Legfontosabb Szerencsejáték A legjobb Xbox One játékok 2022-ben

A legjobb Xbox One játékok 2022-ben

Xbox One-od van, és a legjobb játékokkal szeretnél játszani? Ne aggódj! Íme a jelenleg játszható legjobb Xbox One játékok!

ÁltalJustin Fernandez 2021. december 30. 2021. január 4 A legjobb Xbox One játékok

A konzolgeneráció elején Xbox rossz helyen volt. Ez nagyrészt abból a kezdeti tervből fakadt, hogy megkövetelték a Xbox egy hogy mindig legyen online kapcsolatunk.

Ezen túlmenően gondjaik voltak az exkluzív címek megfelelő készletének biztosításával a nagyszámú lemondás miatt, mint pl. Fable Legends és Scalebound .

Úgy tűnik azonban, hogy a cég most sokkal jobb helyen van. Sürgették a keresztjátékot, új stúdiókat szereztek, és következetesen fejlesztik a mellékelt címek katalógusát. Game Pass , a Netflix-stílusú játék-előfizetési szolgáltatásuk.

Ezért úgy gondoltuk, hogy szánunk egy percet arra, hogy kiemeljünk néhányat a 2022-es Xbox One-on játszható legjobb játékok közül.

Ne felejtsen el visszanézni, mert a jövőben új címekkel fogjuk frissíteni ezt a listát!

TartalomjegyzékElőadás

Közelgő Xbox One játékokVideót nézni

Cuphead

Cuphead egy fuss és fegyveres akciójáték a kanadai StudioMDHR fejlesztőtől. Ami azonnal feltűnik a játékkal kapcsolatban, az a művészeti stílusa, amelyet az 1930-as évek rajzfilmjei ihlettek, és kézzel rajzolt animációkat, valamint akvarellel festett háttereket tartalmaz. Habár Cuphead könnyednek tűnhet, a játékmenete nem más.

A játék mechanikáját a retró futás és fegyver játékok ihlették, és precíz platformozást és kitérést igényel. A legtöbb Cuphead A játékmenet a folyamatos boss-harcok körül forog, miközben a főnökök különböző fázisokba lépnek a csata során. Míg a játék kihívást jelent, az ellenséges támadási minták felismerése és egy másik megközelítés kidolgozása győzelemhez vezethet.

Közelgő játékkiadásokVideót nézni

Halo: The Master Chief Collection

Amikor az Master Chief kollekció először 2014-ben indították el, és számos játéktörő hibával volt tele. Az elmúlt öt évben a 343 Industries lassan gördülékenyebbé tette a dolgokat. Számos frissítéssel, amelyek a párkeresési és játékmeneti problémákat kezelik, valamint a klasszikus játékok életminőségének javítását, Ügyfélközpont minden eddiginél jobb 2019-ben.

A gyűjtemény tartalmazza Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2: Anniversary, Halo 3, és Halo 4. 30 dolláros árcédulával a Ügyfélközpont nagyszerű ajánlat mindenkinek, aki nosztalgiázik a Halo sorozatot, és szeretné újrajátszani a franchise legjobb játékait.

Közelgő játékokVideót nézni

Ori és a vakerdő

Ori és a vakerdő egy Metroidvania platform-kalandjáték a Moon Studios fejlesztőtől. A játék során átveheti az irányítást Ori, egy rókaszerű fehér védőszellem és Sein, egy kék gömbre emlékeztető tündér felett. Míg vagy Sok szabványos Metroidvania konvenciót használ, hangsúlyt fektet a rángatózó bejárásra, ami megköveteli, hogy gyorsan reagáljon, amikor áthalad a területeken.

A játék kihívást jelent, és próbára teszi az új készségek gyors használatának képességét, ahogy Ori elsajátítja azokat. Ez könnyen vezethet olyan bosszantó esetekhez, amikor meghibásodás után újra kell játszani egy területet, de a játék kiemelkedő látványvilágának és hangtervezésének köszönhetően az ismételt próbálkozások soha nem érzik melósnak.

