Legfontosabb Szerencsejáték A legjobb Sims 4 modok

A legjobb Sims 4 modok

Frissítsd a Sims 4 játékodat néhány csodálatos moddal. Összeállítottunk egy listát a legjobb Sims 4 modokról, amelyeket most beszerezhetsz.

ÁltalJustin Fernandez 2021. március 10 A legjobb Sims 4 modok

Ha virtuális életét szeretné magasabb szintre emelni, akkor jó helyen jár. Ma végigvezetjük a legjobbakon Sims 4 2022-es modok.

Először is nézze meg, hogyan veheti kézbe őket .

Tehát ezeket a modokat letöltheti olyan webhelyekről, mint ModTheSims és a hivatalos Sims 4 Képtár .

A telepítés és beállítás után ezekkel a modokkal módosíthatja a játékmenetet, új tartalmat adhat hozzá, és bizonyos esetekben teljesen megváltoztathatja a játékszabályokat.

A modok játékba való telepítéséhez először töltse le a mod fájlt, keresse meg a mappa elérési útját Electronic Arts/ A Sims 4 /Mods a Windows Intézővel (PC), és helyezze át a mod fájlokat a letöltési mappából ebbe a mappába.

Egyes modok speciális telepítési követelményekkel rendelkezhetnek, amelyek általában azon az oldalon találhatók, ahonnan letölti a modot, de többségük egyenesen áthúzható mod.

Most, hogy minden bázisunkat lefedtük, fedezzük fel a legjobb Sims 4 2022-ben használható modok .

Ne felejtsen el visszanézni, mert a jövőben frissíteni fogjuk ezt a listát.

Ha további nagyszerű játékokról és modokról szeretne megtudni, tekintse meg a többi válogatott listánkat:

Összefüggő: A legjobb játékok, mint a Sims Sims 3 bővítőcsomagok sorrendben A legjobb furcsa szimulációs játékok 2022-ben

TartalomjegyzékElőadás

Küldje el Simjeit kalandokra

Küldje el Simjeit kalandokra

Ha úgy gondolja, hogy a Simjei egy kicsit több időt érdemelnének, mindig megadhatja nekik a lehetőséget, hogy egyedül merészkedjenek anélkül, hogy vigyáznátok rájuk, mint valami furcsa bábmesterre.

A Go Explore mod a KawaiiStacie egyéni mellékküldetéseket vezet be simeid számára különböző tevékenységek formájában. Miután elutazott a DMV-hez, hogy engedélyt vagy buszbérletet szerezzen, elküldheti Simjeit felfedezésre, ha rájuk kattint, és kiválaszt egy tevékenységet a lehetőségek listájából.

Lehet, hogy nagy szükségük van egy új ruhatárra, mindig arról álmodoztak, hogy táncleckéket vegyenek, vagy egészségtelen szerencsejáték-függőségük van. Attól függően, hogy mit választasz, simeid új tárgyakkal, készségekkel és még jobb kapcsolatokkal térnek vissza, ha azt mondod nekik, hogy fedezz fel egy másik karakterrel. A legjobb az egészben az, hogy a simeid dönthetnek úgy, hogy önállóan kalandoznak, amíg te nem avatkozsz közbe.

Adj új személyiségjegyeket a simeidnek

Adj új személyiségjegyeket a simeidnek

Habár The Sims 4 már egy meglehetősen kiterjedt listát tartalmaz azokról a tulajdonságokról, amelyek célja, hogy befolyásolják a simeid viselkedését, a modderek mindig igyekeznek további lehetőségeket adni a játékhoz. Ha véletlenül azon kapod magad, hogy vásárolsz néhány új sim-vonást, akkor Kutto-t Új Hobby Jellemzők mod kitűnő kiindulópont.

Ennek az az oka, hogy nyolc új egyedi tulajdonságot egyesít, köztük a Movie Buff-ot, az Artisan-t, a Competitive-t és a Technophobe-ot. Ha úgy érzed, hogy ezek nem elég izgalmasak számodra, mindig megpróbálhatod a simedet kockázatvállalóvá alakítani. vakmerő vagy mágnest idegen elrablások .

Bármit is választ, ezt tartsa szem előtt Sims 4 Alapértelmezés szerint csak három tulajdonság kipróbálását teszi lehetővé egyszerre, bár ez is módosítható modokkal.

