Legfontosabb Szerencsejáték A legjobb vezeték nélküli útválasztó 100 USD alatt (2022-es értékelések)

A legjobb vezeték nélküli útválasztó 100 USD alatt (2022-es értékelések)

Megfizethető, 100 USD alatti routert keresel, amellyel javíthatod otthonod Wi-Fi-lefedettségét? Íme egy szűkített válogatás a jelenleg elérhető legjobbakból!

ÁltalSamuel Stewart 2022. január 4 A legjobb vezeték nélküli router 100 alatt

Mindannyian megtapasztaltuk már az otthonunk rossz Wi-Fi-lefedettsége miatti csalódottságot. De hé, ez még nem a világ vége – könnyedén feljavíthatod egy vezeték nélküli útválasztó segítségével, ami még annyira sem fog vissza – pénzből.

Ebben a vásárlási útmutatóban bemutatunk néhányat A legjobb routerek, amelyeket 100 dollár alatt lehet kapni ezt adni Wi-Fi megfelelő lendületet jelez.

NETGEAR R6120

legjobb router 100 alatt
 • Meglehetősen kompakt
 • Elegáns kialakítás fényes felülettel
 • Megfizethető
Lásd Ár

TartalomjegyzékElőadás

legjobb router 100 alatt

NETGEAR R6120

Wi-Fi protokoll: 802.11ac
Sávszélesség: 1200 (300+900) Mbps

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Elegáns fényes felület
 • Kompakt
 • Kitűnő érték

Hátrányok:

 • Nem a legjobb jellefedettség

A Routerről

A listán szereplő első router egyenesen innen származik Netgear , egy hálózatépítésre szakosodott cég, ahogy a nevük is sugallja. A Netgear R6120 lehet, hogy ez a legolcsóbb megoldás ezen a listán, de ez ne tévesszen meg – még mindig elképesztően erős router, több mint otthoni használatra alkalmas.

Az R6120 egy elegáns megjelenésű kétsávos Gigabit router, amely remek kiegészítője lesz bárki otthoni hálózatának – különösen azoknak, akik a legolcsóbb kétsávos Gigabit routert keresik. Esztétikai vonzerején és szilárd teljesítményén kívül azonban nincs más kiemelkedő tulajdonsága.

Műszaki adatok

Wi-Fi technológia 802.11ac
Sávszélesség 1200 (300+900) Mbps
Nyalábformálás Nem
Méretek 7,2 × 5,4 × 1,8 hüvelyk
Súly 0,55 font

A gondolataink

Egyszerűen tagadhatatlan, hogy a Netgear R6120 egy kiváló router, amely több mint elegendő lesz a legtöbb otthoni felhasználó igényeihez. Szépen fényes felülettel büszkélkedhet, és összességében meglehetősen kompakt. Teljesítményét tekintve nem lehet hibát találni, kivéve, hogy nem rendelkezik a drágább modellek kínálatával.

Ha azonban olcsó kétsávos útválasztót keres, akkor ez a megfelelő út.

legjobb routerek 100 alatt

NETGEAR WNDR4300

Wi-Fi protokoll: 802.11n
Sávszélesség: 750 (300+450) Mbps

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Semleges kialakítás
 • Kis helyigény függőleges állvány használatakor
 • Kiváló érték

Hátrányok:

 • Nem támogatja a Gigabit sebességet
 • Nem a legjobb jellefedettség

A Routerről

Ezt követi egy másik Netgear termék, bár ezt még olcsóbb is, mivel nem gigabites router. Amit azonban teljesítményben hiányzik, azt stílusosan pótolja – nagyon kompakt, kizárólag belső antennákra támaszkodik, függőleges állványa pedig a polcterület hatékony kihasználását teszi lehetővé.

Műszaki adatok

Wi-Fi technológia 802.11n
Sávszélesség 750 (300+450) Mbps
Nyalábformálás Nem
Méretek 9,21 x 5,86 x 2,99 hüvelyk
Súly 1 font

A gondolataink

Összességében a Netgear WNDR4300 egy nagyon szilárd router, amely talán a legalkalmasabb a hétköznapi felhasználóknak, vagy talán azoknak, akik a formát részesítik előnyben, mint a funkciót pénztárcabarát termékeikben.

A router gyakorlatilag bárhová elhelyezhető anélkül, hogy túl sok helyet foglalna, ugyanolyan fényes felületet kapott, mint az R6120, és a fő figyelmeztetés továbbra is a Gigabites sebesség támogatás hiánya. Ettől eltekintve a jellefedettség a külső antennák hiánya ellenére is hasonló a fenti routerhez.

legjobb vezeték nélküli router 100 alatt

ASUS RT-ACRH13

Wi-Fi protokoll: 802.11ac
Sávszélesség: 1300 (400+900) Mbps

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Kiváló jeltartomány és stabilitás
 • Több eszközt is hatékonyan kezel

Hátrányok:

 • Nem a legjobb design

A Routerről

Következő a Asus RT-ACRH13 , egy kevésbé esztétikus, de erősebb router, ha teljesítményről van szó. Legjellegzetesebb jellemzője a négy antenna, amelyek kiváló jelerősséget és lefedettséget garantálnak. Ezek jelentik a router fő előnyét Netgear megfelelőjével szemben.

