

Minden további nélkül vessünk egy pillantást a jelenleg elérhető legjobb RTX 3070 modellekre!

Előző

ASUS TUF RTX 3070 OC Edition

ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 OC Edition
 • Szilárd általános teljesítmény
 • Hatékony tervezés
 • Megközelíthető ár
Lásd Ár

EVGA GeForce RTX 3070 FTW3 Ultra

EVGA GeForce RTX 3070 FTW3 Ultra
 • Továbbfejlesztett túlhajtási teljesítmény
 • Magasabb teljesítményhatár
 • Gyönyörű design
Lásd Ár Következő

Összefüggő: A legjobb RTX 3080 grafikus kártyák (2022-es értékelések) A legjobb RTX 3090 grafikus kártyák (2022-es értékelések)

TartalomjegyzékElőadás

ZOTAC Gaming GeForce RTX 3070 Twin Edge OC

ZOTAC Gaming GeForce RTX 3070 Twin Edge OC

Boost Órajel: 1755 MHz
Csatlakozók: 3x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.1

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Kompakt kialakítás
 • Nem feltűnő külső
 • Megfizethető

Hátrányok:

 • Kicsit hangos terhelés alatt
 • Korlátozott túlhajtási lehetőség

A listánk első kártyáján semmi kivetnivaló, még akkor is, ha kissé csekélynek tűnhet az itt felsorolt ​​többi modellhez képest. Az évek során a ZOTAC a megvásárolható legjobb kompakt grafikus kártyákat szállította, és a RTX 3070 Twin Edge OC nem kivétel.

Ezzel a kártyával a ZOTAC egy kis újratervezést vezetett be, egyszerű szürke hátlappal és nagyon kevés részlettel rendelkező burkolattal, így meglehetősen alacsony profilú, és így kiegészíti a kártya kompakt keretét. Azonban nem biztos, hogy mindenkinek tetszene, mivel a fent említett részlethiány miatt kissé unalmasnak tűnhet.

Ami a gyakorlati oldalt illeti, a kártya jó hűtéssel rendelkezik, és ez mindig fontos a kisebb grafikus kártyáknál. Bár lehet, hogy csak két ventilátorral és egy viszonylag kis hűtőbordával van felszerelve, a kártya meglehetősen alacsony hőmérsékleten működik, és a túlmelegedés nem lesz probléma.

Az egyetlen probléma a zajkeltés és a korlátozott túlhajtási lehetőség, mivel a teljesítmény mindkét részlegben elmarad az ideálistól. Ugyanis a GPU erős terhelése esetén kicsit hangosabbak a ventilátorok, ráadásul túlhajtható fejtérről sem lehet beszélni, mind a korlátozottabb hűtés, mind a teljesítménykorlátozás miatt.

Mindenesetre ez az RTX 3070 modell a ZOTAC-tól a nagyszerű választás azok számára, akik nem akarnak külön költeni egy új grafikus kártyára (bár ez egy kicsit drágább, mint az MSRP 520 dollár ) és azoknak, akik egy kompakt játék PC-t szeretnének építeni .

Ha azonban nem tartozik e kategóriák egyikébe sem, akkor valószínű, hogy a következő választások közül néhány jobban megfelel az Ön igényeinek.

ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 OC Edition

ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 OC Edition

Boost Órajel: 1845 MHz
Csatlakozók: 3x DisplayPort 1.4, 2x HDMI 2.1

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Szilárd teljesítmény
 • Nagyszerű hűtés
 • Alacsony zajtermelés
 • Nagyon jó ár-érték arány

Hátrányok:

 • Alap dizájn
 • Korlátozott túlhajtási teljesítmény

Tovább haladva eljutunk az Asushoz, egy másik rendkívül megbízható gyártóhoz, amely elsősorban a ROG márkájú játékkomponensekről és perifériákról ismert. Azonban a kártya, amelyet ma itt sorakoztunk, a TUF sorozatukhoz tartozik, amely letárcsázza az RGB-t, és helyette az értékre helyezi a hangsúlyt.

Ez azt mondta, a Asus TUF RTX 3070 OC Edition egyszerű, de hatékony külsővel rendelkezik. A burkolat szálcsiszolt fém textúrájú és néhány részlettel, valamint néhány RGB-vel csík formájában és a TUF logóval az oldalán, ami egy kis játék hangulatot ad.

Nos, ahogy fentebb említettük, az érték az, amire a TUF-termékeket tervezték, és ezen a területen ez a kártya mindent megad, amit elvár. Remek hűtéssel büszkélkedhet, amely nem csak hatékony és alacsony hőmérsékleten is üzemben tartja a kártyát, de a ventilátorok is figyelemreméltóan csendesek, még akkor is, ha a GPU nagy terhelés alatt áll.

Sajnos ez a modell még mindig nem nyújt túlhúzást, és ez elsősorban a még mindig viszonylag alacsony teljesítménykorlátnak köszönhető, amely csak 240 W-ra nőtt a referenciakártya 220 W-ához képest.

Ettől függetlenül ez a TUF kártya bámulatosan teljesít, és biztosan az is lesz A legjobb választás azok számára, akik jó ár-érték arányt szeretnének elérni, de nem sokat törődnek a túlhajtással .

Tehát, ha elégedett azzal, amit a dobozban kap, és nem igazán szereti a GPU-beállítások módosítását vagy a lehető legtöbb teljesítményt kipréselni belőle, akkor ez a megfelelő termék az Ön számára.

