Legfontosabb Szerencsejáték A legjobb RX 5700 XT grafikus kártyák (2022-es értékelések)

A legjobb RX 5700 XT grafikus kártyák (2022-es értékelések)

Az AMD RX 5700 grafikus kártyája komoly vetélytársa az NVIDIA kínálatának. De melyik RX 5700 a legjobb? Tudja meg ezt a végső vásárlási útmutatóból.

ÁltalSamuel Stewart 2022. január 4 A legjobb RX 5700 XT

Az AMD már régóta az alulmaradó a CPU és a GPU piacán is. A helyzet akkor változott meg, amikor 2017-ben először megérkeztek a Ryzen CPU-k, majd tavaly ismét az AMD új Navi GPU-inak megjelenésével.

Pillanatnyilag, Az AMD Radeon RX 5700 XT az egyik legerősebb kártya a Navi termékcsaládban .

Legjobban az an felső középtartomány GPU, amely elsősorban az RTX 2060 Super versenytársa, de közel áll az Nvidia lényegesen drágább csúcsmodelljeihez is.

Mondanunk sem kell, hogy az RX 5700 XT gyakorlatilag minden fronton kiváló GPU, leszámítva néhány illesztőprogram-problémát, amelyeket az AMD jelenleg többnyire megoldott.

Lenyűgöző teljesítményt kínál még lenyűgözőbb áron, ezért ha szeretne ilyet venni, olvassa el a listát a legjobb RX 5700 XT modellek 2022-ben!

Előző

MSI RX 5700 XT Gaming X

MSI Radeon RX 5700 XT Gaming X
 • Nagyon hatékony hűtés
 • Letisztult új dizájn
Lásd Ár

XFX RX 5700 XT Raw II

XFX RX 5700 XT Raw II
 • Vonzó design
 • MSRP árképzés
Lásd Ár

PowerColor Liquid Devil RX 5700 XT

PowerColor Liquid Devil RX 5700 XT
 • Gyönyörű vízblokk kialakítás
 • Páratlan túlhajtási teljesítmény
Lásd Ár Következő

TartalomjegyzékElőadás

XFX RX 5700 XT Raw II

XFX RX 5700 XT Raw II

Hűtés: kettős ventilátor
Boost órajel: 1905 MHz
Csatlakozók: 3x DP, 1x HDMI

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Jó teljesítmény referencia beállításokkal
 • Jobban néz ki, mint a régebbi XFX modellek
 • MSRP árképzés

Hátrányok:

 • Alig van túlhajtható belmagasság

A lista első bejegyzéséhez a XFX RX 5700 XT Raw II . Mivel az XFX megbízható kártyáiról és elfogadható árairól ismert, logikus, hogy az egyik legolcsóbb RX 5700 XT modell tőlük származna. De hogyan megy ez a gyakorlatban, és mekkora sarokvágással jár?

Először is észreveheti, hogy az XFX frissítette a dizájnt, ami nagyon jó dolog, tekintve, hogy az RX 400-as és RX 500-as sorozatuk többnyire olcsónak és nem vonzónak tűnt.

A Raw II megszünteti a rikító fénypontokat, és teljesen fekete burkolattal rendelkezik, amely szinte tökéletesen illeszkedik a fém hátlaphoz. Ami minket illet, ez egy nagyon hatékony tervezés , és sokkal jobb, mint amit az XFX korábban kínált.

Ami a játékon belüli teljesítményt illeti, meg kell jegyeznünk, hogy az XFX RX 5700 XT Raw II nem gyári túlhúzott , tehát ugyanaz a mag és az órajele, mint az AMD referenciamodelljének. Az XFX verziója azonban valamivel jobb teljesítményt nyújt a kétventilátoros szabadtéri hűtőnek köszönhetően, ami sokkal jobb megoldás, mint a ventilátor egy olyan GPU-hoz, amely olyan melegen fut, mint ez.

