Legfontosabb Szerencsejáték A legjobb vezeték nélküli billentyűzet- és egérkombinációk (2022-es értékelések)

A legjobb vezeték nélküli billentyűzet- és egérkombinációk (2022-es értékelések)

Hordozható billentyűzetre és egérre van szüksége otthoni vagy irodai használatra? Itt található a végső vásárlási útmutató a legjobb vezeték nélküli billentyűzet és egér kombinációs termékekkel.

ÁltalSamuel Stewart 2022. január 4 A legjobb vezeték nélküli billentyűzet és egér kombináció

Az egyik legvonzóbb dolog a PC-s játékokban az a képesség, hogy minden egyes részt kézzel lehet kiválasztani, és a beállítások minden aspektusát pontosan tetszés szerint finomhangolni. Azonban tagadhatatlan, hogy néha egyszerűbb bizonyos dolgokat előre becsomagolni.

Ebben a vásárlási útmutatóban felsorolunk néhányat a legjobb vezeték nélküli billentyűzet és egér kombinációk , amit a név is sugall: egy billentyűzet és egy egér, amelyek egyetlen, kényelmes csomagban állnak össze, így ideális megoldást jelentenek a munkahelyen vagy otthon.

VicTsing vezeték nélküli billentyűzet és egér kombináció

legjobb billentyűzet-egér kombó
 • Ergonomikus kialakítás
 • Kétoldalú egér
 • Olcsó
Lásd Ár

TartalomjegyzékElőadás

legjobb vezeték nélküli billentyűzet és egér

Mpow vezeték nélküli billentyűzet és egér kombináció

Kulcs típusa: Membrán
Egér DPI: 1600

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Elegáns kialakítás
 • Megfizethető
 • Kiváló ár-érték arány hétköznapi asztali használatra

Hátrányok:

 • Olcsó kivitelezés
 • A Chiclet billentyűk nem elég tapinthatók a játékhoz

A listán az első egy rendkívül kedvező árú vezeték nélküli billentyűzet és egér kombináció Mpow , amely elsősorban vezeték nélküli audioberendezésekkel foglalkozik. És bár más típusú perifériák aligha az erősségük, az ebben a csomagban eladott egér és billentyűzet is megfelelő ajánlat.

Mindkettő elegáns dizájnnal rendelkezik, amely könnyed a részletekben. A billentyűzet alacsony profilú chiclet billentyűket valósít meg, és meglehetősen jó a gépelésre, bár a chiclet billentyűk nyilvánvalóan nem a legalkalmasabbak játékhoz a rövid utazási távolság és a korlátozott tapintható visszajelzés miatt. Az egér, bár nagyon alap, valójában állítható DPI-vel rendelkezik, beleértve a 800, 1200 és 1600 DPI módokat.

Hátránya viszont, hogy bár a billentyűzet és az egér is nagyon jól néz ki, abból teljesen nyilvánvaló, hogy mindkettő könnyű, hogy a gyártó spórolt az összeállítás minőségén. Így az egér és a billentyűzet is könnyűnek és olcsónak tűnik, és néhány hónap használat után még a billentyűk jelölései is gyorsan lekopnak.

Szóval, mire jó ez a kombó? Nos, főleg, hogy meglehetősen olcsó, és jól néz ki, így alkalmi vagy irodai használatra is alkalmas, bár a chiclet billentyűk és a gyenge felépítési minőség nagyon rossz választást jelent játék szempontjából.

legjobb vezeték nélküli egér és billentyűzet

Jelly Comb kompakt vezeték nélküli billentyűzet és egér kombináció

Kulcs típusa: Membrán
Egér DPI: 1600

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Rendkívül kompakt billentyűzet és egér
 • Könnyen szállítható
 • Megfizethető

Hátrányok:

 • Nem a legergonómikusabb kialakítás a játékokhoz
 • Tartóssági problémák az ollós kapcsolókkal

Következő a Jelly Comb egy kicsit drágább és jobban felépített billentyűzet és egér kombinációja. Ellentétben az Mpow-val, a megfizethető billentyűzetek és egerek jelentik az elsődleges rést, szóval hogyan áll ez a kombináció?

