Legfontosabb Szerencsejáték A legjobb TV-állványok játékokhoz (2022-es vélemények)

A legjobb TV-állványok játékokhoz (2022-es vélemények)

Szeretné lecserélni jelenlegi tévéállványát egy csúcskategóriás TV-állványra, amelyet játékra és egyéb dolgokra használhat? Íme a legjobb TV állványok a játékokhoz.

ÁltalSamuel Stewart 2022. január 4 A legjobb TV-állvány játékokhoz

Egy új tévére állította a célját, de nincs hová tennie, és a falra szerelés nem lehetséges? Mindig van lehetőség TV állvány beszerzésére!

Ezek az állványok nem foglalnak sok helyet, viszonylag megfizethetőek, és minden tekintetben nagyszerű vásárlást jelentenek, függetlenül attól, hogy normál TV-állványt vásárolsz, vagy olyant, amely a játékra készült.

Minden további nélkül merüljünk bele.

TartalomjegyzékElőadás

Asztali TV állványok

Ahogy a név is sugallja, az asztali állványokat úgy tervezték, hogy egy felületre helyezzék el, és többé-kevésbé helyettesítik a TV-hez mellékelt állványt.

Kiválóan alkalmasak a sérült vagy nem megfelelő raktári állvány cseréjére, vagy a VESA-tartó rugalmasságának kihasználására, amikor a falra szerelés nem lehetséges.

legjobb tv állvány

FITUEYES univerzális TV-állvány

Támogatott TV-méret: Akár 55 hüvelyk
Támogatott TV súlya: 88 font
VESA rögzítés: 400×400
Anyaga: fém, műanyag, üveg

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Megfizethető
 • A legtöbb TV-vel kompatibilis
 • Semleges kialakítás

Hátrányok:

 • nem forgó

A listánkon az első egy egyszerű asztali TV-állvány a Fitueyes-től, egy TV-állványokra és más típusú AV-berendezésekre szakosodott cégtől.

Ez a termék egy kicsit alap, de jól felépített és nagyon megbízható. Szürke és fekete színben kapható, hogy jobban illeszkedjen a különféle tévékészülékekhez. Elsősorban fémből készült, de van benne némi műanyag is az alján, ami főleg esztétikai célt szolgál. Természetesen tartalmaz gumi lábakat is, amelyek segítenek stabilan tartani az állványt még a legsimább felületeken is.

Ami a tartót illeti, minden VESA szabványt támogat 400×400-ig, míg maga a tartó állítható magasságban. Ezenkívül elég erős ahhoz, hogy támogassa az 55 hüvelykes és a 88 font súlyú tévéket. Mondanom sem kell, hogy ez kompatibilis a legtöbb modern tévével.

Az egyetlen hiba, amit észrevettünk ennél az állványnál, hogy nincs forgatható állítás, de ez érthető, hiszen egy olyan költségvetési állványról beszélünk, amely már rendelkezik magasságállítási funkcióval. Összességében kiválóan illeszkedik mindazok számára, akik alternatívát keresnek a falra szereléshez.

Műszaki adatok

Méretek 17,3 × 10,2 × 24,8 hüvelyk
Súly 10,5 font
Támogatott VESA formátumok 100×100, 200×100, 200×200, 300×300, 400×200, 400×300, 400×300
A TV maximális mérete 55 hüvelyk
A TV maximális súlya 88 font
Anyag Fém, műanyag, üveg
játék TV állvány

FITUEYES univerzális TV-állvány forgóval

Támogatott TV-méret: Akár 55/65/80 hüvelyk
Támogatott TV súlya: 200 font
VESA rögzítés: 800×500
Anyaga: fém, műanyag, üveg

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Nagyszerű funkcionalitás és állíthatóság
 • Semleges kialakítás
 • Támogatja a nagyon nagy TV-ket

Hátrányok:

 • Nem lényegesen jobb, mint az olcsóbb modell

Ugye igazán szeretné ezt a forgó funkciót? Aztán a Fitueyes a fenti asztali állvány egy másik változatával is rendelkezik, amely nemcsak forgatható, hanem sokkal nagyobb tévéket is támogat, amelyek akár 80 hüvelykesek is, és akár 200 fontot is nyomhatnak. Másrészt, ha egy ekkora tévére vágyik, akkor vannak kisebb és olcsóbb változatok is, amelyeket 55 és 65 hüvelykes tévékre terveztek.

