Fő op 6 - Limp tészta

Második szél

Menjen a hackerspace -be, hogy elkezdje ezt.

Betűleves

Menjen a közeli ruházati boltba, hogy találkozzon Horatio -val, és beszéljen vele, hogy kezdeményezze a küldetés megfelelő megkezdését. Amikor újra kézben tartja az irányítást, menjen kifelé, ragadjon meg egy autót és irány a buszraktár. Szálljon be a kiemelt buszba, és kövesse az előírt útvonalat, nehogy lezuhanjon vagy megölje magát a Nudle alkalmazottainak felvilágosult beszélgetéséből.

Miután eljutott a Nudle campusba, kövesse Horatio -t belülről, és nézze meg a vágójelenetet. Ha újra kézben tartod az irányítást, ideje alattomosnak lenni. Jobb oldalon van egy korlátozott terület, ahová be szeretne lépni. A legjobb módja az, ha a mozgásérzékelővel megy az ajtóhoz (feltéve, hogy letilthatja), mivel az nincs a járőröző látókörén belül.

Kapcsolja ki az érzékelőt, és menjen be az ajtón, takarva le a polcokat. Telepítse a jumpert, és vigye át a kapocsdobozba, szükség esetén elvonva a védőburkolatot. Miután feltörték, tiltsa le a biztonságot, lépjen ki az ajtón, majd menjen fel a lépcsőn. Ez a terminál irányította a szoba ajtaját, amely egy nagyon értékes csapdát tartalmaz. Feltörni az újonnan kinyitott ajtót, ismét kioldani a jumpert, és továbblépni, miközben elvonja a figyelmet az őrről.

Hackelje a laptopot a szobában, és megkapja a Nudle Maps alkalmazotti azonosítóját, amellyel minden egyéb, amire szüksége van, sokkal egyszerűbb lesz.

Menjen a Nudle Maps épületéhez, vegye ki a jobb oldali ajtót, és egy nagy nyitott terű irodával találkozik. A túlsó sarokban van egy megemelt terület, amely korlátozott, és őr őrködik rajta. Ismét telepítse a jumpert, és menjen át arra a területre. A padlószinten lesz egy szellőzőnyílás, amelybe beléphet, és amely az ajtókat vezérlő biztonsági terminál melletti szellőzőnyíláson keresztül vezet ki.

Hackelje a terminált, majd hívja vissza a jumpert. Most szeretne belépni az ajtón, amelyet éppen kinyitott, de nem tudja kikapcsolni a mozgásérzékelőt az Ön oldaláról. Várja meg, amíg az őr járőrözni kezd az ajtótól, majd küldje el a jumpert a szellőzőnyíláson, hogy letiltsa az érzékelőt és kinyissa az ajtót. Menjen befelé, csendben vegye ki az őrt és másszon fel a létrán. A tetején engedje el ismét megbízható Jumperjét, és menjen át a szellőzőnyíláson. Miután kint van, be kell mennie a szemközti helyiségbe, és feltörni a terminált, amely kinyitja a liftakna ajtaját. Menjen át a szellőzőnyíláson, figyelje a járőrző robotot, és csapja be a terminált. Most már nyitva van az ajtó, csak lazán menjen át a szobán a lift aknájához, szálljon fel a fedélzetre és menjen le vele.

Menjen be az ajtón, és ugorjon le a zárolt kulcskód ajtajához, próbálja meg feltörni, hogy megkezdje a beszélgetést Sitara -val, és hozzáférést kapjon a kamera feedhez, ahol Horatio van. Miután a kamerába került, először lépjen a TV -kamerához, és feltörje mind a Nudle botot, mind a telefont, hogy megkapja az első reakciókészletet. Miután abbahagyták a beszélgetést, ugorjon a számítógép tornyában lévő kamerához, és csapja be a hangszórót, hogy elindítsa a következő részt. Menjen a kamerához, Horatio a táblájára mutat, majd nézzen balra a fénykapcsolóra, hogy feltörje, és tudassa vele, hogy ott van, amint tudja, elmondja a kódot az ajtóhoz.

Vissza az irányításhoz, nyissa ki az ajtót a kóddal, és lépjen be a szerverfarmba. Hackelje a biztonsági útválasztót, hogy megjelenjen a feltörési rejtvény, de a forró tipp itt az, hogy nem kell befejeznie az egészet, csak azt, amelyben a szükséges szerver van. Ennek tudatában ugorjon be a kamerahálózatba, és csapjon be minden kiszolgálót, amíg el nem éri a megfelelőt (ez a 6. sorban található).

A rejtvény bonyolultnak tűnhet, de megtévesztően egyszerű. Kövesse az útvonalválasztó kék útját az 5. sorban, fordítsa el egyszer a könyökét, majd egyszer az egyenest, oldja ki a kapcsolókat, és máris készen áll. Menjen a szerverhez, feltörje, és várja meg, amíg az átvitel befejeződik, majd nézze meg a vágójelenetet.

Kövesse az útpontot a hűtőszobába a szerver sorok végén, szemben azzal a hellyel, ahonnan jött, és folytassa az irányt a nyitott nyílás felé. Mássz ki, és menj át találkozni Horatio -val, és ez egy újabb sikeres művelet.