Xbox One közelgő játékokVideót nézni

Forza Horizon 4

Forza Horizon 4 Ez a beszámoló mindarról, amit a fejlesztő Playground Games megtanult az első játék 2012-es kiadása óta. A játék a legmagasabb értékelést kapta. Horizont játék előtt, és jó okkal. Világa az Egyesült Királyságban játszódik, 420 gyönyörűen kidolgozott, licencelt autót tartalmaz, és egy új időjárási rendszert vezet be, amely a nyitott világot az évszakokon keresztül haladva haladja meg.

Továbbá, Forza Horizon 4 Az összekapcsolt online világ használata lehetővé teszi, hogy más játékosokat lásson, miközben szabad utakat fedez fel, így a világ népesebbé válik. Bár ez a funkció nem kötelező, nagyszerű munkát végez az online többjátékos integrálása során, amely számos játékmód alapvető összetevője.

Xbox One megjelenési dátumaVideót nézni

Gears of War 4

Habár Gears of War 4 keveset újítja meg a borító alapú lövöldözős képletet, a játék még mindig húsos Fogaskerekek tapasztalat a The Coalition fejlesztő számos finomításának köszönhetően. 25 évvel az események után játszódik Gears of War 3 , a játék egy új főszereplőhármast mutat be, akik az emberiség túlélését fenyegető legújabb fenyegetéssel, a Swarmmal foglalkoznak.

Prime között Gears of War 4 ’s kiemeli a részletekre való nagy odafigyelés, amelyet az érzés rögzítésekor használnak a Fogaskerekek játék, mivel a fedezékbe csúsztatva szűknek tűnik, a fejlövések pedig olyan kielégítően véresek, mint valaha. A játék néhány érdekes új fegyvert is bemutat, például az Overkill-t, egy sörétes puskát, amely kétszer tüzel: egyszer a ravaszt lenyomásakor, majd elengedésekor.

Megjelennek az Xbox One játékokVideót nézni

Call of Duty: Black Ops 4 – Blackout mód

Habár Black Ops 4 heves kritikák érte az egyjátékos kampány hiánya miatt, a Treyarch többjátékos tartalomra való összpontosítása határozottan kifizetődő volt, különösen az Áramszünet Mód. Míg a battle royale irányzat már fennsíkon volt, amikor Black Ops 4 leesett, látva a Call of Duty a műfaj felvállalása továbbra is lenyűgöző volt. A legtöbb esetben a szokásos battle royale: akár 100 játékos esik le az égből, landol valahol a térképen, majd zsákmányol és lövöldözik, amíg egy ember állva marad.

Azonban hol Áramszünet különbözik a nagy térképméretben, valójában a legnagyobb térkép Call of Duty játékot korábban, a játékok hosszú történetéből ismert helyszínekkel fűszerezve. Ezenkívül a játék stabilabb képkockasebességgel és jobb fegyverválasztékkal rendelkezik, mint a többi királyi játék. Ha rajongója vagy az alapvető többjátékos módoknak vagy a zombiknak, ne szomorkodj, hiszen itt is vannak, és jobban játszanak, mint valaha.

Xbox One új játékokVideót nézni

Hamuszürke

Míg Hamuszürke sokat kölcsönöz tőle Sötét lelkek kihívásokkal teli harci mechanikájával az akció-RPG műfajhoz is sikerül saját fűszert adni közben. A játékban a karaktered otthont szeretne építeni egy olyan világban, ahol a civilizáció összeomlott, és halálos lények nyüzsögnek a sötétben. A játék során barlangokat, erdőket és ősi romokat fedezhetsz fel, hogy erősebb felszerelést keress a karakter fejlődése során. Hamuszürke felszereléshez van kötve, nem statisztikához.

Útközben egyensúlyban leszel a világosban és a sötétben eltöltött idő között. A fényes területek általában sokkal biztonságosabbak, míg a sötétebb környezetben fagyott csontvázak, óriási pókok és még több ellenség vár támadásra. Hamuszürke A rajzfilmszerű látvány remekül párosul a játék zord, fantasy hangjával, és az Annapurna Interactive ismert címei miatt kellemes meglepetést okoz.

vörös halott megváltás 2Videót nézni

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 egy merész játék minden fronton. A Rockstar arra törekedett, hogy ne csak egy kielégítő folytatást készítsen az eredeti játékhoz, hanem egy valósághű, nyitott világot biztosítson a játékosoknak, amely minden animációt és tevékenységet megterhel. Noha egyes részek, például a fájdalmasan hosszú állatnyúzási animáció túlságosan ismétlődőek egyesek számára, ezek az apró részletek hozzátesznek a játék világához.