Vizuálisan ezek nem sokban különböznek a korábbi, kedvezőbb árú modelltől, leszámítva a már említett elforgatható funkciót és azt, hogy támogatják a nagyobb és nehezebb tévéket. Ugyanahhoz a semleges kialakításhoz ragaszkodnak fekete fémmel és fényes alappal, valamint állítható magasságúak is.

Összességében ez egy kicsit drágább, de funkcionálisabb és valamivel prémium érzetű állvány. Legnagyobb érdemei a különböző TV-méretekhez való különböző modellek. De aki nem céloz 60 hüvelyknél magasabbra, annak nem lesz különösebb ösztönzése arra, hogy ezt az állványt válassza az alapnál.

Műszaki adatok

Méretek 33,5 × 14,9 × 41,5 hüvelyk
Súly 30 font
Támogatott VESA formátumok 100×100 – 800×500
A TV maximális mérete 80 hüvelyk
A TV maximális súlya 200 font
Anyag Fém, műanyag, üveg
videojáték-konzol állvány

LIVE univerzális TV-állvány

Támogatott TV-méret: Akár 65 hüvelyk
Támogatott TV súlya: 100 font
VESA rögzítés: 800×400
Anyaga: fém

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Nagyon megfizethető
 • Kompatibilis az összes VESA szabvánnyal
 • Támogatja a nagyon nehéz tévéket

Hátrányok:

 • Egyes műanyag alkatrészekkel jobban nézett volna ki

A következő univerzális állvány a Vivo-tól egy egyszerű, sallangmentes megoldás. Két acéllábból áll, amelyek akár 65 hüvelykes és akár 100 font súlyú tévéket is támogatnak. Nagyon könnyen hozzáigazítható bármely VESA szabványhoz.

Noha maga az állvány masszív, stabil, és több, mint amennyit a feladat elvégzésére alkalmas, egy egyszerű műanyag váz segített volna az esztétikai megjelenésben, különösen, ha a csavarokat a lábakhoz kell elrejteni. Összességében azonban, ha csak a TV-állványt szeretné kicserélni, akkor azt fogja tapasztalni, hogy a Vivo megoldása jól megfelel ennek a célnak, és nem hagy csorbát a költségvetésében.

Műszaki adatok

Méretek Nem meghatározott
Súly 5,47 font
Támogatott VESA formátumok 75×75 – 800×400
A TV maximális mérete 65 hüvelyk
A TV maximális súlya 100 font
Anyag Fém

TV-állványok polcokkal

A következő típusú TV-állvány egy vagy több polcot is tartalmaz, amelyeken konzolok, AV-berendezések és sok egyéb periféria és kiegészítő tárolható. Sokuk valójában közelebb van a teljes értékű szórakoztató központokhoz, mint az egyszerű TV-állványokhoz.

tv játék állványok

FITUEYES 4 szintes TV állvány

Támogatott TV-méret: N/A
Támogatott TV súlya: 110 font
VESA rögzítés: N/A
Anyaga: fém, műanyag, üveg

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Letisztult és minimális dizájn
 • Bármilyen helyiségbe illeszkedik
 • Jó ár-érték

Hátrányok:

 • A por és az ujjlenyomatok könnyen megtapadnak
 • Lehet, hogy nincs elég hely a nagyobb felszerelések számára

Ismét van egy Fitueyes termékünk, csak ezúttal egy ütősebb megoldás az univerzális tévéállványhoz képest, amit az elején megnéztünk.

Ez a 4 szintes TV-állvány a fent említett termékhez hasonló tervezési filozófiát követ, fényes fekete lábakkal és négy polccal, amelyek sötétített üvegből készültek. A legfelső polc a legerősebb, tekintve, hogy TV-nek szánták, és akár 110 fontot is elbír.

TV játékállvány

Eközben a másik három polc legfeljebb 33 fontot bír el, ami több mint elég lesz minden konzolhoz, set-top boxhoz vagy egyéb olyan termékhez, amelyet esetleg szeretne rajtuk tárolni.

