A legjobb szünetmentes tápegységek (2022-es vélemények)

Hatalmas mennyiségű szünetmentes tápegység kutatása után megtaláltuk a legjobb UPS egységeket, amelyeket ma pénzért meg lehet venni.

ÁltalSamuel Stewart 2022. január 4 A legjobb UPS

Késő este van, és kizártál minden zavaró tényezőt, hogy valamivel időben elkészülj, lehet, hogy ez egy tanfolyam vagy a munkáddal kapcsolatos projekt, de mindenesetre a lehető leghamarabb meg kell tenni.

Éppen befejezi, amikor a képernyő elsötétül, és a fények kialszanak. UH Oh. Áramszünet, és fogadunk, hogy régen nem spóroltál.

Ott van egy A szünetmentes tápegység (UPS) valóban életmentő lett volna . Ezek másodlagos energiaforrást biztosítanak az Ön számára hardver így még akkor is van időd elmenteni és biztonsági másolatot készíteni, ha a fő áramellátás megszakad.

Végeztünk némi kutatást, és kiválasztottuk a legjobb szünetmentes tápegységeket a piacon, hogy megtalálja az igényeinek megfelelőt anélkül, hogy bármiféle lábmunkát végezne.

Megvizsgáljuk az egyes termékek erősségeit vagy gyengeségeit, valamint megtaláljuk azt a személyt, akihez a termék a legjobban illik, kezdve az első modellünkkel, az APC Back-UPS Connect BGE90M-mel.

TartalomjegyzékElőadás

legjobb alkotások 2018

APC Back-UPS Connect BGE90M

A legjobb olcsó UPS

Teljesítmény: 125VA
Kimenetek: 3

Lásd Ár

Az előnyök:

 • 4,5 óra teljesítmény alacsony fogyasztású készülékekhez
 • Kicsi, könnyű, falra szerelhető
 • Bőséges garancia
 • Nagyon olcsó

Hátrányok:

 • Nem elég erős ahhoz, hogy nagy eszközöket tápláljon
 • A csereakkumulátorok többe kerülnek, mint maga az egység

A legtöbb UPS elegendő energiát biztosít néhány percnyi elektronikai használathoz, de akkor mi van? Meg kell küzdenie azzal az ősrégi problémával, hogy áramkimaradáskor szórakoztassa magát, és itt jön a képbe az APC Back-UPS Connect BGE90M.

Kifejezetten arra tervezték, hogy az alacsony fogyasztású eszközöket, például telefonokat és táblagépeket akár 4,5 órás használathoz elegendő energiával biztosítson, és ami még jobb, közben tölti is őket. Ez lehetővé teszi, hogy kapcsolatba kerüljön az emberekkel, és tudatja velük, hogy mi történik, vagy csak nyugodtan és elfoglalva tarthatja a gyerekeket, amíg vissza nem áll az áramellátás.

Még ahhoz is elég erős, hogy tápellátást biztosítson egy útválasztónak, így akár online is tud kapcsolódni, feltéve, hogy a kapcsolat nem szakadt meg.

Ennek az egységnek három kétágú aljzata és két USB töltőportja van, így egyszerre több eszköz is táplálható, bár ez csökkenti az UPS akkumulátorának élettartamát.

Élettartamát tekintve az akkumulátor várhatóan 2 és 5 év között lesz, a csere az APC honlapján érhető el. Mivel azonban az új akkumulátorok 40 dollárba kerülnek, és egy új egység is 40 dollár körül van, jobb, ha néhány év múlva vesz egy újat.

Ez egy elég kicsi egység, 8,8 × 4,1 × 5,2 méretű és mindössze 15,4 fontot nyom. Ez a termék áramkimaradáskor csak egyszer sípol, így nem kell megküzdenie azzal a folyamatos zajjal, amelyet egyes versenytársai ragaszkodnak a kibocsátáshoz. Ha nem hallja a hangjelzést, egy villogó zöld LED is jelzi, ami mindig jó hír.

