Mission 02 - Ideje frissíteni

MISSION 02 - Ideje frissíteni

Küldetési terület: Baia

Ennek a küldetésnek a kiindulópontja körülbelül húsz méter, onnan, ahol befejezte az utolsót. Indítsa el, és találkozik Dimah -val, a meglehetősen furcsa lázadó tudóssal, aki felelős a horgolás horgának létrehozásáért. A kőfal tetejéről, ahol a jelenet végén véget ér, megtanulja a markoló-csúszda ugrásokat. Ezek hasznosak a talaj lefedésében és a magasság növelésében. Az ötlet az, hogy kezdjen egy markolót az RB segítségével, majd amikor elkezd mozogni, nyomja meg az A gombot, hogy kinyissa az ejtőernyőjét, hogy felemelje magát, és folytassa az előrelendülést (kissé lassabban). Ha megvárja, amíg közvetlenül az objektumhoz való kapcsolódás előtt összekapcsolja a csúszdát, akkor a legnagyobb sebességet és távolságot adja.

Használja ezt a képességet, hogy kövesse a Dimah helyéhez vezető törött oszlopok sorozatát. Amikor közeledik, egy jelenet veszi át a hatalmat. Amikor véget ér, egy bázissal kell szembenéznie, amelyet át kell vennie a lázadó erők figyelésével. A játék itt tájékoztatja Önt a tárgyak összekapcsolásának képességéről. Ehhez célozzon meg egy célt (bármit a kis ládától az óriási üzemanyagtartályig), és tartsa lenyomva az LB -t. Ezzel elindítja a kezdőkötést. Célozzon a második objektumra, és engedje el az LB -t, hogy kilője a kötél második felét, és kényszerítse a két tárgyat rugózásra (ez a leghasznosabb a rombolható szerkezetek vagy tárgyak robbanóanyagokkal való kombinálásakor).

Az Ön feladata itt a bázison, hogy kivesse a hét üzemanyagtartály mindegyikét úgy, hogy a közeli robbanóhordókat hozzájuk köti. Általában a hordók maguktól felrobbannak, amikor ütköznek az üzemanyagtartályokhoz, de előfordulhat, hogy le kell lőni őket, ha nem. Csak vigyázzon, hogy ne kerüljön túl közel, mivel a robbanások meglehetősen nagyok. Amikor az utolsó tank leesik, a település a lázadók irányítása alá kerül, és Dimah azt akarja, hogy találkozzon vele egy közeli dombon. Fogd meg és rohanj hozzá, hogy ott találkozzon vele.

A jelenet során megkapja az új szárnyruhát. Ez lehetővé teszi, hogy zuhanás közben csúszkáljon a levegőben, lehetővé téve nagy távolságok leküzdését, és lassítva a süllyedést, amikor kiesik a repülőgépekből és hasonlókból. Szeretem azt a játékot, amely azt parancsolja, hogy „ugorjon le a szikláról”. Ha mindenki más leugrik egy szikláról, te is megtennéd? Rico esetében úgy tűnik, igen. Ugrás után nyomja meg az Y/ Háromszög gombot a szárnyasruha bevetéséhez, és a bal bot segítségével állítsa be a süllyedési sebességet (igazából nem akar 100 km/ h sebességgel a hídfejbe csapódni?). Amikor közeledik, nyomja meg az A/ X gombot az ejtőernyő kinyitásához és a biztonságos leszálláshoz. Ha kimarad a hídról, mindig ott van a horgászhorog.

Nyilvánvalóan Dimah is feltöltötte a zsebeit robbanóanyaggal, miközben felvette a szárnyasruhát, ezért nyomja le a D-padot a felszereléshez, és nyomja meg az RB gombot, hogy a hídon jelzett helyekre ültesse. Ha ez megtörtént, egy új objektívjelző jelenik meg a közeli sziklafal tetején. Fogd fel az utat a tetejére (remélhetőleg nem követed el azt a hibát, hogy egy fa oldalára birkózol, mint én), és lépj a csúcsra. Ha a jobb botot tartja, kiemeli és felhívja a szemét a fontos tárgyakra, például a hídon áthaladó konvojra.

Amikor a kötelék elkezdi átkelni a hídon, tartsa lenyomva az RB gombot a robbanóanyagok felrobbantásához, és nézze meg a hidat és a járműveket az alatta lévő vizekbe. A robbanás után Dimah tanácsot ad a bejövő helikopterek megerősítéséről. Szerencsére két közeli SAM -webhely található, amelyeket feltörve könnyen gondozhatja őket. Ez azonban egy időzített szakasz, ezért el kell indulnia. fogd le a sziklát az alatta lévő út első oldalához, és nyomd meg az Y/ háromszög gombot az eszköz feltöréséhez. Ha elkészült, fogd meg és csúszd le a domb oldaláról a második helyre, és tedd ugyanezt. Nyomja be a jobb botot, hogy megfigyelhesse az érkező helikoptereket, amint kirobbantják őket az égből.

Ennyi zűrzavar után meghívnak vacsorázni Mario -val és a nagymamájával (természetesen). Tehát vissza kell küzdenie azon a dombon, amelyen éppen lement. Fogd mindig felfelé a jelző felé, hallva arról, hogy Mario nagymamája egyre türelmetlenebb, amíg meg nem érkezel, és egy jelenet játszani nem kezd, ezzel véget ér a szint.