Nos, egy pillantás a billentyűzetre, és megállapíthatja, hogy nem játékra tervezték – rendkívül kompakt, és az ilyen típusú Apple billentyűzetekre emlékeztet. Bár rendkívül hordozható, és megfelelő ollós kapcsolókkal rendelkezik, nem sok játékos találja kényelmesnek ezt a billentyűzetet a hosszú játékmenetekhez.

Az egér sem jár jobban ebből a szempontból. Bár állítható DPI-vel rendelkezik, mint például az Mpow egér (800/1200/1600), az érzékelő jobban reagál és pontosabb. Az egér lapos, Apple-ihlette kialakítása azonban nem teszi ergonomikussá a játékhoz.

Végül, ezzel a kombinációval a legjelentősebb problémák a fent említett kapcsolók. Elég hangosak, de a zaj közel sem akkora probléma, mint a tartósság, mivel a kapcsolók egy bizonyos idő után kiadnak.

Szerencsére úgy tűnik, hogy a Jelly Comb érzékeny ügyfélszolgálatot kínál, és gyorsan kicseréli a hibás billentyűzeteket, bár lehet, hogy egyesek nem törődnek ezzel a gonddal.

Végül, ha a hordozhatóság és a megfizethetőség a legfontosabb szempont, akkor teljes szívből ajánlhatjuk ezt a kombinációt.

legjobb billentyűzet-egér kombó

VicTsing vezeték nélküli billentyűzet és egér kombináció

Kulcs típusa: Membrán
Egér DPI: 1600

Lásd Ár

Az előnyök:

 • A billentyűzet mérete és billentyűi kiválóan alkalmasak a gépelésre
 • Ergonomikus és kétkezes egér
 • Megfizethető

Hátrányok:

 • Középszerű egér

A rendkívül kompakt Jelly Comb billentyűzet után a VicTsingtől érkezik egy sokkal erősebb is, aminek történetesen jobb a játék célja is. Az egér is ergonomikusabb és sokkal kényelmesebb a használata, bár csak a legalapvetőbb funkciókat tartalmazza.

A billentyűzet alacsony profilú chiclet billentyűket használ, amelyek, mint már említettük, aligha a legjobb választás játékhoz, bár a beépített csuklótámasz sokat segít az ergonómia területén. Tehát bár nem rendelkezik a leginkább tapintható gombokkal, a billentyűzet még mindig kényelmes lehet játékhoz.

Ami az egeret illeti, ugyanaz a három fokozatban állítható DPI (800/1200/1600) és egy közepes optikai érzékelőnk van, bár a kényelmes kétkezes kialakítás mindenképpen üdvözlendő. Ennek ellenére egyesek még mindig túl kicsinek találhatják.

Összességében jó játék billentyűzet és egér kombináció? Nem egészen, de mindenképpen közel áll, ha egy olcsó vezeték nélküli billentyűzet és egér kombinációt keres, amelyet játékra is használhat. Kapsz egy teljes méretű billentyűzetet beépített tenyértámaszsal, valamint egy tisztességes kétkezes egeret, és mindezt elérhető áron.

legjobb vezeték nélküli egérkombó

Logitech MK550 vezeték nélküli Wave billentyűzet és egér kombináció

Kulcs típusa: Membrán
Egér DPI: 1000

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Rendkívül ergonómikus
 • Meglehetősen pontos lézeres egér

Hátrányok:

 • Kelt és terjedelmes kialakítás
 • Nem a legjobb érték
 • Drága
 • Alacsony egérérzékenység

A lista következő bejegyzése egy rendkívül népszerű (ha kissé elavult) vezeték nélküli billentyűzet és egér kombináció, amely tartalmazza a Logitech MK550 vezeték nélküli billentyűzet és az MK150 vezeték nélküli lézeres egér.

Maga a billentyűzet terjedelmes kerettel és szokatlan kialakítással büszkélkedhet, amely úgy tűnik, az ergonómiát helyezi előtérbe. A párnázott tenyértámaszon kívül ott van a névadó hullámkialakítás, amit már nem nagyon látunk. Ez a kiemelkedő multimédiás billentyűkkel, valamint az általános kulcskialakítással együtt a Windows 7 korszak perifériáinak védjegye.

