Legfontosabb Szerencsejáték A Monster Hunter Rise legkeményebb szörnyei

A Monster Hunter Rise legkeményebb szörnyei

A különböző szörnyek száma az MHR-ben elképesztő. Íme a Monster Hunter Rise legkeményebb szörnyeinek listája.

ÁltalJustin Fernandez 2021. július 19 A legkeményebb szörnyek a Monster Hunter Rise-ban

A Monster Hunter sorozat tele van kemény kinézetű sárkányokkal és hibridekkel fantázia olyan lények, akiknek minden új játékos pillanatok alatt megkérdőjelezi a biztonságát.

A Rise nem más, és valójában az eddigi egyik legerősebb ellenséges felállást tartalmazza, és a sorozat legfélelmetesebb szörnyei közül sok feltűnik.

Ebben a listában rangsorolunk a Monster Hunter Rise legkeményebb szörnyei amelyek tervezést, csapatkoordinációt és néha egy csipet szerencsét igényelnek, hogy esélyük legyen a gyilkosságra.

A jövőben frissíteni fogjuk ezt a listát új bejegyzésekkel, amint új szörnyek jelennek meg, ezért feltétlenül nézzen vissza, és tudassa velünk, ha elvétettük kedvenc ellenségét a Monster Hunter Rise játékban!

Összefüggő: A Monster Hunter World legnehezebb szörnyei A legjobb közelgő Nintendo Switch játékok 2022-ben (és azon túl) A legjobb játékok, mint a Monster Hunter

TartalomjegyzékElőadás

Mizutsune

Mizutsune

Aláírási lépés: Bubble Blower

Míg Mizutsune Lehet, hogy nem a legfélelmetesebb szörny ezen a listán, a hímeknek szokásuk, hogy sokkal agresszívebbek legyenek a párzási időszakban, ami gondot jelent a Vadászok számára.

Ezenkívül a Rise néhány új képességet ad Mizutsune-nak, amelyek félelmetes ellenféllé teszik, nevezetesen azt a képességet, hogy vízbuborékokat lövelljen ki, amelyek vízfertőzést válthatnak ki, ha érintkezésbe kerülnek a játékossal.

A Mizutsune vízsugárral is rendelkezik, amely felfelé lő, mielőtt jobbról balra vagy balról jobbra söpör, attól függően, hogy mennyire bosszantó akar lenni.

Végül mindig figyelnie kell a claw slam támadásait, amelyek során feléd ugrik, és úgy manőverezi a testét, mintha táncolni kezdene.

Goss Harag

Goss Harag

Jelző lépés: Icy Death Breath

A Rise egyik új kiegészítése az Goss Harag , egy agyaras vadállat, amely máris hírnevet szerez a közösségben, mivel az egyik legkeményebb szörnyeteg, amellyel meg lehet küzdeni.

Gosst kizárólag a Frost-szigeteken találhatja meg, ami illik ahhoz, hogy csata közben folyamatosan jégtámadásokat küldjön el.

Goss mélyen beszívja a hideg levegőt, mielőtt halálosan jeges löketet lő ki, amelyből fagylapátokat is lehet készíteni a karjai mentén.

Bármikor, amikor azt látja, hogy Goss a pengéit a földbe vájja, készüljön fel a futásra, mert előbb-utóbb összetörnek, és jégszilánkok repülnek feléd.

Zinogre

Zinogre

Aláírási lépés: Charged Up Claws

Zinogre egy mennydörgés elemes agyarú wyvern, amely Rise hegyvidéki vidékein található, és amely speciális töltési képességet használ, hogy növelje erejét csata közben.

Ezt úgy éri el, hogy megidézi a mennydörgést egy közeli területről, mielőtt kiszívja levüket, hogy beindítsa magát, és halálosabb légi és szárazföldi manővereket hajtson végre.

Zinogre töltésének két szintje van, az egyikben villámlógombák veszik körül, a másikban pedig Zinogre bundája egyenesen a levegőbe hegyezve.

Amint eléri a maximális töltést, Zinogre hihetetlenül mozgékony lesz, és villámlást okozhat, ezért próbáljon meg néhány ütést elérni a két töltési periódus valamelyikében, amikor a legsebezhetőbb.

Almudron

Almudron

Jelző lépés: Fenyegető sárhegység

Egy másik szörny, aki debütált a Rise-ban, Almudron A Leviathan kategóriába sorolják, a nagy wyvernek osztálya, amelyek úszásra specializálódtak, és kényelmesen ülnek a tápláléklánc csúcsán.

Általában a hegyekben lakik, bár a Rise eseményei arra késztették Almudront, hogy a síkságokon és erdős területeken kóboroljon, keresve a következő nassolnivalót.

A vastag és erőteljes farokkal ellátott Almudron szeret hatalmas sárhullámokat létrehozni úgy, hogy meghúzza a farkát, és mélyen a talajba fúrja magát, mielőtt kirobbanna és magasra szökne az égbe.

Bármelyik sártámadáson elkapott Vadász mozgáskorlátozott lesz, és idővel rövid időre egészségét veszti, feltételezve, hogy Almudron nem végez vele először.

Magnamalo

Magnamalo

Jelző lépés: Purple Pain

Kevés szörny a Rise-ben olyan agresszív, mint Magnamalo , egy agyaras wyvern, amely újdonság a sorozatban, de gyorsan sikerült megszereznie a helyét a csúcsragadozók között.

