Legfontosabb Szerencsejáték A legjobb RTX 3080 grafikus kártyák (2022-es értékelések)

A legjobb RTX 3080 grafikus kártyák (2022-es értékelések)

Az RTX 3080 egy nagyon erős GPU, így ki kell választania a megfelelő grafikus kártyát. Itt található a most beszerezhető legjobb RTX 3080 grafikus kártyák listája.

ÁltalSamuel Stewart 2022. január 4 A legjobb RTX 3080

Az Nvidia új RTX 3000 sorozatú GPU-i már egy ideje megjelentek, és továbbra is játékosok hada áll a soron, készen arra, hogy a legújabb grafikus kártyákat megszerezzék, és játékélményüket a következő szintre emeljék.

Ha pedig csúcskategóriás megoldásokat keresel a 4K-s játékokhoz, akkor az Nvidia GeForce RTX 3080 ideális GPU lesz az Ön számára.

Felajánlás a 20%-os teljesítménynövekedés az Nvidia GeForce RTX 2080 Ti-hez képest és MSRP-vel 700 dollár , az RTX 3080 a tökéletes grafikus kártya, ha végre a 4K-ra szeretne ugrani.

Szokás szerint jó néhány modell közül lehet választani. Ebben az útmutatóban bemutatjuk a jelenleg elérhető abszolút legjobb RTX 3080 grafikus kártyák hogy segítsen kiválasztani az igényeinek megfelelőt.

Előző

MSI Gaming GeForce RTX 3080 Gaming X Trio

MSI Gaming GeForce RTX 3080 Gaming X Trio
 • Kiváló hűtés
 • Csendesen fut
 • Nagyszerű összteljesítmény
Lásd Ár

ASUS TUF Gaming NVIDIA GeForce RTX 3080

ASUS TUF Gaming NVIDIA GeForce RTX 3080
 • Jó teljesítmény
 • Tiszta kialakítás
 • MSRP árképzés
Lásd Ár

EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 Ultra

EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 Ultra
 • Kitűnő előadás
 • Kiemelkedő dizájn
 • Nagyon jó hűtés
Lásd Ár Következő

Összefüggő: A legjobb RTX 3090 grafikus kártyák (2022-es értékelések) A legjobb RTX 3070 grafikus kártyák (2022-es értékelések)

TartalomjegyzékElőadás

ZOTAC Gaming GeForce RTX 3080 Trinity

ZOTAC Gaming GeForce RTX 3080 Trinity

Tiszteletteljes megemlítés

Boost Órajel: 1710 MHz

Csatlakozók: 3x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.1

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Tiszta kialakítás
 • RGB világítás
 • MSRP árképzés

Hátrányok:

 • Túlhúzásra nem alkalmas

A listán szereplő első grafikus kártya a játék egyik újabb, de még mindig jól felismerhető nevétől, a Zotactól származik.

Zotac arról ismert minőségi kártyák és megfizethető árak . Rendkívül kompakt kártyái számára is kiválóak kis formájú esetek és külső GPU-házak .

Míg a Zotac RTX 3080 Trinity Minden, csak nem kompakt, jó választás azok számára, akik nem akarnak többet költeni egy RTX 3080-ra, mint amennyit feltétlenül szükséges. Ez azt jelenti, hogy a kártya jellemzői hozzáértő, de alapvető hűtés ami a GPU-t elfogadható hőmérsékleten tartja. Azonban gyakorlatilag nem hagy teret a túlhajtásnak.

Tervezési szempontból büszkélkedhet a tiszta és egyszerű külső . Talán még túl olcsónak is érezné, ha nem az RGB világítás adja meg azt a játékélményt, amit egy ilyen drága grafikus kártyától elvárnánk.

