Legfontosabb Szerencsejáték A legjobb vezeték nélküli játékfejhallgatók (2022-es vélemények)

A legjobb vezeték nélküli játékfejhallgatók (2022-es vélemények)

Vágja le a vezetéket, és teljesen vezeték nélküli. Íme a legjobb vezeték nélküli játék fejhallgatók listája minden költségvetéshez.

ÁltalSamuel Stewart 2022. január 4 A legjobb vezeték nélküli fejhallgató játékhoz

Abban mindannyian egyetértünk, hogy a kábelekkel nehéz foglalkozni, még inkább, ha headset kábelekről beszélünk. Összegabalyodnak, belekapnak a dolgokba, korlátozzák a mozgást, és esetenként a legbosszantóbb módon lerántják a fülhallgatót.

Szerencsére a kábelek szinte a múlté!

A vezeték nélküli technológiák záporozzák a világot, és ez a hatás a játék headsetek világában is megmutatkozik. Napról napra egyre gyakoribbak a mainstream termékekben.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk a 2020 legjobb vezeték nélküli gamer fejhallgatói. Ha nem szeretne vezeték nélküli gaming headsetet, javasoljuk, hogy olvassa el a vásárlási útmutatónkat legjobb játék fejhallgatók 2022-ben.

Előző

SteelSeries Arctis 7

A legjobb értékelésű vezeték nélküli fejhallgató 2018
 • Kiváló hangminőség
 • Kényelmes
 • Kiváló ár-érték arány
Lásd Ár

Plantronics GAMECOM 818

vezeték nélküli gaming headset 2018
 • Megfelelő minőség
 • Nagyon megfizethető
Lásd Ár Következő A legjobb vezeték nélküli játékhoz használható fejhallgatók [GYŐZTESEK] (PC, XBOX One, PS4) A videót nem lehet betölteni, mert a JavaScript le van tiltva: A legjobb vezeték nélküli játékhoz használható fejhallgatók [GYŐZTESEK] (PC, XBOX One, PS4) (https://youtu.be/lyAExQvn5T0)

TartalomjegyzékElőadás

vezeték nélküli játék fejhallgató

PlayStation Gold vezeték nélküli sztereó headset – jó sokoldalú megoldás

Hangkonfiguráció: 7.1 Virtual Surround
Kompatibilitás: PC, PS4

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Kiváló ár-érték arány
 • Szilárd felépítés
 • Minőségi mikrofon

Hátrányok:

 • A Virtual Surround csak PS4/PS3 rendszeren érhető el
 • Nincs Xbox One támogatás

A fejhallgatóról

A Sony sok termékéről ismert. A tévéktől az okostelefonokig szinte minden terméken látható cégük logója. A PlayStation azonban a Sony csúcsterméke, és minden generációhoz számos periféria és tartozék tartozik.

A fejhallgató egy másik dolog, amiért a Sony nagyra értékeli, és a PlayStation Gold headset nem marad el attól a hírnévtől. Elegáns, minimalista, és felismerhető fekete-kék színsémával érkezik, amely a PlayStation 4 aláírása.

A bőr fülpárnák bármilyen fej- és fülformához illeszkednek kényelmesen, extrém nyomás nélkül. Mint ilyen, kényelmes viselet hosszú játékmenetek során.

Ráadásul bizonyos fokú testreszabhatósággal is rendelkezik. Ugyanis az előlapok könnyen cserélhetők, hogy sokféle ízléshez igazodjanak.

De vajon a Sony headsetje a legjobb vezeték nélküli játékfejhallgató a PS4-hez? Találjuk ki!

Főbb jellemzők:

  Virtuális 7.1 Surround –Ez a technológia lehetővé teszi a térbeli tudatosság új mélységét a játékokban, miközben extra hangtisztaságot biztosít, ami sztereó konfigurációval egyszerűen nem lehetséges.Mikrofon– Lehet, hogy első pillantásra nem gondoltad, de ez a fülhallgató rendelkezik mikrofonnal – és méghozzá jó. Közvetlenül a fülhallgatóba van beépítve, kényelmes kezelőszervekkel, és zajszűrő képességekkel rendelkezik.Hajtsa be– a Fülhallgatóban – Általában sok hordozható fejhallgatóban található. Ez az egyszerű, de hasznos funkció sokkal kényelmesebbé teszi a fejhallgató hordozását.Utazótáska– A behajtható fülhallgatóhoz hasonlóan az utazótasak is segít szállítani az összes tartozékot anélkül, hogy félne az elvesztéstől. Ez magában foglalja a töltő micro-USB-kábelt, a szokásos 3,5 mm-es kábelt és az USB-adaptert.

