Fő op 2 - CyberDriver

Ez az első nem oktató jellegű, mesemondás a játékban, és röviddel a befejezése után magától aktiválódik Séta a parkban . Az egész előfeltevés itt az, hogy ahhoz, hogy követői vonzódjanak a DeadSec -hez, szörnyű hackploitation film - a CyberDriver nevű - gyártásával fog bajlódni, amelyet jelenleg SF -ben forgatnak. A játék minden küldetéséhez hasonlóan ez is több részre oszlik, amelyek közül néhány trükkösebb, mint mások.

Hack and Run

Ennek a műveletnek az első szakasza valójában a legnehezebb, de ha használja az agyát, a nehézségek nagy része megkerülhető.

Irány a Hackerspace és nézd meg a trailert. Ha kész, menjen kifelé, ragadja meg az utca túloldalán parkoló autót, és kövesse az útpontot a filmstúdió felé. Miután odaért, dobja el az autót, nyissa ki a kaput, és menjen tovább, hogy aktiválja a rövid jelenetet. Kövesse az útpontját, amíg el nem éri azt a helyet, ahol lennie kell. Most választhat, hogy hogyan kívánja megközelíteni a helyzetet, és a Watch Dogs 2 nem bünteti meg, hogy nem lopakodó, ezért ha lángoló fegyverrel szeretne menni, nyugodtan. Van azonban egy másik út is, és ez messze a legegyszerűbb és leggyorsabb módja ennek a küldetésnek.

Forduljon a stúdió hátsó részéhez, amíg egy kövezett, kerti területre nem jut.

Észre fogja venni, hogy van még egy szint fölött, hogy elérje a bal oldali automatákhoz, ugorjon fel a tetejére, majd ugorjon át az épületre.

Innen engedje le a Jumper drónt. Menjen az ajtó felé, nyissa ki a szellőzőnyílást, és óvatosan lépjen be a szobába.

Először is helyezze el magát olyan helyre, ahol láthat egy kamerát, amelyet feltörhet, de a drónt nem valószínű, hogy felfedezi a körüljáró számos őr. Ha pozícióban van, csapjon be a kamerába. Most te tud feltörni a laptopot a vonatkocsiban, hogy megkapja az ajtók belépési kódját, de nincs sok értelme. Bónusz felvételeket kaphat arról, hogy Jimmy Siska rosszul mondja a sorait, ha beugrik a kocsi melletti kamerába, és feltöri a narancssárga kiemelt telefont. A cél itt azonban az, hogy megkapjuk a forgatókönyvet, amely a stúdió hátsó helyiségében található. Ugráljon a kamerák körül, amíg be nem ugorhat a bemutatottba.

Ha bent van, csapja be az ajtót a szobába, és töltse le az oldalakat. Ha elkészült, ugorjon ki a kamerából a drónba.

Visszatérve a drónba, menjen át a másik tárgyával a szobába, feltörje a szellőzőnyílást (vigyázzon, mert az itt járőröző hallhatja, hogy a szellőzőnyílás kinyílik), és menjen befelé. Hackelje az objektívet, hívja vissza a drónt, és hagyja el a területet a küldetés befejezése érdekében.

Szerezzen intelligens autót

Kövesse az útpontját (vagy gyors utazását), amíg el nem éri az épületet, amelynek ikonja felül van. Menjen körbe hátul, és használja a kényelmesen egymásra rakott ládákat a tető eléréséhez, majd beszéljen kapcsolattartójával a vágási jelenet kezdeményezéséhez. Miután újra kézben tartotta az irányítást, ugorjon le a tetőről (bízzon bennünk, ez rendben van), és menjen az útponthoz. Most már lopakodhat is, de mivel a pokol hamarosan elszabadul, amikor ellopja az autót, nincs sok értelme. Sprinteljen az őrök mellett, és aktiválja a célt, hogy megkapja a vágójelet és ellopja az autót.

A cél most a rendőrség megrázása, ezt a feladatot könnyebb mondani, mint megtenni. A Watch Dogs 2 rendőrsége ugyanolyan agresszív, mint az őrök,de kétszer olyan szívós. Elvesztésükhöz egy kis szerencse is kell, de van néhány dolog, amivel segíthet. Próbáljon meg nem egyenes vonalban vezetni, mivel úgy tűnik, hogy a rendőrkocsikban engedélyezve van valamilyen szuperhajtású felzárkózás, és még akkor is ütköznek a hátsó ülésén, ha végsebességgel halad. Pedig nem tudnak olyan jól kanyarodni. Tehát tartsd a sebességet, hogy elveszítsd a helikoptert, és sok fordulatot veszíts el a járőrautók elvesztéséhez. Amikor nincs szem előtt, próbáljon meg egy sikátort találni, vagy csak leparkoljon az út szélén, és használja az elrejtés opciót, hogy kivárja a lehűlést, még akkor is, ha egy járőrkocsi elhalad melletted, nem valószínű felismerni, hogy te vagy az. Ha elvesztette őket, menjen Wrench garázsába a küldetés befejezéséhez.

Nem olyan okos autó

Tehát miután megtudta, hogy a film okos autója valójában olyan buta, mint egy tégla táska, elküldjük, hogy keressen néhány kulcsfontosságú adatot, amelyek segítenek abban, hogy okos legyen. A kulcsadatokat a Watch Dogs 2 -ben használják bizonyos képességek és szintek feloldásához a szintemelkedésben, így ha látja őket, mindenképpen érdemes felvenni.

Ezek a kulcsadatok egy mélygarázsban találhatók. Csak kövesse az útpontját, és menjen le a garázsba.

A NetHack segítségével elérheti a helyiség kameráját, amely tartalmazza az adatokat, mielőtt kinyitja a garázsajtót, és annak nézőpontjából néhány csapdát indíthat, hogy lágyítsa az őröket, mielőtt bemenne és felmosná a maradékot. Fogja meg az adatokat, és meneküljön a területről, hogy befejezze a küldetést.

Cyber ​​Stunt Driver

Ez egy szórakoztató és nagyon egyszerű kis ellenőrzőpont verseny a városban. Itt csak azon kell aggódnia, hogy elkerülje a nagyobb akadályokat, és győződjön meg róla, hogy megugrik az ugrások előtt, és nagyjából soha nem fog kifogyni az időből vagy problémából. Kövesse a jelzőket, próbálja meg nem összeomlani, amíg a játék meg nem mondja, és közben élvezze a Judas Priest egy részét.

Miután befejezte, ez lesz az első fő művelete, és egy csomó követője van a zsákban.