Legfontosabb Szerencsejáték A Monster Hunter World legnehezebb szörnyei

A Monster Hunter World legnehezebb szörnyei

Ha készen állsz egy kihívásra, vagy egyszerűen kíváncsi vagy, akkor tetszeni fog ez a lista a Monster Hunter World legnehezebb szörnyeiről, nehézségek szerint rangsorolva.

ÁltalJustin Fernandez 2020. december 21 A Monster Hunter World legnehezebb szörnyei

A Monster Hunter játékok köztudottan megbüntetik a játékosokat, mert felkészületlenül jelennek meg a legkeményebb szörnyekkel való küzdelemben.

Hasonlóan a Dark Souls sorozat és egyéb kihívások akció-RPG-k , akkor jutalmat kapsz, ha megtervezed a támadásaidat, és megtanulod az ellenséges mondatokat, gyengeségeket, nyitásokat.

Ebben a listában rangsoroljuk a legkeményebb szörnyek a Monster Hunter World-ben találkozni fogsz a történet során.

Ha elfelejtettük felvenni kedvenc szörnyedet, vagy nem értesz egyet a rangsorunkkal, nyugodtan jelezd a megjegyzésekben, és tudasd velünk.

Összefüggő: Legjobb szörnyvadász: World Mods A legjobb játékok, mint a Monster Hunter Monster Hunter World Weapons Tier List

TartalomjegyzékElőadás

Anjanath Szörnyvadász Világ

Anjanath

Jellemző vonás: üldöz

Sok játékos Anjanathot tartja a történet első „falának”, főleg azért, mert addig a pontig, amíg nem találkoztál vele, közel sem küzdöttél semmi olyan veszélyes dologgal. A T-rexre hasonlító Anjanath egy kérlelhetetlen ragadozó, amely a száját használja a tüzet lélegezésére és a húsos testre való rágörcsölésre.

Nem számít, mennyit futsz, Anjanath mindig le fog üldözni. Ez félelmetessé teheti az új játékosokat, akiknek eddig csak Kulu Ya Ku-val és Pukei-Pukei-vel kellett megküzdeniük. Ezzel együtt Anjanath brutális és agresszív természete egyben bukása is, gyakran feltárva gyenge pontjait.

Monster Hunter World Azure Rathalos

Azure Rathalos

Jellemző vonás: Soha nem száll le

Az Azure Rathalos lényegében a szokásos Rathalos újraszíne, de néhány új viselkedéssel, amelyek megnehezítik a leépítést. Egyrészt ez a szörny agresszív a kapun kívül, nincs felhalmozódása, csak dühös rád, amiért a közelében vagy.

Másodszor, a harc nagy részében a levegőben marad, és időnként tűzgolyókat lövell le rád az égből. Az Azure Rathalos elleni küzdelem sokkal megvalósíthatóbb flash podokkal, de még akkor is kihívást jelenthet a kevésbé tapasztalt vadászok számára.

Monster Hunter World Lavasioth

Lavasioth

Jellemző vonás: áthatolhatatlan lávapáncél

A Lavasioth könnyen az egyik legbosszantóbb szörny a játékban, és csak rosszabbodik, ahogy emelkedik a nehézség, különösen a Tempered változatnál. Noha ez alapvetően a Jyuratodus reskinje, a Vízről a Tűzre való váltás, valamint a harc lávabarlangjának beállítása még pokoli megpróbáltatást jelent.

Mielőtt valódi sebzést okozna, először le kell törnie Lavasioth páncélját, felfedve a sebezhető bőrt. Egész idő alatt tűzgolyókat lő rád, és a csatatéren is átrohan. Ha nem cselekszünk elég gyorsan, a testén lévő láva megkeményedik, és új páncélréteg jön létre.

Monster Hunter World Uragaan

Uragaan

Jellemzője: Félelmetes állkapocs

Az Elder's Recessben található Uragaan Radobaan erősebb rokona. Ami hiányzik belőle a tüskés csontokból, azt pótolja szaggatott robbanószilánkokkal, amelyek a csatatéren körbegurulva maradnak hátra, általában az Ön irányába.

Hajlamos arra is, hogy gőzsugarat bocsásson ki a testéből, ami égési sérülést vagy elalvást okozhat. Akárhogy is, semmiképpen sem akar túl közel lenni, amikor az Uragaan bevágja az állkapcsát, mivel ez a támadás hatalmas mennyiségű sebzést okoz, vagy megbotránkoztat.