Dráma létrehozása

Dráma létrehozása

Sacrificialmod’s Élet dráma mod tökéletes a bajok szítására bármely Sims környéken. A mod 11 új drámai helyzettel egészíti ki az NPC-ket. Egy percre a simeid otthon pihennek, és mielőtt észrevennéd, zavaros társasági interakcióba keverednek.

Talán látnak egy szökött menyasszonyt, aki az esküvőjéről menekül, a szomszéd házaspárt szenvedélyesen veszekszik, vagy egy tolvajt, aki megpróbálja ellopni egy nő pénztárcáját. Egyes helyzetek még azt is megengedik a simeidnek, hogy beavatkozzanak és befolyásolják a végeredményt. Ha elég bátor vagy ahhoz, hogy segíts valakinek, akinek szüksége van rá, akkor olyan új akciókkal jutalmazzuk meg, mint például a szeretett személy leleplezése, ami megdönti az NPC-k kapcsolatait.

Tedd simeid emberibbnek érezni magukat

Tedd simeid emberibbnek érezni magukat

Figyelembe véve The Sims a valódi élet szimulálásáról szól, miért ne hozhatná felszínre simeid személyiségét a RoBurky's telepítésével Jelentős történetek modcsomag , amely számos új, érzelem alapú játékmechanikát tartalmaz.

Létezik az Érzelmi tehetetlenség, amely megakadályozza, hogy a simjeid egy kalap cseppnyire megváltoztassák a hangulatot, ami kevésbé kiszámítható és hosszan tartó hangulatingadozásokat eredményez. Egy másik funkció a True Happiness, amely lecsökkenti simeid alapértelmezett boldog állapotát, miközben bevezeti, hogy különleges eseményekre van szükség ahhoz, hogy simed valóban boldog legyen.

A Környezeti hatásokkal és a Változó Moodletekkel kombinálva ezek érzelmileg sokkal összetettebbé tehetik a Simeket, miközben egy kicsit nagyobb kihívást jelentenek a játékban.

Lebilincselő társadalmi interakciók

Lebilincselő társadalmi interakciók

Bármilyen elbűvölőek is, a simeink nem olyan nagyszerűek, ha érdekes beszélgetésekről van szó. Túl gyakran előfordul, hogy a simed egy véletlenszerű NPC-vel babrál valami olyan abszolút értelmetlen témáról, mint a homár vagy a gumiabroncs kilengése.

A tétlen beszélgetések teljes eltávolításához és simeid közösségi interakcióinak általános minőségének javításához javasoljuk a PolarBearSims használatát. Legyen egy kis személyiséged! Mod . Ez a mod sok olyan háttérfolyamatot érint, amelyek meghatározzák, hogy a simeid hogyan lépnek kapcsolatba az NPC-kkel.

Ahelyett, hogy egy véletlenszerű témáról dumálnának, a karakterek kénytelenek válogatni az interakciók listájából, tulajdonságaik, hangulataik és kapcsolati dinamikáik alapján. Az egymáshoz vonzódó simek esélyesek kijönni, míg a rivális karakterek nagyobb valószínűséggel engedik ököllel a csókot.

Gyakorold a mágiát

Gyakorold a mágiát

Míg az újabb Sims játékok elkerülték a Sötét Művészetek felfedezését, a Legyen varázsló mod a Triplis segítségével a játékosok kiélhetik varázsló-fantáziájukat The Sims 4.

Miután talált egy agyagcsomót, meg kell kérnie, hogy válasszon a három rituálé közül, amellyel új természetfelettire cserélheti simei szükségleteit. Ezzel felszabadíthatod mágikus képességeidet, és lehetővé válik a simed számára, hogy varázsoljon a Magical Connection segítségével.

Minél többet gyakorol a simed a varázslat használatával, annál erősebbek lesznek az erejük, és hozzáférést biztosít az út során új varázslatokhoz. A simednek azonban van egy mana bárja is, amelyet idővel pótolni kell. A felfedezhető lehetőségek széles választéka áll rendelkezésre, mint például a szellemek életre keltése, bútorok felgyújtása, vagy akár a romlott étel újbóli frissé tétele.