Az is nehéz nem fektetni bele magát, miközben nézi Arthur Morgan karakterének kibontakozását, és első kézből tapasztalja meg, hogy mennyi fájdalmat okozott másoknak és önmagának. Habár Red Dead 2 néha úgy érzi, hogy a játékos ellen dolgozik, gyönyörű története és jól kidolgozott világa érdemes megtapasztalni.

Exkluzív Xbox One játékokVideót nézni

Hitman 2

Hitman 2 számos finomítást végez a 2016-os újraindításon. A szintek sokkal nagyobb léptékűek, és a célok teljesítésének számos új módszerével vannak tele, főként konkrét célpontok meggyilkolásával. A 47-es ügynök jobb, mint valaha, visszatért, még több álcába tud belebújni, és gyakorlatilag bármilyen tömegbe beleolvad.

A játék mellőzi az első játék küldetéseinek epizodikus átadását, ehelyett a tartalom teljes terjedelmét egyszerre kínálja fel. Miközben ez ütközik a természetével Bérgyilkos , amelyek ösztönzik a szintek újrajátszását, hogy felfedezzék a célpont kiküszöbölésének összes útját, sokkal jobb, ha az egész játékot a kezdetektől a kezed ügyében tartod. A küldetés teljesítéséhez felhasználható különféle stratégiák függőséget okozóvá válhatnak, és a játék utáni tartalmak a megfoghatatlan célpont kihívások révén tovább növelik Hitman 2 ’s újrajátszhatósága.

Új játékok Xbox One-raVideót nézni

Assassin’s Creed Odyssey

Míg Assassin’s Creed A játékok az elmúlt években, 2017-ben kezdtek elhalványulni Eredet új életet lehelt a sorozatba, üdítően új történetet és megközelítést kínálva a játékmenethez, miközben megőrizte az áramvonalas harcot és bejárást, amelyről a sorozat ismert. Odüsszeia folytatni akarta a felépített lendületet, és alaposan felülmúlta a várakozásokat.

A játék még jobban elmossa a határt a realizmus és az erőfantázia között Eredet , amikor ön egy férfi vagy női zsoldos szerepét vállalja, aki Athénért és Spártáért harcol, miközben megpróbálja egyesíteni családját, és feltárni egy természetfeletti erőt. Mind a terjedelmét, mind az RPG elemeit tekintve rendkívül ambiciózus, az ókori Görögország lenyűgöző ábrázolását és egy epikus kalandot kínál elegendő küldetéssel ahhoz, hogy akár 70 órán keresztül elfoglalt legyen.

Új Xbox játékokVideót nézni

Holt sejtek

Holt sejtek egy gyors tempójú, 2D-s roguelike Metroidvania elemekkel. A játékmenet a procedúrálisan generált kazamaták felfedezése, az ellenségek legyőzése és a jobb felszerelés tervrajzainak felfedezése körül forog, mielőtt a játék tetszőleges számú ellensége által korai halált okozna.

A harc benne Holt sejtek megbüntetően nehéz, és pontos időzítést és állandó mozgást igényel a túléléshez. Míg minden egyes haláleset egy börtön elejére visz vissza, fokozatosan fejlesztheted képességeidet és felszerelésedet, hogy a következő futásod során mélyebbre áshass és több titkot tárj fel.

Xbox One új kiadásokVideót nézni

Grand Theft Auto 5

Az egyjátékos történetben három játszható karakterrel, valamint online komponensben saját létrehozásának lehetőségével, GTA 5 a Rockstar legnagyobb, legmotiváltabb kísérlete egy nagy, nyitott világ létrehozására, amely tele van látnivalóval és tennivalóval. Az eredmény egy valós világ megdöbbentően valósághű ábrázolása, bár olyan, amely tele van túlzott bűnözéssel. Ez azonban nem kis ellenvetés GTA 5 mint az egyik legjobb játék a káosz okozására és a bűnözői fantáziák kiélésére.

