Legfontosabb Szerencsejáték A legjobb Steam VR-játékok 2022-ben

A legjobb Steam VR-játékok 2022-ben

Most szerezted be a VR headsetet, vagy talán az abszolút legjobb Steam VR-játékokat keresed? Íme idei kedvenc Steam VR játékaink!

ÁltalJustin Fernandez 2021. december 30. 2021. január 4 legjobb steam vr játékok

Bár a virtuális valóság felhajtása jött és elmúlt, még mindig sok fejlesztő hoz létre olyan új élményeket, amelyek a csak a VR-ben elérhető módokon próbálják elmeríteni a játékosokat.

Láttuk, hogy a médium a játék minden műfajában fejlődik, és minden eddiginél több funkciót és változatos játékmenetet kínál.

Most, 2022-ben minden eddiginél több nagyszerű VR-előadás érhető el, amelyek közül sok elérhető a webhelyen Gőz .

Ezért úgy gondoltuk, hogy kiemelünk néhányat a legjobb játékok közül azok számára, akiknek van VR-fejhallgatójuk, akik valami új és izgalmas élményre vágynak.

Mindenképpen nézzen vissza, mert a jövőben frissíteni fogjuk ezt a listát.

TartalomjegyzékElőadás

A legjobb Vr játékokVideót nézni

Vacation Simulator

Vacation Simulator a legújabb játék az Owlchemy Labs fejlesztőtől, aki leginkább a mulatságos és mókás VR címéről ismert. Job Simulator .

Az elődjéhez hasonlóan a játékban is részt vehetsz egy sor minijátékban és tevékenységben, olyan aranyos robotok kérésére, amelyek megpróbálják megismételni a mindennapi emberi életet. A dolgok gyakran balra fordulnak, mivel a robotok emberi tevékenységekkel kapcsolatos értelmezése gyakran nevetségesen félrevezető.

A feladatok közé tartozik a homokozó építése, a jégszobrászat készségeinek fejlesztése és a pezsgőfürdőben való pihenés. Robotok vezetik végig az eseményeken, amelyek mindegyike más-más személyiséggel rendelkezik, és rengeteg megosztanivalóval rendelkezik.

A játéknak rengeteg varázsa van, és a sokféle minijátéknak és környezetnek köszönhetően órákon át szórakoztat.

Vr játékokVideót nézni

Penge és varázslat

Penge és varázslat egy középkori fantasy sandbox játék, amely közelharc köré épül fel, és az alapoktól kezdve a VR-hez készült. A játék a legjobb kezelőszervekkel és valósághű látványvilággal rendelkezik, amelyeket a VR-címekben találhat meg, miközben nem áldozza fel a játékmenetét.

A játék nagy része az ellenségcsoportok kreatív és hátborzongató módon történő legyőzésére irányul kardok, balták, íjak és még varázslatok segítségével.

Játszhatsz Harcosként, Rangerként és Varázslóként, és hozzáférhetsz a különféle fegyverek és készségek arzenáljához, amelyek segítségével megölheted az ellenségeidet.

A játék azt is lehetővé teszi, hogy válasszunk a különböző harcállások között, ami újabb réteget ad a játékmenethez. Ha rajongója vagy Skyrim VR és ne bánd a gore-t, ez a játék neked való.

Vr Games PCVideót nézni

Győzd le Sabert

A kétkezes, kardforgató szerelő remekül használja a VR-vezérlőket, és ha van valami, ürügyet ad arra, hogy úgy tegyünk, mintha kardforgató mesterek lennénk.

Ez a játék van nagyszerű azok számára, akik szeretik a számok elsajátítását professzionális nehézségi fokon, vagy bárkinek, aki csak egy szórakoztató társasjátékra vágyik, hogy megmutassa barátainak.

A legjobb VR játékok PCVideót nézni

Hot-Dogok, patkók és kézigránátok

HHH kevésbé önálló játék, sokkal inkább játéktermi élmények gyűjteménye. Képzeld el úgy, mint egy VR homokozót, amely tele van őrült mennyiségű különféle fegyverrel, és rengeteg kétlábú hot doggal, amelyeket meg kell ölni.

Az idő nagy részét a játék különféle módozatainak felfedezésével töltöd, amelyek közül sok van. Például a „Take and Hold” móddal behatolhatsz őrzött szobákba, zsákmányt lophatsz el, és egy ideig megtarthatod a pozíciódat.

Annak ellenére, hogy már több mint három éves, ez a cím még mindig arról ismert, hogy a legrealisztikusabb VR-fegyverfizikával rendelkezik, különösen, ha a játék több mint 250 különböző fegyverének újratöltéséről és kezeléséről van szó.