Maga az állvány nem foglal túl sok helyet, és jól illeszkedik nappaliba és hálószobába egyaránt. Kicsiny mérete azonban nem biztos, hogy kimerítő azok számára, akiknek helyre van szükségük néhány terjedelmesebb felszerelés tárolására. Ettől eltekintve, az egyetlen probléma az, amely általában a fényes felületeknél jellemző – ez egy igazi por- és ujjlenyomat-mágnes.

Műszaki adatok

Méretek 23,6 × 17,9 × 30,3 hüvelyk
Súly 40,7 font
Támogatott VESA formátumok N/A
A TV maximális mérete N/A
A TV maximális súlya 110 font
Anyag Fém, műanyag, üveg
játék tv-állványok

Sauder Beginnings TV állvány

Támogatott TV-méret: 42 hüvelyk
Támogatott TV súlya: 70 font
VESA rögzítés: N/A
Anyaga: fa

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Szép tölgy kivitelben
 • Rengeteg hely a konzolok és egyéb berendezések számára

Hátrányok:

 • A sallangmentes kialakítás olcsónak érzi magát

A hagyományosabb olvasók számára Sauder éppen azt a dolgot kínálja – a Kezdetek TV állvány . Ez a fa állvány egy fő felső polcból áll, amelyet akár 70 font súlyú tévék tárolására terveztek, és három polccal is büszkélkedhet a felszerelés számára, amelyek közül kettő állítható. Ezen túlmenően mindkét oldalán további két kisebb polc található, amelyek ideálisak dekorációhoz, vagy a vezérlők és egyéb perifériák tárolására.

játékállvány

A tölgyfa kivitel nagyjából ideális azok számára, akik szeretik a fából készült bútoraikat, bár nem biztos, hogy minden helyiségben elférnek. Noha magával az anyaggal nincs gondunk, az állvány a csupasz kialakítás miatt egy kicsit olcsónak tűnik. De figyelembe véve az árcédulát, még mindig tisztességes vásárlás.

Műszaki adatok

Méretek 39,25 × 15,5 × 21,3 hüvelyk
Súly 53 font
Támogatott VESA formátumok N/A
A TV maximális mérete 42 hüvelyk
A TV maximális súlya 70 font
Anyag Faipari
legjobb tv állvány

Atlantic Centipede Gaming TV állvány

Támogatott TV-méret: 37 hüvelyk
Támogatott TV súlya: 80 font
VESA rögzítés: N/A
Anyaga: fém

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Kicsi és könnyű
 • Masszív polcok
 • Több tároló állvány

Hátrányok:

 • Nem a legszebb állvány

Következik egy meglehetősen funkcionalitás-orientált termék, az Atlantic Centipede TV állvány. Már az első pillantásra nyilvánvaló, hogy ez nem egy olyan termék, amelyhez az esztétikai vonzereje miatt fordulna (talán ez az inspiráció a név mögött), de az biztos, hogy számos kényelmes és praktikus tulajdonságot rejt magában.

Az állvány meglehetősen strapabíró duplahuzalos szerkezetre épül, és három fix polcot tartalmaz. A legfelső egy TV támogatására szolgál. Mint ilyen, akár 80 fontot is elbír, míg a másik kettő egyenként 32,5 fontot. Ráadásul mindkét oldalán több tárolóreck is található, amelyek lehetővé teszik az összes vezérlő és egyéb perifériák kényelmes tárolását.

legjobb TV állvány

Végül, ami hiányzik a Centipede TV állványból a szépség részlegből, azt pótolja a nyers funkcionalitás tekintetében. Ennek ellenére, ha több konzolt és kiegészítőt szeretne tárolni, de nem foglalkozik sokat az esztétikával, akkor ez a kedvező árú állvány lehet a megfelelő termék az Ön számára.