Hátrányok

  Korlátozott virtuális térhatás -A funkció csak PlayStation 4-en és PlayStation 3-on érhető el. Ha a headsetet PC-vel, Vitával vagy okostelefonnal kívánja használni, akkor be kell érnie egy sztereó konfigurációval.Nincs Xbox One kompatibilitás– Ez várható is, tekintve, hogy a Microsoft jelenleg a Sony legnagyobb riválisa a konzolháborúban. Abban az esetben, ha mindkét konzolod van, vagy csak egy headsetet keresel a PC-vel és az Xbox One-nal való használatra, akkor ez minden bizonnyal megszakító lesz.
legjobb vezeték nélküli fejhallgató ps4-hez

Corsair Void Pro RGB – Kiváló középkategóriás fejhallgató

Hangkonfiguráció: Dolby 7.1 Virtual Surround
Kompatibilitás: PC

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Nagyon kényelmes az alacsony súlynak és a memóriahabnak köszönhetően
 • A mikrofon tiszta és rugalmas
 • Jó akkumulátor-élettartam és hatótávolság

Hátrányok:

 • A Surround lemaradt a versenytársak mögött
 • Nincs konzol támogatás

A fejhallgatóról

A Corsair nem egy olyan cég, amelytől elvárható, hogy játékokhoz való fejhallgatókat gyártson. Ez nem meglepő, mivel csak a közelmúltban terjeszkedtek a piac ezen területére. Ez a kaliforniai székhelyű cég azonban máris vág magának egy jókora darabot abból a tortából.

A design a Corsair Void Pro A fejhallgató rendkívül futurisztikus. Úgy készült, hogy jól nézzen ki és jól érezze magát, amit csodálatosan teljesít. A fülhallgatók felismerhető ergonomikus formájúak, és memóriahabbal vannak bélelve.

Bár lehet, hogy nem ez a legjobb vezeték nélküli játék fejhallgató PC-hez, a Void Pro közelebb kerül, mint bármely más középkategóriás versenytárs.

Főbb jellemzők:

  Memóriahab párnák– Semmi sem jelent olyan kényelmet, mint a memóriahab. Puha, jól alkalmazkodik a füled körvonalához, és gyorsan elfelejted, hogy még fejhallgatót is viselsz.Rugalmas mikrofon– A jó általános minőség mellett a mikrofon szabadon formázható a felhasználó által kívánt formára.Dolby 7.1 Virtual Surround– Fejlett Dolby szoftvert használnak a surround konfigurációk emulálására. A korábbiakhoz hasonlóan sokkal magával ragadóbb élményt tesz lehetővé, akár játék, zenehallgatás vagy filmnézés.Könnyű kezelőszervek– Nem csak a bal fülhallgató tartalmaz érzékeny kapcsolókat a mikrofonhoz és virtuális térhatás , de a headsethez saját szoftver is jár. Így a felhasználó szabadon szabhatja ízlése szerint mind a mikrofon, mind a fejhallgató beállításait, és végiglapozhatja az előre beállított beállításokat.Kiváló akkumulátor-élettartam és jeltartomány -A Void Pro akkumulátora akár 16 órát is kibír, és még a számítógéptől 40 láb távolságban is reagál. Ennek több mint elegendőnek kell lennie még a leghosszabb játékmenetekhez is, és biztosítania kell a szükséges mozgásszabadságot is.
legjobb vezeték nélküli fejhallgató Xbox One-hoz