A design, bár határozottan egyedi, aligha fog mindenkivel egyetérteni. A minta kissé feltűnő, és nem a helyén érződik a routeren, bár maga a router szép alakú, és aligha terjedelmesebb, mint a kompaktabb alternatívák.

Műszaki adatok

Wi-Fi technológia 802.11ac
Sávszélesség 1300 (400+900) Mbps
Nyalábformálás Igen
Méretek 5,8 × 1,4 × 8,1 hüvelyk
Súly 0,55 font

A gondolataink

A Netgear R6120-hoz hasonlóan az Asus RT-ACRH13 is egy kétsávos gigabites router. Azonban, ahogy fentebb említettük, ez a négy antenna érezhető teljesítményelőnyt biztosít a korábbi routerhez képest, elsősorban a sugárformálás és a MU-MIMO technológiák segítségével, amelyek növelik a jeltartományt és optimalizálják az adatátvitelt, amikor több eszköz aktívan használja a hálózatot.

Ezt szem előtt tartva az Asus RT-ACRH13 határozottan a legjobb választás, ha teljesítményt keres egy viszonylag megfizethető routerben. Lehet, hogy nem olyan látványos, de biztosan elvégzi a munkáját!

legjobb wifi router 100 alatt

Wi-Fi protokoll: 802.11ac
Sávszélesség: 1900 (600+1300) Mbps

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Kiváló sávszélesség
 • Jó jeltartomány és stabilitás

Hátrányok:

 • A drága oldalon
 • Nincs rugalmasság az elhelyezést illetően

A Routerről

A gigabites sebesség nem elég neked? Mit szólnál akkor majdnem két gigabithez? Ez mindenképpen lehetséges a TP-Link Archer C9 , egy gyönyörű fehér kétsávos router 1900 Mbps sávszélességgel. Ez az egyik legolcsóbb router, amely ilyen sebességet kínál, bár határozottan a 100 dolláros árhatárunk szélén marad.

Műszaki adatok

Wi-Fi technológia 802.11ac
Sávszélesség 1900 (600+1300) Mbps
Nyalábformálás Igen
Méretek 13,2 × 3,9 × 9,5 hüvelyk
Súly 3 font

A gondolataink

Esztétikailag az Archer C9 remekül néz ki, ehhez nem fér kétség. Néhányan azonban szokatlannak találhatják az általa használt állvány miatt – ez az állvány, amelyet lehetetlen eltávolítani. Ezáltal a felhasználó nem tudja vízszintesen vagy függőlegesen beállítani az útválasztót, és az előre meghatározott átlós helyzetbe kerül.

Teljesítmény terén a C9 természetesen lemarad a drágább AC1900-as routerek mögött, de ami a költségvetési lehetőségeket illeti, több mint képes teljesíteni. Az előző két routerhez hasonlóan ez is sugárformázást használ, és hasonló hatótávolsággal rendelkezik, bár a megnövelt sávszélesség a fő értékesítési pontja.

Mi az a Beamforming és megéri?

Nyalábformálás a legtöbb útválasztó specifikációs lapján a leginkább észrevehető funkció. Amint itt látható, az általunk kiválasztott útválasztók közül kettő rendelkezik sugárformálással, kettő pedig nem. Tehát mi a különbség?

A név maga valami ajándék. Míg egy hagyományos vezeték nélküli útválasztó minden irányban jelet bocsát ki, a sugárformázó útválasztó más megközelítést alkalmaz. Az aktív eszközöket keresi a területen, és ahogy a neve is sugallja, nyalábokat képez, amelyek az észlelt eszközökre fókuszálnak.

Végső soron ez mind a jeltartományban, mind a stabilitásban segíthet, nagyobb sávszélességet tesz lehetővé még akkor is, ha a felhasználó távolabb van. A legfontosabb, hogy segít, ha a jelnek számos akadályon kell keresztülmennie ahhoz, hogy elérje az eszközt.

Tehát, ha úgy találja, hogy otthonában sok problémás akadály van, például falak, amelyek korlátozzák a Wi-Fi hatótávolságát, jó ötlet lehet néhány plusz dollárt költeni egy sugárformáló routerre.

Következtetés – A legjobb router 100 dollár alatt 2022-ben

Mindent figyelembe véve úgy döntöttünk, hogy a Netgear R6120 ezen. Ez minden, aminek egy jó olcsó routernek lennie kell – megfizethető, megbízható és megéri a pénzt.

Igaz, hiányozhat belőle a sugárformálás vagy a drágább routerek jellefedettsége, de a többi, 100 dollár alatti árcédulával rendelkező router egyike sem nyújt lényegesen jobb lefedettséget, mint maga az R6120.

Ennek ellenére bőven elég lesz egy átlagos háztartásnak, csak ne számítsunk teli sávokra, amikor négy téglafalon kell átmennie a jelnek!

Ezek is tetszhetnek neked