Műszaki adatok

Méretek 29,4 × 19,75 × 30 hüvelyk
Súly 22,2 font
Támogatott VESA formátumok N/A
A TV maximális mérete 37 hüvelyk
A TV maximális súlya 80 font
Anyag Fém
játékkonzolos tv állvány

Mount-It! MI-873 TV állvány

Támogatott TV-méret: 65 hüvelyk
Támogatott TV súlya: 88 font
VESA rögzítés: 600×400
Anyaga: fém, üveg

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Kiváló építési minőség
 • Támogatja a nagy TV-ket
 • Viszonylag kompakt

Hátrányok:

 • A kerekek praktikusak, de nem igazán néznek ki jól
 • A por és az ujjlenyomatok könnyen rátapadnak az üvegre

A Mount-It! gyártmányú MI-837 TV állvány egy elegáns és hordozható TV állvány, mely ideális kis helyiségekbe. Egy másik kulcsfontosságú tényező ennél az állványnál, amelyet ki kell emelni, hogy a legjobb építési minőségű, és az alumíniumot és az edzett üveget egyaránt beépíti a dizájnjába.

Az állvány tartalmaz egy VESA-tartót, amely akár 600 × 400-as formátumokat is támogat, ami azt jelenti, hogy akár 65 hüvelykes TV-ket is támogathat – feltéve, hogy ezek súlya 88 font alatt van, és természetesen támogatják a VESA szabványt. Az edzett üvegpolcok is figyelemreméltóan masszívak, a felső kettő 5 mm vastag és könnyebb felszerelésekhez készült. Ehhez képest az alsó 8 mm-es valamivel nagyobb terhelést is képes elviselni.

Az MI-873-ról nincs igazán rossz mondanivalónk azon kívül, hogy a kerekek, bár praktikusak, esztétikai szempontból nem igazán járulnak hozzá. Az egyetlen másik kisebb probléma ugyanaz a régi probléma az üveggel – ez pozitívan por- és ujjlenyomatmágnes.

Műszaki adatok

Méretek 18,9 x 31,5 x 55 hüvelyk
Súly 36,8 font
Támogatott VESA formátumok 75×75 – 600×400
A TV maximális mérete 65 hüvelykig
A TV maximális súlya 88 font
Anyag Fém, üveg
játékkonzol polc

Mount-It! MI-860 TV állvány

Támogatott TV-méret: 60 hüvelyk
Támogatott TV súlya: 88 font
VESA rögzítés: 600×400
Anyaga: fém, üveg

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Szilárd felépítés
 • Támogatja a nagy TV-ket
 • Rengeteg polchely

Hátrányok:

 • A por és az ujjlenyomatok könnyen rátapadnak az üvegre

Ezt követve van egy másik állványunk is a Mount-it!-től, és véletlenül ugyanabból a sorozatból származik, mint az előző: az MI-860-ból. Kinézetét tekintve a kettő nagyon hasonlónak tűnik, néhány lényeges különbségtől eltekintve: a 860-as csak két polccal érkezik, amelyek jóval szélesebbek, így nagyobb tárolóhelyet biztosítanak. Ezenkívül egy álló állvány, kompaktabb társának kerekei nélkül.

Az MI-860 VESA-tartója is nagyrészt ugyanaz, akár 60 hüvelykes, akár 88 font súlyú tévéket is támogat. Sőt, ez a tartó forgatható funkcióval is rendelkezik. A korábbiakhoz hasonlóan maga az állvány is alumíniumból és üvegből készült, vagyis nagyjából olyan jól felépített, mint az MI-873.

Ennek az állványnak nincs jelentősebb hátránya, kivéve ugyanazt a régi hajlamot, mint az üvegnek az ujjlenyomatok és a por vonzására.

Műszaki adatok

Méretek Nem meghatározott
Súly 57,7 font
Támogatott VESA formátumok 75×75 – 600×400
A TV maximális mérete 60 hüvelyk
A TV maximális súlya 88 font
Anyag Fém, üveg
videojáték tv állvány

Ameriwood Home Lawrence TV állvány

Támogatott TV-méret: 45, 60 hüvelyk
Támogatott TV súlya: 80, 130 lb
VESA rögzítés: N/A
Anyaga: fém, fa

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Masszív felépítés
 • Zökkenőmentesen illeszkedik a legtöbb berendezéshez
 • Két méretváltozat

Hátrányok:

 • Csúnya kitett csavarok

Nem tud dönteni fém és fa között? Ne aggódjon, az Ameriwood Home Lawrence TV-állvány mindkettőt tartalmazza, a fekete fémkeretet sötétszürke polcokkal kombinálva.

