Legfontosabb Szerencsejáték A legjobb Valheim Mods

A legjobb Valheim Mods

Ha most a Valheimmel játszol, ezekre a modokra KELL, hogy még jobb élményben legyen részed. Itt vannak a legjobb Valheim modok jelenleg.

ÁltalJustin Fernandez 2021. március 11 A legjobb Valheim Mods

A Valheim a legjobb részeit ötvözi túlélés és homokozó játékmenet, miközben lehetővé teszi Önnek és barátainak, hogy vad és kiszámíthatatlan módon élhessék meg viking fantáziáit nyitott világ .

Tekintettel arra, hogy a játék még korai hozzáférésben van, rengeteg támogatást kapott a modderektől a korai szakaszban, és számtalan lehetőség kínálkozik a játékosok számára, akik szeretnék javítani a modokkal kapcsolatos élményüket.

Ebben a listában kiemeljük a 2022-ben telepíthető legjobb Valheim modok , beleértve a legjobb modokat a valheimi készlet készítéséhez, építéséhez és kezeléséhez.

Ezt a listát a jövőben új modokkal frissítjük, ezért mindenképpen nézz vissza, és tudasd velünk, ha lemaradtunk valamelyik kedvencedről!

Összefüggő: Legjobb szörnyvadász: World Mods A legjobb Skyrim modok A legjobb No Man's Sky modok

Valheim Plus

Valheim Plus

Kategória: Játékmód

Minél jobban felfedezed Valheim hatalmas, procedurálisan generált világát, annál inkább kezded észrevenni, hogy sok játékrendszer milyen hibás.

A Valheim Plus A mod úgy tűnik, hogy kiküszöböli a Valheim számos hiányosságát azáltal, hogy lehetővé teszi a különféle beállítások finomhangolását, például az állóképesség-fogyasztást, a teherbírást, a szerkezeti integritást, a munkapad sugarait és még sok mást.

Ez lehetővé teszi a nehézségi szint emelését vagy csökkentését az Ön preferenciáitól függően, és még arra is van lehetőség, hogy csak azonos konfigurációval rendelkező emberek csatlakozzanak a szerverhez.

Craft a konténerekből

Craft a konténerekből

Kategória: Crafting mod

A túlélőjátékok arról híresek, hogy „elfoglalt munkákat” készítenek, például tárgyakat kell áthelyezniük a ládából a karaktered készletébe, hogy megalkossák azt a csillogó új kardot vagy páncélt.

A ... val Craft a konténerekből A mod telepítve, a Valheim testreszabható sugáron belül húzza ki az anyagokat a közeli ládákból anélkül, hogy az erőforrásokat manuálisan oda-vissza mozgatná.

Hagyományosan használható szerszámok korszerűsítésére, tábortüzek és fáklyák feltöltésére, sőt érc hozzáadására is.

Oszd meg az épületeket

Oszd meg az épületeket

Kategória: Épület mod

Valljuk be: egy-egy ponton mindannyian irigykedtünk arra, hogy egy másik játékos képes hatalmas, építészetileg kifogástalan építményeket építeni Valheimben.

Aki nem különösebben jártas az alapépítésben, ne aggódjon! A Buildshare mod fedezte.

Lehetővé teszi a lejátszók által épített struktúrák .vbuild fájlokká alakítását, amelyeket letölthet és importálhat bárki világába, beleértve a saját világát is.

Jobb íjászat

Jobb íjászat

Kategória: Combat mod

Bár az íjászat Valheimben teljesen működőképes, azt hiszem, mindannyian egyetértünk, hogy hasznot húzhat bizonyos fejlesztésekből, különösen ami a nyilak tárolását illeti.

A Jobb íjászat A mod lehetőséget ad arra, hogy készíts magadnak egy tegezt, amely három leltárhelyet ad a különféle nyíltípusok hordozásához.

Kibővíti a harci lehetőségeket íjjal hadonászva, lehetővé téve a nagyítást a pontos lövésekhez, valamint a kilőtt nyilak visszaszerzéséhez (kivéve a tűznyilakat).

Aludj bárhol

Aludj bárhol

Kategória: Játékmód

Valheimben mindig sok minden történik, így könnyen elterelődik a figyelme, és jóval sötétedés után szarvast kergetni vagy ércet gyűjteni.

Ez általában azt jelenti, hogy vissza kell térnie a táborba, mielőtt ágyban pihenhet, mivel egy új foglalása alapértelmezés szerint megváltoztatja az újraélesztési pontot.

Azonban a Alvás mod, akkor ravaszkodhatsz és aludhatsz az ágyakban anélkül, hogy spawn point-nak vennéd őket, beleértve a más játékosok ágyait is.

Korlátlan portálok

Korlátlan portálok

Kategória: Játékmód

Bármennyire is hasznosak a Valheim portáljai, az a tény, hogy nem engedik át rajtuk a nyers ásványokat, egy kisebb kellemetlenség, amit egyszerűen meg tudunk tenni.

A ... val Korlátlan portálok mod telepítve, bármikor magával hozhatja a rezet, ónt és vasat, amikor áthalad egy portálon.

Ha ez túl nagy csalásnak tűnik, mindig bemehet, és korlátozhatja, hogy mely anyagokat érinti a mod.

Első személyű mód

Első személyű mód

Kategória: Kamera mod

A Valheimnek van egy elég jó harmadik személyű kamerája, amely kényelmesen lehetővé teszi a nagyítást és kicsinyítést az egér görgőjén keresztül.