UPS

A tápkábel öt láb hosszú, maga az UPS pedig falra szerelhető az oldalsó rögzítőnyílás segítségével. Beépített túlfeszültség- és villámvédelemmel is rendelkezik, így nincs szüksége további túlfeszültség-védelemre.

Az APC három év korlátozott garanciát biztosít erre az UPS-re, valamint egy élettartamra szóló berendezésvédelmi szabályzatot, ami azt jelenti, hogy vagy megjavítanak vagy kicserélnek mindent, ami megsérül egy túlfeszültség miatt, miközben megfelelően csatlakoztatják valamelyik egységéhez.

Így könnyebben lélegezhet, ha tudja, hogy még ha valami elromlik, és a telefon megsül, akkor is le van takarva, és nem marad ki a zsebéből. Mindig jó látni, hogy egy cég vállalja ezt a garanciát, méghozzá kétszeresen is, mivel ez egy olyan megfizethető termék.

Sokat lehet szeretni ebben az UPS-ben: sokkal hosszabb ideig használható, mint a legtöbb más termék, és bár ez a modell nem elég erős ahhoz, hogy egy táblagépnél nagyobb dolgokat lásson el, határozottan betölt egy rést a piacon.

Az a tény, hogy ilyen könnyű és kicsi, azt jelenti, hogy szinte bárhol elhelyezhető, és a garancia sok ember számára örömteli megnyugtató forrás lesz. Ha a költségvetése egy kicsit szűkös, és nincs szüksége nagy teljesítményre, ez a modell nagyszerű választás.

legjobb szünetmentes tápegység

CyberPower CP600LCD

A legjobb közepes költségvetésű UPS

Teljesítmény: 600VA
Kimenetek: 8

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Jó tartalék futási idő
 • Az LCD és a karbantartó eszközök a legmagasabb teljesítményt teszik lehetővé
 • Energiahatékony

Hátrányok:

 • Top nehéz

A CyberPower CP600LCD egy nagy teljesítményű készlet, amely sokkal nagyobb teljesítményt nyújt, mint amennyit kis kerete jelez. Ez egy függőlegesen álló modell, amely számos különböző konnektorral rendelkezik, és a könnyebb hozzáférés érdekében akár falra is rögzíthető.

Ez a termék GreenPower és Energy Star tanúsítvánnyal is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy alacsonyabb az energiafogyasztása, mint a legtöbb – valójában akár 75%-kal is kevesebb, és ez alacsonyabb energiaszámlákat eredményez az ügyfelek számára, így ez a termék bölcs hosszú távú befektetés.

Ez egy kompakt modell Mini-Tower formájú, mindössze 11 magas, 6,5 széles és 3,5 mély. Mindössze 14 fontot nyom, tehát annyira hordozható, amennyire hasznos. Megállapítottuk, hogy az egység enyhén felül nehéz, ami némileg instabillá teheti, ezért javasoljuk, hogy először az alsó kivezetéseket használja, mivel ez segít a termék súlyának újraelosztásában.

Az egység tetején található egy kis LCD-kijelző, amely különféle fontos rendszermutatókat jelenít meg, például az akkumulátor töltöttségi szintjét, a működési időt percekben, a terhelési szintet és azt, hogy az akkumulátort éppen használják-e. Van egy gomb is, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy váltson a normál és a néma üzemmód között – ezzel elnémíthatja az akkumulátor lemerülésekor megszólaló hang emlékeztetőt.

tápegység

Az akkumulátor körülbelül 2 percnyi energiát biztosít maximális kapacitás mellett, de a legtöbb számítógépen valószínűleg körülbelül 15 percet vesz igénybe, mielőtt teljesen lemerül, ami több mint elegendő idő a munka megmentésére. Az akkumulátor teljes feltöltése körülbelül 8 órát vesz igénybe, így az adott helyzettől függően többre is szüksége lehet.