A kettős ventilátorral ez a kártya mindkettőt futtatja hűvösebb és csendesebb mint az AMD légfúvós referenciamodellje, miközben mindeközben ugyanazzal érkezik 400 dollár árcédula mellékelve. Ennek ellenére, ha az RX 5700 XT-t a költségvetésének megfelelővé szeretné tenni, és nem igazán törődik a túlhajtással, akkor ez lehet a tökéletes kártya az Ön számára.

Gigabyte Radeon RX 5700 XT Gaming OC

Gigabyte Radeon RX 5700 XT Gaming OC

Hűtés: kettős ventilátor
Boost órajel: 1905 MHz
Csatlakozók: 3x DP, 1x HDMI

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Csendes, háromventilátoros hűtő
 • Semleges kialakítás
 • Megközelíthető ár

Hátrányok:

 • Korlátozott túlhajtási lehetőség

Következő választásunkhoz a Gigabyte Radeon RX 5700 XT Gaming OC , másik vonzó költségvetési lehetőség ennek a GPU-nak.

Hasonlóan az XFX RX 5700 XT Raw II-hez, a Gigabyte Gaming OC változat sem tesz túl sokat a túlhúzásért, mivel az alapértelmezett 1905 MHz-es gyorsítóórajellel érkezik. Azonban még jobb háromventilátoros hűtővel érkezik, amely lehetővé teszi, hogy a Gigabyte verzió hasonló teljesítményt nyújtson, miközben halkabban és még alacsonyabb hőmérsékleten működik.

Azonban, amint fentebb említettük, ez nem egy túlhajtásra tervezett kártya. Noha van némi túlhajtási mozgástér, a hőmérséklet meglehetősen gyorsan emelkedhet, ezért ne számítson arra, hogy ezzel a hűtővel sokkal nagyobb teljesítményt fog kipréselni az RX 5700 XT-ből.

Tervezési szempontból a Gigabyte és az XFX modell is meglehetősen hasonló, mivel ez a kártya is egy egyszerű fekete burkolatot mutat be néhány szürke kiemeléssel. Kicsit unalmasnak tűnhet más rivális modellekhez képest, de úgy érezzük, hogy ez egy nagyon egyszerű és semleges kialakítás ami biztosan tetszeni fog sok játékosnak.

Végső soron szerény árcédulájával (csak az MSRP felett) és szilárd hármas ventilátoros hűtés , ez egy nagyszerű RX 5700 XT azoknak, akik ennek a GPU-nak egy kiegyensúlyozott változatát szeretnék, amely nem üt lyukat a zsebébe.

Sapphire Pulse RX 5700 XT

Sapphire Pulse RX 5700 XT

Hűtés: kettős ventilátor
Boost Órajel: 1925 MHz
Csatlakozók: 3x DP, 1x HDMI

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Kicsit jobb teljesítmény
 • A Sapphire TriXX hasznos az FPS kisimítására

Hátrányok:

 • A tervezés egy kicsit túlzás

A következő kártyát az AMD egyik legmegbízhatóbb partnere, a Sapphire hozza el neked. beszélünk a Sapphire Pulse RX 5700 XT.

Ez a modell a kissé szokatlan dizájn , legalábbis figyelembe véve, hogy mit várunk el a Sapphire-től és más gyártóktól manapság. Úgy érezzük, hogy a fekete, fehér és piros kombinációja 2022-ben egy kicsit túlzás, tekintve, hogy egyre több OEM tér át semlegesebb tervezési filozófiára. Ha azonban szereti a részletgazdagabb burkolatot és hátlapot, akkor itt nemigen fog panaszkodni.

Ami a Pulse verziót is kiemeli az XFX és Gigabyte modellekhez képest, az a valamivel magasabb boost órajele, mivel ez a kártya gyári túlhúzott és így egy kicsit jobban teljesít. Igaz, csak néhány extra képkockáról beszélünk, de a Sapphire segítségével TriXX szoftverrel, a célteljesítmény elérése 1440p vagy 4K felbontásban valamivel egyszerűbbnek kell lennie.