A legjobb PC Vr játékokVideót nézni

Sprint vektor

Sprint vektor egy arcade versenyjáték, amelyet VR-ben játszanak, és gesztusokkal irányíthatod a karaktered mozgását. Az ellenséges mesterséges intelligencia és más játékosok ellen online versenyezhetsz olyan versenyeken, amelyek próbára teszik parkour képességeidet.

Míg az erősítések megakadályozzák, hogy a játék valaha is túl komolyan vegye önmagát, a mastering meredek tanulási görbét mutat. Sprint Vector technikák.

A sebességet karlendítéssel lehet növelni, a kanyarokat az egyik karral fékezéssel, a másikkal még mozgással, a falmászást pedig a fej fölé nyúlva hajtják végre.

Ha Ön VR-veterán vagy valaki, aki izzadni szeretne, ez a játék izgalmas, pörgős élményt nyújt, amitől görkorcsolyaistennek érzi magát.

Legjobb Vr játékokVideót nézni

Várom, hogy meghalj

Ahogy a cím is sugallja, Várom, hogy meghalj több feszült találkozásba helyez, ahol a halál közeleg, és az egyetlen dolog, ami megmenthet, az a kémösztöned.

Nemzetközi kémként játszol, akinek a feladata egy gonosz vállalat legyőzése; ehhez azonban először próbára kell tennie képességeit, túlélve a szabadulószoba különféle forgatókönyveinek végrehajtását.

A kihívások a bomba hatástalanításától a süllyedő hajóból való kiszabaduláson át a vegyi fegyver megalkotásáig terjednek. Noha a tárgyak manőverezésének megtanulása némi gyakorlást igényel, a játék írása és túlzott akciója elegendő ahhoz, hogy elmerüljön ebben a szeszélyes kémkalandban.

Vr-kompatibilis játékokVideót nézni

Kukorica

Kukorica egy VR gladiátor szimulátor, amelyet a Free Lives, a fejlesztők készített Broforce és Genitális torna . A játék során belépsz egy arénába, ahol számtalan vad és félelmetes harcossal kell szembenézned.

A harcot teljes mértékben a fizika vezérli, ami kielégítően brutális kivégzéseket eredményez, miközben karddal, buzogányokkal, íjakkal, nunchuckokkal, hajítókésekkel, óriási kalapácsokkal vagy puszta kézzel tépsz át ellenséget.

Ez a játék nagyszerű azok számára, akik nem bánják a rosszul animált ellenségeket, és kreatívak lehetnek, miközben széttépik a gladiátorok végtelen hullámait.

Legjobb Vr játékVideót nézni

Vörös anyag

Vörös anyag egy sci-fi kirakós kalandjáték, amelyben a karaktered a Szaturnusz körül keringő holdra utazik a hidegháború közepén a rivális Volgravia nevű állammal. Az a feladatod, hogy beszivárogj egy titkos bázisra, és különféle rejtvényeket oldj meg, hogy előrehaladj a történetben, ami túlmutat azon, amit elvársz.

Az egyik Vörös Anyag kiemeli a felhasználói felületet, amelyet tökéletesen VR-hez terveztek. A vezérlőelemek olyan gombokhoz vannak hozzárendelve, amelyek értelmesek a fejhallgatós játékhoz, a rejtvények pedig úgy vannak megtervezve, hogy folyamatosan elkötelezzék magukat a játék környezetében.

Játékok Vr támogatássalVideót nézni

Pavlov VR

Pavlov VR egy többjátékos katonai lövöldözős játék, amely sok hasonlóságot mutat CSGO . A játék középpontjában a fő játékmód, a Search and Destroy áll, amellyel más csapatokkal versenyezhetsz. A mérkőzések gyors tempójúak, és a harci hangulat meglepően valósághű a VR számára.

Sok VR többjátékos lövöldözős játék általában rendkívül alacsony játékosbázissal rendelkezik, ami bosszantóvá teheti a meccskeresést. Hálásan, Pavlov VR Aktív játékosokból álló erős közösséggel rendelkezik, még három évvel a megjelenés után is. A fejlesztők folyamatosan frissítik és új funkciókkal bővítik a játékot.

PC Vr játékokVideót nézni

Költségvetési megszorítások

Költségvetési megszorítások egy VR lopakodó játék, amellyel megpróbálsz elmenekülni a megakonglomerátum TransCorp irodáiból, miután megtudta, hogy robotkatonákat küldtek, hogy vigyenek el.

Az egyetlen túlélési eszközöd a halálos dobókések és a teleportációs képességed, amely lehetővé teszi, hogy átkutass olyan területeken, ahol ellenségek járőrözhetnek.

A játék kielégítő közelharcokat és megnyerő lopakodó mechanikát tartalmaz. A Budget Cuts nagyszerű választás azoknak, akik szeretik az akciójátékokat, és nem bánják, hogy robotvért csapnak magukra.