Nyolc aljzat van, amelyek mindegyike túlfeszültség elleni védelemmel van ellátva, és ezek közül négy nagy távolságra van elhelyezve a nagyobb fejű csatlakozók befogadására, mint például a tégla típusú adaptereken. A tápkábel az egység tetejéről fut, és 6 láb hosszú, ami több mint elég hosszú a legtöbb szobaelrendezéshez.

A CyberPower vásárláskor ingyenesen letöltheti a PowerPanel szoftverét. Ez lehetővé teszi, hogy USB-n keresztül csatlakoztassa UPS-ét a számítógépéhez, és részletesebb információkat kapjon, mint amennyit az LCD önmagában tud nyújtani. Az olyan dolgok, mint az eseménynaplók, a teszteredmények és a futásidejű menedzsment, mind rendelkezésre állnak, és a legjobb teljesítmény érdekében ezeket ki kell használni.

A fenti APC-modellhez hasonlóan erre az egységre is hároméves korlátozott jótállás vonatkozik, és 175 000 USD értékig fedezetet biztosít mindenre, ami sérült. Ez nagyszerű hír, és hogy őszinte legyek, ha ilyen értékű hardver van csatlakoztatva egyetlen UPS-hez, érdemes megfontolni néhány további befektetést, csak azért, hogy redundáns legyen, és csökkentse a károsodás kockázatát.

Nincs itt sok panasz; ez az egység elegendő energiát biztosít ahhoz, hogy mindent elmentsen és áramszünet esetén leállítson, ráadásul nem is drága, kicsivel 65 dollár alatt. A csúcsnehéz kialakítása némi erőfeszítést igényel, de nem fog felborulni, és mindig megtámaszthatja valaminek, ha emiatt aggódik.

Ha sok létfontosságú, nagy teljesítményű eszköze van, és szeretne megbizonyosodni arról, hogy azok nem kapcsolnak ki azonnal, a CyberPower CP600LCD-vel tényleg nem tévedhet.

feltöltések

APC Back-UPS Pro

A legjobb UPS professzionális használatra

Teljesítmény: 1500VA
Kimenetek: 10

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Üzem közben cserélhető akkumulátorok a hosszabb üzemidő érdekében
 • Könnyen hibakeresheti a problémákat és testreszabhatja a teljesítményt
 • Sok erőt biztosít
 • Energiahatékony

Hátrányok:

 • Nagyobb és nehezebb, mint a versenytársa
 • Kissé alacsonyabb túlfeszültség-csere lefedettség

Az APC Back-UPS Pro egy középkategóriás termék, amely több helyet kínál, mint sok olcsóbb modell, és sokkal alaposabb testreszabási lehetőségeket kínál, hogy jobban megfeleljen az Ön igényeinek. Kicsit nagyobb, mint a legtöbb, 15 mély, 11,8 magas és 4,4 széles, és nehezebb is, súlya 26,7 font, de ezt kárpótol azáltal, hogy tartósra építették.

Ennek az egységnek tíz aljzata van, amelyek mindegyike túlfeszültségvédett; áramszünet esetén azonban csak öt használható, a másik öt pedig lényegében hosszabbító kábelként szolgál a nem vészhelyzeti időszakban. Ez nem jelent nagy problémát, különösen azért, mert kimaradáskor feláras az áramellátás, de előfordulhat, hogy nem megfelelő azoknak, akiknek sok csatlakozója van kis helyen.

Ennek a modellnek az egyik előnye a versenytársakkal szemben a további akkumulátorok kapacitása. Teljes terhelés mellett ez az egység körülbelül 4 percet (félterhelésnél pedig körülbelül 12 percet) ad le, de ez meghosszabbítható további akkumulátorcsomagok vásárlásával.