A játék online verziója jól támogatott, a legújabb Heists kiegészítéssel, amely lehetővé teszi Önnek és barátainak, hogy hosszas küldetéseket vállaljanak, amelyek alapos tervezést és csapatmunkát igényelnek. Ezen kívül egy csomó közösség által készített minijáték és tevékenység is elérhető a játékidő meghosszabbítására.

Xbox új konzolVideót nézni

Resident Evil 2

Világossá vált, hogy a Capcom megpróbálja visszaadni a Resident Evil sorozatot a túlélési horror gyökereihez a 2017-es megjelenéssel Resident Evil 7 és most a HD remake Resident Evil 2 . Többet kínál, mint az eredeti játék csiszolt változatát, RE2 az alapoktól kezdve minden új elemmel átdolgozták, és most váll feletti kamerával is rendelkezik. A játékban Leon Kennedy újonc zsaruként és Claire Redfield főiskolai hallgatóként játszol, akik egy zombijárvány idején Raccoon Cityben találják magukat.

A túlélési elemek benne RE2 jól láthatóan jelennek meg, folyamatosan szűkös lőszerrel és készletekkel. A zombik kiszámíthatatlan minták szerint mozognak, és bizonyos helyzetekben jobb elkerülni őket, mint megkockáztatni, hogy elszalasztanak egy lövést, és értékes lőszereket pazarolnak. Míg RE2 Grafikáját tekintve modern játéknak tűnhet, mégis nagyon úgy hat, mint egy klasszikus, horror túlélési élmény, ahol a gondos tervezés elengedhetetlen az életben maradáshoz.

Xbox játékok hamarosanVideót nézni

Végzet

Vannak bizonyos dolgok, amelyeket elvárhat a Végzet játék: Ultra-erőszak tele véres és feltűnő gyilkosságokkal, túlerős fegyverekkel és egy általános történettel, amely ürügyül a démonok kettészakítására szolgál. Míg az id Software 2016 Végzet Az újraindítás gondoskodik arról, hogy bejelölje az összes négyzetet, ez néhány új dolgot hoz a sorozatba.

Eltekintve a csodálatos modern grafikától, Végzet a korábbi játékoknál kidolgozottabb frissítési rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy olyan fegyverekbe fektessen be, amelyeket szeret, és úgy játsszon, ahogy szeretné. A játékban először szerepel a Glory Kills is, amely lehetővé teszi a sebesült vagy gyenge lények meggyilkolását elbűvölően borzalmas, túlzott támadásokkal. Nagyszerű bejárási és harci vezérlők Végzet kötelező játék az első személyű lövöldözős játékok rajongóinak.

Legújabb Xbox One játékokVideót nézni

Minecraft

Ha valamiért nem ismered Minecraft 2019-ben valószínűleg egy szikla alatt éltél. Ez egy homokozós túlélési játék, ahol blokkokat törsz, és olyan erőforrásokat szerezhetsz, amelyekből eszközöket, fegyvereket, dísztárgyakat készíthetsz. Mi vezetett a Minecraft ’s longevity egy kreatív játékosbázis, amely aktívan keresi az új módokat, hogy érdekes struktúrákat készítsen a játék eszközeivel.

2019-ben a játék közössége nagyobb, mint valaha, havonta több millió aktív játékos található a szervereken. Ezenkívül a Minecraft A közösség a legszívesebben fogadó új játékosok közé tartozik, és a platformok közötti funkcionalitásnak köszönhetően könnyen játszhat olyan barátaival, akiknek esetleg nincs Xbox-uk.

Xbox One megjelenésekVideót nézni

Dragon Ball FighterZ

Az Arc System Works vette a Dragon Ball franchise-t, és megalkotott egy fergeteges verekedős játékot, amely nemcsak fantasztikusan néz ki, de jól irányítható is. Ez nem megszokott, mivel a fejlesztő az évtizedek során szerzett hírnevet feszes, érzékeny vezérlésű harci játékokkal. A leglenyűgözőbb az, ahogy ezek a vezérlők a képernyőn megjelenő műveleteket tükrözik DBF .