Összességében, ha hajlandó egy kicsit többet fizetni a valamivel jobb teljesítményért, vagy ha egyszerűen csak a kártya dizájnja tetszik, akkor a Sapphire Pulse RX 5700 XT jó választás lehet az Ön számára. Személy szerint nem vagyunk nagy rajongói a dizájnnak, és vannak más kártyák is, amelyekről úgy gondoljuk, hogy összességében jobb ár-érték arányt kínálnak a pénzéért.

XFX RX 5700 XT Thicc III Ultra

XFX RX 5700 XT Thicc III Ultra

Hűtés: Három ventilátor
Boost órajel: 2025 MHz
Csatlakozók: 3x DP, 1x HDMI

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Nagyszerű előadás
 • Csendes, háromventilátoros hűtő
 • Tiszta és egyedi design

Hátrányok:

 • A lepel első pillantásra olcsónak tűnhet
 • Kicsit drága

A következő kártyánál visszatérünk az XFX-hez, egy komolyabb teljesítményorientált megoldással. Ismerd meg a XFX RX 5700 XT Thicc III Ultra (tudjuk – csak tekerj vele).

Vizuálisan azt kell mondanunk, hogy a kártya meglehetősen lenyűgözőnek tűnik. Lekerekített éleivel, valamint a burkolat és a hátlap összeillesztésének módjával, valamint az oldalán lévő fém ráccsal az RX 5700 XT Thicc III Ultra nagyon komoly modellnek tűnik, viszonylag alacsony árcédulával.

A lepel kialakítása sima, feltűnő részletek nélkül, így talán kicsit olcsónak tűnik, de valójában nagyon szeretjük a minimális fekete és ezüst esztétika .

Most a teljesítményről fogunk beszélni, amely, amint azt sejthette, egy kicsit jobb, mint a legtöbb olcsóbb modellben. Az XFX három ventilátorral és egy jókora hűtőbordával szerelte fel ezt a kártyát, mindkettő lehetővé teszi a markáns ütést. magasabb órajel, mint a legtöbb modellnél . Ennek eredményeként gyorsabban és csendesebben is működik.

Végső soron az RX 5700 XT Thicc III Ultra nagyszerű választás azok számára, akik extra teljesítményt szeretnének kicsikarni ebből a GPU-ból. A csendes és hatékony hűtő többet bír, mint a gyári túlhajtást. Tehát, ha egy kicsit finomítjuk, ez a jelenleg elérhető gyorsabb RX 5700 XT modellek egyike.

A kártya általában erre megy 440 dollár , tehát valamivel az MSRP felett van, de ha kedvezménnyel érheti el, akkor nagyon jó üzletet kapna.

MSI Radeon RX 5700 XT Gaming X

MSI Radeon RX 5700 XT Gaming X

Hűtés: kettős ventilátor
Boost Órajel: 1980 MHz
Csatlakozók: 3x DP, 1x HDMI

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Kiváló hűtés és teljesítmény
 • Az átlagosnál alacsonyabb zajszint
 • Letisztult új dizájn

Hátrányok:

 • Kicsit a drága oldalon

Az utolsó előtti választásunk az MSI-től származik, és az egy kártya, amiben nagyjából minden benne van - a MSI Radeon RX 5700 XT Gaming X .

Először is, ami a dizájnt illeti, észrevehető, hogy az RX 5700 XT eléggé eltér az MSI legújabb Nvidia Gaming X modelljeitől. Ahol az Nvidia kártyák fekete burkolattal rendelkeznek néhány éles szöggel és gyakran kiterjedt RGB világítással, ez a kártya valami egészen más.