A kissé egy tigrisre hasonlító Magnamalo a harc kezdetétől fogva támadásokkal fogja elárasztani a játékosokat, és soha nem hagyja abba, amíg meg nem öli.

Fő fegyverei a négykarmos ujjak és a hosszú, fogazott pengék mindegyik mellső lábán, lehetővé téve, hogy szinte minden szögből lecsapjon és lecsapjon.

Borotvaéles karmai mellett a Magnamalo titokzatos lila lángokat képes létrehozni a teste mentén, valamint tűzgolyókat lő a játékosra.

Apex Rathalos

Apex Rathalos

Aláírási lépés: Az utolsó tűzgolyó, amelyet valaha láthatsz

Lehet, hogy egy kis csalás egy szörny Apex-változatát beiktatni, de hajlandóak vagyunk kivételt tenni egy olyan fenyegető vadállat esetében, mint az Apex Rathalos.

Annak ellenére, hogy megjelenése a Rampage küldetésekre korlátozódott, legalábbis az írás idején, az Apex Rathalos nem vesztegeti az idejét a csata alaphangjának megadására, amint megérkezik.

Ez magában foglalja a hatalmas tűzgolyók kilövését az arénában, hogy megsemmisítsen minden tornyot vagy más védelmet, amelyet megpróbál felállítani.

Az egyetlen megmentő kegyelem ezekben a találkozásokban, hogy annyiszor halhatsz meg, ahányszor csak akarsz, az Apex Rathalos Rampage küldetésében, bár rettegünk attól a gondolattól, hogy a vadonban harcoljunk ellene.

kaméleók

kaméleók

Aláírási lépés: Now You See Me, Now You Dead

Az idősebb sárkány kaméleók hatalmas problémává vált a Monster Hunter játékosok számára, amióta hozzáadták a Rise-hoz egy 2021 áprilisi frissítésben.

A Chameleos elleni küzdelem legnagyobb problémája a méregalapú támadások arzenálja, nevezetesen az, hogy képes méregfelhőket fújni rád, amelyek gyorsan átrágják az egészséged.

Ott van a Rise-ben az álcázó képessége is, amely lehetővé teszi, hogy egy rövid ideig teljesen láthatatlanná váljon, mielőtt ismét felbukkanna egy meglepetésszerű támadásra.

Bár idővel megtanulhatod, hogyan kerüld ki ezeket a manővereket, és hogyan számíthatsz rá, több harcra (és kudarcra) is szükséged lesz, mielőtt magabiztosan nézhetsz szembe Chameleos-szal.

Nargacuga

Nargacuga

Jelző lépés: A leggyorsabb farok délen

Eltekintve lidérces vörös szemétől, a legfélelmetesebb dolog Nargacuga az, hogy szinte minden testrésze fegyverként használható ellened.

Jellemzően a pengéjű szárnyak és a hosszú tüskés farok, nevezetesen a farokvég, amelynek vágásához legalább éles fehér sávra van szükség, és a csörgőkígyóhoz hasonló zörgő hangot képes kiadni.

A Nargacuga emellett rendkívül gyors, alattomos, és általában sötét vagy nehezen elérhető helyeken lóg, például barlangokban és magas fákban, amelyek megnehezíthetik vagy teljesen lehetetlenné tehetik az elfogást.

Ha mindezt kombinálja azzal a szokásával, hogy nagy távolságból és magasból csap le a Hunterekre, és könnyen belátható, hogy Nargacuga miért az egyik legrettegettebb ellenség a játékban.

Mennydörgés kígyó Narwa

Mennydörgés kígyó Narwa

Aláírási lépés: Electric Murder Rings

Figyelembe véve a Mennydörgés kígyó Narwa jelenleg a Rise's Hub Quest végső főnökeként szolgál, a küzdelem mindenre számíthat, csak nem könnyű.

Végül is ez egy Elder Dragon mennydörgés támadásokkal és telekinézis képességekkel, amelyek végül a Rampage eseményt okozták.

Hajlamos mennydörgés támadásokkal fém sziklaplatformokat kelteni a földről, valamint elektromos sugarakat és gyűrűket lőni a gyomrában lévő mennydörgészsákok segítségével.

Ha mindez nem lenne elég, a Rise három részre bontja Narwa küzdelmét, ami azt jelenti, hogy a vadászat megkezdése előtt mindenképpen el kell töltened egy kis időt a felkészüléssel és egy mély levegőt.

Rajang

Rajang

Aláírási lépés: Gorilla Grab

Nincs rá mód, Rajang kétségtelenül az egyik legkeményebb szörnyeteg a Monster Hunter Rise-ben, és hogy őszinte legyek, valószínűleg a legjobb távol maradni ettől a dologtól.

Ez a pokolból származó gorilla-kecske-majom mashup az agyaras vadállatként nem csak a nyers fizikai erőt tekintve az egyik legerősebb szörny, hanem az egyik leggyorsabb, akivel találkozni fog.

Harc közben szeret a környéken nyüzsögni, támadást támadásra osztva, néha villámokat lő ki a szájából, máskor pedig magához húz egy slam támadáshoz.

Tovább rontja a helyzetet, hogy Rajang könnyen elkábíthat, és miközben feldühödik, elkezdi elhárítani a normál támadásokat, ami a blade-felhasználók legnagyobb megdöbbenését okozza szerte a világon.

Ezek is tetszhetnek neked