A legjobb az egészben az, hogy ezek üzem közben cserélhetők, ami azt jelenti, hogy nincs áramkimaradás, ha egy majdnem lemerült akkumulátort telire cserélünk. Egy-egy akkumulátor körülbelül 8 órát vesz igénybe a feltöltéshez, ezek értéke azonnal nyilvánvalóvá válik, és bár a vételár nem tartalmazza, az biztos, hogy sok ember számára vonzó lesz.

szünetmentes tápegységek

Az LCD képernyőn olyan információk jelennek meg, mint például az akkumulátor töltöttsége, a hátralévő élettartam, és képes észlelni a fali áramkör esetleges hibáit, emellett zöld üzemmóddal is rendelkezik az energiafelhasználás csökkentése érdekében (ami egyébként is alacsony, mivel Energy Star tanúsítvánnyal rendelkezik).

Módosíthatja a feszültségérzékenységet és a feszültségátviteli pontokat is, hogy optimalizálja az érzékeny hardver tápellátását. Az egység időnként önértékelést végez, és figyelmeztetheti Önt, ha azt észleli, hogy az akkumulátor 3-5 éves élettartama végéhez közeledik.

A többi modellhez hasonlóan ez az egység is hároméves korlátozott garanciával rendelkezik, bár az APC legfeljebb 150 000 dollár értékben cseréli ki a túlfeszültség következtében megsérült berendezéseket. Ez még mindig magas kifizetés, és a túlfeszültség okozta károk valószínűsége kicsi, de ennek a modellnek a magasabb költsége miatt szerettünk volna egy kicsit több fedezetet látni.

Kétségtelen, hogy ez a modell hasznos, de inkább professzionális, mint otthoni használatra készült. A legtöbb embernek egyszerűen nincs meg a tudása vagy a motivációja ahhoz, hogy a beállításokat a lehető legjobb eredmény érdekében tökéletesre állítsa.

Ennek megfelelően erős informatikai vagy elektromos részleggel rendelkező vállalkozásoknak ajánljuk. Az akkumulátorok bekapcsolásának és a hibák gyors azonosításának képessége megkönnyíti a hibakeresést, ha felmerülne, valamint a nagy méret megnehezítheti a szabványos otthoni irodában való elhelyezést.

szünetmentes tápegység

Tripp Lite 1500VA Smart UPS

A legjobb nagy költségvetésű UPS

Teljesítmény: 1500VA
Kimenetek: 8

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Bármilyen szabványos szerver rackbe illeszkedik
 • 8 konnektor
 • Túlfeszültség és túlfeszültség elleni védelem
 • Fantasztikus kárfedezet

Hátrányok:

 • Nagyobb és nehezebb, mint a legtöbb
 • Drága

A Tripp Lite 1500VA Smart UPS egy nagyon nagy teljesítményű rendszer, amelynek célja, hogy áramkimaradás esetén tápellátást biztosítson az alapvető rendszereknek, például szervereknek vagy biztonsági kamerahálózatoknak. Ez az UPS a legdrágább ezen a listán, valamivel több mint 200 dollárért, de úgy érezzük, hogy igazolja ezt az árat, mivel olyan funkciókat biztosít, amelyekre az alacsonyabb árú termékeknél nem volt példa.

Először is, szerverállványbarát méretei azt jelentik, hogy nem foglal el felesleges helyet az irodában, és biztosítja, hogy vészhelyzetben gyorsan és egyszerűen hozzáférhessen hozzá, valamint a legfontosabb hardverhez.

Másodszor, ez a modell nyolc aljzattal rendelkezik, és a CyberPower CP600LCD-vel ellentétben mindegyiket képes akkumulátorral ellátni, ha a fő áramellátás megszakad. Ezek mindegyike túlfeszültség elleni védelemmel is rendelkezik, bár a legtöbbjük túl szűken helyezkedik el a nagyfejű csatlakozókhoz.

Félterhelés mellett ez az UPS körülbelül 13 percig képes áramot adni, így a beállítás méretétől és összetettségétől függően előfordulhat, hogy többre is szüksége lehet, hogy ne vesszen el adat.