Hátrányok

  Külseje olcsónak tűnik– Igaz, a Void Pro jól néz ki, és jól érzi magát a fején. Tapintásra azonban nem olyan jó érzés. A keret és a fülhallgatók is olyan, mintha abból a könnyű, olcsó műanyagból készültek volna, ami leginkább az alacsony kategóriás fejhallgatókban található. Igaz, ez nem túl nagy hátrány, de érdemes megemlíteni.A környezet nem olyan jó...Nyilvánvalóan nem várhatja el, hogy a virtuális térhangzás úgy szóljon, mint az igazi, de ennek a fülhallgatónak a térhangzása még az árkategóriájában lévő többi hasonló fejhallgatóhoz képest is gyengén teljesít.Nem támogatja a konzolokat Ismétlem, ha PC-vel és konzollal is rendelkezik, valószínűleg egy vezeték nélküli headsetet szeretne, amelyet mindkettővel használhat. Sajnos a Void Pro csak vezeték nélkül használható PC-vel.
vezeték nélküli fejhallgató Xbox One-hoz

ASTRO Gaming A50 – Kiváló hangminőség

Hangkonfiguráció: Dolby 7.1 Virtual Surround
Kompatibilitás: PC, PS4, XONE

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Hihetetlen hangminőség
 • Kiváló térhatás
 • Kompatibilis PC-vel és konzolokkal

Hátrányok:

 • Nagyon magas árcédula
 • Lenyűgöző dizájn
 • Közepes mikrofon

A fejhallgatóról

Ha egy cég, amelynek a neve része a játéknak, 200 dollár feletti fejhallgatót gyárt, akkor tudja, hogy egy jókedvre készül. Valójában ez a Logitech leányvállalat 2006 óta kínál csodálatos termékeket, és kínál a mai napig is.

Amikor először ránéz, vagy szeretni, vagy utálni fogja a dizájnt. Míg egyesek vonzónak találják a figyelemfelkeltő csíkokat és a fényes műanyag külsőt, az egyszerű headsetet kedvelők ezt aligha értékelik.

Azonban nem vesz drága headsetet, hogy megnézze. Ehelyett a hangminőséget és a szolgáltatások széles skáláját fogja keresni. Szóval, hogyan működik a Astro A50 viteldíj ebből a szempontból?

Főbb jellemzők:

  Zárt hátú/nyitott hátú fülkagyló –Mind a zárt, mind a nyitott fülkagylónak megvannak a maga előnyei. Az előbbi jobb szigetelést, míg az utóbbi természetesebb hangzást tesz lehetővé. Bármelyiket is részesíti előnyben, ezzel a fülhallgatóval könnyedén válthat a kettő között.Levehető mikrofon -Az A50 mikrofonban minden megtalálható: jó hangminőség, rugalmasság, és tetszés szerint fel- vagy levehető.Dolby 7.1 Virtual Surround –Ez a fejhallgató Dolby szoftvert használ a 7.1 Surround konfiguráció emulálásához. Bár még mindig nem állja meg az igazit, az A50 csúcsminőségű hangminősége sokkal jobb surround élményt tesz lehetővé, mint sok más headset.Konzol/PC kompatibilitás –A headset vezeték nélkül használható PC-vel, és két különálló, PS4/XONE kompatibilis verzióban kapható.

Hátrányok

  Drága -A kiváló minőség természetesen borsos árcédulával jár, és ez alól az A50 sem kivétel. Ez messze a legdrágább headset ezen a listán, és nem ok nélkül.Tervezés –Az összes részlettel és szaggatott élekkel az agresszív dizájn valószínűleg nem fog tetszeni azoknak, akik a letisztultabb és egyszerűbb vagy összességében minimális megjelenést kedvelik.A mikrofon hangminősége nem a legjobb– Noha levehető és nagyon rugalmas, így kényelmes a használata, a mikrofon felvételi minőségén nincs mit csodálkozni. Ez aligha jelent problémát, ha csak hangos csevegésre használja a mikrofont, de ha streamelő vagy, és magasabb a mikrofon teljesítményigénye, ne hagyatkozzon túl sokat erre.
A legjobb értékelésű vezeték nélküli fejhallgató 2018

SteelSeries Arctis 7 – Az ár és a minőség példátlan egyensúlya

Hangkonfiguráció: DTS Headphone:X Virtual Surround
Kompatibilitás: PC, PS4, XONE

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Kiváló ár-érték arány
 • Kiváló hangminőség
 • Kényelmes viselet hosszú ideig

Hátrányok:

 • A PS4-en kívül más konzolokhoz nincs vezeték nélküli támogatás
 • A Virtual Surround csak PC-re használható

A fejhallgatóról

A SteelSeries név sok mindent ígér. 2001 óta folyamatosan kínálnak különféle csúcsminőségű megoldásokat, legyen szó hangról vagy bármilyen más típusú számítógép-perifériáról.