Ez az RX 5700 XT ugyanis sima fekete-szürke burkolattal rendelkezik, szálcsiszolt fém textúrájával, amely rendkívül jól illeszkedik a fém hátlaphoz. Ráadásul, bár soha nem voltunk a piros színek rajongói, ezek meglehetősen finomak és nagyon jól mutatnak itt. Ráadásul a kártya RGB-vel is rendelkezik, bár az oldalán található MSI logó számára van fenntartva.

Ami a teljesítményt illeti, az MSI RX 5700 XT Gaming X biztosan nem okoz csalódást. A kettős Torx 3.0 ventilátor tartsa a kártya működését észrevehetően alacsonyabb hőmérsékleten, mint a legtöbb többi RX 5700 XT modellé, miközben rendkívül halk a rendszerindítás.

Mondanunk sem kell, hogy a kártya egy kicsit magasabb órajelet is tud elérni, mint az amúgy is lenyűgöző gyári overclock, és az összteljesítménye megegyezik az XFX Thicc III Ultra-jával.

Ennek ellenére az XFX Thicc III Ultra modellhez hasonlóan az MSI RX 5700 XT Gaming X is a drága oldalon van, általában 430-450 dollár ezek a napok. Közben azonban teljesítmény, hűtési hatékonyság, alacsony zajtermelés, és a vonzó design , úgy gondoljuk, hogy megéri a pénzt.

PowerColor Liquid Devil RX 5700 XT

PowerColor Liquid Devil RX 5700 XT

Hűtés: Folyadék
Boost Órajel: 2070 MHz
Csatlakozók: 3x DP, 1x HDMI

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Kiváló túlhajtási teljesítmény
 • Stílusos vizesblokk és hátlap kialakítás

Hátrányok:

 • Rendkívül drága
 • Kétes érték

Az utolsó bejegyzéshez megvan, ami valószínűleg a legerősebb változata ennek a grafikus kártyának a A PowerColor Liquid Devil RX 5700 XT .

Ehhez a modellhez a előre telepített vízblokk , a dizájn pedig sokkal jobb, mint amit a PowerColor Red Devil termékcsaládjából látni szoktunk. Végül is ez nem Vörös Ördög. Az RGB világításnak és a kártyához mellékelt festékcsomagnak köszönhetően biztos lehet benne, hogy a Liquid Devil jól néz ki és nagymértékben testreszabható .

De nem csak az esztétikai szempontok miatt kapna vízhűtéses GPU-t. Mekkora teljesítménynövekedést várhatsz tőle?

Nos, a kártya sokkal hűvösebben működik, mint az RX 5700 XT bármely léghűtéses változata, az biztos. Túlhajtva pedig könnyedén hozzáadhat további 10 FPS-t a képkockasebességhez 1440p-ben, ami nem vicc. Az Nvidia kínálatához képest veri az RTX 2070 Supert, és még a Team Green egyik zászlóshajója, az RTX 2080 Super is megközelíti.

Noha ez az RDNA architektúrában rejlő lehetőségek csodálatra méltó demonstrációja, az igazi kérdés az, hogy mennyibe fog kerülni ez az extra teljesítmény?

Nos, a Liquid Devil remekül megy 600 dollár , ami 200 dollárral több, mint az RX 5700 XT MSRP-je. Ez is több, mint az RTX 2070 Super 500 dolláros MSRP-je, de olcsóbb, mint az RTX 2080 Super, amely 700 dollártól kezdődik.

Azonban azt is meg kell jegyeznünk, hogy ez csak egy víztömb. Ez azt jelenti, hogy a folyadékhűtés többi részét (szivattyú, radiátor, ventilátorok) külön kell beszerezni, ami csak tovább növeli az árat. Ezenkívül kaphatna léghűtést RTX 2070 Super kevesebbért. Nem csak, hogy nagyjából ugyanolyan teljesítményt nyújtana, hanem lehetőséget kapna a valós idejű sugárkövetés használatára is az azt támogató játékokban.