Két változatban kapható: a szabványos, amely legfeljebb 45 hüvelykes TV-ket támogat, valamint egy nagyobb, amely majdnem kétszer akkora polcterülettel rendelkezik, és akár 60 hüvelykes TV-ket is képes támogatni. A támogatott TV tömege 80, illetve 130 font.

Esztétikailag a fém és a fa zökkenőmentesen keveredik, és a színeket tekintve az állvány szinte bármilyen modern technikai elemet kiegészít. Az állvánnyal csak az a probléma, hogy a két oldalon lévő szabadon lévő csavarok eléggé szemet gyűrhetnek, bár viszonylag könnyen eltakarhatók.

Végül a Lawrence TV-állvány bármely helyiségbe és bármilyen TV-hez vagy konzolhoz illeszkedik. Stabil, jól felépített, és csak ezek a csúnya csavarok vannak vele.

Műszaki adatok

Méretek

Normál: 18,5 × 41,9 × 23,75 hüvelyk

Nagy: 18,68x60x23,74 hüvelyk

Súly

Normál: 38,3 font


Nagy: 50 font

Támogatott VESA formátumok N/A
A TV maximális mérete

Normál: 45 hüvelyk

Nagy: 60 hüvelyk

A TV maximális súlya

Normál: 80 font

Nagy: 130 font

Anyag Fém, fa
konzol állvány

Sauder Veer TV állvány

Támogatott TV-méret: 50 hüvelyk
Támogatott TV súlya: 90 font
VESA rögzítés: N/A
Anyaga: fém, üveg, fa

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Magas esztétikai vonzerő
 • Stabil, masszív felépítés

Hátrányok:

 • Kissé korlátozott TV-méret
 • A drága oldalon

Ebben a kategóriában pedig egy Sauder Veer TV állvány áll rendelkezésünkre, amely egyformán jól teljesít a praktikum és az esztétika terén. Üvegpolcokból, elegánsan hajlított fa lábakból és egy fém VESA-tartóból áll, amely akár 50 hüvelykes és 95 font súlyú tévéket is támogat.

legjobb szórakoztató központ a játékokhoz

Egyszerűen tagadhatatlan, hogy jól néz ki, de egyszerűen nem lehet felvonni a szemöldökét az ár miatt – főleg, ha figyelembe vesszük, hogy csak az 50 hüvelykes TV-ket támogatja, amikor a nagyobb modellek lassan egyre népszerűbbek, főleg ha nappaliról van szó.

Mindazonáltal az állvány a legjobb építési minőségű, és gyakorlatilag bármilyen környezetben jól mutat. Mint ilyen, ha nagyon törődik az esztétikummal, ez az állvány lehet az első számú választás a listán szereplő többi állvány közül.

Műszaki adatok

Méretek 44 × 19,5 × 51,4 hüvelyk
Súly 60 font
Támogatott VESA formátumok N/A
A TV maximális mérete 50 hüvelyk
A TV maximális súlya 95 font
Anyag Fém, fa, üveg

Következtetés – A legjobb TV-állvány 2022-ben

FITUEYES univerzális TV-állvány forgóval – A legjobb asztali TV-állvány

TV állvány

Egyszerűen tagadhatatlan, hogy ebben az állványban nagyjából minden megtalálható – remekül néz ki, nagyon jól van felépített, és többféle változatban kapható, hogy minél több embert kiszolgáljon. Gyakorlatilag semmi mást nem kérhet az asztali állványtól, mint amit a Fitueyes kínál.

Ameriwood Home Lawrence – A legjobb TV-állvány

tv állványok

A nagyobb TV-állványok terén nem éppen könnyű a választás. Sokkal több változat létezik, és mindig felmerül a kérdés, hogy érdemes-e olyan egységet választani, amely VESA-tartót tartalmaz, vagy sem.

Mindazonáltal ezek közül az összes TV-állvány közül az Ameriwood Home Lawrence mellett döntöttünk, mert úgy gondoljuk, hogy sikeresen ötvözi a legtöbb olyan funkciót, amelyet egy állványon szeretne – erős felépítés, fa felület és összességében nagyon jó semleges kialakítás. Ezenkívül rendelkezésre áll a normál állvány nagyobb változata, valamint egy opcionális könyvespolc-készlet, amely tökéletesen illeszkedik magához az állványhoz.

Ezek is tetszhetnek neked