Monster Hunter World Teostra

Teostra

Jellemző vonás: A halál vörös lángja

Bár lehet, hogy nem olyan megfélemlítő, mint női szerelme, Lunastra, Teostra nem lomha, amikor a kocsis vadászokról van szó, és a tapasztalatlan játékosok gyors munkáját teszi lehetővé. Hajlamos lángok kitörésére, és hatalmas szupernóva-robbanásokat indíthat el.

Ennek a fickónak a legyőzésével kapcsolatos kihívások nagy része a gyorsaságából és vadságából fakad. Némi gyakorlással végül rájössz, hogyan lehet megkerülni Teostra támadási mintáit. Még akkor is azt javasoljuk, hogy fektessenek be a védekezésbe, és vigyenek magukkal sok bájitalt.

Monster Hunter World Bazelgeuse

Bazelgeuse

Jellemző vonás: Robbanó búvárbombák

Legyen szó egy találkozás megszakításáról vagy közvetlen megküzdésről, Bazelgeuse szeret a semmiből úgy megjelenni, mint egy denevér a pokolból, akinek egyetlen célja, hogy tönkretegye a napodat. A játék egyik sokoldalúbb csúcsragadozójaként a legbosszantóbb támadásokkal rendelkezik.

A levegőben olyan szilánkokat dobhat a földre, amelyek felrobbanhatnak, és hatalmas robbanásokat indíthatnak el, vagy fejjel fejjel a játékosba merülhetnek. A földön még több szilánkot tud felrobbantani a farkával, sőt tűzgolyókat is lő. És mivel hajlamos a Turf Warsra, fogadhatsz arra, hogy bármelyik Bazelgeuse-találkozás rosszul sül el.

Monster Hunter World Black Diablos

fekete ördögök

Jellemző vonás: Alagútlátás

Ha úgy gondolta, hogy nehéz megküzdeni egy Diablosszal, hadd mutassuk be temperamentumos párostársát, a Black Diablost. Ami ezt a verziót annyira félelmetessé teszi, az az, hogy úgy tűnik, soha nem hagy alább, függetlenül attól, hogy hány támadást kerülsz ki, vagy hány kárt okozol.

Bár sok hasonló támadási mintát tartalmazhat, mint egy normál Diablos, minden akciónak megvan a sajátossága a Black Diablos esetében, ami nagyobb hatótávolságot kölcsönöz neki, és a támadásokat kiszámíthatatlannak érzi. Sok játékos még azt is bevallja, hogy a Black Diablos ellen nehezebb dolga van, mint bármelyik Elder Dragonsnak.

Monster Hunter World Xeno’jiva

Xeno’jiva

Jellemző vonás: atomerőmű

Bár lehet, hogy nem ez a játék legösszetettebb csatája, a Xeno'jiva lebuktatása trükkösnek bizonyulhat pusztán azért, mert a küzdelem mennyi ideig húzódik a jelentős egészségkészlet miatt. Ennek a küzdelemnek két szakasza van, az utóbbi a nehezebb rész.

A második fázisban a Xeno’jiva elkezdi feltölteni a testét, és vörös lesz, mielőtt agresszívebbé válna, és robbanásokat indítana el az aréna padlóján. E támadások közül sok képes egy lövésre lőni, így ez a játék egyik legnagyobb kihívást jelentő találkozója.

Monster Hunter World Deviljho

Deviljho

Jellemző vonás: Pácolt sárkány lehelet

Annak ellenére, hogy egy szokásos szörnyeteg, Deviljho olyan erős, mint egy idősebb sárkány, és sokoldalú mozgáskészlettel rendelkezik, amely képes felvenni a versenyt a listán szereplő szörnyekkel. Nézzük a legfontosabbakat: hatalmas egészségi állapot, rendkívül nagy fizikai sérülések, mindig dühös.

Eddig olyan szörnyetegek készültek, akikkel nem akarsz véletlenül összefutni egy sötét sikátorban. Ami még őrültebb, hogy Deviljho annál agresszívebb lesz, minél tovább tart a küzdelem, ami kétségtelenül próbára teszi a türelmedet és az élni akarásodat.

Monster Hunter World Nergigante

Nergigante

Jellemzője: tüskés búvárbombák

Nergigante azon kevés „fal” játékosok egyike, akikkel találkozni fog a Monster Hunter: World története során, és jó okkal, tekintve, hogy ez a srác szórakozásból eszik más Elder Dragonokat. És mivel valószínűleg egyedül leszel, amikor először harcolsz vele, jó eséllyel nem éled túl az első, második vagy akár tizedik próbálkozást sem.