Hogy az említett, A Liquid Devil RX 5700 XT valóban egy réstermék, amelyet a rajongóknak szántak. Mint ilyen, semmiképpen sem az, amit Ön értékválasztásnak nevezne .

Hogyan válasszuk ki az igényeinek megfelelő grafikus kártyát

Most, hogy áttekintettük a jelenleg elérhető legjobb RX 5700 XT modellek válogatását, nézzünk meg néhány dolgot, amit szem előtt kell tartania a GPU kiválasztásakor.

Méret

GTX 1660 Super grafikus kártya mérete

Mikor kompatibilitás Az egyik legfontosabb szempont a kártya fizikai mérete. Ha azt szeretné, hogy a kapott kártya elférjen a tokjában, a következő két fontos szempontot tartsa szem előtt. hossz és szélesség .

Egyes grafikus kártyák hosszabbak, mint mások, legyen szó egy hosszabb PCB-ről vagy egy hosszabb hűtőről, amely túlnyúlik a PCB-n. Mindkét esetben mindig meg kell tennie győződjön meg arról, hogy a kártyát nem takarja el a HDD/SSD rack .

Ami a szélességet illeti, egyes kártyák több függőleges helyet foglalnak el a házon belül, mivel nagyobb a hűtőjük, általában a vastagabb hűtőborda miatt. Ez két lehetséges problémához vezethet:

 1. Ezek akadályozhatják az alaplap egyes PCIe bővítőhelyeit, így megakadályozva, hogy további PCIe bővítőkártyákat telepítsen ezekbe a nyílásokba.
 2. Lehet, hogy túl közel vannak a ház aljához, és még ha van is elég hely a kártya elhelyezésére, az aljához vagy az aljára szerelt tápegységhez való túl közelség akadályozhatja a hűtő levegőbemenetét, ami magasabb hőmérsékletet eredményezhet. és nagyobb zajkeltés.

Az RX 5700 XT ma már aligha nevezhető kompaktnak. Bár az itt felsorolt ​​modellek némelyike ​​kisebb, mint mások, mindig jó ötlet a biztonság kedvéért, és összehasonlítani a vásárolni kívánt kártya méreteit a tok vagy a esetet, amelyet a jövőben tervez beszerezni .

Hűtés

GTX 1660 Super grafikus kártya hűtés

A grafikus kártya az, ahonnan a számítógép által termelt hő nagy része származik, és az AMD GPU-k arról híresek, hogy sokkal melegebben futnak, mint a versenytársak. Mint ilyen, a grafikus kártyának is szüksége van minden más, sok hőt termelő alkatrészhez aktív hűtés .

A modern grafikus kártyák három fő hűtési megoldást használnak:

 1. Kültéri
 2. Ventilátor
 3. Folyékony

Kültéri a hűtők a leggyakoribbak, és az ebben a cikkben jelenleg felsorolt ​​összes grafikus kártya használja ezeket. Többnyire a szabadtéri hűtők jelentik a legjobb megoldást a legtöbb játék PC-hez, mivel jó általános hőelvezetéssel rendelkeznek, és többet tudnak tok rajongók . Ezek a hűtők egy-három ventilátort használhatnak, de az RX 5700 XT modellek általában kettő vagy három ventilátorral rendelkeznek.

Ami pedig azt illeti fúvók , ellentétben a szabadtéri hűtőkkel, mivel zárt hűtőbordával és egyetlen ventilátorral rendelkeznek, amely a forró levegőt a kártya hátuljából, közvetlenül a házból fújja ki. Ez megakadályozza a hő felhalmozódását a ház belsejében, így a ventilátor alkalmas kisebb, korlátozott légáramlású házakhoz. A légfúvással hűtött kártyák azonban szinte mindig sokkal forróbbak és zajosabbak, mint szabadtéri társaik.