A Arctis 7 teljes mértékben megfelel azoknak a magas követelményeknek, amelyeket a vállalat maga támasztott a termékeivel szemben. A headset többféle színben kapható: fekete, fehér, szürke, kék és piros.

Ez sokféle ízlésnek megfelel, és mindegyik színséma jól kiegészíti a letisztult és minimalista dizájnt. Sőt, a méretes fülhallgatók bármelyik fültípushoz szépen illeszkednek.

Főbb jellemzők:

  Kényelmes fülhallgatók -A memóriahab és a puha AirWeave kendő a tetején együtt működik, hogy a headset viselése igazi élmény legyen. Könnyű, és nem okoz semmilyen kellemetlen hatást, mint például izzadás vagy fülfájdalom hosszan tartó használat után.Behúzható mikrofon -A levehető mikrofon helyett az Arctis 7-hez behúzható mikrofon tartozik. Ez vitathatatlanul jobb megoldás, mivel minden helytakarékos előnnyel jár, anélkül, hogy a felhasználó esetleg rosszul helyezné el magát a mikrofont.DTS fejhallgató: X– Hacsak nem ismered már, első pillantásra valószínűleg nem tudod, mi az a Headphone:X. Lényegében ez csak egy újabb virtualizációs szoftver a 7.1-es konfiguráció emulálására. Nem feltétlenül jobb, mint a Dolby népszerűbb megoldása, mivel ez többnyire személyes preferenciákon múlik. tudsz bővebben a cég saját honlapján .Hozzáférhető kezelőszervek –A headset mindkét fülhallgatón kényelmes kezelőszervekkel rendelkezik. A felhasználó egyszerűen szabályozhatja a hangerőt, valamint egy gombnyomással be- és kikapcsolhatja a mikrofont.

Hátrányok

  Korlátozott konzol kompatibilitás -Az Arctis 7 teljes vezeték nélküli kompatibilitást kapott csak PC-hez és PS4-hez. Ha Xbox One-ról vagy bármely más konzolról van szó, vezetékes kapcsolat szükséges.Nincs térhatás a konzolokon –A DTS Headphone:X surround csak PC-n érhető el. Ha ezt a headsetet vezetékes vagy vezeték nélküli PS4 vagy XONE konzollal használja, csak sztereó konfigurációt fog tudni használni.
vezeték nélküli gaming headset 2018

Plantronics GAMECOM 818 – Az ideális költségvetési megoldás

Hangkonfiguráció: Sztereó
Kompatibilitás: PC, PS4

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Jó hangminőség
 • Kiváló akkumulátor-élettartam
 • Tisztességes mikrofon

Hátrányok:

 • Nincs Xbox One támogatás
 • Kényelmetlen hosszú ideig viselni

A fejhallgatóról

A Plantronics egy olyan cég, amely leginkább kiváló minőségű audiotermékeiről ismert, amelyeket 1961-es alapítása óta folyamatosan forgalmaznak.

A Plantronics Gamecom 818 , azonban inkább költségvetési megoldás, és ez már az első pillantásra nyilvánvaló. Alapvető külső kialakítást kapott, a váz nagy részét fekete műanyag alkotja.

A fülkagyló belsejében lévő narancssárga kiemelések ezt egészítik ki, és nem sok mást lehet látni, csak a Gamecom logót a mikrofonon.

Főbb jellemzők:

  Elnémítható mikrofon –A fejhallgató mikrofonja könnyedén be- és kikapcsolható leengedésével vagy felemelésével. Ez a funkció sokkal kényelmesebb adó-beszélgetést jelent.Fülre helyezhető kezelőszervek –A bal fülhallgatón található, egyszerűen és könnyen használható kezelőpanel problémamentes hangerő- és multimédiás szabályozást tesz lehetővé.Könnyű és robusztus kialakítás -Nincsenek gyengéd részek, és a fülhallgató az alacsony összsúly ellenére sem tűnik olcsónak. Sőt, megkönnyíti a fejhallgató hosszú távú viselését.10 órás akkumulátor-élettartam– A jó akkumulátor-élettartam az, ami a megfizethető vezeték nélküli fejhallgatókból általában hiányzik. A Gamecom 818 esetében ez nem így van, hiszen az akkumulátora pár óra töltés után akár 10 óra aktív használatot is kibír.