Irányítsd a világot

Irányítsd a világot

Ha nem szeretnél nagyobb szabadságot adni a simeidnek, hanem arra vágysz, hogy még jobban isteni uralmat gyakorolhass életük felett, akkor a Deaderpool MC Command Center mod jól jöhet.

Ezzel a moddal hozzáférhetsz a simeid életének gyakorlatilag minden területéhez, az NPC-kkel együtt. Ez magában foglalja azt a lehetőséget is, hogy feketelistára helyezze a játékban megjelenő bizonyos elemeket, például ruhákat és bútorokat, valamint különböző fizetési arányokat állítson be a simek számára életkoruk alapján. Akár egy karaktert is beszkennelhet, hátha terhes!

Ennek a modnak az egyik legjobb része, hogy lehetővé teszi a játék belső órájának manipulálását, hogy felgyorsítsd a lassú, fárasztó feladatokat, és hogy Simed boldoggá tegye a napját. Vannak olyan beállítások is, amelyek biztosítják, hogy az NPC-k a legteljesebb életet éljék, még akkor is, ha nincsenek a karaktered közelében. Beállíthatod, hogy a nem irányított simek teljesen egyedül házasodjanak meg, pályát váltsanak, és gyermekeik szülessenek.

Menj a Főiskolára

Menj a Főiskolára

Ha úgy érzed, hogy a simeidnek jól jönne a felsőoktatás, miért ne küldhetnéd el őket főiskolára a Simmythesim's segítségével Ugrás a College modhoz ? Ez a mod a University Life bővítőcsomagja által ihletett tartalmat ad hozzá Sims 3 , köztük három új szak: Képzőművészet, Testnevelés és Zene.

Amíg az iskolába jár, a simed olyan ütemtervet fog követni, amely magában foglalja a tevékenységi napokat, az előadásnapokat és a bemutató napokat. Azok a simek, akik keményen tanulnak és koncentrálnak, végül diplomát szereznek, ami lehetővé teszi számukra, hogy az első szint helyett a negyedik szinten kezdjék meg karrierjüket. Annak ellenére, hogy egy kicsit régebbi a listán szereplő többi modhoz képest, nem lehet probléma a működésbe hozásával.

Élj egy lakóhajón

Élj egy lakóhajón

Míg The Sims 4 A Cats and Dogs bővítés egy vadonatúj horgászvárost adott a játékosoknak, amelyeket meg kell látogatniuk, és elszalasztottak egy nagyszerű lehetőséget, hogy megadják a játékosoknak azt, amit igazán szeretnének: lakóhajókat. Snowhaze-zel Építsd meg saját lakóhajód mod , akkor lemondhat a szárazföldi életről a nyílt tengeri élet mellett, pontosabban egy óriási medencében, ahol egykor hagyományos háza volt.

A lakóhajók a macskák és kutyák halászhajóiról készültek, és három kagylószín közül választhat: téglavörös, mélytengeri kék és türkizkék. Simjeid továbbra is képesek lesznek kölcsönhatásba lépni tárgyakkal, és ajtók nélkül át tudnak menni a falakon, amíg hagysz nekik egy nyílást, amelyet bejáratként használhatnak. A legjobb az egészben az, hogy most már otthonából is horgászhat.

Menjen horgászni a saját kertjében

Menjen horgászni a saját kertjében

És ha már a horgászatról beszélünk, mindannyian tudjuk, hogy ez a tevékenység pihentető módja lehet az idő eltöltésének Sims 4 miközben fejleszti simed horgászkészségeit és a szabadban való megbecsülést. Sajnos, ha horgászni szeretne, a simenek el kell hagynia a házat, és új területre kell utaznia, így Ön a betöltőképernyőt bámulja.

Bárcsak lenne mód a gyakori horgászatra a rémálom nélkül, amely arra vár, hogy a játék befejezze a betöltést. De sajnos van! Snaitf’s Megvásárolható tavak mod Lehetővé teszi, hogy különféle horgásztavakat rakosítson ki saját kertjében. Minden tavak tervezése a Willow Creek és az Oasis Springs meglévő tavaira épül, és megköveteli, hogy a szabadban, normál terepen helyezze el őket.