Az évek nem voltak különösebben kegyesek az MK150 egérhez, hiszen a mai mércével mérve semmi különös. Ez egy lézeres egér, és elég pontos, bár az 1000 DPI-s szenzor miatt az érzékenység elmarad az újabb optikai egerektől. Ezenkívül kétkezes, két extra gombbal az oldalán; azonban nem támogatja az állítható DPI-t.

Mindent összevetve ez egy tisztességes vezeték nélküli billentyűzet és egér kombináció játékhoz. Ennek ellenére az árcsökkentések ellenére még mindig meglehetősen drága, és annyiba kerül, mint egy tisztességes mechanikus billentyűzet, tehát nem a legjobb érték a könyvünkben. De ha szereti a dizájnt az ergonómiája és a retró hangulata miatt, akkor érdemes lehet kipróbálnia az MK550-et és az MK150-et.

legjobb vezeték nélküli billentyűzet és egér 2019

Logitech MK360 vezeték nélküli billentyűzet és egér kombináció

Kulcs típusa: Membrán
Egér DPI: 1000

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Masszív billentyűzet felépítés
 • Kompakt, meglehetősen minimális kialakítással

Hátrányok:

 • Lenyűgöző egér
 • Kétes érték

A lista utolsó bejegyzéseként egy újabb Logitech MK billentyűzet áll rendelkezésünkre; csak ezúttal ez a finomabb és modernebb megjelenésű MK360.

A billentyűzet az MK50-hez képest letisztultabb és minimalistabb dizájnt kapott, miközben ugyanazokkal az alacsony profilú chiclet billentyűkkel rendelkezik, amelyek a vezeték nélküli billentyűzetek között elterjedtek. Néhány extra funkciógombon és az általános hordozhatóságon kívül nincs semmi kiemelkedő szolgáltatás.

Az egér egy kicsit gyenge pontja, mivel egy nagyon alap 1000 DPI-s optikai egérről van szó, kompakt kerettel, és nem beszélhetünk extra funkciókról. És bár kicsi méretének köszönhetően nagyon könnyen szállítható, ez a kompaktság elkerülhetetlenül megnehezíti a játékhoz való használatát.

Végül, ha először egy jó vezeték nélküli billentyűzetet keres, és az egér inkább csak utólag, akkor az MK360 jó vétel. Ne feledje, hogy az egér különösen rosszul illeszkedik a játékhoz méretének, alacsony érzékenységének és minden további funkció hiányának köszönhetően.

Következtetés – A legjobb vezeték nélküli billentyűzet és egér kombináció 2022-re

Összességében tehát ezek közül a vezeték nélküli billentyűzet és egér kombinációk közül melyik jön ki a legjobban?

Ha neki kellene választania, az lenne az VicTsing vezeték nélküli billentyűzet és egér kombináció . Miért ez? Nos, egyszerűen azért, mert úgy érezzük, hogy ez kínálja a legjobb ár-érték arányt.

Most, amikor egy kombót keresel, nagy eséllyel nem a legjobb minőségű játékhoz tartozó egeret és billentyűzetet keresel, hanem egyszerűen egy olyan készletet, amely a lehető legalacsonyabb áron végzi el a munkát. Ebből a szempontból a VicTsing kombó lenne a legjobb választás – a billentyűzet ergonomikus, kiválóan alkalmas a gépelésre, a billentyűk pedig meglehetősen érzékenyek, miközben az egér elég pontos, és önmagában is meglehetősen kényelmes.

Abban az esetben, ha valóban jobb minőségű billentyűzetet és egeret keres játékhoz, azt javasoljuk, hogy külön vásároljon egeret és billentyűzetet. Így nem csak jobb ár-érték arányt érhet el, de összességében kevesebbet is költhet.

Nézze meg a mi billentyűzet vásárlási útmutató és a miénk játék egér vásárlási útmutató , és biztosan megtalálja az igényeinek leginkább megfelelőt! Továbbá, ha érdekli egy megfizethetőbb mechanikus játékbillentyűzet, akkor érdemes lehet megnézni ezt a vásárlási útmutatót is.

Ezek is tetszhetnek neked