Hátrányok

  Korlátozott kompatibilitás– Bár a headset plug-and-play kompatibilis a PC-vel, a PS4-gyel és a PS3-mal, Xbox-kompatibilis verzió nincs. Ismétlem, ha Ön PC/XONE tulajdonos, és mindkét rendszerhez szeretne headsetet használni, akkor ez egy jelentős piros zászló.Kényelmetlenné válhat– Maga a headset közel sem nehéz, de a fülhallgató túl szoros. Ez eleinte nem jelent problémát, de egy idő után fülfájásra és izzadásra számíthat.
A legjobb vezeték nélküli játék fejhallgató 2018

Sennheiser HD 4.50 – Minőség és sokoldalúság egy csomagban

Hangkonfiguráció: Sztereó
Kompatibilitás: PC

Lásd Ár

Az előnyök:

 • Prémium hangminőség
 • Hordozható
 • Jó akkumulátor élettartam

Hátrányok:

 • Magas árcédula
 • Hosszan tartó használat után kényelmetlen lehet
 • Nincs natív konzol támogatás

A fejhallgatóról

Ha egy 1945 óta működő német cég termékét nézi, akkor egyszerűen tudja, hogy a legmagasabb kaliberű terméket nézi.

A Sennheiser az audio- és vezeték nélküli technológia úttörője, hogyan felel meg ez a headset ennek a hírnévnek? Első pillantásra nem gondolnád, hogy ez egy játékra szánt headset, és igazad is lenne – technikailag nem az.

Inkább elsősorban audiofileknek és zenerajongóknak forgalmazzák, de egy pillanatra se gondolja, hogy ez a kiváló technológia nem képes kielégíteni a játékosok minden igényét.

A Sennheiser HD 4.50 Egyszerű dizájn, sima felületek és kerek élek, kellemes fekete és ezüst színvilág mellett. Azonban ez az audioélmény az, ahol ez a fülhallgató igazán ragyog.

Főbb jellemzők:

  NoiseGard™– A Sennheiser saját szabadalmaztatott zajszűrő technológiája a maximális elmerülést biztosítja. Lehetővé teszi, hogy élvezze a gazdag, nagy hűségű hangot, és teljesen belemerüljön zenéje vagy játéka világába, külső zavaró tényezőktől mentesen.AptX– Az AptX egy viszonylag új Bluetooth szoftver. Alkalmazása egyszerű: minimális tömörítés és minimális késleltetés. A hangminőség csökkenése és késleltetése gyakori probléma a Bluetooth fejhallgatókkal vagy bármely más Bluetooth perifériával, például billentyűzetekkel, egerekkel vagy vezérlőkkel. Az aptX esetében azonban ez a probléma a jelenlegi lehető legalacsonyabb minimumon van.NFC– Kiállni közeli kommunikáció , ez a technológia minden eddiginél egyszerűbbé teszi a vezeték nélküli kapcsolat létrehozását. Csak annyit kell tennie, hogy megérinti a fejhallgatóval az adót, és az elkezdi fogadni a jelet. Így gyakorlatilag erőfeszítés nélkül cserélheti a headsetet a különböző eszközök között.Hozzáférhető vezérlők– A headset intuitív és könnyen elérhető kezelőszervei közvetlenül a fülhallgatón találhatók. Beállíthatja a hangerőt, válthat zeneszámokat, be- és kikapcsolhatja a mikrofont, valamint fogadhat hívásokat.Összecsukható bőr fülhallgatók -A Sennheiser HD 4.50 headsetet kényelmes viselet és hordozható. A műbőr párnák szépen illeszkednek, a headset pedig könnyedén bepakolható a hozzá tartozó védőtokba.