Saját Autó

Saját Autó

Az egyik legjobb tulajdonsága Sims 2 és Sims 3 az volt a lehetőség, hogy vásároljon egy autót, és a simeje vezesse vele a várost. Sajnos ezt a rendszert eltávolították Sims 4 , ami arra készteti a moddereket, hogy tegyék azt, amit a legjobban értenek, és módosítsák azt a játékba. Sötét Gaia Saját autók mod öt vezethető járművel bővül Sims 4 amit 10-20K simoleonért lehet venni.

Miután telepítette, és készen áll az autóvásárlásra, navigáljon a Hobbik és tevékenységek / Egyéb oldalra. Funkció módban vagy Szabadban / Tevékenységek Szoba módban. A saját járművei bárhol elhelyezhetők a simeid telkén. Ha vezetni szeretne egyet, kattintson az autóra, és válassza a Vezess ide… ​​interakciót. Simed ezután közeledik a járműhöz, és a térkép képernyő jelenik meg, mielőtt kiválasztaná az úti célt.

Javítsa karrierjét

Javítsa karrierjét

The Sims 4 A Get to Work bővítés lehetővé tette, hogy a Simeknek többé ne kelljen eltűnniük a képernyőről minden alkalommal, amikor munkába álltak. A terjeszkedés azonban bizonyos pályákra korlátozódott, ami arra késztette Zerbu modderét, hogy létrehozza a Turbo Careers mod csomag .

Ez a mod lehetővé teszi, hogy minden felnőtt karrier, valamint két tinédzser karrier úgy működjön, mint a Get to Work bővítményben. Miután kiválasztotta a pályát, amelyet folytatni szeretne, letöltheti a kapcsolódó munkavégzési helyszíneket a Galériából, vagy elkészítheti saját maga is, mindaddig, amíg nem felejti el, hogy olyan tárgyakat adjon hozzá, amelyekre a simeinek szüksége lesz a munkájuk elvégzéséhez.

Az elvégzendő tevékenységek természetesen összefüggenek az általad folytatott karrierrel, és a simeid időnként további feladatokat kapnak a terepen. Meg kell említenünk, hogy a mod megfelelő működéséhez már rendelkeznie kell a Get to Work programmal.

Oldja fel az összes csalást

Oldja fel az összes csalást

Ha Ön a Sims sokéves tapasztalattal rendelkező játékos, valószínűleg fejből ismer néhány népszerűbb csalást. Noha fantasztikus érzés lehet rengeteg simoleont szerezni pusztán az „anyaláda” újra és újra megadásával, vannak sokkal izgalmasabb csalások, amelyekről nem biztos, hogy tud, vagy nincs türelme utánanézni.

Ott van Weerbesué UI Cheats Extension mod jól jön, lehetővé téve, hogy a játék beépített felhasználói felületén minden csalási lehetőséghez hozzáférjen anélkül, hogy szavakat kellene begépelnie.

Tegyük fel például, hogy véletlenül azt látja, hogy a simeje figyelmen kívül hagyja a higiéniáját; ahelyett, hogy elküldené őket zuhanyozni, ami gyakorlatilag a nap felét igénybe veszi, egyszerűen húzza rá a szükségleteik csúszkáját – és fuf! Piszkos Sim nincs többé. Vannak csalások a hírnév, hírnév, barátság és romantika értékeinek növelésére, valamint olyan csalások, amelyek különleges játékon belüli jutalmakat biztosítanak.

Nyisson fel minden elemet

Nyisson fel minden elemet

Miközben nincs semmi baj azzal, hogy hogyan Sims 4 Építés/vásárlás módban közelíti meg a tételek feloldását, így nem mindenkinek van ideje minden egyes karriercélt vagy készségünket ellenőrizni. Itt található a Scripthoge BuildBuyMode Unlocker mod lép be.

Telepítés és engedélyezés után ez a mod lehetővé teszi a játék minden építési/vásárlási elemének elérését a kezdetektől fogva. Ez magában foglalja mind a bútorokat, mind az előre elkészített szobákat, amelyeket egyébként nem kaphatna meg. Kombinálja a „motherlode” csalással végtelen pénzért, amely lehetővé teszi, hogy próbára tegye belsőépítészeti készségeit.

Maradjon naprakész simjei egészségével

Maradjon naprakész simjei egészségével

Talán úgy érzed, hogy többet tehetsz a simeidért, nevezetesen az egészségük mikrokezelését. RoBurky Magánpraxis mod bővíteni kívánja a játékosok egészségügyi ellátási lehetőségeit Sims 4 egészségbiztosítás, gyógyszeripar, optometria, plasztikai sebészet és több betegség bevezetésével.