Az LCD-képernyő a rendszerinformációk, például a bemeneti feszültség, az akkumulátor töltöttségi szintje, a feszültségszabályozó állapota és a tápellátás állapota megjelenítésére szolgál. Ez a képernyő elforgatható, ha függőleges állványrendszert használ, a fényereje pedig a közeli fényerő-szabályozó kapcsolóval állítható.

ups 2018

Ez a termék automatikusan beállítja a 75 és 147 V közötti feszültségeket és túlfeszültségeket anélkül, hogy az akkumulátort áramtalanná. Így elkerülheti a kimerüléseket és a nem megfelelő feszültség okozta esetleges teljesítménycsökkenést.

Ráadásul az ingyenes PowerAlert szoftver vagy a Windows vagy OSX energiagazdálkodási lehetőségeinek használatával ellenőrizheti a különböző rendszerparamétereket, beállíthat rutint hálózati áramkimaradás esetén, vagy ütemezheti az automatikus fájlmentéseket.

Ez az UPS hároméves korlátozott garanciával rendelkezik, de a legnagyobb biztosítási összeggel jár a túlfeszültség-sérült hardverekre – 250 000 USD, amíg a terméket használja.

Ez egy nagyszerű biztonsági háló, ha sok nagy értékű berendezést kíván használni, és magának az UPS-nek a rack stílusú felépítését figyelembe véve azt mondanánk, hogy ez a termék pontosan erre készült: 21,6 széles, 15,2 mély és 7,3 magas, és valamivel több mint 32 fontot nyom, tehát egyértelműen helyhez kötött készletnek készült.

Telefonon, e-mailen vagy élő csevegésen keresztül technikai támogatáshoz is hozzáférhet, ha bármi baj történne, így van egy másik lehetőség az ügyfélszolgálatnak.

Mindent összevetve a Tripp Lite 1500VA Smart-UPS kiválóan alkalmas nagyvállalatok számára. Szépen illeszkedik a rackbe a legfontosabb hardverek közé, és megvédi őket a feszültségzavaroktól, valamint a teljes áramveszteségtől.

Az LCD két tájolást tud kezelni, az ügyfélszolgálat színvonala pedig páratlan, mind a túlfeszültség-kárvédelem, mind a technikai segítségnyújtás tekintetében. Ha meg akarja bízni, hogy bárki megvédje adatait, amikor áramszünet, akkor bízzon a Tripp Lite-ban.

Hogyan vásárolja meg az igényeinek megfelelő szünetmentes tápegységet

Szünetmentes tápegységek. Nem az a fajta dolog, ami miatt az emberek izgalomba jönnek, és első pillantásra bonyolultnak, sőt megfélemlítőnek tűnhetnek. Szerencsére valójában nagyon egyszerűek, és összeállítottunk egy gyors áttekintést a legfontosabb dolgokról, amelyekre érdemes odafigyelni vásárlás előtt, hogy 100%-ban biztos lehet benne, hogy az igényeinek megfelelőt választotta.

Akkumulátor

Az első és legfontosabb dolog, amit figyelembe kell venni, az akkumulátor élettartama. Tegyük fel, hogy a szünetmentes tápegysége 400 W teljesítménnyel rendelkezik, és az összes csatlakoztatott hardver 200 W-ot tesz ki, így körülbelül 10 percet kap, ha a hálózatot lekapcsolja, de csak körülbelül 2 percet, ha a teljes 400 W-ot használja. Minden, amit csatlakoztatott, elengedhetetlen? Ha nem, fontolja meg, hogy vegye ki, és keressen több futási időt a meglévő dolgokkal.

A legtöbb akkumulátor 2-5 évig bírja, mielőtt ki kell cserélni. Olcsó UPS esetén jobb, ha csak egy újat vesz, mivel a csere költsége olyan magas, de a csúcskategóriás modellek esetében tudnia kell, hol lehet ilyet beszerezni. mennyibe kerül, mivel ezek a termékek gyakran több száz dollárba is kerülhetnek.

Ha az akkumulátor lemerült, mennyi ideig tart az újratöltés? Legtöbbjük körülbelül 8 órát vesz igénybe, így ha a hardvert hosszabb leállás alatt szeretné használni, akkor több tápegységre lesz szüksége. Ne feledje, hogy ezeket nem akkumulátorként kell használni, hanem elegendő időt biztosítanak a biztonságos mentéshez és leállításhoz.