Hátrányok

  Drága- Mint mindig, ha minőséget akarsz, fizetni kell érte. Ez a Sennheiser headset közel sem olcsó, de jó okkal.A fülhallgató párnázásának hiánya- Bár a műbőr huzatok meglehetősen kényelmesek, ez nem mondható el a párnázásról - vagy annak hiányáról. Ez némi fülfájdalmat okozhat a headset hosszú távú használata miatt.Korlátozott konzol kompatibilitás– A Sennheiser HD 4.50 csak PC-vel és mobileszközökkel kompatibilis. Ha konzoljátékos vagy, csak vezeték nélkül használhatod a kontroller fejhallgató-csatlakozóján keresztül.

Milyen headsetet vásároljunk?

Végül az ideális fejhallgató kiválasztása kissé nehézkes lehet. Először is van néhány fontos kérdés, amelyeket fel kell tennie magának:

Szükségem van mikrofonra?

A mikrofon a játékhoz való fejhallgatók egyik összetevője. Ez azonban nem olyan funkció, amelyre szükség lehet. Hogy hogy?

Egyszerűen, ha nem játszik sok többszereplős játékot, vagy ha nem sokat használ a hangcsevegést játék közben, akkor a mikrofon nem olyan funkció, amellyel túlzottan foglalkoznia kellene.

Ha ez a helyzet, akkor valószínűleg jobb, ha hagyományos fejhallgatót vásárol nélkül mikrofont, mert végül jobb hangminőséget kap a pénzéért. Végül is a mikrofonok nem olcsók, és ez a potenciálisan szükségtelen funkció jelentősen megemelheti a headset árát.

Szükségem van vezeték nélküli funkciókra?

A vezeték nélküli fejhallgatóknak számos előnye van, de mindig észrevehetően magasabb árat jelentenek, mint vezetékes társaik.

Emiatt alaposan meg kell fontolnia, hogy miért választja a Bluetooth headset érvényesek. Ha konzolja van, vagy számítógépét TV-készülékhez csatlakoztatja, a vezeték nélküli kapcsolat jó ötlet.

Lehetővé teszi a korlátlan mozgást a helyiségben anélkül, hogy aggódna amiatt, hogy a kábel összegabalyodik vagy kirándul az aljzatból.

Mennyi pénzt vagyok hajlandó elkölteni?

Ez mindig aktuális kérdés: mennyit hajlandó költeni a hobbijára? Egy olyan társadalomban, amelyet ennyire ural a fogyasztói szemlélet, nagyon könnyű meggyőzni magát arról, hogy szüksége van valamire, amire nincs szüksége.

Ezért, mielőtt több mint 200 dollárt kiköhögne egy fejhallgatóért, fontolja meg a következőket: használtál már csúcskategóriás headsetet? Ha a válasz nem, akkor jobb, ha ragaszkodunk egy megfizethetőbb megoldáshoz.

Ellenkező esetben mindig próbáljon ki egy drága headsetet az üzletben, mielőtt eldönti, hogy megvásárolja-e. Ez az egyetlen módja annak, hogy megtudd, valóban megéri-e.

Ha a vásárlás előtt a fentieket szem előtt tartja, nem fog rosszul esni.

Következtetés

Ami a saját választásunkat illeti, megtaláltuk a Arctis 7 a SteelSeries által, hogy az itt felsoroltak közül a legjobb vezeték nélküli headset legyen. Miért? Lényegében ez biztosítja a legjobb sokoldalúságot a listán szereplő összes headset közül.

A hang nem világszínvonalú, de így is kiváló. Erőteljes basszus, nagy hanghűség, magával ragadó hangzás és még a virtuális térhangzás is kiváló.

A dizájn Ez is olyasvalami, amit a kemény játékosok és az alkalmi felhasználók is értékelni fognak. Letisztult, elegáns és minimalista, míg a fejpánt olyan testreszabhatóságot biztosít, amelyet a játékosok biztosan élvezni fognak.

Ha a legjobbat keresed költségvetés játék fejhallgató helyett, majd a Gamecom 818 az ideális választás. Meglehetősen megfizethető, és árkategóriájában a legjobb általános minőséget kínálja.

Ezzel véget is ért a 2020-as év legjobb vezeték nélküli játékfejhallgatóiról szóló cikkünk. Ne feledje, hogy az Arctis 7 csak a mi döntésünk, és a vásárlás előtt először mérlegelje személyes igényeit.

Ezek is tetszhetnek neked