Noha a karakterek mindegyike 3D-ben van renderelve, textúrázott és animált, hogy 2D-s sprite-ként jelenjenek meg, egyedi, kézzel rajzolt megjelenést kölcsönözve nekik, amely csodálatosan néz ki a csatákban. A kombók éppen olyan drámaiak, mint az a Dragon Ball játékban, Ön és csapattársai káprázatos manővereket hajtanak végre a játék 3v3 módjában. Habár DBF' A névsor korlátozható azzal, hogy csak 24 karakter szerepel az univerzumából, minden harcos eléggé másnak érzi magát, hogy könnyű megtalálni a kedvencet.

Videojátékok megjelenési dátumaiVideót nézni

Tolvajok tengere

Tolvajok tengere méltó ajánlás minden Xbox One-tulajdonos számára, egy figyelmeztetéssel: sokkal szórakoztatóbb lesz a játék, ha barátaival. Bár egyedül is végig lehet menni a játékon, az ellenséges játékosok hajóinváziói megnehezítik a továbbjutást, ha nincs csapatod, aki támogatná.

Felmerül a probléma a nagyobb, összetettebb hajókkal is, amelyeknek több játékosra van szükségük az egyes komponensek kezeléséhez. És ha nem azért játszik kalózjátékot, hogy legyen egy óriási kalózhajója, akkor mi értelme van? Eltekintve attól, Tolvajok tengere fantasztikus, rajzfilmszerű művészeti stílusa és egyszerű mechanikája van, amelyet az új játékosok könnyen megértenek.

Új X Box játék megjelenésekVideót nézni

Sunset Overdrive

Az Insomniac egyetlen ütést sem tartott vissza az alkotás során Sunset Overdrive ’s színes, punk rock világ. A játék soha nem habozik áttörni a negyedik falat, és a karaktered, a játékos neve, radikális küldetésbe kezd, hogy megszabadítsa Sunset Cityt mutáns lakosságától.

A játékmenet során a síneken köszörülve járhatsz át egy nyitott világot, miközben más túlélők után kutatsz, és ritkítasz zombiszerű lények falkáit. Úgy tűnik, hogy a Sunset Overdrive szélsőséges humorérzéke a játék minden szegletébe belevérzik, olyan fegyverekkel, mint a lángoló kompenzátor, egy vadászpuska, amelynek nyelén két fagolyó lóg. A legmeglepőbb az, hogy az Overdrive mechanikája milyen jól működik együtt, a köszörülés és a harc zökkenőmentesen keveredik egymással.

Milyen új játékok jelentek meg Xbox One-raVideót nézni

Far Cry 5

Far Cry 5 a Ubisoft futó FPS-akciójáték-sorozatának legújabb része. És hasonlóan egy hollywoodi kasszasiker filmhez, FC5 izgalmas kalandba visz rengeteg robbanással és medvepusztítással az Egyesült Államokban, Montanában, a nyílt világban. Seriffként játszol, akinek feladata egy kábítószer-függő vallási kultusz felszámolása.

Bár a játékot kritizálták amiatt, hogy nem fektet be eleget a történetébe, amelynek rengeteg rejtett politikai aláfestése van, mégis remek játék az esztelen szórakozáshoz. Eltekintve a kampánytól, amely szólóban és kooperációban is játszható, FC5 tartalmaz egy térképszerkesztőt, amely lehetővé teszi a játékosoknak, hogy létrehozzák saját kihívásaikat, és megosszák azokat a világgal.

Új Xbox 1 játékokVideót nézni

Dragon Age: Inkvizíció

Inkvizíció még 2019-ben is az elmúlt évtized egyik legjobb akció-RPG-je. A BioWare egy rendkívül részletes nyitott világot hozott létre, amely tele van különféle küldetésekkel és felfedezésre váró kazamatakkal. A játékot harmadik személy szemszögéből játsszuk, és az inkvizítorok pártjával együtt dolgozol, hogy meghiúsítsd azokat a démoni entitások erőfeszítéseit, amelyek megszállták a világot, miután egy titokzatos könnycsepp felszakította az eget.

A játékosok megalkotják karakterüket, négy faj közül választva: ember, törpe, elf és Qunari. Ezenkívül a játékban három osztály közül választhat: harcos, mágus és szélhámos. Inkvizíció az előtte megjelent Dragon Age játékok legnagyobb térképét tartalmazza, beleértve számos helyszínt, például sivatagot, mocsarat és hegyvidéket.

Ezek is tetszhetnek neked