Egyes játékosok azonban továbbra is szívesebben játszanak első személyben, különösen, ha túlélési játékról van szó.

Bár több olyan módot is talál, amelyek megváltoztatják a POV-t, az egyiket választottuk kiemelésre Első személy nézet , amely új, magával ragadó perspektívát nyújt a játéknak, amely bármikor kikapcsolható.

Ivy's Texture Pack

Ivy's Texture Pack

Kategória: Grafikus mod

A kamera cseréje mellett a Valheim elmélyítésének másik módja a grafikus modok telepítése, mint pl. Ivy's Texture Pack .

Újragondolja a játék grafikáját azáltal, hogy javítja az objektumok textúrájának minőségét, miközben megőrzi Valheim pixeles megjelenését.

Az eredmények a leglenyűgözőbbek a fából készült tárgyak, például a padló és a falak esetében, amelyek sokkal élesebbnek tűnnek, mint valaha.

Időmódosító

Időmódosító

Kategória: Játékmód

Bár a Valheim folyamatosan fejlődő órája segíthet növelni a játék tétjét, nem ideális egy gyors mosdó- vagy uzsonnához.

Szerencsére van egy Idő mod, amellyel felgyorsíthatsz, lassíthatsz, és akár szünetet is tarthatsz játék közben.

Egyjátékos játékmenetekben működik a legjobban, ahol nem kell attól tartanod, hogy befolyásolja valaki más tapasztalatait, ezért érdemes diszkrécióval használni.

Térképszinkronizálás

Térképszinkronizálás

Kategória: Felhasználói felület mod

Noha a Valheim által megvalósított online együttműködés teljes mértékben használható, határozottan vannak olyan területek, ahol javítani lehetne, különösen ami a szinkronizálást illeti.

Jelenleg az egyik legnagyobb probléma, hogy nem oszthatod meg a térképedet más játékosokkal, mivel minden ember felfedezése egyedül az övék.

A Térképszinkronizálás A mod megváltoztatja ezt azáltal, hogy megoszthatja térképét más játékosokkal ugyanazon a szerveren az F10 megnyomásával, miközben a közelükben áll, és fordítva.

Felszerelés és gyors nyerőgépek

Felszerelés és gyors nyerőgépek

Kategória: Készlet mod

Nem mindig van értelme annak, ahogyan Valheim a tárgyakat rendszerezi; például a páncél miért ugyanazt a tárhelyet foglalja el, mint a fa és más nyersanyagok?

A ... val Felszerelés és gyors nyerőgépek mod, sokkal hatékonyabbá teheti a készletkezelést, ha minden páncéldarabhoz külön nyílásokat ad hozzá, valamint gyors nyílásokat a fogyóeszközök számára.

Ne feledd, hogy a további helyek csak a karaktered készletére vonatkoznak, és nem a sírkövesedre, ami azt jelenti, hogy a halálod során elveszíthetsz néhány tárgyat.

Szerezz több nyerőgépet

Szerezz több nyerőgépet

Kategória: Készlet mod

Az előző mod alternatívája, Szerezz több nyerőgépet pont ezt teszi: biztosítson több helyet a készletében.

Bár nem olyan divatos, és nem tartalmaz külön helyet a speciális felszerelések számára, az a tény, hogy akár 16 slotra is bővítheti készletét, még mindig megváltoztatja a játékot.

Ha valaha is el szeretné távolítani ezt a modot, ne felejtse el előtte eltávolítani az aktuálisan az egyik extra nyílásba helyezett elemeket; különben eltűnnek.

Quick Stack

Quick Stack

Kategória: Készlet mod

Ha szeretné lecsökkenteni a tárolás megszervezésére fordított időt, akkor Quick Stack abszolút kötelező mod.

Lehetővé teszi, hogy egyazon cikk csoportjai automatikusan egymásra halmozódjanak a készletben a játékos által meghatározott gomb megnyomásával.

Mivel ez a módszer a közeli ládákon is működik, nem lehet gond a dolgok rendszerezésével.

Dobja el a készletelemeket

Dobja el a készletelemeket

Kategória: Készlet mod

A Valheim indulása óta a játékosok olyan opciót kérnek, amely lehetővé teszi számukra, hogy eldobják vagy megsemmisítsék a talált vagy kialakított tárgyakat.

Jelenleg a készletéből kidobott tárgyak állandóan a földön maradnak, ami azt jelenti, hogy még mindig véletlenül visszakaphatja őket, ha túl közel kerül.

Ahhoz, hogy a csalások engedélyezése nélkül megszabaduljon az elemektől, szüksége lesz egy modszerre Dobja el a készletelemeket , amely hozzárendel egy gyorsbillentyűt, amely végleg törli a készletből a kiválasztott elemeket.

Konzol és Chat Extender

Konzol és Chat Extender

Kategória: Cheat mod

Ha nem elégedett a Valheim konzolos parancscsatjaival, mindig bővítheti arzenálját a Konzol és Chat Extender ellen.

Úgy tervezték, hogy nagyobb irányítást biztosítson a játékélmény felett azáltal, hogy növeli a manipulálható rendszerek számát.

Ez magában foglalja a repülés képességének megszerzését, az isten módba lépést, a tárgyak ingyenes javítását, az építési költségek eltávolítását, a terep megváltoztatását és még sok mást; kompatibilis az egy- és többjátékos szerverekkel.

Ezek is tetszhetnek neked