A Nergigante tervezésében az igazi fájdalom a jellegzetes búvárbombájából fakad, ahol felemelkedik, és a csatatér túlsó oldaláról támad rád. A legtöbb helyzetben nincs hová elbújni, és valahogy ki kell kerülnie a kezdeti támadást, valamint a közeli törmelékek másodlagos sebzését.

Monster Hunter World Kushala Daora

Kushala Daora

Jellemző vonás: végtelen tornádók

Kushala Daorával nem is lenne olyan rossz megküzdeni, ha nem jönne a véget nem érő tornádók özöne, amelyek a küzdelem során végigküldik az utat. Ez a fejlesztők szadista kísérletének tűnik, hogy a vadászat a lehető legügyetlenebbnek tűnjön.

Bár egyik támadása sem okoz hatalmas sebzést, az igazi akadály az, hogy elég közel kerüljön ahhoz, hogy munkába álljon, mielőtt Kushala felszáll, vagy egy újabb tornádóval elsodor téged. A Flash pod feltétlenül szükséges ahhoz, hogy leállítsa anélkül, hogy fejfájásnak lenne kitéve.

Monster Hunter World Kirin

Csinálni

Jellemző vonás: Villámcsapás

Gyakorlatilag egy Elder Dragon, a felszínén Kirin nem kelt semmilyen „ijesztő videojáték-főnök” hangulatot. Azonban próbáljon meg foglalkozni vele, és pontosan megtudja, mitől olyan félelmetes a harc. Elektromosságba burkolhatja magát, hogy megkeményítse a bőrét, és csak egyetlen gyenge pontja van, a szarv a fején.

Ha ezt kombinálja azzal a ténnyel, hogy folyamatosan mozog a csatatéren, és villámlást is kiválthat a közelben, és a játék egyik legkeményebb szörnycsatáját élvezheti. A legjobb megoldás az, ha megpróbálod eltántorítani, de még ez is fennáll annak a veszélye, hogy belecsap a villám.

Monster Hunter World Lunastra

Lunastra

Jellemző vonás: A halál kék lángja

Lunastra, akit Teostra romantikus bűnügyi partnereként mutattak be nekünk, egy tűzokádó idősebb sárkány, akinek ereje minden kategóriában felülmúlja férfi társát. Kék lángokat bocsát ki, amelyek gyorsabban kimerítik az egészségedet, mint ahogyan meggyógyulnál, ha kapcsolatba kerülnek.

Hajlamosabb arra is, hogy hatalmas „szupernóva”-robbanásokat indítson el, ami arra kényszeríti Önt, hogy a harc nagy részében biztonságos távolságot tartson. És ha mindez nem lenne elég rossz, ha megpróbálna flash pod-ot használni a Lunastra-n, az azonnal szupernóvává vált.

Monster Hunter World Kulve Taroth

Kulve Taroth

Jellemzője: A padló láva

Kulve Taroth nemcsak az egyik legnagyobb Elder Dragon a Monster Hunter történetében, hanem azon kevés raidfőnök egyike is, aki felbukkant a sorozat történetében. A játékban a legnagyobb egészségkészlettel is rendelkezik, ami azt jelenti, hogy több vadászcsoportnak kell folyamatosan rámennie ahhoz, hogy előrehaladjon, mielőtt visszavonulna.

Bár a találkozó elég könnyen indul, a dolgok sokkal kockázatosabbak lesznek, mire az utolsó fázisba érsz. Amint a Kulve ledobja a mérlegét, gyorsabban kezd mozogni és gyakrabban támad. Arról nem is beszélve, hogy ez a fázis egy viszonylag kis barlangban játszódik, csapattársakkal, akik szintén kétségbeesetten rohangálnak a túlélésért.

Monster Hunter World Behemoth

Behemót

Jellemző vonás: A meteorraj, hogy véget vessen minden meteorrajnak

A Final Fantasy crossover rendezvényfőnökeként bemutatott Behemoth kétségtelenül a legfélelmetesebb szörnyeteg. Ennek több oka is van, leginkább az a tény, hogy ezzel lehetővé válik a játék legerősebb páncélkészletének elkészítése (statisztikai szempontból).

Ráadásul, mivel a küzdelmet összehangolt csapatok számára tervezték, gyakorlatilag lehetetlen véletlenszerűen nyerni. Nagyjából minden Behemothtal való találkozás egy ponton a legrosszabbra fog fordulni, mivel számos támadása és fázisa arra szolgál, hogy megbotránkozzon.

Ezek is tetszhetnek neked