Legfontosabb Csaláskódok LEGO Dimensions: Ghostbusters Story Pack Hand-on Preview

LEGO Dimensions: Ghostbusters Story Pack Hand-on Preview

LEGO Dimensions: Ghostbusters Story Pack Hand-on Box Art
Rendszer: Xbox One, PS4, Wii U, Xbox 360, PS3
Fejlesztő: Utazók meséi
Kocsma: Warner Bros
Megjelenés: 2016. szeptember 27
Játékosok: Egyjátékos, Többjátékos
Képernyőfelbontás: 480p-1080p Rajzfilm -erőszak, durva humor

A Warner Bros. általában furcsa E3 szokással rendelkezik. Ahelyett, hogy sok demóállomást kínálna játékokkal, ehelyett néhány lesz Lego játékkioszkok és színházak, amelyek bemutatják, milyen nagyobb játékokat játszhatnak az emberek később az év folyamán. Ez alól az E3 2016 sem volt kivétel LEGO Star Wars: Az ébredő Erő és Lego méretek állomások voltak a helyükön. Azonban a Lego méretek közülük messze a legvilágosabbak voltak, mivel lehetőséget kínáltak arra, hogy végigmenjenek a Szellemirtók A történetcsomagot az új film ihlette.

LEGO Dimensions: Ghostbusters Story Pack Hands-on Screenshot

Azok számára, akik nem tudják, a Story Packs a legújabb kiegészítő Lego méretek . 49,99 USD új építési átjárót, minifigura karaktert, járművet, kalandvilágot és egy Battle Arénát kínál. Ami nem hangzik olyan lenyűgözőnek, amíg ténylegesen esélyt nem kap arra, hogy személyesen lássa. Őszintén lenyűgözött, amit adott. Az új Ecto-1 szép és minden, akárcsak a harci aréna, de az Adventure World valójában hat nagy szintet ad hozzá a játékhoz. Ezenkívül hihetetlenül meglepődtem, amikor láttam, hogy az Abby Yates -ben, a csomagban található minifigurában végzett szkennelés lehetővé teszi Erin Gilbert és Jillian Holtzmann használatát is. Csak Abby jelenik meg hivatalos egyenruhájában, mivel a másik kettő polgári öltözékben van, de mindhárom birtokában képességeiknek köszönhetően csere nélkül teljesítheti az összes történethez kapcsolódó célt. Abby példaként egy szuper erőteljes ütéssel rendelkezik, míg Jillian bármit megjavíthat (bár úgy tűnik, hogy minden javítási projekthez csak fúvókák szükségesek-a tűz javít).

Csak az egyik részén tudtam keresztülmenni Szellemirtók A Story Pack szintjei, de ez egy korai szakasz volt, amely fantasztikus munkát végzett annak bemutatásában, hogy mennyire kiterjedt lehet a bővítés. Abby, Erin és Jillian nyomozást folytattak egy könyvtárban, amire néhányan emlékezhetnek a trailerekből. Tudod, az, ahol a portré szellem ektoplazmát dob ​​fel Kristin Wiig Erin -jén? Míg a korai kalandozások egy része a megszokott rendben zajlott, a dolgok összetörése a téglák új épületekhez való használatához, vagy elektromos csomagok megragadásához az ajtókhoz vagy a balhékhoz, nem sokkal később fedeztem fel a Rip Keystone -t.

LEGO Dimensions: Ghostbusters Story Pack Hands-on Screenshot

A kulcskövek különlegesek Lego méretek olyan képességek, amelyek lehetővé teszik a karakterek mozgatását az NFC portálon a különböző hatások érdekében. A Rip esetében egy minifigura felvétele és különböző szektorokba helyezése különböző dimenziókat eredményez. Ban,-ben Szellemirtók Történetcsomag, ez volt az eszköz arra, hogy kezdetben új helyekre juthassunk, hogy téglát találjunk az építéshez. Elég alap, nem? Később leszámítva le kellett győznöm egy kísérteties, lebegő ruhatárat egy Simon Says-féle minijátékon keresztül. A képernyőn megjelenő különböző elemek zöld, rózsaszín és sárga színekben villognak, a periférián lévő megvilágított területeknek megfelelően, és el kellett helyeznem Abby figuráját a színes foltokhoz, hogy használhassa a Proton Stream -et a rejtvény befejezéséhez.

Rip is szerepet kapott ezen a szinten a főnöki küzdelemben. Ne feledje, hogy a spwing szellem, amelyre korábban hivatkoztam a Szellemirtók filmelőzetes? Különböző támadási szakaszokon megy keresztül, amikor Abbyt és a csapatot támadja. Néha kísérteties láncokat küld, hogy megragadja. Rip -et kell használnia, hogy egy másik dimenzióba vigye, hogy elkerülje őket. Igen, ez egy kicsit hasonlított a Shift Keystone képességre ebben az esetben, de ennek ellenére hatékony volt.

LEGO Dimensions: Ghostbusters Story Pack Hands-on Screenshot

A legjobban azonban az örvendeztetett meg, hogy húsvéti tojást találtam! Nem számíthat rá, hogy egy E3 -as konstrukcióban látni fogja, de a főnökharc előtt el tudtam pusztítani néhány bútort a helyiség alkóvában, és megtaláltam Paul Feig -et. Ő az új igazgatója Szellemirtók film azoknak, akik nem tudják. Ez volt az a meglepetés, amire nem számítottam, de örültem ennek a csomagnak.

Őszintén szólva remélem, hogy Lego méretek A történetcsomagok precedenst teremtettek. Alaposan élveztem a szintet Szellemirtók bővítés az E3 -nál. Nem volt olyan érzés, mintha valami meglévő játékhoz kapcsolódna. Inkább olyan volt, mintha egy teljesen újonnan mentem volna keresztül Lego videojáték, a sorozat összes humorával és titkával kiegészítve, csak azzal a lehetőséggel, hogy ikonikusabb karaktereket hozzon Kalandidő Finn a szórakozás kedvéért. Bár ez az 50 dolláros árcímke okos lehet, hajlamos vagyok azt mondani, hogy megéri.

Által
Jenni lada
Összekötő oldal
2016. június 20


Játék jellemzők:

  • A legszörnyűbb dolgok lettek a Lego Dimensions-ben a vadonatúj Ghostbusters Story Pack segítségével!
  • Élje át újra a filmet, és segítsen Abby Yates-nek és a Szellemirtók csapatának megmenteni a világot a titokzatos és gonosz szellem, Rowen ellen, 6 akciódús játékmenetben.
  • Testreszabhatja a LEGO játékpárnát a Zhu kínai étterem átjárójával, és kinyithat egy vadonatúj Ghostbusters Adventure World -t és exkluzív Battle Arena -t.


    Megjegyzések Kérjük, engedélyezze a JavaScriptet a megjegyzéseket a Disqus hajtja. blog megjegyzéseket hajtjaDisqus