ASUS TUF Gaming NVIDIA GeForce RTX 3080

ASUS TUF Gaming NVIDIA GeForce RTX 3080

A legjobb ár-érték arányú RTX 3080 grafikus kártya

Boost Órajel: 1815 MHz

Csatlakozók: 3x DisplayPort 1.4, 2x HDMI 2.1

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Jó túlhajtási teljesítmény
 • Hatékony hűtés
 • Extra HDMI port
 • MSRP árképzés

Hátrányok:

 • A tervezés nem fog mindenkivel egyetérteni

Továbblépve, van egy hasonló GPU-nk az Asustól, a Asus TUF Gaming RTX 3080 .

A cég népszerűbb Republic of Gamers márkájával ellentétben a TUF kártyák nem tartalmaznak túlságosan feltűnő RGB vagy agresszív kiemeléseket. Ehelyett a teljesítményt és a megfizethetőséget helyezik előtérbe a formával szemben.

Ennek ellenére ez a kártya elég jól teljesít, és eltalál néhányat lenyűgöző órajelek , bár biztosan nem az a rész. Ami az RGB-t illeti, a kártyán csak egy kis RGB csík és egy RGB-világítású TUF logó található az oldalán. Ettől eltekintve inkább úgy néz ki, mint egy középkategóriás kártya, nem pedig egy 700 dollár feletti csúcsmodell.

Természetesen, ha a teljesítményt részesíti előnyben az esztétikával szemben, akkor ez lehet az ideális kártya az Ön számára. Sportol a kiváló minőségű kivitelezés és nagyszerű hűtés miközben MSRP árcédulával is érkezik. Mint ilyen, nagyszerű általános értéket kínál a pénzéért.

GIGABYTE GeForce RTX 3080 Gaming OC

GIGABYTE GeForce RTX 3080 Gaming OC

Tiszteletteljes megemlítés

Boost Órajel: 1800 MHz

Csatlakozók: 3x DisplayPort 1.4, 2x HDMI 2.1

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Jó hűtés
 • Elegáns kialakítás
 • Extra HDMI port
 • 4 év garancia

Hátrányok:

 • Lehetne több RGB is
 • Egy kis árprémium

Ezután megvan a Gigabyte. Ettől a cégtől mindig számíthat szilárd, jól lekerekített kártyákra, és a RTX 3080 Gaming OC nem kivétel.

A Gigabyte Gaming sorozat többi kártyájához hasonlóan ez is meglehetősen egyszerű, de hatékony kialakítással büszkélkedhet. Fekete burkolat szürke kiemelésekkel, amelyek remekül passzolnak a fém hátlaphoz, valamint az RGB kissé konzervatív megvalósítása egyetlen csík formájában. A Gigabyte logó is megjelenik a kártya oldalán.

Ezenkívül ez a grafikus kártya jobb hűtést kínál, mivel magasabb órajelet képes elérni, és így jobban vonzó lesz túlhúzók és azok, akik minden tőle telhető teljesítményt ki akarnak hozni GPU-jukból. Ráadásul terhelés alatt is meglehetősen csendes.

Mindenesetre a Gigabyte RTX 3080 Gaming OC minden fontos alappal rendelkezik: jól néz ki, jobb teljesítményt nyújt, mint a referenciamodellek, és jó a hűtése így alacsony hőmérsékleten is működni fog anélkül, hogy túl hangos lenne. Mindennek tetejébe a Gigabyte kiterjesztett 4 év garancia ezen a kártyán – egy évvel hosszabb, mint a szokásos gyártói garancia, ami mindig üdvözlendő.

EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 Ultra

EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 Ultra

A legjobb prémium RTX 3080 grafikus kártya

Boost Órajel: 1800 MHz

Csatlakozók: 3x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.1

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Csúcsteljesítmény
 • Szuper órajel
 • RGB erős kialakítás

Hátrányok:

 • Terjedelmes
 • Nagyon drága

Következő az Nvidia rajongók egyik kedvenc gyártója, az EVGA, és ezúttal is biztosan teljesítettek.

A RTX 3080 FTW3 Ultra a kártya abszolút egysége, amely gyakorlatilag minden fronton lefed.