Teljesítmény

UPS teljesítmény

Sok UPS-rendszer rendelkezik beépített vagy a szoftveren keresztül elérhető opciókkal, amelyek lehetővé teszik a teljesítményük különböző aspektusainak módosítását az optimális eredmény érdekében. Ezek közé tartozhat a feszültségérzékenység megváltoztatása vagy az alacsony fogyasztású üzemmódban való működés.

A legtöbb ember nem rendelkezik a hatékony változáshoz szükséges tudással, ezért legtöbbször jobb, ha békén hagyja ezeket, bár ha elég szerencséje van, hogy tudja, mit csinálnak az egyes beállítások, létrehozhat egy működő rendszert. pontosan az Ön specifikációi szerint.

Ne feledje, hogy az elektronika maga egy terület, és kívül esik ennek a cikknek a hatókörén, de ha érdeklik a különböző UPS-specifikációk, itt talál egy hasznos útmutatót.

Egy dolog, amit azonban gyakran érdemes ellenőrizni, az az akkumulátor állapota. Előfordulhat, hogy az UPS meg tudja mondani, ha az akkumulátor élettartama végéhez közeledik, és ha igen, akkor a lehető leghamarabb ki kell cserélni – az utolsó dolog, amit szeretne, az az, hogy meghaljon, amikor valóban szüksége van rá. .

Fizikai megfontolások

Először is, mekkora és nehéz a tápegység? Még arra is elfér, ahova szeretnéd? A legkisebb és legkönnyebb tápegységek szinte bárhol elférnek, de általában a telefon vagy a táblagép életben tartására szolgálnak, nem pedig egy teljes számítógépes rendszerre. Ehhez általában egy sokkal nagyobb, nehezebb UPS-re van szüksége.

Milyen irányban van elhelyezve – vízszintesen vagy függőlegesen? Ez megakadályozza, hogy úgy használja, ahogyan eltervezte?

Van elég aljzat minden csatlakoztatni kívánt dolog támogatásához? Ha nem, akkor valószínűleg meg kell emelnie egy kicsit a költségvetését, de bármit is tesz, ne csatlakoztasson hosszabbítót – ez csak veszélyes és rossz ötlet. Továbbá, ha egyes dugóinak nagy feje van, ügyeljen arra, hogy olyan szünetmentes tápegységet találjon, amelyen nagy távolságok vannak egymástól, különben fennáll annak a veszélye, hogy nem illesztheti be őket egymás mellé.

Támogatja az UPS-e a fali rögzítést? Gyakran ez a tökéletes megoldás arra, ami egyébként egy rendetlen és rendezetlen tápegység lenne, de vásárlás előtt győződjön meg róla, hogy van rajta tartókonzol – tényleg nem akar lyukakat fúrni egy ilyen termékbe.

Győződjön meg arról is, hogy rögzítési felülete elbírja a tápegységhez hozzáadott összes súlyt – lehet, hogy ez rendben van, ha az UPS üres, de a nagy dugók súlya gyorsan nőhet.

Következtetés

Legjobb UPS

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a ma bemutatott termékek mindegyike nagyszerű a maga módján, de úgy gondoljuk, hogy összességében a legjobbnak a CyberPower CP600LCD . Szilárd tartalék akkumulátor-élettartamával és annak maximalizálásának számos lehetőségével ez egy fantasztikus szünetmentes tápegység, amelynek ára olyan kicsi, mint a kerete.

Reméljük, hogy ez a cikk hasznos volt az Ön számára, és ha igen, akkor szeretnénk megkérni, hogy emlékezzen ránk, amikor legközelebb vásárlási tanácsot keres – ismét szívesen segítünk, és biztosak vagyunk benne, fontosabb dolgai vannak, mint órákon át kutatni a termékek után. Köszönöm, hogy időt szánt ennek elolvasására, és további szép napot kívánok.

Ezek is tetszhetnek neked