A simeid többé nem esznek meg egy egész pizzát egyetlen ülés alatt anélkül, hogy hosszú távú következményekkel kellene szembenézniük, mint például a magas vérnyomás, az elhízás és az az általános szégyen, ami azzal jár, ha azt mondod orvosodnak, hogy egyedül vettél le egy nagy pepperonit a sötétben. A mod tartalmazza a Nies’ Cooler Sickness modot is, amely arra készteti az NPC-ket, hogy saját betegségeiket a képernyőn kívül is kifejlesszék.

Örökké élni

Örökké élni

A játék nagy része The Sims egy képzeletbeli világban él, amely mentes az emberi élet számos zord valóságától. Ha egyszerűen nem bírod látni, hogy a Simed megöregszik és elsorvad, miért nem próbálja meg módosítani a halhatatlanság felé vezető utat a Vitorpiresa's telepítésével Örök ifjúság és halhatatlan megvásárolható vonások mod .

Ahogy a neve is sugallja, ez a mod két új megvásárolható tulajdonságot vezet be a játékba: az Eternal Youth-t, amely megakadályozza a simek öregedését, és az Immortalt, amely teljesen eltávolítja a halált. Mindkettő körülbelül 15 000 simoleont jelent, és azt javasoljuk, hogy a kompatibilitási problémák elkerülése érdekében távolítson el minden más megvásárolható tulajdonságot.

Változtasd meg a Sims magasságát

Változtasd meg a Sims magasságát

Míg az új Create-A-Sim eszközt ben mutatták be A Sims 4 Különböző szélességű Simeket készíthet, még mindig nincs beépített lehetőség a sim magasságának megváltoztatására. Godjul1-el Magasságcsúszka mod , rövidebbre vagy magasabbra teheti a Simeket, ha rákattint és húzza a lábukat. Minden a Create-A-Simben történik, és még külön magasságot is beállíthat a tizenévesek és a felnőttek számára.

Ennek ellenére időnként nehézkes lehet vele dolgozni, mivel a simek magasságának megváltoztatása hajlamosabbá teszi őket a levágásra, és összezavarhatja az animációkat. Ha használni szeretnéd ezt a modot, de szívesebben állítasz be egy számértéket ahelyett, hogy húzod a simeid lábát, javasoljuk, hogy kombináld a Height Slider modot az MC Command Centerrel a teljes folyamat egyszerűsítése érdekében.

Gyorsítsa fel az időt

Gyorsítsa fel az időt

Ha azt szeretné, hogy a lehetőség felgyorsítsa az időt, akkor az Artumé SupeSpeed ​​mod minden időutazási igényében segíthet. Ez a mod megváltoztatja a játék szkriptjét, hogy lehetővé tegye a játékos számára a „szupersebességű” időbeli haladást. Elmúltak azok az idők, amikor egész éjjel várnod kellett, amíg a simed elalszik, vagy üres tekintettel bámulta a monitort, miközben a világ leghosszabb zuhanyját veszik.

A szupersebesség kiváltásához mindössze annyit kell tennie, hogy kétszer egymás után gyorsan megnyomja a 3 billentyűt játék közben. A kikapcsolása pontosan ugyanígy működik. Most, hogy felfedezte ezt az újonnan felfedezett szabadságot, sokkal többet kell tudnia elvégezni egyetlen játékmenet alatt.

Mentés naponta

Mentés naponta

Bár lehet, hogy ez a mod nem olyan mutatós vagy izgalmas, mint a többi, amit korábban kiemeltünk, a Napi mentés mód akkor is jól jön, ha nehezen emlékezik a játék mentésére. Szintén Vitorpiresa készítette, ugyanaz a modder, aki az Eternal Youth és az Immortal Buyable Traits modért felelős.

Működése egyszerű: alapértelmezés szerint a mod minden játéknapon reggel 5:00-kor automatikusan elmenti a játékot. Valójában hét különböző mentési hely között mozog. Ez lehetőséget ad arra, hogy visszatérjen egy korábbi mentéshez, ha hibázik, vagy másképp szeretne játszani egy helyzetet.

Ezek is tetszhetnek neked