Végül, folyadékhűtés messze a leghatékonyabb hűtési módszer, ami ideálissá teszi a túlhajtáshoz. A folyadékhűtéses GPU-k magasabb órajelet érhetnek el, miközben lényegesen alacsonyabb hőmérsékleten működnek, mint léghűtéses társaik. Azonban nem feltétlenül halkabbak, mivel továbbra is szükségük van egy szivattyúra a folyadék körforgásához és ventilátorokra a radiátor hűtéséhez.

Tekintettel azonban arra, hogy meglehetősen drágák, és figyelembe véve, hogy egy minőségi AIO folyadékhűtő könnyen több mint 100 dollárt is hozzáadhat egy GPU árához, a folyadékhűtéses grafikus kártyák valóban réstermékek, amelyek főként a hardverrajongók számára készültek.

Túlhúzás

GTX 1650 szuper túlhajtás

Most, hogy a hűtést érintettük, meg kell említenünk néhány szót túlhúzás . Ha nem ismeri a kifejezést, a túlhúzás azt jelenti, hogy a GPU órajelét a gyártó által beállított alapértelmezett sebesség fölé tolják.

Most, az RX 5700 XT egy nagyon erős GPU, amely szintén nagyon melegen fut. Tehát mennyi extra teljesítményt lehet kipréselni belőle a túlhajtással?

Nos, általánosságban elmondható, hogy egy túlhajtott GPU durván el tudja érni 5-15%-kal több képkocka másodpercenként egy referenciabeállításokkal futó kártyához képest, de ez játékonként elkerülhetetlenül változni fog.

Gyengébb középkategóriás vagy pénztárcabarát GPU-k esetében ez többnyire elhanyagolható erősítés. Amikor azonban a RX 5700 XT , néhány megfelelő beállítással megfelelő mennyiségű FPS-t kaphat, amely nagyon jól kisimíthatja a játékélményt, különösen, ha nagy teljesítményre törekszik 1080p-ben.

Mindenesetre az itt található összes modell által kínált teljesítmény nagyjából egyforma, és a különbségek általában csak néhány képkockára nyúlnak vissza, így nem nagyon kell törni a hajszálakat, ha túlhúzásról van szó.

Esztétika

GTX 1660 Super grafikus kártya esztétika

Valószínűleg észrevette, hogy ebben a cikkben sokat beszéltünk ezeknek a kártyáknak a kialakításáról. Elég biztos, esztétika fontosabbak, mint valaha, mi az áttetsző tokok és az RGB világítás növekvő népszerűsége mellett.

Ennek eredményeként az eredeti gyártók minden eddiginél keményebben igyekeznek kártyáikat látványossá tenni, mind emiatt, mind azért, mert a jobban kinéző kártya piacképesebb terméket eredményez.

Tehát, ha áttetsző házat vásárol, vagy nyitott szereléket épít, és szeretné megbizonyosodni arról, hogy a beállítások jól néznek ki, mit kell szem előtt tartania, amikor a jövőbeni grafikus kártyája kialakításáról van szó?

Az első és legszembetűnőbb, hogy megvan szín . Alig néhány évvel ezelőtt sok grafikus kártyán különleges színfoltok voltak, amelyek a gyártó aláírásaként szolgáltak. Például a Gigabyte narancssárga, a Zotac sárga, az MSI pedig piros, bár a design sorozatonként változott.

A legtöbb OEM azonban két fő okból eltávolodott ettől a tervezési megközelítéstől: következetesség és RGB világítás .

Természetesen ahhoz, hogy esztétikusan nézzen ki, az építménynek konzisztens színsémával kell rendelkeznie. Azáltal, hogy a burkolatukat és a hátlapjukat meghatározott színűre festették, az OEM-ek megnehezítették kártyáik illeszkedését a különböző beállításokhoz. Most a kártyákon főként fekete burkolat található finomabb szürke vagy fehér kiemeléssel, ami sokkal semlegesebbé teszi őket.