Azt láttuk, hogy a gyártók eddig valóban csökkentették az RGB-t néhány régebbi modellhez képest. Ezzel szemben az EVGA ezt a kártyát elegáns burkolattal, hátlappal és egy hatalmas RGB csíkkal szerelte fel az oldalán, amely kiemeli a versenytársakhoz képest.

De természetesen ezt a kártyát nem csak a külső megjelenése miatt kapja meg. Ahogy azt a hatalmas hűtőbordát tekintve elvárható, a teljesítmény terén sem okoz csalódást. Valójában azonban valamivel kisebb, mint az MSI RTX 3080 Gaming X Trio, miközben teljesítményét tekintve kissé megelőzi.

A nap végén ennek a kártyának a legnagyobb hátránya kétségtelenül az ára lesz: 810 dollár . Nagyon meredek árprémiumnak nézünk elébe, és nem mindenki lesz hajlandó ennyi plusz készpénzt átvenni.

MSI Gaming GeForce RTX 3080 Gaming X Trio

MSI Gaming GeForce RTX 3080 Gaming X Trio

Az összességében legjobb RTX 3080 grafikus kártya

Boost Órajel: 1815 MHz

Csatlakozók: 3x DisplayPort 1.4, 1x HDMI 2.1

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Nagyszerű előadás
 • Csendes és hatékony hűtés
 • Vonzó design

Hátrányok:

 • Felárral jár

A grafikus kártyák listája nem teljes az MSI bejegyzése nélkül, ezért itt van a MSI RTX 3080 Gaming X Trio .

Ahogy a képen is látszik, a dizájn kicsit át lett alakítva ahhoz képest, ahogy az RTX 20 Gaming X Trio modellek kinéztek. A legfigyelemreméltóbb, hogy az RGB-t lecsillapították, de az általános tervezési filozófia érintetlen maradt.

Ami a teljesítményt illeti, nagyjából megfelel az elvárásoknak – a kártya eltalálhat lenyűgöző órajelek de a hűtés rendkívül hatékony . Nem csak alacsony hőmérsékleten tartja a kártyát, hanem figyelemreméltóan megmarad csendes miközben ezt teszi.

Röviden összefoglalva, ezzel a kártyával szinte minden rendben lesz – letisztult dizájnnal, kiváló teljesítménnyel és kiváló hűtéssel büszkélkedhet. Ez azonban egy kis árprémiummal jár, és nem mindenki fogja megérni a többletköltséget.

Következtetés – Melyik RTX 3080-at érdemes megvenni?

Most, hogy megmutattuk a legjobb RTX 3080 grafikus kártyákat, melyiket válassza végül?

Ha nem törődik annyira a túlhúzással, és nem akar többet költeni az amúgy is drága RTX 3080-ra, ASUS TUF Gaming NVIDIA GeForce RTX 3080 valószínűleg jó választás lesz az Ön számára. Az árat tekintve kiemelkedően jól teljesít, és feltűnik, ha a teljesítményt helyezi az első helyre, az esztétikát pedig a második helyre.

A spektrum másik végén ott van a EVGA RTX 3080 FTW3 Ultra , egy grafikus kártya, amely egyesíti az esztétikát és a teljesítményt egyetlen lenyűgöző csomagban. Igaz, az ár komoly hátrány, de ha minden olyan teljesítményre vágyik, amit egy RTX 3080-ból kifacsarhat, akkor nem fogja megbánni.

Ha a legjobb RTX 3080 grafikus kártyát szeretné, akkor a MSI RTX 3080 Gaming X Trio a legjobb fogadásod.

Természetesen ezek csak a mi legjobb választásaink, és az itt felsorolt ​​kártyák bármelyike ​​biztosan jó választás lesz, ha szem előtt tartja igényeit és képességeit.

Felhívjuk figyelmét, hogy ezt az útmutatót újként fogjuk frissíteni RTX 3080 modellek megjelennek, ezért érdemes időnként visszanézni, ha nem szándékozik azonnal új grafikus kártyát beszerezni.

Ezek is tetszhetnek neked