MSI GeForce RTX 3070 Gaming X Trio

MSI GeForce RTX 3070 Gaming X Trio

Boost órajel: 1830 MHz
Csatlakozók: 3x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.1

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Kiváló minőségű hűtés
 • Nagyon csendes rajongók
 • Vonzó design

Hátrányok:

 • A teljesítményhatár még mindig meglehetősen alacsony
 • A drága oldalon

A kissé mélyebb zsebekkel rendelkezők számára, akik hajlandóak és képesek az MSRP fölé menni, ha jobb minőségű kártyát kell szerezniük, ez a kártya nagyszerű választás. A MSI RTX 3070 Gaming X Trio Egy csomagban egyesíti a teljesítményt és az esztétikát, így biztosan tetszeni fog azoknak, akiknek fontos az FPS-számláló és maga a kártya megjelenése.

A GPU-k ezen generációja esetében az MSI egy kicsit megújította a Gaming X Trio dizájnt, tonizálva az RGB-t, és kissé módosította a burkolat kialakítását. Annak ellenére, hogy előnyben részesítettük az RTX 2000 modelleknél látott dizájnt, tagadhatatlan, hogy az új továbbra is remekül néz ki.

Ami a teljesítményt illeti, az MSI nem okoz csalódást. A hármas Torx 4.0 ventilátorok rendkívül csendesek, és nagyszerű munkát végeznek a kártya hidegen tartásában. Túlhúzásnál is jól megy, de a teljesítménykorlát még mindig visszatartja, hasonlóan az előző TUF modellhez.

Összességében, ahogy fentebb említettük, Ez egy nagyszerű kártya azok számára, akik teljesítményt és esztétikát szeretnének elérni anélkül, hogy túllépnék az MSRP-t . Az 560 dolláros Gaming X Trio azonban már egy kicsit drága néhány más RTX 3070 modellhez képest.

EVGA GeForce RTX 3070 FTW3 Ultra

EVGA GeForce RTX 3070 FTW3 Ultra

Boost Órajel: 1815 MHz
Csatlakozók: 3x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.1

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Nagyszerű túlhajtási teljesítmény
 • Lenyűgöző dizájn
 • Gyönyörű RGB

Hátrányok:

 • Drága
 • A rajongók lehetnének csendesebbek
 • Kétes érték

Most egy igazi nehéz ütőhöz érkeztünk, amely az Nvidia rajongók egyik kedvenc gyártójától származik – a EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra .

Az új burkolat kialakításával és a súlyos RGB implementációval az FTW3 Ultra teljesen elképesztően néz ki, és kétségtelenül olyan kártya, amelyet a legtöbb játékos büszkén szeretne megjeleníteni áttetsző tokban. Persze lehet, hogy egyesek egyszerűen túl soknak találják ezt a kártyát, de ez ízlés dolga.

Nos, ahogy azt sejteni lehetett, ez a kártya határozottan nem a megjelenésről szól. Nagyszerű teljesítményt nyújt, különösen, ha túlhúzásról van szó, mivel a megnövelt teljesítménykorlát lehetővé teszi, hogy a GPU nagyobb órajelet érjen el, mint amit az itt felsorolt ​​kártyák bármelyike ​​képes kezelni.

Sajnos azonban, ahogy a mondás tartja, nem tudod megvenni a tortádat és megenni. Az EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra esetében Ön tud , de jócskán kell fizetnie érte. 610 dollárért ez a kártya jóval meghaladja az 500 dolláros MSRP-t, és a játékon belüli teljesítménynövekedés nagyrészt elhanyagolható, így aligha indokolja az ilyen meredek áremelést egy átlagos játékos számára.

Végül azonban Ha van tartalék pénzed, és olyan kártyát keresel, amely jobban teljesít a túlhajtásnál, vagy egyszerűen csak olyan kártyát szeretne, amely jobban néz ki, mint néhány megfizethetőbb modell, valószínűleg nem fogja megbánni, hogy megvásárolta az EVGA RTX 3070-et. FTW3 Ultra .

Ha nem ez a helyzet, akkor az előző kártyák egyike könnyen jobb ár-érték arányt kínálhat.

Következtetés – Melyik RTX 3070-et érdemes megvenni?

Tehát áttekintettük a jelenleg elérhető legjobb RTX 3070 modelleket, de a kérdés továbbra is fennáll: melyiket vegye meg?

Nos, nyilvánvalóan a válasz a költségvetésétől és a preferenciáitól függ.

Ha jó ár-érték arányt szeretne kapni, szerezze be az Asus TUF RTX 3070 OC Editiont - ez a kézenfekvő választás. Persze, az ára egy kicsit magasabb, mint az MSRP, de a megnövelt hűtés és teljesítmény több mint indokolja ezt, így biztosan megéri a pénzét, ha ezt a kártyát választja.

Másrészről, ha prémiumot akarsz és hajlandó vagy fizetni érte, ott van a EVGA RTX 3070 FTW3 Ultra , amely az eddig kiadott RTX 3070 legmagasabb teljesítményhatárával érkezik. Túlhajtva is jobban teljesít, RGB-je pedig egyenesen lenyűgöző. Egyértelmű választás azoknak a rajongóknak, akiknek extra készpénzük van elkölteni.

Természetesen ezek csak a mi választásaink, és az itt felsorolt ​​kártyák bármelyike ​​biztosan megfelel az Ön igényeinek, attól függően, hogy mit keres.

Ne feledje továbbá, hogy a vásárlási útmutatónkat időnként frissítjük, amikor új termékek jelennek meg, ezért ha most nem kapja meg RTX 3070-et, mindenképpen nézzen vissza később, hátha új, még jobb opciókat adunk hozzá!

Ezek is tetszhetnek neked