Vr Támogatott játékVideót nézni

Az ördögűző: Légió VR

Az ördögűző: Légió VR felvesz egy jól ismert tulajdonságot, és fantasztikus és félelmetes élménnyé varázsolja a virtuális valóságban. Nyomozóként játszol, akit éppen egy eltűnt pap miatt hívtak.

Kezdje azzal, hogy megvizsgál egy templomot, majd egy pszichiátriai osztályt, egy hátborzongató házat, és még néhány, hasonlóan nyugtalanító helyszínt, miközben megpróbálja összeszedni a történteket.

Ha nem rajongsz az ugrásos ijesztgetésért, örömmel fogod tudni Legion VR nem választja az olcsó utat, ehelyett finom jelzéseket használ, hogy hangulatos horrorélményt teremtsen.

A sötét sarkok suttogása és a próbababák, amelyek úgy tűnik, csak akkor mozognak, ha elnézed, paranoiához vezetnek, miközben nyomokat keresel a játék öt fejezetében.

Vr PC játékokhozVideót nézni

LA Noire: A VR-ügy akták

LA Noire: A VR-ügy akták Cole Phelps nyomozó helyébe állítja, miközben megpróbálja megoldani a legkülönfélébb bűnügyeket, a közlekedéstől a gyújtogatásig, sőt az emberölésekig. A játék 1947-ben játszódik Los Angelesben, amikor a bûnözés elterjedt, az erõszak pedig mindennapos valóság volt.

Bár a VR-verzió nem tartalmazza a teljes játékot, mégis kínál egy húsos szelet tartalmat az eredeti történetkampányból. Ez a játék kiválóan alkalmas a hangulatos élmény megteremtésére, lehetővé téve, hogy kölcsönhatásba léphessen a bűnügyi helyszíneken lévő tárgyakkal, és jegyzeteket jegyezzen fel a potenciális gyanúsítottak kihallgatása közben.

A legjobb Vr játékok a SteamenVideót nézni

Felvevő szoba

Felvevő szoba egy ingyenesen játszható VR közösségi alkalmazás, ahol a játékosok interakcióba léphetnek és különféle minijátékokkal játszhatnak, mint például a Paintball, a Laser Tag és a Rec Royale nevű battle royale VR-változata.

2016-os megjelenése óta Felvevő szoba a játékosok hatalmas közösségét építette ki, köszönhetően a piacon lévő szinte minden típusú headset támogatásának.

A játék cross-play funkcióval rendelkezik, lehetővé téve, hogy minden platformon játssz a barátaiddal, és a fejlesztők mindig új tartalmat adnak hozzá a játékosok felfedezéséhez. Ez a játék nagyszerű a barátokkal való lógáshoz és a VR-rajongókkal való találkozáshoz.

Vr Támogatott játékokVideót nézni

Cut Infinite

Cut Infinite egy vasúti lövöldözős játék, amely teljes mértékben támogatja a VR fejhallgatókat. A játék során élénk és fejlődő kibertérkörnyezeteket fedezhet fel, miközben megjelöli a megsemmisítendő célpontokat.

A legfigyelemreméltóbb az Cut Infinite ’s filmzene, amely magával ragadó, kemény techno ütemekből áll, amelyek szinkronizálódnak a játék számos óriási boss-csata átalakulásával. Ez a játék nagyszerű mindenki számára, aki pszichedelikus VR-élményre vágyik, amely tele van rengeteg atmoszférikus elemmel.

A legjobb Steam Vr játékVideót nézni

Átvitel

Átvitel kevésbé játék, inkább VR élmény. Noha 90 perces játékidejében rövid, olyan emberként visz magával, aki megszállottan szimulálja a tudatot, aki önmagát és családját egy új technológia kísérleti alanyaként használja, amelyen dolgozik.

A játék során többször is átéled a kulcsfontosságú pillanatokat, minden alkalommal más-más családtag szemszögéből. Minden eset új betekintést nyújt abba, hogy mi történt, és hogyan értelmezte a karakter az emléket.

Ez a játékszerelő összegzi Átvitel magát, mivel a játék történetét nagymértékben rád kell bízni, hogy értelmezd és értelmezd a saját nézőpontod és elfogultságod alapján.

Játékok, amelyek támogatják a VrVideót nézni

Moha

Moha felvállalja-e a „The Reader” szerepét, egy néma figurát, aki a játék egérfőszereplőjét, Quillt kalauzolja a mesékhez méltó kalandra. A Quill-lel együtt dolgozva rejtvényeket oldhatsz meg, és platformszerű kihívásokon manőverezhetsz, miközben legyőzöd az ellenséget útközben.

Bár a játékideje rövid, Moha nagyszerű munkát végez fantáziavilágának felépítésében és narratívájának bővítésében. Idővel egyre jobban megbecsülöd Quillt és azt a köteléket, amelyet az epikus küldetésed során kiépítettél.

Ezek is tetszhetnek neked