Aztán ott van az RGB világítás, amely biztosan jobb megoldás minden fronton, ha valami színt szeretne hozzáadni a beállításhoz. Az RGB rugalmas, és lehetővé teszi a különböző komponensek színsémájának könnyű létrehozását és megváltoztatását, amikor csak úgy érzi, nem beszélve arról, hogy olcsóbb, mint valaha, és ma már a megfizethetőbb grafikus kártyák között is elterjedt.

Hátlap

GTX 1660 Super grafikus kártya hátlapja

Végül ott van a hátlap . Az RGB-hez hasonlóan a hátlapok is lassan az alacsonyabb árkategóriákba kerülnek. 2022-ben nem ritka, hogy még az olyan olcsó grafikus kártyákban is megtaláljuk őket, mint az Nvidia GeForce GTX 1650 Super.

A legtöbben egyetértenek abban, hogy a hátlapok jól néznek ki, de milyen célt szolgálnak?

Nos, a hátlap fő célja az, hogy jól néznek ki . Gyakorlatilag azonban védik a nyomtatott áramköri lapot, megakadályozva annak meghajlását. Ezenkívül megkönnyítik a port a kártya hátoldaláról való eltávolítását, ami mindig kényelmes.

Valami olyasmit, amit egy hátlap csinál nem azonban segít a hűtésben. Annak ellenére, amit egyes OEM-ek állítanak, a tesztek ezt mutatták a fém hátlap egyáltalán nem segít a hőelvezetésben , így a hátlappal rendelkező grafikus kártyák nem érnek magasabb órajelet, és nem működnek hűvösebben, mint a hátlap nélküli társaik.

Következtetés – A legjobb RX 5700 XT 2022-re

A legjobb RX 5700 XT

Ha minden elkészült, valószínűleg azon töpreng, hogy ezek közül a kártyák közül melyiket választjuk győztesnek.

Nos, mint mindig a számítógépes hardvereknél, az ízlés, a preferenciák és a költségvetési korlátok felhasználónként eltérőek. Ezért kiválasztottunk három olyan modellt, amelyek a legjobban megfelelnek három fogyasztótípusnak.

A költségvetés-tudatos akik nem akarnak többet költeni, mint amennyit feltétlenül kell egy RX 5700 XT-re, úgy érezzük, XFX RX 5700 XT Raw II ideális választás lenne. Mint korábban említettük, semleges kialakítású, és összességében megbízható kártya. Nem éppen túlhúzó vadállat, de felülmúlja a referenciamodellt, és hűvösebb és csendesebb a rendszerindítás.

Ha a spektrum másik oldalán áll, an lelkes aki csak a lehető legjobb RX 5700 XT modellre vágyik, akkor a PowerColor Liquid Devil RX 5700 XT a kézenfekvő választás. Ez egy kiváló minőségű kártya kiváló, gyönyörűen kialakított víztömbbel, amely sokkal hűvösebben fut, és messzebbre tolható, mint bármely más itt felsorolt ​​modell.

Végül ott van a érték választás , vagyis azt a kártyát, amely a legjobb ár-érték arányt kínálja pénzéért. Ebben a tekintetben azt mondanánk, hogy az itt felsorolt ​​többi grafikus kártya nagyjából egyenlő feltételekkel rendelkezik. Az árak és a pontos teljesítménymutatók csak nagyon kis mértékben változnak, így egyikkel sem tévedhet.

Ha egyet kellene választanunk, akkor azt választjuk MSI RX 5700 XT Gaming X . Ahogy korábban említettük, nagyjából minden megvan benne – jó teljesítmény, hatékony hűtés, csendes ventilátorok és elegáns külső.

Tehát ezek lennének a legjobb választásunk a jelenleg elérhető legjobb RX 5700 XT modellekre. Ne feledje, hogy a listák elkészítésekor figyelembe vesszük a rendelkezésre állást is. Ezenkívül ne felejtse el, hogy az árak kissé eltérhetnek attól függően, hogy hol él.

Ezek is tetszhetnek neked